Handlezen

In ieders handen zitten drie lijnen die iets zeggen over je ziel, verlangens, gevoelens (linker hand). Deze drie zijn de belangrijkste lijnen, die ook het duidelijkst aanwezig zijn. De lijnen in jouw handen zijn eigenlijk levende spiegels, deze zeggen veel over iemands karakter, persoonlijkheid, behoeften en drijfveren.

Handlijnkunde dateert uit de tijd van de eerste toekomstvoorspellers. De kunst van het handlezen is ontstaan in India, dat vanuit daar overwaaide naar uiteindelijk Europa. In verschillende culturen is dit populair gebleven door Carl Jung. Bij het handlezen is het belangrijk om te weten dat er een verschil is tussen de linkerhand en de rechterhand. Het is zo dat links staat voor wat de goden jou geschonken hebben, rechts is datgene dat jij er zelf mee doet.

De drie belangrijkste lijnen

De drie belangrijkste lijnen in de handen zijn de levenslijn, hoofdlijn en de hartlijn. Deze zeggen veel over iemands leven. De lijnen op jouw eigen handen kunnen hierdoor als een spiegel werken.

Een dunne lijn wil zeggen dat je kwetsbaar bent, een dikke lijn zegt juist dat je sterk in het leven staat,

De levenslijn

De levenslijn is één van de drie diepe lijnen. Deze diepere lijn loopt vanaf boven de duim, naar de onderkant van de linkerhand. Vanaf de duim is er een bocht richting de pols. Deze lijn zegt niets over de duur van het leven, maar zal jou juist iets vertellen over de levenskwaliteit. Als deze lijn hoog in de hand staat, dan wil dit erop wijzen dat je ambitieus bent. Naast ambitieus zegt deze lijn dat jij veel zelfvertrouwen hebt. Begint deze diepe lijn lager op de hand, dan wil dit zeggen dat je wat meer onzeker bent.

Komt deze levenslijn niet in de buurt van van de ronding bij jouw duim, dan is dit dat je nieuwsgierig bent. Ook wil dit zeggen dat je goed met veranderingen om kan gaan. Deze lijn kan verschillende vormen aannemen, omdat jij zelf ook kan veranderen. Het is bij deze lijn namelijk af te lezen wanneer je veel stress ervaart, deze levenslijn zal dan onderbroken worden.

Het is belangrijk dat jij weet dat een korte levenslijn niets zegt over de duur van jouw leven. De lijnen op jouw handen veranderen dus ook mee met hoe jij je voelt. Heeft deze lijn veel onderbrekingen, dan staat daar voor een kwetsbare fysieke gezondheid.

De hoofdlijn

De hoofdlijn is de lijn boven de levenslijn. De hoofdlijn weerspiegelt hoe jij denkt, maar ook waar je in geloofd en hoe jij in het leven staat. Een diepe lijn wil zeggen dat iemand onafhankelijk is en daarbij ook erg realistisch. Een korte hoofdlijn is dan wil dat zeggen dat je nuchter bent ingesteld. Een lange hoofdlijn staat voor creatief en fantasie.

Het kan zijn dat deze diepe hoofdlijn veel onderbrekingen heeft, dit duidt op het niet altijd maken van de juiste keuzes. Ligt de hoofdlijn dichtbij de hartlijn, dan kies je vaak voor gevoel in plaats van voor verstand. Is het juist zo dat de hoofdlijn en de levenslijn dichtbij elkaar liggen dan ben je betrouwbaar.

Bij een korte hoofdlijn is het zo dat je wat minder in je hoofd zit en juist meer lichamelijk ingesteld bent. Wanneer deze lijn juist wel lang is, dan behoor je tot de echte denkers.

De hartlijn

De hartlijn zegt meer over de romantische perspectieven, namelijk over je partnerkeuze. De hartlijn is de lijn die vaak bij de middelvinger begint. Is jouw hartlijn een rechte lijn? Dan zegt dit dat je niet erg flexibel bent, hoe meer de lijn gebogen is, hoe warmer jouw persoonlijkheid is.

Als deze lijn diep in de huid staat dan is dat dat je een gevoelsmens bent, daarbij ook dat je een groot inlevingsvermogen hebt. De lengte van deze lijn zegt hoe emotioneel je bent, ook wel de emotionele stabiliteit. Een lange lijn toont dus meer emoties aan dan een korte lijn. Deze kortere lijn staat ook voor dat je vaker aan jezelf denkt.

Is het zo dat bij jou de hartlijn vanaf onder je ringvinger niet verder loopt dan de wijsvinger? Dan zegt dit dat je perfectionistisch bent en dat ook in een partner zoekt. Is het zo dat jouw hartlijn splitst in twee lijnen, dan zet jij je altijd voor 100% in.

Vertakkingen zeggen ook veel over waar de lijn voor staat. Is het zo dat de hartlijn aan het beging een ster heeft, dan kan dit geluk in de liefde betekenen. Vind je juist horizontale lijntjes, dan is dit een verwijzing naar positieve ervaringen in de liefde. Loop de hartlijn van de ene kant naar de andere kant van de handpalm, dan wijst dit er op dat je bezitterig bent. Wanneer de hartlijn onderbroken wordt, dan kan dit duiden op korte en vluchtige relaties.

Bij de rechterhand zegt deze hartlijn juist over hoe idealistisch je bent.

Handlezen

Dubbele lijnen bij het handlezen

Bij handlezen kan het ook zo zijn dat je juist dubbele lijnen ziet. Een dubbele levenslijn staat voor een enthousiast persoon. Een dubbele hoofdlijn zegt dat je erg slim bent. Het komt niet bij de meeste mensen voor, maar als deze lijnen dicht bij elkaar liggen dan ben je erg sociaal. Wanneer je juist een dubbele, diepe hartlijn hebt dan wil dat zeggen dat je jezelf niet altijd open stelt.

Handlezen door middel van bergen

Bij grote handen en kleine handen zijn ook zogenoemde bergen te zien bij het handlezen. Deze bergen bevinden zich aan de onderkant van de vingers. Iedere berg zegt iets over jou als persoon. De belangrijkste bergen worden hieronder genoemd:

  • Venusberg. Deze berg onder de duim is het teken van liefde, passie en sentimentaliteit.
  • Lunaberg. Deze berg onder de vingers is de grootste op de hand, deze staat voor fantasie en bovennatuurlijke gaven.
  • Apolloberg. Deze berg zal jou meer vertellen over geluk en succes. Ook zal deze centraal staan voor gebrek aan verbeeldingskracht.
  • Mercuriusberg. Deze berg aan de buitenkant van de handpalm (pink) staat voor een zwakke manier van communiceren.
  • Jupiterberg. Onder de wijsvinger bevind zich de Jupiterberg die staat voor innerlijke kracht en ambitie.
  • Saturnusberg. De saturnusberg geeft aan hoe (praktisch) jij om gaat met problemen.

Handlezen door een medium of paragnost

Is jouw interesse voor handlezen groot? Wil jij meer weten over de positie hoe de lijn staat? Ben jij geïnteresseerd in het verschil tussen de linkerhand en de rechterhand? Wil jij weten wat de richting van de lijntjes zeggen over jou als persoon? Ben jij benieuwd of de handvorm meer zegt over jouw persoonlijkheid?

Sommige mediums en online paragnosten bij de Nieuwe Tijd kunnen jouw handlezen! Zij hebben spirituele gaven, die ondersteunend kunnen werken bij het handlezen. Zij kunnen jou vertellen wat de lijnen op jouw handen zeggen over jou al persoon, hoe jij in het leven staat, over de liefde of over jouw kwaliteiten.

Ben jij benieuwd wat een spiritueel persoon kan vertellen over de lijnen op jouw handen? Start dan een consult met een van de consulenten om antwoorden te krijgen op jouw vragen.

Evees
Beschikbaar
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Valantino
Beschikbaar
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Martina
Ingesprek
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Paragnost Eva
Offline
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.