Mastermedium

Mastermedium Nieuwe TijdMastermedium. Bij een Master Medium kun jij terecht als jij vragen hebt die jou bezig houden. Dit kunnen vragen zijn over een werk relatie, liefde of relaties. Een master medium heeft paranormale gaven waarmee zij jou kunnen helpen. Zo kan een mastermedium heldervoelend, helderziend, helderwetend of helderhorend zijn. Door deze gaven kunnen zij jou boodschappen over brengen die zij van andere entiteiten hebben doorgekregen.

Een mastermedium is een belangrijke schakel tussen jou en je overleden dierbaren. Zij kunnen contact leggen met de geestenwereld waardoor zij boodschappen kunnen doorgeven. Toch is het belangrijk om deze boodschappen aan te horen, want zij kunnen je helpen met het verwerken van je verlies of problemen.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.  

Hoe kunnen mediums jou helpen?

Mediums kunnen jou helpen met het verwerken van je verlies, maar ook bij andere problemen. Wanneer jij handvatten, een toekomst voorspelling of advies nodig hebt, kun je terecht bij een mastermedium. Om te weten wat er op jouw pad komt kun je met een consulent een gesprek aangaan zodat zij jou kunnen vertellen wat jou te wachten staat. Zo kunnen paragnosten ook een advies geven wat voor jou de juiste manier is om hier mee om te gaan.

Mediums zijn er niet alleen voor mensen die verdriet hebben. Ook wanneer je leven vragen oproept, kan een medium jou helpen met advies. Wij hebben een team van deskundige consulenten die allemaal over paranormale gaven beschikken. Zij staan jou graag te woord wanneer je vragen hebt.

Wanneer je een afspraak maakt met een van onze deskundige consulenten, kun je erop rekenen dat zij jou eerlijk en oprecht advies geven. Zij zullen jou nooit iets wijsmaken of voorspiegelen dat niet waar is. Wanneer je een afspraak maakt, kun je ervoor kiezen om anoniem te blijven of je naam en contactgegevens te delen. Wij respecteren jouw keuze en zullen hier altijd discreet mee omgaan.

Erkende mediums

Hoe de mediums helpen

Een consulent kan jouw vragen beantwoorden, dit kan wel op verschillende manieren gaan. Zo is de ene paragnost gespecialiseerd in healing, gebruikt de ander tarot kaarten en bij weer een ander krijg je een fotoreading.

Wij hebben een team van de beste mediums en paragnosten die allemaal over paranormale gaven beschikken. Wanneer je een afspraak maakt met een van onze deskundigen, kun je erop rekenen dat zij jou eerlijk en oprecht advies geven. Zij zullen jou nooit iets wijsmaken of voorspiegelen dat niet waar is.