Top paragnosten

top paragnosten

Top paragnosten van Nieuwe Tijd helpen je graag verder! Door de spirituele gaven waar de top paragnosten over beschikken kunnen zij jou helpen met het antwoorden en inzichten, de toekomst voorspellen of het beantwoorden van vragen die je hebt. Een zuiver medium/paragnost kan verschillende gaven hebben waarmee zij jou kunnen helpen, zo kan een top medium helderziend, helderwetend, heldervoelend of helderhorend zijn. Door deze gaven heeft een zuiver medium/paragnost inzicht in situaties. Zij krijgen namelijk boodschappen door van gene zijde, gidsen of geesten. Deze boodschappen kunnen zij in woorden aan jou doorgeven. Een medium/paragnost kun je zien als een soort doorgeefluik.

Bij een top paragnost of medium kun jij terecht met alle vragen die jij hebt. Ook een top medium wil jou graag helpen als coach tijdens een online consult. Wil jij een luisterend oor, wil jij praten over liefde, werk of andere zaken. Bij een zuiver medium kun jij de hele dag terecht. Kom nu in contact.

Wat is het verschil tussen een top medium en top paragnost?

Een ervaren medium en paragnost beschikken beide over paranormale gaven. Zij kunnen beide heldervoelend, helderwetend, helderhorend of helderziend zijn. Er is wel een duidelijk verschil tussen een zuiver medium paragnost. Het is namelijk zo dat een zuiver medium contact kan leggen met overledenen. Een goede paragnost heeft hier geen last van en kunnen zich richten op de toekomst.

Soms is er bij een een ervaren medium sprake van twee gaven in één persoon, dit noem je dan een ‘dual’. Een dual is iemand die dus beide gaven heeft, zowel contact kan leggen met overledenen als de toekomst voorspellen. Iemand die een zuiver medium is, is vrijwel automatisch ook een top paragnost. Maar een paragnost hoeft niet altijd ook een medium te zijn, dit is afhankelijk van het feit of zij contact kunnen leggen met een dierbare overledene.

Kies je voor een top paragnost of medium van Nieuwe Tijd? Dan kies je voor betrouwbaarheid, kwaliteit en discretie. Wij zijn dan ook 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar om jou verder te helpen en je vragen te beantwoorden. Wacht niet langer en neem nu contact op met een van onze top paragnosten!

Heldervoelend, helderwetend, helderhorend of helderziend..

De gaven die een top medium/paragnost kan hebben lopen uiteen van heldervoelend, helderwetend, helderziend en helderhorend. Deze gaven zorgen er voordat een top medium of paragnost op verschillende manieren waarnemingen kan doen vanuit andere entiteiten.

Een heldervoelend medium /paragnost is voornamelijk bezig met het voelen van energie. Zij voelen de energieën die afkomstig zijn van andere mensen, plekken of dingen. Hierdoor kunnen zij waarnemingen doen en voorspellingen maken.

Helderwetendheid is een andere gave die een medium/paragnost kan hebben. Een helderwetend medium/paragnost krijgt informatie binnen op mentaal vlak, zij kunnen beelden of woorden ontvangen van andere entiteiten. Deze informatie wordt doorgegeven aan de cliënt. Een helderwetend medium/paragnost weet niet altijd waar de informatie vandaan komt, maar weet wel dat de informatie klopt.

Een helderziend, helderhorend medium

Een helderziend medium/paragnost ziet letterlijk beelden en visioenen. Zij kunnen deze beelden en visioenen zien op een scherm of in hun hoofd. Deze beelden kunnen verschillende betekenissen hebben voor de cliënt.

Een helderhorend medium/paragnost heeft contact met andere entiteiten via hun oor. Zij kunnen stemmen horen of geluiden die er niet zijn. Deze geluiden kunnen van een andere wereld afkomstig zijn of vanuit het hiernamaals. Een helderhorend medium/paragnost kan stemmen horen van mensen of geesten die aan de overkant zijn. Zij kunnen deze stemmen verstaan en doorgeven aan hun cliënten. Deze stemmen kunnen boodschappen of adviezen bevatten.

