Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums

Beste mediums en paragnosten

Als iemand boodschappen in de vorm van geluiden ontvangen die anderen niet kunnen horen, dan wordt er gesproken over helderhorend zijn. De geluiden kunnen melodieën, muziek, woorden of zinnen zijn. Deze boodschappen zijn afkomstig van overleden zielen, maar het kan ook een stem zijn die iets zegt over wat zich in de toekomst zal gaan afspelen.

Een paranormale ervaring is het zien van beelden, het ruiken van geluiden en het weten van dingen die gaan gebeuren zonder dat daar ook maar enige verklaring voor is. Ditzelfde is zo bij helderhorendheid. Een helderhorend medium kan stemmen horen van overledenen of waarschuwingen ontvangen. Deze geluiden kan een helderhorend medium in hun hoofd horen. Ze kunnen ze ook horen als er iemand naast hen staat. Het is een bekend fenomeen dat kinderen vaak aan helderhorendheid lijden. Het kan voorkomen dat ze stemmen horen en dan wegrennen of schreeuwen. Het komt ook vaak voor dat ze dingen zien gebeuren die niet echt gebeuren.

Alle helderzienden en helderhorende hebben één ding gemeen: er is altijd wel iemand in hun omgeving die niet gelooft in hun gave. Dit maakt het moeilijk voor hen om erover te praten. Men denkt gauw dat ze gek zijn of aanstellerij bezig zijn. Het is belangrijk om te weten dat er niks aanstellerij aan is. Het is een gave en zoals bij iedere andere gave, moet je ermee oefenen.

Helderhorende mensen zijn niet gek, maar ze hebben wel een gave. Als je helderhorend bent, kan het zijn dat je stemmen horen of beelden zien die anderen niet kunnen horen of zien. Dit is heel normaal en er is niks overdreven aan. Het is een gave die je moet leren omgaan. Als je helderhorend bent, kan het zijn dat je boodschappen ontvangen van overleden zielen.

Iedereen is wel eens helderhorend geweest, maar niet iedereen weet dat dit helderhorendheid heet. Wanneer je bijvoorbeeld in je hoofd een melodie hebt gehoord, maar je weet niet waar die vandaan komt, dan is dat helderhorendheid. Het is een gave die je moet leren omgaan. Ditzelfde kan zo zijn met het horen van je eigen stem in je gedachten.

De stem horen van overledenen

Helderhorendheid kan verwarrend zijn, maar het is niet erg om hieraan toe te geven. Helderhorendheid is een kwestie van leren omgaan met deze gave. Wanneer je merkt dat je stemmen hoort, is het belangrijk om hier rustig over na te denken. Probeer er achter te komen wie of wat deze stemmen zijn. Wanneer je weet wie of wat de stemmen zijn, is het makkelijker om om te gaan met jouw helderhorendheid.

Als je denkt dat je helderhorend bent, is het verstandig om hierover te praten met iemand die je vertrouwt. Dit kan een familielid, vriend of therapeut zijn. Zij kunnen je helpen bij het verwerken van de helderhorend ervaring.

Een bekende vorm van helderhorend zijn is het communiceren met iemand die niet meer aanwezig is in de fysieke wereld. Bij helderhorend kan het zijn dat de stem van de overledene wordt gehoord. De ziel van het lichaam behoudt namelijk de stem en die stem kan boodschappen overbrengen uit het hiernamaals. Helderhorendheid vergt veel oefening om dit te kunnen.

Een andere manier waarop een helderhorend medium kan horen van een overleden persoon is dat zij diegene horen maar niet in de eigen stem. Op deze manier hoort een helderhorend medium de ziel praten, maar dan de stem van het medium zelf. Dit laatste klinkt misschien apart, maar ook zo kun je de stemmen horen en de boodschap doorkrijgen en ben je dus helderhorend.

Muziek in je hoofd horen door een helderhorend medium

Ook kan het zo zijn dat een helderhorend medium muziek kan horen die niet in de echte wereld wordt afgespeeld. Dit kan klinken als een storende radio of juist muziek dat van ver weg komt. Als een helderhorend medium muziek kan horen in de eigen gedachten dan heeft dit vaak een mystiek karakter.

Naast muziek kan het ook zo zijn dat er geluiden worden opgevangen vanuit het verleden. Dit kan een klein geluid zijn of juist een hard geluid dat erg storend is. Deze geluiden worden ook wel tinnitus genoemd. Soms lijkt het alsof deze geluiden zich buiten afspelen, terwijl iemand anders die niet helderhorend is die niet kan horen.

Veel mensen die last hebben van tinnitus horen stemmen of muziek die niet in de echte wereld aanwezig is. Dit kan erg verwarrend zijn en soms ook eng. Het is belangrijk dat je weet dat dit normaal is en dat je er niet gek van wordt.

Als je muziek hoort in je hoofd die niet in de echte wereld aanwezig is, kan dit betekenen dat er iets in je leven aan het veranderen is. Het kan ook betekenen dat je hulp nodig hebt van een ander mens of van een hoger bewustzijn, andere entiteiten. Het is belangrijk dat je goed naar de muziek luistert en probeert er achter te komen waarom jij deze muziek hoort. Wanneer je weet waarom je de muziek hoort, is het makkelijker om er mee om te gaan.

betere paragnosten

Het horen van kritiek van anderen

Bij helder horen kan het ook zo zijn dat je een stemmetje hoort als je op het punt staat van het maken van een beslissing. Je kunt dan duidelijk horen dat er een stem in je hoofd je aanmoedigt of juist niet. Waar deze stem begint en hoe de eigen intuïtie is is moeilijk te bepalen, maar je eigen spirituele ontwikkeling heeft hier mee te maken. Je hebt zo het idee dat je de gedachten horen kan van anderen. Deze anderen kunnen je eng vinden of juist erg aantrekkelijk.

Wanneer je stemmen hoort die kritiek uiten op jouw persoon, is het belangrijk dat je hier niet naar luistert. Deze stemmen zijn niet echt en hebben geen macht over jou. Wanneer je luistert naar de stemmen, geef je hen macht over jou. Wanneer je weet dat de stemmen niet echt zijn, is het makkelijker om er mee om te gaan.

Je kunt deze duidelijke boodschappen ook zien als je bewaarder of beschermer. Het stemmetje wil je namelijk op het juiste pad houden en je persoonlijke groei positief ontwikkelen. Deze stem kan je tot duidelijke inzichten leiden in moeilijke tijden.

Het kan zijn dat je een periode waarin je veel last hebt van helderhorendheid. Dit kan bijvoorbeeld zijn net voordat je in slaap valt, dat je dan stemmen duidelijk horen kan. Praat hierover met mensen waarbij jij je op je gemak voelt, zodat jij niet bang hoeft te zijn voor de stemmen die jij in je hoofd hoort. Zo kun je deze helderhorendheid namelijk verder ontwikkelen.

Een helderhorend medium, een heldervoelend medium of andere vormen van mediumschap

Helderhorend komt vaak voor, iedereen is tot op zekere hoogte in staat om dit te leren en kunnen. Het heeft voornamelijk te maken met de eigen intuïtie. Je kan in contact komen met een helderhorend medium die jou kan helpen bij je persoonlijke ontwikkeling of een toekomst voorspelling.

Een helderhorend medium kan namelijk geluiden waarnemen die wellicht handig zijn voor jou dat jij deze te weten krijgt. Deze relevante informatie kan tijdens een gesprek met een consulent naar voren komen. Een spiritueel begeleiden kan namelijk contact maken met gene zijde en hierdoor de boodschap aan jou doorgeven. Onze helderhorende consulenten helpen jou graag met het beantwoorden van de vragen die jij hebt.

Ook kan het zijn dat een spiritueel begeleider andere gaven heeft en jou op die manier kan helpen met de vragen die jij hebt. Zo kun je ook in contact komen met een heldervoelend medium. Een heldervoelend medium kan just dingen aanvoelen en jou vertellen wat hij of zij voelt bij een bepaalde situatie of een ruimte. Een heldervoelend lichtwerker kan jou helpen met de vragen die jij hebt met betrekking tot liefde, relatie mensen of jouw carrière.

Ook kan je met een heldervoelend kaartlegster in contact komen die voor jou een kaartlegging kan doen. Bij deze kaartlegging kun je ook verschillende boodschappen doorkrijgen, bijvoorbeeld over een overleden persoon of de toekomst.

Een helderwetend paragnost kan jou ook helpen met het beantwoorden van vragen. Als iemand kan helderweten dan weten zij gewoon dat iets zo is en kunnen dat aan jou doorgeven. Zij kunnen luisteren naar de vragen die jij hebt en jou de boodschap doorgeven wat zij over deze situatie weten. dit kan wel eens als telepatisch worden ervaren.

Ook zijn er mensen die een helderziend vermogen hebben en duidelijke boodschappen doorkrijgen in de vorm van beelden. Bij helderziendheid kan een helderziende medium beelden doorkrijgen uit het verleden, maar dit kan ook juist over de toekomst gaan.

Wil je in contact komen met een van onze mediums?

Online kun je met een medium of paragnost in contact komen die helderhorend is. Ook kan je praten met een consulent die een helderziende is of met andere entiteiten kan communiceren. Ook kun je met mediums in contact komen die een kaartlegging voor jou kunnen doen zodat jij meer te weten komt over de toekomst van jouw relatie.

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612