Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums
Helderziende paragnosten

Sommige mensen hebben vanaf hun geboorte een zesde zintuig. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat iemand helderziend, heldervoelend, helderdenkend of helderruikend is. Door de paranormale gaves van iemand kan iemand dus zichzelf ontwikkelen tot een helderziende paragnosten.

Heb jij in het dagelijks leven bepaalde vragen die jou bezig houden? Heb jij vragen over jouw vorige levens? Wil je een relatie coach om jouw relatie te redden? Wil jij iemand vragen om voorspellingen te doen over de toekomst? Heb jij andere vragen die iemand voor jou moet beantwoorden? Ben jij hiervoor opzoek naar een allround medium? Iemand die koffiedik lezen kan? Een medium die iets kan zeggen over jouw vorige levens? Iemand die voorspellingen kan doen over een bepaalde situatie? Een healer? Iemand die contact kan maken met engelen? Bekijk dan de mediums en paragnosten bij de Nieuwe Tijd. Zij kunnen jou gegarandeerd helpen met vragen over een bepaalde situatie of een toekomst voorspelling doen.

Een helderziende paragnost voor jou

Om antwoorden op bepaalde levensvragen te krijgen kan een gesprek met een van de helderziende paragnosten een uitkomst zijn. Betrouwbare helderziende paragnosten kunnen antwoorden geven op vragen waar jij mee worstelt in jouw leven. Een helderziend persoon zal eerlijk, professioneel inzicht en advies geven. Zij zullen tijdens een gesprek vertellen wat zij door krijgen en niet zeggen dat jij graag wilt horen.

Met een ervaren medium of een ervaren paragnost kun jij jouw verhaal delen en zullen de consulenten jou een luisterend oor bieden. Deze vragen kunnen gaan over relatie problemen, liefde, werk gerelateerd zijn of gaan over overleden dierbaren. Een gesprek met een van de helderziende paragnosten kan voor jou als een verademing voelen. Je kunt hiermee jouw eigen kracht terug vinden.

Helderziende paragnosten kunnen jou ook antwoorden geven op bepaalde vragen door kaarten te leggen. De ervaren kaartlegster kan een voorspelling doen aan de hand van lenormand kaarten, tarot kaarten of engelen kaarten.

Een ervaren kaartlegster

Een ervaren kaartlegster kan zijn of haar zesde zintuig ook verder laten werken door gebruik te maken van bepaalde kaarten. Zo kan een medium of helderziende paragnoste bijvoorbeeld lenormand kaarten of tarot kaarten gebruiken tijdens een gesprek om voorspellingen te doen.

Lenormandkaarten kunnen inzichten geven in bepaalde situaties en voorzien jou van gedetailleerde informatie.

Tarot kaarten zijn wat algemener. Waarbij er nog enige ruimte is voor speculatie. Het grootse verschil tussen deze twee kaarten is dat bij lenormandkaarten gedetaileerde informatie geeft over het heden, verleden of de toekomst. Als jij liever door introspectie inspiratie op doet, dan passen (engelen) tarot kaarten het beste bij jou.

Fotoreading door een helderziend medium

Het is ook mogelijk om door middel van foto reading bepaalde informatie te verkrijgen van een consulent. Een helderziend medium kan via een foto van een persoon, dier of ding specifieke informatie verkrijgen. Een helderziende paragnost/medium krijgt via zijn of haar gidsen informatie over de persoon of dier waar het om gaat.

Het kan dus zijn dat een helderziend medium of paragnoste in een gesprek met jou graag een foto gebruikt om aan meer informatie te komen. Een medium/paragnost kan jou op deze manier meer informatie bieden dan zonder deze hulpmiddelen. Helderzienden hebben vaak een eigen manier om aan informatie uit het verleden, heden of de toekomst te komen.

Dit is net als het gebruik van lenormand kaarten of tarot kaarten.

Wat kan een heldervoelend medium

Een krachtig medium die helder voelend is kan dingen aanvoelen door bijvoorbeeld een product. Wanneer iemand heldervoelend is kan de medium of paragnost voelen aan een sierraad en invoelen wat er in iemand om gaat.

Mediums en paragnosten die heldervoelend zijn, worden ook wel heldergevoelig, hoog gevoelig, hoogsensitief medium of fijngevoelige mediums genoemd. Iemand die heldervoelend is hoog sensitief en kan door die paranormale gave jou helpen. Paragnosten die hoog gevoelig zijn kunnen dit voelen bij verschillende energieën. Een medium paragnost kan bijvoorbeeld energie voelen van een bepaalde buurt, gevoelend en sentimenten.

Een heldervoelend medium paragnost kan bijvoorbeeld energieën voelen met de hand of met het lichaam. Ook kan een heldervoelend medium voelen van anderen en natuurwezens of wezens die je niet ziet op aarde. Ook kan iemand die heldervoelend is voelen van verwante ziel of als de heldervoelend persoon naar iemand kijkt.

Iemand die heldervoelend is met meerdere paranormale gaves

Een krachtig medium/paragnost kan ook helderziend, heldervoelend zijn. Op deze manier kan een top medium of top paragnoste dingen zowel voelen als hierboven beschreven meet ook dingen zien. Op deze manier kan de medium paragnost bijvoorbeeld een toekomst voorspelling doen. Helderzienden die ook dingen kunnen aanvoelen worden een helderziend heldervoelend medium paragnost genoemd.

Een helderziende kan dus dingen zien uit het verleden, heden of de toekomst. Op deze manier krijgt een helderziende bepaalde informatie die niet voor iedereen beschikbaar is. Daarmee is het dus ook mogelijk om een toekomst voorspelling te doen.

Helderzienden kunnen door beelden gedachtes, gevoelens, herinneringen of visualisaties zien en daarmee dus verwoorden.

Een krachtig medium/paragnost kan ook heldervoelend, helderwetend zijn. In dit geval kunnen paragnosten en mediums dus iets voelen en weten zij ook meer. Met deze gaves kunnen zij jou bijvoorbeeld helpen met relatie problemen of een toekomst voorspelling doen. Een heldervoelend, helderwetend medium kan dus ook een relatie coach of spiritueel coach zijn.

Het is dus zo dat een medium/paragnost meerdere paranormale gaves gecombineerd kan hebben. Een helderziende paragnost kan dus ook heldervoelend, helderwetend zijn. Een helderziende paragnost kan daarnaast ook helderruikend zijn. Ook kan een helderziende paragnost over alle paranormale gaves beschikken. Zo kunnen zij zowel voorspellingen over de toekomst doen, praten over het heden, dingen uit het verleden beschrijven, helpen met relatie problemen of dienen als healer. Bepaalde blokkades (over bijvoorbeeld je relatie) kun je met een helderziende paragnost, een spiritueel coach, life coach bespreekbaar maken.

Betrouwbare helderziende paragnosten bij de Nieuwe Tijd

Leef jij al een tijdje met bepaalde blokkades, kun jij jouw eigen energie niet meer vinden en ben je het spoor een beetje kwijt. Misschien een goed idee om dan met een van onze consulenten in gesprek te gaan. Een consulent kan jou helpen met verschillende levensvragen en bepaalde situaties. Een spiritueel coach kan verschillende gaves hebben en jouw dus op verschillende manieren helpen. Of als jij wil: Jouw toekomst voorspellen.

De consulenten bij de Nieuwe Tijd hebben verschillende spirituele gaves. De spirituele ontwikkeling kan zijn op het gebied van een medium die helder wetend, helderhorend, helderwetend, of heldervoelend is. Ook kan een medium/paragnost bij de Nieuwe Tijd healing voor jou verrichten. Wil jij liever een van de consulenten spreken die bieden als luisterend oor? Geen probleem.

Een allround medium kan ook verschillende van deze gaves hebben en dus dingen beter invoelen. Daarbij kunnen de top paragnosten naast dat zij helderwetend, helderhorend, helderziende zijn ook een andere spirituele groei hebben gehad. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat de helderziende paragnost koffiedik lezen, life coach zijn, relatie specialist zijn, healer zijn of een reiki master zijn.

Tevens leg een zuiver medium paragnost ook vaak kaarten. Tarot kaarten, lenormand kaarten of engelen kaarten. Hiermee kunnen jouw persoonlijke blokkades door een intuïtief gesprekspartner doorbroken worden. Zo kan een medium paragnost jou helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling.

Eem top medium of top paragnoste voor iedereen

Een zuiver medium staat altijd voor jou klaar om te helpen met bepaalde levensvragen. Doordat er bij de Nieuwe Tijd een groot aantal consulenten beschikbaar zijn met verschillende paranormale gaves heb jij altijd de keus voor iemand de bij jou past. Wil jij liever een paragnoste die relatie specialist is en jou dus kan helpen bij jouw relatie problemen? Een healer? Wil jij liever een luisterend oor over de liefde dan is de keuze voor iedere paragnoste goed. Wil jij een toekomst voorspelling doen dan kun jij bijvoorbeeld met een helderziende paragnost het gesprek aan gaan. Heb jij andere vragen maak dan een eigen keus: wil jij een gepsrek met helderzienden, een helderhorend paragnost, een helderwetend medium, of een toekomst voorspelling.

Bij de paragnosten en mediums kun jij met alle vragen terecht. Dit omdat de top paragnosten en top mediums al jarenlange ervaring hebben. Een medium die helderziend, heldervoelend, helderwetend is kan jou op alle mogelijke gebieden helpen.

Ook wanneer jij geïnteresseerd bent in winti gebeden, de winti cultuur, de Surinaamse cultuur en dus een Surinaams medium kun jij bij de Nieuwe Tijd terecht.

Een medium/paragnost van de Nieuwe Tijd

Bij de Nieuwe Tijd kun jij terecht met relatie problemen, vragen over de liefde, jouw relatie of andere zaken die jou dagelijks bezig houden. Je kunt hier een consult aanvragen met verschillende mediums en paragnosten. Je hebt de mogelijkheid een gesprek aan gaan met een helderwetend medium of helderwetend paragnost. In dit gesprek kun je in contact komen met een helderziend medium of helderziend paragnost. Een top medium die is gespecialiseerd op het gebied van engelen kaarten. Een reiki master die jou kan healer. Een paragnost/medium die heldervoelend, helderwetend is. Een top medium die voorspellingen kan doen over de toekomst en daarbij gebruik maakt van een paranormale gave: helderziend, helderhorend, heldervoelend, helderwetend.

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612