Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Engelen kaarten

Engelen kaarten zin magische kaarten die jou richting kunnen geven in jouw leven. Deze unieke kaarten bevatten boodschappen van de engelen die jou helpen antwoord te vinden op vragen over liefde, werk en leven. Met behulp van deze engelenkaarten kun je contact maken met je eigen innerlijke wijsheid en de wijsheid van de engelen. De kaarten helpen je om helderheid te krijgen in situaties die voor jou lastig zijn, en ze geven je inzicht in wat je kunt doen om je leven te verbeteren.

Kaartleggers kunnen jou helpen bij een engelenkaart trekking. Het is zo dat zij een duidelijk boodschap aan jou kunnen geven door middel van de engelenkaarten. Online bij de Nieuwe Tijd kun jij een consult aanvragen met een medium of paragnost als jij graag de juiste boodschappen wilt ontvangen van de engelenkaarten.

Houdt jij van meditatie, kaarsen en leidt jouw gids jou in het leven? Dan kan het voor jou wel eens helpen om een keer een kaartlegging te doen, dit met engelenkaarten of orakelkaarten. Hiervoor concentreer je je, adem diep in, plaats jouw voeten op de aarde, ontspan en laat jouw gedachten gaan. Zo kun jij boodschappen ontvangen van de engelen kaarten. Erkend paragnosten kunnen jou helpen met een kaartlegging en de betekenis hiervan.

Hoe werkt een engelen kaartlegging?

Er zijn verschillende manieren wil je een engelenkaart trekken. Je kan er voor kiezen om een complete legging te doen, maar als je liever een andere boodschap per dag ontvangt kun je ook kiezen om iedere ochtend een kaart te trekken. Deze kaart kan jou dan inspireren door de dag heen, dit kan jou de aanwezigheid van jouw beschermengel laten voelen.

Het is zo dat tijdens een engelkaartlegging de kaarten op een bepaalde manier worden neergelegd. Er wordt dan gekeken naar de betekenis van de afbeeldingen en symbolen die op de engelenkaarten staan. Vervolgens kijkt de kaartlegger naar de betekenis van de kaarten in relatie tot jouw leven en de vraag die je hebt gesteld. Op die manier kan de kaartlegger een advies geven aan jou, gebaseerd op wat de engelen jou willen vertellen.

De symbolen op de prachtige kaarten helpen je te onthouden wat de engelen jou willen vertellen. De afbeeldingen op de engelenkaarten zijn een weerspiegeling van jouw energie en de energie van de mensen om je heen. De betekenis van de engelenkaarten wordt dus bepaald door jouw energie en de energie van de mensen in jouw omgeving.

Adem diep in, concentreer je goed en plaats beide voeten op de grond, dan kan jij een engelenkaart trekken en dan is het zo dat je drie kaarten neemt. Vervolgens moet je de volgende vraag in gedachten nemen: “Wat is mijn huidige situatie?”. Nadat je deze vraag hebt gesteld, pak dan de eerste kaart uit de stapel en leg deze op tafel. Kijk naar de afbeelding en vraag jezelf af wat deze betekent in relatie tot jouw situatie. Vervolgens pak je de tweede engelenkaart en vraag je jezelf weer af wat de betekenis is van deze kaart in relatie tot jouw situatie. Tot slot pak je de derde engelenkaart en vraag je jezelf opnieuw af wat de betekenis is van deze kaart in relatie tot jouw situatie.

Als je de betekenis van de drie engelenkaarten hebt begrepen, kun je een advies vragen aan de engelen. Vraag dan de volgende vraag: “Wat is mijn advies?”. Zo ontvang je positieve boodschappen van de dagkaart/engelenkaart.

Een engelen dagkaart

Wil jij een duidelijke boodschap ontvangen van de boodschappers? Dan kun je er ook voor kiezen om iedere dag een kaart te trekken. Met een engelen dagkaart is het zo dat je iedere dag een kaart kunt trekken en dan de betekenis ervan in jouw dag kunt toepassen. Een advies vragen aan de engelen is natuurlijk altijd mogelijk, maar je kunt er ook voor kiezen om de kaart als reflectie te gebruiken. Kijk naar de kaart en vraag jezelf af in welke situatien je deze energie kunt toepassen.

Als je elke dag een engelkaart trekt, zal je merken dat je steeds meer inzicht krijgt in de betekenis van de engelenkaarten. Je leert steeds beter begrijpen wat de engelen jou willen vertellen. Ook leer je steeds beter luisteren naar je innerlijke stem, zodat je de boodschappen van de engelen beter kunt horen.

Met engelen communiceren wil je een boodschap krijgen

Engelenkaarten zullen jou helpen om de connectie met beschermengelen te vergroten. Zo kom je er achter wat een engel jou graag wilt vertellen. Het kan zijn dat jij door de engelen decks mooie boodschappen krijgt, maar soms kan het interpreteren hiervan ook lastig zijn. Hier kunnen mediums en paragnosten jou mee helpen!

Het is zo dat bij engelen jou stimuleren welke kaart jij moet trekken. Dit is geen rationele waarneming, maar door een bepaald gevoel weet jij welke kaart jij moet trekken. Wanneer je dit voor de eerste keer ervaart is het heel erg bijzonder. Wanneer je dan de betekenis van de engelenkaarten gaat interpreteren, kom je er achter dat deze perfect aansluiten bij wat er op dat moment in jouw leven speelt.

Een engel zal communiceren met ons via gevoelens, beelden en woorden. Wanneer je een boodschap van hen krijgt, is het belangrijk om hier aandacht aan te schenken. Wanneer je een engelenkaart hebt getrokken, focus je dan op wat de afbeelding jou laat zien en welke gevoelens dit bij jou oproept. Wanneer je de betekenis van de engelenkaarten gaat interpreteren, is het belangrijk dat je hierbij ook je gevoelens betrekt. Wanneer je de betekenis van de kaart niet helemaal begrijpt, vraag dan aan je engelen om je te helpen met het interpreteren.

Engelen kaarten

Verschillende soorten engelenkaarten

Er zijn verschillende soorten engelenkaarten met verschillende betekenissen. Observeer rustig welke engelenkaarten er zijn en kies op basis van jouw gevoel en intuïtie welke kaarten bij jou passen. Vertrouw op jouw eigen gevoel als jij engelenkaarten wilt aanschaffen, deze kunnen bijvoorbeeld van Doreen Virtue zijn. Doreen Virtue is een bekend persoon in de spirituele wereld van boeken en kaarten. Zo kun jij de engelenkaarten aanschaffen als:

  • Orakelkaarten
  • Engel Powerkaarten
  • Aartsengelen kaarten
  • Tarotkaarten

Orakelkaarten zijn bedoeld om inzicht te krijgen in een bepaalde situatie uit het dagelijkse leven. Deze kaarten kunnen dan helpen bij het nemen van beslissingen. Engel powerkaarten zijn bedoeld om je te helpen bij het manifesteren van je wensen en dromen. Aartsengelenkaarten helpen je bij het contact maken met de aartsengelen en kunnen je advies geven over verschillende situaties in jouw leven. Tarotkaarten zijn bedoeld om inzicht te krijgen in de toekomst en kunnen je helpen bij het nemen van beslissingen. Aartsengel Michaël, is een hele bekende deck.

Wanneer je een engelenkaart wilt trekken, is het belangrijk dat je in een rustige omgeving bent met een open mind. Wanneer je de betekenis van de engelenkaarten wilt interpreteren, is het belangrijk dat je hierbij ook jouw gevoelens betrekt. Wanneer je de betekenis van de kaart niet helemaal begrijpt, vraag dan aan je engelen om je te helpen met het interpreteren.

Naast de traditionele engelenkaarten, zijn er ook online orakels die jou kunnen helpen bij het contact maken met je engelen. Online orakels kunnen jou een boodschap geven die perfect aansluit bij wat er op dat moment in jouw leven speelt.

Welke vragen kan je stellen aan de engelenkaarten?

Aan de engelenkaarten kun jij vragen stellen die jij hebt, dit kan gaan over liefde, carrière of de toekomst. De kaarten geven jou de inzichten die jij op dat moment nodig hebt. Dit kan bijvoorbeeld gaan over promoties op het werk.

Engelen zullen niet over jou oordelen, waardoor zij eerlijk tegen jou zullen zijn. Zo is het dat wanneer zij jou iets vertellen, jij de tijd moet nemen om de decks te interpreteren om ze te begrijpen. Deze boodschap kun jij dan stapsgewijs toepassen in jouw leven. Dit biedt jou rust, steun en de bevestiging die jij nodig hebt. Vragen kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • Welke dingen zijn er op dit moment in mijn leven belangrijk voor mij?
  • Wat is een manier zodat ik aan meer kracht kom in bepaalde situaties?

Wil jij een engelen reading starten?

Wil jij een engelenkaart trekken? Online zijn er mediums en paragnosten die een kaartlegging voor jou kunnen doen. Zij kunnen dit doen met engelenkaarten, tarotkaarten of orakelkaarten. Dit kan jou helpen om inzicht te krijgen in een bepaalde situatie uit het dagelijkse leven. Een goede reader is betrouwbaar, helder en integer. Zij hebben als doel om jou zo snel mogelijk weer verder te helpen met je probleem of vraagstuk.

Je kan een kaart trekken over onvoorwaardelijke liefde, de kaart kan gaan over steun, harmonie, een levensdoel, opvoeding of iets dat dagelijks speelt in jouw hoofd. Het is belangrijk dat de kaart goed wordt bekeken. Je moet goed waarnemen wat er de kaart wordt afgebeeld en hoe jij deze boodschap moet interpreteren, want een boodschap kan verschillende betekenissen hebben.