Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums

Een medium astro is iemand die astrologie gebruikt tijdens een consult. Astrologie wil zeggen dat je de energieën van de planeten en sterren kunt interpreteren. Dit doe je door het lezen van een horoscoop. Een horoscoop is een weergave van de stand van de hemellichamen ten opzichte van elkaar. Deze stand kan je vergelijken met een kaart. De stand van de planeten en sterren op het moment van je geboorte zegt iets over jouw karakter, aard en mogelijkheden.

Een medium astro is dus iemand die je kan helpen om je horoscoop te interpreteren. Dit doet hij of zij door middel van een consult. Tijdens een consult bespreek je jouw vragen en problemen. De medium astro kijkt dan naar jouw horoscoop en vertelt je wat hij of zij ziet.

Een consult bij een medium astro is dus bedoeld om je meer inzicht te geven in jezelf. Je krijgt dan meer begrip voor wie je bent en waarom je doet wat je doet. Ook krijg je inzicht in je mogelijkheden en talenten. Een consult is dus heel erg persoonlijk.

Welke gaven hebben onze consulenten nog meer?

Heldervoelend, helderziend, helderhorend, helderziend of helderwetend zijn gaven die de consulenten kunnen hebben. Online bij de Nieuwe Tijd heb je niet alleen de keuze voor een medium astro. Het is zo dat onze mediums een zesde zintuig hebben en daardoor spirituele waarnemingen kunnen doen. Het kan zijn dat een paragnost/medium helderhorend, heldervoelend, helderwetend of helderziend is. Door deze gaven kunnen de mediums en paragnosten tijdens een (gratis) consult jou boodschappen overbrengen.

Als een medium helderhorend is dan wil dat zeggen dat zij of hij stemmen hoort die niet fysiek aanwezig zijn. Dit noemen we ook wel geesten of engelen. Deze stemmen kunnen de mediums boodschappen overbrengen die belangrijk voor je zijn. Een helderhorend medium/paragnost is dan ook iemand die je kan helpen met al je levemsvragen.

Een heldervoelend medium voelt de aanwezigheid van geesten of engelen. Het kan zijn dat een heldervoelend medium iets aanraakt en dan ruikt, proeft of voelt wat de overledene heeft meegemaakt. Dit noemen we ook wel impressies. Een heldervoelend medium heeft dus een gevoeligheid voor de energie van anderen.

Een helderwetend medium is erg intuitief. Een helderwetend medium krijgt dan ook vaak beelden, woorden of gedachten door die niet van hem of haar zelf zijn. Dit noemen we ook wel helder weten. Een helderwetend medium kan deze informatie dan interpreteren en aan je doorgeven.

Een helderziend medium ziet beelden die niet met het fysieke oog waarneembaar zijn. Een helderziende is dan ook erg gevoelig voor energieën. Deze beelden kunnen ver in het verleden, heden of toekomst liggen. Een helderziend medium ziet deze beelden dan als een soort filmpje of foto.

Tijdens een consult bij de Nieuwe Tijd kun je dus kiezen voor een medium astro, maar ook voor een ander type medium of paragnost. Welke gaven het medium/paragnost verder nog heeft, is afhankelijk van de persoon.

Een consult met een spiritueel coach

Tijdens een gesprek met een spiritueel coach is het zo dat jij verschillende situaties kan bespreken. Dit kan gaan over situaties die al gebeurt zijn, die nu spelen maar ook uit de toekomst. Een medium of (heldervoelend) paragnost kan namelijk ook de toekomst voorspellen. Als zij jouw toekomst voorspellen dan is het natuurlijk wel zo dat je deze toekomst niet 100% zeker weet. Er kunnen altijd dingen veranderen en daarom is het belangrijk om jouw eigen gevoel te volgen.

Een consult met een spiritueel coach is dus bedoeld om je meer inzicht te geven in de verschillende situaties. Je krijgt dan ook advies en tips mee voor verder in je leven. Jij kan al jouw vragen stellen aan een ervaren medium/paragnost, die dan de spirituele wereld inschakelt om jou een antwoord te geven. Zo kan een relatie coach jou helpen met alle vragen die te maken met jouw relatie. Als jij relatie problemen hebt dan kan een helderwetend/heldervoelend relatie coach helpen omdat zij door middel van hun gaven contact kunnen leggen met jouw partner. Zo kan er meer duidelijkheid komen in de relatie. Door een relatie coach kan jij de gevoelens van jouw partner beter gaan begrijpen en ook jouw partner beter begrijpen. Een levenscoach en een relatie coach zijn dus erg fijn als je meer inzicht wilt hebben in de verschillende situaties in jouw leven.

Onze mediums kunnen ook contact met overledenen maken. Dit kunnen zij doen door middel van een reading of een healingsessie. Een reading is een manier om contact te maken met overledenen en het kan je rust geven omdat je vragen kunt stellen aan de overledene. Dit is erg fijn voor nabestaanden want zo kunnen zij afscheid nemen en ook eventuele onbeantwoorde vragen stellen die zij nog aan een overleden dierbare hebben. Een reading kan je rust geven maar het is wel belangrijk dat je er niet teveel van verwacht.

Jouw toekomst voorspellen door een medium paragnost

Tijdens een gesprek met een spiritueel, helderziend medium of paragnost is het zo dat zij jouw toekomst kunnen voorspellen. Zo krijg jij inzicht in de toekomst en weet je wat er gaat gebeuren. Dit is erg fijn want zo kun je bepaalde dingen voorbereiden of juist vermijden. Als een medium of paragnost jouw toekomst voorspelt, is het wel zo dat dit niet 100% zeker is. Er kunnen altijd dingen veranderen en daarom is het belangrijk om jouw eigen gevoel te volgen.

