Paragnosten

paragnosten

Wil jij met paragnosten in contact komen die je kunnen helpen met het beantwoorden van vragen, het oplossen van problemen of het advies geven op bepaalde situaties? Paragnosten van de Nieuwe Tijd staan voor je klaar! Paragnosten en mediums bezitten over verschillende paranormale gaven. Zo kunnen ze bijvoorbeeld helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderhorend of helderruikend zijn. Aan de hand van deze gaven kunnen ze vragen beantwoorden over de liefde, relatie of het verleden, heden en toekomst.

Een betrouwbare medium biedt een luisterend oor en krijgen tijdens een reading boodschappen door de ze vervolgens vertalen en doorspelen naar jou. Wil je met één van onze paragnosten bellen? Neem dan contact met ze op!

Wat zijn de gaven van een medium paragnost?

Een paragnost en medium kunnen beide dezelfde gaven bezitten. Zo kan een medium paragnost helderziend, helderwetend, heldervoelend en helderhorend zijn. Deze gaven gebruiken ze dan om je inzicht te geven op situaties, zoals liefde, werk of bijvoorbeeld je persoonlijke ontwikkeling.

Ook kunnen ze inzicht geven over het verleden, heden, toekomst of gebruiken ze deze gaven om informatie te verkrijgen op spiritueel gebied.

Een medium paragnost kan de volgende gaven bezitten:

  • Helderziend
  • Heldervoelend
  • Helderwetend
  • Helderhorend
  • Helderruikend

Wat is een helderziend medium paragnost?

Een helderziend medium of paragnost is een persoon die over de gave van het zien beschikt. Tijdens een reading of een consult kunnen ze beelden, symbolen en kleuren doorgeven aan jou. Deze beelden geven inzicht op situaties in je leven.

Naast dat ze over de gave van het zien beschikken, kunnen ze ook andere paranormale gaven bezitten, zoals bijvoorbeeld heldervoelend of helderwetend zijn.

Wat is een heldervoelend medium paragnost?

Een heldervoelend medium paragnost is een persoon die over de gave van het voelen beschikt. Tijdens een reading of consult stelt ze zich open en kan ze energieën, emoties of gevoelens doorgeven aan jou. Deze energieën, emoties of gevoelens kunnen inzicht geven op situaties in je leven.

Naast dat ze over de gave van het voelen beschikken, kunnen ze ook andere paranormale gaven bezitten, zoals bijvoorbeeld helderziend of helderwetend zijn.

Wat is een helderwetend medium paragnost?

Een helderwetend medium paragnost is een persoon die over de gave van het weten beschikt. Tijdens een reading of consult kunnen ze informatie doorgeven aan jou die ze hebben opgepikt vanuit hun spirituele gidsen, engelen of overledene contacten. Dit kan inzicht geven over situaties in je leven.

Naast dat ze over de gave van het weten beschikken, kunnen ze ook andere paranormale gaven bezitten, zoals bijvoorbeeld helderziend of heldervoelend zijn.

Wat is een helderhorend medium paragnost?

Een helderhorend medium paragnost is een persoon die over de gave van het horen beschikt. Tijdens een reading of consult kunnen ze geluiden, woorden of zinnen doorgeven aan jou waarvan ze denken dat je deze moet weten. Deze geluiden, woorden of zinnen kunnen inzicht geven over situaties in je leven.

Naast dat ze over de gave van het horen beschikken, kunnen ze ook andere paranormale gaven bezitten, zoals bijvoorbeeld helderziend of heldervoelend zijn.

paragnosten gezocht

Wat is een helderruikend medium paragnost?

Een helderruikend medium paragnost is een persoon die over de gave van het ruiken beschikt. Tijdens een reading of consult kunnen ze geuren doorgeven aan jou die ze associëren met bepaalde situaties in je leven. Deze geuren kunnen inzicht geven over situaties in je leven.

Naast dat ze over de gave van het ruiken beschikken, kunnen ze ook andere paranormale gaven bezitten, zoals bijvoorbeeld helderziend of heldervoelend zijn.

Zoals gezegd kan een paragnost en medium ook meerdere gaven bezitten. Zo heb je een medium die helderhorend en heldervoelend is of een medium heldervoelend en helderziend.

