Online paragnosten

Online paragnosten kunnen jou helpen in consult met heel veel verschillende vragen. Zo kunnen ze de toekomst voorspellen, kunnen ze je een luisterend oor bieden, antwoorden geven op alle vragen die jij hebt en jou helpen met nieuwe inzichten. Online paragnosten hebben paranormale gaven waardoor zij dingen weten die je zonder dit zesde zintuig niet kan weten.

Een spiritueel coach, onze consulenten, beschikken over verschillende spirituele gaven waarmee zij antwoord kunnen geven op iedere vraag en jou kunnen helpen. Deze spirituele gaven verschillen per persoon, ook kan het zijn dat de online paragnost meerdere paranormale gaven bezit.

Zo kan een paranormaal begaafd persoon heldervoelend, helderwetend, helderziend, helderhorend of helderruikend zijn. Doordat ze deze spirituele gaven hebben krijgen zij boodschappen door op verschillende manieren van andere entiteiten en de spirituele wereld. Daarom kunnen zij de antwoorden geven op al jouw vragen.

Je kan online heel gemakkelijk een consult starten met een paragnost. Dit kan door te chatten, telefonisch contact te maken of via de e-mail. Doordat jij online bent heb je de mogelijkheid om anoniem te blijven, maar het is ook mogelijk om je echte naam door te geven.

Wat is een heldervoelend paragnost?

Onze paragnosten online kunnen heldervoelend zijn. Wanneer mediums en paragnosten online heldervoelend zijn dan voelen zij de emoties, energieën en gevoelens van andere mensen. Zij voelen dus wat er leeft bij een ander persoon. Dit kan emotioneel zijn, maar ook lichamelijk. Een heldervoelend paragnost kan zo de emoties, energieën en gevoelens van anderen voelen. Wanneer zij dit voelen kunnen zij dan deze informatie doorgeven aan jou. Op die manier krijg jij als het ware een tweede gevoel bij een situatie waarin je zelf bent.

Online paragnosten

Wanneer is een heldervoelend paragnost nuttig?

Een heldervoelend paragnost kan erg nuttig zijn wanneer je vragen hebt over relaties. Wanneer je bijvoorbeeld vragen hebt over liefde of een relatie dan is het fijn om met iemand te praten die heldervoelend is. Zij kunnen namelijk door jouw energieën, emoties en gevoelens heen voelen wat jij precies nodig hebt. Ook kan een heldervoelend paragnost je helpen bij het maken van keuzes. Wanneer je bijvoorbeeld twijfelt tussen twee verschillende banen dan is het fijn om met iemand te praten die heldervoelend is. Zij kunnen namelijk door jouw energieën, emoties en gevoelens heen voelen wat voor jou de beste keuze is.

Een heldervoelend paragnost is dus erg nuttig wanneer je vragen hebt over relaties of wanneer je keuzes moet maken. Onze online paragnosten kunnen ook heldervoelend, helderwetend zijn. Zij beschikken dan over meerdere spirituele gaven waardoor zij jou een helder inzicht kunnen geven en antwoorden kunnen geven over liefde, relatie, werk maar ook andere levensvragen.

Wat is een helderwetend paragnost?

Onze paragnosten online kunnen ook helderwetend zijn. Wanneer paragnosten online helderwetend zijn dan weten zij dingen die andere mensen niet weten. Zij hebben hier geen uitleg voor en kunnen het ook niet verklaren hoe zij aan deze informatie komen. Deze informatie komt gewoon bij hen binnen en zij weten dan dingen die andere mensen niet weten.

Wanneer is een helderwetend paragnost nuttig?

Een helderwetend paragnost kan erg nuttig zijn wanneer je vragen hebt over toekomstige gebeurtenissen. Wanneer je bijvoorbeeld vragen hebt over je liefdesleven, werk of gezondheid in de toekomst dan is het fijn om met iemand te praten die helderwetend is. Zij kunnen namelijk door hun paranormale gaven weten wat er in de toekomst gaat gebeuren. Op die manier krijg jij als het ware een tweede inzicht in de toekomst en kan je beter voorbereid zijn op wat er komen gaat.

Een helderwetend paragnost is dus erg nuttig wanneer je vragen hebt over de toekomst. Onze online paragnosten kunnen ook helderwetend, helderziend zijn. Zij beschikken dan over meerdere spirituele gaven waardoor zij jou een helder inzicht kunnen geven en antwoorden kunnen geven over liefde, relatie, werk maar ook andere levensvragen.

Wanneer is een helderwetend paragnost nuttig?

Een helderwetend paragnost online is erg nuttig wanneer je vragen hebt over de toekomst. Wanneer je bijvoorbeeld vragen hebt over wat er in de toekomst gaat gebeuren met jou of een ander persoon dan is het fijn om met iemand te praten die helderwetend is. Zij kunnen namelijk door jouw energieën, emoties en gevoelens heen voelen wat er in de toekomst gaat gebeuren. Ook kan een helderwetend paragnost online je helpen bij het maken van keuzes.

Tijdens een gesprek met een helderwetend paragnost online kun je ook antwoorden krijgen op vragen die te maken hebben met overledenen. Zij kunnen hierover namelijk ook dingen weten en aanvoelen. Over het verleden, heden en de toekomst kunnen zij jou helpen met het krijgen van antwoorden.

Wat kan een helderziende?

Paragnosten online die helderziend zijn kunnen de toekomst voorspellen, inzicht geven in liefde, werk of andere vragen in het leven. Een helderziende kan namelijk heldere beelden zien van de toekomst of snel door jouw energieën, emoties en gevoelens heen voelen wat er speelt. Wanneer je een consult met een helderziende start dan kun je hem of haar allerlei vragen stellen over jou, een ander persoon of over je toekomst. Zij kunnen hierdoor snel een beeld vormen van de situatie en jou helpen met het krijgen van heldere antwoorden. Een helderziende is dus erg nuttig wanneer je vragen hebt over de toekomst of wanneer je keuzes moet maken.

Een helderziend paragnost kan beelden zien die uit het verleden, heden of de toekomst. Het is ook mogelijk dat deze beelden vanaf een andere plek komen. De boodschap die een helderziende jou kan geven kan jou helpen om tot nieuwe inzichten te komen of helpen om te weten wat jou in de toekomst te wachten staat.

Online paragnosten kunnen ook helderziend, heldervoelend zijn. Wanneer een paragnost helderziend, heldervoelend is dan krijgen zij dus niet alleen beelden door, maar voelen zij ook emoties aan. Een helderziend, heldervoelend paragnost kan jou dus helpen met het voorspellen van de toekomst en de emoties die daar bij zullen horen.

Wat doet iemand die helderhorend is?

Onze paragnosten online kunnen ook helderhorend zijn. Dan krijgt een paragnost boodschappen door door middel van geluiden. Deze geluiden kunnen stemmen zijn, maar ook andere geluiden. Wanneer een paragnost helderhorend is dan weet hij of zij dus wat deze geluiden betekenen en kan hij of zij jou hierdoor helpen met het krijgen van inzichten. Wanneer je een consult met een helderhorend paragnost online start dan kan hij of zij dus geluiden horen en weet hij of zij wat deze betekenen.

Een helderhorend medium of paragnost kan jou ook een luisterend oor bieden tijdens een consult. Dit omdat zij dingen kunnen horen die te maken hebben met de situatie die jij omschrijft. Voor een luisterend oor kun je ook een gesprek voeren met een heldervoelend, helderwetend paragnost omdat zij emoties goed kunnen aanvoelen.

Wat is het verschil tussen een medium en een paragnost?

Paragnosten online beschikken dus over paranormale gaven, ditzelfde geldt voor een erkende medium. Een master medium heeft ook gaven als helderziend, heldervoelend, helderwetend en helderhorend. Maar een goede medium kan nog meer, zij kunnen ook daadwerkelijk communiceren met overledenen. Dat is het grote verschil tussen een medium en een online paragnost.

Als jij dus graag wilt dat iemand tijdens een gesprek communiceert met een overleden dierbare, dan is het belangrijk dat je kiest voor iemand die echt een medium is. Een erkende medium, zoals de paragnosten online op onze site, kan dit namelijk voor je regelen. Zij kunnen dan tijdens het consult contact leggen met de overledene en jou de boodschap doorgeven die de overledene voor je heeft.

Kaarten leggen met een paragnost online

Verder dan een gesprek met mediums en paragnosten is het ook mogelijk dat zij tijdens de chat of het bellen kaarten voor jou leggen. Dit kunnen lenormand kaarten, Engelen kaarten of tarot kaarten zijn. Deze kaarten zorgen er voor dat jij nog meer inzichten krijgt tijdens het consult met een spiritueel coach.

Lenormand kaarten zijn erg populair onder onze paragnosten. Dit komt doordat de lenormand een oude manier is van voorspellen en dit erg nauwkeurig kan zijn. Bij elk consult met een online paragnost kan je aangeven of je Lenormand kaarten wilt of niet. Deze keuze is erg makkelijk via de chat of telefoon aan te geven.

Een ander soort van populaire kaarten die onze paragnosten gebruiken zijn Engelenkaarten. Dit zijn kaarten met plaatjes van engelen op. Deze kaarten helpen jou om meer in contact te komen met je eigen gidsen of beschermengel. Een online paragnost die Engelenkaarten legt, zal deze dus gebruiken om jou meer in contact te laten komen met je eigen gids of beschermengel. Dit kan erg helpend zijn wanneer je vragen hebt over wat jou te doen staat of wanneer je bepaalde dingen niet begrijpt.

Ook kan een online paragnost tijdens een consult tarot kaarten leggen. De tarot kaarten zijn met plaatjes van toekomstige gebeurtenissen of symbolische beelden. Wanneer een online paragnost tarot kaarten legt, dan zal hij of zij deze kaarten gebruiken om jou meer inzicht te geven in toekomstige situaties. Wanneer je tijdens het consult een online paragnost vraagt om tarot kaarten te leggen, dan is het belangrijk dat je duidelijk aangeeft waarover je toekomstige inzichten wilt hebben. Zo kan de online paragnost de tarot kaarten beter interpreteren en jou hierdoor helpen.

Wat kunnen paragnosten verder nog met een gave

Tijdens een gesprek met de paragnosten online kun je dus praten over liefde, relatie, carrière of overleden dierbaren. Zij kunnen voor jou kaarten leggen zodat jij tot nieuwe inzichten komt. Ook kan een helderziende voor jou een foto lezen. Bij een foto uit het verleden bijvoorbeeld kunnen zij jou helpen om antwoorden te krijgen die je nooit eerder hebt gehad. Ook zijn er consulenten die healing kunnen uitvoeren voor jou. Zo kunnen negatieve energie blokkades worden verbroken zodat je meer positieve energie krijgt.

Een vorm van healing is Reiki, Reiki is een vorm van energie die door middel van aanraking wordt overgedragen. Deze Reiki kan dan op afstand worden toegepast of tijdens een consult in het echt. Wanneer je kiest voor een online paragnost is het belangrijk dat je aangeeft of je wel of niet gebruik wilt maken van Reiki. Dit kan namelijk erg fijn zijn voor je, maar sommige mensen vinden het minder prettig. Je kunt dus altijd aangeven wat je fijn vindt of niet.

Een online paragnost kan je helpen met allerlei soorten vragen die je hebt over liefde, relaties, werk of overleden dierbaren. Zij kunnen Lenormand kaarten, tarotkaarten, engelenkaarten of een ander soort van kaarten leggen. Wat ze precies met hun gave kunnen doen is afhankelijk van het medium zelf. Wanneer je een consult aanvraagt via onze site, kun je altijd aangeven wat voor soort hulp je nodig hebt of welke vragen je hebt. Dit kan de online paragnost helpen om je nog beter van dienst te zijn.

Start een consult met een online medium of paragnost

Een heldervoelend, helderwetend of helderziend paragnost nodig voor een consult? Onze consulenten staan de hele dag voor jou klaar om een gesprek te starten. Je kan bellen, chatten of via de e-mail contact hebben met een consulent naar keuze.

Het is belangrijk dat je eerst goed nadenkt wat jij met een consult wilt bereiken en dan kijkt of een consulent dit ook daadwerkelijk voor jou kan betekenen. Maak dan een keuze uit de consulent met wie jij wilt praten. Je kan dan online credits kopen waarmee je het gesprek met een medium of paragnost kan betalen.

Je kan zelf bepalen of je wilt chatten met een paragnost, start dan de chat. Als je wilt bellen met een paragnost, bel dan wanneer jij wilt. Ook kun je via de e-mail met een helderziende of een van de andere consulenten spreken.

 

Anita
Beschikbaar
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Angie
Beschikbaar
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Arlette
Ingesprek
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Linda
Ingesprek
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Medium Martina
Ingesprek
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.