Medium chat

Bij de mediumchat kun jij terecht met heel veel soorten vragen. Bij de mediumchat vind je namelijk mediums, paragnosten, kaartlegsters en anderen die een spirituele ontwikkeling hebben doorgemaakt. Door deze ontwikkeling beschikken de spirituele coaches over paranormale gaven.

Tijdens een mediumchat kun je hen daarom vragen stellen over bijvoorbeeld:

  • Je toekomst
  • Liefdes onderwerpen
  • Beroepskeuzes
  • Relaties
  • Angsten en twijfels
  • Persoonlijke ontwikkeling

Het is online bij de Nieuwe Tijd mogelijk om in contact te komen met een medium of paragnost. Een gesprek kun je starten door te chatten met mediums of paragnosten. Wanneer je wenst om via de e-mail contact te hebben, kun je ook een e-mail consult beginnen met een medium of paragnost.

Mediumchat

Duidelijke inzichten door een medium chat

Bij de medium chat kun jij duidelijke antwoorden krijgen van een online medium. Een goed gesprek met een allround medium kan jou helpen om tot nieuwe inzichten te komen. Een medium is eigenlijk een soort doorgeefluik tussen jou en de andere wereld. Zij kunnen contact leggen met jouw overleden geliefde, maar ook met je gids of engel die naast je staat.

Mediums kunnen deze boodschappen op verschillende manieren ontvangen. Sommigen door te luisteren, dat is helderhorend. Sommigen krijgen duidelijkheid door te voelen, dit is een heldervoelend medium. Sommigen weten dingen, zonder enige aanleiding, iemand is dan een helderwetend paragnost. Sommigen krijgen antwoorden door middel van geuren, iemand is dan helderruikend. Anderen kunnen beelden zien, dit is een helderziende.

Door deze gaven zijn er vele verschillende consulenten met wie jij in contact kan komen bij de medium chat. Soms is het zo dat een consulent ook over meerdere gaven beschikt of dat zij bijvoorbeeld gespecialiseerd zijn in het leggen van kaarten.

De online mediums bij de mediumchat

Bij de mediumchat kun je in contact komen met iemand die heldervoelend is, zij kunnen energieën voelen. Zij voelen aan jouw energie wat er bij jou speelt en of zij hier een antwoord op kunnen geven. Een ander medium is helderruikend, zij ruiken bepaalde dingen die met jou te maken hebben. Zij kunnen bijvoorbeeld ruiken of iemand in jouw omgeving ziek is. Ook zijn er beeldende mediums die beelden zien die voor jou van belang zijn, denk hierbij aan een plaats of een persoon.

Je kunt direct starten met het chatten met een medium. Zij staan de gehele dag door voor jou klaar om jou te helpen! Zij kunnen jou ook op verschillende manieren helpen. Tijdens een consult is het zo dat er specifieke vragen gesteld kunnen worden over diverse situaties, waarvoor een spiritueel coach ook verschillende hulpmiddelen kan gebruiken.

Een luisterend oor van een spiritueel coach over de liefde

Via de chat met een spiritueel coach kun je chatten over de liefde, zo kun jij eerlijke antwoorden en nieuwe inzichten krijgen. Relaties zijn niet makkelijk en het kan dan ook helpen om hierover te chatten met iemand die je niet kent. Zij zijn er dan eigenlijk alleen maar om naar jou te luisteren, ze zullen je niet veroordelen of proberen je iets aan te praten. Er kunnen dan ook makkelijk dingen naar boven komen die jij misschien nog niet eerder hebt besefte of waar je nog niet over hebt nagedacht.

Het kan zo zijn dat een spiritueel coach tijdens dit consult gebruikt maakt van kaarten. Het is mogelijk om een kaartlegging te doen met tarot kaarten, engelenkaarten, lenormand kaarten of een ander soort kaart. Dit is afhankelijk van de spirituele coach met wie je praat. Zij zullen dan deze kaarten leggen en aan de hand hiervan een advies geven of informatie geven.

