Betrouwbare medium

Een betrouwbaar medium is iemand die contact kan leggen met entiteiten en bovenaardse krachten. Betrouwbare mediums die vangen op een zuivere manier energie van de geestelijke wereld. Hierbij draagt een betrouwbaar medium deze boodschap over aan de cliënt. Een betrouwbaar medium is een gids voor de cliënt, bijvoorbeeld als deze om advies of hulp komt.

Bij een allround medium kun jij voor verschillende dingen terecht. Zo kan een ervaren medium vragen beantwoorden over bepaalde onderwerpen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over liefde, vrienden, familie of andere levensvragen. Maar ook kan een online medium een toekomst voorspelling doen. Een goed medium kan ook contact maken met een overleden persoon.

Onze consulenten zullen altijd heel eerlijk antwoord geven. Bij een krachtig medium wordt er gezorgd dat jij je op je gemak voelt, zodat tijdens een gesprek de beste resultaten kunnen worden behaald. Zo dat jij weer meer positieve energie in jouw lichaam krijgt.

Een consult kun je online gemakkelijk aanvragen met een medium/paragnost. Lees hier meer over de meest betrouwbare mediums van de Nieuwe Tijd. Zij willen jou graag ter woord staan om over bepaalde dingen te praten en jou nieuwe inzichten te geven.

Online mediums

Een betrouwbaar medium is een persoon die kan communiceren met geestelijke wezens om advies te vragen. Deze wordt benaderd door spirituele krachten en hun boodschappen aan de cliënt overbrengt. Een betrouwbaar medium is een persoon die deze boodschap overbrengt. De cliënt kan advies of hulp vragen, hier krijgt de goede medium antwoord op. Betrouwbare medium kunnen verschillende spirituele gaves hebben. Zo kunnen online mediums heldervoelend, helderwetend, helderziende of helderhorenden zijn.

Door de eigen kracht van een betrouwbaar medium kunnen zij jou duidelijke inzichten geven in verschillende situaties. Goede mediums zullen jou ook altijd eerlijk vertellen welke boodschap zij doorkrijgen.

Een heldervoelend medium

Een heldervoelend medium is een medium die dingen voelt. Een heldervoelende kan daardoor onder andere een toekomstvoorspelling doen omdat zij dingen aanvoelen die in de toekomst zullen gaan gebeuren, bijvoorbeeld onbekende talenten. Goede mediums kunnen daardoor dingen zeggen over jouw relatie in de toekomst of andere toekomstige zaken.

Een heldervoelend kaartlegster kan door de kaartlegging tot meerdere gedachten komen zodat jij weer positief ingesteld wordt. Een engelen kaartlegster krijg ook aan de hand van een kaartlegging meer antwoorden op vragen van de gidsen door.

Ook zijn er mediums en paragnosten die aan healing kunnen doen. Dit zijn Reiki Masters. Door bepaalde energieën door te geven kunnen zij pijn opsporen en verhelpen. Healing kan ook op afstand, dat is het voordeel van online mediums. Bij een online medium voor healing hoef je dus niet perse in de praktijk langs te komen.

Een helderwetend medium

Een helderwetend paragnost of medium heeft ook een paranormale gave. Het is namelijk zo dat zij dingen weten. Deze consulent weet dingen die er in de toekomst gaan gebeuren met bijvoorbeeld jouw relatie, maar ook dit kan gaan over dingen die uit het verleden zijn. Ook kunnen zij bepaalde gedachten van mensen weten waarmee ze jou tot nieuwe inzichten kunnen brengen.

Tijdens een consult zal een helderwetende jou tot nieuwe inzichten brengen zodat jij situaties vanaf een andere kant gaat bekijken. Dit om te zorgen dat jij weer anders in het leven staat.

Een helderziend medium

Helderzienden mediums en paragnosten kunnen beelden zien. Deze beelden die een helderziend medium door krijgt zijn vaak afkomstig van geesten of engelen. Deze beelden kunnen helderzienden vertalen naar woorden en deze duidelijk maken tijdens een gesprek met jou. Onze consulenten zullen jou altijd eerlijk een eerlijk antwoord geven tijdens een consult. Dit maakt onze mediums een van de meest betrouwbare mediums.

Ook kan een medium helderhorend of helderruikend zijn. Een helderhorend medium hoort bepaalde geluiden. Dit kan een stem zijn maar ook muziek of een melodie. Tijdens een consult kan een helderhorend medium deze geluiden omzetten in woorden en een boodschap voor jou. Een helderruikend medium die ruikt dingen, dit kunnen bijvoorbeeld ziektes of overlijden zijn.

Een goed medium en een ervaren medium kunnen jou ook een luisterend oor bieden. Dit wanneer jij tijdens een consult alleen maar wilt praten. Over dagelijkse situaties, jouw relatie, vrienden, familie of andere belangrijke zaken. Mediums en paragnosten zullen hier jou advies over kunnen geven, dit zodat jij weer in staat bent om hier met een heldere blik naar te kijken.

Een ervaren kaartlegster

Ook heb je bij een medium online de mogelijkheid voor een consult met een kaartlegster. Zij heeft ook paranormale gaves en kan met behulp van engelen kaarten, tarot kaarten of lenormand kaarten meer en eerlijk antwoord krijgen op de vragen die jij hebt.

Tarot kaarten kunnen tijdens de consulenten door de mediums en paragnosten worden ingezet. De afbeeldingen die op de tarot staan maken dingen duidelijk.

Hoe vind je een betrouwbaar medium online?

Om betrouwbare mediums te vinden kun jij als beste met andere mensen in contact komen die eerder met een betrouwbaar medium in contact zijn geweest. Daarnaast blijft het wel altijd een eigen keuze om een betrouwbaar medium te vinden, jouw eigen intuïtie speelt hier ook zeker een rol bij.

Ook kun je het internet afzoeken naar reviews en goede ervaringen die anderen hebben gehad met online mediums. Op basis hiervan kun jij ook je vertrouwen in een medium online vergroten waardoor je in staat bent om te kiezen voor een betrouwbaar medium.

Bij paranormale stichtingen is ook altijd informatie beschikbaar over betrouwbare mediums. Zij kunnen helpen met het vinden van een ervaren maar ook zeker een betrouwbare medium.

Daarnaast kun je nog meer doen om een betrouwbaar medium te vinden. Als een medium zegt dat hij of zij de aller beste is, dan moet je goed na gaan denken, wat dat wijst op het feit dat iemand niet betrouwbaar is. Je kunt daardoor eerst meerdere mediums bellen en vragen naar de specificaties die zij hebben. Een top medium zal jou dit vertellen waardoor je iemand als betrouwbaar kan beschouwen.

Ook als er online mediums die een gratis chat of consult aanbieden moet je niet in deze verleiding mee gaan. Een consulent die zijn diensten gratis aanbiedt gaat jou waarschijnlijk verleiden met onwaarheden en zal er voor zorgen dat je nog een keer terug komt. Als je dan voor de tweede keer contact leggen moet je er wel voor betalen en verdienen ze alsnog op een oneerlijke manier geld.

Houdt er dus altijd rekening mee dat je voor een online medium kiest die betrouwbaar is en tijdens de consulten ook eerlijk naar jou toe is over de antwoorden. Een goede screening vooraf is dus belangrijk om een betrouwbaar medium te vinden

Betrouwbare mediums bij de Nieuwe Tijd

Voor een betrouwbaar medium/paragnost ben je bij de Nieuwe Tijd aan het juiste adres, je kunt via email consulten, chatten of telefonisch contact leggen met de online mediums. Zij bieden jou een luisterend oor, geven antwoorden op levensvragen of doen een toekomstvoorspelling.

De mediums en paragnosten kunnen antwoorden geven op vragen over jouw relatie, werk of andere belangrijke zaken. Ook kan een medium een kaartlegging doen of foto reading. Dit is maar net waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

De echte mediums staan de hele dag voor jou klaar, voor healing of antwoorden. Door te communiceren met gene zijde krijgen zij boodschappen door die tijdens een consult aan jou worden doorgegeven. Dit alles zodat jij weer positieve energie krijgt.

Vraag direct een consult aan met een van onze consulenten. Voor een bel gesprek met een van de mediums en paragnosten hoef je geen contact formulier in te vullen. Je maakt een eigen profiel aan, je koop credits, kiest een consulent en je start een gesprek.

Onze mediums en paragnosten staan voor jou klaar!