Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Zuivere paragnosten

Zuivere paragnosten

Je kunt in gesprek komen met zuivere paragnosten. Hoe zij ter werk gaan? Dat is aan de hand van jouw energie. Het kan zijn dat ze naast hun paranormale gaven nog andere hulpmiddelen gebruiken, waaronder kaarten of voorwerpen. Iemand die paranormaal begaafd is kan dingen waarnemen die we met onze vijf zintuigen niet kunnen. Dat wil dus ook zeggen dat een ervaren medium of paragnost een zesde zintuig heeft.

Ze kunnen contact maken met overleden dierbaren, maar ook met andere spirituele wezens. Op deze manier kunnen ze je helpen bij het vinden van antwoorden op belangrijke levensvragen of problemen waar je mee zit. Sommige paragnosten zijn ook in staat om toekomstvoorspellingen te doen. Het is daarom belangrijk dat je goed kijkt of je te maken hebt met een betrouwbare paragnost, voordat je hem of haar om hulp vraagt.

Een spiritueel coach kan verschillende bijzondere gave hebben. Zo kan je in gesprek komen met een helderziend medium, een heldervoelend medium, een helderwetend medium, een helderhorend medium zodat jij eerlijke antwoorden krijgt op levensvragen. Ook kan een spiritueel coach een Reiki master of een kaartlegster zijn. Zo kunnen zij jouw vragen beantwoorden op een liefdevolle manier zodat jij tot nieuwe inzichten komt.

Wat is een helderziend medium?

Een helderziend medium kan beelden, gedachten, of woorden van iemand anders zien. Dit doet hij of zij door contact te leggen met de geest van die persoon. Het is mogelijk om met een helderziend medium in gesprek te gaan over je leven, maar ook over het leven van een dierbare die is overleden. Soms kan een helderziend medium ook voorspellingen doen voor de toekomst.

Door een helderziende top medium kun jij tot nieuwe inzichten komen. Zo kun je zuivere antwoorden krijgen over het verleden, maar kunnen er ook exacte toekomstvoorspellingen worden gedaan. Door deze zuivere manier van praten tijdens een oprecht consult kun jij nieuwe inzichten krijgen over een bepaalde situatie en weer vol positieve energie verder gaan.

Een helderziende medium is iemand die in staat is om contact te leggen met de geest van een overledene. Dit doet hij of zij door contact te leggen met de geest van die persoon. Het is mogelijk om met een helderziende medium in gesprek te gaan over je leven, maar ook over het leven van een dierbare die is overleden.

Wat is een heldervoelend medium?

Een helder voelend medium voelt de emoties en gevoelens van anderen aan. Hij of zij kan deze emoties ook opschrijven of voor je voelen. Daarnaast kan een helder voelend medium contact leggen met overleden dierbaren. Vaak voelt een heldervoelend medium ook aan of je liegt of dat je de waarheid spreekt.

Een helder voelend medium kan voor jou als intuïtief gesprekspartner dienen. Omdat je door hun paranormale gave weer informatie doorkrijgt. Ook een dromen uitleg kan tijdens een consult ter sprake komen. Want dromen zeggen heel veel en kunnen ook vragen beantwoorden. De meeste paragnosten en mediums weten hier wel raad mee. Dromen duiden namelijk heel veel aan zonder dat je dit weet.

Ook als je relatie problemen hebt en hier met bepaalde mensen niet over wil en kan praten kan een hoogsensitief medium jou een luisterend oor bieden. Goede paragnosten kunnen voor jou dus ook een relatie coach zijn. Zo kun je een helder inzicht krijgen in bijvoorbeeld de gevoelens van een ander. Een heldervoelend medium kan dus ook jouw life coach zijn, dit omdat ze hoog sensitief zijn.

Wat is een helderwetend medium?

Een helder wetend medium heeft de gave om inzicht te krijgen in de toekomst. Hij of zij kan aan de hand van kaarten of voorwerpen voorspellingen doen. Ook kan een helderwetend medium contact leggen met overleden dierbaren. Soms weet een helderwetend medium ook meer over je dan jijzelf.

Een helder wetend medium is een krachtig medium omdat ze vanuit de geestelijke wereld signalen doorkrijgen en daarvoor de meest zuivere antwoorden kunnen geven. Zij weten namelijk gewoon dat iets zo is. Dit kan bijvoorbeeld gaan over je persoonlijke ontwikkeling, jouw spirituele groei, over het verleden, heden en toekomst maar ook over liefde.

Wat is een helderhorend medium?

Een helder horend medium hoort de geesten van overleden dierbaren. Daarnaast kan hij of zij ook spirituele boodschappen doorgeven aan mensen die nog levend zijn. Soms kan een helder horend medium ook voorspellingen doen voor de toekomst.

Wanneer iemand kan helder horen wil dat zeggen dat de mediums vanuit de goddelijke wereld boodschappen doorkrijgen. Dit in de vorm van woorden, melodieën of andere vormen van geluid. Deze boodschappen kunnen dan doorgeven worden aan de persoon zelf of aan iemand anders. Een helder horend medium is dus iemand die een brug kan vormen tussen de geestelijke wereld en onze wereld.

Wat is Reiki?

Reiki is een Japanse geneeskunst waarbij men de levensenergie van de patiënt kan opsporen en verbeteren. Deze levensenergie heet ook wel Reiki kan toegepast worden op zowel mensen als dieren. Iemand die dit toepast wordt een Reiki Master genoemd.

