Toekomstvoorspellers voor jou
Toekomstvoorspellers voor jou
Toekomstvoorspellers voor jou

Medium astro

Een medium astro is iemand die astrologie gebruikt tijdens een consult. Astrologie wil zeggen dat je de energieën van de planeten en sterren kunt interpreteren. Dit doe je door het lezen van een horoscoop. Een horoscoop is een weergave van de stand van de hemellichamen ten opzichte van elkaar. Deze stand kan je vergelijken met een kaart. De stand van de planeten en sterren op het moment van je geboorte zegt iets over jouw karakter, aard en mogelijkheden.

Een medium astro is dus iemand die je kan helpen om je horoscoop te interpreteren. Dit doet hij of zij door middel van een consult. Tijdens een consult bespreek je jouw vragen en problemen. De medium astro kijkt dan naar jouw horoscoop en vertelt je wat hij of zij ziet.

Een consult bij een medium astro is dus bedoeld om je meer inzicht te geven in jezelf. Je krijgt dan meer begrip voor wie je bent en waarom je doet wat je doet. Ook krijg je inzicht in je mogelijkheden en talenten. Een consult is dus heel erg persoonlijk.

Welke gaven hebben onze consulenten nog meer?

Heldervoelend, helderziend, helderhorend, helderziend of helderwetend zijn gaven die de consulenten kunnen hebben. Online bij de Nieuwe Tijd heb je niet alleen de keuze voor een medium astro. Het is zo dat onze mediums een zesde zintuig hebben en daardoor spirituele waarnemingen kunnen doen. Het kan zijn dat een paragnost/medium helderhorend, heldervoelend, helderwetend of helderziend is. Door deze gaven kunnen de mediums en paragnosten tijdens een (gratis) consult jou boodschappen overbrengen.

Als een medium helderhorend is dan wil dat zeggen dat zij of hij stemmen hoort die niet fysiek aanwezig zijn. Dit noemen we ook wel geesten of engelen. Deze stemmen kunnen de mediums boodschappen overbrengen die belangrijk voor je zijn. Een helderhorend medium/paragnost is dan ook iemand die je kan helpen met al je levemsvragen.

Een heldervoelend medium voelt de aanwezigheid van geesten of engelen. Het kan zijn dat een heldervoelend medium iets aanraakt en dan ruikt, proeft of voelt wat de overledene heeft meegemaakt. Dit noemen we ook wel impressies. Een heldervoelend medium heeft dus een gevoeligheid voor de energie van anderen.

Een helderwetend medium is erg intuitief. Een helderwetend medium krijgt dan ook vaak beelden, woorden of gedachten door die niet van hem of haar zelf zijn. Dit noemen we ook wel helder weten. Een helderwetend medium kan deze informatie dan interpreteren en aan je doorgeven.

Een helderziend medium ziet beelden die niet met het fysieke oog waarneembaar zijn. Een helderziende is dan ook erg gevoelig voor energieën. Deze beelden kunnen ver in het verleden, heden of toekomst liggen. Een helderziend medium ziet deze beelden dan als een soort filmpje of foto.

Tijdens een consult bij de Nieuwe Tijd kun je dus kiezen voor een medium astro, maar ook voor een ander type medium of paragnost. Welke gaven het medium/paragnost verder nog heeft, is afhankelijk van de persoon.

Een consult met een spiritueel coach

Tijdens een gesprek met een spiritueel coach is het zo dat jij verschillende situaties kan bespreken. Dit kan gaan over situaties die al gebeurt zijn, die nu spelen maar ook uit de toekomst. Een medium of (heldervoelend) paragnost kan namelijk ook de toekomst voorspellen. Als zij jouw toekomst voorspellen dan is het natuurlijk wel zo dat je deze toekomst niet 100% zeker weet. Er kunnen altijd dingen veranderen en daarom is het belangrijk om jouw eigen gevoel te volgen.

Een consult met een spiritueel coach is dus bedoeld om je meer inzicht te geven in de verschillende situaties. Je krijgt dan ook advies en tips mee voor verder in je leven. Jij kan al jouw vragen stellen aan een ervaren medium/paragnost, die dan de spirituele wereld inschakelt om jou een antwoord te geven. Zo kan een relatie coach jou helpen met alle vragen die te maken met jouw relatie. Als jij relatie problemen hebt dan kan een helderwetend/heldervoelend relatie coach helpen omdat zij door middel van hun gaven contact kunnen leggen met jouw partner. Zo kan er meer duidelijkheid komen in de relatie. Door een relatie coach kan jij de gevoelens van jouw partner beter gaan begrijpen en ook jouw partner beter begrijpen. Een levenscoach en een relatie coach zijn dus erg fijn als je meer inzicht wilt hebben in de verschillende situaties in jouw leven.

Onze mediums kunnen ook contact met overledenen maken. Dit kunnen zij doen door middel van een reading of een healingsessie. Een reading is een manier om contact te maken met overledenen en het kan je rust geven omdat je vragen kunt stellen aan de overledene. Dit is erg fijn voor nabestaanden want zo kunnen zij afscheid nemen en ook eventuele onbeantwoorde vragen stellen die zij nog aan een overleden dierbare hebben. Een reading kan je rust geven maar het is wel belangrijk dat je er niet teveel van verwacht.

Jouw toekomst voorspellen door een medium paragnost

Tijdens een gesprek met een spiritueel, helderziend medium of paragnost is het zo dat zij jouw toekomst kunnen voorspellen. Zo krijg jij inzicht in de toekomst en weet je wat er gaat gebeuren. Dit is erg fijn want zo kun je bepaalde dingen voorbereiden of juist vermijden. Als een medium of paragnost jouw toekomst voorspelt, is het wel zo dat dit niet 100% zeker is. Er kunnen altijd dingen veranderen en daarom is het belangrijk om jouw eigen gevoel te volgen.

