Engelen kaarten

Engelen kaarten zin magische kaarten die jou richting kunnen geven in jouw leven. Deze unieke kaarten bevatten boodschappen van de engelen die jou helpen antwoord te vinden op vragen over liefde, werk en leven. Met behulp van deze engelenkaarten kun je contact maken met je eigen innerlijke wijsheid en de wijsheid van de engelen. De kaarten helpen je om helderheid te krijgen in situaties die voor jou lastig zijn, en ze geven je inzicht in wat je kunt doen om je leven te verbeteren.

Kaartleggers kunnen jou helpen bij een engelenkaart trekking. Het is zo dat zij een duidelijk boodschap aan jou kunnen geven door middel van de engelenkaarten. Online bij de Nieuwe Tijd kun jij een consult aanvragen met een medium of paragnost als jij graag de juiste boodschappen wilt ontvangen van de engelenkaarten.

Houdt jij van meditatie, kaarsen en leidt jouw gids jou in het leven? Dan kan het voor jou wel eens helpen om een keer een kaartlegging te doen, dit met engelenkaarten of orakelkaarten. Hiervoor concentreer je je, adem diep in, plaats jouw voeten op de aarde, ontspan en laat jouw gedachten gaan. Zo kun jij boodschappen ontvangen van de engelen kaarten. Erkend paragnosten kunnen jou helpen met een kaartlegging en de betekenis hiervan.

Hoe werkt een engelen kaartlegging?

Er zijn verschillende manieren wil je een engelenkaart trekken. Je kan er voor kiezen om een complete legging te doen, maar als je liever een andere boodschap per dag ontvangt kun je ook kiezen om iedere ochtend een kaart te trekken. Deze kaart kan jou dan inspireren door de dag heen, dit kan jou de aanwezigheid van jouw beschermengel laten voelen.

Het is zo dat tijdens een engelkaartlegging de kaarten op een bepaalde manier worden neergelegd. Er wordt dan gekeken naar de betekenis van de afbeeldingen en symbolen die op de engelenkaarten staan. Vervolgens kijkt de kaartlegger naar de betekenis van de kaarten in relatie tot jouw leven en de vraag die je hebt gesteld. Op die manier kan de kaartlegger een advies geven aan jou, gebaseerd op wat de engelen jou willen vertellen.

De symbolen op de prachtige kaarten helpen je te onthouden wat de engelen jou willen vertellen. De afbeeldingen op de engelenkaarten zijn een weerspiegeling van jouw energie en de energie van de mensen om je heen. De betekenis van de engelenkaarten wordt dus bepaald door jouw energie en de energie van de mensen in jouw omgeving.

Adem diep in, concentreer je goed en plaats beide voeten op de grond, dan kan jij een engelenkaart trekken en dan is het zo dat je drie kaarten neemt. Vervolgens moet je de volgende vraag in gedachten nemen: “Wat is mijn huidige situatie?”. Nadat je deze vraag hebt gesteld, pak dan de eerste kaart uit de stapel en leg deze op tafel. Kijk naar de afbeelding en vraag jezelf af wat deze betekent in relatie tot jouw situatie. Vervolgens pak je de tweede engelenkaart en vraag je jezelf weer af wat de betekenis is van deze kaart in relatie tot jouw situatie. Tot slot pak je de derde engelenkaart en vraag je jezelf opnieuw af wat de betekenis is van deze kaart in relatie tot jouw situatie.

Als je de betekenis van de drie engelenkaarten hebt begrepen, kun je een advies vragen aan de engelen. Vraag dan de volgende vraag: “Wat is mijn advies?”. Zo ontvang je positieve boodschappen van de dagkaart/engelenkaart.

Een engelen dagkaart

Wil jij een duidelijke boodschap ontvangen van de boodschappers? Dan kun je er ook voor kiezen om iedere dag een kaart te trekken. Met een engelen dagkaart is het zo dat je iedere dag een kaart kunt trekken en dan de betekenis ervan in jouw dag kunt toepassen. Een advies vragen aan de engelen is natuurlijk altijd mogelijk, maar je kunt er ook voor kiezen om de kaart als reflectie te gebruiken. Kijk naar de kaart en vraag jezelf af in welke situatien je deze energie kunt toepassen.

Als je elke dag een engelkaart trekt, zal je merken dat je steeds meer inzicht krijgt in de betekenis van de engelenkaarten. Je leert steeds beter begrijpen wat de engelen jou willen vertellen. Ook leer je steeds beter luisteren naar je innerlijke stem, zodat je de boodschappen van de engelen beter kunt horen.

Met engelen communiceren wil je een boodschap krijgen

Engelenkaarten zullen jou helpen om de connectie met beschermengelen te vergroten. Zo kom je er achter wat een engel jou graag wilt vertellen. Het kan zijn dat jij door de engelen decks mooie boodschappen krijgt, maar soms kan het interpreteren hiervan ook lastig zijn. Hier kunnen mediums en paragnosten jou mee helpen!

Het is zo dat bij engelen jou stimuleren welke kaart jij moet trekken. Dit is geen rationele waarneming, maar door een bepaald gevoel weet jij welke kaart jij moet trekken. Wanneer je dit voor de eerste keer ervaart is het heel erg bijzonder. Wanneer je dan de betekenis van de engelenkaarten gaat interpreteren, kom je er achter dat deze perfect aansluiten bij wat er op dat moment in jouw leven speelt.

Een engel zal communiceren met ons via gevoelens, beelden en woorden. Wanneer je een boodschap van hen krijgt, is het belangrijk om hier aandacht aan te schenken. Wanneer je een engelenkaart hebt getrokken, focus je dan op wat de afbeelding jou laat zien en welke gevoelens dit bij jou oproept. Wanneer je de betekenis van de engelenkaarten gaat interpreteren, is het belangrijk dat je hierbij ook je gevoelens betrekt. Wanneer je de betekenis van de kaart niet helemaal begrijpt, vraag dan aan je engelen om je te helpen met het interpreteren.

Engelen kaarten

Verschillende soorten engelenkaarten

Er zijn verschillende soorten engelenkaarten met verschillende betekenissen. Observeer rustig welke engelenkaarten er zijn en kies op basis van jouw gevoel en intuïtie welke kaarten bij jou passen. Vertrouw op jouw eigen gevoel als jij engelenkaarten wilt aanschaffen, deze kunnen bijvoorbeeld van Doreen Virtue zijn. Doreen Virtue is een bekend persoon in de spirituele wereld van boeken en kaarten. Zo kun jij de engelenkaarten aanschaffen als:

  • Orakelkaarten
  • Engel Powerkaarten
  • Aartsengelen kaarten
  • Tarotkaarten

Orakelkaarten zijn bedoeld om inzicht te krijgen in een bepaalde situatie uit het dagelijkse leven. Deze kaarten kunnen dan helpen bij het nemen van beslissingen. Engel powerkaarten zijn bedoeld om je te helpen bij het manifesteren van je wensen en dromen. Aartsengelenkaarten helpen je bij het contact maken met de aartsengelen en kunnen je advies geven over verschillende situaties in jouw leven. Tarotkaarten zijn bedoeld om inzicht te krijgen in de toekomst en kunnen je helpen bij het nemen van beslissingen. Aartsengel Michaël, is een hele bekende deck.

Wanneer je een engelenkaart wilt trekken, is het belangrijk dat je in een rustige omgeving bent met een open mind. Wanneer je de betekenis van de engelenkaarten wilt interpreteren, is het belangrijk dat je hierbij ook jouw gevoelens betrekt. Wanneer je de betekenis van de kaart niet helemaal begrijpt, vraag dan aan je engelen om je te helpen met het interpreteren.

Naast de traditionele engelenkaarten, zijn er ook online orakels die jou kunnen helpen bij het contact maken met je engelen. Online orakels kunnen jou een boodschap geven die perfect aansluit bij wat er op dat moment in jouw leven speelt.

Welke vragen kan je stellen aan de engelenkaarten?

Aan de engelenkaarten kun jij vragen stellen die jij hebt, dit kan gaan over liefde, carrière of de toekomst. De kaarten geven jou de inzichten die jij op dat moment nodig hebt. Dit kan bijvoorbeeld gaan over promoties op het werk.

Engelen zullen niet over jou oordelen, waardoor zij eerlijk tegen jou zullen zijn. Zo is het dat wanneer zij jou iets vertellen, jij de tijd moet nemen om de decks te interpreteren om ze te begrijpen. Deze boodschap kun jij dan stapsgewijs toepassen in jouw leven. Dit biedt jou rust, steun en de bevestiging die jij nodig hebt. Vragen kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • Welke dingen zijn er op dit moment in mijn leven belangrijk voor mij?
  • Wat is een manier zodat ik aan meer kracht kom in bepaalde situaties?

Wil jij een engelen reading starten?

Wil jij een engelenkaart trekken? Online zijn er mediums en paragnosten die een kaartlegging voor jou kunnen doen. Zij kunnen dit doen met engelenkaarten, tarotkaarten of orakelkaarten. Dit kan jou helpen om inzicht te krijgen in een bepaalde situatie uit het dagelijkse leven. Een goede reader is betrouwbaar, helder en integer. Zij hebben als doel om jou zo snel mogelijk weer verder te helpen met je probleem of vraagstuk.

Je kan een kaart trekken over onvoorwaardelijke liefde, de kaart kan gaan over steun, harmonie, een levensdoel, opvoeding of iets dat dagelijks speelt in jouw hoofd. Het is belangrijk dat de kaart goed wordt bekeken. Je moet goed waarnemen wat er de kaart wordt afgebeeld en hoe jij deze boodschap moet interpreteren, want een boodschap kan verschillende betekenissen hebben.

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Faroek
Offline
Faroek
Box: 28
Healer | Transformatie | Starseed Zielsliefde | Multi-Dimensionaal | LGBTQ+

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.