?> Spiritueel coach - Nieuwe Tijd

Spiritueel coach

Een spiritueel coach begeleid jou om weer tot de diepste wezen van jezelf te komen. Een spiritueel coach helpt jou om contact te maken met jezelf en jouw eigen bewustzijn. Dit doen zij om jouw leven veranderen, verder te ontwikkelen, weer te vertrouwen en te begeleiden.

Een spiritueel coach werkt op een holistische manier. Hierbij is het belangrijk om jou te leren kennen, en dat jij daardoor jouw eigen bewustzijn leert te begrijpen. Met het ontmoeten van jezelf, kom je tot jouw ware ik en kun je zelf energie creëren. Je coach helpt om door te breken met situaties die blokkeren in jouw leven. Dit is bij voorkeur op een positieve manier. Een spiritueel coach is altijd ondersteunend, ze geven ook input en advies, maar vooral gaan ze met je mee in de stappen die nodig zijn om jouw eigen doel te bereiken.

Jouw spiritueel coach helpt en begeleidt je met vragen als:

  • Wat maakt mij wie ik ben?
  • Waar ben ik persoonlijk erg goed in?

Spirituele coach voor persoonlijke ontwikkeling

Het kan zijn dat jij met lichamelijke klachten of psychische klachten hebt waarvoor jij een vorm van psychotherapie voor wilt. Dit om handvatten te bieden in jouw leven. Een spiritueel coach kan jou ondersteunen, begeleiden en op een liefdevolle manier coaching bieden. Zo kan een spiritueel coach helpen om bepaalde patronen te doorbreken, fouten te erkennen, doelen te stellen en een balans te vinden in jouw leven.

De essentie van een spiritueel coach om te ontdekken hoe jouw geest werkt en wat jouw eigen persoonlijke overtuigingen zijn. Daarmee kun jij grotere vrijheid ervaren dan dat je denkt.

Een spiritueel coach biedt daarnaast ook begeleiding om jouw doel te bereiken, en helpt zowel op spiritueel als persoonlijk gebied. Zo helpen zij je om jouw gedrag en cognitie te veranderen, maar ook om wortels uitgezaaid in het verleden opnieuw betekenis te geven.

Een spiritueel coach helpt bij vragen die jij hebt rondom persoonlijk ontwikkeling, spiritueel bewustzijn en emoties.

Dit is hoe een spiritueel coach werkt..

De wijze waarop een spiritueel therapeut verschikt per praktijk. Ditzelfde eigenlijk voor de reden waarom jij in contact komt met een spiritueel coach. Is het om jouw positieve instelling terug te vinden? Is het voor healing? Is het om de zingeving van het leven terug te vinden? Is het om negatieve gedachten los te laten? Is het om over angsten heen te komen? Is het over relaties aangaan met anderen? Is het het verwerken van verdriet door bijvoorbeeld familie of liefde? Is het om meer zelfvertrouwen te krijgen? Is het om meer bewust te worden van jouw eigen kracht?

Spirituele therapie kan bijdragen aan jouw eigen spirituele ontwikkeling maar ook een helende kracht zijn. Een begeleider heeft geleerd tijdens een opleiding wat de beste manier is om cliënten te helpen, waardoor ook de coaches verschillen per werkwijze.

De een kan bijvoorbeeld de cliënt meer helpen door eigen intuïtie te gebruiken, terwijl voor een ander spiritualiteit erg belangrijk is bij de begeleiding van een cliënt. Een coach is niet jouw baas die jou wil helpen, maar het is en begeleider. Je bent het uiteindelijk zelf die de doelen moet behalen, patronen moet doorbreken en de helderheid in jouw hoofd terug te vinden.

De spirituele ontwikkeling van een spiritueel coach kan jou helpen

De spirituele ontwikkeling van de spiritueel coach en de specifieke kennis waarover iemand geschikt is datgene waarmee jij tijdens de spirituele therapie door geholpen wordt. Een coach kan tijdens de opleiding breed opgeleid zijn en daarna zijn gespecialiseerd. Dit maakt jouw zoektocht naar een spiritueel coach waarschijnlijk makkelijker.

Want als jij met een spiritueel therapeut wilt praten over negatieve gedachtes, emoties en gevoelens, dan kies je natuurlijk iemand die jou op die gebied liefdevol kan ondersteunen.

Als jij meer wil praten over de essentie van jouw leven, het vertrouwen in jezelf, jouw ziel en de balans in jouw leven, dan kun je beter gesprekken voeren met een coach die hierop is gespecialiseerd.

Ben jij een cliënt die een spiritueel coach nodig heeft voor het doorbreken van oude patronen, het loslaten van het verleden en de daarbij pijnlijke gevoelens, dit door oude relaties? Dan kun je het beste voor een begeleider gaan die in staat is om jou hier mee te helpen.

