Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums
Waarzegster

Een waarzegster kennen we vaak als ‘de mevrouw met de glazen bol en de magische krachten die de toekomst voorspelt’, toch is het zo dat een waarzegster een stukje serieuzer is dan dit. Een waarzegster is namelijk een persoon die zich heeft verdiept in de kunst van het voorspellen. Dit doen zij door middel van verschillende technieken, zoals tarotkaarten, astrologie of chiromantie (palmlezen). Een waarzegster interpreteert de symboliek van deze technieken, zodat zij een voorspelling kan doen over iemands toekomst en zorgt er voor dat verborgen zaken onthult worden.

De kunst van het voorspellen is echter niet makkelijk en er komt heel wat bij kijken. Zo moet een waarzegster niet alleen de symboliek van de technieken kennen, maar ook in staat zijn om deze te interpreteren. Dit is namelijk niet altijd even makkelijk, want de symboliek kan soms erg cryptisch zijn. Daarnaast moet een waarzegster ook in staat zijn om haar interpretatie aan te passen aan de vraag die iemand stelt. Dit is namelijk vaak erg belangrijk, want het kan namelijk bepalend zijn voor de uitkomst van de voorspelling.

Hoe kan een waarzegster jou helpen?

Een waarzegster kan op verschillende manieren helpen om inzicht te krijgen in het verleden, zodat je op die manier je beter kan voorbereiden. Zo kan een waarzegster bijvoorbeeld helpen bij het nemen van beslissingen. Dit doet zij door inzicht te geven in de mogelijke gevolgen van je beslissingen. Zo weet je dus precies wat je kunt verwachten en kun je beter inschatten of een bepaalde beslissing wel of niet verstandig is.

Daarnaast kan een waarzegster ook helpen bij het oplossen van problemen. Dit doet zij door inzicht te geven in de oorzaken van je problemen. Zo weet je waar het probleem precies vandaan komt en kun je hier beter mee omgaan. Ook kan een waarzegster helpen bij het vinden van antwoorden op vragen. Zo kan zij bijvoorbeeld helpen bij het vinden van antwoorden op vragen over je toekomst.

Een waarzegster is dus een persoon die je kan helpen om inzicht te krijgen in verschillende aspecten van je leven. Dit kan erg handig zijn, want zo weet je precies wat er gaat gebeuren en kun je hier beter op voorbereid zijn. Wanneer je dus vragen of problemen hebt, kan een waarzegster je hierbij helpen.

Waarzegster

Wanneer zou je een waarzegster raadplegen?

Een waarzegster is iemand die je kan helpen met verschillende aspecten van je leven. Dit betekent dat je een waarzegster kan raadplegen wanneer je vragen of problemen hebt over bijvoorbeeld je toekomst, je carrière of je relatie. Het is echter wel belangrijk om te weten dat een waarzegster geen toverkracht heeft en je dus niet alles kan vertellen. Een waarzegster is een persoon die inzicht kan geven, maar het is aan jou om hier iets mee te doen.

Het is dus belangrijk om goed na te denken voordat je een waarzegster raadpleegt. Dit is namelijk niet iets wat je zomaar even doet. Een waarzegster kan je erg goed helpen, maar het is wel belangrijk dat je weet wat je wilt weten. Zo weet je namelijk precies waar je aan toe bent en kun je hier beter mee omgaan. Wanneer je dus vragen of problemen hebt, kan een waarzegster je hierbij helpen. Zo is het zo dat een waarzegster verborgen zaken onthult.

Hoe gaat een waarzegster ter werk?

Waarzeggerij is al erg oud. Waarzegsters kunnen de toekomst voorspellen op verschillende manieren. Met de extra gevoelige zintuigen is het zo dat de waarzegsters emoties kunnen waarnemen. Deze zintuigen kunnen zijn dat iemand een helderziende is, kan helderweten, heldervoelen of helderruiken. Wanneer iemand helderziend is zullen zij een beeld krijgen. Het kan ook zo zijn dat er een sterk voorgevoel ontstaat bij jouw aura.

Het gebruik van kaarten is een van de vele manieren dat een waarzegster kan toepassen tijdens een reading. Dit kan met gewone speelkaarten en met speciale kaarten. Tarot kaarten bijvoorbeeld. Dit is een kaartspel dat al eeuwen meegaat en waar verschillende culturen gebruik van hebben gemaakt. De betekenis van de tarotkaarten is niet voor iedereen even duidelijk. Dit maakt het soms erg makkelijk, want de symboliek kan soms erg cryptisch zijn. Daarnaast moet een waarzegster ook in staat zijn om haar interpretatie aan te passen aan de vraag die iemand heeft.

Een andere manier waarop een waarzegster de toekomst kan voorspellen is door middel van chakra’s. Chakra’s zijn energiebanen die door het lichaam lopen. Wanneer er een blokkade in een van deze banen ontstaat, kan dit allerlei lichamelijke klachten veroorzaken. Een waarzegster zal de chakra’s van een persoon lezen om zo de toekomst te voorspellen.

Een waarzegster kan ook de toekomst voorspellen door middel van runen. Runen zijn oude Germaanse symbolen die elk hun eigen betekenis hebben. Een waarzegster zal deze symbolen lezen om zo de toekomst te voorspellen.

Een waarzegster kan de toekomst ook voorspellen door middel van palmlezen of lijnlezen. Dit is een methode die erg veel wordt gebruikt door waarzegsters. Palmlezen is een methode waarbij de lijnen in je hand worden gelezen. Lijnlezen is een methode waarbij de lijnen op je voorhoofd worden gelezen.

Kom in contact met een waarzegster

Wil jij ook dat een waarzegger jouw toekomst voorspelt? Online bij de Nieuwe Tijd kunnen onze consulenten voor jou voorspellingen doen over de toekomst. Waarzeggen kan gaan over allerlei verschillende onderwerpen. Het kan gaan over het tegenkomen van een leuke man of een mooie jongen. Het is net zo goed mogelijk dat de voorspellingen kunnen gaan over een grote groep dat binnenkort in jouw hotel reserveert of over gevaarlijke dieren dat jij tegen kan komen op vakantie.

Op verschillende manieren is het mogelijk om contact te leggen met een waarzegster. Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen, ook kun je met een waarzegster chatten of mailen. Het is jouw eigen keuze op welke manier jij contact opneemt met een waarzegster. Onze waa

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612