Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Betere paragnosten

betere paragnosten

Een heldervoelend medium een relatie coach, een spiritueel coach, een intuïtief gesprekspartner.. Allemaal kunnen zij jou een luisterend oor bieden, maar ook vragen beantwoorden en helpen met nieuwe inzichten krijgen in een bepaalde situatie. Een top medium of paragnost is paranormaal begaafd en heeft dus gaven waardoor zij dingen weten, zien, voelen die je zonder deze gave niet kan voelen. Hierdoor kunnen zij jou eerlijk antwoord geven op vragen maar ook de spirituele begeleiding bieden die jij nodig hebt.

Een medium/paragnost kan verschillende gaven hebben die zij tijdens een consult gebruiken om jou te helpen. Zo kan een medium heldervoelend, helderziend, helderwetend of helderhorend zijn. Door deze verschillende paranormale gaven hebben mediums en paragnosten ook een eigen werkwijze en kunnen zij jou op verschillende manieren voor verschillen vragen helpen.

Met allerlei vragen kun jij terecht bij een ervaren medium. Je kan praten over relatie problemen, jouw eigen spirituele ontwikkeling, je persoonlijke ontwikkeling, dierbare overledenen of andere situaties voor de meest zuivere antwoorden. Het is belangrijk dat je kiest voor een top medium of paragnost die bij jou past, waar jij een goed gevoel bij hebt, maar ook iemand die jou kan helpen met de vragen die jij hebt.

Wat houdt een reading in met paragnosten?

Als je met betere paragsnoten een gesprek aan gaat dan zal je merken dat het zeer prettig aanvoelt. Ze nemen de tijd voor je en houden rekening met jou als persoon. Samen bespreken jullie dan wat er speelt en waarover je graag advies wilt hebben. Vervolgens gaan ze aan de slag door jouw energie op te pikken en hierdoor kunnen zij contact leggen met de andere wereld. Dit kan je denken aan helderziendheid en heldervoelendheid, maar ook mediamieke krachten behoren tot de mogelijkheden. Hierdoor is het mogelijk om contact te leggen met dierbare overledenen en hen te spreken, maar ook inzicht te krijgen in bepaalde situaties.

Tijdens een reading is het belangrijk dat je open staat voor de informatie die je krijgt. Soms kan het zijn dat je iets hoort of ziet wat je niet begrijpt, maar hierdoor kunnen er inzichten ontstaan die je later wel zult begrijpen. Laat je dus niet afschrikken door iets wat je niet meteen snapt en wees nieuwsgierig naar de betekenis ervan. Een reading is een unieke ervaring en iets waar je met een open mind naar toe moet gaan. Het is belangrijk dat je jezelf hierdoor laat leiden en niet probeert alles te begrijpen met je verstand, want dan zal het moeilijker zijn om de betekenis van alles te zien.

Daarnaast is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je in een rustige omgeving bent waar je niet gestoord wordt. Zo kun je beter relaxen en de reading beter volgen. Ook is het belangrijk dat je alleen bent, zodat er niets of niemand is die jou af kan leiden. Dit zorgt ervoor dat de reading minder goed verloopt en dat je de informatie minder makkelijk kunt verwerken.

Wat is een heldervoelend medium?

Een bijzondere gave die een medium/paragnost kan hebben is heldervoelend zijn. Een hoogsensitief medium/paragnost die kan dingen aanvoelen die je zonder de gave niet kan aanvoelen. Een heldervoelend medium is in staat om emoties, energieën en intenties van andere mensen en ook van overledenen aan te voelen.

Een gevoelig medium/paragnost is niet alleen in staat om dingen aan te voelen, maar kan deze informatie ook vertalen naar woorden. Een medium is dan een brug tussen jou en de andere persoon of het overledene die je wilt spreken. Via een gesprek met het medium krijg je inzichten, adviezen en antwoord op vragen die je hebt. In sommige gevallen is er ook sprake van genezing door een consult met een heldervoelend paragnost.

Een consult met een heldervoelend paragnost kan helpen bij allerlei vragen, zoals:

– Wat zijn mijn talenten?

– Hoe kan ik een relatie verbeteren of verlichten?

– Waar liggen mijn blokkades?

– Wat wil mijn overleden dierbare me vertellen?