Een medium als spiritueel coach

Het kan ook zijn dat jij het mediumschap beschikt vindt om gesprekken mee te voeren en daaruit jouw spiritueel coach te halen. Een medium kan namelijk jouw gedachten aanvoelen, jouw patronen weten en is bewust van overtuigingen die jij hebt. Een medium kan namelijk spirituele gaves hebben en daardoor jouw spiritueel therapeut zijn. Een medium kan tot jouw ziel doordringen, gedachten voelen of weten, contact leggen met de geest maar ook healer zijn. Een medium is iemand die goed in staat is om gesprekken te voeren en zelfs healings uit te voeren.

Een goede band, relatie met een coach of therapeut kan helpen bij het ontwikkelen van nieuwe inzichten en positieve energie. Dit omdat de coaching dan meer diepgang kan gaan krijgen. Toch is een medium als begeleider in staat om dingen aan te voelen, weten, zien door de spirituele gaves. Door deze sterke intuïtie kan de coaching dus eigenlijk plaatsvinden zonder dat jij ook maar een woord hoeft te zeggen. Leer om negatieve gevoelens los te laten met behulp van een coach.

Een spiritueel coach opzoeken?

Zoals altijd bij dergelijke zaken, het kan per persoon verschillen wat de zoektocht naar een spiritueel coach bevordert. De wensen van de cliënt zijn natuurlijk erg belangrijk, maar is het ook belangrijk dat jij je goed voelt in de sfeer van de spiritueel coach.

Bij de Nieuwe Tijd kun jij voor verschillende psychische klachten. Je kunt door de specialisatie van de coaches zelf kiezen bij wie jij deze coaching aan wilt gaan. Het is belangrijk dat jij als cliënt je veilig voelt bij een coach en/of begeleider. Jouw eigen intuïtie, gevoel en gedachte is hierbij belangrijk. De coach en cliënt staan op gelijke voet met elkaar.

De coaches bij de Nieuwe Tijd hebben allen andere overtuigingen en opleidingen waardoor ze gespecialiseerd zijn in een ander deel. De ene kan beter therapeut zijn op het gebied van liefde, maar een andere therapeut is beter in staat om het te hebben over de zingeving van het leven. De ene maakt gebruik van de reversie methode terwijl de ander zich meer richt op spiritualiteit.

Iedere therapeut ondersteunen de cliënten met liefdevol coaching. Waarbij het belangrijk is om het bewust te erkennen van gevoel, gedachte en emoties.

Baya
  
Boxnummer 000322
Baya
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Victoria
 
Boxnummer 000361
Victoria
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer 000248
Paragnost en Healer Kim
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Angel Mary
 
Boxnummer 000220
Angel Mary
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Merel
  
Boxnummer 000291
Merel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Mandy
  
Boxnummer 000218
Mandy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Amrita
 
Boxnummer 000340
Amrita
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Henk Jan
   
Boxnummer 000302
Henk Jan
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Lou
  
Boxnummer 000247
Lou
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Ben Ben
 
Boxnummer 000227
Ben Ben
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Medium Yvonne
 
Boxnummer 000173
Medium Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Cassandra
   
Boxnummer 000172
Cassandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer 000181
Spiritueel coach Sky
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Medium Angie
 
Boxnummer 000178
Medium Angie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Casandra
 
Boxnummer 000192
Casandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Medium Layla (2)
    
Boxnummer 000182
Medium Layla (2)
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Angel
 
Boxnummer 000140
Angel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Angelique
  
Boxnummer 000303
Angelique
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Linda
 
Boxnummer 000306
Linda
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Medium Arlette
 
Boxnummer 000161
Medium Arlette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Ingrid
  
Boxnummer 000277
Ingrid
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Bob
   
Boxnummer 000238
Bob
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Manuela
  
Boxnummer 000530
Manuela
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Truthful Insights
 
Boxnummer 000244
Truthful Insights
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Yvonne
  
Boxnummer 000292
Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Super Psychic
 
Boxnummer 000243
Super Psychic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Natasja
 
Boxnummer 000251
Natasja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Paragnost Marco
 
Boxnummer 000199
Paragnost Marco
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Relationship Expert
 
Boxnummer 000242
Relationship Expert
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Valentino
  
Boxnummer 000329
Valentino
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Jo An
 
Boxnummer 000176
Jo An
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Christel
  
Boxnummer 000150
Christel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
 Hope
 
Boxnummer 000471
Hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Delayha Nyari
  
Boxnummer 000241
Delayha Nyari
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Willem
 
Boxnummer 000207
Willem
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Clarisa
 
Boxnummer 000193
Clarisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Quin
  
Boxnummer 000321
Quin
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Medium Florance
 
Boxnummer 000228
Medium Florance
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Test Box
 
Boxnummer 000203
Test Box
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Cher
  
Boxnummer 000286
Cher
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.