?> Paragnost consult - Nieuwe Tijd

Paragnost consult

Als je behoefte hebt aan een luisterend oor, eerlijke antwoorden op levensvragen of tot nieuwe inzichten wilt komen dan kan een paranormaal consult jou verder helpen. Je kan in contact komen met een spiritueel coach, een helderziend medium, een heldervoelend medium, een heldervoelend paragnost, een relatie coach, een reiki master of een helderhorend medium. Zij kunnen boodschappen doorkrijgen van bijvoorbeeld geesten, engelen en overledenen zodat jij tot nieuwe inzichten komt. Het is ook mogelijk om contact te leggen met je eigen gids of de gids van een dierbare.

Je kan met een intuïtief gesprekspartner praten over allerlei verschillende zaken. Een telefonisch consult kun je inplannen als je wilt praten over een overleden dierbare, over je relatie, een nieuwe baan, onvoorwaardelijke liefde of iets anders dat op dat moment speelt. Mediums en paragnosten willen graag mensen helpen en staan daarom de hele dag voor jou klaar.

Je kan een consult aanvragen door contact op te nemen met de betreffende paragnost of medium. Je kan ook een afspraak maken voor een live reading. Als je geïnteresseerd bent in het aanvragen van een consult, dan kan je het beste een kijkje nemen op de website van de paragnost of medium. Op de website vind je meer informatie over hun achtergrond, werkwijze en ervaringen. Je kan ook gelijk contact opnemen met de paragnost of medium door middel van de chat, e-mail of telefoon.

Wat is een paragnost?

Een paragnost is iemand die in staat is om andere dingen te zien, die voor vele mensen niet zichtbaar zijn. Hierbij gaat het erom dat een paragnost dingen kan zien uit het verleden of uit de toekomst. Een paragnost kan verschillende gaven hebben. Zo kun je in contact komen met een heldervoelend paragnost, een helderwetend paragnost, een helderhorend paragnost, een helderruikend paragnost of helderzienden.

Een helderwetend paragnost zou ook helderhorend kunnen zijn. Een paragnost kan dus beschikken over meerdere paranormale gaven. Deze gaven worden ook wel het zesde zintuig genoemd. Het zesde zintuig is iets wat niet iedereen heeft. Sommige mensen kunnen beter voelen, horen of ruiken dan anderen. Hierdoor kan een paragnost meer informatie verkrijgen over jouw situatie.

Wat is een medium?

Naast paragnosten met een zesde zingtuig zijn er ook mediums waarbij jij een prive consult kan aanvragen die jou kunnen helpen met hun bijzondere gave. Je kunt in gesprek komen met de consulenten die heldervoelend medium, helderziend medium of helderhorend medium zijn. Zij kunnen net als paragnosten eerlijk antwoord geven op jouw levens vragen. Daarnaast kunnen zij ook boodschappen doorgeven van overledenen of geesten. Mediums kunnen contact leggen met gene zijde en zo bepaalde adviezen geven.

Heldervoelend mediums voelen de energieën om zich heen goed aan. Zij weten dan ook of er iets mis is of niet. Ook kunnen mediums voorspellingen doen over de toekomst en hoe deze eruit gaat zien. Helderziend mediums kunnen dingen zien die andere mensen niet kunnen zien. Vaak zijn dit beelden of aanwijzingen van wat er gaat gebeuren. Helderhorend mediums kunnen boodschappen doorgeven van overledenen en geesten via geluid.

Maar een medium kan meer.. Het is namelijk zo dat een medium in contact kan komen met andere entiteiten. Zo kunnen ze contact leggen met engelen en geesten, maar ook met dierbare overledenen. Een medium kun je dus zien als een soort doorgeefluik. Ze kunnen boodschappen overbrengen van de andere wereld, zodat jij een beter inzicht krijgt in wat er allemaal speelt.

Een medium kan ook contact leggen met je overleden dierbaren. Zo kun je bijvoorbeeld vragen stellen aan je overleden partner, moeder of vader. Ook kan een medium advies geven over hoe je het contact met je overleden dierbare het beste kunt blijven houden.

