Goede paragnost ervaringen

Wat is een medium?

Als je graag in contact wilt komen met goede paragnosten, dan kun je natuurlijk naar een paranormale beurs. Maar ook online kun je een goede paragnost raadplegen voor een privé consult. Een goed medium zijn degene die graag met je willen praten, met wie je een fijn gesprek zult ervaren en die voorspellingen kunnen doen die ook daadwerkelijk zullen uitkomen.

Het is belangrijk dat jij goed onderzoek doet voordat je echt in contact komt met een betrouwbare paragnost. Er zijn online namelijk ook paragnosten te vinden die doen aan cold reading. Zij stellen jou op een bepaalde manier vragen en geven jou zo antwoorden, terwijl jij ze net al, maar dan met anderen woorden, het antwoord hebt gegeven. Doordat jij dingen gezegd hebt, kunnen zij jou ook het een en ander vertellen. Cold readers zijn echter niet bezig met het uitvoeren van een paranormale waarneming en dus kunnen zij ook geen goede voorspelling doen. Zij gaan jou juist zeggen wat je graag wilt horen. Daar wil je natuurlijk niks mee te maken hebben.

Goede paragnosten hebben een aantal kwaliteiten die je kunt herkennen. Zoals we al zeiden, is het belangrijk dat jij echt een fijn gesprek met hen kunt hebben. Ook moet er ruimte zijn voor humor en moet alles wat er wordt besproken vertrouwelijk blijven.

Als je contact hebt met echte betrouwbare paragnosten dan hoef jij hen in eerste instantie vrijwel niets over jezelf te vertellen. Maar kunnen zij jou dingen vertellen die zij door de geestelijke wereld hebben doorgekregen. Er is namelijk meer tussen hemel en aarde.

Hoe vind je goede paragnosten?

Op een spirituele beurs of de paranormale beurs kun je natuurlijk goede paragnosten en mediums vinden. Maar tegenwoordig kun je ook heel eenvoudig online een consult aan gaan, kunnen er tarot kaarten leggingen worden gedaan en kan jouw toekomst worden voorspeld. Maar het is op deze manier wel moeilijker geworden om een betrouwbare paragnost te vinden.

Daarom is het belangrijk om vooraf een aantal dingen te doen om er achter te komen of je de goede paragnost kan vertrouwen of dat ze juist misbruik maken van de situatie. Doordat jij een afspraak maakt, geef je ze al persoonlijke informatie over jezelf. Dit kan dus gevaarlijk zijn voor sommige mensen die kwade bedoelingen hebben.

Daarom is het belangrijk dat je de volgende dingen doet voordat je contact opneemt met een goede paragnost:

  • Zorg ervoor dat je weet wat je wilt weten en stel hier ook duidelijke vragen over. Een goede paragnost zal hier dan ook op in gaan.
  • Bepaal van te voren hoeveel tijd je wilt besteden aan het consult en maak hier ook een afspraak over. Dit kan je helpen om niet meer te betalen dan strikt nodig is.
  • Vooraf al een beetje onderzoek doen naar de paragnost die je gaat bezoeken of raadplegen. Op internet kun je bijvoorbeeld recensies lezen van andere mensen die ze al hebben bezocht.

Dit zijn allemaal belangrijke dingen waar je op moet letten, voordat je contact opneemt met een goede paragnost. Op deze manier weet jij zeker dat je niet te maken krijgt met iemand die misbruik maakt van jouw situatie.

Vraag naar de ervaring van anderen

Voordat je naar een goede paragnost gaat, of een online consult hebt, dan kan het handig zijn om anderen te vragen over de ervaring die zij hebben met paragnosten. Als niks van de voorspellingen is uitgekomen, of dat achteraf het eigen gevoel niet goed was, dan zijn dit geen goede ervaringen en kun je beter op zoek gaan naar een andere goede paragnost.

Wanneer je de ervaringen van anderen hebt gehoord, dan kan jij beter inschatten of een paragnost goed is of niet. Maar probeer wel zelf ook een beetje je intuïtie te gebruiken. Als er iets niet goed voelt, dan kun je beter weglopen en op zoek gaan naar een andere goede paragnost, waar je wel vrede mee hebt.

Het is belangrijk dat je contact opneemt met mensen die je kent, zoals familie, vrienden of kennissen. Zij zijn namelijk eerlijk tegen je en zullen je niet voor de gek houden. Maar als je iemand wilt raadplegen die je niet kent, dan is het belangrijk dat je eerst onderzoek doet. Zorg ervoor dat je weet met wie je contact gaat opnemen, voordat je ergens naartoe gaat of een afspraak maakt. Op deze manier voorkom jij teleurstellingen en ben je beter voorbereid.

Neem de ervaring mee van anderen voordat jij een afspraak gemaakt hebt met ‘goede’ paragnosten.

Online medium

Goede paragnosten van de Nieuwe Tijd!

Als je een goede paragnost raadplegen wilt dan kun je online bij ons terecht! Onze consulenten zijn goede paragnosten en spreken altijd de waarheid. Het is namelijk zo dat het wel eens voorkomt dat een medium bijvoorbeeld geen contact zal kunnen leggen met andere entiteiten, dit wordt altijd eerlijk toegegeven.

Ook kan het wel eens zo zijn dat goede paragnosten nare boodschappen doorkrijgen, maar ondanks dat dit jou verdriet kan gaan doen zal een goede paragnost je dit uiteindelijk alsnog vertellen. Het kan heel indrukwekkend zijn om deze boodschappen en opmerkelijke resultaten door te krijgen van de goede paragnosten, maar de boodschappen die zij doorkrijgen zullen ze je wel zeggen.

Wij kunnen je helpen met allemaal dingen die te maken hebben met jouw leven. Dat soort dingen kunnen gaan over je verleden, het heden of de toekomst. Maar ook voor andere dingen, als relatie problemen kun je bij onze betrouwbare paragnost terecht.

Kom in contact met een goede paragnost

Je kunt altijd terecht bij de goede paragnosten van de Nieuwe Tijd! Wanneer je een Reading wilt dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch. Je kunt ook online chatten met onze consulenten, zij staan altijd voor je klaar. Je kunt hen alle vragen stellen die jij hebt, vragen voor het voorspellen van je toekomst, of iets dat een jaar geleden is gebeurt te verklaren. Je kunt onze goede paragnosten altijd vragen stellen!

Wanneer je een Reading wilt, dan kan je 24/7 contact opnemen met de Nieuwe Tijd. Wij zijn er altijd voor je, ook in de avonduren en in het weekend. Wacht niet langer en neem nu contact op met de Nieuwe Tijd! Onze paragnosten heten je met vriendelijke groeten welkom!

Dus ben je erg benieuwd naar wat de toekomst voor jou in petto heeft? Of wil je weten hoe het met je overleden dierbare gaat? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder in een privé consult! Het kan heel bijzonder zijn om meer te weten over je bepaalde dingen die helderzienden je kunnen vertellen, maar het kan je ook helpen en positieve energie geven.

Je kunt een consult aanvragen met een goede paragnost via de e-mail. Maar ook als jij liever chat of een telefonisch consult hebt is dat mogelijk. Wij staan voor jou klaar om je te helpen met alle vragen die jij hebt.

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Faroek
Offline
Faroek
Box: 28
Healer | Transformatie | Starseed Zielsliefde | Multi-Dimensionaal | LGBTQ+

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.