Paragnosten

paragnosten

Wil jij met paragnosten in contact komen die je kunnen helpen met het beantwoorden van vragen, het oplossen van problemen of het advies geven op bepaalde situaties? Paragnosten van de Nieuwe Tijd staan voor je klaar! Paragnosten en mediums bezitten over verschillende paranormale gaven. Zo kunnen ze bijvoorbeeld helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderhorend of helderruikend zijn. Aan de hand van deze gaven kunnen ze vragen beantwoorden over de liefde, relatie of het verleden, heden en toekomst.

Een betrouwbare medium biedt een luisterend oor en krijgen tijdens een reading boodschappen door de ze vervolgens vertalen en doorspelen naar jou. Wil je met één van onze paragnosten bellen? Neem dan contact met ze op!

Wat zijn de gaven van een medium paragnost?

Een paragnost en medium kunnen beide dezelfde gaven bezitten. Zo kan een medium paragnost helderziend, helderwetend, heldervoelend en helderhorend zijn. Deze gaven gebruiken ze dan om je inzicht te geven op situaties, zoals liefde, werk of bijvoorbeeld je persoonlijke ontwikkeling.

Ook kunnen ze inzicht geven over het verleden, heden, toekomst of gebruiken ze deze gaven om informatie te verkrijgen op spiritueel gebied.

Een medium paragnost kan de volgende gaven bezitten:

  • Helderziend
  • Heldervoelend
  • Helderwetend
  • Helderhorend
  • Helderruikend

Wat is een helderziend medium paragnost?

Een helderziend medium of paragnost is een persoon die over de gave van het zien beschikt. Tijdens een reading of een consult kunnen ze beelden, symbolen en kleuren doorgeven aan jou. Deze beelden geven inzicht op situaties in je leven.

Naast dat ze over de gave van het zien beschikken, kunnen ze ook andere paranormale gaven bezitten, zoals bijvoorbeeld heldervoelend of helderwetend zijn.

Wat is een heldervoelend medium paragnost?

Een heldervoelend medium paragnost is een persoon die over de gave van het voelen beschikt. Tijdens een reading of consult stelt ze zich open en kan ze energieën, emoties of gevoelens doorgeven aan jou. Deze energieën, emoties of gevoelens kunnen inzicht geven op situaties in je leven.

Naast dat ze over de gave van het voelen beschikken, kunnen ze ook andere paranormale gaven bezitten, zoals bijvoorbeeld helderziend of helderwetend zijn.

Wat is een helderwetend medium paragnost?

Een helderwetend medium paragnost is een persoon die over de gave van het weten beschikt. Tijdens een reading of consult kunnen ze informatie doorgeven aan jou die ze hebben opgepikt vanuit hun spirituele gidsen, engelen of overledene contacten. Dit kan inzicht geven over situaties in je leven.

Naast dat ze over de gave van het weten beschikken, kunnen ze ook andere paranormale gaven bezitten, zoals bijvoorbeeld helderziend of heldervoelend zijn.

Wat is een helderhorend medium paragnost?

Een helderhorend medium paragnost is een persoon die over de gave van het horen beschikt. Tijdens een reading of consult kunnen ze geluiden, woorden of zinnen doorgeven aan jou waarvan ze denken dat je deze moet weten. Deze geluiden, woorden of zinnen kunnen inzicht geven over situaties in je leven.

Naast dat ze over de gave van het horen beschikken, kunnen ze ook andere paranormale gaven bezitten, zoals bijvoorbeeld helderziend of heldervoelend zijn.

paragnosten gezocht

Wat is een helderruikend medium paragnost?

Een helderruikend medium paragnost is een persoon die over de gave van het ruiken beschikt. Tijdens een reading of consult kunnen ze geuren doorgeven aan jou die ze associëren met bepaalde situaties in je leven. Deze geuren kunnen inzicht geven over situaties in je leven.

Naast dat ze over de gave van het ruiken beschikken, kunnen ze ook andere paranormale gaven bezitten, zoals bijvoorbeeld helderziend of heldervoelend zijn.

Zoals gezegd kan een paragnost en medium ook meerdere gaven bezitten. Zo heb je een medium die helderhorend en heldervoelend is of een medium heldervoelend en helderziend.

Met deze gaven kunnen ze de toekomst voorspellen en inzichten geven op bepaalde situaties.

Verschil tussen een paragnost en medium

Wanneer jij met een spiritueel coach in gesprek bent, kan deze zowel een medium als een paragnost zijn. Maar er is ook een verschil tussen een paragnost en medium. Het verschil tussen een paragnost en medium is dat een medium contact met overledenen en overleden dierbaren kan maken, waar een paragnost dat niet kan.

Wanneer je dus vragen hebt aan een overleden dierbaren, dan kan je het beste een van de betere mediums zoeken. Het medium kan contact leggen met de desbetreffende persoon en vervolgens kan je de boodschap doorgeven.

Een paragnost kan je helpen met het duiden van beelden die ze zien tijdens een reading of een consult. Deze beelden kunnen inzicht geven op situaties in je leven.

Een paragnost en medium in verschillende rollen

Een paragnost en medium kan ook verschillende rollen vervullen. Zo kan een paragnost en medium dienen als een spiritueel coach die je kan helpen op spiritueel gebied.

Ook kunnen ze dienen als een levensondersteuner die je helpt met het maken van keuzes in je leven of het oplossen van problemen. Een paragnost en medium kan ook werken als een counselor of life coach, waarbij ze helpend zijn bij rouwverwerking of andere emotionele problemen. Een paragnost en medium ook fungeren als een therapeut, waarbij ze helpend zijn bij het helend proces van lichamelijke of geestelijke klachten.

Naast het bieden van een goed luisterend oor kunnen paragnosten ook dienen als reiki master. Een reiki master is iemand die healing op afstand kan uitvoeren. Healing op afstand kan uitgevoerd worden wanneer iemand psychische of lichamelijke klachten heeft. Lees ook meer over een mediumangel.

paragnosten bellen

Hulpmiddelen die een top medium of paragnost kan gebruiken

Om zo accuraat mogelijk antwoord te kunnen geven op vragen als relaties, liefde, werk en andere levensvragen, kunnen paragnosten ook gebruik maken van bepaalde hulpmiddelen.

De belangrijkste hulpmiddelen die paragnosten en mediums gebruiken zijn de Lenormand kaarten en de Tarot kaarten.

Lenormand kaarten zijn een oude kaartspel uit de 19e eeuw en zijn genoemd naar de Franse cartomante Marie-Anne Lenormand. Lenormand kaarten kunnen gebruikt worden voor het voorspellen van de toekomst, het geven van inzicht op huidige situaties of problemen die je ervaart in je leven.

Tarot kaarten daarentegen zijn meer gericht op het verkrijgen van inzicht in je innerlijke emoties en drijfveren. Tarot kaarten worden al sinds de 14e eeuw gebruikt en zijn afkomstig uit Europa. Tarotkaarten kunnen je helpen met het beantwoorden van vragen over liefde, werk of familie. Ook kunnen ze inzicht geven in je diepste emoties en drijfveren.

Wanneer een paragnost of medium gebruik maakt van Lenormand of Tarot kaarten, noemen we dit een reading. Een reading is een consult waarbij de paragnost of het medium de toekomst voorspelt aan de hand van de getrokken kaarten.

Naast Lenormand en Tarot kaarten, kunnen paragnosten en mediums ook gebruik maken van andere hulpmiddelen zoals een pendel of een crystal ball. Pendels worden al sinds de oudheid gebruikt voor het voorspellen van de toekomst of het geven van inzicht op situaties. Een pendel is eenvoudig te maken of te kopen en werkt door het beantwoorden van vragen met ja of nee.

In contact komen met paragnosten en mediums?

Wil je nu een gesprek aan gaan met paragnosten en mediums? Bij de Nieuwe Tijd zit je goed! Online zijn er verschillende manieren om contact te leggen met een medium, spiritueel coach, helderziende of paragnost. Zo kan je bereiken via de telefoon door met ze te bellen, een e-mail te sturen of kan je credits inleveren om een chat te starten. Via Nederland en België kan je ze makkelijk bereiken.

Wil je dus met paragnosten spreken om meer duidelijkheid en inzichten te krijgen op bepaalde situaties? Situaties in de liefde, relatie of hulp bij het toekomst voorspellen? Of wil je meer weten over het verleden, heden of toekomst?

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Faroek
Offline
Faroek
Box: 28
Healer | Transformatie | Starseed Zielsliefde | Multi-Dimensionaal | LGBTQ+

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.