Een medium kan dus ook een paragnost zijn, maar een paragnost hoeft niet perse ook een medium te zijn.

Een spiritueel coach voor jou!

Heb jij bijvoorbeeld ervaring met narcistische relaties waar je antwoorden over nodig hebt, wil je advies over een nieuwe baan vinden, over gene zijde, over een bepaalde situatie of over je persoonlijke ontwikkeling? Dan kun je terecht bij een spiritueel coach. Door de bijzondere gaven die zij hebben kunnen zij jou helpen bij het maken van de juiste beslissingen.

Ze kunnen voor jou contact met overledenen maken, jouw huis energetisch reinigen, kaartleggingen doen of foto reading. Dit alles doet een medium en paragnost op hun eigen manier. Daarom is het belangrijk om je goed in te lezen in de specificaties van een paragnost/medium. Zoek je bijvoorbeeld iemand die helderziend is en in contact kan komen met overledenen? Kijk dan goed of deze paragnost ook medium is.

Een paranormaal consult kan heel erg waardevol zijn om nieuwe inzichten te verkrijgen in situaties waar je zelf niet uitkomt. Zo kan een consult je helpen bij het vinden van antwoorden of advies over relaties, werk, je persoonlijke ontwikkeling of over gene zijde. Mediums en paragnosten geven graag steun en willen mensen graag helpen. Daarom staan zij de hele dag voor je klaar om een telefonisch of persoonlijk consult te geven.

Een helderziend medium

Als een medium een helderziende is wordt er vaak gezegd dat zij een derde oog hebben. Daarmee kunnen zij dingen zien die iemand zonder deze gave niet kan. Dit derde oog is een soort van innerlijke spiegel waar de medium doorheen kan kijken. Hierdoor zien zij dingen die andere mensen niet kunnen zien en kunnen ze antwoord geven op vragen over het verleden, het heden of de toekomst.

Een helderziend medium kan ook voorspellingen doen over je toekomst. Als je hier benieuwd naar bent dan is het aan te raden om een consult met een helderziend medium te nemen. Zij kunnen je vaak veel vertellen over wat er gaat gebeuren in je leven en welke keuzes je het beste kunt maken.

Het derde oog van een helderziend medium wordt vaak het zesde chakra genoemd. Dit chakra ligt in het voorhoofd en is het chakra van de intuïtie. Als je dit chakra goed ontwikkelt hebt, dan kun je beter voelen wat goed voor je is en waar je naartoe wilt.

Een helderhorend medium

Als een medium een helderhorend medium is dan kan hij of zij gedachten en stemmen horen van overledenen. Dit kan heel erg waardevol zijn, omdat de overledenen dan vaak boodschappen kunnen overbrengen aan de levenden. Ook kan een helderhorend medium advies geven over hoe je het contact met je overleden dierbare het beste kunt blijven houden.

Een helderziend medium en een helderhorend medium zijn dus twee verschillende soorten mediums. Een helderziend medium kan dingen zien die andere mensen niet kunnen zien en een helderhorend medium kan gedachten en stemmen horen van overledenen.

Een heldervoelend medium

Als een medium een heldervoelend medium is dan kan hij of zij gevoelens en energieën van anderen voelen. Dit kan heel erg handig zijn, omdat de medium dan direct kan ervaren wat iemand anders voelt. Hierdoor kan hij of zij beter adviseren over relaties of werk. Daarnaast kan een heldervoelend medium ook voorspellingen doen over je toekomst.

Een heldervoelend medium kan jou tijdens een consult dus helpen om inzichten te krijgen in verschillende dingen. Het kan voelen alsof een heldervoelend medium jou duidelijk bijstaan in een bepaalde situatie. Dit omdat zij boodschappen doorgeven die jij nodig kan hebben.

Een heldervoelend medium wordt vaak ook een HSP coach genoemd, dit omdat ze hoog gevoelig zijn. Helder voelend zijn heeft er dus mee te maken dat een paragnost/medium dingen sterk aanvoelt.

Hulpmiddelen tijdens een telefonisch consult

Een helderziend medium, een spiritueel coach, een relatie coach, een heldervoelend medium/paragnost, een helderziende of een paragnoste met een andere gave kan tijdens een email consult of een telefonisch consult diverse attributen gebruiken om jou antwoorden te geven. Bij een paragnost/medium staat dan vaak ‘ik maak gebruik van…’. Dit kan bijvoorbeeld zijn lenormand kaarten, zigeuner kaarten of tarot kaarten.

Kaartlegging; lenormand kaarten, zigeuner kaarten

Een helder voelend medium, een helderziend medium of een helderwetend medium kan tijdens een consult gebruik maken van bijvoorbeeld een kaartlegging. Wanneer een paragnost/medium een kaartlegging doet is diegene ook een kaartlegster. In dat geval zal een medium en paragnost gebruik maken van zigeuner kaarten, lenormandkaarten of de tarot kaarten. Tijdens een kaartlegging hebben de kaarten een bepaalde betekenis die tot nieuwe inzichten zullen leiden.

Een consult met een helderziend medium of een heldervoelend medium kan dus erg waardevol zijn. Deze mediums kunnen je adviseren over verschillende aspecten van je leven en kunnen je hierdoor helpen om meer inzicht te krijgen in jezelf. Wil je meer weten over wat een helderziend medium voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Fotoreading

Ook kan het zijn dat een medium of paragnost aan fotoreading doet. Bij fotoreading kan een medium of paragnost jou boodschappen geven of tot nieuwe inzichten laten komen aan de hand van een foto. Bij fotoreading zul je van een medium of paragnost veel informatie doorkrijgen over degene van de foto. Dit kan dus te maken hebben met liefde, relatie, een dierbare overledenen of iemand anders. Fotoreading is een goede manier om meer over jezelf of anderen te weten te komen.

Healing op afstand

Ook zijn er mediums en paragnosten die een krachtig soul healer kunnen zijn. Zij kunnen je een luisterend oor bieden en eerlijk antwoord geven, maar kunnen daarbij nog meer. Zij kunnen tijdens een gesprek healing uitvoeren. Dit kan te maken hebben met het feit dat je fysieke of mentale pijnen ervaart. Vaak is zo’n medium of paragnost dan een Reiki Master. Een Reiki Master geeft dan de mogelijkheid aan om healing op afstand te ontvangen. Dit houdt in dat je vanaf waar dan ook ter wereld contact kunt leggen met een medium of paragnost en diegene kan je dan helpen om weer in balans te komen.

Waarom zou je in contact moeten komen met een medium of paragnost?

Als jij healing op afstand nodig hebt dan kun je in contact komen met een reiki master. Heb je antwoorden nodig op levensvragen dan kun je in contact komen met een heldervoelend medium. Wil je meer inzichten in jouw levensvragen dan kun je in contact komen met een helderziende. Boodschappen krijgen of contact met overledenen laten maken, ga dan in gesprek met een helderwetend, helderziend of heldervoelend mediums. Wil jij een kaartlegging laten doen, zoek dan contact met een ervaren kaartlegster.

Tijdens een consult met een medium of paragnost kun jij tot nieuwe inzichten komen. Onze consulenten helpen jou heel graag, je bent van harte welkom! Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij een medium/paragnost en dat je dus voor de juiste kiest. Doe daarom altijd goed onderzoek naar wie een medium is en wat een medium kan doen. Als je namelijk contact met overledenen wilt, dan moet je niet bij een paragnost zijn maar bij een medium. Ditzelfde geldt voor de behoefte die je hebt, dan is het belangrijk dat je kijkt naar of iemand helderwetend, helderhorend, heldervoelend of helderziend is.

Hoe werkt een consult?

Als je een consult wilt aanvragen, dan kan je het beste op de website kijken van de betreffende paragnost of medium. Op de website vind je meer informatie over hun achtergrond, ervaringen en werkwijze. Je kan ook contact opnemen met de paragnost of medium door middel van de chat, e-mail of telefoon.

