Betere paragnosten

Ben jij op zoek naar een heldervoelend medium? Een spiritueel coach? De betere paragnosten? Een helderziend medium? Een luisterend oor? Een intuïtief gesprekspartner? Iemand die paranormaal begaafd is? Een heldervoelend paragnost? Een helderwetend paragnost? Een reiki master? Een heldervoelend, helderwetend medium/praganost?Een allround medium die jou spirituele inzichten kan geven? Een erkend medium die tarot kaarten gelegd heeft? Een helderwetend kaartlegster? Een engelenkaartlegster? Een hoogsensitief medium?

Er zijn veel opties wanneer jij op zoek bent naar een oprecht paragnoste die jarenlange ervaring heeft die antwoorden kan geven op vragen over de liefde of andere levensvragen. Daarbij zijn er ook mediums en paragnosten met een andere bijzondere gave. Of een erkend medium/paragnost die bijvoorbeeld aan tarot leggingen doet. Dit alles om jou positieve energie te geven zodat jij door een krachtig medium sterker door het leven gaat.

Een heldervoelend medium

Een heldervoelend medium is een medium die hoog sensitief is. Zij kunnen dus bepaalde dingen voelen. Bijvoorbeeld van een foto kan een top medium iets voelen en die boodschap aan jou over brengen.

Een medium/paragnost die heldervoelend, helderwetend en helderhorend medium heeft dus verschillende gaves. Daarmee kan een medium eerlijk antwoord geven op verschillende dingen. Zo hoort de medium dus niet alleen dingen, maar zal deze ervaren medium ook doordat hij/zij een helderwetend medium is dingen weten.

Een helderziend medium

Een helder ziend medium ziet dingen die anderen niet kunnen zien. Dit kan zijn over het verleden, heden en toekomst. Deze helderziende waarnemingen bij een medium kunnen er toe leiden dat zij contact kunnen leggen met overleden dierbaren.

Mediums weten dat er namelijk meer is tussen hemel en aarde. Vandaar dat je zo ook de meest zuivere antwoorden zal ontvangen. Een ervaren medium kan ook informatie van de overledene aanvoelen. Een medium die kan dus contact leggen met dierbare overledenen en dient dus als een soort doorgeefluik.

Ook kan het zijn dat een een medium/paragnoste op afstand energetisch reinigen kan. Door een sterke intuïtie wordt dan een huis, op afstand, gereinigd.

Het nut van een relatie coach

Heeft jouw relatie problemen? Ben jij terecht gekomen in een van jouw zoveelste narcistische relaties en wil jij graag een intuïtief gesprekspartner? Waarbij een relatie coach vragen beantwoorden kan over jouw liefde/relatie problemen.

Wil jij tips hoe jij narcistische relaties uit de weg kan gaan of hoe je hier het beste mee om kan gaan? Of wil je graag jouw toekomst voorspellen om te kijken wat jij leven gaat doen op het gebied van liefde/relatie. Dan is het goed om met een relatie coach in gesprek te gaan. De relatie expert zal jou tips kunnen geven en dringende vragen beantwoorden. Zodat ook jij onvoorwaardelijke liefde kan gaan ervaren.

Een life coach die gespecialiseerd is op het gebied van liefde/relatie kan jou zeker helpen. Wanneer deze life coach ook buitenzintuiglijke waarnemingen kan doen kan dit voor jou leiden dat dingen verhelderd worden. Met de paranormale gaven waar de life coach over beschikt bijvoorbeeld helder wetend zijn, helder voelend zijn kan een mental coach jou verder helpen in een bepaalde situatie.

Het nut van een spiritueel coach

Een spiritueel coach kan ook een goed luisterend oor voor jou zijn als jij wilt praten over bepaalde dingen die hebben plaats gevonden in het verleden, heden of toekomst. Je kunt praten over jouw eigen spirituele groei of spirituele ontwikkeling. Je kunt met een spiritueel coach praten om je verhaal kwijt te kunnen waarbij de spiritueel coach dan voor jou een luisterend oor is.

Ook voor vragen over je persoonlijke ontwikkeling kun jij terecht bij een spiritueel coach. Een spiritueel coach kan bijvoorbeeld heldervoelend, helderziend of helder wetend zijn. Met deze gaves kunnen ook paragnosten jou verder helpen. Deze betere paragnosten helpen jou graag.

Een medium die heldervoelend, helderziend en helderwetend is

Een medium/paragnoste kan ook heldervoelend, helderziend en helderwetend zijn. Met deze verschillende gaves kan een heldervoelend paragnost ook als HSP coach worden ingezet. Een medium/paragnoste die heldervoelend, helderwetend is kan dingen zowel voelen als dat hij of zij dingen weet. Dit zelfde geld voor een medium/paragnoste die helder voelend en helder ziend is.

Tijdens een consult word er soms ook aan de hand van kaarten iets duidelijk gemaakt. Een ervaren kaartlegster, een medium/paragnoste kan zich bezig houden met toekomst voorspellingen aan de hand van lenormand kaarten of tarot kaarten.

Tarot kaarten

Tarot kaarten kunnen antwoorden geven op bepaalde vragen. Dit kunnen medische vragen zijn, maar ook over liefde, relatie, persoonlijke ontwikkeling en vriendschap. De afbeeldingen van de tarot kaarten zullen een eerlijk antwoord zijn op bepaalde vragen. Dit zorgt bijvoorbeeld voor dromen uitleg, spirituele ontwikkeling of de toekomst voorspellen.

Een ervaren paragnost kan ook een engelen kaartlegster zijn. Er zijn namelijk engelen tarot kaarten, dit wordt ook wel engelen reading genoemd. Een medium/paragnost die gebruik maakt van engelen kaarten kan hiermee iemand inspireren en positief advies geven. Een spiritueel adviseuse krijgt deze boodschappen door.

Lenormand kaarten

Heb jij een situatie die jou positief of negatief bezighoudt? Dan kun je ook lenormand kaarten laten leggen voor een top medium. Met deze kaarten kan een helder voelend medium/paragnoste gebeurtenissen uit het verleden, heden en toekomst lezen. Lenormand kaarten geven een duidelijke boodschap aan.

Een medium en paragnoste kan ook nog een andere gave hebben. Namelijk healing op afstand. Dit is een reiki master. Een reiki master kan pijnbestrijding doen op afstand. Via een telefonisch consult met een reiki master kan er healing op afstand plaats vinden.

Kom in contact met een top medium

Een krachtig soul healer, een reiki master, een medium, paragnost of een luisterend oor. Bij de Nieuwe Tijd kun jij in contact komen met onder andere een heldervoelend, helderwetend medium/paragnost, dit zijn de betere paragnosten. Tijdens een consult kun jij antwoorden krijgen op vragen uit het verleden, heden en toekomst. Wil jij graag weten welke antwoorden er zijn op jouw belangrijkste levensvragen? Kom dan in contact met een medium/paragnost.

Een medium paragnost staat altijd met een lieve groet voor jou klaar.