?> Betere paragnosten - Nieuwe Tijd

Betere paragnosten

Een heldervoelend medium een relatie coach, een spiritueel coach, een intuïtief gesprekspartner.. Allemaal kunnen zij jou een luisterend oor bieden, maar ook vragen beantwoorden en helpen met nieuwe inzichten krijgen in een bepaalde situatie. Een top medium of paragnost is paranormaal begaafd en heeft dus gaven waardoor zij dingen weten, zien, voelen die je zonder deze gave niet kan voelen. Hierdoor kunnen zij jou eerlijk antwoord geven op vragen maar ook de spirituele begeleiding bieden die jij nodig hebt.

Een medium/paragnost kan verschillende gaven hebben die zij tijdens een consult gebruiken om jou te helpen. Zo kan een medium heldervoelend, helderziend, helderwetend of helderhorend zijn. Door deze verschillende paranormale gaven hebben mediums en paragnosten ook een eigen werkwijze en kunnen zij jou op verschillende manieren voor verschillen vragen helpen.

Met allerlei vragen kun jij terecht bij een ervaren medium. Je kan praten over relatie problemen, jouw eigen spirituele ontwikkeling, je persoonlijke ontwikkeling, dierbare overledenen of andere situaties voor de meest zuivere antwoorden. Het is belangrijk dat je kiest voor een top medium of paragnost die bij jou past, waar jij een goed gevoel bij hebt, maar ook iemand die jou kan helpen met de vragen die jij hebt.

Wat houdt een reading in met paragnosten?

Als je met betere paragsnoten een gesprek aan gaat dan zal je merken dat het zeer prettig aanvoelt. Ze nemen de tijd voor je en houden rekening met jou als persoon. Samen bespreken jullie dan wat er speelt en waarover je graag advies wilt hebben. Vervolgens gaan ze aan de slag door jouw energie op te pikken en hierdoor kunnen zij contact leggen met de andere wereld. Dit kan je denken aan helderziendheid en heldervoelendheid, maar ook mediamieke krachten behoren tot de mogelijkheden. Hierdoor is het mogelijk om contact te leggen met dierbare overledenen en hen te spreken, maar ook inzicht te krijgen in bepaalde situaties.

Tijdens een reading is het belangrijk dat je open staat voor de informatie die je krijgt. Soms kan het zijn dat je iets hoort of ziet wat je niet begrijpt, maar hierdoor kunnen er inzichten ontstaan die je later wel zult begrijpen. Laat je dus niet afschrikken door iets wat je niet meteen snapt en wees nieuwsgierig naar de betekenis ervan. Een reading is een unieke ervaring en iets waar je met een open mind naar toe moet gaan. Het is belangrijk dat je jezelf hierdoor laat leiden en niet probeert alles te begrijpen met je verstand, want dan zal het moeilijker zijn om de betekenis van alles te zien.

Daarnaast is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je in een rustige omgeving bent waar je niet gestoord wordt. Zo kun je beter relaxen en de reading beter volgen. Ook is het belangrijk dat je alleen bent, zodat er niets of niemand is die jou af kan leiden. Dit zorgt ervoor dat de reading minder goed verloopt en dat je de informatie minder makkelijk kunt verwerken.

Wat is een heldervoelend medium?

Een bijzondere gave die een medium/paragnost kan hebben is heldervoelend zijn. Een hoogsensitief medium/paragnost die kan dingen aanvoelen die je zonder de gave niet kan aanvoelen. Een heldervoelend medium is in staat om emoties, energieën en intenties van andere mensen en ook van overledenen aan te voelen.

Een gevoelig medium/paragnost is niet alleen in staat om dingen aan te voelen, maar kan deze informatie ook vertalen naar woorden. Een medium is dan een brug tussen jou en de andere persoon of het overledene die je wilt spreken. Via een gesprek met het medium krijg je inzichten, adviezen en antwoord op vragen die je hebt. In sommige gevallen is er ook sprake van genezing door een consult met een heldervoelend paragnost.

Een consult met een heldervoelend paragnost kan helpen bij allerlei vragen, zoals:

– Wat zijn mijn talenten?

– Hoe kan ik een relatie verbeteren of verlichten?

– Waar liggen mijn blokkades?

– Wat wil mijn overleden dierbare me vertellen?

Het is ook mogelijk dat een erkend medium heldervoelend, helderziend is. In dat geval voelt een heldervoelend paragnost dus dingen aan, maar kunnen zij jou ook meer vertellen over wat er in de toekomst zal gaan gebeuren. Je krijgt zo dingen verhelderd wat jou heel erg kan helpen. Spirituele inzichten over het verleden, heden en toekomst kunnen jou helpen om iets dat jou negatief bezighoudt los te laten.

Een helder voelend medium (HSP coach) kan ook de toekomst voorspellen als jij dit graag wilt. Zij kunnen de gevoelens die zij krijgen rondom bijvoorbeeld liefde/relatie met jou delen en daarbij de boodschap doorgeven die zij krijgen met betrekking tot de toekomst. Een helder voelend medium kan dus voor jou ook jouw relatie expert zijn.

