Paragnosten chat

Steeds vaker merken wij dat er behoefte is aan een paragnostenchat. Dit om te praten met een heldervoelend medium. Dit voor de hulp van een relatie coach, als luisterend oor. Maar ook de gesprekken met een allround medium over eigen persoonlijke ontwikkeling. Een telefonisch consult met een spiritueel coach is tegenwoordig steeds normaler.

Je kunt bij de paragnosten chat niet alleen in contact komen met een helderwetend paragnost, maar ook met een lenormand kaartlegster, een mental coach, een helderwetend medium, een heldervoelend lichtwerker, een heldervoelend kaartlegster, een reiki master en een life coach met jarenlange ervaring.

Door de paragnostenchat kun jij op ieder gewenst moment en de hele dag door een persoonlijk gesprek aangaan met een spiritueel coach. Je kunt hier terecht voor een luisterend oor, vragen over de liefde, een toekomst voorspelling of andere eerlijke antwoorden.

In een anonieme chat kun je vrijuit spreken over alles waar je mee zit. Een professionele en integer werkende paragnost, lenormand kaartlegster of lichtwerker is gebonden aan beroepsgeheim. Hierdoor is er sprake van een veilige en vertrouwde sfeer. Onze chat is 24/7 beschikbaar voor een anoniem en gratis gesprek met een ervaren paragnost, life coach, helderwetend medium, relatie coach, allround medium, lichtwerker of lenormandkaartlegster.

Bij de paragnosten chat kun jij terecht voor alle vragen omtrent jouw persoonlijke ontwikkeling, vragen over de liefde, contact met een overleden dierbare of andere belangrijke zaken. Maak kennis met al onze paragnosten en start de paragnosten chat.

Wat is een online paragnosten chat?

Een persoonlijk gesprek met een ervaren medium kan bij een online medium. Het kan je helpen om duidelijkheid te krijgen over een bepaalde situatie of juist over jouw levensvragen. Bij de online paragnosten chat kun je terecht voor een fijn gesprek en al jouw vragen. De consulenten hebben verschillende gaven waardoor ze jou ook op verschillende manieren kunnen helpen. De ene spirituele coach kan jou adviseren bij een narcistische relatie of relatieproblemen. Terwijl de ander jou een luisterend ook kan bieden en jouw toekomst voorspellen kan aan de hand van engelen kaarten.

Een andere paragnost krijgt weer beelden door en is dus een helderziende. Daarmee kan je geholpen worden bij relatie problemen. Ook zijn er allround mediums en paragnosten met nog weer andere spirituele kwaliteiten met wie jij een email consult kan starten. Het maakt niet uit waar je vraag over gaat, er is altijd wel een online medium die jou verder kan helpen.

Online zijn er erkende mediums met verschillende paranormale gaven. Zo kan je in contact komen met een ervaren paragnost die helder wetend is of juist hoog sensitief. Ook kan je met een helderwetend kaartlegster telefonisch contact leggen. Ditzelfde geldt voor een paragnost waarmee jij kan praten over je relatie problemen. Online kun je met mediums en paragnosten in contact komen die helder voelend, helderwetend, helderhorend, helderziend of helderruikend zijn.

Een heldervoelend medium

Als je wilt chatten met een heldervoelend medium dan kan dat bij ons online. Een heldervoelend medium kan jou helpen met een fijn gesprek. Dit om je beter te voelen en weer verder te helpen in het leven. Een heldervoelend medium is extra gevoelig voor alle energieën die er zijn. Omdat ze hierdoor meer aandacht aan je situatie kunnen besteden, kan het zijn dat ze jou beter kunnen helpen.

Een chat met een heldervoelend medium is fijn als je snel duidelijkheid wilt hebben over een bepaalde situatie. Het is mogelijk dat er sneller een oplossing voor je probleem gevonden kan worden. Een chat met een heldervoelend medium geeft je de kans om ongestoord te praten over alles waar je mee zit.

Een heldervoelend medium kan jou helpen met bepaalde zaken omdat zij een hele sterke intuïtie hebben. Door hun spirituele ontwikkeling kunnen zij jou op een andere manier helpen dan andere mediums. In een anonieme chat is het mogelijk dat je meer open bent en hierdoor een helder voelend medium beter kan helpen.

Ook kan het zijn dat een heldervoelend kaartlegster jou verder kan helpen met behulp van lenormand kaarten, tarot kaarten of engelen kaarten. Onze paragnosten die heldervoelend zijn kunnen in een persoonlijk gesprek ook contacten leggen met een overleden persoon. Als jij graag uitleg wilt van een overleden dierbare kan het zijn dat een ervaren coach die heldervoelend is jou hierbij kan helpen.

Helderziende bellen

Een heldervoelend lichtwerker

Wat is een lichtwerker? Lichtwerkers zijn mensen met een hoge vibratie. Lichtwerkers hebben een bijzonder doel in het leven en helpen andere mensen met hun gaven. Lichtwerkers kunnen helpen met verschillende soorten energieën. Lichtwerkers werken met helende energie en kunnen je helpen met een bepaalde situatie. Lichtwerkers zijn vaak hooggevoelig en kunnen hun gevoelens moeilijk accepteren. Lichtwerkers kunnen helpen met een bepaalde situatie en je leren hoe je hiermee om kan gaan.

Een helderwetend paragnost bij de paragnosten chat

Als je in contact komt met een helderwetend paragnost bij de paragnostenchat kunnen zij jou ook helpen. Een paragnost die helder wetend is , heeft een hoge vibratie. Deze paragnost is makkelijk in contact te krijgen met hogere sferen en kan dus snel duidelijkheid geven over een bepaalde situatie. Een helderwetend paragnost is vaak hooggevoelig en kunnen hun gevoelens moeilijk accepteren. Een helderwetend paragnost kan helpen met een bepaalde situatie en je leren hoe je hiermee om kan gaan.

Met de online paragnosten die helder wetend zijn kun je een e-mail consult aanvragen. Bij de email consulten kun jij tot nieuwe inzichten komen en eerlijk antwoord krijgen op de vragen die jij hebt. In een persoonlijk gesprek kan een helderwetende paragnost jou verder helpen.

Een helderhorend paragnost bij de paragnostenchat

Bij de paragnostenchat is het ook mogelijk om in contact te komen met een spiritueel coach die helderhorend is. Een ervaren medium die helder horend is kan door hun spirituele groei dingen horen van andere entiteiten. Zij krijgen vanzelf boodschappen door in de vorm van geluiden. Deze consulenten kunnen geluiden horen van een overledene maar ook een geluid vanuit de toekomst.

Op deze manier kan een spiritueel coach die helderhorend is ook een toekomst voorspelling doen voor jou. Dit kan bijvoorbeeld gaan over liefde, relatie of andere belangrijke zaken die spelen in jouw leven. Een helderhorend paragnost is een bijzonder allround medium en kan jou verder helpen op verschillende gebieden.

Een chat met een heldervoelend medium is fijn als je snel duidelijkheid wilt hebben over een bepaalde situatie. Het is mogelijk dat er sneller een oplossing voor je probleem gevonden kan worden. Een chat met een heldervoelend medium geeft je de kans om ongestoord te praten over alles waar je mee zit.

Mediums consulenten

Een helderziend spiritueel coach

Bij de paragnostenchat kun je ook in contact komen met een helderziend medium. Wanneer een spirituele coach een helder ziend medium is dan wil dat zeggen dat zij tijdens een persoonlijke gesprek dingen kunnen zien die je zonder spirituele ontwikkeling niet kan.

Bij de paragnostenchat kan een helderziend medium jou helpen met een toekomst voorspelling, een luisterend oor of door boodschappen door te geven. Als je wilt chatten met een spiritueel coach die kan helderzien, dan kun je daardoor boodschappen krijgen door beelden uit het verleden, heden of de toekomst.

Kaarten leggen door een ervaren kaartlegster

Bij de paragnosten chat kun je naast een luisterend oor, een relatie coach, een mental coach, een helderwetend medium of een reiki master ook in contact komen met een heldervoelend kaartlegster met jarenlange ervaring.

Een kaartlegging is een bijzondere en krachtige manier om inzicht te krijgen in je leven. Wanneer je wilt chatten met een erkende paragnost die via de tarotkaarten kan heldervoelen dan is dat mogelijk. Deze kaartlegster zal de tarotkaarten leggen en met behulp van haar helderziendheid, heldervoelendheid en wijsheid kan zij jou helpen.

Een chat met een ervaren paragnost geeft je de kans om te praten over alles waar je mee zit. Je kunt hierdoor sneller tot nieuwe inzichten komen en eerlijk antwoord krijgen op de vragen die jij hebt. In een persoonlijk gesprek kan de paragnost je verder helpen. Wil je dat tarot kaarten je vragen beantwoord? Dan kun je telefonisch contact maken met een ervaren kaartlegster.

Start vandaag nog jouw eerste paragnosten chat

Voor een luisterend oor, een spiritueel coach, een helderwetend medium, een life coach, een reiki master of een van onze andere consulenten kun je terecht bij de paragnosten chat! Onze consulenten staan voor jou klaar als jij direct behoefte voelt om telefonisch contact te krijgen met een van onze paragnosten.

Tijdens de paragnosten chat of een e-mail consult kun jij alle vragen stellen aan een van de paragnosten die jij maar hebt. Je kunt kiezen voor een persoonlijk gesprek met een van de consulenten die jou aanspreekt. Je kunt credits kopen en de paragnosten chat, telefonisch contact of een email consult starten. Onze paragnosten staan de hele dag voor jou klaar om jou te helpen.

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Anita
Beschikbaar
Anita
Box: 20
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Marion
Beschikbaar
Medium Marion
Box: 29
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Medium Arlette
Ingesprek
Medium Arlette
Box: 10
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Angie
Ingesprek
Medium Angie
Box: 32
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Evees
Offline
Evees
Box: 03
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
 
Helderziend, Helderhorend, Helderwetend, Healer, Engelencontact, Dierencontact, Kindercontact, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Koffiediklezen, Tarotlegging, Lenormandlegging, Pendelen. Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Linda
Offline
Linda
Box: 33
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid, de weg naar binnen, bronherinneringen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Mo
Offline
Medium Mo
Box: 55
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.