De toekomst voorspellen door een medium of paragnost kan dus erg fijn zijn want zo krijg je meer inzicht en weet je wat er gaat gebeuren. Dit is erg fijn want zo kun je bepaalde dingen voorbereiden of juist vermijden. Je kan hierbij bijvoorbeeld specifiek vragen naar de liefde, werk of andere zaken die belangrijk voor jou zijn.

Healing door een medium paragnost

Een medium/paragnost krijgt dus boodschappen door van gene zijde. Er is ook meer wat wij heel goed kunnen, namelijk de taak volbrengen van een healer. Het is namelijk zo dat wij healing op afstand kunnen toepassen. Reiki is een vorm waarbij wij energie doorgeven aan een cliënt. Zo kunnen wij mensen helpen met hun emoties, gedachtes en ook lichamelijke klachten. Wanneer je last hebt van bijvoorbeeld stress of burn-out klachten dan is het fijn om een aantal healingsessies te nemen. Wij kunnen dan de energie die jij nodig hebt weer opnieuw toevoegen. Zo kan je weer verder met je leven en voel je je beter.

Chakra healing is ook een vorm van healing die wij kunnen toepassen. Door middel van chakra healing kunnen wij ervoor zorgen dat alle energiebanen in het lichaam weer vrij komen te staan. Zo kan de energie weer goed stromen en voel je je weer energieker. Wanneer alle chakra’s in balans zijn dan voel je je beter en kom je meer in contact met jouw ware ik.

Een healer kan jou dus helpen met al jouw emoties en ook lichamelijke klachten. Het is wel zo dat je er niet 100% van kan genezen, maar je voelt je wel een stuk beter. Healing geeft je weer energie en door middel van healingsessies kan je weer verder met je leven.

Wanneer je een reading of healingsessie wilt boeken dan kan je contact opnemen met ons. Een healer wil je dan graag verder helpen!

Medium astro

Een consult met een kaartlegster

Een spiritueel coach kan ook gespecialiseerd zijn in het leggen van kaarten. Zo kunnen zij jou direct een antwoord geven op de vragen die jij aan hen hebt. Deze vraag kan gaan over liefde, jouw persoonlijke ontwikkeling of wat het beste is om te doen in een bepaalde situatie.

Tijdens een consult met een van de consulenten is het mogelijk dat zij een kaartlegging doen, dit medium of paragnost noemt men dan een tarotist. Bij tarot kaarten is het zo dat er meerdere stapels met kaarten zijn. Er is een stapel met 22 grote arcana kaarten en de overige 56 kaarten worden de kleine arcana genoemd. Deze twee stapels kaarten symboliseren het leven van de mensheid, de kleine arcana staan voor de dagelijkse problemen en de grote arcana kaarten staan voor de moeilijke beslissingen die je in het leven moet nemen.

Een tarotist legt dus verschillende kaarten, afhankelijk van de vraag die je stelt. Zo kunnen zij jou een beter inzicht geven over de situatie waarin je verkeert of wat het beste is om te doen. Bij een tarot legging is het zo dat je niet alleen de kaarten moet lezen, maar ook de situatie in acht moet nemen en hoe alles met elkaar in verband staat.

Wanneer je een vraag hebt en je wilt een antwoord ontvangen dan is een tarot legging door een van de mediums of paragnosten geschikt.

Kom in contact met onze consulenten

Als jij de behoefte hebt om met iemand te spreken uit de spirituele wereld dan ben jij bij de Nieuwe Tijd aan het juiste adres! De consulenten hebben een zesde zintuig waarmee zij jou antwoord en advies kunnen geven op verschillende vragen en situaties. Hiervoor kan jij in contact komen met een heldervoelend, helderziend, helderwetend of helderruikend medium of paragnost. Zo kun je antwoord krijgen op vragen uit de toekomst, een advies over hoe je het beste met een situatie kan omgaan of hoe je het beste met jouw spirituele ervaringen kan omgaan.

Als je met onze mediums en paragnosten een (Gratis) consult wilt starten dan kan je dit op verschillende manieren doen! Zo kun je met heldervoelende paragnosten chat starten. Deze chat start je eenvoudig via onze website. Zo krijg jij direct advies tijdens een online reading.

Ook kun jij met een medium astro contact opnemen via de e-mail. Op deze manier krijg jij via jouw e-mail antwoord op de vragen die je hebt aan onze mediums en paragnosten. Het is ook mogelijk om een reading aan te vragen die telefonisch verloopt. Zo sta je direct in contact met een medium of paragnost.

De keuze is aan jouw hoe jij een consult hebt met een medium of paragnost. Als jij jouzelf fijner voelt bij een chat gesprek, dan kun je dit eenvoudig starten met een medium of paragnost die bij jou past. Onze mediums en paragnosten staan de hele dag door voor jou klaar, dus op ieder gewenst moment kun jij een chat starten!

Je kan kiezen voor een medium of paragnost (naam) en de daarbij behorende box nummer als jij een telefonisch gesprek wenst. Je kunt dan kiezen voor ons 0909 nummer en daarbij het nummer van de box die behoort tot jouw gekozen medium/paragnost. Dan start voor jou het gesprek en kun jij ervaren hoe fijn een consult is met een medium of paragnost!

Valantino
Beschikbaar
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Margje
Offline
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Shanti
Offline
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Waarzegster Marion
Offline
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Nieuw. Heldervoelend • Intuïtief Coach • HSP • Relaties • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Psychische problemen • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Martina
Offline
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Martina
Offline
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster