?> Betrouwbare medium - Nieuwe Tijd

Betrouwbare medium

Een betrouwbaar medium is iemand die contact kan leggen met entiteiten en bovenaardse krachten. Betrouwbare mediums die vangen op een zuivere manier energie van de geestelijke wereld. Hierbij draagt een betrouwbaar medium deze boodschap over aan de cliënt. Een betrouwbaar medium is een gids voor de cliënt, bijvoorbeeld als deze om advies of hulp komt.

Bij een allround medium kun jij voor verschillende dingen terecht. Zo kan een ervaren medium vragen beantwoorden over bepaalde onderwerpen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over liefde, vrienden, familie of andere levensvragen. Maar ook kan een online medium een toekomst voorspelling doen. Een goed medium kan ook contact maken met een overleden persoon.

Onze consulenten zullen altijd heel eerlijk antwoord geven. Bij een krachtig medium wordt er gezorgd dat jij je op je gemak voelt, zodat tijdens een gesprek de beste resultaten kunnen worden behaald. Zo dat jij weer meer positieve energie in jouw lichaam krijgt.

Een consult kun je online gemakkelijk aanvragen met een medium/paragnost. Lees hier meer over de meest betrouwbare mediums van de Nieuwe Tijd. Zij willen jou graag ter woord staan om over bepaalde dingen te praten en jou nieuwe inzichten te geven.

Online mediums

Een betrouwbaar medium is een persoon die kan communiceren met geestelijke wezens om advies te vragen. Deze wordt benaderd door spirituele krachten en hun boodschappen aan de cliënt overbrengt. Een betrouwbaar medium is een persoon die deze boodschap overbrengt. De cliënt kan advies of hulp vragen, hier krijgt de goede medium antwoord op. Betrouwbare medium kunnen verschillende spirituele gaves hebben. Zo kunnen online mediums heldervoelend, helderwetend, helderziende of helderhorenden zijn.

Door de eigen kracht van een betrouwbaar medium kunnen zij jou duidelijke inzichten geven in verschillende situaties. Goede mediums zullen jou ook altijd eerlijk vertellen welke boodschap zij doorkrijgen.

Een heldervoelend medium

Een heldervoelend medium is een medium die dingen voelt. Een heldervoelende kan daardoor onder andere een toekomstvoorspelling doen omdat zij dingen aanvoelen die in de toekomst zullen gaan gebeuren, bijvoorbeeld onbekende talenten. Goede mediums kunnen daardoor dingen zeggen over jouw relatie in de toekomst of andere toekomstige zaken.

Een heldervoelend kaartlegster kan door de kaartlegging tot meerdere gedachten komen zodat jij weer positief ingesteld wordt. Een engelen kaartlegster krijg ook aan de hand van een kaartlegging meer antwoorden op vragen van de gidsen door.

Ook zijn er mediums en paragnosten die aan healing kunnen doen. Dit zijn Reiki Masters. Door bepaalde energieën door te geven kunnen zij pijn opsporen en verhelpen. Healing kan ook op afstand, dat is het voordeel van online mediums. Bij een online medium voor healing hoef je dus niet perse in de praktijk langs te komen.

Een helderwetend medium

Een helderwetend paragnost of medium heeft ook een paranormale gave. Het is namelijk zo dat zij dingen weten. Deze consulent weet dingen die er in de toekomst gaan gebeuren met bijvoorbeeld jouw relatie, maar ook dit kan gaan over dingen die uit het verleden zijn. Ook kunnen zij bepaalde gedachten van mensen weten waarmee ze jou tot nieuwe inzichten kunnen brengen.

Tijdens een consult zal een helderwetende jou tot nieuwe inzichten brengen zodat jij situaties vanaf een andere kant gaat bekijken. Dit om te zorgen dat jij weer anders in het leven staat.

Een helderziend medium

Helderzienden mediums en paragnosten kunnen beelden zien. Deze beelden die een helderziend medium door krijgt zijn vaak afkomstig van geesten of engelen. Deze beelden kunnen helderzienden vertalen naar woorden en deze duidelijk maken tijdens een gesprek met jou. Onze consulenten zullen jou altijd eerlijk een eerlijk antwoord geven tijdens een consult. Dit maakt onze mediums een van de meest betrouwbare mediums.

Ook kan een medium helderhorend of helderruikend zijn. Een helderhorend medium hoort bepaalde geluiden. Dit kan een stem zijn maar ook muziek of een melodie. Tijdens een consult kan een helderhorend medium deze geluiden omzetten in woorden en een boodschap voor jou. Een helderruikend medium die ruikt dingen, dit kunnen bijvoorbeeld ziektes of overlijden zijn.

Een goed medium en een ervaren medium kunnen jou ook een luisterend oor bieden. Dit wanneer jij tijdens een consult alleen maar wilt praten. Over dagelijkse situaties, jouw relatie, vrienden, familie of andere belangrijke zaken. Mediums en paragnosten zullen hier jou advies over kunnen geven, dit zodat jij weer in staat bent om hier met een heldere blik naar te kijken.

Een ervaren kaartlegster

Ook heb je bij een medium online de mogelijkheid voor een consult met een kaartlegster. Zij heeft ook paranormale gaves en kan met behulp van engelen kaarten, tarot kaarten of lenormand kaarten meer en eerlijk antwoord krijgen op de vragen die jij hebt.

Tarot kaarten kunnen tijdens de consulenten door de mediums en paragnosten worden ingezet. De afbeeldingen die op de tarot staan maken dingen duidelijk.

Hoe vind je een betrouwbaar medium online?

Om betrouwbare mediums te vinden kun jij als beste met andere mensen in contact komen die eerder met een betrouwbaar medium in contact zijn geweest. Daarnaast blijft het wel altijd een eigen keuze om een betrouwbaar medium te vinden, jouw eigen intuïtie speelt hier ook zeker een rol bij.

Ook kun je het internet afzoeken naar reviews en goede ervaringen die anderen hebben gehad met online mediums. Op basis hiervan kun jij ook je vertrouwen in een medium online vergroten waardoor je in staat bent om te kiezen voor een betrouwbaar medium.

Bij paranormale stichtingen is ook altijd informatie beschikbaar over betrouwbare mediums. Zij kunnen helpen met het vinden van een ervaren maar ook zeker een betrouwbare medium.

Daarnaast kun je nog meer doen om een betrouwbaar medium te vinden. Als een medium zegt dat hij of zij de aller beste is, dan moet je goed na gaan denken, wat dat wijst op het feit dat iemand niet betrouwbaar is. Je kunt daardoor eerst meerdere mediums bellen en vragen naar de specificaties die zij hebben. Een top medium zal jou dit vertellen waardoor je iemand als betrouwbaar kan beschouwen.

Ook als er online mediums die een gratis chat of consult aanbieden moet je niet in deze verleiding mee gaan. Een consulent die zijn diensten gratis aanbiedt gaat jou waarschijnlijk verleiden met onwaarheden en zal er voor zorgen dat je nog een keer terug komt. Als je dan voor de tweede keer contact leggen moet je er wel voor betalen en verdienen ze alsnog op een oneerlijke manier geld.

Houdt er dus altijd rekening mee dat je voor een online medium kiest die betrouwbaar is en tijdens de consulten ook eerlijk naar jou toe is over de antwoorden. Een goede screening vooraf is dus belangrijk om een betrouwbaar medium te vinden

Betrouwbare mediums bij de Nieuwe Tijd

Voor een betrouwbaar medium/paragnost ben je bij de Nieuwe Tijd aan het juiste adres, je kunt via email consulten, chatten of telefonisch contact leggen met de online mediums. Zij bieden jou een luisterend oor, geven antwoorden op levensvragen of doen een toekomstvoorspelling.

De mediums en paragnosten kunnen antwoorden geven op vragen over jouw relatie, werk of andere belangrijke zaken. Ook kan een medium een kaartlegging doen of foto reading. Dit is maar net waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

De echte mediums staan de hele dag voor jou klaar, voor healing of antwoorden. Door te communiceren met gene zijde krijgen zij boodschappen door die tijdens een consult aan jou worden doorgegeven. Dit alles zodat jij weer positieve energie krijgt.

Vraag direct een consult aan met een van onze consulenten. Voor een bel gesprek met een van de mediums en paragnosten hoef je geen contact formulier in te vullen. Je maakt een eigen profiel aan, je koop credits, kiest een consulent en je start een gesprek.

Onze mediums en paragnosten staan voor jou klaar!

Ingrid
  
Boxnummer 000277
Ingrid
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Delayha Nyari
  
Boxnummer 000241
Delayha Nyari
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer 000248
Paragnost en Healer Kim
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Amrita
 
Boxnummer 000340
Amrita
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Test Box
 
Boxnummer 000203
Test Box
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Clarisa
 
Boxnummer 000193
Clarisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Bob
   
Boxnummer 000238
Bob
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Manuela
  
Boxnummer 000530
Manuela
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Natasja
 
Boxnummer 000251
Natasja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Angel
 
Boxnummer 000140
Angel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Casandra
 
Boxnummer 000192
Casandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Medium Angie
 
Boxnummer 000178
Medium Angie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Willem
 
Boxnummer 000207
Willem
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Henk Jan
   
Boxnummer 000302
Henk Jan
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Super Psychic
 
Boxnummer 000243
Super Psychic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Medium Layla (2)
    
Boxnummer 000182
Medium Layla (2)
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Medium Yvonne
 
Boxnummer 000173
Medium Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Quin
  
Boxnummer 000321
Quin
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Medium Arlette
 
Boxnummer 000161
Medium Arlette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Cassandra
   
Boxnummer 000172
Cassandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Angel Mary
 
Boxnummer 000220
Angel Mary
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Yvonne
  
Boxnummer 000292
Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Angelique
  
Boxnummer 000303
Angelique
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Truthful Insights
 
Boxnummer 000244
Truthful Insights
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
 Hope
 
Boxnummer 000471
Hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Cher
  
Boxnummer 000286
Cher
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Linda
 
Boxnummer 000306
Linda
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Mandy
  
Boxnummer 000218
Mandy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Merel
  
Boxnummer 000291
Merel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Medium Florance
 
Boxnummer 000228
Medium Florance
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer 000181
Spiritueel coach Sky
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Relationship Expert
 
Boxnummer 000242
Relationship Expert
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Lou
  
Boxnummer 000247
Lou
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Christel
  
Boxnummer 000150
Christel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Ben Ben
 
Boxnummer 000227
Ben Ben
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Paragnost Marco
 
Boxnummer 000199
Paragnost Marco
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Valentino
  
Boxnummer 000329
Valentino
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Victoria
 
Boxnummer 000361
Victoria
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Baya
  
Boxnummer 000322
Baya
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Jo An
 
Boxnummer 000176
Jo An
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!