Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums
Wat is een medium?

Een medium kun je zien als iemand die een drager is. Wat betekent medium? Dat is dus een overdrager van boodschappen. Deze boodschappen kunnen zij overdragen en ontvangen via geesten, engelen of andere niet materiële entiteiten. Daarbij kan het zijn dan een medium over meerdere paranormale gaven beschikt, maar ook gebruik maakt van verschillende technieken.

De boodschapper kan dingen overbrengen doordat zij verschillende paranormale gaves hebben. Dit kan zijn dat ze helderhorend, helderziend, heldervoelend, helderwetend of helderruikend zijn. Je kan zo’n medium of paragnost dan zien als een soort van tussenpersoon tussen jou en de spirituele wereld. Via een communicatiekanaal krijg een medium dan de boodschappen door mede doordat ze beschikken over verschillende gaven. Een door jou gekozen medium kan door verschillende energieën de boodschap doorgeven. Maar de gave die een medium heeft heeft wel betrekking tot wat iemand dan kan. Daarom is het belangrijk om hier eerst het een en ander van de weten.

Een helderhorend medium

Een medium die helderhorend is die hoort een boodschap die wordt doorgegeven door geesten, demonen of bijvoorbeeld engelen. Hierbij is het modelijk dat er communicatie plaats vindt tussen deze twee. Zo kan het bijvoorbeeld ook zo zijn dat een helderhorend medium kan communiceren met overledenen.

Een helderziend medium

Wanneer een medium kan helder zien, helderzienden dat wil dus zeggen dat zij boodschappen doorkrijgen in beelden. Hier wordt vaak dan ook gezegd dat iemand beschikt over drie ogen. Helderziendheid ken je vast wel van een glazen bol, dit gebeurt nog steeds maar is ook op andere manieren mogelijk. Een helderziende

Een heldervoelend medium

Een medium die heldervoelend is die krijg de boodschap door door middel van gevoelens. Deze gevoelens kunnen zij dan omzetten in woorden. Het kan zijn dat deze prikkel komt door de tastzin maar ook emoties.

Een helderruikend medium

Een ander medium is iemand die helderruikend is. In dit geval kan iemand bijvoorbeeld chemische stoffen ruiken, een andere gasvormige fase en dit is dan een boodschap. De informatiedrager weet dan dat er bijvoorbeeld een engel, ziektes of de dood aanwezig is.

Een helderwetend medium

Wanneer een fysiek medium helderwetend is wil dat zeggen dat een medium boodschappen doorkrijgt. Hierbij weet een medium goed wat diegene zelf aanvoelt, maar ook wat diegene doorkrijgt, een onderscheid is dus dan erg duidelijk. Dit kun je eigenlijk zien als een hele sterke intuïtie.

Fysieke middelen die een fysiek medium gebruikt

Er zijn veel middelen die een medium kan gebruiken om boodschappen door te krijgen. Dit is dan een voorwerp waarop gegevens en waardoor gegevens worden doorgegeven. Zie dit als een soort van communicatiemiddel. Voor een medium kan een voorwerp verschillende betekenissen hebben. De ene kan bijvoorbeeld meer met een radio die van iemand is geweest dan met een televisie als hulpmiddel.

Ook kaarten kunnen gebruikt worden door mediums en paragnosten als instrument om boodschappen door te krijgen. Deze hulpmiddelen zijn dan bijvoorbeeld tarot of lenormand kaarten.

Gebruik van Runenstenen

Een medium kan ook met runenstenen een consult in gaan. In dit geval is het zo dat dit hulpmiddel er is om uitspraken te doen over de toekomst. Dit materie wordt in bepaalde patronen gelegd en hebben allen een eigen betekenis.

Sterren

Ook astrologen kunnen door de sterren boodschappen doorkrijgen van overledenen, engelen of geesten. Zo kan iemand contact leggen, meer over gedachten te weten komen en jou zelfs in één woord iets vertellen dat je zelf nog niet wist.

Persoonlijke voorwerpen

Het kan ook zijn dat mediums en paragnosten persoonlijke voorwerpen gebruiken om een boodschap in woorden over te brengen. Dit kan bijvoorbeeld door foto’s van een overleden persoon om zo contact te leggen met hun zielen. Maar voor heel veel andere voorwerpen kan de channeling voortvloeien. Dit kan hele willekeurige materie zijn. Hierbij kun je denken aan: magnetische banden, harde schijf, magnetische strip, een uitgelezen krant, aarde uit de tuin of andere gerelateerde artikelen die ooit van iemand zijn geweest waarover je meer te weten wilt komen.

Een medium kan dus door zowel stoffelijk als iets onstoffelijk een boodschap overbrengen. Dit kunnen dan dus boodschappen zijn van overledenen via geesten, engelen of een tastbaar product.

De verschillende boodschappers

De fysieke drager, een medium, kan dus door middelen boodschappen doorkrijgen. Maar ook kan een medium, waarzegger of paragnost dit doorkrijgen van andere wezens. Dit kunnen geesten, engelen, de kosmos of andere entiteiten zijn.

Via een geest van een helderziend of helderwetend medium contact leggen met overledenen. Zo is een medium dus een tussenpersoon en dient als communicatiemiddel. Dit kan bijvoorbeeld wanneer iemand nog vragen heeft over een overleden persoon.

Engelen zijn eigenlijk diegene die over ons waken en kunnen dus boodschappen doorgeven aan een medium omdat ze nog beter weten wat er eigenlijk speelt. Zo kun je zelf meer begrip krijgen voor een situatie. Zo is een medium dus in staat om contact te leggen.

Welk medium past bij jou?

Nu je de betekenis van een medium duidelijk hebt en je wellicht in contact wil komen met een medium is het wel belangrijk om te weten welke mediums bij jou passen. JE weet nu dat er verschillende mediums zijn met wie jij in gesprek kan komen. Ook weet je dat een informatiedrager op verschillende manieren een communicatiemiddel kan inzetten om contact te leggen met bijvoorbeeld geesten.

Het is belangrijk dat als jij in contact wilt komen met een medium je je hiervoor goed inleest. Bijvoorbeeld over de werkwijze van een specifiek medium. Maakt iemand juist gebruik van materie, als de uitgelezen krant of een optische disc. Of gebruikt dit medium liever geen hulpmiddel.

Ook moet je goed weten of je liever met een medium of paragnost in contact komt die fysiek, mentaal of spiritueel met jou een consult aan gaat. Allen hebben ze een ander doel. Ook belangrijk om te kijken of je wilt communiceren met een medium die met zielen contact kan leggen of iemand die juist alleen beelden door krijgt. Dit heeft namelijk zeker invloed op de werkwijze.

Een medium met wie jij een consult aan wilt vragen is een persoonlijke keuze. Het is dus ook niet goed of fout. Het is belangrijk dat jij goed kan communiceren met een medium en dat jij je op je gemakt voelt.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612