Met deze gaven kunnen ze de toekomst voorspellen en inzichten geven op bepaalde situaties.

Verschil tussen een paragnost en medium

Wanneer jij met een spiritueel coach in gesprek bent, kan deze zowel een medium als een paragnost zijn. Maar er is ook een verschil tussen een paragnost en medium. Het verschil tussen een paragnost en medium is dat een medium contact met overledenen en overleden dierbaren kan maken, waar een paragnost dat niet kan.

Wanneer je dus vragen hebt aan een overleden dierbaren, dan kan je het beste een van de betere mediums zoeken. Het medium kan contact leggen met de desbetreffende persoon en vervolgens kan je de boodschap doorgeven.

Een paragnost kan je helpen met het duiden van beelden die ze zien tijdens een reading of een consult. Deze beelden kunnen inzicht geven op situaties in je leven.

Een paragnost en medium in verschillende rollen

Een paragnost en medium kan ook verschillende rollen vervullen. Zo kan een paragnost en medium dienen als een spiritueel coach die je kan helpen op spiritueel gebied.

Ook kunnen ze dienen als een levensondersteuner die je helpt met het maken van keuzes in je leven of het oplossen van problemen. Een paragnost en medium kan ook werken als een counselor of life coach, waarbij ze helpend zijn bij rouwverwerking of andere emotionele problemen. Een paragnost en medium ook fungeren als een therapeut, waarbij ze helpend zijn bij het helend proces van lichamelijke of geestelijke klachten.

Naast het bieden van een goed luisterend oor kunnen paragnosten ook dienen als reiki master. Een reiki master is iemand die healing op afstand kan uitvoeren. Healing op afstand kan uitgevoerd worden wanneer iemand psychische of lichamelijke klachten heeft. Lees ook meer over een mediumangel.

paragnosten bellen

Hulpmiddelen die een top medium of paragnost kan gebruiken

Om zo accuraat mogelijk antwoord te kunnen geven op vragen als relaties, liefde, werk en andere levensvragen, kunnen paragnosten ook gebruik maken van bepaalde hulpmiddelen.

De belangrijkste hulpmiddelen die paragnosten en mediums gebruiken zijn de Lenormand kaarten en de Tarot kaarten.

Lenormand kaarten zijn een oude kaartspel uit de 19e eeuw en zijn genoemd naar de Franse cartomante Marie-Anne Lenormand. Lenormand kaarten kunnen gebruikt worden voor het voorspellen van de toekomst, het geven van inzicht op huidige situaties of problemen die je ervaart in je leven.

Tarot kaarten daarentegen zijn meer gericht op het verkrijgen van inzicht in je innerlijke emoties en drijfveren. Tarot kaarten worden al sinds de 14e eeuw gebruikt en zijn afkomstig uit Europa. Tarotkaarten kunnen je helpen met het beantwoorden van vragen over liefde, werk of familie. Ook kunnen ze inzicht geven in je diepste emoties en drijfveren.

Wanneer een paragnost of medium gebruik maakt van Lenormand of Tarot kaarten, noemen we dit een reading. Een reading is een consult waarbij de paragnost of het medium de toekomst voorspelt aan de hand van de getrokken kaarten.

Naast Lenormand en Tarot kaarten, kunnen paragnosten en mediums ook gebruik maken van andere hulpmiddelen zoals een pendel of een crystal ball. Pendels worden al sinds de oudheid gebruikt voor het voorspellen van de toekomst of het geven van inzicht op situaties. Een pendel is eenvoudig te maken of te kopen en werkt door het beantwoorden van vragen met ja of nee.

In contact komen met paragnosten en mediums?

Wil je nu een gesprek aan gaan met paragnosten en mediums? Bij de Nieuwe Tijd zit je goed! Online zijn er verschillende manieren om contact te leggen met een medium, spiritueel coach, helderziende of paragnost. Zo kan je bereiken via de telefoon door met ze te bellen, een e-mail te sturen of kan je credits inleveren om een chat te starten. Via Nederland en België kan je ze makkelijk bereiken.

Wil je dus met paragnosten spreken om meer duidelijkheid en inzichten te krijgen op bepaalde situaties? Situaties in de liefde, relatie of hulp bij het toekomst voorspellen? Of wil je meer weten over het verleden, heden of toekomst?