?> Paragnost online | Nieuwe Tijd

Paragnost online

Een medium of paragnost online kan een hoop voor je betekenen. Een top paragnost of medium is namelijk iemand die met zijn of haar gave inzicht heeft in gebeurtenissen en situaties. Dit kan een hoop rust en duidelijkheid brengen in je leven. Een medium of paragnost online is dan ook de perfecte oplossing voor als je snel en eenvoudig antwoord wilt hebben op alle vragen die je leven bezighoudt.

Een online paragnost of medium heeft namelijk paranormale gaven waardoor een paragnost dingen weten die je zonder dit zesde zintuig niet kan weten. Onze consulenten hebben allemaal een gave waarmee paragnosten jou kunnen helpen. Zo zijn de online paragnosten helderziend, heldervoelend, helderwetend of helderruikend. Hierdoor kunnen paragnosten jou helpen op het gebied van liefde, werk, relaties, jouw toekomst of andere levensvragen.

Het kan heel fijn zijn om met onze paragnosten online in contact te komen als jij antwoorden nodig hebt op bepaalde vragen. Ook als jij nieuwe inzichten nodig hebt wat betreft bepaalde situaties kan het helpen om met een van onze paragnosten in contact te komen. Je kan bijvoorbeeld bellen met een paragnost, ook is een chat of mailcontact mogelijk.

Wij bieden jou graag hulp tijdens een consult als jij dat nodig hebt!

Antwoorden krijgen van een online paragnost

Bij paragnosten kun jij allerlei soorten vragen stellen, waarop paragnosten jou antwoorden kunnen geven. Het is zo dat een helderziend online paragnost of medium beelden kan zien uit de toekomst. Een helderziende ziet dan geesten, aura’s of engelen. Ook kunnen beelden en informatie naar voren komen door een voorwerp. Wanneer een online paragnost of medium heldervoelend is kunnen paragnosten de energie voelen van andere mensen, dit kan verdriet, pijn of angst zijn. Dit kan een heldervoelend paragnost of medium ook voor een bepaalde plek. Bij een helderwetend paragnost online is het zo dat een paragnost dingen weten onder dat ze die eigenlijk kunnen weten. De informatie die een helderwetende heeft is niet te verklaren. Bij een helderhorend paragnost of medium is het zo dat de paragnost stemmen en geluiden kan horen die anderen niet kunnen horen.

Alle paragnosten hebben paranormale gaven. Sommige paragnosten kunnen ook beschikken over meerdere spirituele gaven. Ook tijdens een gesprek kan een helderziende de helderhorende gaven inzetten. Aan een paragnost of medium met gaven kun je dan ook verschillende vragen stellen over liefde, werk of persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij aan vragen als:

Vragen over werk en carrière

  • Zal ik op korte termijn een nieuwe baan vinden?
  • Is er in de toekomst verbetering te zien wat betreft mijn financiële situatie?

Vragen over liefde/relatie/relaties

  • Zal mijn relatie stand houden op de lange termijn?
  • Zal ik mijn mijn huidige partner een gezin krijgen?
  • Wat is de beste manier voor mij om op zoek te gaan naar liefde/relatie?

Vragen over persoonlijke ontwikkeling

  • Zal ik op korte termijn in de toekomst verhuizen?
  • Hoe kan ik er voor zorgen dat mijn nachtrust alleen verbetert?

Het is zo dat je de paragnosten online vrijwel iedere vraag kan stellen die jij hebt. Een paragnost of medium is er dan ook om jou te helpen. Door een gesprek aan te gaan met een online paragnost of medium kun je inzicht krijgen in de toekomst en wat je kunt verwachten. Ook kunnen ze je helpen met het vinden van rust en duidelijkheid in je leven.

Wanneer je een online paragnost of medium raadpleegt is het belangrijk dat je openstaan voor de informatie die de paragnost aan jou doorgeven. Wanneer je dit niet doet kun je ervoor kiezen om de boodschap die de paragnosten hebben voor jou niet te accepteren. Wanneer je wel openstaan voor de informatie die de paragnosten hebben is het zo dat je er beter mee kan omgaan en hier ook iets aan kan veranderen.

Paragnost online

Een online paragnost of medium raadplegen

Wanneer je een online paragnost of medium wilt raadplegen kan dat op verschillende manieren. Zo kan je bijvoorbeeld bellen, maar is een chat of mailcontact ook mogelijk. Het is belangrijk dat je een keuze maakt die voor jou het prettigste is. Wanneer je per mail contact hebt met een online paragnost of medium kan het zo zijn dat je wat meer tijd kwijt bent aan het formuleren van je vraag. Dit kan er dan weer voor zorgen dat je een duidelijker beeld krijgt van wat er speelt.

Het is zo dat paragnosten online een keuze is die steeds populairder wordt. Door gebruik te maken van een online paragnost of medium hoef je niet naar een praktijk toe. Dit kan soms erg prettig zijn, omdat je dan gewoon thuis op de bank kunt blijven zitten. Wanneer je er voor kiest om een online paragnost of medium raadpleegt is het belangrijk dat je een aantal dingen in gedachten houd. Denk hierbij aan:

  • Kies een moment waarop je ongestoord bent en niet word afgeleid.
  • Zorg ervoor dat je in een rustige omgeving zit, waar je je prettig voelt.
  • Stel voor jezelf duidelijke vragen op.

Een toekomst voorspelling door onze paragnosten online

Het beantwoorden van een vraag wat betreft liefde, relatie, werk en persoonlijke ontwikkeling is iets waar onze consulenten jou mee kunnen helpen. Daarbij is het ook zo dat de paragnosten online met vele jaren ervaring ook de toekomst voorspellen kunnen. Paragnosten kunnen namelijk dingen weten over het verleden, heden en de toekomst die jou kunnen helpen.

Een helderziende kan jouw toekomst voorspellen aan de hand van een voorwerp. Zo kan een paragnost of medium aan de hand van jouw vraag en het voorwerp die je meesleurt antwoorden geven op vragen over liefde, relaties of werk. Een heldervoelend paragnost online kan de energie voelen van andere mensen. Wanneer je bijvoorbeeld een foto laat zien aan een heldervoelend paragnost of medium kunnen ze namelijk informatie geven over diegene op wie de foto getoond wordt. Ook dit kan jou inzicht geven in de toekomst.

Het is zo dat via de geesten, engelen en gidsen de paragnosten online jou helpen met jouw toekomst. Dit doet een paragnost door jou in contact te brengen met jouw gids. Deze gids kan dan door middel van de paragnost of medium een boodschap overbrengen aan jou. Een helderwetend paragnost of medium is er altijd voor jou om je hierbij te helpen.

Het is ook zo dat een paragnost pendels kan gebruiken om de toekomst voorspelling te doen. Een paragnost of medium kan de energie voelen die aanwezig is in een pendel. Wanneer je een vraag stelt aan de paragnost en zij hieraan de pendel bevestigd kan de paragnost de energie voelen die aanwezig is. Aan de hand van deze energie kan de paragnost of medium weten hoe jou toekomst eruit gaat zien.

Een online helderziende, heldervoelend, helderwetend of helderhorende is er altijd voor jou. Door middel van een reading kun je in contact komen met je gids en hierdoor helpen zij je met het verkrijgen van duidelijkheid.

Een spiritueel coach die jou helpt bij jouw persoonlijke ontwikkeling

Doordat vele online paragnosten erg ervaren zijn kunnen paragnosten vele mensen helpen tijdens een gesprek. Jij kunt jouw vraag stellen (over liefde, relatie, werk) en de paragnost of medium zal jou helpen om antwoord te krijgen op deze vraag. Het is ook zo dat jij wil werken aan jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Een paragnost of medium kan hierbij helpen omdat de paragnost weten wat er in de toekomst zal gebeuren. Zij kunnen jou hierdoor voorbereiden op datgene dat in de toekomst zal gaan gebeuren.

Tijdens een gesprek met de online paragnosten is het ook zo dat zij jou een luisterend oor kunnen bieden als jij met hen graag ergens over wilt praten, als jij dat met een ander niet kan. Het is ook zo dat onze consulenten jou kunnen helpen wanneer jij nog vragen hebt aan een overleden dierbare of wanneer jij hulp nodig hebt bij het verwerken van verlies.

Een reading van een medium of paragnost

Tijdens een reading met een medium of paragnost online kun je vele vragen stellen over liefde, relaties of werk. Een reading is namelijk erg interessant omdat hierdoor inzicht kan worden gegeven in de toekomst. Ook kunnen ze jou helpen met het vinden van rust en duidelijkheid in je leven. Een reading met een online medium of paragnost is erg fijn omdat zij erg openstaan voor alles wat er binnenkomt.

Wanneer je kiest voor een reading met een medium dan zal het medium jou contact laten maken met een overledene. Dit kan erg rustgevend zijn omdat je op deze manier toch nog even bij elkaar kunt zijn en je dierbare kunt spreken. Een reading met een paragnost is erg interessant omdat er op deze manier inzicht kan worden gegeven in de toekomst.

Er zijn ook mediums en paragnosten die healing kunnen uitvoeren. Dit kan helpen om lichamelijke of geestelijke klachten te verminderen. Healing kan door middel van aanraking, gebaren of energie plaatsvinden. Wanneer je last hebt van bijvoorbeeld stress, hoofdpijn of spierpijn dan is het fijn om een healing van een online medium of paragnost te ontvangen. Dit kan jou helpen met het verminderen van deze klachten.

Fotoreading door een medium of paragnost

Tijdens een gesprek met een medium of paragnost kun je ook antwoorden en inzichten krijgen door een fotoreading uit te laten voeren. Een fotoreading is erg interessant omdat hierdoor inzicht kan worden gegeven in de toekomst. Een fotoreading is een reading waarbij het medium of paragnost vanuit een foto energie opvangt en hierdoor weten wat er gaat gebeuren in de toekomst. Dit is erg fijn omdat je op deze manier niet aanwezig hoeft te zijn bij het reading en jij toch inzicht kunt krijgen in jouw toekomst.

Een fotoreading is ook bedoeld om antwoorden te krijgen van personen. Het is namelijk zo dat wanneer er iemand op de foto staat een medium of paragnost energie op kan vangen van deze persoon. Dit is erg fijn omdat je op deze manier in contact kunt komen met mensen die niet meer in jouw leven aanwezig zijn.

Een reading van een online medium of paragnost is erg fijn omdat je op deze manier in contact kunt komen met een overledene. Dit kan erg rustgevend zijn omdat je op deze manier toch nog even bij elkaar kunt zijn en je dierbare kunt spreken.

Jouw toekomst voorspellen bij een online paragnost of medium

Wanneer je een reading krijgt van een medium of paragnost dan kun je niet alleen vragen stellen maar kunnen zij ook voorspellen. Dit kan door middel van een voorwerp of door de energie die ze voelen van jou. De online paragnost of medium kan door middel van het voorwerp waar je aan denkt informatie geven over wat er in jouw leven gaat gebeuren.

Wanneer je bijvoorbeeld een foto laat zien van een persoon dan kunnen zij aan de hand van de energie die ze voelen informatie geven over diegene. Ook kan er door middel van hun gave jouw toekomst worden voorspeld. Wanneer je bijvoorbeeld vraagt wat er gaat gebeuren in je liefdesleven dan kunnen zij door middel van hun gave deze vraag beantwoorden.

Een kaartlegging door de online paragnosten

Tijdens een gesprek met de paragnosten online is het dus zo dat jij alle vragen kan stellen die jij graag beantwoord zal willen hebben. Als jij een vraag hebt over liefde, werk, iets uit het verleden, heden of de toekomst. Ook als jij de behoefte voelt aan een luisterend oor van een spiritueel coach dan staan de consulenten voor jou klaar.

Als jij op zoek bent naar antwoorden en inzichten van een spiritueel coach dan kan je er ook vanuit gaan dat de paragnost of medium met veel ervaring gebruik maakt van kaarten tijdens een consult. Door het leggen van kaarten is het zo dat vragen beter beantwoord kunnen worden of dat er een beter inzicht kan komen in het verleden/heden. Het leggen van kaarten kunnen de paragnosten doen met tarot kaarten of lenormand kaarten.

Paragnosten kunnen met tarot kaarten de toekomst voorspellen

Wanneer een paragnost tarot kaarten legt zal hij of zij jou kunnen helpen met het inzichtelijk krijgen van de toekomst. Door middel van 22 grote arcana kaarten en 56 kleine arcana kaarten kan de paragnost alle vragen beantwoorden die er zijn. Wanneer er met tarotkaarten gekeken wordt naar de toekomst is het zo dat elk beeld op een kaart wijst op een ander aspect in jouw leven. Dit kan gaan over liefde, relaties, werk of persoonlijke ontwikkeling.

