Toekomstvoorspellers voor jou
Toekomstvoorspellers voor jou
Toekomstvoorspellers voor jou

Waarzegster

Waarzegster

Een waarzegster kennen we vaak als ‘de mevrouw met de glazen bol en de magische krachten die de toekomst voorspelt’, toch is het zo dat een waarzegster een stukje serieuzer is dan dit. Een waarzegster is namelijk een persoon die zich heeft verdiept in de kunst van het voorspellen. Dit doen zij door middel van verschillende technieken, zoals tarotkaarten, astrologie of chiromantie (palmlezen). Een waarzegster interpreteert de symboliek van deze technieken, zodat zij een voorspelling kan doen over iemands toekomst en zorgt er voor dat verborgen zaken onthult worden.

De kunst van het voorspellen is echter niet makkelijk en er komt heel wat bij kijken. Zo moet een waarzegster niet alleen de symboliek van de technieken kennen, maar ook in staat zijn om deze te interpreteren. Dit is namelijk niet altijd even makkelijk, want de symboliek kan soms erg cryptisch zijn. Daarnaast moet een waarzegster ook in staat zijn om haar interpretatie aan te passen aan de vraag die iemand stelt. Dit is namelijk vaak erg belangrijk, want het kan namelijk bepalend zijn voor de uitkomst van de voorspelling.

Hoe kan een waarzegster jou helpen?

Een waarzegster kan op verschillende manieren helpen om inzicht te krijgen in het verleden, zodat je op die manier je beter kan voorbereiden. Zo kan een waarzegster bijvoorbeeld helpen bij het nemen van beslissingen. Dit doet zij door inzicht te geven in de mogelijke gevolgen van je beslissingen. Zo weet je dus precies wat je kunt verwachten en kun je beter inschatten of een bepaalde beslissing wel of niet verstandig is.

Daarnaast kan een waarzegster ook helpen bij het oplossen van problemen. Dit doet zij door inzicht te geven in de oorzaken van je problemen. Zo weet je waar het probleem precies vandaan komt en kun je hier beter mee omgaan. Ook kan een waarzegster helpen bij het vinden van antwoorden op vragen. Zo kan zij bijvoorbeeld helpen bij het vinden van antwoorden op vragen over je toekomst.

Een waarzegster is dus een persoon die je kan helpen om inzicht te krijgen in verschillende aspecten van je leven. Dit kan erg handig zijn, want zo weet je precies wat er gaat gebeuren en kun je hier beter op voorbereid zijn. Wanneer je dus vragen of problemen hebt, kan een waarzegster je hierbij helpen.

Waarzegster

Wanneer zou je een waarzegster raadplegen?

Een waarzegster is iemand die je kan helpen met verschillende aspecten van je leven. Dit betekent dat je een waarzegster kan raadplegen wanneer je vragen of problemen hebt over bijvoorbeeld je toekomst, je carrière of je relatie. Het is echter wel belangrijk om te weten dat een waarzegster geen toverkracht heeft en je dus niet alles kan vertellen. Een waarzegster is een persoon die inzicht kan geven, maar het is aan jou om hier iets mee te doen.

Het is dus belangrijk om goed na te denken voordat je een waarzegster raadpleegt. Dit is namelijk niet iets wat je zomaar even doet. Een waarzegster kan je erg goed helpen, maar het is wel belangrijk dat je weet wat je wilt weten. Zo weet je namelijk precies waar je aan toe bent en kun je hier beter mee omgaan. Wanneer je dus vragen of problemen hebt, kan een waarzegster je hierbij helpen. Zo is het zo dat een waarzegster verborgen zaken onthult.

Hoe gaat een waarzegster ter werk?

Waarzeggerij is al erg oud. Waarzegsters kunnen de toekomst voorspellen op verschillende manieren. Met de extra gevoelige zintuigen is het zo dat de waarzegsters emoties kunnen waarnemen. Deze zintuigen kunnen zijn dat iemand een helderziende is, kan helderweten, heldervoelen of helderruiken. Wanneer iemand helderziend is zullen zij een beeld krijgen. Het kan ook zo zijn dat er een sterk voorgevoel ontstaat bij jouw aura.

Het gebruik van kaarten is een van de vele manieren dat een waarzegster kan toepassen tijdens een reading. Dit kan met gewone speelkaarten en met speciale kaarten. Tarot kaarten bijvoorbeeld. Dit is een kaartspel dat al eeuwen meegaat en waar verschillende culturen gebruik van hebben gemaakt. De betekenis van de tarotkaarten is niet voor iedereen even duidelijk. Dit maakt het soms erg makkelijk, want de symboliek kan soms erg cryptisch zijn. Daarnaast moet een waarzegster ook in staat zijn om haar interpretatie aan te passen aan de vraag die iemand heeft.

Een andere manier waarop een waarzegster de toekomst kan voorspellen is door middel van chakra’s. Chakra’s zijn energiebanen die door het lichaam lopen. Wanneer er een blokkade in een van deze banen ontstaat, kan dit allerlei lichamelijke klachten veroorzaken. Een waarzegster zal de chakra’s van een persoon lezen om zo de toekomst te voorspellen.

Een waarzegster kan ook de toekomst voorspellen door middel van runen. Runen zijn oude Germaanse symbolen die elk hun eigen betekenis hebben. Een waarzegster zal deze symbolen lezen om zo de toekomst te voorspellen.

Een waarzegster kan de toekomst ook voorspellen door middel van palmlezen of lijnlezen. Dit is een methode die erg veel wordt gebruikt door waarzegsters. Palmlezen is een methode waarbij de lijnen in je hand worden gelezen. Lijnlezen is een methode waarbij de lijnen op je voorhoofd worden gelezen.

Kom in contact met een waarzegster

Wil jij ook dat een waarzegger jouw toekomst voorspelt? Online bij de Nieuwe Tijd kunnen onze consulenten voor jou voorspellingen doen over de toekomst. Waarzeggen kan gaan over allerlei verschillende onderwerpen. Het kan gaan over het tegenkomen van een leuke man of een mooie jongen. Het is net zo goed mogelijk dat de voorspellingen kunnen gaan over een grote groep dat binnenkort in jouw hotel reserveert of over gevaarlijke dieren dat jij tegen kan komen op vakantie.

Op verschillende manieren is het mogelijk om contact te leggen met een waarzegster. Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen, ook kun je met een waarzegster chatten of mailen. Het is jouw eigen keuze op welke manier jij contact opneemt met een waarzegster. Onze waa

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Valantino
Beschikbaar
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Margje
Offline
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Shanti
Offline
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Waarzegster Marion
Offline
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Nieuw. Heldervoelend • Intuïtief Coach • HSP • Relaties • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Psychische problemen • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Martina
Offline
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Martina
Offline
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster