Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums

Een betrouwbaar medium is iemand die contact kan leggen met entiteiten en bovenaardse krachten. Betrouwbare mediums die vangen op een zuivere manier energie van de geestelijke wereld. Hierbij draagt een betrouwbaar medium deze boodschap over aan de cliënt. Een betrouwbaar medium is een gids voor de cliënt, bijvoorbeeld als deze om advies of hulp komt.

Bij een allround medium kun jij voor verschillende dingen terecht. Zo kan een ervaren medium vragen beantwoorden over bepaalde onderwerpen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over liefde, vrienden, familie of andere levensvragen. Maar ook kan een online medium een toekomst voorspelling doen. Een goed medium kan ook contact maken met een overleden persoon.

Onze consulenten zullen altijd heel eerlijk antwoord geven. Bij een krachtig medium wordt er gezorgd dat jij je op je gemak voelt, zodat tijdens een gesprek de beste resultaten kunnen worden behaald. Zo dat jij weer meer positieve energie in jouw lichaam krijgt.

Een consult kun je online gemakkelijk aanvragen met een medium/paragnost. Lees hier meer over de meest betrouwbare mediums van de Nieuwe Tijd. Zij willen jou graag ter woord staan om over bepaalde dingen te praten en jou nieuwe inzichten te geven.

Online mediums

Een betrouwbaar medium is een persoon die kan communiceren met geestelijke wezens om advies te vragen. Deze wordt benaderd door spirituele krachten en hun boodschappen aan de cliënt overbrengt. Een betrouwbaar medium is een persoon die deze boodschap overbrengt. De cliënt kan advies of hulp vragen, hier krijgt de goede medium antwoord op. Betrouwbare medium kunnen verschillende spirituele gaves hebben. Zo kunnen online mediums heldervoelend, helderwetend, helderziende of helderhorenden zijn.

Door de eigen kracht van een betrouwbaar medium kunnen zij jou duidelijke inzichten geven in verschillende situaties. Goede mediums zullen jou ook altijd eerlijk vertellen welke boodschap zij doorkrijgen.

Een heldervoelend medium

Een heldervoelend medium is een medium die dingen voelt. Een heldervoelende kan daardoor onder andere een toekomstvoorspelling doen omdat zij dingen aanvoelen die in de toekomst zullen gaan gebeuren, bijvoorbeeld onbekende talenten. Goede mediums kunnen daardoor dingen zeggen over jouw relatie in de toekomst of andere toekomstige zaken.

Een heldervoelend kaartlegster kan door de kaartlegging tot meerdere gedachten komen zodat jij weer positief ingesteld wordt. Een engelen kaartlegster krijg ook aan de hand van een kaartlegging meer antwoorden op vragen van de gidsen door.

Ook zijn er mediums en paragnosten die aan healing kunnen doen. Dit zijn Reiki Masters. Door bepaalde energieën door te geven kunnen zij pijn opsporen en verhelpen. Healing kan ook op afstand, dat is het voordeel van online mediums. Bij een online medium voor healing hoef je dus niet perse in de praktijk langs te komen.

Een helderwetend medium

Een helderwetend paragnost of medium heeft ook een paranormale gave. Het is namelijk zo dat zij dingen weten. Deze consulent weet dingen die er in de toekomst gaan gebeuren met bijvoorbeeld jouw relatie, maar ook dit kan gaan over dingen die uit het verleden zijn. Ook kunnen zij bepaalde gedachten van mensen weten waarmee ze jou tot nieuwe inzichten kunnen brengen.

Tijdens een consult zal een helderwetende jou tot nieuwe inzichten brengen zodat jij situaties vanaf een andere kant gaat bekijken. Dit om te zorgen dat jij weer anders in het leven staat.

Een helderziend medium

Helderzienden mediums en paragnosten kunnen beelden zien. Deze beelden die een helderziend medium door krijgt zijn vaak afkomstig van geesten of engelen. Deze beelden kunnen helderzienden vertalen naar woorden en deze duidelijk maken tijdens een gesprek met jou. Onze consulenten zullen jou altijd eerlijk een eerlijk antwoord geven tijdens een consult. Dit maakt onze mediums een van de meest betrouwbare mediums.

Ook kan een medium helderhorend of helderruikend zijn. Een helderhorend medium hoort bepaalde geluiden. Dit kan een stem zijn maar ook muziek of een melodie. Tijdens een consult kan een helderhorend medium deze geluiden omzetten in woorden en een boodschap voor jou. Een helderruikend medium die ruikt dingen, dit kunnen bijvoorbeeld ziektes of overlijden zijn.

Een goed medium en een ervaren medium kunnen jou ook een luisterend oor bieden. Dit wanneer jij tijdens een consult alleen maar wilt praten. Over dagelijkse situaties, jouw relatie, vrienden, familie of andere belangrijke zaken. Mediums en paragnosten zullen hier jou advies over kunnen geven, dit zodat jij weer in staat bent om hier met een heldere blik naar te kijken.

Een ervaren kaartlegster

Ook heb je bij een medium online de mogelijkheid voor een consult met een kaartlegster. Zij heeft ook paranormale gaves en kan met behulp van engelen kaarten, tarot kaarten of lenormand kaarten meer en eerlijk antwoord krijgen op de vragen die jij hebt.

Tarot kaarten kunnen tijdens de consulenten door de mediums en paragnosten worden ingezet. De afbeeldingen die op de tarot staan maken dingen duidelijk.

Hoe vind je een betrouwbaar medium online?

Om betrouwbare mediums te vinden kun jij als beste met andere mensen in contact komen die eerder met een betrouwbaar medium in contact zijn geweest. Daarnaast blijft het wel altijd een eigen keuze om een betrouwbaar medium te vinden, jouw eigen intuïtie speelt hier ook zeker een rol bij.

Ook kun je het internet afzoeken naar reviews en goede ervaringen die anderen hebben gehad met online mediums. Op basis hiervan kun jij ook je vertrouwen in een medium online vergroten waardoor je in staat bent om te kiezen voor een betrouwbaar medium.

Bij paranormale stichtingen is ook altijd informatie beschikbaar over betrouwbare mediums. Zij kunnen helpen met het vinden van een ervaren maar ook zeker een betrouwbare medium.

Daarnaast kun je nog meer doen om een betrouwbaar medium te vinden. Als een medium zegt dat hij of zij de aller beste is, dan moet je goed na gaan denken, wat dat wijst op het feit dat iemand niet betrouwbaar is. Je kunt daardoor eerst meerdere mediums bellen en vragen naar de specificaties die zij hebben. Een top medium zal jou dit vertellen waardoor je iemand als betrouwbaar kan beschouwen.

Ook als er online mediums die een gratis chat of consult aanbieden moet je niet in deze verleiding mee gaan. Een consulent die zijn diensten gratis aanbiedt gaat jou waarschijnlijk verleiden met onwaarheden en zal er voor zorgen dat je nog een keer terug komt. Als je dan voor de tweede keer contact leggen moet je er wel voor betalen en verdienen ze alsnog op een oneerlijke manier geld.

Houdt er dus altijd rekening mee dat je voor een online medium kiest die betrouwbaar is en tijdens de consulten ook eerlijk naar jou toe is over de antwoorden. Een goede screening vooraf is dus belangrijk om een betrouwbaar medium te vinden

Betrouwbare mediums bij de Nieuwe Tijd

Voor een betrouwbaar medium/paragnost ben je bij de Nieuwe Tijd aan het juiste adres, je kunt via email consulten, chatten of telefonisch contact leggen met de online mediums. Zij bieden jou een luisterend oor, geven antwoorden op levensvragen of doen een toekomstvoorspelling.

De mediums en paragnosten kunnen antwoorden geven op vragen over jouw relatie, werk of andere belangrijke zaken. Ook kan een medium een kaartlegging doen of foto reading. Dit is maar net waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

De echte mediums staan de hele dag voor jou klaar, voor healing of antwoorden. Door te communiceren met gene zijde krijgen zij boodschappen door die tijdens een consult aan jou worden doorgegeven. Dit alles zodat jij weer positieve energie krijgt.

Vraag direct een consult aan met een van onze consulenten. Voor een bel gesprek met een van de mediums en paragnosten hoef je geen contact formulier in te vullen. Je maakt een eigen profiel aan, je koop credits, kiest een consulent en je start een gesprek.

Onze mediums en paragnosten staan voor jou klaar!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612