Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums

Een spiritueel coach begeleid jou om weer tot de diepste wezen van jezelf te komen. Een spiritueel coach helpt jou om contact te maken met jezelf en jouw eigen bewustzijn. Dit doen zij om jouw leven veranderen, verder te ontwikkelen, weer te vertrouwen en te begeleiden.

Een spiritueel coach werkt op een holistische manier. Hierbij is het belangrijk om jou te leren kennen, en dat jij daardoor jouw eigen bewustzijn leert te begrijpen. Met het ontmoeten van jezelf, kom je tot jouw ware ik en kun je zelf energie creëren. Je coach helpt om door te breken met situaties die blokkeren in jouw leven. Dit is bij voorkeur op een positieve manier. Een spiritueel coach is altijd ondersteunend, ze geven ook input en advies, maar vooral gaan ze met je mee in de stappen die nodig zijn om jouw eigen doel te bereiken.

Jouw spiritueel coach helpt en begeleidt je met vragen als:

  • Wat maakt mij wie ik ben?
  • Waar ben ik persoonlijk erg goed in?

Spirituele coach voor persoonlijke ontwikkeling

Het kan zijn dat jij met lichamelijke klachten of psychische klachten hebt waarvoor jij een vorm van psychotherapie voor wilt. Dit om handvatten te bieden in jouw leven. Een spiritueel coach kan jou ondersteunen, begeleiden en op een liefdevolle manier coaching bieden. Zo kan een spiritueel coach helpen om bepaalde patronen te doorbreken, fouten te erkennen, doelen te stellen en een balans te vinden in jouw leven.

De essentie van een spiritueel coach om te ontdekken hoe jouw geest werkt en wat jouw eigen persoonlijke overtuigingen zijn. Daarmee kun jij grotere vrijheid ervaren dan dat je denkt.

Een spiritueel coach biedt daarnaast ook begeleiding om jouw doel te bereiken, en helpt zowel op spiritueel als persoonlijk gebied. Zo helpen zij je om jouw gedrag en cognitie te veranderen, maar ook om wortels uitgezaaid in het verleden opnieuw betekenis te geven.

Een spiritueel coach helpt bij vragen die jij hebt rondom persoonlijk ontwikkeling, spiritueel bewustzijn en emoties.

Dit is hoe een spiritueel coach werkt..

De wijze waarop een spiritueel therapeut verschikt per praktijk. Ditzelfde eigenlijk voor de reden waarom jij in contact komt met een spiritueel coach. Is het om jouw positieve instelling terug te vinden? Is het voor healing? Is het om de zingeving van het leven terug te vinden? Is het om negatieve gedachten los te laten? Is het om over angsten heen te komen? Is het over relaties aangaan met anderen? Is het het verwerken van verdriet door bijvoorbeeld familie of liefde? Is het om meer zelfvertrouwen te krijgen? Is het om meer bewust te worden van jouw eigen kracht?

Spirituele therapie kan bijdragen aan jouw eigen spirituele ontwikkeling maar ook een helende kracht zijn. Een begeleider heeft geleerd tijdens een opleiding wat de beste manier is om cliënten te helpen, waardoor ook de coaches verschillen per werkwijze.

De een kan bijvoorbeeld de cliënt meer helpen door eigen intuïtie te gebruiken, terwijl voor een ander spiritualiteit erg belangrijk is bij de begeleiding van een cliënt. Een coach is niet jouw baas die jou wil helpen, maar het is en begeleider. Je bent het uiteindelijk zelf die de doelen moet behalen, patronen moet doorbreken en de helderheid in jouw hoofd terug te vinden.

De spirituele ontwikkeling van een spiritueel coach kan jou helpen

De spirituele ontwikkeling van de spiritueel coach en de specifieke kennis waarover iemand geschikt is datgene waarmee jij tijdens de spirituele therapie door geholpen wordt. Een coach kan tijdens de opleiding breed opgeleid zijn en daarna zijn gespecialiseerd. Dit maakt jouw zoektocht naar een spiritueel coach waarschijnlijk makkelijker.

Want als jij met een spiritueel therapeut wilt praten over negatieve gedachtes, emoties en gevoelens, dan kies je natuurlijk iemand die jou op die gebied liefdevol kan ondersteunen.

Als jij meer wil praten over de essentie van jouw leven, het vertrouwen in jezelf, jouw ziel en de balans in jouw leven, dan kun je beter gesprekken voeren met een coach die hierop is gespecialiseerd.

Ben jij een cliënt die een spiritueel coach nodig heeft voor het doorbreken van oude patronen, het loslaten van het verleden en de daarbij pijnlijke gevoelens, dit door oude relaties? Dan kun je het beste voor een begeleider gaan die in staat is om jou hier mee te helpen.

Een medium als spiritueel coach

Het kan ook zijn dat jij het mediumschap beschikt vindt om gesprekken mee te voeren en daaruit jouw spiritueel coach te halen. Een medium kan namelijk jouw gedachten aanvoelen, jouw patronen weten en is bewust van overtuigingen die jij hebt. Een medium kan namelijk spirituele gaves hebben en daardoor jouw spiritueel therapeut zijn. Een medium kan tot jouw ziel doordringen, gedachten voelen of weten, contact leggen met de geest maar ook healer zijn. Een medium is iemand die goed in staat is om gesprekken te voeren en zelfs healings uit te voeren.

Een goede band, relatie met een coach of therapeut kan helpen bij het ontwikkelen van nieuwe inzichten en positieve energie. Dit omdat de coaching dan meer diepgang kan gaan krijgen. Toch is een medium als begeleider in staat om dingen aan te voelen, weten, zien door de spirituele gaves. Door deze sterke intuïtie kan de coaching dus eigenlijk plaatsvinden zonder dat jij ook maar een woord hoeft te zeggen. Leer om negatieve gevoelens los te laten met behulp van een coach.

Een spiritueel coach opzoeken?

Zoals altijd bij dergelijke zaken, het kan per persoon verschillen wat de zoektocht naar een spiritueel coach bevordert. De wensen van de cliënt zijn natuurlijk erg belangrijk, maar is het ook belangrijk dat jij je goed voelt in de sfeer van de spiritueel coach.

Bij de Nieuwe Tijd kun jij voor verschillende psychische klachten. Je kunt door de specialisatie van de coaches zelf kiezen bij wie jij deze coaching aan wilt gaan. Het is belangrijk dat jij als cliënt je veilig voelt bij een coach en/of begeleider. Jouw eigen intuïtie, gevoel en gedachte is hierbij belangrijk. De coach en cliënt staan op gelijke voet met elkaar.

De coaches bij de Nieuwe Tijd hebben allen andere overtuigingen en opleidingen waardoor ze gespecialiseerd zijn in een ander deel. De ene kan beter therapeut zijn op het gebied van liefde, maar een andere therapeut is beter in staat om het te hebben over de zingeving van het leven. De ene maakt gebruik van de reversie methode terwijl de ander zich meer richt op spiritualiteit.

Iedere therapeut ondersteunen de cliënten met liefdevol coaching. Waarbij het belangrijk is om het bewust te erkennen van gevoel, gedachte en emoties.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612