?> Online paragnosten | Nieuwe Tijd

Online paragnosten

Online paragnosten kunnen jou helpen in consult met heel veel verschillende vragen. Zo kunnen ze de toekomst voorspellen, kunnen ze je een luisterend oor bieden, antwoorden geven op alle vragen die jij hebt en jou helpen met nieuwe inzichten. Online paragnosten hebben paranormale gaven waardoor zij dingen weten die je zonder dit zesde zintuig niet kan weten.

Een spiritueel coach, onze consulenten, beschikken over verschillende spirituele gaven waarmee zij antwoord kunnen geven op iedere vraag en jou kunnen helpen. Deze spirituele gaven verschillen per persoon, ook kan het zijn dat de online paragnost meerdere paranormale gaven bezit.

Zo kan een paranormaal begaafd persoon heldervoelend, helderwetend, helderziend, helderhorend of helderruikend zijn. Doordat ze deze spirituele gaven hebben krijgen zij boodschappen door op verschillende manieren van andere entiteiten en de spirituele wereld. Daarom kunnen zij de antwoorden geven op al jouw vragen.

Je kan online heel gemakkelijk een consult starten met een paragnost. Dit kan door te chatten, telefonisch contact te maken of via de e-mail. Doordat jij online bent heb je de mogelijkheid om anoniem te blijven, maar het is ook mogelijk om je echte naam door te geven.

Wat is een heldervoelend paragnost?

Onze paragnosten online kunnen heldervoelend zijn. Wanneer mediums en paragnosten online heldervoelend zijn dan voelen zij de emoties, energieën en gevoelens van andere mensen. Zij voelen dus wat er leeft bij een ander persoon. Dit kan emotioneel zijn, maar ook lichamelijk. Een heldervoelend paragnost kan zo de emoties, energieën en gevoelens van anderen voelen. Wanneer zij dit voelen kunnen zij dan deze informatie doorgeven aan jou. Op die manier krijg jij als het ware een tweede gevoel bij een situatie waarin je zelf bent.

Online paragnosten

Wanneer is een heldervoelend paragnost nuttig?

Een heldervoelend paragnost kan erg nuttig zijn wanneer je vragen hebt over relaties. Wanneer je bijvoorbeeld vragen hebt over liefde of een relatie dan is het fijn om met iemand te praten die heldervoelend is. Zij kunnen namelijk door jouw energieën, emoties en gevoelens heen voelen wat jij precies nodig hebt. Ook kan een heldervoelend paragnost je helpen bij het maken van keuzes. Wanneer je bijvoorbeeld twijfelt tussen twee verschillende banen dan is het fijn om met iemand te praten die heldervoelend is. Zij kunnen namelijk door jouw energieën, emoties en gevoelens heen voelen wat voor jou de beste keuze is.

Een heldervoelend paragnost is dus erg nuttig wanneer je vragen hebt over relaties of wanneer je keuzes moet maken. Onze online paragnosten kunnen ook heldervoelend, helderwetend zijn. Zij beschikken dan over meerdere spirituele gaven waardoor zij jou een helder inzicht kunnen geven en antwoorden kunnen geven over liefde, relatie, werk maar ook andere levensvragen.

Wat is een helderwetend paragnost?

Onze paragnosten online kunnen ook helderwetend zijn. Wanneer paragnosten online helderwetend zijn dan weten zij dingen die andere mensen niet weten. Zij hebben hier geen uitleg voor en kunnen het ook niet verklaren hoe zij aan deze informatie komen. Deze informatie komt gewoon bij hen binnen en zij weten dan dingen die andere mensen niet weten.

Wanneer is een helderwetend paragnost nuttig?

Een helderwetend paragnost kan erg nuttig zijn wanneer je vragen hebt over toekomstige gebeurtenissen. Wanneer je bijvoorbeeld vragen hebt over je liefdesleven, werk of gezondheid in de toekomst dan is het fijn om met iemand te praten die helderwetend is. Zij kunnen namelijk door hun paranormale gaven weten wat er in de toekomst gaat gebeuren. Op die manier krijg jij als het ware een tweede inzicht in de toekomst en kan je beter voorbereid zijn op wat er komen gaat.

Een helderwetend paragnost is dus erg nuttig wanneer je vragen hebt over de toekomst. Onze online paragnosten kunnen ook helderwetend, helderziend zijn. Zij beschikken dan over meerdere spirituele gaven waardoor zij jou een helder inzicht kunnen geven en antwoorden kunnen geven over liefde, relatie, werk maar ook andere levensvragen.

Wanneer is een helderwetend paragnost nuttig?

Een helderwetend paragnost online is erg nuttig wanneer je vragen hebt over de toekomst. Wanneer je bijvoorbeeld vragen hebt over wat er in de toekomst gaat gebeuren met jou of een ander persoon dan is het fijn om met iemand te praten die helderwetend is. Zij kunnen namelijk door jouw energieën, emoties en gevoelens heen voelen wat er in de toekomst gaat gebeuren. Ook kan een helderwetend paragnost online je helpen bij het maken van keuzes.

Tijdens een gesprek met een helderwetend paragnost online kun je ook antwoorden krijgen op vragen die te maken hebben met overledenen. Zij kunnen hierover namelijk ook dingen weten en aanvoelen. Over het verleden, heden en de toekomst kunnen zij jou helpen met het krijgen van antwoorden.

Wat kan een helderziende?

Paragnosten online die helderziend zijn kunnen de toekomst voorspellen, inzicht geven in liefde, werk of andere vragen in het leven. Een helderziende kan namelijk heldere beelden zien van de toekomst of snel door jouw energieën, emoties en gevoelens heen voelen wat er speelt. Wanneer je een consult met een helderziende start dan kun je hem of haar allerlei vragen stellen over jou, een ander persoon of over je toekomst. Zij kunnen hierdoor snel een beeld vormen van de situatie en jou helpen met het krijgen van heldere antwoorden. Een helderziende is dus erg nuttig wanneer je vragen hebt over de toekomst of wanneer je keuzes moet maken.

Een helderziend paragnost kan beelden zien die uit het verleden, heden of de toekomst. Het is ook mogelijk dat deze beelden vanaf een andere plek komen. De boodschap die een helderziende jou kan geven kan jou helpen om tot nieuwe inzichten te komen of helpen om te weten wat jou in de toekomst te wachten staat.

Online paragnosten kunnen ook helderziend, heldervoelend zijn. Wanneer een paragnost helderziend, heldervoelend is dan krijgen zij dus niet alleen beelden door, maar voelen zij ook emoties aan. Een helderziend, heldervoelend paragnost kan jou dus helpen met het voorspellen van de toekomst en de emoties die daar bij zullen horen.

Wat doet iemand die helderhorend is?

Onze paragnosten online kunnen ook helderhorend zijn. Dan krijgt een paragnost boodschappen door door middel van geluiden. Deze geluiden kunnen stemmen zijn, maar ook andere geluiden. Wanneer een paragnost helderhorend is dan weet hij of zij dus wat deze geluiden betekenen en kan hij of zij jou hierdoor helpen met het krijgen van inzichten. Wanneer je een consult met een helderhorend paragnost online start dan kan hij of zij dus geluiden horen en weet hij of zij wat deze betekenen.

Een helderhorend medium of paragnost kan jou ook een luisterend oor bieden tijdens een consult. Dit omdat zij dingen kunnen horen die te maken hebben met de situatie die jij omschrijft. Voor een luisterend oor kun je ook een gesprek voeren met een heldervoelend, helderwetend paragnost omdat zij emoties goed kunnen aanvoelen.

Wat is het verschil tussen een medium en een paragnost?

Paragnosten online beschikken dus over paranormale gaven, ditzelfde geldt voor een erkende medium. Een master medium heeft ook gaven als helderziend, heldervoelend, helderwetend en helderhorend. Maar een goede medium kan nog meer, zij kunnen ook daadwerkelijk communiceren met overledenen. Dat is het grote verschil tussen een medium en een online paragnost.

Als jij dus graag wilt dat iemand tijdens een gesprek communiceert met een overleden dierbare, dan is het belangrijk dat je kiest voor iemand die echt een medium is. Een erkende medium, zoals de paragnosten online op onze site, kan dit namelijk voor je regelen. Zij kunnen dan tijdens het consult contact leggen met de overledene en jou de boodschap doorgeven die de overledene voor je heeft.

Kaarten leggen met een paragnost online

Verder dan een gesprek met mediums en paragnosten is het ook mogelijk dat zij tijdens de chat of het bellen kaarten voor jou leggen. Dit kunnen lenormand kaarten, Engelen kaarten of tarot kaarten zijn. Deze kaarten zorgen er voor dat jij nog meer inzichten krijgt tijdens het consult met een spiritueel coach.

Lenormand kaarten zijn erg populair onder onze paragnosten. Dit komt doordat de lenormand een oude manier is van voorspellen en dit erg nauwkeurig kan zijn. Bij elk consult met een online paragnost kan je aangeven of je Lenormand kaarten wilt of niet. Deze keuze is erg makkelijk via de chat of telefoon aan te geven.

Een ander soort van populaire kaarten die onze paragnosten gebruiken zijn Engelenkaarten. Dit zijn kaarten met plaatjes van engelen op. Deze kaarten helpen jou om meer in contact te komen met je eigen gidsen of beschermengel. Een online paragnost die Engelenkaarten legt, zal deze dus gebruiken om jou meer in contact te laten komen met je eigen gids of beschermengel. Dit kan erg helpend zijn wanneer je vragen hebt over wat jou te doen staat of wanneer je bepaalde dingen niet begrijpt.

Ook kan een online paragnost tijdens een consult tarot kaarten leggen. De tarot kaarten zijn met plaatjes van toekomstige gebeurtenissen of symbolische beelden. Wanneer een online paragnost tarot kaarten legt, dan zal hij of zij deze kaarten gebruiken om jou meer inzicht te geven in toekomstige situaties. Wanneer je tijdens het consult een online paragnost vraagt om tarot kaarten te leggen, dan is het belangrijk dat je duidelijk aangeeft waarover je toekomstige inzichten wilt hebben. Zo kan de online paragnost de tarot kaarten beter interpreteren en jou hierdoor helpen.

Wat kunnen paragnosten verder nog met een gave

Tijdens een gesprek met de paragnosten online kun je dus praten over liefde, relatie, carrière of overleden dierbaren. Zij kunnen voor jou kaarten leggen zodat jij tot nieuwe inzichten komt. Ook kan een helderziende voor jou een foto lezen. Bij een foto uit het verleden bijvoorbeeld kunnen zij jou helpen om antwoorden te krijgen die je nooit eerder hebt gehad. Ook zijn er consulenten die healing kunnen uitvoeren voor jou. Zo kunnen negatieve energie blokkades worden verbroken zodat je meer positieve energie krijgt.

Een vorm van healing is Reiki, Reiki is een vorm van energie die door middel van aanraking wordt overgedragen. Deze Reiki kan dan op afstand worden toegepast of tijdens een consult in het echt. Wanneer je kiest voor een online paragnost is het belangrijk dat je aangeeft of je wel of niet gebruik wilt maken van Reiki. Dit kan namelijk erg fijn zijn voor je, maar sommige mensen vinden het minder prettig. Je kunt dus altijd aangeven wat je fijn vindt of niet.

Een online paragnost kan je helpen met allerlei soorten vragen die je hebt over liefde, relaties, werk of overleden dierbaren. Zij kunnen Lenormand kaarten, tarotkaarten, engelenkaarten of een ander soort van kaarten leggen. Wat ze precies met hun gave kunnen doen is afhankelijk van het medium zelf. Wanneer je een consult aanvraagt via onze site, kun je altijd aangeven wat voor soort hulp je nodig hebt of welke vragen je hebt. Dit kan de online paragnost helpen om je nog beter van dienst te zijn.

Start een consult met een online medium of paragnost

Een heldervoelend, helderwetend of helderziend paragnost nodig voor een consult? Onze consulenten staan de hele dag voor jou klaar om een gesprek te starten. Je kan bellen, chatten of via de e-mail contact hebben met een consulent naar keuze.

Het is belangrijk dat je eerst goed nadenkt wat jij met een consult wilt bereiken en dan kijkt of een consulent dit ook daadwerkelijk voor jou kan betekenen. Maak dan een keuze uit de consulent met wie jij wilt praten. Je kan dan online credits kopen waarmee je het gesprek met een medium of paragnost kan betalen.

Je kan zelf bepalen of je wilt chatten met een paragnost, start dan de chat. Als je wilt bellen met een paragnost, bel dan wanneer jij wilt. Ook kun je via de e-mail met een helderziende of een van de andere consulenten spreken.

 

Medium Florance
 
Boxnummer 000228
Medium Florance
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Medium Angie
 
Boxnummer 000178
Medium Angie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Angel Mary
 
Boxnummer 000220
Angel Mary
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ingrid
  
Boxnummer 000277
Ingrid
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer 000248
Paragnost en Healer Kim
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
 Hope
 
Boxnummer 000471
Hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Lou
  
Boxnummer 000247
Lou
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Clarisa
 
Boxnummer 000193
Clarisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Cher
  
Boxnummer 000286
Cher
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Victoria
 
Boxnummer 000361
Victoria
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Super Psychic
 
Boxnummer 000243
Super Psychic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Casandra
 
Boxnummer 000192
Casandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Test Box
 
Boxnummer 000203
Test Box
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Cassandra
   
Boxnummer 000172
Cassandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Linda
 
Boxnummer 000306
Linda
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Valentino
  
Boxnummer 000329
Valentino
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Amrita
 
Boxnummer 000340
Amrita
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Bob
   
Boxnummer 000238
Bob
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer 000181
Spiritueel coach Sky
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Delayha Nyari
  
Boxnummer 000241
Delayha Nyari
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Henk Jan
   
Boxnummer 000302
Henk Jan
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Baya
  
Boxnummer 000322
Baya
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Willem
 
Boxnummer 000207
Willem
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angelique
  
Boxnummer 000303
Angelique
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Medium Yvonne
 
Boxnummer 000173
Medium Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Natasja
 
Boxnummer 000251
Natasja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Jo An
 
Boxnummer 000176
Jo An
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Truthful Insights
 
Boxnummer 000244
Truthful Insights
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Paragnost Marco
 
Boxnummer 000199
Paragnost Marco
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Medium Arlette
 
Boxnummer 000161
Medium Arlette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Christel
  
Boxnummer 000150
Christel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Mandy
  
Boxnummer 000218
Mandy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Manuela
  
Boxnummer 000530
Manuela
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Ben Ben
 
Boxnummer 000227
Ben Ben
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Yvonne
  
Boxnummer 000292
Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Medium Layla (2)
    
Boxnummer 000182
Medium Layla (2)
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Quin
  
Boxnummer 000321
Quin
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Angel
 
Boxnummer 000140
Angel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Merel
  
Boxnummer 000291
Merel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Relationship Expert
 
Boxnummer 000242
Relationship Expert
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.