?> Medium paragnost gezocht? | Nieuwe Tijd

Medium paragnost

medium paragnost

Een top medium paragnost kan jou helpen met het beantwoorden van vragen en het geven van inzichten in bepaalde situaties. Als jij vragen hebt over je relatie, werk, geld of andere zaken in het leven, dan is een medium paragnost iemand die je kan helpen. Een medium paragnost is heeft paranormale gaven waarmee zij dingen kunnen waarnemen. Een spiritueel coach die kan heldervoelend, helderwetend, helderhorend, helderziend of helderruikend zijn. Door deze gaven kunnen zij boodschappen ontvangen van andere entiteiten en deze aan jou doorgeven.

Heb jij vragen aan een top medium paragnost die jij graag beantwoord zou willen hebben, dan kun jij contact met een van hen opnemen. Ook als jij graag een toekomst voorspelling wil laten doen dan kun jij een afspraak maken met een van de paragnosten.

Een toekomst voorspelling is natuurlijk nooit 100% zeker, maar het kan je wel inzicht geven in bepaalde situaties en keuzes die je gemaakt hebt of gaat maken in je leven. Door een toekomst voorspelling krijg jij inzicht in wat jou te wachten staat, zodat je voorbereid bent op een situatie. Een top medium paragnost zou jou advies geven over wat te doen in een situatie. Toekomst voorspellingen worden gemaakt op basis van de energie die jij uitstraalt. Op deze manier kunnen zij een bepaalde situatie inzien en voorspellen wat er gaat gebeuren.

Als je contact maakt met een top medium paragnost, kun je er ook voor kiezen om een sessie in te boeken. In een sessie geeft de paragnost je meer inzicht in bepaalde zaken en eventuele mogelijkheden die er zijn. Dit kan erg behulpzaam zijn als jij moeilijkheden ervaart in je leven en je hierdoor in een vicieuze cirkel terecht bent gekomen.

Welke vragen kun jij aan een spiritueel coach stellen?

Tijdens een consult met een spiritueel coach kun jij verschillende zaken aan het licht laten komen. Als jij vragen hebt over bijvoorbeeld de liefde, relaties of werk dan is een spiritueel coach iemand die je hierbij kan helpen. Een spiritueel coach geeft je graag advies en inzichten die nodig zijn om problemen op te lossen of keuzes te maken in het leven.

Ook als jij moeilijkheden ervaart in je leven, dan is een spiritueel coach iemand die je kan helpen. Een spiritueel coach gaat graag met je in gesprek om meer te weten te komen over de situatie waarin je verkeert. Vervolgens krijg je advies en inzichten van de coach die jou kan helpen met het oplossen van problemen.

Een spiritueel coach is er niet alleen voor mensen die moeilijkheden ervaren, maar ook mensen die graag meer willen weten over zichzelf of die een bepaalde situatie willen verbeteren. Als jij bijvoorbeeld vragen hebt over je relatie, dan kan een spiritueel coach je hierbij helpen.

Wat is een intuïtief gesprekspartner met paranormale gaven?

Een spiritueel coach kan verschillende bijzondere gaven hebben waardoor zij jou kunnen helpen. Dit wordt ook wel een zesde zintuig genoemd. Het is zo dat een zuiver medium vanaf de geboorte al een extra zintuig heeft waarmee zij kunnen waarnemen. Deze waarnemingen zijn niet te doen zonder deze spirituele gave. Als jij duidelijke antwoorden wilt op vragen die jij hebt, dan is het mediumschap geschikt om hier jouw vragen te stellen.

Een top medium/paragnost of mastermedium kan verschillende gaven hebben. Zo kan iemand heldervoelend, helderziend, helderhorend, helderruikend of helderwetend zijn. Door het paranormaal vermogen van een medium/paragnost kunnen zij jou boodschappen overbrengen. Eigenlijk fungeert een top medium/paragnost als doorgeefluik.

