Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums

medium paragnost

Een top medium paragnost kan jou helpen met het beantwoorden van vragen en het geven van inzichten in bepaalde situaties. Als jij vragen hebt over je relatie, werk, geld of andere zaken in het leven, dan is een medium paragnost iemand die je kan helpen. Een medium paragnost is heeft paranormale gaven waarmee zij dingen kunnen waarnemen. Een spiritueel coach die kan heldervoelend, helderwetend, helderhorend, helderziend of helderruikend zijn. Door deze gaven kunnen zij boodschappen ontvangen van andere entiteiten en deze aan jou doorgeven.

Heb jij vragen aan een top medium paragnost die jij graag beantwoord zou willen hebben, dan kun jij contact met een van hen opnemen. Ook als jij graag een toekomst voorspelling wil laten doen dan kun jij een afspraak maken met een van de paragnosten.

Een toekomst voorspelling is natuurlijk nooit 100% zeker, maar het kan je wel inzicht geven in bepaalde situaties en keuzes die je gemaakt hebt of gaat maken in je leven. Door een toekomst voorspelling krijg jij inzicht in wat jou te wachten staat, zodat je voorbereid bent op een situatie. Een top medium paragnost zou jou advies geven over wat te doen in een situatie. Toekomst voorspellingen worden gemaakt op basis van de energie die jij uitstraalt. Op deze manier kunnen zij een bepaalde situatie inzien en voorspellen wat er gaat gebeuren.

Als je contact maakt met een top medium paragnost, kun je er ook voor kiezen om een sessie in te boeken. In een sessie geeft de paragnost je meer inzicht in bepaalde zaken en eventuele mogelijkheden die er zijn. Dit kan erg behulpzaam zijn als jij moeilijkheden ervaart in je leven en je hierdoor in een vicieuze cirkel terecht bent gekomen.

Welke vragen kun jij aan een spiritueel coach stellen?

Tijdens een consult met een spiritueel coach kun jij verschillende zaken aan het licht laten komen. Als jij vragen hebt over bijvoorbeeld de liefde, relaties of werk dan is een spiritueel coach iemand die je hierbij kan helpen. Een spiritueel coach geeft je graag advies en inzichten die nodig zijn om problemen op te lossen of keuzes te maken in het leven.

Ook als jij moeilijkheden ervaart in je leven, dan is een spiritueel coach iemand die je kan helpen. Een spiritueel coach gaat graag met je in gesprek om meer te weten te komen over de situatie waarin je verkeert. Vervolgens krijg je advies en inzichten van de coach die jou kan helpen met het oplossen van problemen.

Een spiritueel coach is er niet alleen voor mensen die moeilijkheden ervaren, maar ook mensen die graag meer willen weten over zichzelf of die een bepaalde situatie willen verbeteren. Als jij bijvoorbeeld vragen hebt over je relatie, dan kan een spiritueel coach je hierbij helpen.

Wat is een intuïtief gesprekspartner met paranormale gaven?

Een spiritueel coach kan verschillende bijzondere gaven hebben waardoor zij jou kunnen helpen. Dit wordt ook wel een zesde zintuig genoemd. Het is zo dat een zuiver medium vanaf de geboorte al een extra zintuig heeft waarmee zij kunnen waarnemen. Deze waarnemingen zijn niet te doen zonder deze spirituele gave. Als jij duidelijke antwoorden wilt op vragen die jij hebt, dan is het mediumschap geschikt om hier jouw vragen te stellen.

Een top medium/paragnost of mastermedium kan verschillende gaven hebben. Zo kan iemand heldervoelend, helderziend, helderhorend, helderruikend of helderwetend zijn. Door het paranormaal vermogen van een medium/paragnost kunnen zij jou boodschappen overbrengen. Eigenlijk fungeert een top medium/paragnost als doorgeefluik.

Een betrouwbaar medium zal jou altijd eerlijk vertellen wat diegene doorkrijgt, deze boodschappen zullen niet altijd leuk zijn om te horen. Door deze bijzondere gave is het wel zo dat je uiteindelijk een fijn gesprek hebt omdat je de levensvragen die jij hebt beantwoord krijgt.

