Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Mediumangel

Op zoek naar een mediumangel die je heldere consulten kan geven? Top mediums bieden een luisterend oor en hebben jarenlang ervaring met het geven van consult. Wil jij iets met een medium bespreken? Heb je vragen over het heden, verleden of andere onderwerpen zoals relatie, relatieproblemen of financiën? Een ervaren medium weet deze vragen eerlijk te beantwoorden.

Wat is een top medium?

Een medium of paragnost bezitten een spirituele gave. Deze gaven kunnen variëren. Zo heb je een medium dat helder voelend is, helderzienden of een medium of paragnost dat helderwetend. Een medium heeft een sterke intuïtie en weet vaak duidelijkheid te geven over bepaalde vragen. Een medium of paragnost kan communiceren met een angel, ook wel engelen genoemd. Een angel wordt benaderd door spirituele krachten en kan de boodschappen die ze doorkrijgen super goed aanvoelen en overbrengen.

Heldervoelend medium

Heldervoelendheid is het aanvoelen van spirituele ingevingen. Een heldervoelend medium kan tijdens een reading dingen aanvoelen, dit kan zijn bijvoorbeeld over de toekomst waarbij verschillende voorspellingen uitkomen of het ontdekken van onbekende talenten. Een top medium kan dingen zeggen die betrekking hebben op relaties of financiën.

Kaartleggers kunnen door middel van kaarten tot meerdere gedachten of vragen komen die ervoor moeten zorgen dat jij positief ingesteld wordt. Kaartleggers die gebruik maken van een angel of engelen krijgen antwoorden op vragen van de gidsen door.

Heldervoelendheid kan dus op verschillende manieren geuit worden. Mediums die heldervoelend zijn spreken uit wijsheid die ze hebben doorgekregen van een angel.

Helderziend medium

Helderzienden mediums en paragnosten kunnen beelden zien. Deze beelden die een helderziend medium of paragnost te zien krijgt, zijn vaak afkomstig van een angel. Deze beelden kan een helderziend medium vervolgens omzetten naar woorden en deze heel duidelijk vertellen. Een consulent zal altijd een helder, zuiver en eerlijk antwoord geven tijdens een consult.

Een top medium zal altijd een luisterend oor bieden en je kan een gesprek hebben in vertrouwen. Ze geven antwoord op paranormale vragen en hebben veel kennis over hun vakgebied. Onze consulenten hebben al veel levenservaring opgedaan in hun specialisme en dit brengen ze mee in een gesprek.

Een ervaren medium geeft heldere consulten en is altijd positief ingesteld

Een top medium geeft altijd positieve energie. Dit komt doordat zij altijd de focus houden op de behoeften van de klant. Zij willen een mooie reading, een goed gesprek en hopen duidelijkheid te kunnen geven.

Een top medium of top mediums worden ook wel lichtwerker genoemd. Je kan een gesprek aangaan over werkelijk alles. Als je een gesprek aan wilt gaan over liefde, relatieproblemen, tweelingzielen, of andere onderwerpen dan kan dat bij onze consulenten. Je kan ook met astrologen praten over je sterrenbeeld bijvoorbeeld.

Contact met onze mediums en paragnosten?

Wil jij een helderwetend of helderziend medium spreken? Wil jij een mooie reading met een van onze mediums of paragnosten waar ze spirituele ingevingen kunnen geven en positieve energie kunnen overbrengen? Wil jij een consulent in vertrouwen spreken dan kan dat!