Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Paragnost consult

Paragnost consult

Als je behoefte hebt aan een luisterend oor, eerlijke antwoorden op levensvragen of tot nieuwe inzichten wilt komen dan kan een paranormaal consult jou verder helpen. Je kan in contact komen met een spiritueel coach, een helderziend medium, een heldervoelend medium, een heldervoelend paragnost, een relatie coach, een reiki master of een helderhorend medium. Zij kunnen boodschappen doorkrijgen van bijvoorbeeld geesten, engelen en overledenen zodat jij tot nieuwe inzichten komt. Het is ook mogelijk om contact te leggen met je eigen gids of de gids van een dierbare.

Je kan met een intuïtief gesprekspartner praten over allerlei verschillende zaken. Een telefonisch consult kun je inplannen als je wilt praten over een overleden dierbare, over je relatie, een nieuwe baan, onvoorwaardelijke liefde of iets anders dat op dat moment speelt. Mediums en paragnosten willen graag mensen helpen en staan daarom de hele dag voor jou klaar.

Je kan een consult aanvragen door contact op te nemen met de betreffende paragnost of medium. Je kan ook een afspraak maken voor een live reading. Als je geïnteresseerd bent in het aanvragen van een consult, dan kan je het beste een kijkje nemen op de website van de paragnost of medium. Op de website vind je meer informatie over hun achtergrond, werkwijze en ervaringen. Je kan ook gelijk contact opnemen met de paragnost of medium door middel van de chat, e-mail of telefoon.

Wat is een paragnost?

Een paragnost is iemand die in staat is om andere dingen te zien, die voor vele mensen niet zichtbaar zijn. Hierbij gaat het erom dat een paragnost dingen kan zien uit het verleden of uit de toekomst. Een paragnost kan verschillende gaven hebben. Zo kun je in contact komen met een heldervoelend paragnost, een helderwetend paragnost, een helderhorend paragnost, een helderruikend paragnost of helderzienden.

Een helderwetend paragnost zou ook helderhorend kunnen zijn. Een paragnost kan dus beschikken over meerdere paranormale gaven. Deze gaven worden ook wel het zesde zintuig genoemd. Het zesde zintuig is iets wat niet iedereen heeft. Sommige mensen kunnen beter voelen, horen of ruiken dan anderen. Hierdoor kan een paragnost meer informatie verkrijgen over jouw situatie.

Wat is een medium?

Naast paragnosten met een zesde zingtuig zijn er ook mediums waarbij jij een prive consult kan aanvragen die jou kunnen helpen met hun bijzondere gave. Je kunt in gesprek komen met de consulenten die heldervoelend medium, helderziend medium of helderhorend medium zijn. Zij kunnen net als paragnosten eerlijk antwoord geven op jouw levens vragen. Daarnaast kunnen zij ook boodschappen doorgeven van overledenen of geesten. Mediums kunnen contact leggen met gene zijde en zo bepaalde adviezen geven.

Heldervoelend mediums voelen de energieën om zich heen goed aan. Zij weten dan ook of er iets mis is of niet. Ook kunnen mediums voorspellingen doen over de toekomst en hoe deze eruit gaat zien. Helderziend mediums kunnen dingen zien die andere mensen niet kunnen zien. Vaak zijn dit beelden of aanwijzingen van wat er gaat gebeuren. Helderhorend mediums kunnen boodschappen doorgeven van overledenen en geesten via geluid.

Maar een medium kan meer.. Het is namelijk zo dat een medium in contact kan komen met andere entiteiten. Zo kunnen ze contact leggen met engelen en geesten, maar ook met dierbare overledenen. Een medium kun je dus zien als een soort doorgeefluik. Ze kunnen boodschappen overbrengen van de andere wereld, zodat jij een beter inzicht krijgt in wat er allemaal speelt.

Een medium kan ook contact leggen met je overleden dierbaren. Zo kun je bijvoorbeeld vragen stellen aan je overleden partner, moeder of vader. Ook kan een medium advies geven over hoe je het contact met je overleden dierbare het beste kunt blijven houden.

Een medium kan dus ook een paragnost zijn, maar een paragnost hoeft niet perse ook een medium te zijn.

Een spiritueel coach voor jou!

Heb jij bijvoorbeeld ervaring met narcistische relaties waar je antwoorden over nodig hebt, wil je advies over een nieuwe baan vinden, over gene zijde, over een bepaalde situatie of over je persoonlijke ontwikkeling? Dan kun je terecht bij een spiritueel coach. Door de bijzondere gaven die zij hebben kunnen zij jou helpen bij het maken van de juiste beslissingen.

Ze kunnen voor jou contact met overledenen maken, jouw huis energetisch reinigen, kaartleggingen doen of foto reading. Dit alles doet een medium en paragnost op hun eigen manier. Daarom is het belangrijk om je goed in te lezen in de specificaties van een paragnost/medium. Zoek je bijvoorbeeld iemand die helderziend is en in contact kan komen met overledenen? Kijk dan goed of deze paragnost ook medium is.

Een paranormaal consult kan heel erg waardevol zijn om nieuwe inzichten te verkrijgen in situaties waar je zelf niet uitkomt. Zo kan een consult je helpen bij het vinden van antwoorden of advies over relaties, werk, je persoonlijke ontwikkeling of over gene zijde. Mediums en paragnosten geven graag steun en willen mensen graag helpen. Daarom staan zij de hele dag voor je klaar om een telefonisch of persoonlijk consult te geven.

Een helderziend medium

Als een medium een helderziende is wordt er vaak gezegd dat zij een derde oog hebben. Daarmee kunnen zij dingen zien die iemand zonder deze gave niet kan. Dit derde oog is een soort van innerlijke spiegel waar de medium doorheen kan kijken. Hierdoor zien zij dingen die andere mensen niet kunnen zien en kunnen ze antwoord geven op vragen over het verleden, het heden of de toekomst.

Een helderziend medium kan ook voorspellingen doen over je toekomst. Als je hier benieuwd naar bent dan is het aan te raden om een consult met een helderziend medium te nemen. Zij kunnen je vaak veel vertellen over wat er gaat gebeuren in je leven en welke keuzes je het beste kunt maken.

Het derde oog van een helderziend medium wordt vaak het zesde chakra genoemd. Dit chakra ligt in het voorhoofd en is het chakra van de intuïtie. Als je dit chakra goed ontwikkelt hebt, dan kun je beter voelen wat goed voor je is en waar je naartoe wilt.

Een helderhorend medium

Als een medium een helderhorend medium is dan kan hij of zij gedachten en stemmen horen van overledenen. Dit kan heel erg waardevol zijn, omdat de overledenen dan vaak boodschappen kunnen overbrengen aan de levenden. Ook kan een helderhorend medium advies geven over hoe je het contact met je overleden dierbare het beste kunt blijven houden.

Een helderziend medium en een helderhorend medium zijn dus twee verschillende soorten mediums. Een helderziend medium kan dingen zien die andere mensen niet kunnen zien en een helderhorend medium kan gedachten en stemmen horen van overledenen.

Een heldervoelend medium

Als een medium een heldervoelend medium is dan kan hij of zij gevoelens en energieën van anderen voelen. Dit kan heel erg handig zijn, omdat de medium dan direct kan ervaren wat iemand anders voelt. Hierdoor kan hij of zij beter adviseren over relaties of werk. Daarnaast kan een heldervoelend medium ook voorspellingen doen over je toekomst.

Een heldervoelend medium kan jou tijdens een consult dus helpen om inzichten te krijgen in verschillende dingen. Het kan voelen alsof een heldervoelend medium jou duidelijk bijstaan in een bepaalde situatie. Dit omdat zij boodschappen doorgeven die jij nodig kan hebben.

Een heldervoelend medium wordt vaak ook een HSP coach genoemd, dit omdat ze hoog gevoelig zijn. Helder voelend zijn heeft er dus mee te maken dat een paragnost/medium dingen sterk aanvoelt.

Hulpmiddelen tijdens een telefonisch consult

Een helderziend medium, een spiritueel coach, een relatie coach, een heldervoelend medium/paragnost, een helderziende of een paragnoste met een andere gave kan tijdens een email consult of een telefonisch consult diverse attributen gebruiken om jou antwoorden te geven. Bij een paragnost/medium staat dan vaak ‘ik maak gebruik van…’. Dit kan bijvoorbeeld zijn lenormand kaarten, zigeuner kaarten of tarot kaarten.

Kaartlegging; lenormand kaarten, zigeuner kaarten

Een helder voelend medium, een helderziend medium of een helderwetend medium kan tijdens een consult gebruik maken van bijvoorbeeld een kaartlegging. Wanneer een paragnost/medium een kaartlegging doet is diegene ook een kaartlegster. In dat geval zal een medium en paragnost gebruik maken van zigeuner kaarten, lenormandkaarten of de tarot kaarten. Tijdens een kaartlegging hebben de kaarten een bepaalde betekenis die tot nieuwe inzichten zullen leiden.

Een consult met een helderziend medium of een heldervoelend medium kan dus erg waardevol zijn. Deze mediums kunnen je adviseren over verschillende aspecten van je leven en kunnen je hierdoor helpen om meer inzicht te krijgen in jezelf. Wil je meer weten over wat een helderziend medium voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Fotoreading

Ook kan het zijn dat een medium of paragnost aan fotoreading doet. Bij fotoreading kan een medium of paragnost jou boodschappen geven of tot nieuwe inzichten laten komen aan de hand van een foto. Bij fotoreading zul je van een medium of paragnost veel informatie doorkrijgen over degene van de foto. Dit kan dus te maken hebben met liefde, relatie, een dierbare overledenen of iemand anders. Fotoreading is een goede manier om meer over jezelf of anderen te weten te komen.

Healing op afstand

Ook zijn er mediums en paragnosten die een krachtig soul healer kunnen zijn. Zij kunnen je een luisterend oor bieden en eerlijk antwoord geven, maar kunnen daarbij nog meer. Zij kunnen tijdens een gesprek healing uitvoeren. Dit kan te maken hebben met het feit dat je fysieke of mentale pijnen ervaart. Vaak is zo’n medium of paragnost dan een Reiki Master. Een Reiki Master geeft dan de mogelijkheid aan om healing op afstand te ontvangen. Dit houdt in dat je vanaf waar dan ook ter wereld contact kunt leggen met een medium of paragnost en diegene kan je dan helpen om weer in balans te komen.

Waarom zou je in contact moeten komen met een medium of paragnost?

Als jij healing op afstand nodig hebt dan kun je in contact komen met een reiki master. Heb je antwoorden nodig op levensvragen dan kun je in contact komen met een heldervoelend medium. Wil je meer inzichten in jouw levensvragen dan kun je in contact komen met een helderziende. Boodschappen krijgen of contact met overledenen laten maken, ga dan in gesprek met een helderwetend, helderziend of heldervoelend mediums. Wil jij een kaartlegging laten doen, zoek dan contact met een ervaren kaartlegster.

Tijdens een consult met een medium of paragnost kun jij tot nieuwe inzichten komen. Onze consulenten helpen jou heel graag, je bent van harte welkom! Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij een medium/paragnost en dat je dus voor de juiste kiest. Doe daarom altijd goed onderzoek naar wie een medium is en wat een medium kan doen. Als je namelijk contact met overledenen wilt, dan moet je niet bij een paragnost zijn maar bij een medium. Ditzelfde geldt voor de behoefte die je hebt, dan is het belangrijk dat je kijkt naar of iemand helderwetend, helderhorend, heldervoelend of helderziend is.

Hoe werkt een consult?

Als je een consult wilt aanvragen, dan kan je het beste op de website kijken van de betreffende paragnost of medium. Op de website vind je meer informatie over hun achtergrond, ervaringen en werkwijze. Je kan ook contact opnemen met de paragnost of medium door middel van de chat, e-mail of telefoon.

Als je een afspraak wilt maken voor een live reading, dan kan je dit doen door te bellen of te chatten met de paragnost of medium.

Als je vragen hebt over een consult, dan kan je het beste contact opnemen met de paragnost of medium zelf. Zij kunnen je dan uitleg geven over hun achtergrond, werkwijze en ervaringen. Ook kunnen zij advies geven over de beste manier om een reading te ontvangen.

Een consult met een van de mediums en paragnosten van de Nieuwe Tijd

Online kun je met onze consulenten in gesprek komen tijdens een prive consult. Als je liever wilt chatten, via de e-mail of telefonisch contact wilt, het kan allemaal. Onze consulenten staan voor je klaar. Je kunt ook een consult kopen aan de hand van onze website.

Door de jaren heen heeft ieder medium en paragnost zich ontwikkelt en zijn zij steeds kundiger in het doorgeven van boodschappen en het inzicht geven in levensvragen. Wees niet bang om in contact te komen met een medium of paragnost. Uiteindelijk zal je je ziel terug vinden en met positievere energie weer verder kunnen.