Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums

Beste medium

Helderwetend zijn wordt ook wel helderwetendheid, innerlijk weten of juist paranormaal begaafd genoemd. Als iemand helderwetend is dan is er sprake van een sterke intuïtie en weet je zonder enige aanleiding wat er ergens of met iemand aan de hand is. De meeste mensen die helderwetend zijn weten dingen van mensen die ze niet kennen. Als zij dingen weten van iemand is dat zonder enige aanleiding en is het niet te verklaren waar deze informatie vandaan komt.

Als iemand paranormaal genoemd wordt dan wil dat zeggen dat zij een spirituele ontwikkeling hebben. Zij hebben dan een gave en de persoon weet dingen die je zonder deze gave niet zomaar kan weten. Helderweten is zo’n gave. Je weet iets, zonder dat daar ook maar enige rationele grond voor is. Dit gaat verder dan alleen een onderbuik gevoel.

Het woord zegt het al, een helderwetend persoon weet meer en heeft dus meer kennis dan de gemiddelde niet helderwetende mens. Deze gave is al bij iemand aanwezig vanaf de geboorte en kan ook al generatief lang worden doorgegeven.

De spirituele groei groei die iemand doorgaat hoeft niet alleen op het gebied van helderwetend zijn. Ook is het mogelijk dat je een heldervoelend medium bent. Je voelt dan bepaalde dingen aan die je niet kan uitleggen.

Wat kan een helderwetend persoon?

Een helderwetend persoon kan zowel een helderwetend medium als paragnost zijn. Het is eigenlijk zo dat iemand gewoon al weet wat ergens het antwoord voor of op is. Deze beelden kan een helderwetend medium doorkrijgen door woorden, beelden. Een helderwetend paragnost weet gewoon dat dit zo is.

Bij helderwetendheid is het zo dat dit niet ergens vandaan komt. Er zijn geen engelen of geesten die een dominante rol hebben en dit via telepathie doorgeven. Een helderwetend medium zijn of haar weten zuiver en diep is, waardoor zij zeker weten dat een antwoord klopt.

Hoe krijgt een helderwetend medium iets door?

Op verschillende manieren kan een helderwetend medium een gevoel krijgen. De verkregen informatie kan ontstaan zijn door woorden of beelden. Wanneer het gaat om het ontvangen van woorden dan wordt er een bepaalde energie omgezet in woorden. Bij beelden worden er trillingen omgezet in beeld.

Een helderwetend medium krijgt vaak oplossingen binnen waar iemand moeite mee heeft. Zo kan een helderwetend medium belangrijk zijn bij het loslaten van gedachten, emoties of energieblokkades. Bij helderwetendheid krijgt een medium dus de boodschap door wanneer ze de trillingen omzetten.

Andere paranormale gaven

Naast het feit dat iemand helderwetend kan zijn, is het ook mogelijk dat iemand andere gaven heeft kunnen ontwikkelen. Het kan zijn dat een medium ook heldervoelend, helderziende, helderhorend of helderruikend is. Een medium kan dus één van deze gaven hebben, maar het is ook mogelijk dat zij hebben leren omgaan met het hebben van meerdere gaven.

Helderwetendheid is dus het weten van dingen die nog niet eerder zijn voorgevallen. Helderweten lijkt dus ook een beetje op het voorspellen van de toekomst. Helderwetendheid komt regelmatig voor in de spirituele wereld, maar er zijn dus meerdere gaven.

Mastermedium

Een helderhorend medium

Een ander soort energie die een medium door kan krijgen, is helder horend. Een medium die helderhorend is kan geluiden, stemmen of melodieën horen van andere entiteiten. Deze boodschap kan het antwoord zijn op de vraag die iemand heeft over liefde, toekomst voorspellen of andere belangrijke zaken. Zij kunnen letterlijk een stem horen van bijvoorbeeld een overledene.

Een helderziend medium

Helderziendheid wordt vaak geassocieerd met het voorspellen van de toekomst. Door de beelden die een helderziende doorkrijgt kan er gekeken worden in de toekomst. Maar ook kan een helderziende het antwoord weten op een vraag uit een voorval die zich in het verleden heeft afgespeeld.

Een heldervoelend medium

Heldervoelend is een van de paranormale gaven die ook ander is dan helderwetend zijn. Heldervoelen is het totaal gevoel krijgen van emoties, gevoelens en allerlei soorten energieën. Er worden fijngevoelige energieën aangevoeld die te maken hebben met intuïtie en het buikgevoel.

Deze gevoelens kunnen betrekking hebben op mensen, maar ook andere fysieke elementen. Denk bijvoorbeeld aan een ruimte in een huis of een kamer. Iedere woning heeft daar bepaalde energieën die zijn blijven hangen.

Een medium of paragnost kan tijdens zijn of haar persoonlijke groei ook meerdere gaven hebben ontwikkelt. Zo hebben zij een combinatie van verschillende gaven. Een medium of paragnost kan daardoor ook helderziend zijn en kunnen helderweten.

Een consult met een medium die kan helderweten

Als het eenmaal zover is en jij open staat voor een consult met een medium of paragnost dan kan jij dat online starten. Je kunt met iemand gaan praten die een hoog ontwikkelde intuïtie heeft, maar ook met iemand die helderziend is. Je kan praten over nieuwe mensen, nieuwe ervaringen, emoties, liefde of de negatieve gedachten die je mogelijk hebt.

Als je in gesprek gaat met een van de mediums of paragnosten kan jij tot nieuwe inzichten komen. Contact kan via de e-mail, via de chat of telefonisch.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612