?> Eddie en consulenten bellen? | Nieuwe Tijd

Eddie en consulenten

Eddie en consulenten

Eddie en consulenten hebben een spirituele hulplijn. Het doel van deze lijn is om gemeenschappelijke problemen op te lossen en raad te geven over het leven. Eddie is een ervaren consulent die samenwerkt met een team van deskundige consulenten. Het team is gespecialiseerd in het helpen van mensen met problemen op het gebied van relaties, werk, geld en andere levensproblemen.

Paragnost Eddie/Consulenten hebben paranormale gaven waardoor zij in staat zijn contact te leggen met de andere wereld. Hierdoor kunnen zij advies geven en problemen oplossen die mensen niet kunnen oplossen. Deze lijn is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar hulp en advies. Het is een anonieme lijn waarop je kunt bellen wanneer je maar wilt.

Eddie en zijn team zijn er om te helpen. Wanneer je belt, zullen zij ervoor zorgen dat je anoniem blijft. Zij zijn er om je te helpen met wat dan ook, dus aarzel niet om hen te bellen wanneer je hulp nodig hebt.

Paragnost Eddie, mediums en paragnosten

Paragnost Eddie, Consulenten als mediums en paragnosten kunnen jou op heel veel verschillende manieren helpen. Bij de Paranormale, spirituele hulplijn vindt je namelijk verschillende consulenten met verschillende gaven die jou kunnen helpen. Vanuit de spirituele wereld kunnen zij namelijk contact leggen met overledene, engelen en geesten die jou kunnen helpen. Zo kunnen ze je bijvoorbeeld helpen als je vragen hebt over je relatie of wanneer je problemen ondervindt op je werk of in je leven.

Maar ze kunnen je ook helpen met vragen over geld en financiën, problemen in je huwelijk of bij (narcistische) relaties, of wanneer je een keuze moet maken in je leven. Ook kunnen ze je helpen bij rouwverwerking en het loslaten van dierbaren die zijn overleden. Kortom, er is heel veel mogelijk en er is altijd wel iemand die je kan helpen met jouw vraag of probleem.

Wanneer je contact opneemt met hulplijn kun je dus altijd rekenen op een luisterend oor, deskundig advies en een helpende hand. Paragnost Eddie en zijn team staan dag en nacht voor je klaar, dus aarzel niet om contact met hen op te nemen wanneer je hulp nodig hebt.

Een erkend medium voor eerlijk paranormaal antwoord

Bij een betrouwbaar medium kun je terecht voor eerlijk antwoord op jouw levensvragen. Je kan vragen stellen over overleden dierbaren, jouw persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke blokkades, een relatie of werk gerelateerde situaties. Een master medium zal eerlijk zijn en alleen die informatie geven die relevant is voor de situatie.

Bij de hulplijn is het zo dat een spiritueel coach de tijd voor jou neemt om jou te helpen. Zij kunnen jou helpen omdat een goed medium zal beschikken over paranormale gaven. Zo kunnen top paragnosten helder voelend, helder ziend, helder wetend of helder ruikend zijn. Door deze bijzondere gave kunnen paragnost Eddie consulenten jou helpen op een manier dat niemand anders kan. Dit komt omdat zij bovennatuurlijke waarnemingen kunnen doen.

Wat kunnen Paragnost Eddie en consulenten nog meer?

Het is niet zo dat je alleen maar spirituele coaching/hulp kan krijgen van Paragnost Eddie consulenten op het gebied van antwoorden op levensvragen. Zij kunnen jou ook duidelijk bijstaan bij belangrijke situaties in het leven, zoals een overlijden in de familie, echtscheiding, verhuizing naar het buitenland of bij problemen op het werk.

Tijdens een gesprek met een van de betere paragnosten is het mogelijk dat zij bepaalde hulpmiddelen gebruiken om jou tot een bepaald inzicht kunnen leiden. Het is mogelijk dat iemand naast een erkend medium, ook een kaartlegger is. Een kaartlegger kan met tarot kaarten of Lenormand kaarten een situatie voor jou uitleggen of advies geven over een bepaalde stap die je in je leven kan zetten.

Eddie en consulenten bellen

Contact met een een helderziende

Een andere mogelijkheid is dat de persoon waarmee je praat ook een helderziende is. Een helderziende is iemand die kan zien wat er in de toekomst gaat gebeuren. Dit is heel erg handig wanneer je bijvoorbeeld een grote beslissing in je leven moet nemen. Je kunt dan met een helderziende praten over de mogelijke scenario’s die zich kunnen gaan voordoen en zo een goede beslissing nemen.

Met een intuïtief gesprekspartner kun je kennis maken met alle facetten van jouw leven. Een gesprekspartner is namelijk iemand die jou kan helpen bij het maken van belangrijke beslissingen in je leven. Zij kunnen jou helpen door naar je te luisteren en je vragen te stellen die je nooit had durven stellen.