Een kaartlegging met lenormand kaarten door paragnosten online

Wanneer er met lenormand kaarten gekeken wordt naar de toekomst is het zo dat er inzichtelijk gemaakt wordt wat jij kunt verwachten in de toekomst. Lenormand kaarten bestaan uit 36 verschillende kaarten waarmee er een verhaal wordt opgebouwd. Dit geeft de paragnost dan inzicht in wat jij kunt verwachten vanuit het leven.

Kom in contact met de paragnosten online

Als jij vragen hebt aan een medium of paragnost kun jij deze online eenvoudig aan hen stellen. Onze consulenten zijn namelijk de hele dag voor jou beschikbaar. Op ieder gewenst moment kun jij met een van de paragnosten in contact komen als jij hier behoefte aan hebt.

Er zijn verschillende manieren waarop jij in contact kan komen met de paragnosten. Zo kun jij bellen naar een van de paragnosten (vanuit Nederland 0,90 cent per min), ook kun je dit betalen met credits. Je hebt ook de mogelijkheid om een chat te starten met de paragnosten online. Ook kun je via de mail contact opnemen met een medium of paragnost. Het is jouw eigen keuze of jij liever wil bellen, een chat of mail start.

Een helderziend, heldervoelend, helderwetend medium en paragnost. Online zijn er vele consulenten beschikbaar die jou kunnen helpen met het vinden van antwoorden en inzichten op situaties en vragen. Het is belangrijk dat jij kiest voor een medium of paragnost waarbij jij je op je gemak voelt.

Zorg er dan ook altijd voor dat je een keuze maakt om met iemand te werken waar jij vertrouwen in hebt. Zorg ervoor dat je weet wat de kosten zijn van een consult en maak hier geen onnodige uitgaven aan.

Bij de Nieuwe Tijd helpen wij jou graag!

Jo An
 
Boxnummer 000176
Jo An
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Angelique
  
Boxnummer 000303
Angelique
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Truthful Insights
 
Boxnummer 000244
Truthful Insights
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Medium Arlette
 
Boxnummer 000161
Medium Arlette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Paragnost Marco
 
Boxnummer 000199
Paragnost Marco
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Natasja
 
Boxnummer 000251
Natasja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Manuela
  
Boxnummer 000530
Manuela
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Cher
  
Boxnummer 000286
Cher
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Lou
  
Boxnummer 000247
Lou
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Angel Mary
 
Boxnummer 000220
Angel Mary
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer 000248
Paragnost en Healer Kim
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Linda
 
Boxnummer 000306
Linda
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Valentino
  
Boxnummer 000329
Valentino
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Victoria
 
Boxnummer 000361
Victoria
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Test Box
 
Boxnummer 000203
Test Box
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Henk Jan
   
Boxnummer 000302
Henk Jan
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Mandy
  
Boxnummer 000218
Mandy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Cassandra
   
Boxnummer 000172
Cassandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Quin
  
Boxnummer 000321
Quin
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Bob
   
Boxnummer 000238
Bob
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Ben Ben
 
Boxnummer 000227
Ben Ben
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Yvonne
  
Boxnummer 000292
Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Willem
 
Boxnummer 000207
Willem
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Christel
  
Boxnummer 000150
Christel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Medium Yvonne
 
Boxnummer 000173
Medium Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Baya
  
Boxnummer 000322
Baya
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Medium Angie
 
Boxnummer 000178
Medium Angie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Medium Layla (2)
    
Boxnummer 000182
Medium Layla (2)
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Ingrid
  
Boxnummer 000277
Ingrid
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Delayha Nyari
  
Boxnummer 000241
Delayha Nyari
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer 000181
Spiritueel coach Sky
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Super Psychic
 
Boxnummer 000243
Super Psychic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Relationship Expert
 
Boxnummer 000242
Relationship Expert
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Angel
 
Boxnummer 000140
Angel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
 Hope
 
Boxnummer 000471
Hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Amrita
 
Boxnummer 000340
Amrita
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Clarisa
 
Boxnummer 000193
Clarisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Merel
  
Boxnummer 000291
Merel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Casandra
 
Boxnummer 000192
Casandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Medium Florance
 
Boxnummer 000228
Medium Florance
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance