Eddie en consulenten

Eddie en consulenten

Eddie en consulenten hebben een spirituele hulplijn. Het doel van deze lijn is om gemeenschappelijke problemen op te lossen en raad te geven over het leven. Eddie is een ervaren consulent die samenwerkt met een team van deskundige consulenten. Het team is gespecialiseerd in het helpen van mensen met problemen op het gebied van relaties, werk, geld en andere levensproblemen.

Paragnost Eddie/Consulenten hebben paranormale gaven waardoor zij in staat zijn contact te leggen met de andere wereld. Hierdoor kunnen zij advies geven en problemen oplossen die mensen niet kunnen oplossen. Deze lijn is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar hulp en advies. Het is een anonieme lijn waarop je kunt bellen wanneer je maar wilt.

Eddie en zijn team zijn er om te helpen. Wanneer je belt, zullen zij ervoor zorgen dat je anoniem blijft. Zij zijn er om je te helpen met wat dan ook, dus aarzel niet om hen te bellen wanneer je hulp nodig hebt.

Paragnost Eddie, mediums en paragnosten

Paragnost Eddie, Consulenten als mediums en paragnosten kunnen jou op heel veel verschillende manieren helpen. Bij de Paranormale, spirituele hulplijn vindt je namelijk verschillende consulenten met verschillende gaven die jou kunnen helpen. Vanuit de spirituele wereld kunnen zij namelijk contact leggen met overledene, engelen en geesten die jou kunnen helpen. Zo kunnen ze je bijvoorbeeld helpen als je vragen hebt over je relatie of wanneer je problemen ondervindt op je werk of in je leven.

Maar ze kunnen je ook helpen met vragen over geld en financiën, problemen in je huwelijk of bij (narcistische) relaties, of wanneer je een keuze moet maken in je leven. Ook kunnen ze je helpen bij rouwverwerking en het loslaten van dierbaren die zijn overleden. Kortom, er is heel veel mogelijk en er is altijd wel iemand die je kan helpen met jouw vraag of probleem.

Wanneer je contact opneemt met hulplijn kun je dus altijd rekenen op een luisterend oor, deskundig advies en een helpende hand. Paragnost Eddie en zijn team staan dag en nacht voor je klaar, dus aarzel niet om contact met hen op te nemen wanneer je hulp nodig hebt.

Een erkend medium voor eerlijk paranormaal antwoord

Bij een betrouwbaar medium kun je terecht voor eerlijk antwoord op jouw levensvragen. Je kan vragen stellen over overleden dierbaren, jouw persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke blokkades, een relatie of werk gerelateerde situaties. Een master medium zal eerlijk zijn en alleen die informatie geven die relevant is voor de situatie.

Bij de hulplijn is het zo dat een spiritueel coach de tijd voor jou neemt om jou te helpen. Zij kunnen jou helpen omdat een goed medium zal beschikken over paranormale gaven. Zo kunnen top paragnosten helder voelend, helder ziend, helder wetend of helder ruikend zijn. Door deze bijzondere gave kunnen paragnost Eddie consulenten jou helpen op een manier dat niemand anders kan. Dit komt omdat zij bovennatuurlijke waarnemingen kunnen doen.

Wat kunnen Paragnost Eddie en consulenten nog meer?

Het is niet zo dat je alleen maar spirituele coaching/hulp kan krijgen van Paragnost Eddie consulenten op het gebied van antwoorden op levensvragen. Zij kunnen jou ook duidelijk bijstaan bij belangrijke situaties in het leven, zoals een overlijden in de familie, echtscheiding, verhuizing naar het buitenland of bij problemen op het werk.

Tijdens een gesprek met een van de betere paragnosten is het mogelijk dat zij bepaalde hulpmiddelen gebruiken om jou tot een bepaald inzicht kunnen leiden. Het is mogelijk dat iemand naast een erkend medium, ook een kaartlegger is. Een kaartlegger kan met tarot kaarten of Lenormand kaarten een situatie voor jou uitleggen of advies geven over een bepaalde stap die je in je leven kan zetten.

Eddie en consulenten bellen

Contact met een een helderziende

Een andere mogelijkheid is dat de persoon waarmee je praat ook een helderziende is. Een helderziende is iemand die kan zien wat er in de toekomst gaat gebeuren. Dit is heel erg handig wanneer je bijvoorbeeld een grote beslissing in je leven moet nemen. Je kunt dan met een helderziende praten over de mogelijke scenario’s die zich kunnen gaan voordoen en zo een goede beslissing nemen.

Met een intuïtief gesprekspartner kun je kennis maken met alle facetten van jouw leven. Een gesprekspartner is namelijk iemand die jou kan helpen bij het maken van belangrijke beslissingen in je leven. Zij kunnen jou helpen door naar je te luisteren en je vragen te stellen die je nooit had durven stellen.

Een trance medium is een andere mogelijkheid. Dit type medium is iemand die contact kan leggen met overleden personen. Dit kan heel erg fijn zijn wanneer je iemand hebt verloren en nog wat vragen aan deze persoon hebt. Deze persoon zal er dan voor zorgen dat je contact kunt leggen met de overledene en zo alsnog antwoord krijgt op je vragen.

Reinigen door een medium of paragnost

Soms kan een betrouwbaar medium van Paragnost Eddie ook energetisch reinigen. Dit is een bijzondere gave die niet iedereen bezit. Reinigen is het schoonmaken van jouw energie op een fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau. Dit kan heel veel verlichting geven wanneer je last hebt van bijvoorbeeld een slechte aura of negatieve energie.

Een krachtig soul healer kan jou helpen met het helen van jouw ziel. Soul healing is een bijzondere methode die ervoor zorgt dat je weer in balans komt. Wanneer je uit balans bent, dan ervaar je dit vaak als stress, angsten, depressies of somberheid. Een soul healer zal er dan voor zorgen dat je weer in balans komt.

Kom in contact met de paragnost Eddie Consulenten bij de paranormale spirituele hulplijn

Wil jij jouw toekomst voorspellen, heb je behoefte aan een spiritueel, maatschappelijk coach of wil je met een paragnost in contact komen om antwoorden te krijgen op jou levensvragen, dan kun je hiervoor bij de spirituele hulplijn terecht. Bij de spirituele hulplijn vindt je vele verschillende mediums, paragnost Eddie consulenten. Je moet kijken wat iemand kan, sommige hebben specialisaties relaties, werk en een ander is juist meer gericht op healing. Maak hieruit een goede keuze.

Voor korte verhalen, lange verhalen of andere situaties kun je terecht bij de mediums, Paragnost Eddie consulenten. Je kan op verschillende manieren contact opnemen met de top paragnosten of mediums paragnost Eddie. Het is mogelijk om via de officiële website van de Nieuwe Tijd contact met een medium of paragnost te maken. Je kan dit doen via de e-mail, waarbij jij jouw vragen kan stellen of een beroep kan doen op een fotoreading.

Ook kun je met de mediums, paragnost Eddie consulenten bellen. Je kan telefonisch contact opnemen met een medium of paragnost. Hiervoor dien je credits aan te schaffen, en kun jij de vragen stellen die jij hebt. Het is ook mogelijk om te chatten met een medium of paragnost.

Zoek jij een paranormale spirituele hulplijn waar jij jouw vragen kan stellen over een relatie, werk of andere zaken? Neem dan contact op met Paragnost Eddie consulenten. Zij staan de gehele dag door voor jou klaar om jou te helpen!

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Anita
Beschikbaar
Anita
Box: 20
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Arlette
Ingesprek
Medium Arlette
Box: 10
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Evees
Offline
Evees
Box: 03
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
 
Helderziend, Helderhorend, Helderwetend, Healer, Engelencontact, Dierencontact, Kindercontact, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Koffiediklezen, Tarotlegging, Lenormandlegging, Pendelen. Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid, de weg naar binnen, bronherinneringen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Mo
Offline
Medium Mo
Box: 55
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.