Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums
paragnosten

paragnosten

Wil jij met paragnosten in contact komen die je kunnen helpen met het beantwoorden van vragen, het oplossen van problemen of het advies geven op bepaalde situaties? Paragnosten van de Nieuwe Tijd staan voor je klaar! Paragnosten en mediums bezitten over verschillende paranormale gaven. Zo kunnen ze bijvoorbeeld helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderhorend of helderruikend zijn. Aan de hand van deze gaven kunnen ze vragen beantwoorden over de liefde, relatie of het verleden, heden en toekomst.

Een betrouwbare medium biedt een luisterend oor en krijgen tijdens een reading boodschappen door de ze vervolgens vertalen en doorspelen naar jou. Wil je met één van onze paragnosten bellen? Neem dan contact met ze op!

Wat zijn de gaven van een medium paragnost?

Een paragnost en medium kunnen beide dezelfde gaven bezitten. Zo kan een medium paragnost helderziend, helderwetend, heldervoelend en helderhorend zijn. Deze gaven gebruiken ze dan om je inzicht te geven op situaties, zoals liefde, werk of bijvoorbeeld je persoonlijke ontwikkeling.

Ook kunnen ze inzicht geven over het verleden, heden, toekomst of gebruiken ze deze gaven om informatie te verkrijgen op spiritueel gebied.

Een medium paragnost kan de volgende gaven bezitten:

  • Helderziend
  • Heldervoelend
  • Helderwetend
  • Helderhorend
  • Helderruikend

Wat is een helderziend medium paragnost?

Een helderziend medium of paragnost is een persoon die over de gave van het zien beschikt. Tijdens een reading of een consult kunnen ze beelden, symbolen en kleuren doorgeven aan jou. Deze beelden geven inzicht op situaties in je leven.

Naast dat ze over de gave van het zien beschikken, kunnen ze ook andere paranormale gaven bezitten, zoals bijvoorbeeld heldervoelend of helderwetend zijn.

Wat is een heldervoelend medium paragnost?

Een heldervoelend medium paragnost is een persoon die over de gave van het voelen beschikt. Tijdens een reading of consult stelt ze zich open en kan ze energieën, emoties of gevoelens doorgeven aan jou. Deze energieën, emoties of gevoelens kunnen inzicht geven op situaties in je leven.

Naast dat ze over de gave van het voelen beschikken, kunnen ze ook andere paranormale gaven bezitten, zoals bijvoorbeeld helderziend of helderwetend zijn.

Wat is een helderwetend medium paragnost?

Een helderwetend medium paragnost is een persoon die over de gave van het weten beschikt. Tijdens een reading of consult kunnen ze informatie doorgeven aan jou die ze hebben opgepikt vanuit hun spirituele gidsen, engelen of overledene contacten. Dit kan inzicht geven over situaties in je leven.

Naast dat ze over de gave van het weten beschikken, kunnen ze ook andere paranormale gaven bezitten, zoals bijvoorbeeld helderziend of heldervoelend zijn.

Wat is een helderhorend medium paragnost?

Een helderhorend medium paragnost is een persoon die over de gave van het horen beschikt. Tijdens een reading of consult kunnen ze geluiden, woorden of zinnen doorgeven aan jou waarvan ze denken dat je deze moet weten. Deze geluiden, woorden of zinnen kunnen inzicht geven over situaties in je leven.

Naast dat ze over de gave van het horen beschikken, kunnen ze ook andere paranormale gaven bezitten, zoals bijvoorbeeld helderziend of heldervoelend zijn.

paragnosten gezocht

Wat is een helderruikend medium paragnost?

Een helderruikend medium paragnost is een persoon die over de gave van het ruiken beschikt. Tijdens een reading of consult kunnen ze geuren doorgeven aan jou die ze associëren met bepaalde situaties in je leven. Deze geuren kunnen inzicht geven over situaties in je leven.

Naast dat ze over de gave van het ruiken beschikken, kunnen ze ook andere paranormale gaven bezitten, zoals bijvoorbeeld helderziend of heldervoelend zijn.

Zoals gezegd kan een paragnost en medium ook meerdere gaven bezitten. Zo heb je een medium die helderhorend en heldervoelend is of een medium heldervoelend en helderziend.

Met deze gaven kunnen ze de toekomst voorspellen en inzichten geven op bepaalde situaties.

Verschil tussen een paragnost en medium

Wanneer jij met een spiritueel coach in gesprek bent, kan deze zowel een medium als een paragnost zijn. Maar er is ook een verschil tussen een paragnost en medium. Het verschil tussen een paragnost en medium is dat een medium contact met overledenen en overleden dierbaren kan maken, waar een paragnost dat niet kan.

Wanneer je dus vragen hebt aan een overleden dierbaren, dan kan je het beste een van de betere mediums zoeken. Het medium kan contact leggen met de desbetreffende persoon en vervolgens kan je de boodschap doorgeven.

Een paragnost kan je helpen met het duiden van beelden die ze zien tijdens een reading of een consult. Deze beelden kunnen inzicht geven op situaties in je leven.

Een paragnost en medium in verschillende rollen

Een paragnost en medium kan ook verschillende rollen vervullen. Zo kan een paragnost en medium dienen als een spiritueel coach die je kan helpen op spiritueel gebied.

Ook kunnen ze dienen als een levensondersteuner die je helpt met het maken van keuzes in je leven of het oplossen van problemen. Een paragnost en medium kan ook werken als een counselor of life coach, waarbij ze helpend zijn bij rouwverwerking of andere emotionele problemen. Een paragnost en medium ook fungeren als een therapeut, waarbij ze helpend zijn bij het helend proces van lichamelijke of geestelijke klachten.

Naast het bieden van een goed luisterend oor kunnen paragnosten ook dienen als reiki master. Een reiki master is iemand die healing op afstand kan uitvoeren. Healing op afstand kan uitgevoerd worden wanneer iemand psychische of lichamelijke klachten heeft. Lees ook meer over een mediumangel.

paragnosten bellen

Hulpmiddelen die een top medium of paragnost kan gebruiken

Om zo accuraat mogelijk antwoord te kunnen geven op vragen als relaties, liefde, werk en andere levensvragen, kunnen paragnosten ook gebruik maken van bepaalde hulpmiddelen.

De belangrijkste hulpmiddelen die paragnosten en mediums gebruiken zijn de Lenormand kaarten en de Tarot kaarten.

Lenormand kaarten zijn een oude kaartspel uit de 19e eeuw en zijn genoemd naar de Franse cartomante Marie-Anne Lenormand. Lenormand kaarten kunnen gebruikt worden voor het voorspellen van de toekomst, het geven van inzicht op huidige situaties of problemen die je ervaart in je leven.

Tarot kaarten daarentegen zijn meer gericht op het verkrijgen van inzicht in je innerlijke emoties en drijfveren. Tarot kaarten worden al sinds de 14e eeuw gebruikt en zijn afkomstig uit Europa. Tarotkaarten kunnen je helpen met het beantwoorden van vragen over liefde, werk of familie. Ook kunnen ze inzicht geven in je diepste emoties en drijfveren.

Wanneer een paragnost of medium gebruik maakt van Lenormand of Tarot kaarten, noemen we dit een reading. Een reading is een consult waarbij de paragnost of het medium de toekomst voorspelt aan de hand van de getrokken kaarten.

Naast Lenormand en Tarot kaarten, kunnen paragnosten en mediums ook gebruik maken van andere hulpmiddelen zoals een pendel of een crystal ball. Pendels worden al sinds de oudheid gebruikt voor het voorspellen van de toekomst of het geven van inzicht op situaties. Een pendel is eenvoudig te maken of te kopen en werkt door het beantwoorden van vragen met ja of nee.

In contact komen met paragnosten en mediums?

Wil je nu een gesprek aan gaan met paragnosten en mediums? Bij de Nieuwe Tijd zit je goed! Online zijn er verschillende manieren om contact te leggen met een medium, spiritueel coach, helderziende of paragnost. Zo kan je bereiken via de telefoon door met ze te bellen, een e-mail te sturen of kan je credits inleveren om een chat te starten. Via Nederland en België kan je ze makkelijk bereiken.

Wil je dus met paragnosten spreken om meer duidelijkheid en inzichten te krijgen op bepaalde situaties? Situaties in de liefde, relatie of hulp bij het toekomst voorspellen? Of wil je meer weten over het verleden, heden of toekomst?

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612