Helderziende paragnosten

Sommige mensen hebben vanaf hun geboorte een zesde zintuig. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat iemand helderziend, heldervoelend, helderdenkend of helderruikend is. Door de paranormale gaves van iemand kan iemand dus zichzelf ontwikkelen tot een helderziende paragnosten.

Heb jij in het dagelijks leven bepaalde vragen die jou bezig houden? Heb jij vragen over jouw vorige levens? Wil je een relatie coach om jouw relatie te redden? Wil jij iemand vragen om voorspellingen te doen over de toekomst? Heb jij andere vragen die iemand voor jou moet beantwoorden? Ben jij hiervoor opzoek naar een allround medium? Iemand die koffiedik lezen kan? Een medium die iets kan zeggen over jouw vorige levens? Iemand die voorspellingen kan doen over een bepaalde situatie? Een healer? Iemand die contact kan maken met engelen? Bekijk dan de mediums en paragnosten bij de Nieuwe Tijd. Zij kunnen jou gegarandeerd helpen met vragen over een bepaalde situatie of een toekomst voorspelling doen.

Een helderziende paragnost voor jou

Om antwoorden op bepaalde levensvragen te krijgen kan een gesprek met een van de helderziende paragnosten een uitkomst zijn. Betrouwbare helderziende paragnosten kunnen antwoorden geven op vragen waar jij mee worstelt in jouw leven. Een helderziend persoon zal eerlijk, professioneel inzicht en advies geven. Zij zullen tijdens een gesprek vertellen wat zij door krijgen en niet zeggen dat jij graag wilt horen.

Met een ervaren medium of een ervaren paragnost kun jij jouw verhaal delen en zullen de consulenten jou een luisterend oor bieden. Deze vragen kunnen gaan over relatie problemen, liefde, werk gerelateerd zijn of gaan over overleden dierbaren. Een gesprek met een van de helderziende paragnosten kan voor jou als een verademing voelen. Je kunt hiermee jouw eigen kracht terug vinden.

Helderziende paragnosten kunnen jou ook antwoorden geven op bepaalde vragen door kaarten te leggen. De ervaren kaartlegster kan een voorspelling doen aan de hand van lenormand kaarten, tarot kaarten of engelen kaarten.

Een ervaren kaartlegster

Een ervaren kaartlegster kan zijn of haar zesde zintuig ook verder laten werken door gebruik te maken van bepaalde kaarten. Zo kan een medium of helderziende paragnoste bijvoorbeeld lenormand kaarten of tarot kaarten gebruiken tijdens een gesprek om voorspellingen te doen.

Lenormandkaarten kunnen inzichten geven in bepaalde situaties en voorzien jou van gedetailleerde informatie.

Tarot kaarten zijn wat algemener. Waarbij er nog enige ruimte is voor speculatie. Het grootse verschil tussen deze twee kaarten is dat bij lenormandkaarten gedetaileerde informatie geeft over het heden, verleden of de toekomst. Als jij liever door introspectie inspiratie op doet, dan passen (engelen) tarot kaarten het beste bij jou.

Fotoreading door een helderziend medium

Het is ook mogelijk om door middel van foto reading bepaalde informatie te verkrijgen van een consulent. Een helderziend medium kan via een foto van een persoon, dier of ding specifieke informatie verkrijgen. Een helderziende paragnost/medium krijgt via zijn of haar gidsen informatie over de persoon of dier waar het om gaat.

Het kan dus zijn dat een helderziend medium of paragnoste in een gesprek met jou graag een foto gebruikt om aan meer informatie te komen. Een medium/paragnost kan jou op deze manier meer informatie bieden dan zonder deze hulpmiddelen. Helderzienden hebben vaak een eigen manier om aan informatie uit het verleden, heden of de toekomst te komen.

Dit is net als het gebruik van lenormand kaarten of tarot kaarten.

Wat kan een heldervoelend medium

Een krachtig medium die helder voelend is kan dingen aanvoelen door bijvoorbeeld een product. Wanneer iemand heldervoelend is kan de medium of paragnost voelen aan een sierraad en invoelen wat er in iemand om gaat.

Mediums en paragnosten die heldervoelend zijn, worden ook wel heldergevoelig, hoog gevoelig, hoogsensitief medium of fijngevoelige mediums genoemd. Iemand die heldervoelend is hoog sensitief en kan door die paranormale gave jou helpen. Paragnosten die hoog gevoelig zijn kunnen dit voelen bij verschillende energieën. Een medium paragnost kan bijvoorbeeld energie voelen van een bepaalde buurt, gevoelend en sentimenten.

Een heldervoelend medium paragnost kan bijvoorbeeld energieën voelen met de hand of met het lichaam. Ook kan een heldervoelend medium voelen van anderen en natuurwezens of wezens die je niet ziet op aarde. Ook kan iemand die heldervoelend is voelen van verwante ziel of als de heldervoelend persoon naar iemand kijkt.

Iemand die heldervoelend is met meerdere paranormale gaves

Een krachtig medium/paragnost kan ook helderziend, heldervoelend zijn. Op deze manier kan een top medium of top paragnoste dingen zowel voelen als hierboven beschreven meet ook dingen zien. Op deze manier kan de medium paragnost bijvoorbeeld een toekomst voorspelling doen. Helderzienden die ook dingen kunnen aanvoelen worden een helderziend heldervoelend medium paragnost genoemd.

Een helderziende kan dus dingen zien uit het verleden, heden of de toekomst. Op deze manier krijgt een helderziende bepaalde informatie die niet voor iedereen beschikbaar is. Daarmee is het dus ook mogelijk om een toekomst voorspelling te doen.

Helderzienden kunnen door beelden gedachtes, gevoelens, herinneringen of visualisaties zien en daarmee dus verwoorden.

Een krachtig medium/paragnost kan ook heldervoelend, helderwetend zijn. In dit geval kunnen paragnosten en mediums dus iets voelen en weten zij ook meer. Met deze gaves kunnen zij jou bijvoorbeeld helpen met relatie problemen of een toekomst voorspelling doen. Een heldervoelend, helderwetend medium kan dus ook een relatie coach of spiritueel coach zijn.

Het is dus zo dat een medium/paragnost meerdere paranormale gaves gecombineerd kan hebben. Een helderziende paragnost kan dus ook heldervoelend, helderwetend zijn. Een helderziende paragnost kan daarnaast ook helderruikend zijn. Ook kan een helderziende paragnost over alle paranormale gaves beschikken. Zo kunnen zij zowel voorspellingen over de toekomst doen, praten over het heden, dingen uit het verleden beschrijven, helpen met relatie problemen of dienen als healer. Bepaalde blokkades (over bijvoorbeeld je relatie) kun je met een helderziende paragnost, een spiritueel coach, life coach bespreekbaar maken.

Betrouwbare helderziende paragnosten bij de Nieuwe Tijd

Leef jij al een tijdje met bepaalde blokkades, kun jij jouw eigen energie niet meer vinden en ben je het spoor een beetje kwijt. Misschien een goed idee om dan met een van onze consulenten in gesprek te gaan. Een consulent kan jou helpen met verschillende levensvragen en bepaalde situaties. Een spiritueel coach kan verschillende gaves hebben en jouw dus op verschillende manieren helpen. Of als jij wil: Jouw toekomst voorspellen.

De consulenten bij de Nieuwe Tijd hebben verschillende spirituele gaves. De spirituele ontwikkeling kan zijn op het gebied van een medium die helder wetend, helderhorend, helderwetend, of heldervoelend is. Ook kan een medium/paragnost bij de Nieuwe Tijd healing voor jou verrichten. Wil jij liever een van de consulenten spreken die bieden als luisterend oor? Geen probleem.

Een allround medium kan ook verschillende van deze gaves hebben en dus dingen beter invoelen. Daarbij kunnen de top paragnosten naast dat zij helderwetend, helderhorend, helderziende zijn ook een andere spirituele groei hebben gehad. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat de helderziende paragnost koffiedik lezen, life coach zijn, relatie specialist zijn, healer zijn of een reiki master zijn.

Tevens leg een zuiver medium paragnost ook vaak kaarten. Tarot kaarten, lenormand kaarten of engelen kaarten. Hiermee kunnen jouw persoonlijke blokkades door een intuïtief gesprekspartner doorbroken worden. Zo kan een medium paragnost jou helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling.

Eem top medium of top paragnoste voor iedereen

Een zuiver medium staat altijd voor jou klaar om te helpen met bepaalde levensvragen. Doordat er bij de Nieuwe Tijd een groot aantal consulenten beschikbaar zijn met verschillende paranormale gaves heb jij altijd de keus voor iemand de bij jou past. Wil jij liever een paragnoste die relatie specialist is en jou dus kan helpen bij jouw relatie problemen? Een healer? Wil jij liever een luisterend oor over de liefde dan is de keuze voor iedere paragnoste goed. Wil jij een toekomst voorspelling doen dan kun jij bijvoorbeeld met een helderziende paragnost het gesprek aan gaan. Heb jij andere vragen maak dan een eigen keus: wil jij een gepsrek met helderzienden, een helderhorend paragnost, een helderwetend medium, of een toekomst voorspelling.

Bij de paragnosten en mediums kun jij met alle vragen terecht. Dit omdat de top paragnosten en top mediums al jarenlange ervaring hebben. Een medium die helderziend, heldervoelend, helderwetend is kan jou op alle mogelijke gebieden helpen.

Ook wanneer jij geïnteresseerd bent in winti gebeden, de winti cultuur, de Surinaamse cultuur en dus een Surinaams medium kun jij bij de Nieuwe Tijd terecht.

Een medium/paragnost van de Nieuwe Tijd

Bij de Nieuwe Tijd kun jij terecht met relatie problemen, vragen over de liefde, jouw relatie of andere zaken die jou dagelijks bezig houden. Je kunt hier een consult aanvragen met verschillende mediums en paragnosten. Je hebt de mogelijkheid een gesprek aan gaan met een helderwetend medium of helderwetend paragnost. In dit gesprek kun je in contact komen met een helderziend medium of helderziend paragnost. Een top medium die is gespecialiseerd op het gebied van engelen kaarten. Een reiki master die jou kan healer. Een paragnost/medium die heldervoelend, helderwetend is. Een top medium die voorspellingen kan doen over de toekomst en daarbij gebruik maakt van een paranormale gave: helderziend, helderhorend, heldervoelend, helderwetend.

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Faroek
Offline
Faroek
Box: 28
Healer | Transformatie | Starseed Zielsliefde | Multi-Dimensionaal | LGBTQ+

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.