Een trance medium is een andere mogelijkheid. Dit type medium is iemand die contact kan leggen met overleden personen. Dit kan heel erg fijn zijn wanneer je iemand hebt verloren en nog wat vragen aan deze persoon hebt. Deze persoon zal er dan voor zorgen dat je contact kunt leggen met de overledene en zo alsnog antwoord krijgt op je vragen.

Reinigen door een medium of paragnost

Soms kan een betrouwbaar medium van Paragnost Eddie ook energetisch reinigen. Dit is een bijzondere gave die niet iedereen bezit. Reinigen is het schoonmaken van jouw energie op een fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau. Dit kan heel veel verlichting geven wanneer je last hebt van bijvoorbeeld een slechte aura of negatieve energie.

Een krachtig soul healer kan jou helpen met het helen van jouw ziel. Soul healing is een bijzondere methode die ervoor zorgt dat je weer in balans komt. Wanneer je uit balans bent, dan ervaar je dit vaak als stress, angsten, depressies of somberheid. Een soul healer zal er dan voor zorgen dat je weer in balans komt.

Kom in contact met de paragnost Eddie Consulenten bij de paranormale spirituele hulplijn

Wil jij jouw toekomst voorspellen, heb je behoefte aan een spiritueel, maatschappelijk coach of wil je met een paragnost in contact komen om antwoorden te krijgen op jou levensvragen, dan kun je hiervoor bij de spirituele hulplijn terecht. Bij de spirituele hulplijn vindt je vele verschillende mediums, paragnost Eddie consulenten. Je moet kijken wat iemand kan, sommige hebben specialisaties relaties, werk en een ander is juist meer gericht op healing. Maak hieruit een goede keuze.

Voor korte verhalen, lange verhalen of andere situaties kun je terecht bij de mediums, Paragnost Eddie consulenten. Je kan op verschillende manieren contact opnemen met de top paragnosten of mediums paragnost Eddie. Het is mogelijk om via de officiële website van de Nieuwe Tijd contact met een medium of paragnost te maken. Je kan dit doen via de e-mail, waarbij jij jouw vragen kan stellen of een beroep kan doen op een fotoreading.

Ook kun je met de mediums, paragnost Eddie consulenten bellen. Je kan telefonisch contact opnemen met een medium of paragnost. Hiervoor dien je credits aan te schaffen, en kun jij de vragen stellen die jij hebt. Het is ook mogelijk om te chatten met een medium of paragnost.

Zoek jij een paranormale spirituele hulplijn waar jij jouw vragen kan stellen over een relatie, werk of andere zaken? Neem dan contact op met Paragnost Eddie consulenten. Zij staan de gehele dag door voor jou klaar om jou te helpen!

Medium Angie
 
Boxnummer 000178
Medium Angie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer 000181
Spiritueel coach Sky
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Amrita
 
Boxnummer 000340
Amrita
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Bob
   
Boxnummer 000238
Bob
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Jo An
 
Boxnummer 000176
Jo An
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Cher
  
Boxnummer 000286
Cher
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Merel
  
Boxnummer 000291
Merel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Test Box
 
Boxnummer 000203
Test Box
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Baya
  
Boxnummer 000322
Baya
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Yvonne
  
Boxnummer 000292
Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Super Psychic
 
Boxnummer 000243
Super Psychic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Natasja
 
Boxnummer 000251
Natasja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Cassandra
   
Boxnummer 000172
Cassandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Angel
 
Boxnummer 000140
Angel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Relationship Expert
 
Boxnummer 000242
Relationship Expert
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer 000248
Paragnost en Healer Kim
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Manuela
  
Boxnummer 000530
Manuela
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Medium Florance
 
Boxnummer 000228
Medium Florance
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Angelique
  
Boxnummer 000303
Angelique
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Ingrid
  
Boxnummer 000277
Ingrid
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Casandra
 
Boxnummer 000192
Casandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Medium Layla (2)
    
Boxnummer 000182
Medium Layla (2)
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Paragnost Marco
 
Boxnummer 000199
Paragnost Marco
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Quin
  
Boxnummer 000321
Quin
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Angel Mary
 
Boxnummer 000220
Angel Mary
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Henk Jan
   
Boxnummer 000302
Henk Jan
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Victoria
 
Boxnummer 000361
Victoria
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Mandy
  
Boxnummer 000218
Mandy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Valentino
  
Boxnummer 000329
Valentino
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Linda
 
Boxnummer 000306
Linda
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Medium Yvonne
 
Boxnummer 000173
Medium Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Clarisa
 
Boxnummer 000193
Clarisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Delayha Nyari
  
Boxnummer 000241
Delayha Nyari
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Willem
 
Boxnummer 000207
Willem
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Christel
  
Boxnummer 000150
Christel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Lou
  
Boxnummer 000247
Lou
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
 Hope
 
Boxnummer 000471
Hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Truthful Insights
 
Boxnummer 000244
Truthful Insights
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Medium Arlette
 
Boxnummer 000161
Medium Arlette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Ben Ben
 
Boxnummer 000227
Ben Ben
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen