Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums

In ieders handen zitten drie lijnen die iets zeggen over je ziel, verlangens, gevoelens (linker hand). Deze drie zijn de belangrijkste lijnen, die ook het duidelijkst aanwezig zijn. De lijnen in jouw handen zijn eigenlijk levende spiegels, deze zeggen veel over iemands karakter, persoonlijkheid, behoeften en drijfveren.

Handlijnkunde dateert uit de tijd van de eerste toekomstvoorspellers. De kunst van het handlezen is ontstaan in India, dat vanuit daar overwaaide naar uiteindelijk Europa. In verschillende culturen is dit populair gebleven door Carl Jung. Bij het handlezen is het belangrijk om te weten dat er een verschil is tussen de linkerhand en de rechterhand. Het is zo dat links staat voor wat de goden jou geschonken hebben, rechts is datgene dat jij er zelf mee doet.

De drie belangrijkste lijnen

De drie belangrijkste lijnen in de handen zijn de levenslijn, hoofdlijn en de hartlijn. Deze zeggen veel over iemands leven. De lijnen op jouw eigen handen kunnen hierdoor als een spiegel werken.

Een dunne lijn wil zeggen dat je kwetsbaar bent, een dikke lijn zegt juist dat je sterk in het leven staat,

De levenslijn

De levenslijn is één van de drie diepe lijnen. Deze diepere lijn loopt vanaf boven de duim, naar de onderkant van de linkerhand. Vanaf de duim is er een bocht richting de pols. Deze lijn zegt niets over de duur van het leven, maar zal jou juist iets vertellen over de levenskwaliteit. Als deze lijn hoog in de hand staat, dan wil dit erop wijzen dat je ambitieus bent. Naast ambitieus zegt deze lijn dat jij veel zelfvertrouwen hebt. Begint deze diepe lijn lager op de hand, dan wil dit zeggen dat je wat meer onzeker bent.

Komt deze levenslijn niet in de buurt van van de ronding bij jouw duim, dan is dit dat je nieuwsgierig bent. Ook wil dit zeggen dat je goed met veranderingen om kan gaan. Deze lijn kan verschillende vormen aannemen, omdat jij zelf ook kan veranderen. Het is bij deze lijn namelijk af te lezen wanneer je veel stress ervaart, deze levenslijn zal dan onderbroken worden.

Het is belangrijk dat jij weet dat een korte levenslijn niets zegt over de duur van jouw leven. De lijnen op jouw handen veranderen dus ook mee met hoe jij je voelt. Heeft deze lijn veel onderbrekingen, dan staat daar voor een kwetsbare fysieke gezondheid.

De hoofdlijn

De hoofdlijn is de lijn boven de levenslijn. De hoofdlijn weerspiegelt hoe jij denkt, maar ook waar je in geloofd en hoe jij in het leven staat. Een diepe lijn wil zeggen dat iemand onafhankelijk is en daarbij ook erg realistisch. Een korte hoofdlijn is dan wil dat zeggen dat je nuchter bent ingesteld. Een lange hoofdlijn staat voor creatief en fantasie.

Het kan zijn dat deze diepe hoofdlijn veel onderbrekingen heeft, dit duidt op het niet altijd maken van de juiste keuzes. Ligt de hoofdlijn dichtbij de hartlijn, dan kies je vaak voor gevoel in plaats van voor verstand. Is het juist zo dat de hoofdlijn en de levenslijn dichtbij elkaar liggen dan ben je betrouwbaar.

Bij een korte hoofdlijn is het zo dat je wat minder in je hoofd zit en juist meer lichamelijk ingesteld bent. Wanneer deze lijn juist wel lang is, dan behoor je tot de echte denkers.

De hartlijn

De hartlijn zegt meer over de romantische perspectieven, namelijk over je partnerkeuze. De hartlijn is de lijn die vaak bij de middelvinger begint. Is jouw hartlijn een rechte lijn? Dan zegt dit dat je niet erg flexibel bent, hoe meer de lijn gebogen is, hoe warmer jouw persoonlijkheid is.

