Helderziende bellen

Een helderziende bellen kan via een consult, daarbij kunnen zij antwoorden geven op belangrijke vragen over een bepaalde situatie, overleden dierbare of dienen als relatie coach. Mediums online kunnen hun spirituele inzichten met jou delen, soms kan het zijn dat hier bepaalde elementen voor worden gebruikt. Ze kunnen jou vragen beantwoorden met behulp van verschillende kaartleggingen. Een spiritueel kan jou dus hou vast bieden in jouw leven.

Een ervaren medium kan een helderziend medium zijn, een helderwetend medium, heldervoelend of helderhorend medium zijn. Wanneer een medium heldervoelend, helderwetend en helderziend is beschikt deze medium over verschillende paranormale gaves. Dit kan helpen bij het beantwoorden van vragen over bepaalde keuzes.

Wil jij nou met een medium bellen, een van de helderziende mediums of een helderwetend medium? Bekijk dan de mediums online en ga in gesprek. Soms weet je met één oogopslag welke medium/paragnost bij jou past die jij dus wil bellen. Je kunt bijvoorbeeld de voorkeur hebben aan mediums online die gebruik maken van lenormand kaarten of tarot kaarten, hier kun jij dan de mediums op uitkiezen.

Een spiritueel coach, helder ziend medium of hoogsensitief medium voor jou

De mediums en paragnosten bij de Nieuwe Tijd hebben allen eigen gaves. Wil jij juist spreken met een spiritueel coach die lenormand kaarten kan leggen. Mediums bellen die de toekomst voorspellen voor jou. Wil jij in contact komen met top medium die hoog sensitief is? Wil jij een paragnost bellen die juist als luisterend oor dient over jouw liefde, werk en overleden dierbare?

In een bepaalde situatie kun jij andere paragnosten bellen dan wanneer jij vragen beantwoorden wil hebben. De mediums en paragnosten staan voor jou klaar. Je kunt een betrouwbaar medium verwachten die aan de andere kant van een computer of telefoon zit maar toch een luisterend oor wil bieden.

Een betrouwbaar medium is iemand die jou antwoorden kan geven op bepaalde levensvragen. Een betrouwbaar medium kan zowel een van de helderziende medius zijn maar ook kun jij mediums bellen die heldervoelend, helderwetend zijn die gebruik maken van lenormand kaarten of tarot kaarten.

Het verschil tussen een helderziende paragnost en medium

Helderziende paragnosten zien dingen die mensen zonder een zesde zintuig niet kunnen zien. Naast het feit dat helderziende paragnosten zijn kunnen zij ook heldervoelend, helderwetend, helderziend, heldervoelend zijn. De dingen die deze paragnosten dan voelen, zien of horen kunnen een belangrijjke rol hebben gespeeld of in de toekomst belangrijk worden. Dit hoeft niet perse afkomstig te zijn van het hiernamaals (gene zijde).

Wanneer iets wat waargenomen wordt wel uit het hiernamaals afkomstig is wordt er gesproken over mediums. Dit kan dus een helderziende medium, helderhorend medium of helderwetend medium zijn. Een medium kan aan jou doorgeven wat een overleden dierbare jou wil zeggen of laten voelen en zullen dit met een eerlijk antwoord doen. Medium stellen dan bijvoorbeeld een vraag aan de overledene of krijgen dit door.

Een helderwetend medium heeft niet perse een extra gave. Maar weet gewoon dat dingen gebeuren. Een medium kan ook heldervoelend, helderwetend tegelijk zijn. Dan weten zij dus dingen, maar kunnen iets ook voelen. Andere consulenten kunnen ook helderziend, heldervoelend tegelijk zijn. Deze consulenten staan de hele dag voor jou klaar.

Kaartenleggers

Betrouwbare mediums kunnen ook kaartenleggers zijn. Zo kan een betrouwbaar medium bijvoorbeeld gebruik maken van lenormand kaarten. Kun jij paragnosten bellen die juist zodiac kaarten gebruiken. Er bestaat ook een helderwetend kaartlegster waar jij mee in gesprek kunt gaan.

Wanneer jij vragen hebt over tweelingziel relaties kun jij ook mediums bellen. Je kunt dan een van de paragnosten bellen en kijken of zij een voorspelling kunnen doen over jouw tweelingziel of hier antwoorden over geven.

Lenormand kaarten en Tarot kaarten

Lenormand kaarten bijvoorbeeld worden vaak gebruikt door een waarzegster. Alle lenormand kaarten hebben een afbeelding waarbij een helderziende dus iets kan zien, een helderhorend medium iets kan horen en paragnosten die heldervoelend zijn iets voelen. Je kunt met lenormand kaarten gedetailleerd situaties kijken in de toekomst of in het nu. Een medium kan jou dan bijvoorbeeld aan de hand van de lenormand kaarten vertellen wat er zal gebeuren.

Het kan ook zijn dat tarot kaarten meer bij jou passen. Dit is wanneer jij meer op gevoel speelt. Tarot kaarten kunnen ook door een betrouwbaar medium gelegd worden. Tarot kaarten kunnen deuren voor jou openen die normaal gesloten zouden blijven. Kaarten kun je gebruiken waardoor je inzicht in bepaalde aspecten in jouw leven. Wanneer jij vragen hebt over liefde, werk of relaties kun jij gebruik maken van de tarot kaarten. Tarot kaarten kunnen helpen met het beantwoorden van vragen, maar ook kunnen tarot kaarten kracht geven.

Wat kan een heldervoelend medium

De spirituele ontwikkeling van een ervaren medium/paragnost begint vaak al bij de gebeurde. Een medium heeft vanaf zijn of haar geboorte vaak al deze gave. Toch kan bij een medium of paragnost de gave verder ontwikkelen. Zo kan een medium/paragnost later ook nog mediamieke gaven ontwikkelen.

Een ervaren medium die bijvoorbeeld heldervoelend is kan door middel van de gidsen die helpen in contact komen met een overleden dierbare en daarbij pijn voelen. Als een heldervoelend medium dan ook nog een helderziende medium is kan hij of zij deze persoon ook zien en zien wat er gebeurt is. Zo kan een ervaren medium door eerlijk antwoord te geven misschien wel jouw negatieve energie rondom iemands overlijden bij jou wegnemen.

Een luisterend oor voor iedereen

Een vraag van jou over liefde, werk of kinderen beantwoord een helderziend medium, heldervoelend medium graag voor jou. Door de jarenlange ervaring, de sterke intuïtie en de spirituele ontwikkeling kun jij een medium of paragnost bellen. Dit telefonisch contact met een medium/paragnost kan jou verder helpen met jouw spirituele groei of ontwikkeling.

Ook kan het zijn dat jij negatieve energie ervaart door lichamelijk pijn. Een van de betrouwbare mediums kan dan ook door geneeskrachtige energie er voor zorgen dat deze pijn verminderen.

Een helderziende bellen van de Nieuwe Tijd

Online mediums of een ervaren paragnost kunnen pure boodschappen overbrengen, een toekomst voorspelling doen en eerlijk antwoord geven op vragen van bepaalde onderwerpen. Betrouwbare mediums zijn ook in staat om met een andere dimensie, en dus overledenen te praten.

Onze consulenten staan de hele dag voor jou klaar. Wanneer je op zoek bent naar een reiki master, een ervaren kaartlegster, een goed luisterend oor, iemand die paranormaal begaafd is, een heldervoelend medium, een hoogsensitief medium, helderziende medium of een heldervoelend kaartlegster, kun jij bij de Nieuwe Tijd terecht. Zij kunnen jou met behulp van bijvoorbeeld zodiac kaarten, tarot kaarten of lenormand kaarten een boodschap doorgeven of positieve energie geven .

Ook wanneer jij lichamelijke klachten hebt en door middel van healing van een reiki master geholpen wil worden is dat mogelijk. Een spiritueel coach heeft jou heldere inzichten in bijvoorbeeld jouw persoonlijke ontwikkeling of andere levensvragen die jou positief of negatief bezighoudt.

Onze mediums en paragnosten willen graag mensen helpen die geestelijke klachten of lichamelijke klachten hebben. Door de jarenlange ervaring zijn de erkende mediums in staat om bijna al jou vragen te beantwoorden om te zorgen dat dingen verhelderd worden.

Een persoonlijk gesprek met betrouwbare mediums

Wil jij mediums bellen of een paragnost bellen? Dan heb je die mogelijkheid bij de Nieuwe Tijd. De mediums online kunnen jou een luisterend oor bieden of voor jou een spiritueel coach zijn. Helderziende mediums kunnen beelden vertalen naar een boodschap voor jou. Een medium/paragnost kan dit doen met behulp van lenormand kaarten of tarot kaarten.

Een heldervoelend, helderwetend, helderziend, heldervoelend medium kan jou helpen met levensvragen of bepaalde adviezen. Je punt een paragnost bellen, helderziende bellen of met mediums bellen. Eventueel is het ook mogelijk om een e mail consult met een van de mediums of paragnosten aanvragen. Op die manier kun jij ook met betrouwbare mediums praten over vragen die te maken hebben met liefde, werk of andere zaken. Een spiritueel coach kan jou in jouw leven positieve energie geven zodat jij weer door kan.