Tarot engelenkaart

Tarot kaarten en engelen kaarten zijn een manier om in contact te komen met engelen en gidsen. Je kunt dit contact wel voelen maar niet zien, daarom zijn engelen kaarten een goede manier ter ondersteuning in jouw leven. In het dagelijkse leven kan het je ondersteunen om je levensdoel te bereiken, vooruitgang te zien in een situatie, herinneren aan verantwoordelijkheden maar ook om een boodschap over te brengen.

Tarot engelenkaarten kun je delen in twee. Je hebt de grote arcana en de kleine arcana. De grote hebben allemaal een aartsengel toegewezen, de kleine arcana is verdeeld in 4 delen; aarde, lucht, water en vuur. Hiervan is de bekendste vorm Doreen Virtue.

Als je de tarotkaarten gebruik zal je een duidelijk beeld krijgen van een bepaalde situatie, deze kun je op je eigen manier interpreteren. Zo krijg je inzicht in jouw eigen ontwikkelen maar ook in de liefde, je relatie of andere dagelijkse bezigheden. Kaarten die je regelmatig trekt kunnen een boodschap bevatten vanuit het universum.

Engelen helpen je met het maken van keuzes

Tijdens de leggingen kun je je focussen op één vraag en bij het trekken van een kaart krijg je dan een boodschap door. Je moet dus een vraag in gedachten houden, adem diep in, concentreer je en trek een kaart. Engelen helpen je dan en geven boodschappen door die jou als persoon zullen ondersteunen en wellicht veranderen.

Een engel biedt jou als het ware begeleiding. Deze boodschappen kunnen ook door mediums en paragnosten aan jou worden doorgegeven. Iedereen die in contact staat met engelen kan dit.

Als je gaat beginnen met tarotkaarten kun je de volgende 3 stappen nemen:

  • Kies het type tarot dat voor jou aanspreekt, voelt het fijn en prettig?
  • Kijk naar de verschillende engelenkaarten, kies er een uit die je aanspreekt.
  • Laat je leiden door je gevoel, welke kaart spreekt jou het meeste aan?

Als je eenmaal bent begonnen met het lezen van tarotkaarten is het belangrijk dat je de engelenkaarten niet veroordeelt. Een tarotkaart geeft inzicht, alleen jij kan bepalen wat je met die inzichten wilt doen. Als je een kaart trekt welke je niet fijn vindt, dan kan het helpen om deze te omdraaien en de betekenis achter de kaart opnieuw te interpreteren.

Als je de tarot engelenkaarten gaat lezen is het belangrijk dat je in contact staat met je gevoel. Het kan helpen om je vraag te formuleren en daarna te relaxen. Zorg ervoor dat je in een rustige ruimte zit of gaat liggen, adem diep in en leg de kaarten.

Naast een legging met engelenkaarten kun je er ook voor kiezen om orakelkaarten te gebruiken. Deze kaarten hebben een duidelijke en korte boodschap voor jou. Deze kaartsoort is gemakkelijk om te gebruiken want je hoeft geen kennis te hebben van symboliek. Ook kun je er voor kiezen om engelenkaarten te gebruiken als een dagkaart.

Een engelen dagkaart is een kaart die je trekt in het begin van de dag. Deze boodschappen kun je de rest van de dag met je meenemen.

Mediums en paragnosten voor engelen kaarten

Neem een vraag in gedachten, adem diep in, concentreer je en trek een kaart. Ook kunnen mediums en paragnosten jou hier bij helpen. Online kun je een engelen kaartlegging laten doen. Zo kunnen mediums en paragnosten jou de boodschappen overbrengen en jouw tot nieuwe inzichten laten komen.

Online kun je eenvoudig met een medium of paragnost in contact komen. Dit kan er voor zorgen dat er dingen veranderen in jouw leven, bij bijvoorbeeld liefde, angst of werk gerelateerd. Kom in contact met een medium of paragnost!