?> Top paragnosten gezocht? | Nieuwe Tijd

Top paragnosten

top paragnosten

Top paragnosten van Nieuwe Tijd helpen je graag verder! Door de spirituele gaven waar de top paragnosten over beschikken kunnen zij jou helpen met het antwoorden en inzichten, de toekomst voorspellen of het beantwoorden van vragen die je hebt. Een zuiver medium/paragnost kan verschillende gaven hebben waarmee zij jou kunnen helpen, zo kan een top medium helderziend, helderwetend, heldervoelend of helderhorend zijn. Door deze gaven heeft een zuiver medium/paragnost inzicht in situaties. Zij krijgen namelijk boodschappen door van gene zijde, gidsen of geesten. Deze boodschappen kunnen zij in woorden aan jou doorgeven. Een medium/paragnost kun je zien als een soort doorgeefluik.

Bij een top paragnost of medium kun jij terecht met alle vragen die jij hebt. Ook een top medium wil jou graag helpen als coach tijdens een online consult. Wil jij een luisterend oor, wil jij praten over liefde, werk of andere zaken. Bij een zuiver medium kun jij de hele dag terecht. Kom nu in contact.

Wat is het verschil tussen een top medium en top paragnost?

Een ervaren medium en paragnost beschikken beide over paranormale gaven. Zij kunnen beide heldervoelend, helderwetend, helderhorend of helderziend zijn. Er is wel een duidelijk verschil tussen een zuiver medium paragnost. Het is namelijk zo dat een zuiver medium contact kan leggen met overledenen. Een goede paragnost heeft hier geen last van en kunnen zich richten op de toekomst.

Soms is er bij een een ervaren medium sprake van twee gaven in één persoon, dit noem je dan een ‘dual’. Een dual is iemand die dus beide gaven heeft, zowel contact kan leggen met overledenen als de toekomst voorspellen. Iemand die een zuiver medium is, is vrijwel automatisch ook een top paragnost. Maar een paragnost hoeft niet altijd ook een medium te zijn, dit is afhankelijk van het feit of zij contact kunnen leggen met een dierbare overledene.

Kies je voor een top paragnost of medium van Nieuwe Tijd? Dan kies je voor betrouwbaarheid, kwaliteit en discretie. Wij zijn dan ook 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar om jou verder te helpen en je vragen te beantwoorden. Wacht niet langer en neem nu contact op met een van onze top paragnosten!

Heldervoelend, helderwetend, helderhorend of helderziend..

De gaven die een top medium/paragnost kan hebben lopen uiteen van heldervoelend, helderwetend, helderziend en helderhorend. Deze gaven zorgen er voordat een top medium of paragnost op verschillende manieren waarnemingen kan doen vanuit andere entiteiten.

Een heldervoelend medium /paragnost is voornamelijk bezig met het voelen van energie. Zij voelen de energieën die afkomstig zijn van andere mensen, plekken of dingen. Hierdoor kunnen zij waarnemingen doen en voorspellingen maken.

Helderwetendheid is een andere gave die een medium/paragnost kan hebben. Een helderwetend medium/paragnost krijgt informatie binnen op mentaal vlak, zij kunnen beelden of woorden ontvangen van andere entiteiten. Deze informatie wordt doorgegeven aan de cliënt. Een helderwetend medium/paragnost weet niet altijd waar de informatie vandaan komt, maar weet wel dat de informatie klopt.

Een helderziend, helderhorend medium

Een helderziend medium/paragnost ziet letterlijk beelden en visioenen. Zij kunnen deze beelden en visioenen zien op een scherm of in hun hoofd. Deze beelden kunnen verschillende betekenissen hebben voor de cliënt.

Een helderhorend medium/paragnost heeft contact met andere entiteiten via hun oor. Zij kunnen stemmen horen of geluiden die er niet zijn. Deze geluiden kunnen van een andere wereld afkomstig zijn of vanuit het hiernamaals. Een helderhorend medium/paragnost kan stemmen horen van mensen of geesten die aan de overkant zijn. Zij kunnen deze stemmen verstaan en doorgeven aan hun cliënten. Deze stemmen kunnen boodschappen of adviezen bevatten.

Een top medium/paragnost is niet bang voor de boodschappen die zij krijgen. Wanneer een medium/paragnost contact legt met andere entiteiten, kunnen er soms ook onprettige dingen naar voren komen. Dit hoeft echter niet altijd het geval te zijn. Een ervaren medium of paragnost is hier dan ook niet van in de war en kan rustig blijven. Zij weten dat er altijd een bedoeling achter de boodschap zit.

Wanneer je kiest voor een top medium of paragnost van Nieuwe Tijd, weet je dat je in goede handen bent. Wij werken alleen met de beste en meest ervaren mediums en paragnosten. Wij staan dan ook 24 uur per dag voor je klaar om je verder te helpen. Neem nu contact op met één van onze top mediums of paragnosten!

Mediums en paragnosten kunnen één of meerdere van deze gaven hebben. Het is belangrijk om te weten welke gave een medium/paragnost heeft, zodat je weet op welke manier zij waarnemingen doen en informatie doorgeven. Zo kun je dus een consult starten met een medium/paragnost die helderziend/heldervoelend is, maar ook helderziend/helderhorend, helderwetend/heldervoelend, helderhorend/helderwetend of helderwetend en heldervoelend.

Hoe kan een medium/paragnost iets voor jou betekenen?

Een paragnost/medium kan tijdens een consult op verschillende manieren iets voor jou betekenen. Dit is afhankelijk van jouw vragen en van de gaven van een van de top paragnosten. Een spiritueel coach kan jou bijvoorbeeld steunen tijdens de liefde/relatie, werk/carrière, geldzaken of overige vragen die je hebt. Zoek je meer duidelijkheid en inzicht in bepaalde situaties?

Bij relatie problemen kan een spiritueel coach die heldervoelend/helderwetend is de situatie voor jou duidelijk maken. Zij kunnen je inzicht geven in wat er nu speelt en waarom bepaalde dingen gebeuren. Ook kunnen zij je vertellen hoe het verder gaat lopen met je relatie. Je kunt hierdoor beter beslissingen nemen over je relatie. Het is zo dat een helervoelend medium namelijk gevoelens goed begrijpt, deze aan jou kan uitleggen zodat jij meer begrip krijgt.

Wanneer je last hebt van geldzaken en je financiële situatie je zorgen baart, is het fijn om even contact op te nemen met een top paragnost. Een heldervoelend medium of helderwetend paragnost kan jou inzicht geven in je financiële situatie en jou vertellen wat er speelt met betrekking tot geld. Op deze manier kunnen zij ook advies geven over welke stappen je het beste kunt nemen binnen je financiële situatie.

Een luisterend oor voor dagelijkse bezigheden

Werk je in een baan die je niet leuk vindt en loop je vast? Vind je het lastig om door te groeien in je bedrijf of wil je weten wat de volgende stap is binnen jouw carrière? Een helderziend medium of helderwetend paragnost kan jou inzicht geven in deze situaties. Zij kunnen zien wat er speelt en waarom je vastloopt.

Een spiritueel coach die heldervoelend/helderhorend is, kan tijdens een consult contact leggen met jouw dierbare overledene(n). Een top medium kan namelijk contact leggen met jouw overleden vriend, partner of familielid en deze persoon doorgeven wat er speelt. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat je iets wilt weten wat er is gebeurd voordat deze persoon is overleden of dat je iets wilt weten over hoe het nu met hen gaat. Wanneer je vragen hebt die alleen zij kunnen beantwoorden, is een sessie met een medium dus ideaal.

Uiteindelijk kan een top paragnost of medium je op verschillende manieren helpen. Het is maar net waar jij behoefte aan hebt en welk soort vragen je hebt. Afhankelijk van deze vragen, zal een zuiver medium of paragnost bepaalde gaven inzetten om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Kies daarom een top paragnost of medium uit die het beste bij je past.

