Betrouwbare medium

Een betrouwbaar medium is iemand die contact kan leggen met entiteiten en bovenaardse krachten. Betrouwbare mediums die vangen op een zuivere manier energie van de geestelijke wereld. Hierbij draagt een betrouwbaar medium deze boodschap over aan de cliënt. Een betrouwbaar medium is een gids voor de cliënt, bijvoorbeeld als deze om advies of hulp komt.

Bij een allround medium kun jij voor verschillende dingen terecht. Zo kan een ervaren medium vragen beantwoorden over bepaalde onderwerpen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over liefde, vrienden, familie of andere levensvragen. Maar ook kan een online medium een toekomst voorspelling doen. Een goed medium kan ook contact maken met een overleden persoon.

Onze consulenten zullen altijd heel eerlijk antwoord geven. Bij een krachtig medium wordt er gezorgd dat jij je op je gemak voelt, zodat tijdens een gesprek de beste resultaten kunnen worden behaald. Zo dat jij weer meer positieve energie in jouw lichaam krijgt.

Een consult kun je online gemakkelijk aanvragen met een medium/paragnost. Lees hier meer over de meest betrouwbare mediums van de Nieuwe Tijd. Zij willen jou graag ter woord staan om over bepaalde dingen te praten en jou nieuwe inzichten te geven.

Online mediums

Een betrouwbaar medium is een persoon die kan communiceren met geestelijke wezens om advies te vragen. Deze wordt benaderd door spirituele krachten en hun boodschappen aan de cliënt overbrengt. Een betrouwbaar medium is een persoon die deze boodschap overbrengt. De cliënt kan advies of hulp vragen, hier krijgt de goede medium antwoord op. Betrouwbare medium kunnen verschillende spirituele gaves hebben. Zo kunnen online mediums heldervoelend, helderwetend, helderziende of helderhorenden zijn.

Door de eigen kracht van een betrouwbaar medium kunnen zij jou duidelijke inzichten geven in verschillende situaties. Goede mediums zullen jou ook altijd eerlijk vertellen welke boodschap zij doorkrijgen.

Een heldervoelend medium

Een heldervoelend medium is een medium die dingen voelt. Een heldervoelende kan daardoor onder andere een toekomstvoorspelling doen omdat zij dingen aanvoelen die in de toekomst zullen gaan gebeuren, bijvoorbeeld onbekende talenten. Goede mediums kunnen daardoor dingen zeggen over jouw relatie in de toekomst of andere toekomstige zaken.

Een heldervoelend kaartlegster kan door de kaartlegging tot meerdere gedachten komen zodat jij weer positief ingesteld wordt. Een engelen kaartlegster krijg ook aan de hand van een kaartlegging meer antwoorden op vragen van de gidsen door.

Ook zijn er mediums en paragnosten die aan healing kunnen doen. Dit zijn Reiki Masters. Door bepaalde energieën door te geven kunnen zij pijn opsporen en verhelpen. Healing kan ook op afstand, dat is het voordeel van online mediums. Bij een online medium voor healing hoef je dus niet perse in de praktijk langs te komen.

Een helderwetend medium

Een helderwetend paragnost of medium heeft ook een paranormale gave. Het is namelijk zo dat zij dingen weten. Deze consulent weet dingen die er in de toekomst gaan gebeuren met bijvoorbeeld jouw relatie, maar ook dit kan gaan over dingen die uit het verleden zijn. Ook kunnen zij bepaalde gedachten van mensen weten waarmee ze jou tot nieuwe inzichten kunnen brengen.

Tijdens een consult zal een helderwetende jou tot nieuwe inzichten brengen zodat jij situaties vanaf een andere kant gaat bekijken. Dit om te zorgen dat jij weer anders in het leven staat.

Een helderziend medium

Helderzienden mediums en paragnosten kunnen beelden zien. Deze beelden die een helderziend medium door krijgt zijn vaak afkomstig van geesten of engelen. Deze beelden kunnen helderzienden vertalen naar woorden en deze duidelijk maken tijdens een gesprek met jou. Onze consulenten zullen jou altijd eerlijk een eerlijk antwoord geven tijdens een consult. Dit maakt onze mediums een van de meest betrouwbare mediums.

Ook kan een medium helderhorend of helderruikend zijn. Een helderhorend medium hoort bepaalde geluiden. Dit kan een stem zijn maar ook muziek of een melodie. Tijdens een consult kan een helderhorend medium deze geluiden omzetten in woorden en een boodschap voor jou. Een helderruikend medium die ruikt dingen, dit kunnen bijvoorbeeld ziektes of overlijden zijn.

Een goed medium en een ervaren medium kunnen jou ook een luisterend oor bieden. Dit wanneer jij tijdens een consult alleen maar wilt praten. Over dagelijkse situaties, jouw relatie, vrienden, familie of andere belangrijke zaken. Mediums en paragnosten zullen hier jou advies over kunnen geven, dit zodat jij weer in staat bent om hier met een heldere blik naar te kijken.

Een ervaren kaartlegster

Ook heb je bij een medium online de mogelijkheid voor een consult met een kaartlegster. Zij heeft ook paranormale gaves en kan met behulp van engelen kaarten, tarot kaarten of lenormand kaarten meer en eerlijk antwoord krijgen op de vragen die jij hebt.

Tarot kaarten kunnen tijdens de consulenten door de mediums en paragnosten worden ingezet. De afbeeldingen die op de tarot staan maken dingen duidelijk.

Hoe vind je een betrouwbaar medium online?

Om betrouwbare mediums te vinden kun jij als beste met andere mensen in contact komen die eerder met een betrouwbaar medium in contact zijn geweest. Daarnaast blijft het wel altijd een eigen keuze om een betrouwbaar medium te vinden, jouw eigen intuïtie speelt hier ook zeker een rol bij.

Ook kun je het internet afzoeken naar reviews en goede ervaringen die anderen hebben gehad met online mediums. Op basis hiervan kun jij ook je vertrouwen in een medium online vergroten waardoor je in staat bent om te kiezen voor een betrouwbaar medium.

Bij paranormale stichtingen is ook altijd informatie beschikbaar over betrouwbare mediums. Zij kunnen helpen met het vinden van een ervaren maar ook zeker een betrouwbare medium.

Daarnaast kun je nog meer doen om een betrouwbaar medium te vinden. Als een medium zegt dat hij of zij de aller beste is, dan moet je goed na gaan denken, wat dat wijst op het feit dat iemand niet betrouwbaar is. Je kunt daardoor eerst meerdere mediums bellen en vragen naar de specificaties die zij hebben. Een top medium zal jou dit vertellen waardoor je iemand als betrouwbaar kan beschouwen.

Ook als er online mediums die een gratis chat of consult aanbieden moet je niet in deze verleiding mee gaan. Een consulent die zijn diensten gratis aanbiedt gaat jou waarschijnlijk verleiden met onwaarheden en zal er voor zorgen dat je nog een keer terug komt. Als je dan voor de tweede keer contact leggen moet je er wel voor betalen en verdienen ze alsnog op een oneerlijke manier geld.

Houdt er dus altijd rekening mee dat je voor een online medium kiest die betrouwbaar is en tijdens de consulten ook eerlijk naar jou toe is over de antwoorden. Een goede screening vooraf is dus belangrijk om een betrouwbaar medium te vinden

Betrouwbare mediums bij de Nieuwe Tijd

Voor een betrouwbaar medium/paragnost ben je bij de Nieuwe Tijd aan het juiste adres, je kunt via email consulten, chatten of telefonisch contact leggen met de online mediums. Zij bieden jou een luisterend oor, geven antwoorden op levensvragen of doen een toekomstvoorspelling.

De mediums en paragnosten kunnen antwoorden geven op vragen over jouw relatie, werk of andere belangrijke zaken. Ook kan een medium een kaartlegging doen of foto reading. Dit is maar net waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

De echte mediums staan de hele dag voor jou klaar, voor healing of antwoorden. Door te communiceren met gene zijde krijgen zij boodschappen door die tijdens een consult aan jou worden doorgegeven. Dit alles zodat jij weer positieve energie krijgt.

Vraag direct een consult aan met een van onze consulenten. Voor een bel gesprek met een van de mediums en paragnosten hoef je geen contact formulier in te vullen. Je maakt een eigen profiel aan, je koop credits, kiest een consulent en je start een gesprek.

Onze mediums en paragnosten staan voor jou klaar!

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Anita
Beschikbaar
Anita
Box: 20
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Arlette
Ingesprek
Medium Arlette
Box: 10
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Marion
Ingesprek
Medium Marion
Box: 29
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Medium Angie
Ingesprek
Medium Angie
Box: 32
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Evees
Offline
Evees
Box: 03
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
 
Helderziend, Helderhorend, Helderwetend, Healer, Engelencontact, Dierencontact, Kindercontact, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Koffiediklezen, Tarotlegging, Lenormandlegging, Pendelen. Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Linda
Offline
Linda
Box: 33
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid, de weg naar binnen, bronherinneringen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Mo
Offline
Medium Mo
Box: 55
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.