Mastermedium

Mediums helpen jou bij het beantwoorden van vragen. Heb jij bijvoorbeeld vragen over de liefde, relaties met vrienden, wil je contact met overleden mensen, vragen over een andere relatie of twijfel je ergens over op het gebied van werk? Een mastermedium zou jou kunnen helpen.

Een mastermedium kan jou handvatten bieden met bepaalde situaties in jouw leven. Kan jou adviseren wat de beste manier is om ergens mee om te gaan. Kan jou vertellen wat er op jouw pad gaat komen. Of gebruikt bijvoorbeeld tarrot kaarten en krijg antwoord op jouw vragen.

Mastermedium

Een mastermedium kan zowel heldervoelend, helderziend, helderwetend of helderhorend zijn. Een paragnost kan ook gespecialiseerd zijn in het contact leggen met overledenen of kan jou het beste vertellen wat er op jouw pad komt.

De consulenten kunnen jou op de juiste manier helpen met vragen die jij hebt. Daarbij is een consulent zeer bedreven om jou te helpen met het (terug) vinden van jouw krachten op verschillende gebieden, waaronder in de liefde.

Contact met een medium of paragnost

Mediums en paragnosten kunnen met de paranormale gaves waar zij over beschikken jou helpen op verschillende manieren. Soms hebben mediums of paragnosten aan één woord al genoeg.

In contact komen met een mastermedium kan jou in jouw leven verder helpen. Schroom dus niet om contact te leggen met een consulent. Registreer daarom met een telefoonnummer, wachtwoord en e-mailadres en laat jouw levensvragen beantwoorden.