Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums
Medium chat

Medium chat

Via de chat met een medium/paragnost kun jij tot heldere inzichten en antwoorden komen. Mediums/paragnosten hebben paranormale gaven waardoor zij jou kunnen helpen met duidelijke antwoorden die jij niet wist en die je op een andere manier ook niet te weten kan krijgen. Omdat een medium/paragnoste een spirituele ontwikkeling hebben doorgemaakt kunnen zij dingen weten, voelen, horen, zien die je zonder deze gaven niet kan waarnemen. Zo kun jij dus vragen stellen over je liefdesleven, werk en gezondheid waar jij antwoorden op krijgt die je verder helpen. Door de chat met een medium/paragnost ben jij niet alleen maar afhankelijk van je eigen inzichten, maar krijg je ook inzichten vanuit een andere bron.

Een chat met een medium/paragnost is dus zeker aan te raden wanneer jij vragen hebt waarop je geen antwoord weet. Mediums en paragnosten hebben verschillende gaven en kunnen ook meerdere gaven hebben:

  • Helderziend
  • Heldervoelend
  • Helderwetend
  • Helderhorend

Een top medium kan jou door deze gaven helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling, vragen over de liefde, werk maar ook toekomst voorspelling. Een chat met een medium/paragnost is voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in zijn of haar leven. Het is belangrijk om te weten dat een chat met een medium/paragnost niet vervangend is voor een bezoek aan een arts of therapeut. Een chat met een medium/paragnost is bedoeld voor extra inzicht en advies en moet dus niet gebruikt worden als vervanging van professioneel advies.

Een spiritueel coach die helderziend is

Bij de medium chat kun jij in contact komen met een paragnost/medium die helderziend is. Wanneer een spiritueel coach helderziend is dan is hij of zij in staat om dingen te zien die jij niet kunt zien. Dit kan bijvoorbeeld een beeld van iemand uit het verleden, maar ook toekomstige gebeurtenissen. Deze visioenen zijn niet altijd even duidelijk en het is aan de spiritueel coach om deze beelden zo helder mogelijk over te brengen. Wanneer een spirituele coach je beelden laat zien, is het belangrijk dat je deze niet letterlijk op vat, maar dat je de beelden gebruikt als een soort guidance.

De spirituele coach met jarenlange ervaring is er om je te helpen met het vinden van antwoorden, maar het is aan jou hoe je deze antwoorden gaat gebruiken in je leven. Ook kan een medium helderziend en heldervoelend zijn, in dat geval is hij of zij niet alleen in staat om beelden te zien, maar ook gevoelens van anderen waarnemen. Dit kan erg interessant zijn wanneer je vragen hebt over relaties of over mensen in je omgeving.

Medium chat

Een heldervoelend, helderwetend medium die contact kan leggen met overledenen

Wanneer een medium contact legt met overledenen kunnen zij je helpen met vragen die je hebt over personen die niet meer in je leven aanwezig zijn. Dit kan erg fijn zijn, want het geeft je de kans om afscheid te nemen, maar ook om vragen te stellen die je altijd al had. Mediums zijn er in verschillende soorten en maten en ieder medium heeft zijn of haar eigen specialiteit. Zo zijn er mediums heldervoelend/helderziend die contact kunnen leggen met overledenen, maar er zijn ook mediums die helderziend/heldervoelend zijn die contact kunnen leggen met geesten van mensen die nog in leven zijn. Dit is erg fijn wanneer je vragen hebt over

Een relatie coach die heldervoelend is

Een heldervoelend medium kan gevoelens, emoties en energie van andere mensen voelen. Dit is erg fijn wanneer je vragen hebt over relaties, want deze mediums kunnen je helpen om inzicht te krijgen in wat er speelt bij de ander. Ook kunnen ze je helpen met het vinden van antwoorden op vragen die je hebt. Deze mediums zijn er om je te helpen, maar het is aan jou hoe je deze inzichten gaat gebruiken in je leven.

Ook kan een medium heldervoelend en helderwetend zijn. Wanneer een medium heldervoelend en helderwetend is dan is hij of zij in staat om dingen te voelen en weten die jij niet kunt. Dit kan erg fijn zijn, want deze mediums kunnen je helpen met het vinden van antwoorden op vragen die je hebt over allerlei verschillende onderwerpen.

Een helder voelend medium kan jou ook helpen met het voorspellen van de toekomst, bijvoorbeeld over liefde en relaties. Zo kun jij over de liefde/relatie inzicht krijgen over wat er in de toekomst zal gaan gebeuren. Zo kan een heldervoelend medium jou helpen met vragen over liefde, werk, relaties maar ook juist nieuwe inzichten geven over wat jou te wachten staat in de toekomst.

Omdat een medium en paragnost die heldervoelend is gevoelens van andere kunnen voelen, kan het fijn zijn om gesprekken te voeren over liefde/relatie. Omdat een medium heldervoelend deze gevoelens kan aanvoelen kan het fijn zijn om zo de situatie beter te gebruiken.

Een mental coach die helderwetend is

Je kan dus in contact komen met een heldervoelend en helderwetend medium. Een helderwetend en heldervoelend medium kan jou in heel veel situaties helpen. Een helderwetend medium kan voor jou ook contact met overledenen maken. Wanneer er contact wordt gelegd door een helderwetend medium dan weet dit medium alles van de overledene. Er wordt dan ook gezegd dat een helderwetend medium contact legt met de ziel van de overledene. Een helder wetend medium is er om je te helpen met vragen die je hebt over personen die niet meer in je leven zijn, maar ook over mensen die nog wel in je leven zijn.

Een helder wetend medium kan jou helpen met het vinden van antwoorden en inzichten die je hebt uit het verleden, heden en toekomst. Een helder wetend medium is erg fijn wanneer je vragen hebt over allerlei verschillende onderwerpen.

Een ervaren medium die helderhorend is

Het kan ook zo zijn dat een medium of paragnost helderhorend is. Wanneer iemand bij de medium chat helder horend is dan betekent dit dat deze persoon helder hoort. Een ervaren medium die helderhorend is, is er voor jou om je te helpen met vragen die je hebt. Een helderhorend medium bij de medium chat die hoort stemmen of andere geluiden die jou kunnen helpen met alle vragen die jij hebt.

Als je vragen hebt over liefde, relaties, werk of je persoonlijke ontwikkeling dan kun je bij een helder horend medium terecht. De geluiden die een helder horend medium door krijgt zijn boodschappen die zij ontvangen van de andere entiteiten.

Een luisterend oor van een medium/paragnost

Bij de medium chat kun jij ook terecht als je behoefte hebt aan een luisterend oor. Dit kan zo zijn als je wilt praten over liefde, persoonlijke ontwikkeling, relatie, werk of andere onderdelen in jouw leven die jou bezighouden. Het kan fijn zijn om met een spiritueel coach gesprekken te voeren over dingen die jou negatief bezig houden. Door een luisterend oor van een medium bij de medium chat kun jij nieuwe inzichten krijgen.

Een heldervoelend/helderwetend medium kan jou bijvoorbeeld helpen tijdens de chat door uit te spreken welke gevoelens hij of zij doorkrijgt bij een bepaalde situatie. Ook kan een luisterend oor van een heldervoelend en helderwetend medium of paragnost fijn zijn bij het verlies van een dierbare. Zij kunnen jou helpen jouw emoties te begrijpen en onder controle te krijgen zodat jij het verlies beter kan accepteren.

Een Reiki Master bij de medium chat

Ook healing op afstand kan worden uitgevoerd met behulp van de medium chat. Door healing op afstand van een Reiki Master bij de medium chat kun jij je beter voelen. Healing op afstand is erg fijn wanneer je een burn-out hebt, of veel stress ervaart. Ook bij andere klachten kan healing op afstand helpen.

Wanneer je last hebt van fysieke klachten, kan het helpen om een Reiki Master in te schakelen. Healing op afstand via de medium chat is namelijk net zo effectief als wanneer je naar een praktijk gaat.

Een Reiki Master is een coach die gespecialiseerd is in het toepassen van de helende kracht van energie. Een Reiki Master op de medium chat kan jou helpen met het wegnemen van blokkades die er zijn in je leven. Ook kan een Reiki Master met jarenlange ervaring je helpen met het in balans brengen van je chakra’s.

Kaarten leggen tijdens de medium chat

Een kaartlegster kan bij de medium chat kaarten voor je leggen. Dit kan erg fijn zijn wanneer je vragen hebt over liefde, relaties, geld of andere onderwerpen die jou bezighouden. Het is mogelijk om bij de medium chat online een kaartlegging te doen. De kaarten die je krijgt tijdens de chat, kunnen jou helpen met het vinden van antwoorden en inzichten.

Als je kaarten laat leggen bij een medium of paragnost op de medium chat dan worden de kaarten gelegd op een specifieke manier. Dit hangt af van het soort vragen die je hebt en wat je wilt weten. Zo kunnen de kaarten bijvoorbeeld worden gelegd in een driehoek of cirkel.

Wanneer je een kaartlegging laat doen van een medium of paragnost op de medium chat, kun je er ook voor kiezen om de tarot kaarten te laten leggen. Tarot kaarten zijn erg fijn wanneer je vragen hebt over een bepaalde situatie in je leven. Ze kunnen jou helpen met het vinden van nieuwe inzichten en antwoorden.

Ook kan een kaartlegster lenormand kaarten leggen via de chat. Lenormand kaarten zijn erg fijn wanneer je vragen hebt over relaties, liefde of werk. Lenormand kaarten zijn een soort orakelkaarten en kunnen jou helpen met het vinden van antwoorden op vragen die je hebt. Lenormand kaarten kunnen helpen bij het nemen van beslissingen in je leven.

Ook Engelen kaarten kunnen gebruikt worden door een kaartlegster bij een chat. Met dit soort kaarten kun je vragen stellen over liefde, werk of andere onderwerpen die jou bezighouden. Engelen kaarten zijn erg fijn als je hulp nodig hebt bij het nemen van beslissingen in je leven.

Een reading tijdens de medium chat

Tijdens een reading wordt er gebruik gemaakt van helderziendheid, helderhorendheid en heldervoelendheid. Een reading is een fijne manier om in contact te komen met je hogere zelf, spirituele gidsen of overleden dierbaren.

Een reading tijdens de medium chat kan erg fijn zijn bij het verwerken van een rouwproces. Het is mogelijk om tijdens een reading contact te maken met je overleden dierbare. Tijdens de reading kun je vragen stellen aan je overleden dierbare en krijg je antwoord op vragen die jou bezighouden.

Een reading tijdens de chat is ook erg fijn wanneer je vragen hebt over liefde, werk of relaties. Een reading kan helpen met het vinden van antwoorden op vragen die jou bezighouden. De mediums op de chat zijn helderziend, helderwetend, helderhorend en heldervoelend. Zij kunnen jou helpen met het vinden van antwoorden op vragen die je hebt.

Start de chat met een medium/paragnoste

Voor alle vragen over de liefde, relatie, werk of andere mensen. Voor een relatie coach die jouw adviezen kan geven over jou relatie. Voor een spiritueel coach die contact met overledenen voor jou maakt. Voor een heldervoelend en wetend kaartlegster die jou helpt met nieuwe inzichten. Door healing op afstand door een helder voelend Reiki Master. Of voor een medium kaartlegger die lenormand kaarten gebruikt. Voor een luisterend oor om te praten over de liefde. Dit zijn allemaal redenen waarvoor je met een medium in gesprek kan komen bij de medium chat.

Bij de medium chat staan de hele dag door een helderwetend en heldervoelend medium voor jou klaar om te helpen met het beantwoorden van vragen. Je kan online eenvoudig een credit kopen waarmee je het consult met een medium kan betalen.

Je kan nu direct nog een chat starten met een medium en paragnost.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612