?> Engelen kaarten | Nieuwe Tijd

Engelen kaarten

Engelen kaarten zin magische kaarten die jou richting kunnen geven in jouw leven. Deze unieke kaarten bevatten boodschappen van de engelen die jou helpen antwoord te vinden op vragen over liefde, werk en leven. Met behulp van deze engelenkaarten kun je contact maken met je eigen innerlijke wijsheid en de wijsheid van de engelen. De kaarten helpen je om helderheid te krijgen in situaties die voor jou lastig zijn, en ze geven je inzicht in wat je kunt doen om je leven te verbeteren.

Kaartleggers kunnen jou helpen bij een engelenkaart trekking. Het is zo dat zij een duidelijk boodschap aan jou kunnen geven door middel van de engelenkaarten. Online bij de Nieuwe Tijd kun jij een consult aanvragen met een medium of paragnost als jij graag de juiste boodschappen wilt ontvangen van de engelenkaarten.

Houdt jij van meditatie, kaarsen en leidt jouw gids jou in het leven? Dan kan het voor jou wel eens helpen om een keer een kaartlegging te doen, dit met engelenkaarten of orakelkaarten. Hiervoor concentreer je je, adem diep in, plaats jouw voeten op de aarde, ontspan en laat jouw gedachten gaan. Zo kun jij boodschappen ontvangen van de engelen kaarten. Erkend paragnosten kunnen jou helpen met een kaartlegging en de betekenis hiervan.

Hoe werkt een engelen kaartlegging?

Er zijn verschillende manieren wil je een engelenkaart trekken. Je kan er voor kiezen om een complete legging te doen, maar als je liever een andere boodschap per dag ontvangt kun je ook kiezen om iedere ochtend een kaart te trekken. Deze kaart kan jou dan inspireren door de dag heen, dit kan jou de aanwezigheid van jouw beschermengel laten voelen.

Het is zo dat tijdens een engelkaartlegging de kaarten op een bepaalde manier worden neergelegd. Er wordt dan gekeken naar de betekenis van de afbeeldingen en symbolen die op de engelenkaarten staan. Vervolgens kijkt de kaartlegger naar de betekenis van de kaarten in relatie tot jouw leven en de vraag die je hebt gesteld. Op die manier kan de kaartlegger een advies geven aan jou, gebaseerd op wat de engelen jou willen vertellen.

De symbolen op de prachtige kaarten helpen je te onthouden wat de engelen jou willen vertellen. De afbeeldingen op de engelenkaarten zijn een weerspiegeling van jouw energie en de energie van de mensen om je heen. De betekenis van de engelenkaarten wordt dus bepaald door jouw energie en de energie van de mensen in jouw omgeving.

Adem diep in, concentreer je goed en plaats beide voeten op de grond, dan kan jij een engelenkaart trekken en dan is het zo dat je drie kaarten neemt. Vervolgens moet je de volgende vraag in gedachten nemen: “Wat is mijn huidige situatie?”. Nadat je deze vraag hebt gesteld, pak dan de eerste kaart uit de stapel en leg deze op tafel. Kijk naar de afbeelding en vraag jezelf af wat deze betekent in relatie tot jouw situatie. Vervolgens pak je de tweede engelenkaart en vraag je jezelf weer af wat de betekenis is van deze kaart in relatie tot jouw situatie. Tot slot pak je de derde engelenkaart en vraag je jezelf opnieuw af wat de betekenis is van deze kaart in relatie tot jouw situatie.

Als je de betekenis van de drie engelenkaarten hebt begrepen, kun je een advies vragen aan de engelen. Vraag dan de volgende vraag: “Wat is mijn advies?”. Zo ontvang je positieve boodschappen van de dagkaart/engelenkaart.

Een engelen dagkaart

Wil jij een duidelijke boodschap ontvangen van de boodschappers? Dan kun je er ook voor kiezen om iedere dag een kaart te trekken. Met een engelen dagkaart is het zo dat je iedere dag een kaart kunt trekken en dan de betekenis ervan in jouw dag kunt toepassen. Een advies vragen aan de engelen is natuurlijk altijd mogelijk, maar je kunt er ook voor kiezen om de kaart als reflectie te gebruiken. Kijk naar de kaart en vraag jezelf af in welke situatien je deze energie kunt toepassen.

Als je elke dag een engelkaart trekt, zal je merken dat je steeds meer inzicht krijgt in de betekenis van de engelenkaarten. Je leert steeds beter begrijpen wat de engelen jou willen vertellen. Ook leer je steeds beter luisteren naar je innerlijke stem, zodat je de boodschappen van de engelen beter kunt horen.

Met engelen communiceren wil je een boodschap krijgen

Engelenkaarten zullen jou helpen om de connectie met beschermengelen te vergroten. Zo kom je er achter wat een engel jou graag wilt vertellen. Het kan zijn dat jij door de engelen decks mooie boodschappen krijgt, maar soms kan het interpreteren hiervan ook lastig zijn. Hier kunnen mediums en paragnosten jou mee helpen!

Het is zo dat bij engelen jou stimuleren welke kaart jij moet trekken. Dit is geen rationele waarneming, maar door een bepaald gevoel weet jij welke kaart jij moet trekken. Wanneer je dit voor de eerste keer ervaart is het heel erg bijzonder. Wanneer je dan de betekenis van de engelenkaarten gaat interpreteren, kom je er achter dat deze perfect aansluiten bij wat er op dat moment in jouw leven speelt.

Een engel zal communiceren met ons via gevoelens, beelden en woorden. Wanneer je een boodschap van hen krijgt, is het belangrijk om hier aandacht aan te schenken. Wanneer je een engelenkaart hebt getrokken, focus je dan op wat de afbeelding jou laat zien en welke gevoelens dit bij jou oproept. Wanneer je de betekenis van de engelenkaarten gaat interpreteren, is het belangrijk dat je hierbij ook je gevoelens betrekt. Wanneer je de betekenis van de kaart niet helemaal begrijpt, vraag dan aan je engelen om je te helpen met het interpreteren.

Engelen kaarten

Verschillende soorten engelenkaarten

Er zijn verschillende soorten engelenkaarten met verschillende betekenissen. Observeer rustig welke engelenkaarten er zijn en kies op basis van jouw gevoel en intuïtie welke kaarten bij jou passen. Vertrouw op jouw eigen gevoel als jij engelenkaarten wilt aanschaffen, deze kunnen bijvoorbeeld van Doreen Virtue zijn. Doreen Virtue is een bekend persoon in de spirituele wereld van boeken en kaarten. Zo kun jij de engelenkaarten aanschaffen als:

  • Orakelkaarten
  • Engel Powerkaarten
  • Aartsengelen kaarten
  • Tarotkaarten

Orakelkaarten zijn bedoeld om inzicht te krijgen in een bepaalde situatie uit het dagelijkse leven. Deze kaarten kunnen dan helpen bij het nemen van beslissingen. Engel powerkaarten zijn bedoeld om je te helpen bij het manifesteren van je wensen en dromen. Aartsengelenkaarten helpen je bij het contact maken met de aartsengelen en kunnen je advies geven over verschillende situaties in jouw leven. Tarotkaarten zijn bedoeld om inzicht te krijgen in de toekomst en kunnen je helpen bij het nemen van beslissingen. Aartsengel Michaël, is een hele bekende deck.

Wanneer je een engelenkaart wilt trekken, is het belangrijk dat je in een rustige omgeving bent met een open mind. Wanneer je de betekenis van de engelenkaarten wilt interpreteren, is het belangrijk dat je hierbij ook jouw gevoelens betrekt. Wanneer je de betekenis van de kaart niet helemaal begrijpt, vraag dan aan je engelen om je te helpen met het interpreteren.

Naast de traditionele engelenkaarten, zijn er ook online orakels die jou kunnen helpen bij het contact maken met je engelen. Online orakels kunnen jou een boodschap geven die perfect aansluit bij wat er op dat moment in jouw leven speelt.

Welke vragen kan je stellen aan de engelenkaarten?

Aan de engelenkaarten kun jij vragen stellen die jij hebt, dit kan gaan over liefde, carrière of de toekomst. De kaarten geven jou de inzichten die jij op dat moment nodig hebt. Dit kan bijvoorbeeld gaan over promoties op het werk.

Engelen zullen niet over jou oordelen, waardoor zij eerlijk tegen jou zullen zijn. Zo is het dat wanneer zij jou iets vertellen, jij de tijd moet nemen om de decks te interpreteren om ze te begrijpen. Deze boodschap kun jij dan stapsgewijs toepassen in jouw leven. Dit biedt jou rust, steun en de bevestiging die jij nodig hebt. Vragen kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • Welke dingen zijn er op dit moment in mijn leven belangrijk voor mij?
  • Wat is een manier zodat ik aan meer kracht kom in bepaalde situaties?

Wil jij een engelen reading starten?

Wil jij een engelenkaart trekken? Online zijn er mediums en paragnosten die een kaartlegging voor jou kunnen doen. Zij kunnen dit doen met engelenkaarten, tarotkaarten of orakelkaarten. Dit kan jou helpen om inzicht te krijgen in een bepaalde situatie uit het dagelijkse leven. Een goede reader is betrouwbaar, helder en integer. Zij hebben als doel om jou zo snel mogelijk weer verder te helpen met je probleem of vraagstuk.

Je kan een kaart trekken over onvoorwaardelijke liefde, de kaart kan gaan over steun, harmonie, een levensdoel, opvoeding of iets dat dagelijks speelt in jouw hoofd. Het is belangrijk dat de kaart goed wordt bekeken. Je moet goed waarnemen wat er de kaart wordt afgebeeld en hoe jij deze boodschap moet interpreteren, want een boodschap kan verschillende betekenissen hebben.

Manuela
  
Boxnummer 000530
Manuela
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Relationship Expert
 
Boxnummer 000242
Relationship Expert
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Bob
   
Boxnummer 000238
Bob
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Amrita
 
Boxnummer 000340
Amrita
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Christel
  
Boxnummer 000150
Christel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Medium Angie
 
Boxnummer 000178
Medium Angie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Willem
 
Boxnummer 000207
Willem
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Florance
 
Boxnummer 000228
Medium Florance
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Clarisa
 
Boxnummer 000193
Clarisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Paragnost Marco
 
Boxnummer 000199
Paragnost Marco
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Ingrid
  
Boxnummer 000277
Ingrid
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Baya
  
Boxnummer 000322
Baya
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer 000181
Spiritueel coach Sky
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Casandra
 
Boxnummer 000192
Casandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Medium Layla (2)
    
Boxnummer 000182
Medium Layla (2)
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Henk Jan
   
Boxnummer 000302
Henk Jan
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Medium Yvonne
 
Boxnummer 000173
Medium Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Cher
  
Boxnummer 000286
Cher
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Natasja
 
Boxnummer 000251
Natasja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Mandy
  
Boxnummer 000218
Mandy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Ben Ben
 
Boxnummer 000227
Ben Ben
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
 Hope
 
Boxnummer 000471
Hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Yvonne
  
Boxnummer 000292
Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Delayha Nyari
  
Boxnummer 000241
Delayha Nyari
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Super Psychic
 
Boxnummer 000243
Super Psychic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Truthful Insights
 
Boxnummer 000244
Truthful Insights
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Test Box
 
Boxnummer 000203
Test Box
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Merel
  
Boxnummer 000291
Merel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Angel Mary
 
Boxnummer 000220
Angel Mary
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jo An
 
Boxnummer 000176
Jo An
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Lou
  
Boxnummer 000247
Lou
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Linda
 
Boxnummer 000306
Linda
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Angel
 
Boxnummer 000140
Angel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Valentino
  
Boxnummer 000329
Valentino
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Victoria
 
Boxnummer 000361
Victoria
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Quin
  
Boxnummer 000321
Quin
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Medium Arlette
 
Boxnummer 000161
Medium Arlette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer 000248
Paragnost en Healer Kim
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Cassandra
   
Boxnummer 000172
Cassandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Angelique
  
Boxnummer 000303
Angelique
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.