?> Zuivere paragnosten - Nieuwe Tijd

Zuivere paragnosten

Je kunt in gesprek komen met zuivere paragnosten. Hoe zij ter werk gaan? Dat is aan de hand van jouw energie. Het kan zijn dat ze naast hun paranormale gaven nog andere hulpmiddelen gebruiken, waaronder kaarten of voorwerpen. Iemand die paranormaal begaafd is kan dingen waarnemen die we met onze vijf zintuigen niet kunnen. Dat wil dus ook zeggen dat een ervaren medium of paragnost een zesde zintuig heeft.

Ze kunnen contact maken met overleden dierbaren, maar ook met andere spirituele wezens. Op deze manier kunnen ze je helpen bij het vinden van antwoorden op belangrijke levensvragen of problemen waar je mee zit. Sommige paragnosten zijn ook in staat om toekomstvoorspellingen te doen. Het is daarom belangrijk dat je goed kijkt of je te maken hebt met een betrouwbare paragnost, voordat je hem of haar om hulp vraagt.

Een spiritueel coach kan verschillende bijzondere gave hebben. Zo kan je in gesprek komen met een helderziend medium, een heldervoelend medium, een helderwetend medium, een helderhorend medium zodat jij eerlijke antwoorden krijgt op levensvragen. Ook kan een spiritueel coach een Reiki master of een kaartlegster zijn. Zo kunnen zij jouw vragen beantwoorden op een liefdevolle manier zodat jij tot nieuwe inzichten komt.

Wat is een helderziend medium?

Een helderziend medium kan beelden, gedachten, of woorden van iemand anders zien. Dit doet hij of zij door contact te leggen met de geest van die persoon. Het is mogelijk om met een helderziend medium in gesprek te gaan over je leven, maar ook over het leven van een dierbare die is overleden. Soms kan een helderziend medium ook voorspellingen doen voor de toekomst.

Door een helderziende top medium kun jij tot nieuwe inzichten komen. Zo kun je zuivere antwoorden krijgen over het verleden, maar kunnen er ook exacte toekomstvoorspellingen worden gedaan. Door deze zuivere manier van praten tijdens een oprecht consult kun jij nieuwe inzichten krijgen over een bepaalde situatie en weer vol positieve energie verder gaan.

Een helderziende medium is iemand die in staat is om contact te leggen met de geest van een overledene. Dit doet hij of zij door contact te leggen met de geest van die persoon. Het is mogelijk om met een helderziende medium in gesprek te gaan over je leven, maar ook over het leven van een dierbare die is overleden.

Wat is een heldervoelend medium?

Een helder voelend medium voelt de emoties en gevoelens van anderen aan. Hij of zij kan deze emoties ook opschrijven of voor je voelen. Daarnaast kan een helder voelend medium contact leggen met overleden dierbaren. Vaak voelt een heldervoelend medium ook aan of je liegt of dat je de waarheid spreekt.

Een helder voelend medium kan voor jou als intuïtief gesprekspartner dienen. Omdat je door hun paranormale gave weer informatie doorkrijgt. Ook een dromen uitleg kan tijdens een consult ter sprake komen. Want dromen zeggen heel veel en kunnen ook vragen beantwoorden. De meeste paragnosten en mediums weten hier wel raad mee. Dromen duiden namelijk heel veel aan zonder dat je dit weet.

Ook als je relatie problemen hebt en hier met bepaalde mensen niet over wil en kan praten kan een hoogsensitief medium jou een luisterend oor bieden. Goede paragnosten kunnen voor jou dus ook een relatie coach zijn. Zo kun je een helder inzicht krijgen in bijvoorbeeld de gevoelens van een ander. Een heldervoelend medium kan dus ook jouw life coach zijn, dit omdat ze hoog sensitief zijn.

Wat is een helderwetend medium?

Een helder wetend medium heeft de gave om inzicht te krijgen in de toekomst. Hij of zij kan aan de hand van kaarten of voorwerpen voorspellingen doen. Ook kan een helderwetend medium contact leggen met overleden dierbaren. Soms weet een helderwetend medium ook meer over je dan jijzelf.

Een helder wetend medium is een krachtig medium omdat ze vanuit de geestelijke wereld signalen doorkrijgen en daarvoor de meest zuivere antwoorden kunnen geven. Zij weten namelijk gewoon dat iets zo is. Dit kan bijvoorbeeld gaan over je persoonlijke ontwikkeling, jouw spirituele groei, over het verleden, heden en toekomst maar ook over liefde.

Wat is een helderhorend medium?

Een helder horend medium hoort de geesten van overleden dierbaren. Daarnaast kan hij of zij ook spirituele boodschappen doorgeven aan mensen die nog levend zijn. Soms kan een helder horend medium ook voorspellingen doen voor de toekomst.

Wanneer iemand kan helder horen wil dat zeggen dat de mediums vanuit de goddelijke wereld boodschappen doorkrijgen. Dit in de vorm van woorden, melodieën of andere vormen van geluid. Deze boodschappen kunnen dan doorgeven worden aan de persoon zelf of aan iemand anders. Een helder horend medium is dus iemand die een brug kan vormen tussen de geestelijke wereld en onze wereld.

Wat is Reiki?

Reiki is een Japanse geneeskunst waarbij men de levensenergie van de patiënt kan opsporen en verbeteren. Deze levensenergie heet ook wel Reiki kan toegepast worden op zowel mensen als dieren. Iemand die dit toepast wordt een Reiki Master genoemd.

Bij Reiki wordt gebruik gemaakt van de handen. Door middel van de handen kan de levensenergie geactiveerd worden. Men kan Reiki leren door het volgen van een cursus. Reiki is een geneeswijze die niet alleen goed is voor lichamelijke klachten, maar ook voor mentale en emotionele problemen.

Reiki is een veilige en natuurlijke geneeswijze. Door Reiki toe te passen kan de levensenergie weer in balans komen en zullen lichamelijke, mentale en emotionele problemen verminderen of zelfs verdwijnen.

Reiki is een goede manier om in balans te komen en kan daarom ook gezien worden als een vorm van preventie. Reiki is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of geloof. Een Reiki master kan dus helpen om pijn te verminderen en een balans te vinden.

Verschillende kaartleggingen

Kaartenleggen is een methode om antwoorden te krijgen op levensvragen. Kaartenleggen kan op verschillende manieren gebeuren, maar het gaat erom dat je de kaarten laat spreken. Zo kunnen zij je een beeld geven van wat er gaat gebeuren en of er bepaalde keuzes gemaakt moeten worden.

Een goede paragnost of een ervaren medium kunnen door hun paranormale gaven de kaarten lezen. Zo’n persoon wordt dan een ervaren kaartlegster genoemd. Een zuiver medium kan dan gebruik maken van verschillende type kaarten:

  • Engelen kaarten
  • Tarot kaarten
  • Lenormand kaarten

Bij helderziende kaartleggingen met de engelen kaarten, de tarot kaarten of de lenormand kaarten kan de spiritueel coach tot nieuwe inzichten komen. De lenormand kaarten, engelen reading en de tarot kaarten hebben namelijk alles een betekenis die de paragnost en medium kunnen doorgeven.

Deze betekenissen kunnen ook heel persoonlijk zijn en gaan over de toekomst, het verleden of het huidige moment. Zo kan een medium bijvoorbeeld vertellen welke emoties je ervaren zult als je een bepaalde beslissing neemt. Daarnaast kan een medium ook voorspellen hoe de toekomst eruit zal zien.

Een reading met de engelen kaarten of de lenormand kaarten kan dus heel inzichtgevend zijn. Het laat de paragnost en medium zien wat er speelt in het leven van de cliënt en geeft adviezen over hoe hiermee om te gaan.

Een goede kaartlegger kan op de juiste momenten advies geven over liefde, werk, gezondheid of financiën. Zo kan kaartleggen helpen om meer duidelijkheid te krijgen over wat er speelt in je leven.

Mediums en top paragnosten dienen als het ware als een soort doorgeefluik. De paragnost krijgt informatie door vanuit de goddelijke wereld via dierbare overledenen, geesten of andere entiteiten. Deze boodschappen worden dan omgezet in begrijpelijke taal door de mediums en paragnosten zodat de consult hier iets aan heeft.

Hoe vind je een goede paragnost?

Een erkend medium, een bekend medium, een relatie coach, een paragnost, een medium, top paragnosten of andere consulenten. Allemaal benamingen die in principe op elkaar lijken. Ze hebben allen meerdere zintuigen waarmee ze via energetisch niveau met de paranormale wereld kunnen communiceren. Zij delen hun gevoelens en kunnen meningen interpreteren die zij doorkrijgen vanuit de goddelijke wereld doordat zij een spirituele ontwikkeling hebben ondergaan. De paranormale gaven van een spiritueel coach hebben zij vaak al vanaf de geboorte en kunnen gedurende de jaren verder zijn ontwikkelt.

