Paragnost consult

Als je behoefte hebt aan een luisterend oor, eerlijke antwoorden op levensvragen of tot nieuwe inzichten wilt komen dan kan een paranormaal consult jou verder helpen. Je kan in contact komen met een spiritueel coach, een helderziend medium, een heldervoelend medium, een heldervoelend paragnost, een relatie coach, een reiki master of een helderhorend medium. Zij kunnen boodschappen doorkrijgen van bijvoorbeeld geesten, engelen en overledenen zodat jij tot nieuwe inzichten komt. Het is ook mogelijk om contact te leggen met je eigen gids of de gids van een dierbare.

Je kan met een intuïtief gesprekspartner praten over allerlei verschillende zaken. Een telefonisch consult kun je inplannen als je wilt praten over een overleden dierbare, over je relatie, een nieuwe baan, onvoorwaardelijke liefde of iets anders dat op dat moment speelt. Mediums en paragnosten willen graag mensen helpen en staan daarom de hele dag voor jou klaar.

Je kan een consult aanvragen door contact op te nemen met de betreffende paragnost of medium. Je kan ook een afspraak maken voor een live reading. Als je geïnteresseerd bent in het aanvragen van een consult, dan kan je het beste een kijkje nemen op de website van de paragnost of medium. Op de website vind je meer informatie over hun achtergrond, werkwijze en ervaringen. Je kan ook gelijk contact opnemen met de paragnost of medium door middel van de chat, e-mail of telefoon.

Wat is een paragnost?

Een paragnost is iemand die in staat is om andere dingen te zien, die voor vele mensen niet zichtbaar zijn. Hierbij gaat het erom dat een paragnost dingen kan zien uit het verleden of uit de toekomst. Een paragnost kan verschillende gaven hebben. Zo kun je in contact komen met een heldervoelend paragnost, een helderwetend paragnost, een helderhorend paragnost, een helderruikend paragnost of helderzienden.

Een helderwetend paragnost zou ook helderhorend kunnen zijn. Een paragnost kan dus beschikken over meerdere paranormale gaven. Deze gaven worden ook wel het zesde zintuig genoemd. Het zesde zintuig is iets wat niet iedereen heeft. Sommige mensen kunnen beter voelen, horen of ruiken dan anderen. Hierdoor kan een paragnost meer informatie verkrijgen over jouw situatie.

Wat is een medium?

Naast paragnosten met een zesde zingtuig zijn er ook mediums waarbij jij een prive consult kan aanvragen die jou kunnen helpen met hun bijzondere gave. Je kunt in gesprek komen met de consulenten die heldervoelend medium, helderziend medium of helderhorend medium zijn. Zij kunnen net als paragnosten eerlijk antwoord geven op jouw levens vragen. Daarnaast kunnen zij ook boodschappen doorgeven van overledenen of geesten. Mediums kunnen contact leggen met gene zijde en zo bepaalde adviezen geven.

Heldervoelend mediums voelen de energieën om zich heen goed aan. Zij weten dan ook of er iets mis is of niet. Ook kunnen mediums voorspellingen doen over de toekomst en hoe deze eruit gaat zien. Helderziend mediums kunnen dingen zien die andere mensen niet kunnen zien. Vaak zijn dit beelden of aanwijzingen van wat er gaat gebeuren. Helderhorend mediums kunnen boodschappen doorgeven van overledenen en geesten via geluid.

Maar een medium kan meer.. Het is namelijk zo dat een medium in contact kan komen met andere entiteiten. Zo kunnen ze contact leggen met engelen en geesten, maar ook met dierbare overledenen. Een medium kun je dus zien als een soort doorgeefluik. Ze kunnen boodschappen overbrengen van de andere wereld, zodat jij een beter inzicht krijgt in wat er allemaal speelt.

Een medium kan ook contact leggen met je overleden dierbaren. Zo kun je bijvoorbeeld vragen stellen aan je overleden partner, moeder of vader. Ook kan een medium advies geven over hoe je het contact met je overleden dierbare het beste kunt blijven houden.

Een medium kan dus ook een paragnost zijn, maar een paragnost hoeft niet perse ook een medium te zijn.

Een spiritueel coach voor jou!

Heb jij bijvoorbeeld ervaring met narcistische relaties waar je antwoorden over nodig hebt, wil je advies over een nieuwe baan vinden, over gene zijde, over een bepaalde situatie of over je persoonlijke ontwikkeling? Dan kun je terecht bij een spiritueel coach. Door de bijzondere gaven die zij hebben kunnen zij jou helpen bij het maken van de juiste beslissingen.

Ze kunnen voor jou contact met overledenen maken, jouw huis energetisch reinigen, kaartleggingen doen of foto reading. Dit alles doet een medium en paragnost op hun eigen manier. Daarom is het belangrijk om je goed in te lezen in de specificaties van een paragnost/medium. Zoek je bijvoorbeeld iemand die helderziend is en in contact kan komen met overledenen? Kijk dan goed of deze paragnost ook medium is.

Een paranormaal consult kan heel erg waardevol zijn om nieuwe inzichten te verkrijgen in situaties waar je zelf niet uitkomt. Zo kan een consult je helpen bij het vinden van antwoorden of advies over relaties, werk, je persoonlijke ontwikkeling of over gene zijde. Mediums en paragnosten geven graag steun en willen mensen graag helpen. Daarom staan zij de hele dag voor je klaar om een telefonisch of persoonlijk consult te geven.

Een helderziend medium

Als een medium een helderziende is wordt er vaak gezegd dat zij een derde oog hebben. Daarmee kunnen zij dingen zien die iemand zonder deze gave niet kan. Dit derde oog is een soort van innerlijke spiegel waar de medium doorheen kan kijken. Hierdoor zien zij dingen die andere mensen niet kunnen zien en kunnen ze antwoord geven op vragen over het verleden, het heden of de toekomst.

Een helderziend medium kan ook voorspellingen doen over je toekomst. Als je hier benieuwd naar bent dan is het aan te raden om een consult met een helderziend medium te nemen. Zij kunnen je vaak veel vertellen over wat er gaat gebeuren in je leven en welke keuzes je het beste kunt maken.

Het derde oog van een helderziend medium wordt vaak het zesde chakra genoemd. Dit chakra ligt in het voorhoofd en is het chakra van de intuïtie. Als je dit chakra goed ontwikkelt hebt, dan kun je beter voelen wat goed voor je is en waar je naartoe wilt.

Een helderhorend medium

Als een medium een helderhorend medium is dan kan hij of zij gedachten en stemmen horen van overledenen. Dit kan heel erg waardevol zijn, omdat de overledenen dan vaak boodschappen kunnen overbrengen aan de levenden. Ook kan een helderhorend medium advies geven over hoe je het contact met je overleden dierbare het beste kunt blijven houden.

Een helderziend medium en een helderhorend medium zijn dus twee verschillende soorten mediums. Een helderziend medium kan dingen zien die andere mensen niet kunnen zien en een helderhorend medium kan gedachten en stemmen horen van overledenen.

Een heldervoelend medium

Als een medium een heldervoelend medium is dan kan hij of zij gevoelens en energieën van anderen voelen. Dit kan heel erg handig zijn, omdat de medium dan direct kan ervaren wat iemand anders voelt. Hierdoor kan hij of zij beter adviseren over relaties of werk. Daarnaast kan een heldervoelend medium ook voorspellingen doen over je toekomst.

Een heldervoelend medium kan jou tijdens een consult dus helpen om inzichten te krijgen in verschillende dingen. Het kan voelen alsof een heldervoelend medium jou duidelijk bijstaan in een bepaalde situatie. Dit omdat zij boodschappen doorgeven die jij nodig kan hebben.

Een heldervoelend medium wordt vaak ook een HSP coach genoemd, dit omdat ze hoog gevoelig zijn. Helder voelend zijn heeft er dus mee te maken dat een paragnost/medium dingen sterk aanvoelt.

Hulpmiddelen tijdens een telefonisch consult

Een helderziend medium, een spiritueel coach, een relatie coach, een heldervoelend medium/paragnost, een helderziende of een paragnoste met een andere gave kan tijdens een email consult of een telefonisch consult diverse attributen gebruiken om jou antwoorden te geven. Bij een paragnost/medium staat dan vaak ‘ik maak gebruik van…’. Dit kan bijvoorbeeld zijn lenormand kaarten, zigeuner kaarten of tarot kaarten.

Kaartlegging; lenormand kaarten, zigeuner kaarten

Een helder voelend medium, een helderziend medium of een helderwetend medium kan tijdens een consult gebruik maken van bijvoorbeeld een kaartlegging. Wanneer een paragnost/medium een kaartlegging doet is diegene ook een kaartlegster. In dat geval zal een medium en paragnost gebruik maken van zigeuner kaarten, lenormandkaarten of de tarot kaarten. Tijdens een kaartlegging hebben de kaarten een bepaalde betekenis die tot nieuwe inzichten zullen leiden.

Een consult met een helderziend medium of een heldervoelend medium kan dus erg waardevol zijn. Deze mediums kunnen je adviseren over verschillende aspecten van je leven en kunnen je hierdoor helpen om meer inzicht te krijgen in jezelf. Wil je meer weten over wat een helderziend medium voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Fotoreading

Ook kan het zijn dat een medium of paragnost aan fotoreading doet. Bij fotoreading kan een medium of paragnost jou boodschappen geven of tot nieuwe inzichten laten komen aan de hand van een foto. Bij fotoreading zul je van een medium of paragnost veel informatie doorkrijgen over degene van de foto. Dit kan dus te maken hebben met liefde, relatie, een dierbare overledenen of iemand anders. Fotoreading is een goede manier om meer over jezelf of anderen te weten te komen.

Healing op afstand

Ook zijn er mediums en paragnosten die een krachtig soul healer kunnen zijn. Zij kunnen je een luisterend oor bieden en eerlijk antwoord geven, maar kunnen daarbij nog meer. Zij kunnen tijdens een gesprek healing uitvoeren. Dit kan te maken hebben met het feit dat je fysieke of mentale pijnen ervaart. Vaak is zo’n medium of paragnost dan een Reiki Master. Een Reiki Master geeft dan de mogelijkheid aan om healing op afstand te ontvangen. Dit houdt in dat je vanaf waar dan ook ter wereld contact kunt leggen met een medium of paragnost en diegene kan je dan helpen om weer in balans te komen.

Waarom zou je in contact moeten komen met een medium of paragnost?

Als jij healing op afstand nodig hebt dan kun je in contact komen met een reiki master. Heb je antwoorden nodig op levensvragen dan kun je in contact komen met een heldervoelend medium. Wil je meer inzichten in jouw levensvragen dan kun je in contact komen met een helderziende. Boodschappen krijgen of contact met overledenen laten maken, ga dan in gesprek met een helderwetend, helderziend of heldervoelend mediums. Wil jij een kaartlegging laten doen, zoek dan contact met een ervaren kaartlegster.

Tijdens een consult met een medium of paragnost kun jij tot nieuwe inzichten komen. Onze consulenten helpen jou heel graag, je bent van harte welkom! Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij een medium/paragnost en dat je dus voor de juiste kiest. Doe daarom altijd goed onderzoek naar wie een medium is en wat een medium kan doen. Als je namelijk contact met overledenen wilt, dan moet je niet bij een paragnost zijn maar bij een medium. Ditzelfde geldt voor de behoefte die je hebt, dan is het belangrijk dat je kijkt naar of iemand helderwetend, helderhorend, heldervoelend of helderziend is.

Hoe werkt een consult?

Als je een consult wilt aanvragen, dan kan je het beste op de website kijken van de betreffende paragnost of medium. Op de website vind je meer informatie over hun achtergrond, ervaringen en werkwijze. Je kan ook contact opnemen met de paragnost of medium door middel van de chat, e-mail of telefoon.

Als je een afspraak wilt maken voor een live reading, dan kan je dit doen door te bellen of te chatten met de paragnost of medium.

Als je vragen hebt over een consult, dan kan je het beste contact opnemen met de paragnost of medium zelf. Zij kunnen je dan uitleg geven over hun achtergrond, werkwijze en ervaringen. Ook kunnen zij advies geven over de beste manier om een reading te ontvangen.

Een consult met een van de mediums en paragnosten van de Nieuwe Tijd

Online kun je met onze consulenten in gesprek komen tijdens een prive consult. Als je liever wilt chatten, via de e-mail of telefonisch contact wilt, het kan allemaal. Onze consulenten staan voor je klaar. Je kunt ook een consult kopen aan de hand van onze website.

Door de jaren heen heeft ieder medium en paragnost zich ontwikkelt en zijn zij steeds kundiger in het doorgeven van boodschappen en het inzicht geven in levensvragen. Wees niet bang om in contact te komen met een medium of paragnost. Uiteindelijk zal je je ziel terug vinden en met positievere energie weer verder kunnen.

Anita
Beschikbaar
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Angie
Beschikbaar
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Beschikbaar
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Medium Arlette
Ingesprek
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Martina
Ingesprek
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.