Een betrouwbaar medium zal jou altijd eerlijk vertellen wat diegene doorkrijgt, deze boodschappen zullen niet altijd leuk zijn om te horen. Door deze bijzondere gave is het wel zo dat je uiteindelijk een fijn gesprek hebt omdat je de levensvragen die jij hebt beantwoord krijgt.

Wat is een heldervoelend medium?

Een bijzondere gave die iemand kan hebben is heldervoelend zijn. Een heldervoelend medium of heldervoelend paragnost kan erg goed aanvoelen wat jij doormaakt. Dit kan komen door de energie die jij uitstraalt. Een heldervoelend medium is namelijk gevoelig voor deze energieën.

Een heldervoelend medium voelt deze energieën niet alleen aan, maar kan ze ook verhelderen. Dit betekent dat een heldervoelend medium niet alleen aanvoelt wat jij voelt, maar ook weet waarom jij dit voelt. Een heldervoelend paragnost zal jou dan ook eerlijk vertellen wat diegene voelt of aanvoelt.

Door een gesprek te hebben met een heldervoelend paragnost weet jij waarom je bepaalde dingen voelt en krijg je inzichten die jou verder kunnen helpen. Heldervoelendheid is een bijzondere gave die niet iedereen heeft. Echter, als jij een heldervoelend medium of paragnost kunt vinden dan kan dit erg behulpzaam zijn.

Iemand die helder voelend is, wordt ook wel een HSP coach genoemd. Dit staat voor Hoog Sensitief Persoon.

Wat is een helderziend medium?

Een andere gave die een top medium kan hebben is helderziendheid. Een helderziend medium of paragnost is iemand die energieën kan zien. Dit zijn trillingen die niet door het oog waar te nemen zijn, maar wel door het derde oog. Een helderziend medium of paragnost heeft dit derde oog geopend en kan deze energieën zien.

Een helderziend medium of paragnost ziet niet alleen energieën, maar kan deze energieën ook verhelderen. Een helderziende ziet dingen die uit het verleden zijn, maar kunnen ook beelden zijn uit de toekomst. Toekomst voorspellingen kunnen dus gedaan worden door iemand die helder ziend is.

Helderzienden of helderziende paragnosten kunnen jou ook helpen met het verwerken van verdriet. Zij kunnen beelden ontvangen die boodschappen zijn of antwoorden zijn op vragen. Bijvoorbeeld bij narcistische relaties kunnen zij beelden die nog gaan gebeuren, maar ook situaties verklaren die al zijn gebeurt. Een helder ziend persoon kan jou dus helpen om levensvragen te beantwoorden of juist om dingen te verhelderen. Een gesprek met helderzienden geeft inzicht in situaties.

Wat is een helderhorend medium?

Een helderhorend medium/paragnost krijgt boodschappen door in de vorm van geluid. Dit geluid kan een stem zijn, maar ook muziek of een melodie. Het is mogelijk dat een helderhorend medium meerdere geluiden door krijgt, maar dit is niet altijd het geval.

Een helderhorend medium/paragnost kan deze boodschappen verhelderen. Ook de geluiden die een helderhorend medium/paragnost te horen krijgt kunnen uit het verleden of de toekomst zijn. Het is zelfs zo dat deze geluiden vanuit andere plekken kunnen worden doorgegeven.

Een helderhorend medium kan hierdoor ook contact met overledenen maken. Als zij jou bijvoorbeeld nog iets willen zeggen, kan een helderhorend medium dat aan jou doorgeven. Het kan fijn zijn als jij het verlies van iemand een plek wil geven om hierover in gesprek te gaan met een helderhorend medium.

Wat is een helderruikend medium?

Iemand die kan helderuiken is niet erg veel voorkomend, maar is wel mogelijk. Een helderruikend medium/paragnost ruikt geuren die niet fysiek aanwezig zijn. Deze geuren kunnen komen uit het verleden of de toekomst. Deze geuren kunnen ook vanuit andere plekken komen, bijvoorbeeld een ander continent.

Een helderruikend medium/paragnost kan deze geuren verhelderen en jou hierdoor helpen met levensvragen of situaties. Dit kan erg fijn zijn, want ruiken is een van de zintuigen die sterk verbonden is met emoties. Een gesprek met helderruikend medium/paragnost kan dan ook inzicht geven in situaties of helpen met het verwerken van emoties.

Wat is een helderwetend medium/paragnost?

Een van de andere gave die een top medium/paragnost kan hebben is helderwetend zijn. Wanneer iemand helder wetend is wil dat zeggen dat zij weten wat er gaat gebeuren. Dit kunnen voorspellingen zijn, maar ook inzichten die nog niet bekend zijn. Een helderwetend medium/paragnost kan dit verhelderen en jou helpen met levensvragen of situaties.

Een helderwetend medium/paragnost is over het algemeen erg vaag in de dingen die zij zeggen. Dit komt omdat de toekomst nog niet vastligt en alles kan veranderen. Wanneer er toch iets vastligt, zal een helderwetend medium/paragnost dit wel met zekerheid kunnen zeggen. Een gesprek met een helderwetend medium/paragnost kan jou dan ook helpen met het maken van keuzes of het verkrijgen van inzicht in een situatie.

Een medium paragnost met verschillende paranormale gaven

Een helderziende hoeft niet alleen een helderziende te zijn. Het kan ook zijn dat een helderziende ziet, maar daarbij ook boodschappen hoort. Dan is iemand dus helderziend en heldehorend. Het kan ook zijn dat iemand een hele sterke intuïtie heeft en daadoor dingen weet maar ook aanvoelt, in dat geval is een top medium/paragnost heldervoelend helderwetend.

Een combinatie van gaven zorgt er voor dat een zuiver medium jou nog beter kan helpen met het beantwoorden van vragen of het geven van inzichten. Zo kun jij een super eerlijk antwoord verwachten van een super medium. Wil jij graag een gesprek starten met een zuiver medium omdat jij antwoorden wil op vragen over liefde, werk, familie of overige vragen? Je kan nu direct nog een gesprek starten met een zuiver medium.

medium paragnost vinden

Wat kan een ervaren kaartlegster voor jou betekenen?

Door diverse kaartleggingen kun jij ook antwoorden krijgen op vragen die jij hebt. Kaartleggers kunnen door middel van diverse technieken een antwoord geven op vragen die jij hebt. Een ervaren kaartlegster zal altijd eerlijk zijn in haar advies en legging. Een ervaren kaartlegster zou gebruik kunnen maken van verschillende soorten kaarten tijdens een reading.

Wat zijn lenormand kaarten?

Een voorbeeld kan kaarten die gebruikt kunnen worden door kaartleggers zijn lenormand kaarten. Dit zijn kaarten die staan voor verschillende symbolen. Deze symbolen kunnen dan weer gebruikt worden om een advies of inzicht te geven aan iemand. Er zijn verschillende soorten lenormand kaartleggingen, hierdoor kan de ervaren kaartlegster een advies of inzicht geven op verschillende gebieden in het leven. Denk hierbij aan relaties, werk of familie. Lenormand kaarten worden gebruikt om advies of inzicht te geven, maar kunnen ook gebruikt worden om te voorspellen.

Wat zijn tarotkaarten?

Een ander soort kaartlegging dat kan worden gedaan is door middel van tarotkaarten. Tarotkaarten zijn een soort oude kaarten die staan voor verschillende symbolen. Deze symbolen kunnen dan weer gebruikt worden om een advies of inzicht te geven aan iemand. Net als lenormand kaarten, kunnen tarotkaarten gebruikt worden voor advies of inzicht, maar ook om te voorspellen.

Een tarot reading kan erg fijn zijn, want het kan je helpen met het verkrijgen van inzicht of advies op verschillende gebieden in het leven. Bij tarotkaarten is het zo dat er meestal drie verschillende soorten readings worden gedaan. Dit zijn de past, present en toekomst reading. Tijdens een tarot reading gaat de tarotlegger met jou door deze drie levensfasen heen, waardoor je inzicht kan krijgen in je leven.

Wat zijn zigeuner kaarten?

Een minder voorkomende vorm van kaarten zijn, zigeuner kaarten. Zigeunerkaarten worden minder gebruikt, omdat er maar weinig mensen zijn die deze kaarten goed kennen of begrijpen. Wel is het zo dat zigeuner kaarten erg fijn kunnen zijn, want ze kunnen je helpen met het verkrijgen van inzicht op verschillende gebieden in het leven.

Wat zijn engelen kaarten?

Een engelen kaartlegster kan ook gebruik maken van engelen kaarten. Met engelen kaarten is het mogelijk om contact te maken met je engelen. Door engelen kaarten is het zo dat een kaartlegster contact maakt waardoor er een reading kan plaatsvinden. Een engelen reading is erg fijn, want het kan je helpen met het verkrijgen van inzicht en advies op verschillende gebieden in het leven.

Engelen contact kan zorgen voor rust in je leven. Wanneer je regelmatig contact hebt met engelen dan is het zo dat je rustiger wordt in je leven. Dit komt, doordat je weet dat er altijd wel iemand is die voor je klaar staat. Wanneer je problemen ervaart of vragen hebt, dan kan je altijd bij je engelen terecht. Engelen helpen je graag verder en kunnen je rust geven in je leven.

Wat is een Aura reading?

Een Aura reading is een reading waarbij de kaartlegster jouw aura leest. Met een Aura reading is het mogelijk om inzicht te krijgen in je leven en wat er allemaal speelt. Je aura is eigenlijk een soort energie die je uitstraalt. Deze energie kan een paragnoste of kaartlegster lezen, waardoor er een reading kan plaatsvinden.

Tijdens een aura reading is het zo dat een top medium de energie die jij uitstraalt kan lezen. Dit is een erg fijne reading, want het kan je helpen met het verkrijgen van inzicht en advies op verschillende gebieden in het leven.

Wanneer je een reading laat doen bij een ervaren kaartlegster, kun je er zeker van zijn dat je een fijne en eerlijke reading krijgt. Een ervaren kaartlegster zal altijd eerlijk zijn in haar advies en legging. Ze zal ook gebruik maken van haar kennis en ervaring met verschillende technieken, zodat ze jou het beste advies kan geven.

Foto reading door mediums

Tijdens een consult hoef je niet alleen te spreken over het verleden, wat er momenteel speelt en de toekomst. Je kan met een ervaren medium ook praten over overleden dierbaren. Tijdens een foto reading kun jij ervoor kiezen om foto’s mee te nemen van overleden dierbaren.

Een foto reading is erg fijn, want het kan je helpen met het verkrijgen van inzicht en advies op verschillende gebieden in het leven. Het is fijn om te weten dat je overleden dierbaren nog steeds bij je zijn en dat ze altijd voor je klaar staan.

Het is zo dat bij deze reading de foto niet perse een persoon hoeft te zijn. Het kan ook een voorwerp of een plaats zijn. Een super medium kan jou vertellen welke energie hij of zij bij deze foto voelt waardoor er een reading kan plaatsvinden. Dit kan jou helpen om het verlies van dierbare overledenen te accepteren.

Wat is een reiki master?

Een top medium kan ook een reiki master zijn. Een reiki master is iemand die gespecialiseerd is in het geven van reiki behandelingen. Reiki is een soort energiebehandeling waarbij de reiki master jou helpt met het verminderen van stress en spanning.

Een reiki behandeling is erg fijn, want het kan je helpen met het ontspannen en het verminderen van stress. Een reiki behandeling is ook heel rustgevend en ontspannend, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je na afloop een fijne en ontspannen feeling krijgt.

Een reiki behandeling is ook heel erg fijn voor je lichaam. Wanneer je regelmatig een reiki behandeling ondergaat, dan is het zo dat je lichaam minder snel moe en gestrest zal zijn. Dit komt, doordat je lichaam tijdens een reiki behandeling helemaal ontspant en ook heel rustig wordt. Door een reiki master zul jij je beter in je vel voelen zitten.

Je kan een reiki master zien als een krachtig soul healer.

Kun je terecht bij mediums voor relatie problemen?

Het is ook zeker zo dat een top medium jou kan helpen als je relatie problemen hebt. Omdat een medium helder voelend of helder wetend is weten zij meer over de gevoelens die er spelen. Bij relatie problemen is het fijn dat je een reading krijgt van iemand die dit weet.

Een top medium is dan ook echt iemand die je kan helpen met relatie problemen. Zij zullen jou helpen om de problemen op te lossen en ze kunnen je ook helpen met het verminderen van stress en spanning. Een top medium is dan ook echt de perfecte keuze voor jou, wanneer je relatie problemen ervaart.

Een helder voelend medium voelt namelijk de energie van beide personen aan. Als hier bijvoorbeeld onbegrip speelt, kan een relatie coach optreden en hierbij gaan zorgen dat gevoelens van elkaar begrepen worden. Een medium als relatie coach kan helpen om relatie problemen te verminderen.

Een relatie coach zal helpen om de relatie weer goed te maken. Een relatie coach kan ook helpen met het verminderen van stress en spanning, zodat je weer rustig kunt slapen en genieten van je leven.

medium paragnost bellen

Een ervaren medium voor een luisterend oor

Je kan ook met een mediums en paragnosten praten als je een intuïtief gesprekspartner nodig hebt. Mediums en paragnosten kunnen jou een luisterend oor bieden als jij over verschillende zaken wilt praten. Ze kunnen jou duidelijk bijstaan met het adviseren over situaties als een burn out, liefde, relatie of financiën.

Mediums nemen uitgebreid voor jou te tijd om met jou te praten over dingen waarover jij graag wilt spreken. Ze nemen de tijd voor jou en luisteren aandachtig naar alles wat je te vertellen hebt. Wanneer je graag wilt praten over verschillende zaken in het leven, dan kan een medium of paragnost hierbij een helpende hand bieden.

Ook als jij een luisterend oor nodig hebt om te praten over jouw persoonlijke ontwikkeling kun jij bij een helderwetend medium, helderziende of heldervoelende terecht. Zij kunnen jou ook inzicht geven over jouw persoonlijke ontwikkeling in de nabije toekomst.

Vind een van de mediums en paragnosten die bij jou past

Een luisterend oor, energetisch reinigen, een HSP coach, een engelen kaartlegster, helder wetend, toekomst voorspellingen, heldervoelend, helderhorend, contact met overledenen en het beantwoorden van levensvragen. Het mediumschap is erg breed. Daarom is het belangrijk dat jij zelf goed onderzoek doet naar met wie jij een consult wilt, voordat je een consult moet starten.

Als jij met een super medium een consult start, dan wil je wel graag dat diegene jou kan helpen met de vragen die jij hebt. Daarom is het belangrijk om vooraf bij de omschrijving van het medium al naar te kijken welke vragen zij al beantwoord hebben en of jouw situatie hierbij aansluit.

Wanneer je eenmaal weet met wie jij een consult wilt, dan is de volgende stap het kiezen van het juiste consult. De duur, de prijs en de wijze waarop het consult gevoerd worden is namelijk ook verschillend per medium. Onderzoek dit dan ook goed voordat je een afspraak maakt. Vaak staat er ‘ lieve mensen, ik kan jou helpen met ..’.

Je kan namelijk op verschillende manieren een consult starten met een van de mediums en paragnosten. Zo kun je chatten, een helderziende bellen of contact hebben via de email.

Zo vind je een top medium of paragnost

Wanneer jij een reading wilt van een top medium, dan is het zeker de moeite waard om bij ons te kijken. Wij hebben namelijk alleen de beste mediums en paragnosten in ons team. Zij kunnen jou helpen met al je vragen over liefde, relaties, werk, geldzaken of iets anders dat op dit moment speelt.

Ook als jij een reading wilt over je toekomst, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen jou helpen met een toekomst reading, waarbij wij jou inzicht geven in wat er gaat komen. Kies bij ons voor een top medium of paragnost en laat je adviseren door de beste in het vak.

Mediums en paragnosten zijn er om jou te helpen als je ergens mee zit. Ze kunnen jou duidelijkheid geven over een bepaalde situatie of je een luisterend oor bieden. Wanneer jij hulp nodig hebt of je wilt praten over bepaalde dingen in het leven, dan kan een medium of paragnost hierbij een helpende hand bieden.

Shawila
 
Boxnummer 000341
Shawila
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag door je donkere dagen heen
Medium Leni
 
Boxnummer 000189
Medium Leni
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Als licht- en kristalwerker help ik je aan de hand van de kaarten meer inzicht te krijgen in specifieke situaties en relaties. Ook kan je bij me terecht voor meer info over zielsverbindingen.
Delayha Nyari
  
Boxnummer 000241
Delayha Nyari
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Linda
 
Boxnummer 000306
Linda
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Marry Marry
 
Boxnummer 000223
Marry Marry
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I will tune into the truth of your situation for your healing. I will use intuitive abilities, spiritual guidance and healing to help direct you on your path and help .....
Willem
 
Boxnummer 000207
Willem
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Baya
  
Boxnummer 000322
Baya
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Aella
  
Boxnummer 000330
Aella
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Claris
 
Boxnummer 000282
Claris
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Cynthia
 
Boxnummer 000219
Cynthia
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben jaren paragnost, medium en coach en sta altijd klaar om je te helpen en begeleiden. Voel je vrij om bij mij aan te kloppen.
Henk Jan
   
Boxnummer 000302
Henk Jan
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Angelique
  
Boxnummer 000303
Angelique
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Test Box
 
Boxnummer 000203
Test Box
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Christel
  
Boxnummer 000150
Christel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Medium Aïsha
 
Boxnummer 000202
Medium Aïsha
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Aïsha, ervaren intuïtief kaartlegster in de liefde, werk en familiaire problemen. Je kunt bij mij terecht voor a jouw (spirituele) vragen. Specialist in tweelingzielen en zielsconnecties. 
Medium Rob Nijland
 
Boxnummer 000234
Medium Rob Nijland
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium ik geef u advies wat u nodig heeft. Mensen bellen mijn vaak voor de liefde en ik kan contact leggen over een overleden dierbare.
Mystic
   
Boxnummer 000357
Mystic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Lou
  
Boxnummer 000247
Lou
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Ilona
  
Boxnummer 000351
Ilona
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Ilona en ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn heldervoelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Ada
 
Boxnummer 000350
Ada
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Ada ben hier voor toekomstvoorspelling,heldervoelend,relatie problemen,helderziende,kaarlegster,levensvragen en algemeen.
Regina
 
Boxnummer 000477
Regina
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Iedereen is onderweg op zijn eigen reis. Ik help je met jouw koers op dit moment. Heldervoelend en helderwetend. Uw vragen kan ik vaak in combinatie met het leggen van tarotkaarten beantwoorden.
Tanja
  
Boxnummer 000354
Tanja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~ Contact overleden dierbaren ~ Relatie- en familie problematiek ~ Samen brengen we uw leven weer op de rails Al jaren werk ik als medium en paragnost. Ik ben helderziend, helder voelend en een helder wetende paragnost en medium. Mijn gidsen begeleiden mij bij uw vragen en lieve mensen, er zijn geen rare vragen, ik sta voor alles open. Ik werk ook met de kaarten, pendel en maak indien mogelijk contact met overleden dierbaren. Wees welkom mij te benaderen, liefs Tanja
Amrita
 