Een intuïtief gesprekspartner zoals een heldervoelend/helderwetend paragnost kan jou helpen met vragen over de liefde, relatie maar ook andere levensvragen. Een ervaren paragnost die hoog sensitief is zal jou kunnen helpen als life coach.

Een helderziend medium

Ook een helder ziend medium/paragnost kan buitenzintuiglijke waarnemingen doen, zij voelen geen dingen aan, maar zij kunnen beelden zien die een boodschap zijn. Dit zijn beelden die voorbijflitsen of een helder beeld in het hoofd van het medium/paragnost. Een helderziend paragnost is dan ook niet alleen verstandelijk begaafd, maar kan deze beelden ook interpreteren, want een beeld zegt meer dan 1000 woorden.

Een consult met een helderziend medium of paragnost kan je helpen bij:

– Uitleg krijgen over wat er gebeurd is in het verleden

– Inzicht krijgen in het huidige leven

– Een advies krijgen over een moeilijke keuze die je moet maken

– Doorzien van patronen en gedrag die je vastloopt

– In contact komen met overledenen

Deze helderziende waarnemingen van een krachtig medium kunnen jou helpen met het krijgen van positieve energie of juist het loslaten van situaties.

Een helderwetend medium

Een helder wetend top medium/paragnost die krijgt boodschappen door door middel van gedachten of stemming. Dit zijn twee helderziende gaven die een medium kan hebben. Een helderwetend medium is in staat om op afstand boodschappen door te krijgen vanuit de andere wereld, maar ook direct vanuit jouw onderbewustzijn of het collectieve onbewustzijn. Een helderwetend paragnost is zeer begaafd en kan deze boodschappen snel interpreteren, zodat jij er direct wat mee kunt.

Een consult met een helderwetend medium kan je helpen bij:

– Boodschappen doorgeven van overleden dierbaren

– In contact komen met engelen en/of gidsen

– Hulp krijgen om keuzes te maken

Ook kan een spiritueel coach heldervoelend, helderwetend zijn. Door de sterke intuïtie kunnen zij jou toekomst voorspellingen geven, antwoorden op medische vragen maar ook een mental coach voor jou zijn. Een heldervoelend, helderwetend spiritueel coach die je helpt met het helder krijgen van je leven, doelen en wensen. Door middel van een consult of een cursus leert een spiritueel coach jou hoe je meer uit je leven kan halen.

Wat is een helderhorend medium

Er zijn ook paragnosten met jarenlange ervaring die helderhorend zijn. Wanneer een allround medium kan helder horend dan krijgen zij boodschappen door via geluiden of via woorden. Een helderhorend medium hoort dus stemmen die een directe boodschap hebben voor jou, maar het kan ook zijn dat een beschermengel aan het woord is. Het is niet ongewoon dat mediums dat helderhorend zijn ook kunnen doorgeven wat de omgeving allemaal aan het doen is. Een helderhorende gave kan erg verhelderend werken, maar een goed medium geeft altijd een interpretatie bij hetgeen zij horen.

Een consult met een helderhorend spiritueel coach kan je helpen bij:

– Hoor geluiden die jou verder helpen

– Boodschappen doorgeven van overleden dierbaren

– In contact komen met engelen en/of gidsen

– Hulp krijgen om keuzes te maken

Ook een telepathisch medium kan helderhorend zijn. Een telepathisch medium is in staat om gedachten van anderen te lezen, maar ook emoties en intenties. Een telepathisch medium kan dus door jouw energie heen voelen wat er speelt in je leven en jou helpen met het krijgen van de juiste informatie op het juiste moment.

Kaarten leggen door een ervaren kaartlegster

Ook kan een medium en paragnoste jou helpen met inzichten krijgen met behulp van een kaartlegging. Een spiritueel coach kan tijdens zo’n kaartlegging gebruik maken van verschillende soorten kaarten. Een oprecht paragnoste kan dit doen met tarot kaarten lenormand kaarten of engelen kaarten.

Als er tarot kaarten gelegd worden dan krijg je inzicht in jouw situatie, maar ook advies over wat er mogelijk is. Er kunnen dan bepaalde patronen duidelijk worden, maar het is niet zo dat alles voorgekookt is. Een tarot kaartlegging geeft slechts inzicht, maar het is aan jou om er wat mee te doen. Tarot leggingen kunnen gebruikt worden bij allerlei vragen. Vragen over relaties, werk of studiekeuzes komen vaak voor. Maar ook algemene vragen over het leven kunnen beantwoord worden met tarot kaarten.

Een helderwetend kaartlegster kan ook lenormand kaarten gebruiken tijdens een consult. Lenormand kaarten zijn gericht op het dagelijks leven en geven inzicht in de ontwikkelingen die er aan zitten te komen. Een lenormand kaartlegging geeft dan ook advies over wat er wijzigingen gaan plaatsvinden of waar je op moet letten. Een lenormand kaartlegging is daarom erg fijn om te doen wanneer je iets nieuws gaat beginnen of een belangrijke beslissing moet maken. Lenormand kaarten kunnen jou dus inzichten en adviezen geven.

Engelen kaarten zijn er ook in overvloed en kunnen erg verhelderend werken. Een engel is een boodschapper van God en ze komen naar ons toe met een bepaalde boodschap. Deze kaarten helpen je dan ook om de boodschap van de engel te begrijpen. Een engelen reading kan erg rustgevend werken, maar ook verhelderend. Er kunnen allerlei vragen beantwoord worden met behulp van deze bijzondere kaarten. Een legging met door een Engelen kaartlegster helpt je dan ook om meer in contact te komen met jouw engelen en gidsen.

Wat is een Reiki Master?

Een relatie coach, een heldervoelend, helderziend, helderhorend medium. Een luisterend oor voor narcistische relaties, het energetisch reinigen van jouw huis, praten over onvoorwaardelijke liefde of jouw eigen spirituele groei. Maar een medium en paragnoste kunnen ook een Reiki Master zijn. Wanneer iemand een Reiki Master is dan betekent dat zij over een hogere trilling beschikken en dus meer energie kunnen doorgeven. Een Reiki Master is daarom in staat om een diepere healing te geven dan iemand die niet zo’n hoge trilling heeft.

Een Reiki Master is iemand die gediplomeerd is in het geven van Reiki behandelingen, maar ook iemand die een hogere trilling heeft. Dit hoeft niet altijd zo te zijn, want er zijn ook Reiki Masters die niet gediplomeerd zijn, maar wel een hogere trilling hebben. Een hogere trilling is iets dat niet iedereen heeft, maar wel iets waar je naar kunt streven.

Op zoek naar een goed luisterend oor?

Een krachtig soul healer, een relatie coach, een luisterend oor, een ervaren medium die tarot kaarten kan leggen of een spiritueel adviseuse. Online bij de Nieuwe Tijd kun jij een consult starten met een paranormaal begaafd persoon die bij jou past.

Tijdens een consult word er op de manier gewerkt die bij een medium of paragnost past, het is daarom belangrijk om iemand te kiezen die bij jou past. Je moet een goed gevoel hebben bij een paranormaal begaafde, maar je moet ook kijken of diegene voor jou kan betekenen waarnaar je op zoek bent. Niet iedereen kan de toekomst voorspellen, eerlijk antwoorden geven over het verleden, heden en toekomst of praten over jouw eigen spirituele ontwikkeling.

Het is belangrijk dat je goed kijkt wat een medium, paragnoste kan zodat teleurstellingen voorkomen worden. Online vind je verschillende profielen met foto en uitleg. Zo kun jij een goede keuze maken uit het aanbod van paragnostische diensten. Onze paranormale hulplijn is de hele dag door voor jou beschikbaar dus jij kan op ieder gewenst moment een consult starten.

Valentino
  
Boxnummer 000329
Valentino
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Delayha Nyari
  
Boxnummer 000241
Delayha Nyari
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Quin
  
Boxnummer 000321
Quin
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Mandy
  
Boxnummer 000218
Mandy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Medium Yvonne
 
Boxnummer 000173
Medium Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Ingrid
  
Boxnummer 000277
Ingrid
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Cher
  
Boxnummer 000286
Cher
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Jo An
 
Boxnummer 000176
Jo An
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Medium Florance
 
Boxnummer 000228
Medium Florance
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Baya
  
Boxnummer 000322
Baya
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Paragnost Marco
 
Boxnummer 000199
Paragnost Marco
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Medium Arlette
 
Boxnummer 000161
Medium Arlette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Manuela
  
Boxnummer 000530
Manuela
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Super Psychic
 
Boxnummer 000243
Super Psychic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Lou
  
Boxnummer 000247
Lou
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Angel
 
Boxnummer 000140
Angel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Relationship Expert
 
Boxnummer 000242
Relationship Expert
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Merel
  
Boxnummer 000291
Merel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Angelique
  
Boxnummer 000303
Angelique
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer 000248
Paragnost en Healer Kim
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Medium Angie
 
Boxnummer 000178
Medium Angie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Christel
  
Boxnummer 000150
Christel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Natasja
 
Boxnummer 000251
Natasja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Clarisa
 
Boxnummer 000193
Clarisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Truthful Insights
 
Boxnummer 000244
Truthful Insights
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Willem
 
Boxnummer 000207
Willem
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Linda
 
Boxnummer 000306
Linda
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Medium Layla (2)
    
Boxnummer 000182
Medium Layla (2)
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Cassandra
   
Boxnummer 000172
Cassandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
 Hope
 
Boxnummer 000471
Hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer 000181
Spiritueel coach Sky
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Bob
   
Boxnummer 000238
Bob
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Ben Ben
 
Boxnummer 000227
Ben Ben
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Casandra
 
Boxnummer 000192
Casandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Angel Mary
 
Boxnummer 000220
Angel Mary
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Amrita
 
Boxnummer 000340
Amrita
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Henk Jan
   
Boxnummer 000302
Henk Jan
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Yvonne
  
Boxnummer 000292
Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Test Box
 
Boxnummer 000203
Test Box
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Victoria
 
Boxnummer 000361
Victoria
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.