Wat is een heldervoelend medium?

Een bijzondere gave die iemand kan hebben is heldervoelend zijn. Een heldervoelend medium of heldervoelend paragnost kan erg goed aanvoelen wat jij doormaakt. Dit kan komen door de energie die jij uitstraalt. Een heldervoelend medium is namelijk gevoelig voor deze energieën.

Een heldervoelend medium voelt deze energieën niet alleen aan, maar kan ze ook verhelderen. Dit betekent dat een heldervoelend medium niet alleen aanvoelt wat jij voelt, maar ook weet waarom jij dit voelt. Een heldervoelend paragnost zal jou dan ook eerlijk vertellen wat diegene voelt of aanvoelt.

Door een gesprek te hebben met een heldervoelend paragnost weet jij waarom je bepaalde dingen voelt en krijg je inzichten die jou verder kunnen helpen. Heldervoelendheid is een bijzondere gave die niet iedereen heeft. Echter, als jij een heldervoelend medium of paragnost kunt vinden dan kan dit erg behulpzaam zijn.

Iemand die helder voelend is, wordt ook wel een HSP coach genoemd. Dit staat voor Hoog Sensitief Persoon.

Wat is een helderziend medium?

Een andere gave die een top medium kan hebben is helderziendheid. Een helderziend medium of paragnost is iemand die energieën kan zien. Dit zijn trillingen die niet door het oog waar te nemen zijn, maar wel door het derde oog. Een helderziend medium of paragnost heeft dit derde oog geopend en kan deze energieën zien.

Een helderziend medium of paragnost ziet niet alleen energieën, maar kan deze energieën ook verhelderen. Een helderziende ziet dingen die uit het verleden zijn, maar kunnen ook beelden zijn uit de toekomst. Toekomst voorspellingen kunnen dus gedaan worden door iemand die helder ziend is.

Helderzienden of helderziende paragnosten kunnen jou ook helpen met het verwerken van verdriet. Zij kunnen beelden ontvangen die boodschappen zijn of antwoorden zijn op vragen. Bijvoorbeeld bij narcistische relaties kunnen zij beelden die nog gaan gebeuren, maar ook situaties verklaren die al zijn gebeurt. Een helder ziend persoon kan jou dus helpen om levensvragen te beantwoorden of juist om dingen te verhelderen. Een gesprek met helderzienden geeft inzicht in situaties.

Wat is een helderhorend medium?

Een helderhorend medium/paragnost krijgt boodschappen door in de vorm van geluid. Dit geluid kan een stem zijn, maar ook muziek of een melodie. Het is mogelijk dat een helderhorend medium meerdere geluiden door krijgt, maar dit is niet altijd het geval.

Een helderhorend medium/paragnost kan deze boodschappen verhelderen. Ook de geluiden die een helderhorend medium/paragnost te horen krijgt kunnen uit het verleden of de toekomst zijn. Het is zelfs zo dat deze geluiden vanuit andere plekken kunnen worden doorgegeven.

Een helderhorend medium kan hierdoor ook contact met overledenen maken. Als zij jou bijvoorbeeld nog iets willen zeggen, kan een helderhorend medium dat aan jou doorgeven. Het kan fijn zijn als jij het verlies van iemand een plek wil geven om hierover in gesprek te gaan met een helderhorend medium.

Wat is een helderruikend medium?

Iemand die kan helderuiken is niet erg veel voorkomend, maar is wel mogelijk. Een helderruikend medium/paragnost ruikt geuren die niet fysiek aanwezig zijn. Deze geuren kunnen komen uit het verleden of de toekomst. Deze geuren kunnen ook vanuit andere plekken komen, bijvoorbeeld een ander continent.

Een helderruikend medium/paragnost kan deze geuren verhelderen en jou hierdoor helpen met levensvragen of situaties. Dit kan erg fijn zijn, want ruiken is een van de zintuigen die sterk verbonden is met emoties. Een gesprek met helderruikend medium/paragnost kan dan ook inzicht geven in situaties of helpen met het verwerken van emoties.

Wat is een helderwetend medium/paragnost?

Een van de andere gave die een top medium/paragnost kan hebben is helderwetend zijn. Wanneer iemand helder wetend is wil dat zeggen dat zij weten wat er gaat gebeuren. Dit kunnen voorspellingen zijn, maar ook inzichten die nog niet bekend zijn. Een helderwetend medium/paragnost kan dit verhelderen en jou helpen met levensvragen of situaties.

Een helderwetend medium/paragnost is over het algemeen erg vaag in de dingen die zij zeggen. Dit komt omdat de toekomst nog niet vastligt en alles kan veranderen. Wanneer er toch iets vastligt, zal een helderwetend medium/paragnost dit wel met zekerheid kunnen zeggen. Een gesprek met een helderwetend medium/paragnost kan jou dan ook helpen met het maken van keuzes of het verkrijgen van inzicht in een situatie.

Een medium paragnost met verschillende paranormale gaven

Een helderziende hoeft niet alleen een helderziende te zijn. Het kan ook zijn dat een helderziende ziet, maar daarbij ook boodschappen hoort. Dan is iemand dus helderziend en heldehorend. Het kan ook zijn dat iemand een hele sterke intuïtie heeft en daadoor dingen weet maar ook aanvoelt, in dat geval is een top medium/paragnost heldervoelend helderwetend.

Een combinatie van gaven zorgt er voor dat een zuiver medium jou nog beter kan helpen met het beantwoorden van vragen of het geven van inzichten. Zo kun jij een super eerlijk antwoord verwachten van een super medium. Wil jij graag een gesprek starten met een zuiver medium omdat jij antwoorden wil op vragen over liefde, werk, familie of overige vragen? Je kan nu direct nog een gesprek starten met een zuiver medium.

medium paragnost vinden

Wat kan een ervaren kaartlegster voor jou betekenen?

Door diverse kaartleggingen kun jij ook antwoorden krijgen op vragen die jij hebt. Kaartleggers kunnen door middel van diverse technieken een antwoord geven op vragen die jij hebt. Een ervaren kaartlegster zal altijd eerlijk zijn in haar advies en legging. Een ervaren kaartlegster zou gebruik kunnen maken van verschillende soorten kaarten tijdens een reading.

Wat zijn lenormand kaarten?

Een voorbeeld kan kaarten die gebruikt kunnen worden door kaartleggers zijn lenormand kaarten. Dit zijn kaarten die staan voor verschillende symbolen. Deze symbolen kunnen dan weer gebruikt worden om een advies of inzicht te geven aan iemand. Er zijn verschillende soorten lenormand kaartleggingen, hierdoor kan de ervaren kaartlegster een advies of inzicht geven op verschillende gebieden in het leven. Denk hierbij aan relaties, werk of familie. Lenormand kaarten worden gebruikt om advies of inzicht te geven, maar kunnen ook gebruikt worden om te voorspellen.

Wat zijn tarotkaarten?

Een ander soort kaartlegging dat kan worden gedaan is door middel van tarotkaarten. Tarotkaarten zijn een soort oude kaarten die staan voor verschillende symbolen. Deze symbolen kunnen dan weer gebruikt worden om een advies of inzicht te geven aan iemand. Net als lenormand kaarten, kunnen tarotkaarten gebruikt worden voor advies of inzicht, maar ook om te voorspellen.

Een tarot reading kan erg fijn zijn, want het kan je helpen met het verkrijgen van inzicht of advies op verschillende gebieden in het leven. Bij tarotkaarten is het zo dat er meestal drie verschillende soorten readings worden gedaan. Dit zijn de past, present en toekomst reading. Tijdens een tarot reading gaat de tarotlegger met jou door deze drie levensfasen heen, waardoor je inzicht kan krijgen in je leven.

Wat zijn zigeuner kaarten?

Een minder voorkomende vorm van kaarten zijn, zigeuner kaarten. Zigeunerkaarten worden minder gebruikt, omdat er maar weinig mensen zijn die deze kaarten goed kennen of begrijpen. Wel is het zo dat zigeuner kaarten erg fijn kunnen zijn, want ze kunnen je helpen met het verkrijgen van inzicht op verschillende gebieden in het leven.