Boxnummer 000340
Amrita
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Jasmijn
 
Boxnummer 000196
Medium Jasmijn
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn specialiteit is relatie en vriendschappen. U kunt me alles vragen. Niks is te gek. Ik hoop u gauw te kunnen helpen.
Carmen
  
Boxnummer 000213
Carmen
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is medium Carmen ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn helder voelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Paragnost Shanti
 
Boxnummer 000170
Paragnost Shanti
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Angel
 
Boxnummer 000140
Angel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Relationship Expert
 
Boxnummer 000242
Relationship Expert
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer 000248
Paragnost en Healer Kim
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Medium Layla (2)
    
Boxnummer 000182
Medium Layla (2)
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Katja Charlotte
 
Boxnummer 000177
Katja Charlotte
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart
Bob
   
Boxnummer 000238
Bob
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Oriana
    
Boxnummer 000254
Oriana
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voel je vrij en veilig. Ik help je vanuit mijn hart met heel veel liefde.
Medium Daniël
 
Boxnummer 000166
Medium Daniël
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Mandy
  
Boxnummer 000218
Mandy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Paragnost Lize
 
Boxnummer 000190
Paragnost Lize
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.
paragnoste hope
 
Boxnummer 000476
Paragnoste hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Alex
  
Boxnummer 000337
Alex
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lieve mensen mijn naam is medium Alex. Ik werk voor en met het Licht. Of het nu gaat om relaties, werk, eenzaamheid, verslavingen, angsten. Niks is mij vreemd. Ik kan steun en inzicht geven in uw bewustwordingsproces, op een eerlijke en soms confronterende wijze. Door in te tunen op uw persoon kan ik inzichten aanreiken zodat u duidelijkheid krijgt op uw vragen. Ik geef veelzijdig spiritueel advies, inzicht en ondersteuning. En bezit de volgende eigenschappen: Hoogsensitief, helderziend, volledig intuïtief en sterk empathisch. Verder heb ik altijd een luisterend oor. Tot snel op de chatlijn. Namaste Alex!
Laura
  
Boxnummer 000214
Laura
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, healer, therapeut Dag mooi mens. Wanneer je worstelt met vragen wil ik er graag voor jou zijn met mijn aangeboren gaven, kennis en verkregen wijsheid. Helderziende waarnemingen zijn slechts opties. Want jij hebt een vrije wil gekregen en blijft verantwoordelijk voor jezelf. Ik wil jou in je eigen stralende bron van liefde, licht en innerlijke wijsheid helpen. Helderheid en inzichten geven. Daar waar jouw eigen antwoorden versluierd en toegedekt zijn. Een stukje meelopen op jouw pad, vaak vol met uitdagingen. Middels jou stem, voornaam, leeftijd en eventueel een foto kan ik jouw unieke kracht maar ook jouw blokkades zien. ( ook tussen jou en anderen) Hierin kan en mag ik jou begeleiden zodat je steeds meer vanuit jouw authenticiteit datgene gaat aantrekken wat bij jou past. Ook leren omgaan en aanvaarden van een situatie zoals deze nu is. Vanuit een aanvaarding komt er ruimte voor verandering. Ik doe geen uitspraken over overlijdenstijdstippen, medische zaken, zwangerschappen en juridische uitkomsten. Wanneer het mag kan er via jouw stem contact worden gelegd met overleden dierbaren. Ik ont-moet jou graag. Een hartegroet van mij Laura 🌈
Elisabeth
  
Boxnummer 000239
Elisabeth
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag met al je vragen. ik krijg informatie door mijn kaarten en eigen helder inzicht. Al meer dan 20 jaar help ik mensen verder met hun levensvragen. Ik ben er voor je !
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer 000181
Spiritueel coach Sky
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Medium Arlette
 
Boxnummer 000161
Medium Arlette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Paragnoste Ana
  
Boxnummer 000344
Paragnoste Ana
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach en medium.
Natasja
 
Boxnummer 000251
Natasja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Medium Chantal s
  
Boxnummer 000362
Medium Chantal s
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium,kaartleggingen. Gediplomeerd NLP-coach & innerlijk kind therapeut. Zwangerschap&geboortepsycholoog
Cassandra
   
Boxnummer 000172
Cassandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Annette
 
Boxnummer 000475
Annette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
tarot kaarten specialist, pendelaar, Bach bloesem therapeut, paragnost
Quin
  
Boxnummer 000321
Quin
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Medium Olivia
 
Boxnummer 000164
Medium Olivia
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Samira
 
Boxnummer 000171
Medium Samira
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Ri' eL
  
Boxnummer 000156
Ri' eL
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Ben Ben
 
Boxnummer 000227
Ben Ben
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Hera
 
Boxnummer 000339
Hera
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Are you heart broken? Has your true love left you for another woman? Is there someone you can't stop thinking of? Are you going through an unwanted divorce?
Sacha
 
Boxnummer 000343
Sacha
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben hooggevoelig, helderwetend, helderziende en geef spiritueel advies mijn specialisme is raad en inzicht op relationeel en spiritueel vlak
Truthful Insights
 
Boxnummer 000244
Truthful Insights
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Hope
 
Boxnummer 000471
Hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Medium Florance
 
Boxnummer 000228
Medium Florance
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Medium Benny
 
Boxnummer 000139
Medium Benny
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Medium Yvonne
 
Boxnummer 000173
Medium Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Destiny Goddess
  
Boxnummer 000231
Destiny Goddess
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I have been practicing spirituality for 7 years, I am a tarot reader, an astrologer, a numerologist, a woman empowerment coach, and a spiritual teacher.
Anne Marie
 
Boxnummer 000186
Anne Marie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching
Yvonne
  
Boxnummer 000292
Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Medium Angie
 
Boxnummer 000178
Medium Angie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Victoria
 
Boxnummer 000361
Victoria
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Medium JolandaRoos
 
Boxnummer 000160
Medium JolandaRoos
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Paragnost Thea
 
Boxnummer 000141
Paragnost Thea
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Life Coach Gladys
 
Boxnummer 000201
Life Coach Gladys
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spritueel Coach • Medium • Reiki Master • Tarotisten ...Als Spiritueel Coach en Medium geef ik jou tijdens ons consult snel inzicht op jouw vragen...
Elise
 
Boxnummer 000143
Elise
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Cher
  
Boxnummer 000286
Cher
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Valentino
  
Boxnummer 000329
Valentino
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Astra
 
Boxnummer 000225
Astra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een zeer ervaren tarotlezer, helderziende en life en business coach, coach relatie en breakup problemen .Meer dan 10jaar ervaring in liefdes kwesties. Ik bied ook een luisterend oor en werk professioneel en discreet. U bent altijd welkom, ik help graag.
Super Psychic
 
Boxnummer 000243
Super Psychic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Angel Mary
 
Boxnummer 000220
Angel Mary
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost Marco
 
Boxnummer 000199
Paragnost Marco
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Medium Amy
 
Boxnummer 000187
Medium Amy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.
Catriona
 
Boxnummer 000312
Catriona
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Possibilities and probabilities with Coaching. 
Matleena
  
Boxnummer 000221
Matleena
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Jo An
 
Boxnummer 000176
Jo An
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Ricardo
  
Boxnummer 000379
Ricardo
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben geboren met mijn gaves, ik ben een heler/ energie werker, intuïtief voeler/Medium, schaduw werker, en sta ik contact met de Akasha Kronieken
Merel
  
Boxnummer 000291
Merel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Celisa
 
Boxnummer 000216
Celisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Intuitief Coach-Droomanalyse-Egyptische tarot-transformatieprocessen-ontwikkelingen
Casandra
 
Boxnummer 000192
Casandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Ingrid
  
Boxnummer 000277
Ingrid
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Clarisa
 
Boxnummer 000193
Clarisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.