Het is ook mogelijk dat een erkend medium heldervoelend, helderziend is. In dat geval voelt een heldervoelend paragnost dus dingen aan, maar kunnen zij jou ook meer vertellen over wat er in de toekomst zal gaan gebeuren. Je krijgt zo dingen verhelderd wat jou heel erg kan helpen. Spirituele inzichten over het verleden, heden en toekomst kunnen jou helpen om iets dat jou negatief bezighoudt los te laten.

Een helder voelend medium (HSP coach) kan ook de toekomst voorspellen als jij dit graag wilt. Zij kunnen de gevoelens die zij krijgen rondom bijvoorbeeld liefde/relatie met jou delen en daarbij de boodschap doorgeven die zij krijgen met betrekking tot de toekomst. Een helder voelend medium kan dus voor jou ook jouw relatie expert zijn.

Een intuïtief gesprekspartner zoals een heldervoelend/helderwetend paragnost kan jou helpen met vragen over de liefde, relatie maar ook andere levensvragen. Een ervaren paragnost die hoog sensitief is zal jou kunnen helpen als life coach.

Een helderziend medium

Ook een helder ziend medium/paragnost kan buitenzintuiglijke waarnemingen doen, zij voelen geen dingen aan, maar zij kunnen beelden zien die een boodschap zijn. Dit zijn beelden die voorbijflitsen of een helder beeld in het hoofd van het medium/paragnost. Een helderziend paragnost is dan ook niet alleen verstandelijk begaafd, maar kan deze beelden ook interpreteren, want een beeld zegt meer dan 1000 woorden.

Een consult met een helderziend medium of paragnost kan je helpen bij:

– Uitleg krijgen over wat er gebeurd is in het verleden

– Inzicht krijgen in het huidige leven

– Een advies krijgen over een moeilijke keuze die je moet maken

– Doorzien van patronen en gedrag die je vastloopt

– In contact komen met overledenen

Deze helderziende waarnemingen van een krachtig medium kunnen jou helpen met het krijgen van positieve energie of juist het loslaten van situaties.

Een helderwetend medium

Een helder wetend top medium/paragnost die krijgt boodschappen door door middel van gedachten of stemming. Dit zijn twee helderziende gaven die een medium kan hebben. Een helderwetend medium is in staat om op afstand boodschappen door te krijgen vanuit de andere wereld, maar ook direct vanuit jouw onderbewustzijn of het collectieve onbewustzijn. Een helderwetend paragnost is zeer begaafd en kan deze boodschappen snel interpreteren, zodat jij er direct wat mee kunt.

Een consult met een helderwetend medium kan je helpen bij:

– Boodschappen doorgeven van overleden dierbaren

– In contact komen met engelen en/of gidsen

– Hulp krijgen om keuzes te maken

Ook kan een spiritueel coach heldervoelend, helderwetend zijn. Door de sterke intuïtie kunnen zij jou toekomst voorspellingen geven, antwoorden op medische vragen maar ook een mental coach voor jou zijn. Een heldervoelend, helderwetend spiritueel coach die je helpt met het helder krijgen van je leven, doelen en wensen. Door middel van een consult of een cursus leert een spiritueel coach jou hoe je meer uit je leven kan halen.

Wat is een helderhorend medium

Er zijn ook paragnosten met jarenlange ervaring die helderhorend zijn. Wanneer een allround medium kan helder horend dan krijgen zij boodschappen door via geluiden of via woorden. Een helderhorend medium hoort dus stemmen die een directe boodschap hebben voor jou, maar het kan ook zijn dat een beschermengel aan het woord is. Het is niet ongewoon dat mediums dat helderhorend zijn ook kunnen doorgeven wat de omgeving allemaal aan het doen is. Een helderhorende gave kan erg verhelderend werken, maar een goed medium geeft altijd een interpretatie bij hetgeen zij horen.

Een consult met een helderhorend spiritueel coach kan je helpen bij:

– Hoor geluiden die jou verder helpen

– Boodschappen doorgeven van overleden dierbaren

– In contact komen met engelen en/of gidsen

– Hulp krijgen om keuzes te maken

Ook een telepathisch medium kan helderhorend zijn. Een telepathisch medium is in staat om gedachten van anderen te lezen, maar ook emoties en intenties. Een telepathisch medium kan dus door jouw energie heen voelen wat er speelt in je leven en jou helpen met het krijgen van de juiste informatie op het juiste moment.

