Helderhorend

Beste mediums en paragnosten

Als iemand boodschappen in de vorm van geluiden ontvangen die anderen niet kunnen horen, dan wordt er gesproken over helderhorend zijn. De geluiden kunnen melodieën, muziek, woorden of zinnen zijn. Deze boodschappen zijn afkomstig van overleden zielen, maar het kan ook een stem zijn die iets zegt over wat zich in de toekomst zal gaan afspelen.

Een paranormale ervaring is het zien van beelden, het ruiken van geluiden en het weten van dingen die gaan gebeuren zonder dat daar ook maar enige verklaring voor is. Ditzelfde is zo bij helderhorendheid. Een helderhorend medium kan stemmen horen van overledenen of waarschuwingen ontvangen. Deze geluiden kan een helderhorend medium in hun hoofd horen. Ze kunnen ze ook horen als er iemand naast hen staat. Het is een bekend fenomeen dat kinderen vaak aan helderhorendheid lijden. Het kan voorkomen dat ze stemmen horen en dan wegrennen of schreeuwen. Het komt ook vaak voor dat ze dingen zien gebeuren die niet echt gebeuren.

Alle helderzienden en helderhorende hebben één ding gemeen: er is altijd wel iemand in hun omgeving die niet gelooft in hun gave. Dit maakt het moeilijk voor hen om erover te praten. Men denkt gauw dat ze gek zijn of aanstellerij bezig zijn. Het is belangrijk om te weten dat er niks aanstellerij aan is. Het is een gave en zoals bij iedere andere gave, moet je ermee oefenen.

Helderhorende mensen zijn niet gek, maar ze hebben wel een gave. Als je helderhorend bent, kan het zijn dat je stemmen horen of beelden zien die anderen niet kunnen horen of zien. Dit is heel normaal en er is niks overdreven aan. Het is een gave die je moet leren omgaan. Als je helderhorend bent, kan het zijn dat je boodschappen ontvangen van overleden zielen.

Iedereen is wel eens helderhorend geweest, maar niet iedereen weet dat dit helderhorendheid heet. Wanneer je bijvoorbeeld in je hoofd een melodie hebt gehoord, maar je weet niet waar die vandaan komt, dan is dat helderhorendheid. Het is een gave die je moet leren omgaan. Ditzelfde kan zo zijn met het horen van je eigen stem in je gedachten.

De stem horen van overledenen

Helderhorendheid kan verwarrend zijn, maar het is niet erg om hieraan toe te geven. Helderhorendheid is een kwestie van leren omgaan met deze gave. Wanneer je merkt dat je stemmen hoort, is het belangrijk om hier rustig over na te denken. Probeer er achter te komen wie of wat deze stemmen zijn. Wanneer je weet wie of wat de stemmen zijn, is het makkelijker om om te gaan met jouw helderhorendheid.

Als je denkt dat je helderhorend bent, is het verstandig om hierover te praten met iemand die je vertrouwt. Dit kan een familielid, vriend of therapeut zijn. Zij kunnen je helpen bij het verwerken van de helderhorend ervaring.

Een bekende vorm van helderhorend zijn is het communiceren met iemand die niet meer aanwezig is in de fysieke wereld. Bij helderhorend kan het zijn dat de stem van de overledene wordt gehoord. De ziel van het lichaam behoudt namelijk de stem en die stem kan boodschappen overbrengen uit het hiernamaals. Helderhorendheid vergt veel oefening om dit te kunnen.

Een andere manier waarop een helderhorend medium kan horen van een overleden persoon is dat zij diegene horen maar niet in de eigen stem. Op deze manier hoort een helderhorend medium de ziel praten, maar dan de stem van het medium zelf. Dit laatste klinkt misschien apart, maar ook zo kun je de stemmen horen en de boodschap doorkrijgen en ben je dus helderhorend.

Muziek in je hoofd horen door een helderhorend medium

Ook kan het zo zijn dat een helderhorend medium muziek kan horen die niet in de echte wereld wordt afgespeeld. Dit kan klinken als een storende radio of juist muziek dat van ver weg komt. Als een helderhorend medium muziek kan horen in de eigen gedachten dan heeft dit vaak een mystiek karakter.

Naast muziek kan het ook zo zijn dat er geluiden worden opgevangen vanuit het verleden. Dit kan een klein geluid zijn of juist een hard geluid dat erg storend is. Deze geluiden worden ook wel tinnitus genoemd. Soms lijkt het alsof deze geluiden zich buiten afspelen, terwijl iemand anders die niet helderhorend is die niet kan horen.

Veel mensen die last hebben van tinnitus horen stemmen of muziek die niet in de echte wereld aanwezig is. Dit kan erg verwarrend zijn en soms ook eng. Het is belangrijk dat je weet dat dit normaal is en dat je er niet gek van wordt.

Als je muziek hoort in je hoofd die niet in de echte wereld aanwezig is, kan dit betekenen dat er iets in je leven aan het veranderen is. Het kan ook betekenen dat je hulp nodig hebt van een ander mens of van een hoger bewustzijn, andere entiteiten. Het is belangrijk dat je goed naar de muziek luistert en probeert er achter te komen waarom jij deze muziek hoort. Wanneer je weet waarom je de muziek hoort, is het makkelijker om er mee om te gaan.

betere paragnosten

Het horen van kritiek van anderen

Bij helder horen kan het ook zo zijn dat je een stemmetje hoort als je op het punt staat van het maken van een beslissing. Je kunt dan duidelijk horen dat er een stem in je hoofd je aanmoedigt of juist niet. Waar deze stem begint en hoe de eigen intuïtie is is moeilijk te bepalen, maar je eigen spirituele ontwikkeling heeft hier mee te maken. Je hebt zo het idee dat je de gedachten horen kan van anderen. Deze anderen kunnen je eng vinden of juist erg aantrekkelijk.

Wanneer je stemmen hoort die kritiek uiten op jouw persoon, is het belangrijk dat je hier niet naar luistert. Deze stemmen zijn niet echt en hebben geen macht over jou. Wanneer je luistert naar de stemmen, geef je hen macht over jou. Wanneer je weet dat de stemmen niet echt zijn, is het makkelijker om er mee om te gaan.

Je kunt deze duidelijke boodschappen ook zien als je bewaarder of beschermer. Het stemmetje wil je namelijk op het juiste pad houden en je persoonlijke groei positief ontwikkelen. Deze stem kan je tot duidelijke inzichten leiden in moeilijke tijden.

Het kan zijn dat je een periode waarin je veel last hebt van helderhorendheid. Dit kan bijvoorbeeld zijn net voordat je in slaap valt, dat je dan stemmen duidelijk horen kan. Praat hierover met mensen waarbij jij je op je gemak voelt, zodat jij niet bang hoeft te zijn voor de stemmen die jij in je hoofd hoort. Zo kun je deze helderhorendheid namelijk verder ontwikkelen.

Een helderhorend medium, een heldervoelend medium of andere vormen van mediumschap

Helderhorend komt vaak voor, iedereen is tot op zekere hoogte in staat om dit te leren en kunnen. Het heeft voornamelijk te maken met de eigen intuïtie. Je kan in contact komen met een helderhorend medium die jou kan helpen bij je persoonlijke ontwikkeling of een toekomst voorspelling.

Een helderhorend medium kan namelijk geluiden waarnemen die wellicht handig zijn voor jou dat jij deze te weten krijgt. Deze relevante informatie kan tijdens een gesprek met een consulent naar voren komen. Een spiritueel begeleiden kan namelijk contact maken met gene zijde en hierdoor de boodschap aan jou doorgeven. Onze helderhorende consulenten helpen jou graag met het beantwoorden van de vragen die jij hebt.

Ook kan het zijn dat een spiritueel begeleider andere gaven heeft en jou op die manier kan helpen met de vragen die jij hebt. Zo kun je ook in contact komen met een heldervoelend medium. Een heldervoelend medium kan just dingen aanvoelen en jou vertellen wat hij of zij voelt bij een bepaalde situatie of een ruimte. Een heldervoelend lichtwerker kan jou helpen met de vragen die jij hebt met betrekking tot liefde, relatie mensen of jouw carrière.

Ook kan je met een heldervoelend kaartlegster in contact komen die voor jou een kaartlegging kan doen. Bij deze kaartlegging kun je ook verschillende boodschappen doorkrijgen, bijvoorbeeld over een overleden persoon of de toekomst.

Een helderwetend paragnost kan jou ook helpen met het beantwoorden van vragen. Als iemand kan helderweten dan weten zij gewoon dat iets zo is en kunnen dat aan jou doorgeven. Zij kunnen luisteren naar de vragen die jij hebt en jou de boodschap doorgeven wat zij over deze situatie weten. dit kan wel eens als telepatisch worden ervaren.

Ook zijn er mensen die een helderziend vermogen hebben en duidelijke boodschappen doorkrijgen in de vorm van beelden. Bij helderziendheid kan een helderziende medium beelden doorkrijgen uit het verleden, maar dit kan ook juist over de toekomst gaan.

Wil je in contact komen met een van onze mediums?

Online kun je met een medium of paragnost in contact komen die helderhorend is. Ook kan je praten met een consulent die een helderziende is of met andere entiteiten kan communiceren. Ook kun je met mediums in contact komen die een kaartlegging voor jou kunnen doen zodat jij meer te weten komt over de toekomst van jouw relatie.

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Arlette
Ingesprek
Medium Arlette
Box: 10
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Evees
Offline
Evees
Box: 03
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
 
Helderziend, Helderhorend, Helderwetend, Healer, Engelencontact, Dierencontact, Kindercontact, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Koffiediklezen, Tarotlegging, Lenormandlegging, Pendelen. Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid, de weg naar binnen, bronherinneringen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Mo
Offline
Medium Mo
Box: 55
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.