Wat is een medium?

Een medium kun je zien als iemand die een drager is. Wat betekent medium? Dat is dus een overdrager van boodschappen. Deze boodschappen kunnen zij overdragen en ontvangen via geesten, engelen of andere niet materiële entiteiten. Daarbij kan het zijn dan een medium over meerdere paranormale gaven beschikt, maar ook gebruik maakt van verschillende technieken.

De boodschapper kan dingen overbrengen doordat zij verschillende paranormale gaves hebben. Dit kan zijn dat ze helderhorend, helderziend, heldervoelend, helderwetend of helderruikend zijn. Je kan zo’n medium of paragnost dan zien als een soort van tussenpersoon tussen jou en de spirituele wereld. Via een communicatiekanaal krijg een medium dan de boodschappen door mede doordat ze beschikken over verschillende gaven. Een door jou gekozen medium kan door verschillende energieën de boodschap doorgeven. Maar de gave die een medium heeft heeft wel betrekking tot wat iemand dan kan. Daarom is het belangrijk om hier eerst het een en ander van de weten.

Een helderhorend medium

Een medium die helderhorend is die hoort een boodschap die wordt doorgegeven door geesten, demonen of bijvoorbeeld engelen. Hierbij is het modelijk dat er communicatie plaats vindt tussen deze twee. Zo kan het bijvoorbeeld ook zo zijn dat een helderhorend medium kan communiceren met overledenen.

Een helderziend medium

Wanneer een medium kan helder zien, helderzienden dat wil dus zeggen dat zij boodschappen doorkrijgen in beelden. Hier wordt vaak dan ook gezegd dat iemand beschikt over drie ogen. Helderziendheid ken je vast wel van een glazen bol, dit gebeurt nog steeds maar is ook op andere manieren mogelijk. Een helderziende

Een heldervoelend medium

Een medium die heldervoelend is die krijg de boodschap door door middel van gevoelens. Deze gevoelens kunnen zij dan omzetten in woorden. Het kan zijn dat deze prikkel komt door de tastzin maar ook emoties.

Een helderruikend medium

Een ander medium is iemand die helderruikend is. In dit geval kan iemand bijvoorbeeld chemische stoffen ruiken, een andere gasvormige fase en dit is dan een boodschap. De informatiedrager weet dan dat er bijvoorbeeld een engel, ziektes of de dood aanwezig is.

Een helderwetend medium

Wanneer een fysiek medium helderwetend is wil dat zeggen dat een medium boodschappen doorkrijgt. Hierbij weet een medium goed wat diegene zelf aanvoelt, maar ook wat diegene doorkrijgt, een onderscheid is dus dan erg duidelijk. Dit kun je eigenlijk zien als een hele sterke intuïtie.

Fysieke middelen die een fysiek medium gebruikt

Er zijn veel middelen die een medium kan gebruiken om boodschappen door te krijgen. Dit is dan een voorwerp waarop gegevens en waardoor gegevens worden doorgegeven. Zie dit als een soort van communicatiemiddel. Voor een medium kan een voorwerp verschillende betekenissen hebben. De ene kan bijvoorbeeld meer met een radio die van iemand is geweest dan met een televisie als hulpmiddel.

Ook kaarten kunnen gebruikt worden door mediums en paragnosten als instrument om boodschappen door te krijgen. Deze hulpmiddelen zijn dan bijvoorbeeld tarot of lenormand kaarten.

Gebruik van Runenstenen

Een medium kan ook met runenstenen een consult in gaan. In dit geval is het zo dat dit hulpmiddel er is om uitspraken te doen over de toekomst. Dit materie wordt in bepaalde patronen gelegd en hebben allen een eigen betekenis.

Sterren

Ook astrologen kunnen door de sterren boodschappen doorkrijgen van overledenen, engelen of geesten. Zo kan iemand contact leggen, meer over gedachten te weten komen en jou zelfs in één woord iets vertellen dat je zelf nog niet wist.

Persoonlijke voorwerpen

Het kan ook zijn dat mediums en paragnosten persoonlijke voorwerpen gebruiken om een boodschap in woorden over te brengen. Dit kan bijvoorbeeld door foto’s van een overleden persoon om zo contact te leggen met hun zielen. Maar voor heel veel andere voorwerpen kan de channeling voortvloeien. Dit kan hele willekeurige materie zijn. Hierbij kun je denken aan: magnetische banden, harde schijf, magnetische strip, een uitgelezen krant, aarde uit de tuin of andere gerelateerde artikelen die ooit van iemand zijn geweest waarover je meer te weten wilt komen.

Een medium kan dus door zowel stoffelijk als iets onstoffelijk een boodschap overbrengen. Dit kunnen dan dus boodschappen zijn van overledenen via geesten, engelen of een tastbaar product.

De verschillende boodschappers

De fysieke drager, een medium, kan dus door middelen boodschappen doorkrijgen. Maar ook kan een medium, waarzegger of paragnost dit doorkrijgen van andere wezens. Dit kunnen geesten, engelen, de kosmos of andere entiteiten zijn.

Via een geest van een helderziend of helderwetend medium contact leggen met overledenen. Zo is een medium dus een tussenpersoon en dient als communicatiemiddel. Dit kan bijvoorbeeld wanneer iemand nog vragen heeft over een overleden persoon.

Engelen zijn eigenlijk diegene die over ons waken en kunnen dus boodschappen doorgeven aan een medium omdat ze nog beter weten wat er eigenlijk speelt. Zo kun je zelf meer begrip krijgen voor een situatie. Zo is een medium dus in staat om contact te leggen.

Welk medium past bij jou?

Nu je de betekenis van een medium duidelijk hebt en je wellicht in contact wil komen met een medium is het wel belangrijk om te weten welke mediums bij jou passen. JE weet nu dat er verschillende mediums zijn met wie jij in gesprek kan komen. Ook weet je dat een informatiedrager op verschillende manieren een communicatiemiddel kan inzetten om contact te leggen met bijvoorbeeld geesten.

Het is belangrijk dat als jij in contact wilt komen met een medium je je hiervoor goed inleest. Bijvoorbeeld over de werkwijze van een specifiek medium. Maakt iemand juist gebruik van materie, als de uitgelezen krant of een optische disc. Of gebruikt dit medium liever geen hulpmiddel.

Ook moet je goed weten of je liever met een medium of paragnost in contact komt die fysiek, mentaal of spiritueel met jou een consult aan gaat. Allen hebben ze een ander doel. Ook belangrijk om te kijken of je wilt communiceren met een medium die met zielen contact kan leggen of iemand die juist alleen beelden door krijgt. Dit heeft namelijk zeker invloed op de werkwijze.

Een medium met wie jij een consult aan wilt vragen is een persoonlijke keuze. Het is dus ook niet goed of fout. Het is belangrijk dat jij goed kan communiceren met een medium en dat jij je op je gemakt voelt.

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Anita
Beschikbaar
Anita
Box: 20
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Marion
Ingesprek
Medium Marion
Box: 29
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Medium Arlette
Ingesprek
Medium Arlette
Box: 10
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Angie
Ingesprek
Medium Angie
Box: 32
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Evees
Offline
Evees
Box: 03
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
 
Helderziend, Helderhorend, Helderwetend, Healer, Engelencontact, Dierencontact, Kindercontact, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Koffiediklezen, Tarotlegging, Lenormandlegging, Pendelen. Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Linda
Offline
Linda
Box: 33
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid, de weg naar binnen, bronherinneringen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Mo
Offline
Medium Mo
Box: 55
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.