Astrolijn

Met de Astrolijn wordt de paranormale hulplijn bedoeld, hier kun je bellen met een van onze mediums of paragnosten. Wanneer jij gaat bellen met een medium of paragnost kun jij vragen stellen over allerlei situaties. Dit kan gaan over de liefde, relatie, werk of andere situaties. Met alle vragen die jij hebt kun je terecht bij onze consulenten. Dit kan zijn omdat je graag een helder antwoord wil op de vragen die je hebt of omdat je helder inzicht wil in een bepaalde situatie.

Astrologie is afgeleid van astrologia, dit is Grieks. Met astrologie wordt in de spirituele wereld vaak verwezen naar sterrenbeelden en horoscopen. Dit wordt al eeuwenlang gebruikt om voorspellingen te doen door de stand van sterren en planeten. De term astrolijn is dus niet zo gek, het is namelijk zo dat betrouwbare mediums en paragnosten ook voorspellingen kunnen doen.

Helder inzicht in een bepaalde situatie

Wanneer je graag helder inzicht wilt hebben in een bepaalde situatie kun je met een van onze paragnosten of betrouwbare mediums bellen. Zij zullen dan contact opnemen met de geestenwereld en hierin gaan zoeken naar antwoorden op jouw vragen. Dit kan zijn over een verhuizing, een nieuwe baan of over een relatie die je aangaat. Je kunt dan terecht bij onze consulenten van de astrolijn met al jouw vragen. Zij zullen hierna contact opnemen met de geestenwereld en je antwoorden en helder inzicht geven op al jouw vragen.

Hoe komen onze consulenten aan de antwoorden

Bij de paranormale hulplijn vind je betrouwbare mediums en paragnosten die beschikken over spirituele gaven, hierdoor zijn zij in staat contact te leggen met de geestenwereld. Zo kunnen zij jouw vragen voorleggen aan overleden dierbaren of engelen die nabij je staan. Zij kunnen ook contact leggen met jouw gidsen of met de krachtige kosmische energieën. Op deze manier kunnen zij je helpen met al jouw vragen en problemen.

Onze consulenten zijn er dan ook voor iedereen die hulp nodig heeft, zij staan klaar om je te helpen met al jouw vragen. Wanneer je naar een van onze consulenten toegaat kun je er dan ook vanuit gaan dat zij je op een heldere en duidelijke manier te woord staan. Zij zullen je naar beste weten helpen en adviseren over de verschillende opties die je hebt. Wacht dus niet langer en bel direct met onze paranormale hulplijn!

Hoe gaan wij bij onze astrolijn ter werk?

Er zijn verschillende astrolijnen in Nederland waar jij in contact kan komen met mensen die ervaring hebben met de spirituele gaven. Zij kunnen jou helpen met het geven van advies en helder inzicht. Het is belangrijk dat jij kiest voor een van de astrolijnen waar je met betrouwbare mediums en paragnosten in contact kan komen.

Bij onze astrolijn werken alleen maar betrouwbare mediums en paragnosten, voordat zij bij ons komen werken moeten zij eerst een aantal tests afleggen. Dit doen wij om te kunnen garanderen dat de reading bij de astrolijn die jij krijgt ook daadwerkelijk waar is. Wanneer je dan een reading bij de astrolijn krijgt van een van onze consulenten weet je dan ook zeker dat deze reading betrouwbaar is.

Wij willen er dan ook graag voor zorgen dat je een reading bij de astrolijn krijgt waar je echt wat aan hebt, daarom is het belangrijk dat je een reading krijgt van iemand die betrouwbaar is.

Wij geven dus een spirituele reading via de astrolijn aan iedereen die dat nodig heeft. Bij de astrolijn hebben de betrouwbare mediums en paragnosten spirituele gaven. Dit kan zijn helderziende, helderhorend, helderwetend of heldervoelend. Door deze gaven krijg jij helder inzicht, antwoord en kan er een voorspelling over de toekomst worden gedaan.

Astrolijn

De verschillende technieken tijdens een gesprek

Tijdens een gesprek via de astrolijn kun je heldere inzichten krijgen door dat de paragnost of het medium contact maakt met de geestenwereld. Er kunnen verschillende technieken hiervoor worden gebruikt, bijvoorbeeld kaarten leggen, pendelen, wichelroede of automatisch schrift. Ook door middel van astrologie is het mogelijk helder inzicht te krijgen, hiervoor wordt er gekeken naar de stand van de planeten en sterren. Er kan ook een voorspelling over de toekomst gemaakt worden door middel van tarotkaarten of runenstenen. Anderen kunnen ook juist gebruik maken van de kennis en kunde die zij hebben wat betreft fotoreading.

Het is zo dat het ene medium beter bekend is met een bepaalde techniek dan een ander. Zij hebben allen andere gaven en daardoor ook andere methoden die gebruikt worden via een consult bij de astrolijn. Het is hiervoor belangrijk dat jij goed nadenkt waarom jij een consult wil met een coach, zodat je ook een geschikt online medium kiest.

Met welke vragen kun je terecht bij de paranormale hulplijn?

Je kunt bij onze astrolijn voor verschillende vragen terecht bij onze mediums en paragnosten. Zo kun je bijvoorbeeld vragen stellen over relatie, werk, geldzaken of je toekomst. Je kunt deze vraag stellen aan het medium of de paragnost tijdens een gesprek of reading. Zorg dat de vragen die jij stelt de juiste zijn die er voor zorgen dat jij verder kan.

Vragen die je kunt stellen bij de astrolijn op persoonlijk gebied zijn:

  • Welke keuze kan is het beste maken?
  • Waarom ben ik bang voor..?
  • Hoe ziet mijn toekomst er uit?

Vragen die je kunt stellen bij onze astrolijn over de liefde/relaties:

  • Wat kan ik verwachten op het gebied van liefde?
  • Is mijn vriend wel betrouwbaar?
  • Zal ik een nieuwe liefde ontmoeten?
  • Ben ik wel samen met de juiste persoon?

Ook kun je meer algemene vragen stellen, vragen over kinderen of vragen over jouw eigen spirituele ontwikkeling.

Hoe kom je in contact met onze mediums bij de astrolijn?

Bij de astrolijn hebben wij verschillende mediums en paragnosten die voor jou klaar zitten om de vragen die jij hebt te beantwoorden, helder inzicht of advies te geven. Het voordeel van de astrolijn is dat je met een medium of paragnost in contact kan komen, gewoon vanuit huis! Je hoeft nergens naar toe en je kan op het moment dat het jou uitkomt contact maken met een medium of paragnost.

Bij een consult met een medium of paragnost hoef je vooraf geen afspraak te maken, het is zo dat wanneer jij graag iemand met paranormale gaven wil spreken, dat jij dat op het moment kan doen wanneer dit jou uitkomt. Wanneer een medium of paragnost bij de hulplijn beschikbaar is kun je direct een gesprek starten.

Bij de hulplijn heb je verschillende manieren waarop je met de online mediums of paragnosten in contact kan komen. Je kan bijvoorbeeld met een online medium bellen. Bellen met een online medium kan via de eigen ‘lijn’ die ieder medium heeft, dit wordt ook wel een ‘box’ genoemd. Ieder medium heeft een eigen nummer van de hulplijn waarmee je in gesprek komt. Voor het bellen met een medium kun je in Nederland kiezen voor 0909-0525 en dan het boxnummer van de coach die jij wil spreken. In België kan dit door naar 0907-37065 te bellen, voor €1,50 per minuut.

Chatten met een medium

Wanneer jij liever niet wil bellen met een online medium, dan is het ook mogelijk om bij de hulplijn te chatten met een medium of paragnost voor helder inzicht. Via de chat kun je ook de vragen stellen die jij hebt over de liefde, werk of andere zaken. Ook zo krijg jij inzicht in een situatie. Bij het chatten is het zo dat je de chat nog kan doorlezen wanneer je dit wenst.

Contact via de e-mail met een coach

Als je advies wil, bieden wij ook de mogelijkheid om via de e-mail jouw vraag te stellen aan iemand met een spirituele gave. Binnen enkele dagen krijg jij antwoord terug van een van onze consulenten.

De gehele dag zijn onze consulenten beschikbaar om jou te woord te staan. Dit voor het krijgen van een helder inzicht, antwoord op levensvragen of advies voor een bepaalde situatie. Heb jij iets waarover je graag in gesprek komt met mensen met spirituele gaven, start dan nu een consult bij de astrolijn.

Anita
Beschikbaar
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Marion
Beschikbaar
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Medium Angie
Beschikbaar
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Arlette
Ingesprek
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Martina
Ingesprek
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.