Het kan voor de cliënt fijn zijn om advies in te winnen bij een goede paragnost. Zo kan deze persoon namelijk antwoorden geven op levensvragen. Daarnaast is het ook mogelijk om readings of consulten te krijgen over liefde, werk, gezondheid of financiën. Deze readings en consulten kunnen erg inzichtgevend zijn. Het is echter niet altijd makkelijk om een goede paragnost te vinden.

Maar de vraag is, hoe kom je er achter of de paranormale gaven van een medium of paragnost bij de spirituele hulplijn opdracht is. Vaak vragen mensen zich af of zij wel echt in gesprek zijn met top paragnosten en mediums. Een paar belangrijke dingen zijn hierbij aan de orde:

  • Iemand zal geen onwaarheden vertellen. Als er geen contact kan worden gelegd met bijvoorbeeld overledenen, dan wordt dit eerlijk toegegeven.
  • Top paragnosten en mediums zullen niet overdrijven en je niet omkopen met mooie praatjes.
  • Belangrijk om eerst een kennismakingsgesprek met de spiritueel coach aan te gaan om zeker van je zaken te zijn.
  • Bij twijfel, niet doen!

Wanneer is het goed om met een goede paragnost in contact te komen?

Je toekomst voorspellen, antwoorden op levensvragen, een luisterend oor, inzicht over je verleden, heden en toekomst. Allemaal zaken wanneer jij bij een van de top paragnosten van de Nieuwe Tijd terecht kan. De paragnosten en mediums willen jou graag helpen met hun zesde zintuig. Dit kan zijn als je een top medium nodig hebt als luisterend oor of om de toekomst voorspellen.

Top paragnosten staan de hele dag voor jou klaar om een consult te starten. Dit kan telefonisch, via een chat of via de e-mail. Zo kan jij op ieder gewenst moment op de dag een gesprek gaan aan met een top medium of paragnost.

 

Valentino
  
Boxnummer 000329
Valentino
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Medium Arlette
 
Boxnummer 000161
Medium Arlette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Quin
  
Boxnummer 000321
Quin
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Truthful Insights
 
Boxnummer 000244
Truthful Insights
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Angel Mary
 
Boxnummer 000220
Angel Mary
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer 000181
Spiritueel coach Sky
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Victoria
 
Boxnummer 000361
Victoria
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Baya
  
Boxnummer 000322
Baya
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Willem
 
Boxnummer 000207
Willem
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Layla (2)
    
Boxnummer 000182
Medium Layla (2)
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Natasja
 
Boxnummer 000251
Natasja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Linda
 
Boxnummer 000306
Linda
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
 Hope
 
Boxnummer 000471
Hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Medium Florance
 
Boxnummer 000228
Medium Florance
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Ingrid
  
Boxnummer 000277
Ingrid
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Cassandra
   
Boxnummer 000172
Cassandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Christel
  
Boxnummer 000150
Christel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Manuela
  
Boxnummer 000530
Manuela
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Yvonne
  
Boxnummer 000292
Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Delayha Nyari
  
Boxnummer 000241
Delayha Nyari
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angelique
  
Boxnummer 000303
Angelique
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Test Box
 
Boxnummer 000203
Test Box
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Clarisa
 
Boxnummer 000193
Clarisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Medium Angie
 
Boxnummer 000178
Medium Angie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Cher
  
Boxnummer 000286
Cher
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Relationship Expert
 
Boxnummer 000242
Relationship Expert
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Bob
   
Boxnummer 000238
Bob
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Jo An
 
Boxnummer 000176
Jo An
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Henk Jan
   
Boxnummer 000302
Henk Jan
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Mandy
  
Boxnummer 000218
Mandy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Merel
  
Boxnummer 000291
Merel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Angel
 
Boxnummer 000140
Angel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Casandra
 
Boxnummer 000192
Casandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Lou
  
Boxnummer 000247
Lou
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Ben Ben
 
Boxnummer 000227
Ben Ben
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Amrita
 
Boxnummer 000340
Amrita
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer 000248
Paragnost en Healer Kim
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Super Psychic
 
Boxnummer 000243
Super Psychic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Medium Yvonne
 
Boxnummer 000173
Medium Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Paragnost Marco
 
Boxnummer 000199
Paragnost Marco
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.