Een top medium of een van de top paragnosten kunnen ook verder gespecialiseerd zijn. Zo kan iemand een kaartlegster, reiki master, relatie coach of er zijn consulenten die alles weten over tweelingzielen.

Wat is een kaartlegster?

Een medium/paragnost kaartlegster is iemand die tarotkaarten, lenormandkaarten of engelenkaarten legt. Er zijn ook mensen die alleen een bepaalde soort gebruiken, zoals tarotkaarten of engelenkaarten. Een medium/paragnost kaartlegster kan je helpen met het inzichtelijk maken van situaties. Zij kunnen verder kijken dan jij kan en een andere kant laten zien waar je nog niet aan gedacht had.

Een ervaren kaartlegster kan tijdens een consult gebruik maken van tarot kaarten, dit zijn de meest bekende kaarten. Tarotkaarten hebben verschillende betekenissen en deze kunnen per situatie verschillend zijn. Een tarotkaartlegging geeft verder inzicht in wat er speelt met betrekking tot een bepaalde vraag.

Een medium/paragnost kaartlegster kan naast tarot lenormand kaarten leggingen doen. Lenormand kaarten die door een kaartlegster worden gelegd helpen om een overzichtelijk antwoord te krijgen en de situatie duidelijker te maken. Bij lenormand kaarten leg je een stapeltje van 36 kaarten en deze vertellen iets over verschillende onderwerpen die in het leven spelen. De lenormand kaarten leggen verder uit hoe deze verschillende onderwerpen met elkaar verbonden zijn.

Tarot, lenormand of engelen kaarten kunnen tijdens een consult helpen om een bepaalde situatie inzichtelijk te maken. Een kaartlegging geeft verder meer duidelijkheid en helpt je om beter beslissingen te kunnen nemen.

Een medium/paragnost kaartlegster of een ervaren kaartlegster zet deze kaarten dan ook graag voor je in, zodat je een beter beeld krijgt van wat er speelt.

top paragnosten bellen

Healing door een medium of paragnost

Als jij contact opneemt met een medium of paragnost dan is het zo dat zij healing kunnen uitvoeren. Healing is het helen van (lichamelijke) klachten en dit wordt gedaan door het wegnemen van blokkades. Deze blokkades zitten vast in het lichaam en belemmeren de energie om vrij te stromen. Dit kan op lichamelijk, maar ook op emotioneel of mentaal vlak zijn.

Healing kan op verschillende manieren plaatsvinden. Dit kan door middel van een reading, maar ook tijdens een sessie met een healer of therapeut. Tijdens een consult wordt er naar de klacht geluisterd en wordt er een oplossing gezocht. Deze oplossing wordt gevonden door het wegnemen van de blokkade, zodat je weer vrij kunt ademen en verder kunt met je leven.

Een healer of therapeut kan je helpen met het vinden van de blokkade, maar ook met het wegnemen ervan. Healing is een fijne manier om snel van klachten af te komen en je lichaam weer vrij te laten ademen.

Een reading als oplossing

Een reading is een andere manier waarop een top paragnost/medium je kan helpen. Tijdens een reading wordt er naar de vraag geluisterd en wordt er vervolgens een antwoord gegeven. Een reading is een fijne manier om inzicht te krijgen in een bepaalde situatie. Het geeft je rust en ruimte om verder te kunnen met je leven.

Een reading kan op verschillende manieren plaatsvinden. Dit kan telefonisch of online, maar ook tijdens een sessie in het bijzijn van een medium of paragnost, dus offline. Een reading geeft je verder rust en ruimte om beslissingen te kunnen nemen.

Een reading is dan ook een fijne manier om inzicht te krijgen in situaties die spelen. Het geeft je rust en ruimte om na te denken over wat er speelt. Er zijn verschillende soorten readings en kaartleggingen. Welke is het beste voor jou? Dit is afhankelijk van de vraag die je hebt. Heeft jouw situatie bijvoorbeeld veel met liefde te maken, dan is een liefdesreading fijn. Wanneer je meer inzicht wilt krijgen in jouw toekomst, dan is een toekomst reading geschikt.

Een medium of paragnost weet welke reading of kaartlegging het beste bij jou past. Zij nemen dan ook de tijd voor je en luisteren naar wat er speelt. Vervolgens geven zij een advies en kunnen zij een reading of kaartlegging voor je doen.

Wat is een reiki master?

Reiki is een Japanse healing methode die ervoor zorgt dat je weer in balans komt. Wanneer je uit balans bent, kan dit ervoor zorgen dat je lichamelijke of geestelijke klachten krijgt. Tijdens een reiki behandeling worden er door een reiki master handopleggingen gedaan. Dit zorgt ervoor dat de energie weer gaat stromen en je weer in balans komt.

Reiki kan helpen bij allerlei soorten klachten, zoals:

  • Stress
  • Slaapproblemen
  • Hoofdpijn
  • Depressie
  • Chronische vermoeidheid

Een reiki behandeling is voor iedereen die er behoefte aan heeft. Het maakt niet uit wat je leeftijd, religie of cultuur is. Iedereen kan baat hebben bij een reiki behandeling. Wanneer je last hebt van stress of andere klachten, is een reiki behandeling dus zeker aan te raden. Een ervaren reiki master zal er alles aan doen om je weer in balans te krijgen, zodat je weer verder kunt met je leven.

Wat is een relatie coach?

Een relatie coach helpt je met het oplossen van problemen in een relatie. Dit kan een relatie zijn met je partner, maar ook met je vrienden of familie. Een relatie coach is er om te helpen bij het verbeteren van communicatie en het oplossen van problemen.

Een relatie coach kan je helpen bij allerlei soorten relatieproblemen, zoals:

  • Communicatieproblemen
  • Jaloezie
  • Verliefdheid
  • Problemen met seksualiteit

Een relatie coach luistert naar je verhaal en helpt je om de problemen op telossen. Dit doet hij door met je te praten en door je vragen te stellen. Een relatiecoach is er om je te helpen, maar het is aan jou om de veranderingen in je leven door te voeren. Het is zo dat wanneer een zuiver medium of paragnost een relatiecoach is zij kunnen helpen met liefde/relaties omdat zij inzicht hebben in de gevoelens van anderen. Hierdoor kunnen onze spirituele coaches jou nieuwe inzichten geven.

Praten over tweelingzielen met een medium

Bij een top medium of paragnost kun je zoals je weet voor heel veel verschillende redenen terecht. Top paragnosten zijn er voor jou om jouw levensvragen te beantwoorden, te praten over jouw relatie, een kaartlegster geeft inzicht in het verleden, heden en de toekomst. Soms kan het ook fijn zijn om met een top medium te praten en dat zij jou een luisterend oor bieden.

In het geval van tweelingzielen is dat mogelijk. Wat zijn tweelingzielen? Tweelingzielen zijn twee mensen die op aarde leven en die elkaars zielsverwant zijn. Je kunt je voorstellen dat het soms fijn is om je verhaal te delen met iemand die begrijpt wat je doormaakt.

Een medium is er om naar je te luisteren en je advies te geven, maar het is aan jou of je dit advies opvolgt. Een medium kan jou helpen om in contact te komen met je tweelingziel, maar het is uiteindelijk aan jou om te bepalen of je dit wilt. Ook het ontmoeten van tweelingzielen is niet voor iedereen weggelegd. Soms is het beter om je leven te leiden zoals je dat wilt en niet te forceren.

Wil jij praten met een medium/paragnost over tweelingzielen? Neem dan contact op. Ook als jij een gesprek wilt voeren over zielsliefde of over een andere spirituele vraag, kun je bij ons terecht. Wij zijn er voor jou en helpen je graag verder op weg. Zielsliefde is een diep gevoel van liefde en verbinding met iemand anders. Het is een relatie waarin je alles kunt delen, zonder ooit verveeld te raken. Een tweelingziel is meestal een persoon waarmee je een zeer diepe band voelt, maar waarmee je ook veel ruzie kunt hebben.

Het is niet altijd makkelijk om in contact te komen met je tweelingziel, maar een top medium kan je hierbij helpen. Een medium heeft namelijk inzicht in de gevoelens van anderen en kan je dus adviseren over hoe je in contact kunt komen met je tweelingziel. Ook als je vragen hebt over zielsliefde of een ander spiritueel onderwerp, kun je bij ons terecht. Wij helpen je graag verder op weg.

Wil je praten over jouw eigen spirituele ontwikkeling?

Helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderhorend.. Heb jij zelf het idee dat jij spirituele gaven hebt? Ook om deze reden kun jij bij de top paragnosten terecht om hierover te praten. Wij zijn er namelijk voor jou om je te helpen met al je levensvragen. Het is mogelijk dat je vragen hebt over wat precies helderziendheid, heldervoelendheid en helderwetendheid is. Of misschien heb je wel vragen over hoe je deze gaven kunt ontwikkelen. Wij helpen je graag verder op weg en geven je advies op maat.

Er zijn dingen waaraan jij kunt herkennen of jij spirituele gaven hebt. Is het zo dat mens en dier jou aantrekken? Voel jij je op je gemak in het bijzijn van geesten? Krijg jij spontaan beelden of gedachten over andere mensen? Als dit zo is, dan is de kans groot dat jij spirituele gaven hebt. Het is echter niet zo dat iedereen met deze gaven zich hier dagelijks bewust van is.

Heb jij behoefte om over dit soort dingen te praten? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij luisteren naar je en helpen je verder op weg. Je kunt bij ons terecht voor een consult, zo kan je bijvoorbeeld bij ons chatten met medium.

top paragnosten gezocht

Kies voor jou een spiritueel coach die bij jou past

Helderziend, helderwetend, heldervoelend of helderhorend. Een kaartlegster een foto reading, een voorspelling of juist een paragnoste om te praten over tweelingzielen. Online zijn er vele verschillende consulenten met wie jij een consult kan starten. Voordat je dit doet, is het belangrijk dat je een paragnost/medium kiest die bij jou past. Ieder medium en paragnost heeft andere gaven, andere werkwijzen en andere kwaliteiten.

Bij alle topparagnosten die je kan vinden bij de Nieuwe Tijd staat een uitgebreide omschrijving. Daar kun je dingen ov iemand helderziend, helderwetend, voelend of horend is, zo kun je al de eerste selectie maken voor de spiritueel coach met wie jij een gesprek wilt. Dan is het ook belangrijk om te kijken of iemand een paragnost of medium is, want een medium kan wel contact maken met overledenen en een paragnost niet.

Ook is het belangrijk, dat wanneer jij een foto reading wilt laten uitvoeren door een medium, dat diegene dat ook kan. Ditzelfde geldt als jij wilt praten over het verleden, heden en de toekomst, dat een medium jou in alle opzichten nieuwe inzichten kan geven.

Wil jij dat een helderziende voor jou de toekomst gaat voorspellen? Kies dan wel voor een paragnost of medium die dit ook daadwerkelijk kan. Daarbij is het ook erg belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij een spiritueel coach. Jij moet je tijdens het gesprek met een medium of paragnost natuurlijk wel op je gemak voelen!

Waar je kan zien wat de kwaliteiten van een medium of paragnost zijn? Online staat in iedere box een van de consulenten afgebeeld, met daarbij een korte instructie: ‘Hallo mijn naam is…’ of ‘hallo lieve mensen… ik kan jou helpen met..’. Op basis hiervan kun jij een medium of paragnost kiezen die bij jou past! Ook staat er vaak bij: ‘Je kunt bij mij terecht als..’, ook daaruit kun jij opmaken of een paragnost/medium voor jou kan betekenen waar naar jij op zoek bent.

Kom in contact met een medium of paragnost

Helderziend, heldervoelend, helderwetend.. Een medium of een paragnost? Praten over liefde, relatie of juist op zoek naar een luisterend oor? Onze consulenten staan de hele dag door voor jou klaar om een consult te starten en zij willen jou erg graag helpen!

Wanneer jij de beste mediums en paragnosten zoekt dan zit je bij de Nieuwe Tijd goed. Als jij een keuze hebt gemaakt voor een paragnost/medium die bij jou past, dan is het tijd om te bepalen op welke manier jij graag contact zou willen hebben met de consulenten. Je kan namelijk vanuit Nederland op drie manieren contact maken met een medium/paragnost. Bel jij liever? Dan kun je telefonisch contact opnemen met een medium of paragnost. Start jij liever een chat? Dan kun je chatten met een medium of paragnost. Ook is het mogelijk om via de e-mail contact te hebben met een medium of paragnost. Dit is geheel afhankelijk van jouw eigen wensen en voorkeuren.

Via de box die behoort tot een medium of paragnost die jij hebt gekozen kun jij het contact starten. Bel jij naar een paragnost of medium, dan moet je het box nummer gebruiken om bij de juiste paragnoste te komen.

Paragnoste Ana
  
Boxnummer 000344
Paragnoste Ana
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach en medium.
Quin
  
Boxnummer 000321
Quin
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Delayha Nyari
  
Boxnummer 000241
Delayha Nyari
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben Ben
 
Boxnummer 000227
Ben Ben
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Tanja
  
Boxnummer 000354
Tanja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~ Contact overleden dierbaren ~ Relatie- en familie problematiek ~ Samen brengen we uw leven weer op de rails Al jaren werk ik als medium en paragnost. Ik ben helderziend, helder voelend en een helder wetende paragnost en medium. Mijn gidsen begeleiden mij bij uw vragen en lieve mensen, er zijn geen rare vragen, ik sta voor alles open. Ik werk ook met de kaarten, pendel en maak indien mogelijk contact met overleden dierbaren. Wees welkom mij te benaderen, liefs Tanja
Oriana
    
Boxnummer 000254
Oriana
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voel je vrij en veilig. Ik help je vanuit mijn hart met heel veel liefde.
Medium Daniël
 
Boxnummer 000166
Medium Daniël
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Destiny Goddess
  
Boxnummer 000231
Destiny Goddess
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I have been practicing spirituality for 7 years, I am a tarot reader, an astrologer, a numerologist, a woman empowerment coach, and a spiritual teacher.
Anne Marie
 
Boxnummer 000186
Anne Marie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching
Medium Florance
 
Boxnummer 000228
Medium Florance
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Victoria
 
Boxnummer 000361
Victoria
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Cher
  
Boxnummer 000286
Cher
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Yvonne
  
Boxnummer 000292
Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Angel Mary
 
Boxnummer 000220
Angel Mary
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium JolandaRoos
 
Boxnummer 000160
Medium JolandaRoos
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Valentino
  
Boxnummer 000329
Valentino
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Medium Angie
 
Boxnummer 000178
Medium Angie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Truthful Insights
 
Boxnummer 000244
Truthful Insights
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Medium Rob Nijland
 
Boxnummer 000234
Medium Rob Nijland
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium ik geef u advies wat u nodig heeft. Mensen bellen mijn vaak voor de liefde en ik kan contact leggen over een overleden dierbare.
Test Box
 
Boxnummer 000203
Test Box
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Cassandra
   
Boxnummer 000172
Cassandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Mandy
  
Boxnummer 000218
Mandy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Paragnost Thea
 
Boxnummer 000141
Paragnost Thea
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Medium Samira
 
Boxnummer 000171
Medium Samira
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Catriona
 
Boxnummer 000312
Catriona
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Possibilities and probabilities with Coaching. 
Aella
  
Boxnummer 000330
Aella
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angel
 
Boxnummer 000140
Angel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Medium Layla (2)
    
Boxnummer 000182
Medium Layla (2)
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Jo An
 
Boxnummer 000176
Jo An
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Regina
 
Boxnummer 000477
Regina
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Iedereen is onderweg op zijn eigen reis. Ik help je met jouw koers op dit moment. Heldervoelend en helderwetend. Uw vragen kan ik vaak in combinatie met het leggen van tarotkaarten beantwoorden.
Casandra
 
Boxnummer 000192
Casandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Medium Arlette
 
Boxnummer 000161
Medium Arlette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Paragnost Shanti
 
Boxnummer 000170
Paragnost Shanti
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Shawila
 
Boxnummer 000341
Shawila
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag door je donkere dagen heen
Cynthia
 
Boxnummer 000219
Cynthia
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben jaren paragnost, medium en coach en sta altijd klaar om je te helpen en begeleiden. Voel je vrij om bij mij aan te kloppen.
Ilona
  
Boxnummer 000351
Ilona
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Ilona en ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn heldervoelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Medium Leni
 
Boxnummer 000189
Medium Leni
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Als licht- en kristalwerker help ik je aan de hand van de kaarten meer inzicht te krijgen in specifieke situaties en relaties. Ook kan je bij me terecht voor meer info over zielsverbindingen.
Katja Charlotte
 
Boxnummer 000177
Katja Charlotte
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart
Elisabeth
  
Boxnummer 000239
Elisabeth
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag met al je vragen. ik krijg informatie door mijn kaarten en eigen helder inzicht. Al meer dan 20 jaar help ik mensen verder met hun levensvragen. Ik ben er voor je !
Medium Chantal s
  
Boxnummer 000362
Medium Chantal s
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium,kaartleggingen. Gediplomeerd NLP-coach & innerlijk kind therapeut. Zwangerschap&geboortepsycholoog
Medium Benny
 
Boxnummer 000139
Medium Benny
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Mystic
   
Boxnummer 000357
Mystic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Celisa
 
Boxnummer 000216
Celisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Intuitief Coach-Droomanalyse-Egyptische tarot-transformatieprocessen-ontwikkelingen
Ada
 
Boxnummer 000350
Ada
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Ada ben hier voor toekomstvoorspelling,heldervoelend,relatie problemen,helderziende,kaarlegster,levensvragen en algemeen.
Henk Jan
   
Boxnummer 000302
Henk Jan
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Medium Aïsha
 
Boxnummer 000202
Medium Aïsha
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Aïsha, ervaren intuïtief kaartlegster in de liefde, werk en familiaire problemen. Je kunt bij mij terecht voor a jouw (spirituele) vragen. Specialist in tweelingzielen en zielsconnecties. 
Angelique
  
Boxnummer 000303
Angelique
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Matleena
  
Boxnummer 000221
Matleena
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Christel
  
Boxnummer 000150
Christel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Lou
  
Boxnummer 000247
Lou
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Baya
  
Boxnummer 000322
Baya
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Alex
  
Boxnummer 000337
Alex
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lieve mensen mijn naam is medium Alex. Ik werk voor en met het Licht. Of het nu gaat om relaties, werk, eenzaamheid, verslavingen, angsten. Niks is mij vreemd. Ik kan steun en inzicht geven in uw bewustwordingsproces, op een eerlijke en soms confronterende wijze. Door in te tunen op uw persoon kan ik inzichten aanreiken zodat u duidelijkheid krijgt op uw vragen. Ik geef veelzijdig spiritueel advies, inzicht en ondersteuning. En bezit de volgende eigenschappen: Hoogsensitief, helderziend, volledig intuïtief en sterk empathisch. Verder heb ik altijd een luisterend oor. Tot snel op de chatlijn. Namaste Alex!
Carmen
  
Boxnummer 000213
Carmen
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is medium Carmen ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn helder voelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Linda
 
Boxnummer 000306
Linda
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Ricardo
  
Boxnummer 000379
Ricardo
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben geboren met mijn gaves, ik ben een heler/ energie werker, intuïtief voeler/Medium, schaduw werker, en sta ik contact met de Akasha Kronieken
Astra
 
Boxnummer 000225
Astra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een zeer ervaren tarotlezer, helderziende en life en business coach, coach relatie en breakup problemen .Meer dan 10jaar ervaring in liefdes kwesties. Ik bied ook een luisterend oor en werk professioneel en discreet. U bent altijd welkom, ik help graag.
Medium Yvonne
 
Boxnummer 000173
Medium Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Annette
 
Boxnummer 000475
Annette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
tarot kaarten specialist, pendelaar, Bach bloesem therapeut, paragnost
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer 000248
Paragnost en Healer Kim
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Relationship Expert
 
Boxnummer 000242
Relationship Expert
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Natasja
 
Boxnummer 000251
Natasja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Paragnost Lize
 
Boxnummer 000190
Paragnost Lize
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.
Ri' eL
  
Boxnummer 000156
Ri' eL
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Laura
  
Boxnummer 000214
Laura
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, healer, therapeut Dag mooi mens. Wanneer je worstelt met vragen wil ik er graag voor jou zijn met mijn aangeboren gaven, kennis en verkregen wijsheid. Helderziende waarnemingen zijn slechts opties. Want jij hebt een vrije wil gekregen en blijft verantwoordelijk voor jezelf. Ik wil jou in je eigen stralende bron van liefde, licht en innerlijke wijsheid helpen. Helderheid en inzichten geven. Daar waar jouw eigen antwoorden versluierd en toegedekt zijn. Een stukje meelopen op jouw pad, vaak vol met uitdagingen. Middels jou stem, voornaam, leeftijd en eventueel een foto kan ik jouw unieke kracht maar ook jouw blokkades zien. ( ook tussen jou en anderen) Hierin kan en mag ik jou begeleiden zodat je steeds meer vanuit jouw authenticiteit datgene gaat aantrekken wat bij jou past. Ook leren omgaan en aanvaarden van een situatie zoals deze nu is. Vanuit een aanvaarding komt er ruimte voor verandering. Ik doe geen uitspraken over overlijdenstijdstippen, medische zaken, zwangerschappen en juridische uitkomsten. Wanneer het mag kan er via jouw stem contact worden gelegd met overleden dierbaren. Ik ont-moet jou graag. Een hartegroet van mij Laura 🌈
Medium Jasmijn
 
Boxnummer 000196
Medium Jasmijn
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn specialiteit is relatie en vriendschappen. U kunt me alles vragen. Niks is te gek. Ik hoop u gauw te kunnen helpen.
Hope
 
Boxnummer 000471
Hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Marry Marry
 
Boxnummer 000223
Marry Marry
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I will tune into the truth of your situation for your healing. I will use intuitive abilities, spiritual guidance and healing to help direct you on your path and help .....
Ingrid
  
Boxnummer 000277
Ingrid
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Paragnost Marco
 
Boxnummer 000199
Paragnost Marco
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Sacha
 
Boxnummer 000343
Sacha
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben hooggevoelig, helderwetend, helderziende en geef spiritueel advies mijn specialisme is raad en inzicht op relationeel en spiritueel vlak
Claris
 
Boxnummer 000282
Claris
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hera
 
Boxnummer 000339
Hera
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Are you heart broken? Has your true love left you for another woman? Is there someone you can't stop thinking of? Are you going through an unwanted divorce?
Bob
   
Boxnummer 000238
Bob
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Merel
  
Boxnummer 000291
Merel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Elise
 
Boxnummer 000143
Elise
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Amrita
 
Boxnummer 000340
Amrita
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Clarisa
 
Boxnummer 000193
Clarisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Super Psychic
 
Boxnummer 000243
Super Psychic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Life Coach Gladys
 
Boxnummer 000201
Life Coach Gladys
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spritueel Coach • Medium • Reiki Master • Tarotisten ...Als Spiritueel Coach en Medium geef ik jou tijdens ons consult snel inzicht op jouw vragen...
Medium Amy
 
Boxnummer 000187
Medium Amy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.
Medium Olivia
 
Boxnummer 000164
Medium Olivia
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Willem
 
Boxnummer 000207
Willem
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
paragnoste hope
 
Boxnummer 000476
Paragnoste hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer 000181
Spiritueel coach Sky
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen