Zuivere paragnosten

Je kunt in gesprek komen met zuivere paragnosten. Hoe zij ter werk gaan? Dat is aan de hand van jouw energie. Het kan zijn dat ze naast hun paranormale gaven nog andere hulpmiddelen gebruiken, waaronder kaarten of voorwerpen. Iemand die paranormaal begaafd is kan dingen waarnemen die we met onze vijf zintuigen niet kunnen. Dat wil dus ook zeggen dat een ervaren medium of paragnost een zesde zintuig heeft.

Ze kunnen contact maken met overleden dierbaren, maar ook met andere spirituele wezens. Op deze manier kunnen ze je helpen bij het vinden van antwoorden op belangrijke levensvragen of problemen waar je mee zit. Sommige paragnosten zijn ook in staat om toekomstvoorspellingen te doen. Het is daarom belangrijk dat je goed kijkt of je te maken hebt met een betrouwbare paragnost, voordat je hem of haar om hulp vraagt.

Een spiritueel coach kan verschillende bijzondere gave hebben. Zo kan je in gesprek komen met een helderziend medium, een heldervoelend medium, een helderwetend medium, een helderhorend medium zodat jij eerlijke antwoorden krijgt op levensvragen. Ook kan een spiritueel coach een Reiki master of een kaartlegster zijn. Zo kunnen zij jouw vragen beantwoorden op een liefdevolle manier zodat jij tot nieuwe inzichten komt.

Wat is een helderziend medium?

Een helderziend medium kan beelden, gedachten, of woorden van iemand anders zien. Dit doet hij of zij door contact te leggen met de geest van die persoon. Het is mogelijk om met een helderziend medium in gesprek te gaan over je leven, maar ook over het leven van een dierbare die is overleden. Soms kan een helderziend medium ook voorspellingen doen voor de toekomst.

Door een helderziende top medium kun jij tot nieuwe inzichten komen. Zo kun je zuivere antwoorden krijgen over het verleden, maar kunnen er ook exacte toekomstvoorspellingen worden gedaan. Door deze zuivere manier van praten tijdens een oprecht consult kun jij nieuwe inzichten krijgen over een bepaalde situatie en weer vol positieve energie verder gaan.

Een helderziende medium is iemand die in staat is om contact te leggen met de geest van een overledene. Dit doet hij of zij door contact te leggen met de geest van die persoon. Het is mogelijk om met een helderziende medium in gesprek te gaan over je leven, maar ook over het leven van een dierbare die is overleden.

Wat is een heldervoelend medium?

Een helder voelend medium voelt de emoties en gevoelens van anderen aan. Hij of zij kan deze emoties ook opschrijven of voor je voelen. Daarnaast kan een helder voelend medium contact leggen met overleden dierbaren. Vaak voelt een heldervoelend medium ook aan of je liegt of dat je de waarheid spreekt.

Een helder voelend medium kan voor jou als intuïtief gesprekspartner dienen. Omdat je door hun paranormale gave weer informatie doorkrijgt. Ook een dromen uitleg kan tijdens een consult ter sprake komen. Want dromen zeggen heel veel en kunnen ook vragen beantwoorden. De meeste paragnosten en mediums weten hier wel raad mee. Dromen duiden namelijk heel veel aan zonder dat je dit weet.

Ook als je relatie problemen hebt en hier met bepaalde mensen niet over wil en kan praten kan een hoogsensitief medium jou een luisterend oor bieden. Goede paragnosten kunnen voor jou dus ook een relatie coach zijn. Zo kun je een helder inzicht krijgen in bijvoorbeeld de gevoelens van een ander. Een heldervoelend medium kan dus ook jouw life coach zijn, dit omdat ze hoog sensitief zijn.

Wat is een helderwetend medium?

Een helder wetend medium heeft de gave om inzicht te krijgen in de toekomst. Hij of zij kan aan de hand van kaarten of voorwerpen voorspellingen doen. Ook kan een helderwetend medium contact leggen met overleden dierbaren. Soms weet een helderwetend medium ook meer over je dan jijzelf.

Een helder wetend medium is een krachtig medium omdat ze vanuit de geestelijke wereld signalen doorkrijgen en daarvoor de meest zuivere antwoorden kunnen geven. Zij weten namelijk gewoon dat iets zo is. Dit kan bijvoorbeeld gaan over je persoonlijke ontwikkeling, jouw spirituele groei, over het verleden, heden en toekomst maar ook over liefde.

Wat is een helderhorend medium?

Een helder horend medium hoort de geesten van overleden dierbaren. Daarnaast kan hij of zij ook spirituele boodschappen doorgeven aan mensen die nog levend zijn. Soms kan een helder horend medium ook voorspellingen doen voor de toekomst.

Wanneer iemand kan helder horen wil dat zeggen dat de mediums vanuit de goddelijke wereld boodschappen doorkrijgen. Dit in de vorm van woorden, melodieën of andere vormen van geluid. Deze boodschappen kunnen dan doorgeven worden aan de persoon zelf of aan iemand anders. Een helder horend medium is dus iemand die een brug kan vormen tussen de geestelijke wereld en onze wereld.

Wat is Reiki?

Reiki is een Japanse geneeskunst waarbij men de levensenergie van de patiënt kan opsporen en verbeteren. Deze levensenergie heet ook wel Reiki kan toegepast worden op zowel mensen als dieren. Iemand die dit toepast wordt een Reiki Master genoemd.

Bij Reiki wordt gebruik gemaakt van de handen. Door middel van de handen kan de levensenergie geactiveerd worden. Men kan Reiki leren door het volgen van een cursus. Reiki is een geneeswijze die niet alleen goed is voor lichamelijke klachten, maar ook voor mentale en emotionele problemen.

Reiki is een veilige en natuurlijke geneeswijze. Door Reiki toe te passen kan de levensenergie weer in balans komen en zullen lichamelijke, mentale en emotionele problemen verminderen of zelfs verdwijnen.

Reiki is een goede manier om in balans te komen en kan daarom ook gezien worden als een vorm van preventie. Reiki is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of geloof. Een Reiki master kan dus helpen om pijn te verminderen en een balans te vinden.

Verschillende kaartleggingen

Kaartenleggen is een methode om antwoorden te krijgen op levensvragen. Kaartenleggen kan op verschillende manieren gebeuren, maar het gaat erom dat je de kaarten laat spreken. Zo kunnen zij je een beeld geven van wat er gaat gebeuren en of er bepaalde keuzes gemaakt moeten worden.

Een goede paragnost of een ervaren medium kunnen door hun paranormale gaven de kaarten lezen. Zo’n persoon wordt dan een ervaren kaartlegster genoemd. Een zuiver medium kan dan gebruik maken van verschillende type kaarten:

  • Engelen kaarten
  • Tarot kaarten
  • Lenormand kaarten

Bij helderziende kaartleggingen met de engelen kaarten, de tarot kaarten of de lenormand kaarten kan de spiritueel coach tot nieuwe inzichten komen. De lenormand kaarten, engelen reading en de tarot kaarten hebben namelijk alles een betekenis die de paragnost en medium kunnen doorgeven.

Deze betekenissen kunnen ook heel persoonlijk zijn en gaan over de toekomst, het verleden of het huidige moment. Zo kan een medium bijvoorbeeld vertellen welke emoties je ervaren zult als je een bepaalde beslissing neemt. Daarnaast kan een medium ook voorspellen hoe de toekomst eruit zal zien.

Een reading met de engelen kaarten of de lenormand kaarten kan dus heel inzichtgevend zijn. Het laat de paragnost en medium zien wat er speelt in het leven van de cliënt en geeft adviezen over hoe hiermee om te gaan.

Een goede kaartlegger kan op de juiste momenten advies geven over liefde, werk, gezondheid of financiën. Zo kan kaartleggen helpen om meer duidelijkheid te krijgen over wat er speelt in je leven.

Mediums en top paragnosten dienen als het ware als een soort doorgeefluik. De paragnost krijgt informatie door vanuit de goddelijke wereld via dierbare overledenen, geesten of andere entiteiten. Deze boodschappen worden dan omgezet in begrijpelijke taal door de mediums en paragnosten zodat de consult hier iets aan heeft.

Hoe vind je een goede paragnost?

Een erkend medium, een bekend medium, een relatie coach, een paragnost, een medium, top paragnosten of andere consulenten. Allemaal benamingen die in principe op elkaar lijken. Ze hebben allen meerdere zintuigen waarmee ze via energetisch niveau met de paranormale wereld kunnen communiceren. Zij delen hun gevoelens en kunnen meningen interpreteren die zij doorkrijgen vanuit de goddelijke wereld doordat zij een spirituele ontwikkeling hebben ondergaan. De paranormale gaven van een spiritueel coach hebben zij vaak al vanaf de geboorte en kunnen gedurende de jaren verder zijn ontwikkelt.

Het kan voor de cliënt fijn zijn om advies in te winnen bij een goede paragnost. Zo kan deze persoon namelijk antwoorden geven op levensvragen. Daarnaast is het ook mogelijk om readings of consulten te krijgen over liefde, werk, gezondheid of financiën. Deze readings en consulten kunnen erg inzichtgevend zijn. Het is echter niet altijd makkelijk om een goede paragnost te vinden.

Maar de vraag is, hoe kom je er achter of de paranormale gaven van een medium of paragnost bij de spirituele hulplijn opdracht is. Vaak vragen mensen zich af of zij wel echt in gesprek zijn met top paragnosten en mediums. Een paar belangrijke dingen zijn hierbij aan de orde:

  • Iemand zal geen onwaarheden vertellen. Als er geen contact kan worden gelegd met bijvoorbeeld overledenen, dan wordt dit eerlijk toegegeven.
  • Top paragnosten en mediums zullen niet overdrijven en je niet omkopen met mooie praatjes.
  • Belangrijk om eerst een kennismakingsgesprek met de spiritueel coach aan te gaan om zeker van je zaken te zijn.
  • Bij twijfel, niet doen!

Wanneer is het goed om met een goede paragnost in contact te komen?

Je toekomst voorspellen, antwoorden op levensvragen, een luisterend oor, inzicht over je verleden, heden en toekomst. Allemaal zaken wanneer jij bij een van de top paragnosten van de Nieuwe Tijd terecht kan. De paragnosten en mediums willen jou graag helpen met hun zesde zintuig. Dit kan zijn als je een top medium nodig hebt als luisterend oor of om de toekomst voorspellen.

Top paragnosten staan de hele dag voor jou klaar om een consult te starten. Dit kan telefonisch, via een chat of via de e-mail. Zo kan jij op ieder gewenst moment op de dag een gesprek gaan aan met een top medium of paragnost.

 

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Faroek
Offline
Faroek
Box: 28
Healer | Transformatie | Starseed Zielsliefde | Multi-Dimensionaal | LGBTQ+

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.