Astrolijn

Met de Astrolijn wordt de paranormale hulplijn bedoeld, hier kun je bellen met een van onze mediums of paragnosten. Wanneer jij gaat bellen met een medium of paragnost kun jij vragen stellen over allerlei situaties. Dit kan gaan over de liefde, relatie, werk of andere situaties. Met alle vragen die jij hebt kun je terecht bij onze consulenten. Dit kan zijn omdat je graag een helder antwoord wil op de vragen die je hebt of omdat je helder inzicht wil in een bepaalde situatie.

Astrologie is afgeleid van astrologia, dit is Grieks. Met astrologie wordt in de spirituele wereld vaak verwezen naar sterrenbeelden en horoscopen. Dit wordt al eeuwenlang gebruikt om voorspellingen te doen door de stand van sterren en planeten. De term astrolijn is dus niet zo gek, het is namelijk zo dat betrouwbare mediums en paragnosten ook voorspellingen kunnen doen.

Helder inzicht in een bepaalde situatie

Wanneer je graag helder inzicht wilt hebben in een bepaalde situatie kun je met een van onze paragnosten of betrouwbare mediums bellen. Zij zullen dan contact opnemen met de geestenwereld en hierin gaan zoeken naar antwoorden op jouw vragen. Dit kan zijn over een verhuizing, een nieuwe baan of over een relatie die je aangaat. Je kunt dan terecht bij onze consulenten van de astrolijn met al jouw vragen. Zij zullen hierna contact opnemen met de geestenwereld en je antwoorden en helder inzicht geven op al jouw vragen.

Hoe komen onze consulenten aan de antwoorden

Bij de paranormale hulplijn vind je betrouwbare mediums en paragnosten die beschikken over spirituele gaven, hierdoor zijn zij in staat contact te leggen met de geestenwereld. Zo kunnen zij jouw vragen voorleggen aan overleden dierbaren of engelen die nabij je staan. Zij kunnen ook contact leggen met jouw gidsen of met de krachtige kosmische energieën. Op deze manier kunnen zij je helpen met al jouw vragen en problemen.

Onze consulenten zijn er dan ook voor iedereen die hulp nodig heeft, zij staan klaar om je te helpen met al jouw vragen. Wanneer je naar een van onze consulenten toegaat kun je er dan ook vanuit gaan dat zij je op een heldere en duidelijke manier te woord staan. Zij zullen je naar beste weten helpen en adviseren over de verschillende opties die je hebt. Wacht dus niet langer en bel direct met onze paranormale hulplijn!

Hoe gaan wij bij onze astrolijn ter werk?

Er zijn verschillende astrolijnen in Nederland waar jij in contact kan komen met mensen die ervaring hebben met de spirituele gaven. Zij kunnen jou helpen met het geven van advies en helder inzicht. Het is belangrijk dat jij kiest voor een van de astrolijnen waar je met betrouwbare mediums en paragnosten in contact kan komen.

Bij onze astrolijn werken alleen maar betrouwbare mediums en paragnosten, voordat zij bij ons komen werken moeten zij eerst een aantal tests afleggen. Dit doen wij om te kunnen garanderen dat de reading bij de astrolijn die jij krijgt ook daadwerkelijk waar is. Wanneer je dan een reading bij de astrolijn krijgt van een van onze consulenten weet je dan ook zeker dat deze reading betrouwbaar is.

Wij willen er dan ook graag voor zorgen dat je een reading bij de astrolijn krijgt waar je echt wat aan hebt, daarom is het belangrijk dat je een reading krijgt van iemand die betrouwbaar is.

Wij geven dus een spirituele reading via de astrolijn aan iedereen die dat nodig heeft. Bij de astrolijn hebben de betrouwbare mediums en paragnosten spirituele gaven. Dit kan zijn helderziende, helderhorend, helderwetend of heldervoelend. Door deze gaven krijg jij helder inzicht, antwoord en kan er een voorspelling over de toekomst worden gedaan.

Astrolijn

De verschillende technieken tijdens een gesprek

Tijdens een gesprek via de astrolijn kun je heldere inzichten krijgen door dat de paragnost of het medium contact maakt met de geestenwereld. Er kunnen verschillende technieken hiervoor worden gebruikt, bijvoorbeeld kaarten leggen, pendelen, wichelroede of automatisch schrift. Ook door middel van astrologie is het mogelijk helder inzicht te krijgen, hiervoor wordt er gekeken naar de stand van de planeten en sterren. Er kan ook een voorspelling over de toekomst gemaakt worden door middel van tarotkaarten of runenstenen. Anderen kunnen ook juist gebruik maken van de kennis en kunde die zij hebben wat betreft fotoreading.

Het is zo dat het ene medium beter bekend is met een bepaalde techniek dan een ander. Zij hebben allen andere gaven en daardoor ook andere methoden die gebruikt worden via een consult bij de astrolijn. Het is hiervoor belangrijk dat jij goed nadenkt waarom jij een consult wil met een coach, zodat je ook een geschikt online medium kiest.

Met welke vragen kun je terecht bij de paranormale hulplijn?

Je kunt bij onze astrolijn voor verschillende vragen terecht bij onze mediums en paragnosten. Zo kun je bijvoorbeeld vragen stellen over relatie, werk, geldzaken of je toekomst. Je kunt deze vraag stellen aan het medium of de paragnost tijdens een gesprek of reading. Zorg dat de vragen die jij stelt de juiste zijn die er voor zorgen dat jij verder kan.

Vragen die je kunt stellen bij de astrolijn op persoonlijk gebied zijn:

  • Welke keuze kan is het beste maken?
  • Waarom ben ik bang voor..?
  • Hoe ziet mijn toekomst er uit?

Vragen die je kunt stellen bij onze astrolijn over de liefde/relaties:

  • Wat kan ik verwachten op het gebied van liefde?
  • Is mijn vriend wel betrouwbaar?
  • Zal ik een nieuwe liefde ontmoeten?
  • Ben ik wel samen met de juiste persoon?

Ook kun je meer algemene vragen stellen, vragen over kinderen of vragen over jouw eigen spirituele ontwikkeling.

Hoe kom je in contact met onze mediums bij de astrolijn?

Bij de astrolijn hebben wij verschillende mediums en paragnosten die voor jou klaar zitten om de vragen die jij hebt te beantwoorden, helder inzicht of advies te geven. Het voordeel van de astrolijn is dat je met een medium of paragnost in contact kan komen, gewoon vanuit huis! Je hoeft nergens naar toe en je kan op het moment dat het jou uitkomt contact maken met een medium of paragnost.

Bij een consult met een medium of paragnost hoef je vooraf geen afspraak te maken, het is zo dat wanneer jij graag iemand met paranormale gaven wil spreken, dat jij dat op het moment kan doen wanneer dit jou uitkomt. Wanneer een medium of paragnost bij de hulplijn beschikbaar is kun je direct een gesprek starten.

Bij de hulplijn heb je verschillende manieren waarop je met de online mediums of paragnosten in contact kan komen. Je kan bijvoorbeeld met een online medium bellen. Bellen met een online medium kan via de eigen ‘lijn’ die ieder medium heeft, dit wordt ook wel een ‘box’ genoemd. Ieder medium heeft een eigen nummer van de hulplijn waarmee je in gesprek komt. Voor het bellen met een medium kun je in Nederland kiezen voor 0909-0525 en dan het boxnummer van de coach die jij wil spreken. In België kan dit door naar 0907-37065 te bellen, voor €1,50 per minuut.

Chatten met een medium

Wanneer jij liever niet wil bellen met een online medium, dan is het ook mogelijk om bij de hulplijn te chatten met een medium of paragnost voor helder inzicht. Via de chat kun je ook de vragen stellen die jij hebt over de liefde, werk of andere zaken. Ook zo krijg jij inzicht in een situatie. Bij het chatten is het zo dat je de chat nog kan doorlezen wanneer je dit wenst.

Contact via de e-mail met een coach

Als je advies wil, bieden wij ook de mogelijkheid om via de e-mail jouw vraag te stellen aan iemand met een spirituele gave. Binnen enkele dagen krijg jij antwoord terug van een van onze consulenten.

De gehele dag zijn onze consulenten beschikbaar om jou te woord te staan. Dit voor het krijgen van een helder inzicht, antwoord op levensvragen of advies voor een bepaalde situatie. Heb jij iets waarover je graag in gesprek komt met mensen met spirituele gaven, start dan nu een consult bij de astrolijn.