?> Paragnosten gezocht? | Nieuwe Tijd

Paragnosten

paragnosten

Wil jij met paragnosten in contact komen die je kunnen helpen met het beantwoorden van vragen, het oplossen van problemen of het advies geven op bepaalde situaties? Paragnosten van de Nieuwe Tijd staan voor je klaar! Paragnosten en mediums bezitten over verschillende paranormale gaven. Zo kunnen ze bijvoorbeeld helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderhorend of helderruikend zijn. Aan de hand van deze gaven kunnen ze vragen beantwoorden over de liefde, relatie of het verleden, heden en toekomst.

Een betrouwbare medium biedt een luisterend oor en krijgen tijdens een reading boodschappen door de ze vervolgens vertalen en doorspelen naar jou. Wil je met één van onze paragnosten bellen? Neem dan contact met ze op!

Wat zijn de gaven van een medium paragnost?

Een paragnost en medium kunnen beide dezelfde gaven bezitten. Zo kan een medium paragnost helderziend, helderwetend, heldervoelend en helderhorend zijn. Deze gaven gebruiken ze dan om je inzicht te geven op situaties, zoals liefde, werk of bijvoorbeeld je persoonlijke ontwikkeling.

Ook kunnen ze inzicht geven over het verleden, heden, toekomst of gebruiken ze deze gaven om informatie te verkrijgen op spiritueel gebied.

Een medium paragnost kan de volgende gaven bezitten:

  • Helderziend
  • Heldervoelend
  • Helderwetend
  • Helderhorend
  • Helderruikend

Wat is een helderziend medium paragnost?

Een helderziend medium of paragnost is een persoon die over de gave van het zien beschikt. Tijdens een reading of een consult kunnen ze beelden, symbolen en kleuren doorgeven aan jou. Deze beelden geven inzicht op situaties in je leven.

Naast dat ze over de gave van het zien beschikken, kunnen ze ook andere paranormale gaven bezitten, zoals bijvoorbeeld heldervoelend of helderwetend zijn.

Wat is een heldervoelend medium paragnost?

Een heldervoelend medium paragnost is een persoon die over de gave van het voelen beschikt. Tijdens een reading of consult stelt ze zich open en kan ze energieën, emoties of gevoelens doorgeven aan jou. Deze energieën, emoties of gevoelens kunnen inzicht geven op situaties in je leven.

Naast dat ze over de gave van het voelen beschikken, kunnen ze ook andere paranormale gaven bezitten, zoals bijvoorbeeld helderziend of helderwetend zijn.

Wat is een helderwetend medium paragnost?

Een helderwetend medium paragnost is een persoon die over de gave van het weten beschikt. Tijdens een reading of consult kunnen ze informatie doorgeven aan jou die ze hebben opgepikt vanuit hun spirituele gidsen, engelen of overledene contacten. Dit kan inzicht geven over situaties in je leven.

Naast dat ze over de gave van het weten beschikken, kunnen ze ook andere paranormale gaven bezitten, zoals bijvoorbeeld helderziend of heldervoelend zijn.

Wat is een helderhorend medium paragnost?

Een helderhorend medium paragnost is een persoon die over de gave van het horen beschikt. Tijdens een reading of consult kunnen ze geluiden, woorden of zinnen doorgeven aan jou waarvan ze denken dat je deze moet weten. Deze geluiden, woorden of zinnen kunnen inzicht geven over situaties in je leven.

Naast dat ze over de gave van het horen beschikken, kunnen ze ook andere paranormale gaven bezitten, zoals bijvoorbeeld helderziend of heldervoelend zijn.

paragnosten gezocht

Wat is een helderruikend medium paragnost?

Een helderruikend medium paragnost is een persoon die over de gave van het ruiken beschikt. Tijdens een reading of consult kunnen ze geuren doorgeven aan jou die ze associëren met bepaalde situaties in je leven. Deze geuren kunnen inzicht geven over situaties in je leven.

Naast dat ze over de gave van het ruiken beschikken, kunnen ze ook andere paranormale gaven bezitten, zoals bijvoorbeeld helderziend of heldervoelend zijn.

Zoals gezegd kan een paragnost en medium ook meerdere gaven bezitten. Zo heb je een medium die helderhorend en heldervoelend is of een medium heldervoelend en helderziend.

Met deze gaven kunnen ze de toekomst voorspellen en inzichten geven op bepaalde situaties.

Verschil tussen een paragnost en medium

Wanneer jij met een spiritueel coach in gesprek bent, kan deze zowel een medium als een paragnost zijn. Maar er is ook een verschil tussen een paragnost en medium. Het verschil tussen een paragnost en medium is dat een medium contact met overledenen en overleden dierbaren kan maken, waar een paragnost dat niet kan.

Wanneer je dus vragen hebt aan een overleden dierbaren, dan kan je het beste een van de betere mediums zoeken. Het medium kan contact leggen met de desbetreffende persoon en vervolgens kan je de boodschap doorgeven.

Een paragnost kan je helpen met het duiden van beelden die ze zien tijdens een reading of een consult. Deze beelden kunnen inzicht geven op situaties in je leven.

Een paragnost en medium in verschillende rollen

Een paragnost en medium kan ook verschillende rollen vervullen. Zo kan een paragnost en medium dienen als een spiritueel coach die je kan helpen op spiritueel gebied.

Ook kunnen ze dienen als een levensondersteuner die je helpt met het maken van keuzes in je leven of het oplossen van problemen. Een paragnost en medium kan ook werken als een counselor of life coach, waarbij ze helpend zijn bij rouwverwerking of andere emotionele problemen. Een paragnost en medium ook fungeren als een therapeut, waarbij ze helpend zijn bij het helend proces van lichamelijke of geestelijke klachten.

Naast het bieden van een goed luisterend oor kunnen paragnosten ook dienen als reiki master. Een reiki master is iemand die healing op afstand kan uitvoeren. Healing op afstand kan uitgevoerd worden wanneer iemand psychische of lichamelijke klachten heeft. Lees ook meer over een mediumangel.

paragnosten bellen

Hulpmiddelen die een top medium of paragnost kan gebruiken

Om zo accuraat mogelijk antwoord te kunnen geven op vragen als relaties, liefde, werk en andere levensvragen, kunnen paragnosten ook gebruik maken van bepaalde hulpmiddelen.

De belangrijkste hulpmiddelen die paragnosten en mediums gebruiken zijn de Lenormand kaarten en de Tarot kaarten.

Lenormand kaarten zijn een oude kaartspel uit de 19e eeuw en zijn genoemd naar de Franse cartomante Marie-Anne Lenormand. Lenormand kaarten kunnen gebruikt worden voor het voorspellen van de toekomst, het geven van inzicht op huidige situaties of problemen die je ervaart in je leven.

Tarot kaarten daarentegen zijn meer gericht op het verkrijgen van inzicht in je innerlijke emoties en drijfveren. Tarot kaarten worden al sinds de 14e eeuw gebruikt en zijn afkomstig uit Europa. Tarotkaarten kunnen je helpen met het beantwoorden van vragen over liefde, werk of familie. Ook kunnen ze inzicht geven in je diepste emoties en drijfveren.

Wanneer een paragnost of medium gebruik maakt van Lenormand of Tarot kaarten, noemen we dit een reading. Een reading is een consult waarbij de paragnost of het medium de toekomst voorspelt aan de hand van de getrokken kaarten.

Naast Lenormand en Tarot kaarten, kunnen paragnosten en mediums ook gebruik maken van andere hulpmiddelen zoals een pendel of een crystal ball. Pendels worden al sinds de oudheid gebruikt voor het voorspellen van de toekomst of het geven van inzicht op situaties. Een pendel is eenvoudig te maken of te kopen en werkt door het beantwoorden van vragen met ja of nee.

In contact komen met paragnosten en mediums?

Wil je nu een gesprek aan gaan met paragnosten en mediums? Bij de Nieuwe Tijd zit je goed! Online zijn er verschillende manieren om contact te leggen met een medium, spiritueel coach, helderziende of paragnost. Zo kan je bereiken via de telefoon door met ze te bellen, een e-mail te sturen of kan je credits inleveren om een chat te starten. Via Nederland en België kan je ze makkelijk bereiken.

Wil je dus met paragnosten spreken om meer duidelijkheid en inzichten te krijgen op bepaalde situaties? Situaties in de liefde, relatie of hulp bij het toekomst voorspellen? Of wil je meer weten over het verleden, heden of toekomst?

Victoria
 
Boxnummer 000361
Victoria
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Angel Mary
 
Boxnummer 000220
Angel Mary
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ingrid
  
Boxnummer 000277
Ingrid
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Cher
  
Boxnummer 000286
Cher
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Christel
  
Boxnummer 000150
Christel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Baya
  
Boxnummer 000322
Baya
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Valentino
  
Boxnummer 000329
Valentino
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer 000181
Spiritueel coach Sky
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Manuela
  
Boxnummer 000530
Manuela
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Medium Layla (2)
    
Boxnummer 000182
Medium Layla (2)
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Cassandra
   
Boxnummer 000172
Cassandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Truthful Insights
 
Boxnummer 000244
Truthful Insights
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Linda
 
Boxnummer 000306
Linda
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Angelique
  
Boxnummer 000303
Angelique
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Relationship Expert
 
Boxnummer 000242
Relationship Expert
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Test Box
 
Boxnummer 000203
Test Box
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
 Hope
 
Boxnummer 000471
Hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Medium Angie
 
Boxnummer 000178
Medium Angie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Henk Jan
   
Boxnummer 000302
Henk Jan
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Jo An
 
Boxnummer 000176
Jo An
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Super Psychic
 
Boxnummer 000243
Super Psychic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Medium Yvonne
 
Boxnummer 000173
Medium Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Merel
  
Boxnummer 000291
Merel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Yvonne
  
Boxnummer 000292
Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Willem
 
Boxnummer 000207
Willem
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lou
  
Boxnummer 000247
Lou
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Casandra
 
Boxnummer 000192
Casandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Clarisa
 
Boxnummer 000193
Clarisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Amrita
 
Boxnummer 000340
Amrita
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Quin
  
Boxnummer 000321
Quin
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Delayha Nyari
  
Boxnummer 000241
Delayha Nyari
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer 000248
Paragnost en Healer Kim
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Bob
   
Boxnummer 000238
Bob
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Mandy
  
Boxnummer 000218
Mandy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Paragnost Marco
 
Boxnummer 000199
Paragnost Marco
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Natasja
 
Boxnummer 000251
Natasja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Ben Ben
 
Boxnummer 000227
Ben Ben
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Angel
 
Boxnummer 000140
Angel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Medium Arlette
 
Boxnummer 000161
Medium Arlette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Medium Florance
 
Boxnummer 000228
Medium Florance
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance