Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums
Astrolijn

Met de Astrolijn wordt de paranormale hulplijn bedoeld, hier kun je bellen met een van onze mediums of paragnosten. Wanneer jij gaat bellen met een medium of paragnost kun jij vragen stellen over allerlei situaties. Dit kan gaan over de liefde, relatie, werk of andere situaties. Met alle vragen die jij hebt kun je terecht bij onze consulenten. Dit kan zijn omdat je graag een helder antwoord wil op de vragen die je hebt of omdat je helder inzicht wil in een bepaalde situatie.

Astrologie is afgeleid van astrologia, dit is Grieks. Met astrologie wordt in de spirituele wereld vaak verwezen naar sterrenbeelden en horoscopen. Dit wordt al eeuwenlang gebruikt om voorspellingen te doen door de stand van sterren en planeten. De term astrolijn is dus niet zo gek, het is namelijk zo dat betrouwbare mediums en paragnosten ook voorspellingen kunnen doen.

Helder inzicht in een bepaalde situatie

Wanneer je graag helder inzicht wilt hebben in een bepaalde situatie kun je met een van onze paragnosten of betrouwbare mediums bellen. Zij zullen dan contact opnemen met de geestenwereld en hierin gaan zoeken naar antwoorden op jouw vragen. Dit kan zijn over een verhuizing, een nieuwe baan of over een relatie die je aangaat. Je kunt dan terecht bij onze consulenten van de astrolijn met al jouw vragen. Zij zullen hierna contact opnemen met de geestenwereld en je antwoorden en helder inzicht geven op al jouw vragen.

Hoe komen onze consulenten aan de antwoorden

Bij de paranormale hulplijn vind je betrouwbare mediums en paragnosten die beschikken over spirituele gaven, hierdoor zijn zij in staat contact te leggen met de geestenwereld. Zo kunnen zij jouw vragen voorleggen aan overleden dierbaren of engelen die nabij je staan. Zij kunnen ook contact leggen met jouw gidsen of met de krachtige kosmische energieën. Op deze manier kunnen zij je helpen met al jouw vragen en problemen.

Onze consulenten zijn er dan ook voor iedereen die hulp nodig heeft, zij staan klaar om je te helpen met al jouw vragen. Wanneer je naar een van onze consulenten toegaat kun je er dan ook vanuit gaan dat zij je op een heldere en duidelijke manier te woord staan. Zij zullen je naar beste weten helpen en adviseren over de verschillende opties die je hebt. Wacht dus niet langer en bel direct met onze paranormale hulplijn!

Hoe gaan wij bij onze astrolijn ter werk?

Er zijn verschillende astrolijnen in Nederland waar jij in contact kan komen met mensen die ervaring hebben met de spirituele gaven. Zij kunnen jou helpen met het geven van advies en helder inzicht. Het is belangrijk dat jij kiest voor een van de astrolijnen waar je met betrouwbare mediums en paragnosten in contact kan komen.

Bij onze astrolijn werken alleen maar betrouwbare mediums en paragnosten, voordat zij bij ons komen werken moeten zij eerst een aantal tests afleggen. Dit doen wij om te kunnen garanderen dat de reading bij de astrolijn die jij krijgt ook daadwerkelijk waar is. Wanneer je dan een reading bij de astrolijn krijgt van een van onze consulenten weet je dan ook zeker dat deze reading betrouwbaar is.

Wij willen er dan ook graag voor zorgen dat je een reading bij de astrolijn krijgt waar je echt wat aan hebt, daarom is het belangrijk dat je een reading krijgt van iemand die betrouwbaar is.

Wij geven dus een spirituele reading via de astrolijn aan iedereen die dat nodig heeft. Bij de astrolijn hebben de betrouwbare mediums en paragnosten spirituele gaven. Dit kan zijn helderziende, helderhorend, helderwetend of heldervoelend. Door deze gaven krijg jij helder inzicht, antwoord en kan er een voorspelling over de toekomst worden gedaan.

