Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums
Helderziende bellen

Een helderziende bellen kan via een consult, daarbij kunnen zij antwoorden geven op belangrijke vragen over een bepaalde situatie, overleden dierbare of dienen als relatie coach. Mediums online kunnen hun spirituele inzichten met jou delen, soms kan het zijn dat hier bepaalde elementen voor worden gebruikt. Ze kunnen jou vragen beantwoorden met behulp van verschillende kaartleggingen. Een spiritueel kan jou dus hou vast bieden in jouw leven.

Een ervaren medium kan een helderziend medium zijn, een helderwetend medium, heldervoelend of helderhorend medium zijn. Wanneer een medium heldervoelend, helderwetend en helderziend is beschikt deze medium over verschillende paranormale gaves. Dit kan helpen bij het beantwoorden van vragen over bepaalde keuzes.

Wil jij nou met een medium bellen, een van de helderziende mediums of een helderwetend medium? Bekijk dan de mediums online en ga in gesprek. Soms weet je met één oogopslag welke medium/paragnost bij jou past die jij dus wil bellen. Je kunt bijvoorbeeld de voorkeur hebben aan mediums online die gebruik maken van lenormand kaarten of tarot kaarten, hier kun jij dan de mediums op uitkiezen.

Een spiritueel coach, helder ziend medium of hoogsensitief medium voor jou

De mediums en paragnosten bij de Nieuwe Tijd hebben allen eigen gaves. Wil jij juist spreken met een spiritueel coach die lenormand kaarten kan leggen. Mediums bellen die de toekomst voorspellen voor jou. Wil jij in contact komen met top medium die hoog sensitief is? Wil jij een paragnost bellen die juist als luisterend oor dient over jouw liefde, werk en overleden dierbare?

In een bepaalde situatie kun jij andere paragnosten bellen dan wanneer jij vragen beantwoorden wil hebben. De mediums en paragnosten staan voor jou klaar. Je kunt een betrouwbaar medium verwachten die aan de andere kant van een computer of telefoon zit maar toch een luisterend oor wil bieden.

Een betrouwbaar medium is iemand die jou antwoorden kan geven op bepaalde levensvragen. Een betrouwbaar medium kan zowel een van de helderziende medius zijn maar ook kun jij mediums bellen die heldervoelend, helderwetend zijn die gebruik maken van lenormand kaarten of tarot kaarten.

Het verschil tussen een helderziende paragnost en medium

Helderziende paragnosten zien dingen die mensen zonder een zesde zintuig niet kunnen zien. Naast het feit dat helderziende paragnosten zijn kunnen zij ook heldervoelend, helderwetend, helderziend, heldervoelend zijn. De dingen die deze paragnosten dan voelen, zien of horen kunnen een belangrijjke rol hebben gespeeld of in de toekomst belangrijk worden. Dit hoeft niet perse afkomstig te zijn van het hiernamaals (gene zijde).

Wanneer iets wat waargenomen wordt wel uit het hiernamaals afkomstig is wordt er gesproken over mediums. Dit kan dus een helderziende medium, helderhorend medium of helderwetend medium zijn. Een medium kan aan jou doorgeven wat een overleden dierbare jou wil zeggen of laten voelen en zullen dit met een eerlijk antwoord doen. Medium stellen dan bijvoorbeeld een vraag aan de overledene of krijgen dit door.

Een helderwetend medium heeft niet perse een extra gave. Maar weet gewoon dat dingen gebeuren. Een medium kan ook heldervoelend, helderwetend tegelijk zijn. Dan weten zij dus dingen, maar kunnen iets ook voelen. Andere consulenten kunnen ook helderziend, heldervoelend tegelijk zijn. Deze consulenten staan de hele dag voor jou klaar.

Kaartenleggers

Betrouwbare mediums kunnen ook kaartenleggers zijn. Zo kan een betrouwbaar medium bijvoorbeeld gebruik maken van lenormand kaarten. Kun jij paragnosten bellen die juist zodiac kaarten gebruiken. Er bestaat ook een helderwetend kaartlegster waar jij mee in gesprek kunt gaan.

Wanneer jij vragen hebt over tweelingziel relaties kun jij ook mediums bellen. Je kunt dan een van de paragnosten bellen en kijken of zij een voorspelling kunnen doen over jouw tweelingziel of hier antwoorden over geven.

Lenormand kaarten en Tarot kaarten

Lenormand kaarten bijvoorbeeld worden vaak gebruikt door een waarzegster. Alle lenormand kaarten hebben een afbeelding waarbij een helderziende dus iets kan zien, een helderhorend medium iets kan horen en paragnosten die heldervoelend zijn iets voelen. Je kunt met lenormand kaarten gedetailleerd situaties kijken in de toekomst of in het nu. Een medium kan jou dan bijvoorbeeld aan de hand van de lenormand kaarten vertellen wat er zal gebeuren.

Het kan ook zijn dat tarot kaarten meer bij jou passen. Dit is wanneer jij meer op gevoel speelt. Tarot kaarten kunnen ook door een betrouwbaar medium gelegd worden. Tarot kaarten kunnen deuren voor jou openen die normaal gesloten zouden blijven. Kaarten kun je gebruiken waardoor je inzicht in bepaalde aspecten in jouw leven. Wanneer jij vragen hebt over liefde, werk of relaties kun jij gebruik maken van de tarot kaarten. Tarot kaarten kunnen helpen met het beantwoorden van vragen, maar ook kunnen tarot kaarten kracht geven.

Wat kan een heldervoelend medium

De spirituele ontwikkeling van een ervaren medium/paragnost begint vaak al bij de gebeurde. Een medium heeft vanaf zijn of haar geboorte vaak al deze gave. Toch kan bij een medium of paragnost de gave verder ontwikkelen. Zo kan een medium/paragnost later ook nog mediamieke gaven ontwikkelen.

Een ervaren medium die bijvoorbeeld heldervoelend is kan door middel van de gidsen die helpen in contact komen met een overleden dierbare en daarbij pijn voelen. Als een heldervoelend medium dan ook nog een helderziende medium is kan hij of zij deze persoon ook zien en zien wat er gebeurt is. Zo kan een ervaren medium door eerlijk antwoord te geven misschien wel jouw negatieve energie rondom iemands overlijden bij jou wegnemen.

Een luisterend oor voor iedereen

Een vraag van jou over liefde, werk of kinderen beantwoord een helderziend medium, heldervoelend medium graag voor jou. Door de jarenlange ervaring, de sterke intuïtie en de spirituele ontwikkeling kun jij een medium of paragnost bellen. Dit telefonisch contact met een medium/paragnost kan jou verder helpen met jouw spirituele groei of ontwikkeling.

Ook kan het zijn dat jij negatieve energie ervaart door lichamelijk pijn. Een van de betrouwbare mediums kan dan ook door geneeskrachtige energie er voor zorgen dat deze pijn verminderen.

Een helderziende bellen van de Nieuwe Tijd

Online mediums of een ervaren paragnost kunnen pure boodschappen overbrengen, een toekomst voorspelling doen en eerlijk antwoord geven op vragen van bepaalde onderwerpen. Betrouwbare mediums zijn ook in staat om met een andere dimensie, en dus overledenen te praten.

Onze consulenten staan de hele dag voor jou klaar. Wanneer je op zoek bent naar een reiki master, een ervaren kaartlegster, een goed luisterend oor, iemand die paranormaal begaafd is, een heldervoelend medium, een hoogsensitief medium, helderziende medium of een heldervoelend kaartlegster, kun jij bij de Nieuwe Tijd terecht. Zij kunnen jou met behulp van bijvoorbeeld zodiac kaarten, tarot kaarten of lenormand kaarten een boodschap doorgeven of positieve energie geven .

Ook wanneer jij lichamelijke klachten hebt en door middel van healing van een reiki master geholpen wil worden is dat mogelijk. Een spiritueel coach heeft jou heldere inzichten in bijvoorbeeld jouw persoonlijke ontwikkeling of andere levensvragen die jou positief of negatief bezighoudt.

Onze mediums en paragnosten willen graag mensen helpen die geestelijke klachten of lichamelijke klachten hebben. Door de jarenlange ervaring zijn de erkende mediums in staat om bijna al jou vragen te beantwoorden om te zorgen dat dingen verhelderd worden.

Een persoonlijk gesprek met betrouwbare mediums

Wil jij mediums bellen of een paragnost bellen? Dan heb je die mogelijkheid bij de Nieuwe Tijd. De mediums online kunnen jou een luisterend oor bieden of voor jou een spiritueel coach zijn. Helderziende mediums kunnen beelden vertalen naar een boodschap voor jou. Een medium/paragnost kan dit doen met behulp van lenormand kaarten of tarot kaarten.

Een heldervoelend, helderwetend, helderziend, heldervoelend medium kan jou helpen met levensvragen of bepaalde adviezen. Je punt een paragnost bellen, helderziende bellen of met mediums bellen. Eventueel is het ook mogelijk om een e mail consult met een van de mediums of paragnosten aanvragen. Op die manier kun jij ook met betrouwbare mediums praten over vragen die te maken hebben met liefde, werk of andere zaken. Een spiritueel coach kan jou in jouw leven positieve energie geven zodat jij weer door kan.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612