Als deze lijn diep in de huid staat dan is dat dat je een gevoelsmens bent, daarbij ook dat je een groot inlevingsvermogen hebt. De lengte van deze lijn zegt hoe emotioneel je bent, ook wel de emotionele stabiliteit. Een lange lijn toont dus meer emoties aan dan een korte lijn. Deze kortere lijn staat ook voor dat je vaker aan jezelf denkt.

Is het zo dat bij jou de hartlijn vanaf onder je ringvinger niet verder loopt dan de wijsvinger? Dan zegt dit dat je perfectionistisch bent en dat ook in een partner zoekt. Is het zo dat jouw hartlijn splitst in twee lijnen, dan zet jij je altijd voor 100% in.

Vertakkingen zeggen ook veel over waar de lijn voor staat. Is het zo dat de hartlijn aan het beging een ster heeft, dan kan dit geluk in de liefde betekenen. Vind je juist horizontale lijntjes, dan is dit een verwijzing naar positieve ervaringen in de liefde. Loop de hartlijn van de ene kant naar de andere kant van de handpalm, dan wijst dit er op dat je bezitterig bent. Wanneer de hartlijn onderbroken wordt, dan kan dit duiden op korte en vluchtige relaties.

Bij de rechterhand zegt deze hartlijn juist over hoe idealistisch je bent.

Handlezen

Dubbele lijnen bij het handlezen

Bij handlezen kan het ook zo zijn dat je juist dubbele lijnen ziet. Een dubbele levenslijn staat voor een enthousiast persoon. Een dubbele hoofdlijn zegt dat je erg slim bent. Het komt niet bij de meeste mensen voor, maar als deze lijnen dicht bij elkaar liggen dan ben je erg sociaal. Wanneer je juist een dubbele, diepe hartlijn hebt dan wil dat zeggen dat je jezelf niet altijd open stelt.

Handlezen door middel van bergen

Bij grote handen en kleine handen zijn ook zogenoemde bergen te zien bij het handlezen. Deze bergen bevinden zich aan de onderkant van de vingers. Iedere berg zegt iets over jou als persoon. De belangrijkste bergen worden hieronder genoemd:

  • Venusberg. Deze berg onder de duim is het teken van liefde, passie en sentimentaliteit.
  • Lunaberg. Deze berg onder de vingers is de grootste op de hand, deze staat voor fantasie en bovennatuurlijke gaven.
  • Apolloberg. Deze berg zal jou meer vertellen over geluk en succes. Ook zal deze centraal staan voor gebrek aan verbeeldingskracht.
  • Mercuriusberg. Deze berg aan de buitenkant van de handpalm (pink) staat voor een zwakke manier van communiceren.
  • Jupiterberg. Onder de wijsvinger bevind zich de Jupiterberg die staat voor innerlijke kracht en ambitie.
  • Saturnusberg. De saturnusberg geeft aan hoe (praktisch) jij om gaat met problemen.

Handlezen door een medium of paragnost

Is jouw interesse voor handlezen groot? Wil jij meer weten over de positie hoe de lijn staat? Ben jij geïnteresseerd in het verschil tussen de linkerhand en de rechterhand? Wil jij weten wat de richting van de lijntjes zeggen over jou als persoon? Ben jij benieuwd of de handvorm meer zegt over jouw persoonlijkheid?

Sommige mediums en online paragnosten bij de Nieuwe Tijd kunnen jouw handlezen! Zij hebben spirituele gaven, die ondersteunend kunnen werken bij het handlezen. Zij kunnen jou vertellen wat de lijnen op jouw handen zeggen over jou al persoon, hoe jij in het leven staat, over de liefde of over jouw kwaliteiten.

Ben jij benieuwd wat een spiritueel persoon kan vertellen over de lijnen op jouw handen? Start dan een consult met een van de consulenten om antwoorden te krijgen op jouw vragen.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612