Astrolijn

De verschillende technieken tijdens een gesprek

Tijdens een gesprek via de astrolijn kun je heldere inzichten krijgen door dat de paragnost of het medium contact maakt met de geestenwereld. Er kunnen verschillende technieken hiervoor worden gebruikt, bijvoorbeeld kaarten leggen, pendelen, wichelroede of automatisch schrift. Ook door middel van astrologie is het mogelijk helder inzicht te krijgen, hiervoor wordt er gekeken naar de stand van de planeten en sterren. Er kan ook een voorspelling over de toekomst gemaakt worden door middel van tarotkaarten of runenstenen. Anderen kunnen ook juist gebruik maken van de kennis en kunde die zij hebben wat betreft fotoreading.

Het is zo dat het ene medium beter bekend is met een bepaalde techniek dan een ander. Zij hebben allen andere gaven en daardoor ook andere methoden die gebruikt worden via een consult bij de astrolijn. Het is hiervoor belangrijk dat jij goed nadenkt waarom jij een consult wil met een coach, zodat je ook een geschikt online medium kiest.

Met welke vragen kun je terecht bij de paranormale hulplijn?

Je kunt bij onze astrolijn voor verschillende vragen terecht bij onze mediums en paragnosten. Zo kun je bijvoorbeeld vragen stellen over relatie, werk, geldzaken of je toekomst. Je kunt deze vraag stellen aan het medium of de paragnost tijdens een gesprek of reading. Zorg dat de vragen die jij stelt de juiste zijn die er voor zorgen dat jij verder kan.

Vragen die je kunt stellen bij de astrolijn op persoonlijk gebied zijn:

  • Welke keuze kan is het beste maken?
  • Waarom ben ik bang voor..?
  • Hoe ziet mijn toekomst er uit?

Vragen die je kunt stellen bij onze astrolijn over de liefde/relaties:

  • Wat kan ik verwachten op het gebied van liefde?
  • Is mijn vriend wel betrouwbaar?
  • Zal ik een nieuwe liefde ontmoeten?
  • Ben ik wel samen met de juiste persoon?

Ook kun je meer algemene vragen stellen, vragen over kinderen of vragen over jouw eigen spirituele ontwikkeling.

Hoe kom je in contact met onze mediums bij de astrolijn?

Bij de astrolijn hebben wij verschillende mediums en paragnosten die voor jou klaar zitten om de vragen die jij hebt te beantwoorden, helder inzicht of advies te geven. Het voordeel van de astrolijn is dat je met een medium of paragnost in contact kan komen, gewoon vanuit huis! Je hoeft nergens naar toe en je kan op het moment dat het jou uitkomt contact maken met een medium of paragnost.

Bij een consult met een medium of paragnost hoef je vooraf geen afspraak te maken, het is zo dat wanneer jij graag iemand met paranormale gaven wil spreken, dat jij dat op het moment kan doen wanneer dit jou uitkomt. Wanneer een medium of paragnost bij de hulplijn beschikbaar is kun je direct een gesprek starten.

Bij de hulplijn heb je verschillende manieren waarop je met de online mediums of paragnosten in contact kan komen. Je kan bijvoorbeeld met een online medium bellen. Bellen met een online medium kan via de eigen ‘lijn’ die ieder medium heeft, dit wordt ook wel een ‘box’ genoemd. Ieder medium heeft een eigen nummer van de hulplijn waarmee je in gesprek komt. Voor het bellen met een medium kun je in Nederland kiezen voor 0909-0525 en dan het boxnummer van de coach die jij wil spreken. In België kan dit door naar 0907-37065 te bellen, voor €1,50 per minuut.

Chatten met een medium

Wanneer jij liever niet wil bellen met een online medium, dan is het ook mogelijk om bij de hulplijn te chatten met een medium of paragnost voor helder inzicht. Via de chat kun je ook de vragen stellen die jij hebt over de liefde, werk of andere zaken. Ook zo krijg jij inzicht in een situatie. Bij het chatten is het zo dat je de chat nog kan doorlezen wanneer je dit wenst.

Contact via de e-mail met een coach

Als je advies wil, bieden wij ook de mogelijkheid om via de e-mail jouw vraag te stellen aan iemand met een spirituele gave. Binnen enkele dagen krijg jij antwoord terug van een van onze consulenten.

De gehele dag zijn onze consulenten beschikbaar om jou te woord te staan. Dit voor het krijgen van een helder inzicht, antwoord op levensvragen of advies voor een bepaalde situatie. Heb jij iets waarover je graag in gesprek komt met mensen met spirituele gaven, start dan nu een consult bij de astrolijn.

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612