Bij Reiki wordt gebruik gemaakt van de handen. Door middel van de handen kan de levensenergie geactiveerd worden. Men kan Reiki leren door het volgen van een cursus. Reiki is een geneeswijze die niet alleen goed is voor lichamelijke klachten, maar ook voor mentale en emotionele problemen.

Reiki is een veilige en natuurlijke geneeswijze. Door Reiki toe te passen kan de levensenergie weer in balans komen en zullen lichamelijke, mentale en emotionele problemen verminderen of zelfs verdwijnen.

Reiki is een goede manier om in balans te komen en kan daarom ook gezien worden als een vorm van preventie. Reiki is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of geloof. Een Reiki master kan dus helpen om pijn te verminderen en een balans te vinden.

Verschillende kaartleggingen

Kaartenleggen is een methode om antwoorden te krijgen op levensvragen. Kaartenleggen kan op verschillende manieren gebeuren, maar het gaat erom dat je de kaarten laat spreken. Zo kunnen zij je een beeld geven van wat er gaat gebeuren en of er bepaalde keuzes gemaakt moeten worden.

Een goede paragnost of een ervaren medium kunnen door hun paranormale gaven de kaarten lezen. Zo’n persoon wordt dan een ervaren kaartlegster genoemd. Een zuiver medium kan dan gebruik maken van verschillende type kaarten:

  • Engelen kaarten
  • Tarot kaarten
  • Lenormand kaarten

Bij helderziende kaartleggingen met de engelen kaarten, de tarot kaarten of de lenormand kaarten kan de spiritueel coach tot nieuwe inzichten komen. De lenormand kaarten, engelen reading en de tarot kaarten hebben namelijk alles een betekenis die de paragnost en medium kunnen doorgeven.

Deze betekenissen kunnen ook heel persoonlijk zijn en gaan over de toekomst, het verleden of het huidige moment. Zo kan een medium bijvoorbeeld vertellen welke emoties je ervaren zult als je een bepaalde beslissing neemt. Daarnaast kan een medium ook voorspellen hoe de toekomst eruit zal zien.

Een reading met de engelen kaarten of de lenormand kaarten kan dus heel inzichtgevend zijn. Het laat de paragnost en medium zien wat er speelt in het leven van de cliënt en geeft adviezen over hoe hiermee om te gaan.

Een goede kaartlegger kan op de juiste momenten advies geven over liefde, werk, gezondheid of financiën. Zo kan kaartleggen helpen om meer duidelijkheid te krijgen over wat er speelt in je leven.

Mediums en top paragnosten dienen als het ware als een soort doorgeefluik. De paragnost krijgt informatie door vanuit de goddelijke wereld via dierbare overledenen, geesten of andere entiteiten. Deze boodschappen worden dan omgezet in begrijpelijke taal door de mediums en paragnosten zodat de consult hier iets aan heeft.

Hoe vind je een goede paragnost?

Een erkend medium, een bekend medium, een relatie coach, een paragnost, een medium, top paragnosten of andere consulenten. Allemaal benamingen die in principe op elkaar lijken. Ze hebben allen meerdere zintuigen waarmee ze via energetisch niveau met de paranormale wereld kunnen communiceren. Zij delen hun gevoelens en kunnen meningen interpreteren die zij doorkrijgen vanuit de goddelijke wereld doordat zij een spirituele ontwikkeling hebben ondergaan. De paranormale gaven van een spiritueel coach hebben zij vaak al vanaf de geboorte en kunnen gedurende de jaren verder zijn ontwikkelt.

Het kan voor de cliënt fijn zijn om advies in te winnen bij een goede paragnost. Zo kan deze persoon namelijk antwoorden geven op levensvragen. Daarnaast is het ook mogelijk om readings of consulten te krijgen over liefde, werk, gezondheid of financiën. Deze readings en consulten kunnen erg inzichtgevend zijn. Het is echter niet altijd makkelijk om een goede paragnost te vinden.

Maar de vraag is, hoe kom je er achter of de paranormale gaven van een medium of paragnost bij de spirituele hulplijn opdracht is. Vaak vragen mensen zich af of zij wel echt in gesprek zijn met top paragnosten en mediums. Een paar belangrijke dingen zijn hierbij aan de orde:

  • Iemand zal geen onwaarheden vertellen. Als er geen contact kan worden gelegd met bijvoorbeeld overledenen, dan wordt dit eerlijk toegegeven.
  • Top paragnosten en mediums zullen niet overdrijven en je niet omkopen met mooie praatjes.
  • Belangrijk om eerst een kennismakingsgesprek met de spiritueel coach aan te gaan om zeker van je zaken te zijn.
  • Bij twijfel, niet doen!

Wanneer is het goed om met een goede paragnost in contact te komen?

Je toekomst voorspellen, antwoorden op levensvragen, een luisterend oor, inzicht over je verleden, heden en toekomst. Allemaal zaken wanneer jij bij een van de top paragnosten van de Nieuwe Tijd terecht kan. De paragnosten en mediums willen jou graag helpen met hun zesde zintuig. Dit kan zijn als je een top medium nodig hebt als luisterend oor of om de toekomst voorspellen.

Top paragnosten staan de hele dag voor jou klaar om een consult te starten. Dit kan telefonisch, via een chat of via de e-mail. Zo kan jij op ieder gewenst moment op de dag een gesprek gaan aan met een top medium of paragnost.