Betere paragnosten

Een heldervoelend medium een relatie coach, een spiritueel coach, een intuïtief gesprekspartner.. Allemaal kunnen zij jou een luisterend oor bieden, maar ook vragen beantwoorden en helpen met nieuwe inzichten krijgen in een bepaalde situatie. Een top medium of paragnost is paranormaal begaafd en heeft dus gaven waardoor zij dingen weten, zien, voelen die je zonder deze gave niet kan voelen. Hierdoor kunnen zij jou eerlijk antwoord geven op vragen maar ook de spirituele begeleiding bieden die jij nodig hebt.

Een medium/paragnost kan verschillende gaven hebben die zij tijdens een consult gebruiken om jou te helpen. Zo kan een medium heldervoelend, helderziend, helderwetend of helderhorend zijn. Door deze verschillende paranormale gaven hebben mediums en paragnosten ook een eigen werkwijze en kunnen zij jou op verschillende manieren voor verschillen vragen helpen.

Met allerlei vragen kun jij terecht bij een ervaren medium. Je kan praten over relatie problemen, jouw eigen spirituele ontwikkeling, je persoonlijke ontwikkeling, dierbare overledenen of andere situaties voor de meest zuivere antwoorden. Het is belangrijk dat je kiest voor een top medium of paragnost die bij jou past, waar jij een goed gevoel bij hebt, maar ook iemand die jou kan helpen met de vragen die jij hebt.

Wat houdt een reading in met paragnosten?

Als je met betere paragsnoten een gesprek aan gaat dan zal je merken dat het zeer prettig aanvoelt. Ze nemen de tijd voor je en houden rekening met jou als persoon. Samen bespreken jullie dan wat er speelt en waarover je graag advies wilt hebben. Vervolgens gaan ze aan de slag door jouw energie op te pikken en hierdoor kunnen zij contact leggen met de andere wereld. Dit kan je denken aan helderziendheid en heldervoelendheid, maar ook mediamieke krachten behoren tot de mogelijkheden. Hierdoor is het mogelijk om contact te leggen met dierbare overledenen en hen te spreken, maar ook inzicht te krijgen in bepaalde situaties.

Tijdens een reading is het belangrijk dat je open staat voor de informatie die je krijgt. Soms kan het zijn dat je iets hoort of ziet wat je niet begrijpt, maar hierdoor kunnen er inzichten ontstaan die je later wel zult begrijpen. Laat je dus niet afschrikken door iets wat je niet meteen snapt en wees nieuwsgierig naar de betekenis ervan. Een reading is een unieke ervaring en iets waar je met een open mind naar toe moet gaan. Het is belangrijk dat je jezelf hierdoor laat leiden en niet probeert alles te begrijpen met je verstand, want dan zal het moeilijker zijn om de betekenis van alles te zien.

Daarnaast is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je in een rustige omgeving bent waar je niet gestoord wordt. Zo kun je beter relaxen en de reading beter volgen. Ook is het belangrijk dat je alleen bent, zodat er niets of niemand is die jou af kan leiden. Dit zorgt ervoor dat de reading minder goed verloopt en dat je de informatie minder makkelijk kunt verwerken.

Wat is een heldervoelend medium?

Een bijzondere gave die een medium/paragnost kan hebben is heldervoelend zijn. Een hoogsensitief medium/paragnost die kan dingen aanvoelen die je zonder de gave niet kan aanvoelen. Een heldervoelend medium is in staat om emoties, energieën en intenties van andere mensen en ook van overledenen aan te voelen.

Een gevoelig medium/paragnost is niet alleen in staat om dingen aan te voelen, maar kan deze informatie ook vertalen naar woorden. Een medium is dan een brug tussen jou en de andere persoon of het overledene die je wilt spreken. Via een gesprek met het medium krijg je inzichten, adviezen en antwoord op vragen die je hebt. In sommige gevallen is er ook sprake van genezing door een consult met een heldervoelend paragnost.

Een consult met een heldervoelend paragnost kan helpen bij allerlei vragen, zoals:

– Wat zijn mijn talenten?

– Hoe kan ik een relatie verbeteren of verlichten?

– Waar liggen mijn blokkades?

– Wat wil mijn overleden dierbare me vertellen?

