Helderziende bellen

Een helderziende bellen kan via een consult, daarbij kunnen zij antwoorden geven op belangrijke vragen over een bepaalde situatie, overleden dierbare of dienen als relatie coach. Mediums online kunnen hun spirituele inzichten met jou delen, soms kan het zijn dat hier bepaalde elementen voor worden gebruikt. Ze kunnen jou vragen beantwoorden met behulp van verschillende kaartleggingen. Een spiritueel kan jou dus hou vast bieden in jouw leven.

Een ervaren medium kan een helderziend medium zijn, een helderwetend medium, heldervoelend of helderhorend medium zijn. Wanneer een medium heldervoelend, helderwetend en helderziend is beschikt deze medium over verschillende paranormale gaves. Dit kan helpen bij het beantwoorden van vragen over bepaalde keuzes.

Wil jij nou met een medium bellen, een van de helderziende mediums of een helderwetend medium? Bekijk dan de mediums online en ga in gesprek. Soms weet je met één oogopslag welke medium/paragnost bij jou past die jij dus wil bellen. Je kunt bijvoorbeeld de voorkeur hebben aan mediums online die gebruik maken van lenormand kaarten of tarot kaarten, hier kun jij dan de mediums op uitkiezen.

Een spiritueel coach, helder ziend medium of hoogsensitief medium voor jou

De mediums en paragnosten bij de Nieuwe Tijd hebben allen eigen gaves. Wil jij juist spreken met een spiritueel coach die lenormand kaarten kan leggen. Mediums bellen die de toekomst voorspellen voor jou. Wil jij in contact komen met top medium die hoog sensitief is? Wil jij een paragnost bellen die juist als luisterend oor dient over jouw liefde, werk en overleden dierbare?

In een bepaalde situatie kun jij andere paragnosten bellen dan wanneer jij vragen beantwoorden wil hebben. De mediums en paragnosten staan voor jou klaar. Je kunt een betrouwbaar medium verwachten die aan de andere kant van een computer of telefoon zit maar toch een luisterend oor wil bieden.

Een betrouwbaar medium is iemand die jou antwoorden kan geven op bepaalde levensvragen. Een betrouwbaar medium kan zowel een van de helderziende medius zijn maar ook kun jij mediums bellen die heldervoelend, helderwetend zijn die gebruik maken van lenormand kaarten of tarot kaarten.

Het verschil tussen een helderziende paragnost en medium

Helderziende paragnosten zien dingen die mensen zonder een zesde zintuig niet kunnen zien. Naast het feit dat helderziende paragnosten zijn kunnen zij ook heldervoelend, helderwetend, helderziend, heldervoelend zijn. De dingen die deze paragnosten dan voelen, zien of horen kunnen een belangrijjke rol hebben gespeeld of in de toekomst belangrijk worden. Dit hoeft niet perse afkomstig te zijn van het hiernamaals (gene zijde).

Wanneer iets wat waargenomen wordt wel uit het hiernamaals afkomstig is wordt er gesproken over mediums. Dit kan dus een helderziende medium, helderhorend medium of helderwetend medium zijn. Een medium kan aan jou doorgeven wat een overleden dierbare jou wil zeggen of laten voelen en zullen dit met een eerlijk antwoord doen. Medium stellen dan bijvoorbeeld een vraag aan de overledene of krijgen dit door.

Een helderwetend medium heeft niet perse een extra gave. Maar weet gewoon dat dingen gebeuren. Een medium kan ook heldervoelend, helderwetend tegelijk zijn. Dan weten zij dus dingen, maar kunnen iets ook voelen. Andere consulenten kunnen ook helderziend, heldervoelend tegelijk zijn. Deze consulenten staan de hele dag voor jou klaar.

Kaartenleggers

Betrouwbare mediums kunnen ook kaartenleggers zijn. Zo kan een betrouwbaar medium bijvoorbeeld gebruik maken van lenormand kaarten. Kun jij paragnosten bellen die juist zodiac kaarten gebruiken. Er bestaat ook een helderwetend kaartlegster waar jij mee in gesprek kunt gaan.

Wanneer jij vragen hebt over tweelingziel relaties kun jij ook mediums bellen. Je kunt dan een van de paragnosten bellen en kijken of zij een voorspelling kunnen doen over jouw tweelingziel of hier antwoorden over geven.

Lenormand kaarten en Tarot kaarten

Lenormand kaarten bijvoorbeeld worden vaak gebruikt door een waarzegster. Alle lenormand kaarten hebben een afbeelding waarbij een helderziende dus iets kan zien, een helderhorend medium iets kan horen en paragnosten die heldervoelend zijn iets voelen. Je kunt met lenormand kaarten gedetailleerd situaties kijken in de toekomst of in het nu. Een medium kan jou dan bijvoorbeeld aan de hand van de lenormand kaarten vertellen wat er zal gebeuren.

Het kan ook zijn dat tarot kaarten meer bij jou passen. Dit is wanneer jij meer op gevoel speelt. Tarot kaarten kunnen ook door een betrouwbaar medium gelegd worden. Tarot kaarten kunnen deuren voor jou openen die normaal gesloten zouden blijven. Kaarten kun je gebruiken waardoor je inzicht in bepaalde aspecten in jouw leven. Wanneer jij vragen hebt over liefde, werk of relaties kun jij gebruik maken van de tarot kaarten. Tarot kaarten kunnen helpen met het beantwoorden van vragen, maar ook kunnen tarot kaarten kracht geven.

Wat kan een heldervoelend medium

De spirituele ontwikkeling van een ervaren medium/paragnost begint vaak al bij de gebeurde. Een medium heeft vanaf zijn of haar geboorte vaak al deze gave. Toch kan bij een medium of paragnost de gave verder ontwikkelen. Zo kan een medium/paragnost later ook nog mediamieke gaven ontwikkelen.

Een ervaren medium die bijvoorbeeld heldervoelend is kan door middel van de gidsen die helpen in contact komen met een overleden dierbare en daarbij pijn voelen. Als een heldervoelend medium dan ook nog een helderziende medium is kan hij of zij deze persoon ook zien en zien wat er gebeurt is. Zo kan een ervaren medium door eerlijk antwoord te geven misschien wel jouw negatieve energie rondom iemands overlijden bij jou wegnemen.

Een luisterend oor voor iedereen

Een vraag van jou over liefde, werk of kinderen beantwoord een helderziend medium, heldervoelend medium graag voor jou. Door de jarenlange ervaring, de sterke intuïtie en de spirituele ontwikkeling kun jij een medium of paragnost bellen. Dit telefonisch contact met een medium/paragnost kan jou verder helpen met jouw spirituele groei of ontwikkeling.

Ook kan het zijn dat jij negatieve energie ervaart door lichamelijk pijn. Een van de betrouwbare mediums kan dan ook door geneeskrachtige energie er voor zorgen dat deze pijn verminderen.

Een helderziende bellen van de Nieuwe Tijd

Online mediums of een ervaren paragnost kunnen pure boodschappen overbrengen, een toekomst voorspelling doen en eerlijk antwoord geven op vragen van bepaalde onderwerpen. Betrouwbare mediums zijn ook in staat om met een andere dimensie, en dus overledenen te praten.

Onze consulenten staan de hele dag voor jou klaar. Wanneer je op zoek bent naar een reiki master, een ervaren kaartlegster, een goed luisterend oor, iemand die paranormaal begaafd is, een heldervoelend medium, een hoogsensitief medium, helderziende medium of een heldervoelend kaartlegster, kun jij bij de Nieuwe Tijd terecht. Zij kunnen jou met behulp van bijvoorbeeld zodiac kaarten, tarot kaarten of lenormand kaarten een boodschap doorgeven of positieve energie geven .

Ook wanneer jij lichamelijke klachten hebt en door middel van healing van een reiki master geholpen wil worden is dat mogelijk. Een spiritueel coach heeft jou heldere inzichten in bijvoorbeeld jouw persoonlijke ontwikkeling of andere levensvragen die jou positief of negatief bezighoudt.

Onze mediums en paragnosten willen graag mensen helpen die geestelijke klachten of lichamelijke klachten hebben. Door de jarenlange ervaring zijn de erkende mediums in staat om bijna al jou vragen te beantwoorden om te zorgen dat dingen verhelderd worden.

Een persoonlijk gesprek met betrouwbare mediums

Wil jij mediums bellen of een paragnost bellen? Dan heb je die mogelijkheid bij de Nieuwe Tijd. De mediums online kunnen jou een luisterend oor bieden of voor jou een spiritueel coach zijn. Helderziende mediums kunnen beelden vertalen naar een boodschap voor jou. Een medium/paragnost kan dit doen met behulp van lenormand kaarten of tarot kaarten.

Een heldervoelend, helderwetend, helderziend, heldervoelend medium kan jou helpen met levensvragen of bepaalde adviezen. Je punt een paragnost bellen, helderziende bellen of met mediums bellen. Eventueel is het ook mogelijk om een e mail consult met een van de mediums of paragnosten aanvragen. Op die manier kun jij ook met betrouwbare mediums praten over vragen die te maken hebben met liefde, werk of andere zaken. Een spiritueel coach kan jou in jouw leven positieve energie geven zodat jij weer door kan.

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Anita
Beschikbaar
Anita
Box: 20
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Angie
Beschikbaar
Medium Angie
Box: 32
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Arlette
Ingesprek
Medium Arlette
Box: 10
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Evees
Offline
Evees
Box: 03
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
 
Helderziend, Helderhorend, Helderwetend, Healer, Engelencontact, Dierencontact, Kindercontact, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Koffiediklezen, Tarotlegging, Lenormandlegging, Pendelen. Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Linda
Offline
Linda
Box: 33
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid, de weg naar binnen, bronherinneringen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Mo
Offline
Medium Mo
Box: 55
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.