De toekomst voorspellen door een medium of paragnost kan dus erg fijn zijn want zo krijg je meer inzicht en weet je wat er gaat gebeuren. Dit is erg fijn want zo kun je bepaalde dingen voorbereiden of juist vermijden. Je kan hierbij bijvoorbeeld specifiek vragen naar de liefde, werk of andere zaken die belangrijk voor jou zijn.

Healing door een medium paragnost

Een medium/paragnost krijgt dus boodschappen door van gene zijde. Er is ook meer wat wij heel goed kunnen, namelijk de taak volbrengen van een healer. Het is namelijk zo dat wij healing op afstand kunnen toepassen. Reiki is een vorm waarbij wij energie doorgeven aan een cliënt. Zo kunnen wij mensen helpen met hun emoties, gedachtes en ook lichamelijke klachten. Wanneer je last hebt van bijvoorbeeld stress of burn-out klachten dan is het fijn om een aantal healingsessies te nemen. Wij kunnen dan de energie die jij nodig hebt weer opnieuw toevoegen. Zo kan je weer verder met je leven en voel je je beter.

Chakra healing is ook een vorm van healing die wij kunnen toepassen. Door middel van chakra healing kunnen wij ervoor zorgen dat alle energiebanen in het lichaam weer vrij komen te staan. Zo kan de energie weer goed stromen en voel je je weer energieker. Wanneer alle chakra’s in balans zijn dan voel je je beter en kom je meer in contact met jouw ware ik.

Een healer kan jou dus helpen met al jouw emoties en ook lichamelijke klachten. Het is wel zo dat je er niet 100% van kan genezen, maar je voelt je wel een stuk beter. Healing geeft je weer energie en door middel van healingsessies kan je weer verder met je leven.

Wanneer je een reading of healingsessie wilt boeken dan kan je contact opnemen met ons. Een healer wil je dan graag verder helpen!

Medium astro

Een consult met een kaartlegster

Een spiritueel coach kan ook gespecialiseerd zijn in het leggen van kaarten. Zo kunnen zij jou direct een antwoord geven op de vragen die jij aan hen hebt. Deze vraag kan gaan over liefde, jouw persoonlijke ontwikkeling of wat het beste is om te doen in een bepaalde situatie.

Tijdens een consult met een van de consulenten is het mogelijk dat zij een kaartlegging doen, dit medium of paragnost noemt men dan een tarotist. Bij tarot kaarten is het zo dat er meerdere stapels met kaarten zijn. Er is een stapel met 22 grote arcana kaarten en de overige 56 kaarten worden de kleine arcana genoemd. Deze twee stapels kaarten symboliseren het leven van de mensheid, de kleine arcana staan voor de dagelijkse problemen en de grote arcana kaarten staan voor de moeilijke beslissingen die je in het leven moet nemen.

Een tarotist legt dus verschillende kaarten, afhankelijk van de vraag die je stelt. Zo kunnen zij jou een beter inzicht geven over de situatie waarin je verkeert of wat het beste is om te doen. Bij een tarot legging is het zo dat je niet alleen de kaarten moet lezen, maar ook de situatie in acht moet nemen en hoe alles met elkaar in verband staat.

Wanneer je een vraag hebt en je wilt een antwoord ontvangen dan is een tarot legging door een van de mediums of paragnosten geschikt.

Kom in contact met onze consulenten

Als jij de behoefte hebt om met iemand te spreken uit de spirituele wereld dan ben jij bij de Nieuwe Tijd aan het juiste adres! De consulenten hebben een zesde zintuig waarmee zij jou antwoord en advies kunnen geven op verschillende vragen en situaties. Hiervoor kan jij in contact komen met een heldervoelend, helderziend, helderwetend of helderruikend medium of paragnost. Zo kun je antwoord krijgen op vragen uit de toekomst, een advies over hoe je het beste met een situatie kan omgaan of hoe je het beste met jouw spirituele ervaringen kan omgaan.

Als je met onze mediums en paragnosten een (Gratis) consult wilt starten dan kan je dit op verschillende manieren doen! Zo kun je met heldervoelende paragnosten chat starten. Deze chat start je eenvoudig via onze website. Zo krijg jij direct advies tijdens een online reading.

Ook kun jij met een medium astro contact opnemen via de e-mail. Op deze manier krijg jij via jouw e-mail antwoord op de vragen die je hebt aan onze mediums en paragnosten. Het is ook mogelijk om een reading aan te vragen die telefonisch verloopt. Zo sta je direct in contact met een medium of paragnost.

De keuze is aan jouw hoe jij een consult hebt met een medium of paragnost. Als jij jouzelf fijner voelt bij een chat gesprek, dan kun je dit eenvoudig starten met een medium of paragnost die bij jou past. Onze mediums en paragnosten staan de hele dag door voor jou klaar, dus op ieder gewenst moment kun jij een chat starten!

Je kan kiezen voor een medium of paragnost (naam) en de daarbij behorende box nummer als jij een telefonisch gesprek wenst. Je kunt dan kiezen voor ons 0909 nummer en daarbij het nummer van de box die behoort tot jouw gekozen medium/paragnost. Dan start voor jou het gesprek en kun jij ervaren hoe fijn een consult is met een medium of paragnost!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612