Als je een afspraak wilt maken voor een live reading, dan kan je dit doen door te bellen of te chatten met de paragnost of medium.

Als je vragen hebt over een consult, dan kan je het beste contact opnemen met de paragnost of medium zelf. Zij kunnen je dan uitleg geven over hun achtergrond, werkwijze en ervaringen. Ook kunnen zij advies geven over de beste manier om een reading te ontvangen.

Een consult met een van de mediums en paragnosten van de Nieuwe Tijd

Online kun je met onze consulenten in gesprek komen tijdens een prive consult. Als je liever wilt chatten, via de e-mail of telefonisch contact wilt, het kan allemaal. Onze consulenten staan voor je klaar. Je kunt ook een consult kopen aan de hand van onze website.

Door de jaren heen heeft ieder medium en paragnost zich ontwikkelt en zijn zij steeds kundiger in het doorgeven van boodschappen en het inzicht geven in levensvragen. Wees niet bang om in contact te komen met een medium of paragnost. Uiteindelijk zal je je ziel terug vinden en met positievere energie weer verder kunnen.

Medium Angie
 
Boxnummer 000178
Medium Angie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Clarisa
 
Boxnummer 000193
Clarisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Natasja
 
Boxnummer 000251
Natasja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Ilona
  
Boxnummer 000351
Ilona
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Ilona en ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn heldervoelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Cher
  
Boxnummer 000286
Cher
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Test Box
 
Boxnummer 000203
Test Box
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Ri' eL
  
Boxnummer 000156
Ri' eL
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Cassandra
   
Boxnummer 000172
Cassandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Shawila
 
Boxnummer 000341
Shawila
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag door je donkere dagen heen
Laura
  
Boxnummer 000214
Laura
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, healer, therapeut Dag mooi mens. Wanneer je worstelt met vragen wil ik er graag voor jou zijn met mijn aangeboren gaven, kennis en verkregen wijsheid. Helderziende waarnemingen zijn slechts opties. Want jij hebt een vrije wil gekregen en blijft verantwoordelijk voor jezelf. Ik wil jou in je eigen stralende bron van liefde, licht en innerlijke wijsheid helpen. Helderheid en inzichten geven. Daar waar jouw eigen antwoorden versluierd en toegedekt zijn. Een stukje meelopen op jouw pad, vaak vol met uitdagingen. Middels jou stem, voornaam, leeftijd en eventueel een foto kan ik jouw unieke kracht maar ook jouw blokkades zien. ( ook tussen jou en anderen) Hierin kan en mag ik jou begeleiden zodat je steeds meer vanuit jouw authenticiteit datgene gaat aantrekken wat bij jou past. Ook leren omgaan en aanvaarden van een situatie zoals deze nu is. Vanuit een aanvaarding komt er ruimte voor verandering. Ik doe geen uitspraken over overlijdenstijdstippen, medische zaken, zwangerschappen en juridische uitkomsten. Wanneer het mag kan er via jouw stem contact worden gelegd met overleden dierbaren. Ik ont-moet jou graag. Een hartegroet van mij Laura 🌈
Oriana
    
Boxnummer 000254
Oriana
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voel je vrij en veilig. Ik help je vanuit mijn hart met heel veel liefde.
Hera
 
Boxnummer 000339
Hera
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Are you heart broken? Has your true love left you for another woman? Is there someone you can't stop thinking of? Are you going through an unwanted divorce?
Elisabeth
  
Boxnummer 000239
Elisabeth
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag met al je vragen. ik krijg informatie door mijn kaarten en eigen helder inzicht. Al meer dan 20 jaar help ik mensen verder met hun levensvragen. Ik ben er voor je !
Catriona
 
Boxnummer 000312
Catriona
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Possibilities and probabilities with Coaching. 
Tanja
  