Het is ook mogelijk dat een erkend medium heldervoelend, helderziend is. In dat geval voelt een heldervoelend paragnost dus dingen aan, maar kunnen zij jou ook meer vertellen over wat er in de toekomst zal gaan gebeuren. Je krijgt zo dingen verhelderd wat jou heel erg kan helpen. Spirituele inzichten over het verleden, heden en toekomst kunnen jou helpen om iets dat jou negatief bezighoudt los te laten.

Een helder voelend medium (HSP coach) kan ook de toekomst voorspellen als jij dit graag wilt. Zij kunnen de gevoelens die zij krijgen rondom bijvoorbeeld liefde/relatie met jou delen en daarbij de boodschap doorgeven die zij krijgen met betrekking tot de toekomst. Een helder voelend medium kan dus voor jou ook jouw relatie expert zijn.

Een intuïtief gesprekspartner zoals een heldervoelend/helderwetend paragnost kan jou helpen met vragen over de liefde, relatie maar ook andere levensvragen. Een ervaren paragnost die hoog sensitief is zal jou kunnen helpen als life coach.

Een helderziend medium

Ook een helder ziend medium/paragnost kan buitenzintuiglijke waarnemingen doen, zij voelen geen dingen aan, maar zij kunnen beelden zien die een boodschap zijn. Dit zijn beelden die voorbijflitsen of een helder beeld in het hoofd van het medium/paragnost. Een helderziend paragnost is dan ook niet alleen verstandelijk begaafd, maar kan deze beelden ook interpreteren, want een beeld zegt meer dan 1000 woorden.

Een consult met een helderziend medium of paragnost kan je helpen bij:

– Uitleg krijgen over wat er gebeurd is in het verleden

– Inzicht krijgen in het huidige leven

– Een advies krijgen over een moeilijke keuze die je moet maken

– Doorzien van patronen en gedrag die je vastloopt

– In contact komen met overledenen

Deze helderziende waarnemingen van een krachtig medium kunnen jou helpen met het krijgen van positieve energie of juist het loslaten van situaties.

Een helderwetend medium

Een helder wetend top medium/paragnost die krijgt boodschappen door door middel van gedachten of stemming. Dit zijn twee helderziende gaven die een medium kan hebben. Een helderwetend medium is in staat om op afstand boodschappen door te krijgen vanuit de andere wereld, maar ook direct vanuit jouw onderbewustzijn of het collectieve onbewustzijn. Een helderwetend paragnost is zeer begaafd en kan deze boodschappen snel interpreteren, zodat jij er direct wat mee kunt.

Een consult met een helderwetend medium kan je helpen bij:

– Boodschappen doorgeven van overleden dierbaren

– In contact komen met engelen en/of gidsen

– Hulp krijgen om keuzes te maken

Ook kan een spiritueel coach heldervoelend, helderwetend zijn. Door de sterke intuïtie kunnen zij jou toekomst voorspellingen geven, antwoorden op medische vragen maar ook een mental coach voor jou zijn. Een heldervoelend, helderwetend spiritueel coach die je helpt met het helder krijgen van je leven, doelen en wensen. Door middel van een consult of een cursus leert een spiritueel coach jou hoe je meer uit je leven kan halen.

Wat is een helderhorend medium

Er zijn ook paragnosten met jarenlange ervaring die helderhorend zijn. Wanneer een allround medium kan helder horend dan krijgen zij boodschappen door via geluiden of via woorden. Een helderhorend medium hoort dus stemmen die een directe boodschap hebben voor jou, maar het kan ook zijn dat een beschermengel aan het woord is. Het is niet ongewoon dat mediums dat helderhorend zijn ook kunnen doorgeven wat de omgeving allemaal aan het doen is. Een helderhorende gave kan erg verhelderend werken, maar een goed medium geeft altijd een interpretatie bij hetgeen zij horen.

Een consult met een helderhorend spiritueel coach kan je helpen bij:

– Hoor geluiden die jou verder helpen

– Boodschappen doorgeven van overleden dierbaren

– In contact komen met engelen en/of gidsen

– Hulp krijgen om keuzes te maken

Ook een telepathisch medium kan helderhorend zijn. Een telepathisch medium is in staat om gedachten van anderen te lezen, maar ook emoties en intenties. Een telepathisch medium kan dus door jouw energie heen voelen wat er speelt in je leven en jou helpen met het krijgen van de juiste informatie op het juiste moment.

