Paragnost online

Een medium of paragnost online kan een hoop voor je betekenen. Een top paragnost of medium is namelijk iemand die met zijn of haar gave inzicht heeft in gebeurtenissen en situaties. Dit kan een hoop rust en duidelijkheid brengen in je leven. Een medium of paragnost online is dan ook de perfecte oplossing voor als je snel en eenvoudig antwoord wilt hebben op alle vragen die je leven bezighoudt.

Een online paragnost of medium heeft namelijk paranormale gaven waardoor een paragnost dingen weten die je zonder dit zesde zintuig niet kan weten. Onze consulenten hebben allemaal een gave waarmee paragnosten jou kunnen helpen. Zo zijn de online paragnosten helderziend, heldervoelend, helderwetend of helderruikend. Hierdoor kunnen paragnosten jou helpen op het gebied van liefde, werk, relaties, jouw toekomst of andere levensvragen.

Het kan heel fijn zijn om met onze paragnosten online in contact te komen als jij antwoorden nodig hebt op bepaalde vragen. Ook als jij nieuwe inzichten nodig hebt wat betreft bepaalde situaties kan het helpen om met een van onze paragnosten in contact te komen. Je kan bijvoorbeeld bellen met een paragnost, ook is een chat of mailcontact mogelijk.

Wij bieden jou graag hulp tijdens een consult als jij dat nodig hebt!

Antwoorden krijgen van een online paragnost

Bij paragnosten kun jij allerlei soorten vragen stellen, waarop paragnosten jou antwoorden kunnen geven. Het is zo dat een helderziend online paragnost of medium beelden kan zien uit de toekomst. Een helderziende ziet dan geesten, aura’s of engelen. Ook kunnen beelden en informatie naar voren komen door een voorwerp. Wanneer een online paragnost of medium heldervoelend is kunnen paragnosten de energie voelen van andere mensen, dit kan verdriet, pijn of angst zijn. Dit kan een heldervoelend paragnost of medium ook voor een bepaalde plek. Bij een helderwetend paragnost online is het zo dat een paragnost dingen weten onder dat ze die eigenlijk kunnen weten. De informatie die een helderwetende heeft is niet te verklaren. Bij een helderhorend paragnost of medium is het zo dat de paragnost stemmen en geluiden kan horen die anderen niet kunnen horen.

Alle paragnosten hebben paranormale gaven. Sommige paragnosten kunnen ook beschikken over meerdere spirituele gaven. Ook tijdens een gesprek kan een helderziende de helderhorende gaven inzetten. Aan een paragnost of medium met gaven kun je dan ook verschillende vragen stellen over liefde, werk of persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij aan vragen als:

Vragen over werk en carrière

  • Zal ik op korte termijn een nieuwe baan vinden?
  • Is er in de toekomst verbetering te zien wat betreft mijn financiële situatie?

Vragen over liefde/relatie/relaties

  • Zal mijn relatie stand houden op de lange termijn?
  • Zal ik mijn mijn huidige partner een gezin krijgen?
  • Wat is de beste manier voor mij om op zoek te gaan naar liefde/relatie?

Vragen over persoonlijke ontwikkeling

  • Zal ik op korte termijn in de toekomst verhuizen?
  • Hoe kan ik er voor zorgen dat mijn nachtrust alleen verbetert?

Het is zo dat je de paragnosten online vrijwel iedere vraag kan stellen die jij hebt. Een paragnost of medium is er dan ook om jou te helpen. Door een gesprek aan te gaan met een online paragnost of medium kun je inzicht krijgen in de toekomst en wat je kunt verwachten. Ook kunnen ze je helpen met het vinden van rust en duidelijkheid in je leven.

Wanneer je een online paragnost of medium raadpleegt is het belangrijk dat je openstaan voor de informatie die de paragnost aan jou doorgeven. Wanneer je dit niet doet kun je ervoor kiezen om de boodschap die de paragnosten hebben voor jou niet te accepteren. Wanneer je wel openstaan voor de informatie die de paragnosten hebben is het zo dat je er beter mee kan omgaan en hier ook iets aan kan veranderen.

Paragnost online

Een online paragnost of medium raadplegen

Wanneer je een online paragnost of medium wilt raadplegen kan dat op verschillende manieren. Zo kan je bijvoorbeeld bellen, maar is een chat of mailcontact ook mogelijk. Het is belangrijk dat je een keuze maakt die voor jou het prettigste is. Wanneer je per mail contact hebt met een online paragnost of medium kan het zo zijn dat je wat meer tijd kwijt bent aan het formuleren van je vraag. Dit kan er dan weer voor zorgen dat je een duidelijker beeld krijgt van wat er speelt.

Het is zo dat paragnosten online een keuze is die steeds populairder wordt. Door gebruik te maken van een online paragnost of medium hoef je niet naar een praktijk toe. Dit kan soms erg prettig zijn, omdat je dan gewoon thuis op de bank kunt blijven zitten. Wanneer je er voor kiest om een online paragnost of medium raadpleegt is het belangrijk dat je een aantal dingen in gedachten houd. Denk hierbij aan:

  • Kies een moment waarop je ongestoord bent en niet word afgeleid.
  • Zorg ervoor dat je in een rustige omgeving zit, waar je je prettig voelt.
  • Stel voor jezelf duidelijke vragen op.

Een toekomst voorspelling door onze paragnosten online

Het beantwoorden van een vraag wat betreft liefde, relatie, werk en persoonlijke ontwikkeling is iets waar onze consulenten jou mee kunnen helpen. Daarbij is het ook zo dat de paragnosten online met vele jaren ervaring ook de toekomst voorspellen kunnen. Paragnosten kunnen namelijk dingen weten over het verleden, heden en de toekomst die jou kunnen helpen.

Een helderziende kan jouw toekomst voorspellen aan de hand van een voorwerp. Zo kan een paragnost of medium aan de hand van jouw vraag en het voorwerp die je meesleurt antwoorden geven op vragen over liefde, relaties of werk. Een heldervoelend paragnost online kan de energie voelen van andere mensen. Wanneer je bijvoorbeeld een foto laat zien aan een heldervoelend paragnost of medium kunnen ze namelijk informatie geven over diegene op wie de foto getoond wordt. Ook dit kan jou inzicht geven in de toekomst.

Het is zo dat via de geesten, engelen en gidsen de paragnosten online jou helpen met jouw toekomst. Dit doet een paragnost door jou in contact te brengen met jouw gids. Deze gids kan dan door middel van de paragnost of medium een boodschap overbrengen aan jou. Een helderwetend paragnost of medium is er altijd voor jou om je hierbij te helpen.

Het is ook zo dat een paragnost pendels kan gebruiken om de toekomst voorspelling te doen. Een paragnost of medium kan de energie voelen die aanwezig is in een pendel. Wanneer je een vraag stelt aan de paragnost en zij hieraan de pendel bevestigd kan de paragnost de energie voelen die aanwezig is. Aan de hand van deze energie kan de paragnost of medium weten hoe jou toekomst eruit gaat zien.

Een online helderziende, heldervoelend, helderwetend of helderhorende is er altijd voor jou. Door middel van een reading kun je in contact komen met je gids en hierdoor helpen zij je met het verkrijgen van duidelijkheid.

Een spiritueel coach die jou helpt bij jouw persoonlijke ontwikkeling

Doordat vele online paragnosten erg ervaren zijn kunnen paragnosten vele mensen helpen tijdens een gesprek. Jij kunt jouw vraag stellen (over liefde, relatie, werk) en de paragnost of medium zal jou helpen om antwoord te krijgen op deze vraag. Het is ook zo dat jij wil werken aan jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Een paragnost of medium kan hierbij helpen omdat de paragnost weten wat er in de toekomst zal gebeuren. Zij kunnen jou hierdoor voorbereiden op datgene dat in de toekomst zal gaan gebeuren.

Tijdens een gesprek met de online paragnosten is het ook zo dat zij jou een luisterend oor kunnen bieden als jij met hen graag ergens over wilt praten, als jij dat met een ander niet kan. Het is ook zo dat onze consulenten jou kunnen helpen wanneer jij nog vragen hebt aan een overleden dierbare of wanneer jij hulp nodig hebt bij het verwerken van verlies.

Een reading van een medium of paragnost

Tijdens een reading met een medium of paragnost online kun je vele vragen stellen over liefde, relaties of werk. Een reading is namelijk erg interessant omdat hierdoor inzicht kan worden gegeven in de toekomst. Ook kunnen ze jou helpen met het vinden van rust en duidelijkheid in je leven. Een reading met een online medium of paragnost is erg fijn omdat zij erg openstaan voor alles wat er binnenkomt.

Wanneer je kiest voor een reading met een medium dan zal het medium jou contact laten maken met een overledene. Dit kan erg rustgevend zijn omdat je op deze manier toch nog even bij elkaar kunt zijn en je dierbare kunt spreken. Een reading met een paragnost is erg interessant omdat er op deze manier inzicht kan worden gegeven in de toekomst.

Er zijn ook mediums en paragnosten die healing kunnen uitvoeren. Dit kan helpen om lichamelijke of geestelijke klachten te verminderen. Healing kan door middel van aanraking, gebaren of energie plaatsvinden. Wanneer je last hebt van bijvoorbeeld stress, hoofdpijn of spierpijn dan is het fijn om een healing van een online medium of paragnost te ontvangen. Dit kan jou helpen met het verminderen van deze klachten.

Fotoreading door een medium of paragnost

Tijdens een gesprek met een medium of paragnost kun je ook antwoorden en inzichten krijgen door een fotoreading uit te laten voeren. Een fotoreading is erg interessant omdat hierdoor inzicht kan worden gegeven in de toekomst. Een fotoreading is een reading waarbij het medium of paragnost vanuit een foto energie opvangt en hierdoor weten wat er gaat gebeuren in de toekomst. Dit is erg fijn omdat je op deze manier niet aanwezig hoeft te zijn bij het reading en jij toch inzicht kunt krijgen in jouw toekomst.

Een fotoreading is ook bedoeld om antwoorden te krijgen van personen. Het is namelijk zo dat wanneer er iemand op de foto staat een medium of paragnost energie op kan vangen van deze persoon. Dit is erg fijn omdat je op deze manier in contact kunt komen met mensen die niet meer in jouw leven aanwezig zijn.

Een reading van een online medium of paragnost is erg fijn omdat je op deze manier in contact kunt komen met een overledene. Dit kan erg rustgevend zijn omdat je op deze manier toch nog even bij elkaar kunt zijn en je dierbare kunt spreken.

Jouw toekomst voorspellen bij een online paragnost of medium

Wanneer je een reading krijgt van een medium of paragnost dan kun je niet alleen vragen stellen maar kunnen zij ook voorspellen. Dit kan door middel van een voorwerp of door de energie die ze voelen van jou. De online paragnost of medium kan door middel van het voorwerp waar je aan denkt informatie geven over wat er in jouw leven gaat gebeuren.

Wanneer je bijvoorbeeld een foto laat zien van een persoon dan kunnen zij aan de hand van de energie die ze voelen informatie geven over diegene. Ook kan er door middel van hun gave jouw toekomst worden voorspeld. Wanneer je bijvoorbeeld vraagt wat er gaat gebeuren in je liefdesleven dan kunnen zij door middel van hun gave deze vraag beantwoorden.

Een kaartlegging door de online paragnosten

Tijdens een gesprek met de paragnosten online is het dus zo dat jij alle vragen kan stellen die jij graag beantwoord zal willen hebben. Als jij een vraag hebt over liefde, werk, iets uit het verleden, heden of de toekomst. Ook als jij de behoefte voelt aan een luisterend oor van een spiritueel coach dan staan de consulenten voor jou klaar.

Als jij op zoek bent naar antwoorden en inzichten van een spiritueel coach dan kan je er ook vanuit gaan dat de paragnost of medium met veel ervaring gebruik maakt van kaarten tijdens een consult. Door het leggen van kaarten is het zo dat vragen beter beantwoord kunnen worden of dat er een beter inzicht kan komen in het verleden/heden. Het leggen van kaarten kunnen de paragnosten doen met tarot kaarten of lenormand kaarten.

Paragnosten kunnen met tarot kaarten de toekomst voorspellen

Wanneer een paragnost tarot kaarten legt zal hij of zij jou kunnen helpen met het inzichtelijk krijgen van de toekomst. Door middel van 22 grote arcana kaarten en 56 kleine arcana kaarten kan de paragnost alle vragen beantwoorden die er zijn. Wanneer er met tarotkaarten gekeken wordt naar de toekomst is het zo dat elk beeld op een kaart wijst op een ander aspect in jouw leven. Dit kan gaan over liefde, relaties, werk of persoonlijke ontwikkeling.

Een kaartlegging met lenormand kaarten door paragnosten online

Wanneer er met lenormand kaarten gekeken wordt naar de toekomst is het zo dat er inzichtelijk gemaakt wordt wat jij kunt verwachten in de toekomst. Lenormand kaarten bestaan uit 36 verschillende kaarten waarmee er een verhaal wordt opgebouwd. Dit geeft de paragnost dan inzicht in wat jij kunt verwachten vanuit het leven.

Kom in contact met de paragnosten online

Als jij vragen hebt aan een medium of paragnost kun jij deze online eenvoudig aan hen stellen. Onze consulenten zijn namelijk de hele dag voor jou beschikbaar. Op ieder gewenst moment kun jij met een van de paragnosten in contact komen als jij hier behoefte aan hebt.

Er zijn verschillende manieren waarop jij in contact kan komen met de paragnosten. Zo kun jij bellen naar een van de paragnosten (vanuit Nederland 0,90 cent per min), ook kun je dit betalen met credits. Je hebt ook de mogelijkheid om een chat te starten met de paragnosten online. Ook kun je via de mail contact opnemen met een medium of paragnost. Het is jouw eigen keuze of jij liever wil bellen, een chat of mail start.

Een helderziend, heldervoelend, helderwetend medium en paragnost. Online zijn er vele consulenten beschikbaar die jou kunnen helpen met het vinden van antwoorden en inzichten op situaties en vragen. Het is belangrijk dat jij kiest voor een medium of paragnost waarbij jij je op je gemak voelt.

Zorg er dan ook altijd voor dat je een keuze maakt om met iemand te werken waar jij vertrouwen in hebt. Zorg ervoor dat je weet wat de kosten zijn van een consult en maak hier geen onnodige uitgaven aan.

Bij de Nieuwe Tijd helpen wij jou graag!

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Faroek
Offline
Faroek
Box: 28
Healer | Transformatie | Starseed Zielsliefde | Multi-Dimensionaal | LGBTQ+

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.