Een top medium/paragnost is niet bang voor de boodschappen die zij krijgen. Wanneer een medium/paragnost contact legt met andere entiteiten, kunnen er soms ook onprettige dingen naar voren komen. Dit hoeft echter niet altijd het geval te zijn. Een ervaren medium of paragnost is hier dan ook niet van in de war en kan rustig blijven. Zij weten dat er altijd een bedoeling achter de boodschap zit.

Wanneer je kiest voor een top medium of paragnost van Nieuwe Tijd, weet je dat je in goede handen bent. Wij werken alleen met de beste en meest ervaren mediums en paragnosten. Wij staan dan ook 24 uur per dag voor je klaar om je verder te helpen. Neem nu contact op met één van onze top mediums of paragnosten!

Mediums en paragnosten kunnen één of meerdere van deze gaven hebben. Het is belangrijk om te weten welke gave een medium/paragnost heeft, zodat je weet op welke manier zij waarnemingen doen en informatie doorgeven. Zo kun je dus een consult starten met een medium/paragnost die helderziend/heldervoelend is, maar ook helderziend/helderhorend, helderwetend/heldervoelend, helderhorend/helderwetend of helderwetend en heldervoelend.

Hoe kan een medium/paragnost iets voor jou betekenen?

Een paragnost/medium kan tijdens een consult op verschillende manieren iets voor jou betekenen. Dit is afhankelijk van jouw vragen en van de gaven van een van de top paragnosten. Een spiritueel coach kan jou bijvoorbeeld steunen tijdens de liefde/relatie, werk/carrière, geldzaken of overige vragen die je hebt. Zoek je meer duidelijkheid en inzicht in bepaalde situaties?

Bij relatie problemen kan een spiritueel coach die heldervoelend/helderwetend is de situatie voor jou duidelijk maken. Zij kunnen je inzicht geven in wat er nu speelt en waarom bepaalde dingen gebeuren. Ook kunnen zij je vertellen hoe het verder gaat lopen met je relatie. Je kunt hierdoor beter beslissingen nemen over je relatie. Het is zo dat een helervoelend medium namelijk gevoelens goed begrijpt, deze aan jou kan uitleggen zodat jij meer begrip krijgt.

Wanneer je last hebt van geldzaken en je financiële situatie je zorgen baart, is het fijn om even contact op te nemen met een top paragnost. Een heldervoelend medium of helderwetend paragnost kan jou inzicht geven in je financiële situatie en jou vertellen wat er speelt met betrekking tot geld. Op deze manier kunnen zij ook advies geven over welke stappen je het beste kunt nemen binnen je financiële situatie.

Een luisterend oor voor dagelijkse bezigheden

Werk je in een baan die je niet leuk vindt en loop je vast? Vind je het lastig om door te groeien in je bedrijf of wil je weten wat de volgende stap is binnen jouw carrière? Een helderziend medium of helderwetend paragnost kan jou inzicht geven in deze situaties. Zij kunnen zien wat er speelt en waarom je vastloopt.

Een spiritueel coach die heldervoelend/helderhorend is, kan tijdens een consult contact leggen met jouw dierbare overledene(n). Een top medium kan namelijk contact leggen met jouw overleden vriend, partner of familielid en deze persoon doorgeven wat er speelt. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat je iets wilt weten wat er is gebeurd voordat deze persoon is overleden of dat je iets wilt weten over hoe het nu met hen gaat. Wanneer je vragen hebt die alleen zij kunnen beantwoorden, is een sessie met een medium dus ideaal.

Uiteindelijk kan een top paragnost of medium je op verschillende manieren helpen. Het is maar net waar jij behoefte aan hebt en welk soort vragen je hebt. Afhankelijk van deze vragen, zal een zuiver medium of paragnost bepaalde gaven inzetten om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Kies daarom een top paragnost of medium uit die het beste bij je past.

Een top medium of een van de top paragnosten kunnen ook verder gespecialiseerd zijn. Zo kan iemand een kaartlegster, reiki master, relatie coach of er zijn consulenten die alles weten over tweelingzielen.

Wat is een kaartlegster?

Een medium/paragnost kaartlegster is iemand die tarotkaarten, lenormandkaarten of engelenkaarten legt. Er zijn ook mensen die alleen een bepaalde soort gebruiken, zoals tarotkaarten of engelenkaarten. Een medium/paragnost kaartlegster kan je helpen met het inzichtelijk maken van situaties. Zij kunnen verder kijken dan jij kan en een andere kant laten zien waar je nog niet aan gedacht had.

Een ervaren kaartlegster kan tijdens een consult gebruik maken van tarot kaarten, dit zijn de meest bekende kaarten. Tarotkaarten hebben verschillende betekenissen en deze kunnen per situatie verschillend zijn. Een tarotkaartlegging geeft verder inzicht in wat er speelt met betrekking tot een bepaalde vraag.

Een medium/paragnost kaartlegster kan naast tarot lenormand kaarten leggingen doen. Lenormand kaarten die door een kaartlegster worden gelegd helpen om een overzichtelijk antwoord te krijgen en de situatie duidelijker te maken. Bij lenormand kaarten leg je een stapeltje van 36 kaarten en deze vertellen iets over verschillende onderwerpen die in het leven spelen. De lenormand kaarten leggen verder uit hoe deze verschillende onderwerpen met elkaar verbonden zijn.

Tarot, lenormand of engelen kaarten kunnen tijdens een consult helpen om een bepaalde situatie inzichtelijk te maken. Een kaartlegging geeft verder meer duidelijkheid en helpt je om beter beslissingen te kunnen nemen.

Een medium/paragnost kaartlegster of een ervaren kaartlegster zet deze kaarten dan ook graag voor je in, zodat je een beter beeld krijgt van wat er speelt.

top paragnosten bellen

Healing door een medium of paragnost

Als jij contact opneemt met een medium of paragnost dan is het zo dat zij healing kunnen uitvoeren. Healing is het helen van (lichamelijke) klachten en dit wordt gedaan door het wegnemen van blokkades. Deze blokkades zitten vast in het lichaam en belemmeren de energie om vrij te stromen. Dit kan op lichamelijk, maar ook op emotioneel of mentaal vlak zijn.

Healing kan op verschillende manieren plaatsvinden. Dit kan door middel van een reading, maar ook tijdens een sessie met een healer of therapeut. Tijdens een consult wordt er naar de klacht geluisterd en wordt er een oplossing gezocht. Deze oplossing wordt gevonden door het wegnemen van de blokkade, zodat je weer vrij kunt ademen en verder kunt met je leven.

Een healer of therapeut kan je helpen met het vinden van de blokkade, maar ook met het wegnemen ervan. Healing is een fijne manier om snel van klachten af te komen en je lichaam weer vrij te laten ademen.

Een reading als oplossing

Een reading is een andere manier waarop een top paragnost/medium je kan helpen. Tijdens een reading wordt er naar de vraag geluisterd en wordt er vervolgens een antwoord gegeven. Een reading is een fijne manier om inzicht te krijgen in een bepaalde situatie. Het geeft je rust en ruimte om verder te kunnen met je leven.

Een reading kan op verschillende manieren plaatsvinden. Dit kan telefonisch of online, maar ook tijdens een sessie in het bijzijn van een medium of paragnost, dus offline. Een reading geeft je verder rust en ruimte om beslissingen te kunnen nemen.

Een reading is dan ook een fijne manier om inzicht te krijgen in situaties die spelen. Het geeft je rust en ruimte om na te denken over wat er speelt. Er zijn verschillende soorten readings en kaartleggingen. Welke is het beste voor jou? Dit is afhankelijk van de vraag die je hebt. Heeft jouw situatie bijvoorbeeld veel met liefde te maken, dan is een liefdesreading fijn. Wanneer je meer inzicht wilt krijgen in jouw toekomst, dan is een toekomst reading geschikt.

Een medium of paragnost weet welke reading of kaartlegging het beste bij jou past. Zij nemen dan ook de tijd voor je en luisteren naar wat er speelt. Vervolgens geven zij een advies en kunnen zij een reading of kaartlegging voor je doen.

Wat is een reiki master?

Reiki is een Japanse healing methode die ervoor zorgt dat je weer in balans komt. Wanneer je uit balans bent, kan dit ervoor zorgen dat je lichamelijke of geestelijke klachten krijgt. Tijdens een reiki behandeling worden er door een reiki master handopleggingen gedaan. Dit zorgt ervoor dat de energie weer gaat stromen en je weer in balans komt.

Reiki kan helpen bij allerlei soorten klachten, zoals:

  • Stress
  • Slaapproblemen
  • Hoofdpijn
  • Depressie
  • Chronische vermoeidheid

Een reiki behandeling is voor iedereen die er behoefte aan heeft. Het maakt niet uit wat je leeftijd, religie of cultuur is. Iedereen kan baat hebben bij een reiki behandeling. Wanneer je last hebt van stress of andere klachten, is een reiki behandeling dus zeker aan te raden. Een ervaren reiki master zal er alles aan doen om je weer in balans te krijgen, zodat je weer verder kunt met je leven.

Wat is een relatie coach?

Een relatie coach helpt je met het oplossen van problemen in een relatie. Dit kan een relatie zijn met je partner, maar ook met je vrienden of familie. Een relatie coach is er om te helpen bij het verbeteren van communicatie en het oplossen van problemen.

Een relatie coach kan je helpen bij allerlei soorten relatieproblemen, zoals:

  • Communicatieproblemen
  • Jaloezie
  • Verliefdheid
  • Problemen met seksualiteit

Een relatie coach luistert naar je verhaal en helpt je om de problemen op telossen. Dit doet hij door met je te praten en door je vragen te stellen. Een relatiecoach is er om je te helpen, maar het is aan jou om de veranderingen in je leven door te voeren. Het is zo dat wanneer een zuiver medium of paragnost een relatiecoach is zij kunnen helpen met liefde/relaties omdat zij inzicht hebben in de gevoelens van anderen. Hierdoor kunnen onze spirituele coaches jou nieuwe inzichten geven.

Praten over tweelingzielen met een medium

Bij een top medium of paragnost kun je zoals je weet voor heel veel verschillende redenen terecht. Top paragnosten zijn er voor jou om jouw levensvragen te beantwoorden, te praten over jouw relatie, een kaartlegster geeft inzicht in het verleden, heden en de toekomst. Soms kan het ook fijn zijn om met een top medium te praten en dat zij jou een luisterend oor bieden.

In het geval van tweelingzielen is dat mogelijk. Wat zijn tweelingzielen? Tweelingzielen zijn twee mensen die op aarde leven en die elkaars zielsverwant zijn. Je kunt je voorstellen dat het soms fijn is om je verhaal te delen met iemand die begrijpt wat je doormaakt.

Een medium is er om naar je te luisteren en je advies te geven, maar het is aan jou of je dit advies opvolgt. Een medium kan jou helpen om in contact te komen met je tweelingziel, maar het is uiteindelijk aan jou om te bepalen of je dit wilt. Ook het ontmoeten van tweelingzielen is niet voor iedereen weggelegd. Soms is het beter om je leven te leiden zoals je dat wilt en niet te forceren.

Wil jij praten met een medium/paragnost over tweelingzielen? Neem dan contact op. Ook als jij een gesprek wilt voeren over zielsliefde of over een andere spirituele vraag, kun je bij ons terecht. Wij zijn er voor jou en helpen je graag verder op weg. Zielsliefde is een diep gevoel van liefde en verbinding met iemand anders. Het is een relatie waarin je alles kunt delen, zonder ooit verveeld te raken. Een tweelingziel is meestal een persoon waarmee je een zeer diepe band voelt, maar waarmee je ook veel ruzie kunt hebben.

Het is niet altijd makkelijk om in contact te komen met je tweelingziel, maar een top medium kan je hierbij helpen. Een medium heeft namelijk inzicht in de gevoelens van anderen en kan je dus adviseren over hoe je in contact kunt komen met je tweelingziel. Ook als je vragen hebt over zielsliefde of een ander spiritueel onderwerp, kun je bij ons terecht. Wij helpen je graag verder op weg.

Wil je praten over jouw eigen spirituele ontwikkeling?

Helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderhorend.. Heb jij zelf het idee dat jij spirituele gaven hebt? Ook om deze reden kun jij bij de top paragnosten terecht om hierover te praten. Wij zijn er namelijk voor jou om je te helpen met al je levensvragen. Het is mogelijk dat je vragen hebt over wat precies helderziendheid, heldervoelendheid en helderwetendheid is. Of misschien heb je wel vragen over hoe je deze gaven kunt ontwikkelen. Wij helpen je graag verder op weg en geven je advies op maat.

Er zijn dingen waaraan jij kunt herkennen of jij spirituele gaven hebt. Is het zo dat mens en dier jou aantrekken? Voel jij je op je gemak in het bijzijn van geesten? Krijg jij spontaan beelden of gedachten over andere mensen? Als dit zo is, dan is de kans groot dat jij spirituele gaven hebt. Het is echter niet zo dat iedereen met deze gaven zich hier dagelijks bewust van is.

Heb jij behoefte om over dit soort dingen te praten? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij luisteren naar je en helpen je verder op weg. Je kunt bij ons terecht voor een consult, zo kan je bijvoorbeeld bij ons chatten met medium.

top paragnosten gezocht

Kies voor jou een spiritueel coach die bij jou past

Helderziend, helderwetend, heldervoelend of helderhorend. Een kaartlegster een foto reading, een voorspelling of juist een paragnoste om te praten over tweelingzielen. Online zijn er vele verschillende consulenten met wie jij een consult kan starten. Voordat je dit doet, is het belangrijk dat je een paragnost/medium kiest die bij jou past. Ieder medium en paragnost heeft andere gaven, andere werkwijzen en andere kwaliteiten.

Bij alle topparagnosten die je kan vinden bij de Nieuwe Tijd staat een uitgebreide omschrijving. Daar kun je dingen ov iemand helderziend, helderwetend, voelend of horend is, zo kun je al de eerste selectie maken voor de spiritueel coach met wie jij een gesprek wilt. Dan is het ook belangrijk om te kijken of iemand een paragnost of medium is, want een medium kan wel contact maken met overledenen en een paragnost niet.

Ook is het belangrijk, dat wanneer jij een foto reading wilt laten uitvoeren door een medium, dat diegene dat ook kan. Ditzelfde geldt als jij wilt praten over het verleden, heden en de toekomst, dat een medium jou in alle opzichten nieuwe inzichten kan geven.

Wil jij dat een helderziende voor jou de toekomst gaat voorspellen? Kies dan wel voor een paragnost of medium die dit ook daadwerkelijk kan. Daarbij is het ook erg belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij een spiritueel coach. Jij moet je tijdens het gesprek met een medium of paragnost natuurlijk wel op je gemak voelen!

Waar je kan zien wat de kwaliteiten van een medium of paragnost zijn? Online staat in iedere box een van de consulenten afgebeeld, met daarbij een korte instructie: ‘Hallo mijn naam is…’ of ‘hallo lieve mensen… ik kan jou helpen met..’. Op basis hiervan kun jij een medium of paragnost kiezen die bij jou past! Ook staat er vaak bij: ‘Je kunt bij mij terecht als..’, ook daaruit kun jij opmaken of een paragnost/medium voor jou kan betekenen waar naar jij op zoek bent.

Kom in contact met een medium of paragnost

Helderziend, heldervoelend, helderwetend.. Een medium of een paragnost? Praten over liefde, relatie of juist op zoek naar een luisterend oor? Onze consulenten staan de hele dag door voor jou klaar om een consult te starten en zij willen jou erg graag helpen!

Wanneer jij de beste mediums en paragnosten zoekt dan zit je bij de Nieuwe Tijd goed. Als jij een keuze hebt gemaakt voor een paragnost/medium die bij jou past, dan is het tijd om te bepalen op welke manier jij graag contact zou willen hebben met de consulenten. Je kan namelijk vanuit Nederland op drie manieren contact maken met een medium/paragnost. Bel jij liever? Dan kun je telefonisch contact opnemen met een medium of paragnost. Start jij liever een chat? Dan kun je chatten met een medium of paragnost. Ook is het mogelijk om via de e-mail contact te hebben met een medium of paragnost. Dit is geheel afhankelijk van jouw eigen wensen en voorkeuren.

Via de box die behoort tot een medium of paragnost die jij hebt gekozen kun jij het contact starten. Bel jij naar een paragnost of medium, dan moet je het box nummer gebruiken om bij de juiste paragnoste te komen.