Kaarten leggen door een ervaren kaartlegster

Ook kan een medium en paragnoste jou helpen met inzichten krijgen met behulp van een kaartlegging. Een spiritueel coach kan tijdens zo’n kaartlegging gebruik maken van verschillende soorten kaarten. Een oprecht paragnoste kan dit doen met tarot kaarten lenormand kaarten of engelen kaarten.

Als er tarot kaarten gelegd worden dan krijg je inzicht in jouw situatie, maar ook advies over wat er mogelijk is. Er kunnen dan bepaalde patronen duidelijk worden, maar het is niet zo dat alles voorgekookt is. Een tarot kaartlegging geeft slechts inzicht, maar het is aan jou om er wat mee te doen. Tarot leggingen kunnen gebruikt worden bij allerlei vragen. Vragen over relaties, werk of studiekeuzes komen vaak voor. Maar ook algemene vragen over het leven kunnen beantwoord worden met tarot kaarten.

Een helderwetend kaartlegster kan ook lenormand kaarten gebruiken tijdens een consult. Lenormand kaarten zijn gericht op het dagelijks leven en geven inzicht in de ontwikkelingen die er aan zitten te komen. Een lenormand kaartlegging geeft dan ook advies over wat er wijzigingen gaan plaatsvinden of waar je op moet letten. Een lenormand kaartlegging is daarom erg fijn om te doen wanneer je iets nieuws gaat beginnen of een belangrijke beslissing moet maken. Lenormand kaarten kunnen jou dus inzichten en adviezen geven.

Engelen kaarten zijn er ook in overvloed en kunnen erg verhelderend werken. Een engel is een boodschapper van God en ze komen naar ons toe met een bepaalde boodschap. Deze kaarten helpen je dan ook om de boodschap van de engel te begrijpen. Een engelen reading kan erg rustgevend werken, maar ook verhelderend. Er kunnen allerlei vragen beantwoord worden met behulp van deze bijzondere kaarten. Een legging met door een Engelen kaartlegster helpt je dan ook om meer in contact te komen met jouw engelen en gidsen.

Wat is een Reiki Master?

Een relatie coach, een heldervoelend, helderziend, helderhorend medium. Een luisterend oor voor narcistische relaties, het energetisch reinigen van jouw huis, praten over onvoorwaardelijke liefde of jouw eigen spirituele groei. Maar een medium en paragnoste kunnen ook een Reiki Master zijn. Wanneer iemand een Reiki Master is dan betekent dat zij over een hogere trilling beschikken en dus meer energie kunnen doorgeven. Een Reiki Master is daarom in staat om een diepere healing te geven dan iemand die niet zo’n hoge trilling heeft.

Een Reiki Master is iemand die gediplomeerd is in het geven van Reiki behandelingen, maar ook iemand die een hogere trilling heeft. Dit hoeft niet altijd zo te zijn, want er zijn ook Reiki Masters die niet gediplomeerd zijn, maar wel een hogere trilling hebben. Een hogere trilling is iets dat niet iedereen heeft, maar wel iets waar je naar kunt streven.

Op zoek naar een goed luisterend oor?

Een krachtig soul healer, een relatie coach, een luisterend oor, een ervaren medium die tarot kaarten kan leggen of een spiritueel adviseuse. Online bij de Nieuwe Tijd kun jij een consult starten met een paranormaal begaafd persoon die bij jou past.

Tijdens een consult word er op de manier gewerkt die bij een medium of paragnost past, het is daarom belangrijk om iemand te kiezen die bij jou past. Je moet een goed gevoel hebben bij een paranormaal begaafde, maar je moet ook kijken of diegene voor jou kan betekenen waarnaar je op zoek bent. Niet iedereen kan de toekomst voorspellen, eerlijk antwoorden geven over het verleden, heden en toekomst of praten over jouw eigen spirituele ontwikkeling.

Het is belangrijk dat je goed kijkt wat een medium, paragnoste kan zodat teleurstellingen voorkomen worden. Online vind je verschillende profielen met foto en uitleg. Zo kun jij een goede keuze maken uit het aanbod van paragnostische diensten. Onze paranormale hulplijn is de hele dag door voor jou beschikbaar dus jij kan op ieder gewenst moment een consult starten.