Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Medium Astra

Medium Astra

Bij een medium Astra kun jij terecht met allerlei vragen. Als jij benieuwd bent naar de toekomst kan een van onze consulenten jouw toekomst voorspellen. Als je vragen hebt over een situatie uit het verleden kan een medium jou helpen om inzicht hierin te krijgen. Wil jij leren om gaan met het verlies van een overleden dierbare? Dan kan een medium voor jou contact leggen met deze persoon. Ook is het mogelijk om in contact te komen met een paragnost als je behoefte hebt aan een luisterend oor.

Voor veel verschillende situaties kun je bij een medium of paragnost terecht als jij antwoord wil op vragen en nieuwe inzichten wil hebben. Dit komt omdat zij verschillende paranormale gaven kunnen hebben waardoor zij waarnemingen kunnen doen. Deze paranormale gaven kunnen de volgende zijn:

Met welke vragen kun je bij een medium terecht?

Je kan met een medium contact opnemen als je bijvoorbeeld vragen hebt over de toekomst, je verleden of als je contact wil leggen met een overledene. Wanneer jij vragen hebt over de liefde of over je werkt is het ook mogelijk om bij een medium of paragnost langs te gaan. Zij kunnen aan jou namelijk boodschappen overbrengen die zij krijgen van andere entiteiten. Zij zullen deze boodschappen interpreteren en deze dan in woorden aan jou doorgeven. Een medium is dus eigenlijk een soort doorgeefluik tussen de fysieke en astrale wereld.

Het is mogelijk dat je bij een medium terecht kan voor een reading. Dit houdt in dat deze persoon contact gaat maken met de andere wereld en jou dan bepaalde inzichten en voorspellingen doorgeeft over jouw toekomst. Een reading is echter geen precieze wetenschap en de toekomst is altijd onzeker. Het is dan ook belangrijk om niet al je hoop te verpatsen in de voorspellingen van een medium.

Medium Astra

Hoe kun je contact maken met een medium Astra?

Bij de paranormale hulplijn van de Nieuwe tijd kun jij op verschillende manieren contact maken met een van de consulenten. Het is mogelijk om telefonisch contact te maken met een medium of paragnost. Je kan bellen vanuit Nederland en Belgiƫ met een van de consulenten zodat jij jouw vragen kan stellen. In Nederland kost dit 90 cpm, in Belgiƫ betaal je hiervoor 150 cpm.

Het is ook mogelijk om contact te maken via de email. Via de email kun je een aanvraag doen bij een medium of paragnost voor bijvoorbeeld een fotoreading. Wanneer je via de email contact maakt met een van de consulenten krijg je binnen enkele werkdagen reactie.

De laatste optie is om te chatten met een medium of paragnost. De chat kun je nu direct starten met een consulent naar keuze. Bij deze chat kun jij de vragen stellen die jij graag beantwoord zou willen hebben. Ook heb jij bij de chat de mogelijkheid om het gesprek opnieuw door te lezen wanneer jij dat wenst.

Onze consulenten bij de spirituele hulplijn staan de hele dag door voor jou klaar om jouw vra