Helderziende paragnosten

Sommige mensen hebben vanaf hun geboorte een zesde zintuig. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat iemand helderziend, heldervoelend, helderdenkend of helderruikend is. Door de paranormale gaves van iemand kan iemand dus zichzelf ontwikkelen tot een helderziende paragnosten.

Heb jij in het dagelijks leven bepaalde vragen die jou bezig houden? Heb jij vragen over jouw vorige levens? Wil je een relatie coach om jouw relatie te redden? Wil jij iemand vragen om voorspellingen te doen over de toekomst? Heb jij andere vragen die iemand voor jou moet beantwoorden? Ben jij hiervoor opzoek naar een allround medium? Iemand die koffiedik lezen kan? Een medium die iets kan zeggen over jouw vorige levens? Iemand die voorspellingen kan doen over een bepaalde situatie? Een healer? Iemand die contact kan maken met engelen? Bekijk dan de mediums en paragnosten bij de Nieuwe Tijd. Zij kunnen jou gegarandeerd helpen met vragen over een bepaalde situatie of een toekomst voorspelling doen.

Een helderziende paragnost voor jou

Om antwoorden op bepaalde levensvragen te krijgen kan een gesprek met een van de helderziende paragnosten een uitkomst zijn. Betrouwbare helderziende paragnosten kunnen antwoorden geven op vragen waar jij mee worstelt in jouw leven. Een helderziend persoon zal eerlijk, professioneel inzicht en advies geven. Zij zullen tijdens een gesprek vertellen wat zij door krijgen en niet zeggen dat jij graag wilt horen.

Met een ervaren medium of een ervaren paragnost kun jij jouw verhaal delen en zullen de consulenten jou een luisterend oor bieden. Deze vragen kunnen gaan over relatie problemen, liefde, werk gerelateerd zijn of gaan over overleden dierbaren. Een gesprek met een van de helderziende paragnosten kan voor jou als een verademing voelen. Je kunt hiermee jouw eigen kracht terug vinden.

Helderziende paragnosten kunnen jou ook antwoorden geven op bepaalde vragen door kaarten te leggen. De ervaren kaartlegster kan een voorspelling doen aan de hand van lenormand kaarten, tarot kaarten of engelen kaarten.

Een ervaren kaartlegster

Een ervaren kaartlegster kan zijn of haar zesde zintuig ook verder laten werken door gebruik te maken van bepaalde kaarten. Zo kan een medium of helderziende paragnoste bijvoorbeeld lenormand kaarten of tarot kaarten gebruiken tijdens een gesprek om voorspellingen te doen.

Lenormandkaarten kunnen inzichten geven in bepaalde situaties en voorzien jou van gedetailleerde informatie.

Tarot kaarten zijn wat algemener. Waarbij er nog enige ruimte is voor speculatie. Het grootse verschil tussen deze twee kaarten is dat bij lenormandkaarten gedetaileerde informatie geeft over het heden, verleden of de toekomst. Als jij liever door introspectie inspiratie op doet, dan passen (engelen) tarot kaarten het beste bij jou.

Fotoreading door een helderziend medium

Het is ook mogelijk om door middel van foto reading bepaalde informatie te verkrijgen van een consulent. Een helderziend medium kan via een foto van een persoon, dier of ding specifieke informatie verkrijgen. Een helderziende paragnost/medium krijgt via zijn of haar gidsen informatie over de persoon of dier waar het om gaat.

Het kan dus zijn dat een helderziend medium of paragnoste in een gesprek met jou graag een foto gebruikt om aan meer informatie te komen. Een medium/paragnost kan jou op deze manier meer informatie bieden dan zonder deze hulpmiddelen. Helderzienden hebben vaak een eigen manier om aan informatie uit het verleden, heden of de toekomst te komen.

Dit is net als het gebruik van lenormand kaarten of tarot kaarten.

Wat kan een heldervoelend medium

Een krachtig medium die helder voelend is kan dingen aanvoelen door bijvoorbeeld een product. Wanneer iemand heldervoelend is kan de medium of paragnost voelen aan een sierraad en invoelen wat er in iemand om gaat.

Mediums en paragnosten die heldervoelend zijn, worden ook wel heldergevoelig, hoog gevoelig, hoogsensitief medium of fijngevoelige mediums genoemd. Iemand die heldervoelend is hoog sensitief en kan door die paranormale gave jou helpen. Paragnosten die hoog gevoelig zijn kunnen dit voelen bij verschillende energieën. Een medium paragnost kan bijvoorbeeld energie voelen van een bepaalde buurt, gevoelend en sentimenten.

Een heldervoelend medium paragnost kan bijvoorbeeld energieën voelen met de hand of met het lichaam. Ook kan een heldervoelend medium voelen van anderen en natuurwezens of wezens die je niet ziet op aarde. Ook kan iemand die heldervoelend is voelen van verwante ziel of als de heldervoelend persoon naar iemand kijkt.

Iemand die heldervoelend is met meerdere paranormale gaves

Een krachtig medium/paragnost kan ook helderziend, heldervoelend zijn. Op deze manier kan een top medium of top paragnoste dingen zowel voelen als hierboven beschreven meet ook dingen zien. Op deze manier kan de medium paragnost bijvoorbeeld een toekomst voorspelling doen. Helderzienden die ook dingen kunnen aanvoelen worden een helderziend heldervoelend medium paragnost genoemd.

Een helderziende kan dus dingen zien uit het verleden, heden of de toekomst. Op deze manier krijgt een helderziende bepaalde informatie die niet voor iedereen beschikbaar is. Daarmee is het dus ook mogelijk om een toekomst voorspelling te doen.

Helderzienden kunnen door beelden gedachtes, gevoelens, herinneringen of visualisaties zien en daarmee dus verwoorden.

Een krachtig medium/paragnost kan ook heldervoelend, helderwetend zijn. In dit geval kunnen paragnosten en mediums dus iets voelen en weten zij ook meer. Met deze gaves kunnen zij jou bijvoorbeeld helpen met relatie problemen of een toekomst voorspelling doen. Een heldervoelend, helderwetend medium kan dus ook een relatie coach of spiritueel coach zijn.

Het is dus zo dat een medium/paragnost meerdere paranormale gaves gecombineerd kan hebben. Een helderziende paragnost kan dus ook heldervoelend, helderwetend zijn. Een helderziende paragnost kan daarnaast ook helderruikend zijn. Ook kan een helderziende paragnost over alle paranormale gaves beschikken. Zo kunnen zij zowel voorspellingen over de toekomst doen, praten over het heden, dingen uit het verleden beschrijven, helpen met relatie problemen of dienen als healer. Bepaalde blokkades (over bijvoorbeeld je relatie) kun je met een helderziende paragnost, een spiritueel coach, life coach bespreekbaar maken.

Betrouwbare helderziende paragnosten bij de Nieuwe Tijd

Leef jij al een tijdje met bepaalde blokkades, kun jij jouw eigen energie niet meer vinden en ben je het spoor een beetje kwijt. Misschien een goed idee om dan met een van onze consulenten in gesprek te gaan. Een consulent kan jou helpen met verschillende levensvragen en bepaalde situaties. Een spiritueel coach kan verschillende gaves hebben en jouw dus op verschillende manieren helpen. Of als jij wil: Jouw toekomst voorspellen.

De consulenten bij de Nieuwe Tijd hebben verschillende spirituele gaves. De spirituele ontwikkeling kan zijn op het gebied van een medium die helder wetend, helderhorend, helderwetend, of heldervoelend is. Ook kan een medium/paragnost bij de Nieuwe Tijd healing voor jou verrichten. Wil jij liever een van de consulenten spreken die bieden als luisterend oor? Geen probleem.

Een allround medium kan ook verschillende van deze gaves hebben en dus dingen beter invoelen. Daarbij kunnen de top paragnosten naast dat zij helderwetend, helderhorend, helderziende zijn ook een andere spirituele groei hebben gehad. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat de helderziende paragnost koffiedik lezen, life coach zijn, relatie specialist zijn, healer zijn of een reiki master zijn.

Tevens leg een zuiver medium paragnost ook vaak kaarten. Tarot kaarten, lenormand kaarten of engelen kaarten. Hiermee kunnen jouw persoonlijke blokkades door een intuïtief gesprekspartner doorbroken worden. Zo kan een medium paragnost jou helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling.

Eem top medium of top paragnoste voor iedereen

Een zuiver medium staat altijd voor jou klaar om te helpen met bepaalde levensvragen. Doordat er bij de Nieuwe Tijd een groot aantal consulenten beschikbaar zijn met verschillende paranormale gaves heb jij altijd de keus voor iemand de bij jou past. Wil jij liever een paragnoste die relatie specialist is en jou dus kan helpen bij jouw relatie problemen? Een healer? Wil jij liever een luisterend oor over de liefde dan is de keuze voor iedere paragnoste goed. Wil jij een toekomst voorspelling doen dan kun jij bijvoorbeeld met een helderziende paragnost het gesprek aan gaan. Heb jij andere vragen maak dan een eigen keus: wil jij een gepsrek met helderzienden, een helderhorend paragnost, een helderwetend medium, of een toekomst voorspelling.

Bij de paragnosten en mediums kun jij met alle vragen terecht. Dit omdat de top paragnosten en top mediums al jarenlange ervaring hebben. Een medium die helderziend, heldervoelend, helderwetend is kan jou op alle mogelijke gebieden helpen.

Ook wanneer jij geïnteresseerd bent in winti gebeden, de winti cultuur, de Surinaamse cultuur en dus een Surinaams medium kun jij bij de Nieuwe Tijd terecht.

Een medium/paragnost van de Nieuwe Tijd

Bij de Nieuwe Tijd kun jij terecht met relatie problemen, vragen over de liefde, jouw relatie of andere zaken die jou dagelijks bezig houden. Je kunt hier een consult aanvragen met verschillende mediums en paragnosten. Je hebt de mogelijkheid een gesprek aan gaan met een helderwetend medium of helderwetend paragnost. In dit gesprek kun je in contact komen met een helderziend medium of helderziend paragnost. Een top medium die is gespecialiseerd op het gebied van engelen kaarten. Een reiki master die jou kan healer. Een paragnost/medium die heldervoelend, helderwetend is. Een top medium die voorspellingen kan doen over de toekomst en daarbij gebruik maakt van een paranormale gave: helderziend, helderhorend, heldervoelend, helderwetend.