Boxnummer 000354
Tanja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~ Contact overleden dierbaren ~ Relatie- en familie problematiek ~ Samen brengen we uw leven weer op de rails Al jaren werk ik als medium en paragnost. Ik ben helderziend, helder voelend en een helder wetende paragnost en medium. Mijn gidsen begeleiden mij bij uw vragen en lieve mensen, er zijn geen rare vragen, ik sta voor alles open. Ik werk ook met de kaarten, pendel en maak indien mogelijk contact met overleden dierbaren. Wees welkom mij te benaderen, liefs Tanja
Carmen
  
Boxnummer 000213
Carmen
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is medium Carmen ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn helder voelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Alex
  
Boxnummer 000337
Alex
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lieve mensen mijn naam is medium Alex. Ik werk voor en met het Licht. Of het nu gaat om relaties, werk, eenzaamheid, verslavingen, angsten. Niks is mij vreemd. Ik kan steun en inzicht geven in uw bewustwordingsproces, op een eerlijke en soms confronterende wijze. Door in te tunen op uw persoon kan ik inzichten aanreiken zodat u duidelijkheid krijgt op uw vragen. Ik geef veelzijdig spiritueel advies, inzicht en ondersteuning. En bezit de volgende eigenschappen: Hoogsensitief, helderziend, volledig intuïtief en sterk empathisch. Verder heb ik altijd een luisterend oor. Tot snel op de chatlijn. Namaste Alex!
Medium JolandaRoos
 
Boxnummer 000160
Medium JolandaRoos
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Jo An
 
Boxnummer 000176
Jo An
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Henk Jan
   
Boxnummer 000302
Henk Jan
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Casandra
 
Boxnummer 000192
Casandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Marry Marry
 
Boxnummer 000223
Marry Marry
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I will tune into the truth of your situation for your healing. I will use intuitive abilities, spiritual guidance and healing to help direct you on your path and help .....
Angel
 
Boxnummer 000140
Angel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Truthful Insights
 
Boxnummer 000244
Truthful Insights
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Medium Daniël
 
Boxnummer 000166
Medium Daniël
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Medium Olivia
 
Boxnummer 000164
Medium Olivia
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Paragnost Lize
 
Boxnummer 000190
Paragnost Lize
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.
Medium Layla (2)
    
Boxnummer 000182
Medium Layla (2)
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Ada
 
Boxnummer 000350
Ada
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Ada ben hier voor toekomstvoorspelling,heldervoelend,relatie problemen,helderziende,kaarlegster,levensvragen en algemeen.
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer 000248
Paragnost en Healer Kim
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Victoria
 
Boxnummer 000361
Victoria
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Medium Samira
 
Boxnummer 000171
Medium Samira
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Ingrid
  
Boxnummer 000277
Ingrid
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Paragnost Marco
 
Boxnummer 000199
Paragnost Marco
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Angel Mary
 
Boxnummer 000220
Angel Mary
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Merel
  
Boxnummer 000291
Merel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Ricardo
  
Boxnummer 000379
Ricardo
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben geboren met mijn gaves, ik ben een heler/ energie werker, intuïtief voeler/Medium, schaduw werker, en sta ik contact met de Akasha Kronieken
Astra
 
Boxnummer 000225
Astra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een zeer ervaren tarotlezer, helderziende en life en business coach, coach relatie en breakup problemen .Meer dan 10jaar ervaring in liefdes kwesties. Ik bied ook een luisterend oor en werk professioneel en discreet. U bent altijd welkom, ik help graag.
Medium Jasmijn
 
Boxnummer 000196
Medium Jasmijn
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn specialiteit is relatie en vriendschappen. U kunt me alles vragen. Niks is te gek. Ik hoop u gauw te kunnen helpen.
Paragnoste Ana
  
Boxnummer 000344
Paragnoste Ana
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach en medium.
Quin
  
Boxnummer 000321
Quin
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Ben Ben
 
Boxnummer 000227
Ben Ben
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Relationship Expert
 
Boxnummer 000242
Relationship Expert
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Mystic
   
Boxnummer 000357
Mystic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Celisa
 
Boxnummer 000216
Celisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Intuitief Coach-Droomanalyse-Egyptische tarot-transformatieprocessen-ontwikkelingen
Anne Marie
 
Boxnummer 000186
Anne Marie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching
Medium Yvonne
 
Boxnummer 000173
Medium Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Linda
 
Boxnummer 000306
Linda
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Claris
 
Boxnummer 000282
Claris
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Leni
 
Boxnummer 000189
Medium Leni
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Als licht- en kristalwerker help ik je aan de hand van de kaarten meer inzicht te krijgen in specifieke situaties en relaties. Ook kan je bij me terecht voor meer info over zielsverbindingen.
Elise
 
Boxnummer 000143
Elise
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Medium Benny
 
Boxnummer 000139
Medium Benny
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Aella
  
Boxnummer 000330
Aella
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer 000181
Spiritueel coach Sky
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Mandy
  
Boxnummer 000218
Mandy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Destiny Goddess
  
Boxnummer 000231
Destiny Goddess
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I have been practicing spirituality for 7 years, I am a tarot reader, an astrologer, a numerologist, a woman empowerment coach, and a spiritual teacher.
Paragnost Shanti
 
Boxnummer 000170
Paragnost Shanti
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Willem
 
Boxnummer 000207
Willem
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Bob
   
Boxnummer 000238
Bob
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Matleena
  
Boxnummer 000221
Matleena
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Medium Aïsha
 
Boxnummer 000202
Medium Aïsha
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Aïsha, ervaren intuïtief kaartlegster in de liefde, werk en familiaire problemen. Je kunt bij mij terecht voor a jouw (spirituele) vragen. Specialist in tweelingzielen en zielsconnecties. 
Baya
  
Boxnummer 000322
Baya
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Paragnost Thea
 
Boxnummer 000141
Paragnost Thea
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Life Coach Gladys
 
Boxnummer 000201
Life Coach Gladys
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spritueel Coach • Medium • Reiki Master • Tarotisten ...Als Spiritueel Coach en Medium geef ik jou tijdens ons consult snel inzicht op jouw vragen...
Cynthia
 
Boxnummer 000219
Cynthia
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben jaren paragnost, medium en coach en sta altijd klaar om je te helpen en begeleiden. Voel je vrij om bij mij aan te kloppen.
Yvonne
  
Boxnummer 000292
Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Medium Florance
 
Boxnummer 000228
Medium Florance
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Super Psychic
 
Boxnummer 000243
Super Psychic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Angelique
  
Boxnummer 000303
Angelique
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Valentino
  
Boxnummer 000329
Valentino
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Medium Amy
 
Boxnummer 000187
Medium Amy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.
Medium Chantal s
  
Boxnummer 000362
Medium Chantal s
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium,kaartleggingen. Gediplomeerd NLP-coach & innerlijk kind therapeut. Zwangerschap&geboortepsycholoog
Regina
 
Boxnummer 000477
Regina
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Iedereen is onderweg op zijn eigen reis. Ik help je met jouw koers op dit moment. Heldervoelend en helderwetend. Uw vragen kan ik vaak in combinatie met het leggen van tarotkaarten beantwoorden.
Medium Rob Nijland
 
Boxnummer 000234
Medium Rob Nijland
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium ik geef u advies wat u nodig heeft. Mensen bellen mijn vaak voor de liefde en ik kan contact leggen over een overleden dierbare.
Amrita
 
Boxnummer 000340
Amrita
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Katja Charlotte
 
Boxnummer 000177
Katja Charlotte
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart
Hope
 
Boxnummer 000471
Hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Lou
  
Boxnummer 000247
Lou
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Annette
 
Boxnummer 000475
Annette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
tarot kaarten specialist, pendelaar, Bach bloesem therapeut, paragnost
Christel
  
Boxnummer 000150
Christel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Medium Arlette
 
Boxnummer 000161
Medium Arlette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Delayha Nyari
  
Boxnummer 000241
Delayha Nyari
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sacha
 
Boxnummer 000343
Sacha
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben hooggevoelig, helderwetend, helderziende en geef spiritueel advies mijn specialisme is raad en inzicht op relationeel en spiritueel vlak
paragnoste hope
 
Boxnummer 000476
Paragnoste hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min