Spiritueel coach

Een spiritueel coach begeleid jou om weer tot de diepste wezen van jezelf te komen. Een spiritueel coach helpt jou om contact te maken met jezelf en jouw eigen bewustzijn. Dit doen zij om jouw leven veranderen, verder te ontwikkelen, weer te vertrouwen en te begeleiden.

Een spiritueel coach werkt op een holistische manier. Hierbij is het belangrijk om jou te leren kennen, en dat jij daardoor jouw eigen bewustzijn leert te begrijpen. Met het ontmoeten van jezelf, kom je tot jouw ware ik en kun je zelf energie creëren. Je coach helpt om door te breken met situaties die blokkeren in jouw leven. Dit is bij voorkeur op een positieve manier. Een spiritueel coach is altijd ondersteunend, ze geven ook input en advies, maar vooral gaan ze met je mee in de stappen die nodig zijn om jouw eigen doel te bereiken.

Jouw spiritueel coach helpt en begeleidt je met vragen als:

  • Wat maakt mij wie ik ben?
  • Waar ben ik persoonlijk erg goed in?

Spirituele coach voor persoonlijke ontwikkeling

Het kan zijn dat jij met lichamelijke klachten of psychische klachten hebt waarvoor jij een vorm van psychotherapie voor wilt. Dit om handvatten te bieden in jouw leven. Een spiritueel coach kan jou ondersteunen, begeleiden en op een liefdevolle manier coaching bieden. Zo kan een spiritueel coach helpen om bepaalde patronen te doorbreken, fouten te erkennen, doelen te stellen en een balans te vinden in jouw leven.

De essentie van een spiritueel coach om te ontdekken hoe jouw geest werkt en wat jouw eigen persoonlijke overtuigingen zijn. Daarmee kun jij grotere vrijheid ervaren dan dat je denkt.

Een spiritueel coach biedt daarnaast ook begeleiding om jouw doel te bereiken, en helpt zowel op spiritueel als persoonlijk gebied. Zo helpen zij je om jouw gedrag en cognitie te veranderen, maar ook om wortels uitgezaaid in het verleden opnieuw betekenis te geven.

Een spiritueel coach helpt bij vragen die jij hebt rondom persoonlijk ontwikkeling, spiritueel bewustzijn en emoties.

Dit is hoe een spiritueel coach werkt..

De wijze waarop een spiritueel therapeut verschikt per praktijk. Ditzelfde eigenlijk voor de reden waarom jij in contact komt met een spiritueel coach. Is het om jouw positieve instelling terug te vinden? Is het voor healing? Is het om de zingeving van het leven terug te vinden? Is het om negatieve gedachten los te laten? Is het om over angsten heen te komen? Is het over relaties aangaan met anderen? Is het het verwerken van verdriet door bijvoorbeeld familie of liefde? Is het om meer zelfvertrouwen te krijgen? Is het om meer bewust te worden van jouw eigen kracht?

Spirituele therapie kan bijdragen aan jouw eigen spirituele ontwikkeling maar ook een helende kracht zijn. Een begeleider heeft geleerd tijdens een opleiding wat de beste manier is om cliënten te helpen, waardoor ook de coaches verschillen per werkwijze.

De een kan bijvoorbeeld de cliënt meer helpen door eigen intuïtie te gebruiken, terwijl voor een ander spiritualiteit erg belangrijk is bij de begeleiding van een cliënt. Een coach is niet jouw baas die jou wil helpen, maar het is en begeleider. Je bent het uiteindelijk zelf die de doelen moet behalen, patronen moet doorbreken en de helderheid in jouw hoofd terug te vinden.

De spirituele ontwikkeling van een spiritueel coach kan jou helpen

De spirituele ontwikkeling van de spiritueel coach en de specifieke kennis waarover iemand geschikt is datgene waarmee jij tijdens de spirituele therapie door geholpen wordt. Een coach kan tijdens de opleiding breed opgeleid zijn en daarna zijn gespecialiseerd. Dit maakt jouw zoektocht naar een spiritueel coach waarschijnlijk makkelijker.

Want als jij met een spiritueel therapeut wilt praten over negatieve gedachtes, emoties en gevoelens, dan kies je natuurlijk iemand die jou op die gebied liefdevol kan ondersteunen.

Als jij meer wil praten over de essentie van jouw leven, het vertrouwen in jezelf, jouw ziel en de balans in jouw leven, dan kun je beter gesprekken voeren met een coach die hierop is gespecialiseerd.

Ben jij een cliënt die een spiritueel coach nodig heeft voor het doorbreken van oude patronen, het loslaten van het verleden en de daarbij pijnlijke gevoelens, dit door oude relaties? Dan kun je het beste voor een begeleider gaan die in staat is om jou hier mee te helpen.

Een medium als spiritueel coach

Het kan ook zijn dat jij het mediumschap beschikt vindt om gesprekken mee te voeren en daaruit jouw spiritueel coach te halen. Een medium kan namelijk jouw gedachten aanvoelen, jouw patronen weten en is bewust van overtuigingen die jij hebt. Een medium kan namelijk spirituele gaves hebben en daardoor jouw spiritueel therapeut zijn. Een medium kan tot jouw ziel doordringen, gedachten voelen of weten, contact leggen met de geest maar ook healer zijn. Een medium is iemand die goed in staat is om gesprekken te voeren en zelfs healings uit te voeren.

Een goede band, relatie met een coach of therapeut kan helpen bij het ontwikkelen van nieuwe inzichten en positieve energie. Dit omdat de coaching dan meer diepgang kan gaan krijgen. Toch is een medium als begeleider in staat om dingen aan te voelen, weten, zien door de spirituele gaves. Door deze sterke intuïtie kan de coaching dus eigenlijk plaatsvinden zonder dat jij ook maar een woord hoeft te zeggen. Leer om negatieve gevoelens los te laten met behulp van een coach.

Een spiritueel coach opzoeken?

Zoals altijd bij dergelijke zaken, het kan per persoon verschillen wat de zoektocht naar een spiritueel coach bevordert. De wensen van de cliënt zijn natuurlijk erg belangrijk, maar is het ook belangrijk dat jij je goed voelt in de sfeer van de spiritueel coach.

Bij de Nieuwe Tijd kun jij voor verschillende psychische klachten. Je kunt door de specialisatie van de coaches zelf kiezen bij wie jij deze coaching aan wilt gaan. Het is belangrijk dat jij als cliënt je veilig voelt bij een coach en/of begeleider. Jouw eigen intuïtie, gevoel en gedachte is hierbij belangrijk. De coach en cliënt staan op gelijke voet met elkaar.

De coaches bij de Nieuwe Tijd hebben allen andere overtuigingen en opleidingen waardoor ze gespecialiseerd zijn in een ander deel. De ene kan beter therapeut zijn op het gebied van liefde, maar een andere therapeut is beter in staat om het te hebben over de zingeving van het leven. De ene maakt gebruik van de reversie methode terwijl de ander zich meer richt op spiritualiteit.

Iedere therapeut ondersteunen de cliënten met liefdevol coaching. Waarbij het belangrijk is om het bewust te erkennen van gevoel, gedachte en emoties.

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Anita
Beschikbaar
Anita
Box: 20
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Arlette
Ingesprek
Medium Arlette
Box: 10
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Evees
Offline
Evees
Box: 03
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
 
Helderziend, Helderhorend, Helderwetend, Healer, Engelencontact, Dierencontact, Kindercontact, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Koffiediklezen, Tarotlegging, Lenormandlegging, Pendelen. Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid, de weg naar binnen, bronherinneringen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Mo
Offline
Medium Mo
Box: 55
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.