Wat zijn engelen kaarten?

Een engelen kaartlegster kan ook gebruik maken van engelen kaarten. Met engelen kaarten is het mogelijk om contact te maken met je engelen. Door engelen kaarten is het zo dat een kaartlegster contact maakt waardoor er een reading kan plaatsvinden. Een engelen reading is erg fijn, want het kan je helpen met het verkrijgen van inzicht en advies op verschillende gebieden in het leven.

Engelen contact kan zorgen voor rust in je leven. Wanneer je regelmatig contact hebt met engelen dan is het zo dat je rustiger wordt in je leven. Dit komt, doordat je weet dat er altijd wel iemand is die voor je klaar staat. Wanneer je problemen ervaart of vragen hebt, dan kan je altijd bij je engelen terecht. Engelen helpen je graag verder en kunnen je rust geven in je leven.

Wat is een Aura reading?

Een Aura reading is een reading waarbij de kaartlegster jouw aura leest. Met een Aura reading is het mogelijk om inzicht te krijgen in je leven en wat er allemaal speelt. Je aura is eigenlijk een soort energie die je uitstraalt. Deze energie kan een paragnoste of kaartlegster lezen, waardoor er een reading kan plaatsvinden.

Tijdens een aura reading is het zo dat een top medium de energie die jij uitstraalt kan lezen. Dit is een erg fijne reading, want het kan je helpen met het verkrijgen van inzicht en advies op verschillende gebieden in het leven.

Wanneer je een reading laat doen bij een ervaren kaartlegster, kun je er zeker van zijn dat je een fijne en eerlijke reading krijgt. Een ervaren kaartlegster zal altijd eerlijk zijn in haar advies en legging. Ze zal ook gebruik maken van haar kennis en ervaring met verschillende technieken, zodat ze jou het beste advies kan geven.

Foto reading door mediums

Tijdens een consult hoef je niet alleen te spreken over het verleden, wat er momenteel speelt en de toekomst. Je kan met een ervaren medium ook praten over overleden dierbaren. Tijdens een foto reading kun jij ervoor kiezen om foto’s mee te nemen van overleden dierbaren.

Een foto reading is erg fijn, want het kan je helpen met het verkrijgen van inzicht en advies op verschillende gebieden in het leven. Het is fijn om te weten dat je overleden dierbaren nog steeds bij je zijn en dat ze altijd voor je klaar staan.

Het is zo dat bij deze reading de foto niet perse een persoon hoeft te zijn. Het kan ook een voorwerp of een plaats zijn. Een super medium kan jou vertellen welke energie hij of zij bij deze foto voelt waardoor er een reading kan plaatsvinden. Dit kan jou helpen om het verlies van dierbare overledenen te accepteren.

Wat is een reiki master?

Een top medium kan ook een reiki master zijn. Een reiki master is iemand die gespecialiseerd is in het geven van reiki behandelingen. Reiki is een soort energiebehandeling waarbij de reiki master jou helpt met het verminderen van stress en spanning.

Een reiki behandeling is erg fijn, want het kan je helpen met het ontspannen en het verminderen van stress. Een reiki behandeling is ook heel rustgevend en ontspannend, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je na afloop een fijne en ontspannen feeling krijgt.

Een reiki behandeling is ook heel erg fijn voor je lichaam. Wanneer je regelmatig een reiki behandeling ondergaat, dan is het zo dat je lichaam minder snel moe en gestrest zal zijn. Dit komt, doordat je lichaam tijdens een reiki behandeling helemaal ontspant en ook heel rustig wordt. Door een reiki master zul jij je beter in je vel voelen zitten.

Je kan een reiki master zien als een krachtig soul healer.

Kun je terecht bij mediums voor relatie problemen?

Het is ook zeker zo dat een top medium jou kan helpen als je relatie problemen hebt. Omdat een medium helder voelend of helder wetend is weten zij meer over de gevoelens die er spelen. Bij relatie problemen is het fijn dat je een reading krijgt van iemand die dit weet.

Een top medium is dan ook echt iemand die je kan helpen met relatie problemen. Zij zullen jou helpen om de problemen op te lossen en ze kunnen je ook helpen met het verminderen van stress en spanning. Een top medium is dan ook echt de perfecte keuze voor jou, wanneer je relatie problemen ervaart.

Een helder voelend medium voelt namelijk de energie van beide personen aan. Als hier bijvoorbeeld onbegrip speelt, kan een relatie coach optreden en hierbij gaan zorgen dat gevoelens van elkaar begrepen worden. Een medium als relatie coach kan helpen om relatie problemen te verminderen.

Een relatie coach zal helpen om de relatie weer goed te maken. Een relatie coach kan ook helpen met het verminderen van stress en spanning, zodat je weer rustig kunt slapen en genieten van je leven.

medium paragnost bellen

Een ervaren medium voor een luisterend oor

Je kan ook met een mediums en paragnosten praten als je een intuïtief gesprekspartner nodig hebt. Mediums en paragnosten kunnen jou een luisterend oor bieden als jij over verschillende zaken wilt praten. Ze kunnen jou duidelijk bijstaan met het adviseren over situaties als een burn out, liefde, relatie of financiën.

Mediums nemen uitgebreid voor jou te tijd om met jou te praten over dingen waarover jij graag wilt spreken. Ze nemen de tijd voor jou en luisteren aandachtig naar alles wat je te vertellen hebt. Wanneer je graag wilt praten over verschillende zaken in het leven, dan kan een medium of paragnost hierbij een helpende hand bieden.

Ook als jij een luisterend oor nodig hebt om te praten over jouw persoonlijke ontwikkeling kun jij bij een helderwetend medium, helderziende of heldervoelende terecht. Zij kunnen jou ook inzicht geven over jouw persoonlijke ontwikkeling in de nabije toekomst.

Vind een van de mediums en paragnosten die bij jou past

Een luisterend oor, energetisch reinigen, een HSP coach, een engelen kaartlegster, helder wetend, toekomst voorspellingen, heldervoelend, helderhorend, contact met overledenen en het beantwoorden van levensvragen. Het mediumschap is erg breed. Daarom is het belangrijk dat jij zelf goed onderzoek doet naar met wie jij een consult wilt, voordat je een consult moet starten.

Als jij met een super medium een consult start, dan wil je wel graag dat diegene jou kan helpen met de vragen die jij hebt. Daarom is het belangrijk om vooraf bij de omschrijving van het medium al naar te kijken welke vragen zij al beantwoord hebben en of jouw situatie hierbij aansluit.

Wanneer je eenmaal weet met wie jij een consult wilt, dan is de volgende stap het kiezen van het juiste consult. De duur, de prijs en de wijze waarop het consult gevoerd worden is namelijk ook verschillend per medium. Onderzoek dit dan ook goed voordat je een afspraak maakt. Vaak staat er ‘ lieve mensen, ik kan jou helpen met ..’.

Je kan namelijk op verschillende manieren een consult starten met een van de mediums en paragnosten. Zo kun je chatten, een helderziende bellen of contact hebben via de email.

Zo vind je een top medium of paragnost

Wanneer jij een reading wilt van een top medium, dan is het zeker de moeite waard om bij ons te kijken. Wij hebben namelijk alleen de beste mediums en paragnosten in ons team. Zij kunnen jou helpen met al je vragen over liefde, relaties, werk, geldzaken of iets anders dat op dit moment speelt.

Ook als jij een reading wilt over je toekomst, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen jou helpen met een toekomst reading, waarbij wij jou inzicht geven in wat er gaat komen. Kies bij ons voor een top medium of paragnost en laat je adviseren door de beste in het vak.

Mediums en paragnosten zijn er om jou te helpen als je ergens mee zit. Ze kunnen jou duidelijkheid geven over een bepaalde situatie of je een luisterend oor bieden. Wanneer jij hulp nodig hebt of je wilt praten over bepaalde dingen in het leven, dan kan een medium of paragnost hierbij een helpende hand bieden.

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612