Kaarten leggen door een ervaren kaartlegster

Ook kan een medium en paragnoste jou helpen met inzichten krijgen met behulp van een kaartlegging. Een spiritueel coach kan tijdens zo’n kaartlegging gebruik maken van verschillende soorten kaarten. Een oprecht paragnoste kan dit doen met tarot kaarten lenormand kaarten of engelen kaarten.

Als er tarot kaarten gelegd worden dan krijg je inzicht in jouw situatie, maar ook advies over wat er mogelijk is. Er kunnen dan bepaalde patronen duidelijk worden, maar het is niet zo dat alles voorgekookt is. Een tarot kaartlegging geeft slechts inzicht, maar het is aan jou om er wat mee te doen. Tarot leggingen kunnen gebruikt worden bij allerlei vragen. Vragen over relaties, werk of studiekeuzes komen vaak voor. Maar ook algemene vragen over het leven kunnen beantwoord worden met tarot kaarten.

Een helderwetend kaartlegster kan ook lenormand kaarten gebruiken tijdens een consult. Lenormand kaarten zijn gericht op het dagelijks leven en geven inzicht in de ontwikkelingen die er aan zitten te komen. Een lenormand kaartlegging geeft dan ook advies over wat er wijzigingen gaan plaatsvinden of waar je op moet letten. Een lenormand kaartlegging is daarom erg fijn om te doen wanneer je iets nieuws gaat beginnen of een belangrijke beslissing moet maken. Lenormand kaarten kunnen jou dus inzichten en adviezen geven.

Engelen kaarten zijn er ook in overvloed en kunnen erg verhelderend werken. Een engel is een boodschapper van God en ze komen naar ons toe met een bepaalde boodschap. Deze kaarten helpen je dan ook om de boodschap van de engel te begrijpen. Een engelen reading kan erg rustgevend werken, maar ook verhelderend. Er kunnen allerlei vragen beantwoord worden met behulp van deze bijzondere kaarten. Een legging met door een Engelen kaartlegster helpt je dan ook om meer in contact te komen met jouw engelen en gidsen.

Wat is een Reiki Master?

Een relatie coach, een heldervoelend, helderziend, helderhorend medium. Een luisterend oor voor narcistische relaties, het energetisch reinigen van jouw huis, praten over onvoorwaardelijke liefde of jouw eigen spirituele groei. Maar een medium en paragnoste kunnen ook een Reiki Master zijn. Wanneer iemand een Reiki Master is dan betekent dat zij over een hogere trilling beschikken en dus meer energie kunnen doorgeven. Een Reiki Master is daarom in staat om een diepere healing te geven dan iemand die niet zo’n hoge trilling heeft.

Een Reiki Master is iemand die gediplomeerd is in het geven van Reiki behandelingen, maar ook iemand die een hogere trilling heeft. Dit hoeft niet altijd zo te zijn, want er zijn ook Reiki Masters die niet gediplomeerd zijn, maar wel een hogere trilling hebben. Een hogere trilling is iets dat niet iedereen heeft, maar wel iets waar je naar kunt streven.

Op zoek naar een goed luisterend oor?

Een krachtig soul healer, een relatie coach, een luisterend oor, een ervaren medium die tarot kaarten kan leggen of een spiritueel adviseuse. Online bij de Nieuwe Tijd kun jij een consult starten met een paranormaal begaafd persoon die bij jou past.

Tijdens een consult word er op de manier gewerkt die bij een medium of paragnost past, het is daarom belangrijk om iemand te kiezen die bij jou past. Je moet een goed gevoel hebben bij een paranormaal begaafde, maar je moet ook kijken of diegene voor jou kan betekenen waarnaar je op zoek bent. Niet iedereen kan de toekomst voorspellen, eerlijk antwoorden geven over het verleden, heden en toekomst of praten over jouw eigen spirituele ontwikkeling.

Het is belangrijk dat je goed kijkt wat een medium, paragnoste kan zodat teleurstellingen voorkomen worden. Online vind je verschillende profielen met foto en uitleg. Zo kun jij een goede keuze maken uit het aanbod van paragnostische diensten. Onze paranormale hulplijn is de hele dag door voor jou beschikbaar dus jij kan op ieder gewenst moment een consult starten.

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Faroek
Offline
Faroek
Box: 28
Healer | Transformatie | Starseed Zielsliefde | Multi-Dimensionaal | LGBTQ+

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.