Ook wanneer jij een luisterend oor nodig hebt om te spreken over een narcistische relatie kan dit met een spirituele coach. Narcistische relaties zijn namelijk heel verwarrend en moeilijk, hierdoor kan het helpen om erover te chatten met iemand die hier verstand van heeft. Ditzelfde geld bij een break up, onbegrip in de liefde of andere problemen in de liefde.

Chatten met een medium over relatieproblemen

Ook kun je bij online mediums terecht om te chatten over relatieproblemen. Relatieproblemen kunnen erg verwarrend en verdrietig zijn. Het is dan fijn om erover te chatten met iemand die hier verstand van heeft. Bij de medium chat kun je in contact komen met een medium die helderziend is, heldervoelend of een andere gave heeft. Zij kunnen dan in contact komen met jouw energie en de energie van je partner. Op deze manier krijgen zij informatie door die voor jou van belang is.

Wanneer je dit consult aangaat kun je verschillende vragen stellen over jouw relatie waar jij mee zit. Deze vragen kunnen gaan over wat er speelt in de relatie, de interesse in elkaar, maar ook over of de relatie nog wel verder kan of wat er in de toekomst gaat gebeuren. Een goed gesprek met een medium over relatieproblemen kan jou helpen om deze relatieproblemen beter te begrijpen en hiermee om te gaan. Zij kunnen jou ook helpen met het vinden van antwoorden op vragen die je misschien nog niet eerder hebt gesteld.

De medium chat voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Chatten kan fijn zijn om te praten over jouw persoonlijke ontwikkeling. Er zijn dan mediums die kunnen helpen met een helderziende reading. Zij zullen tijdens de reading diverse symbolen in beeld krijgen, deze beelden hebben altijd een betekenis. Dit is dan ook een mooie reading om te doen, omdat je hierdoor inzicht kunt krijgen in situaties die er nu spelen of in de toekomst.

Tijdens een reading over de persoonlijke ontwikkeling is het mogelijk dat de spirituele coaches gebruik maken van numerologie. Dit is een reading waarbij de letters van jouw naam en geboortedatum berekend worden om zo inzicht te krijgen in wie je bent, wat voor energieën er bij je spelen en welke kant je op wilt of moet ontwikkelen.

Bij een reading over jouw persoonlijke ontwikkeling kunnen ook horoscopen of sterrenbeelden aan bod komen. Een consulent zal dan kijken naar jouw sterrenbeeld en de energieën die hierbij horen. Op basis hiervan kunnen zij advies geven of inzicht geven. Het is namelijk zo dat ieder sterrenbeeld andere eigenschappen en karaktereigenschappen heeft, zo is er dus voor ieder sterrenbeeld wel wat anders te leren. Een reading over de persoonlijke ontwikkeling kan erg interessant zijn, maar het is wel belangrijk om te beseffen dat dit een reading is. Dit betekent dat deze reading geen advies is, maar puur inzicht geeft in wie je bent of waar je naar toe kunt ontwikkelen.

mediumchat online

Goede consulenten om te praten over overleden dierbaren

Een mental coach kan jou tijdens het chatten ook helpen om het verlies van een overleden dierbare een plekje te geven. Het verliezen van een dierbare is heel verdrietig en kan erg moeilijk zijn, hierdoor kan het helpen om erover te chatten met een professional. Zij begrijpen namelijk wat jij doormaakt en kunnen je helpen met het verwerken van het verlies van een overleden dierbare.

Mediums kunnen contact met overledenen maken. Wanneer zij contact maken met overledenen dan is het mogelijk dat zij berichten doorgeven die voor jou van belang zijn. Dit kan bijvoorbeeld een boodschap zijn waarmee je verder kunt of misschien iets wat je nog niet wist over de overledene.

Een reading over overledenen is dan ook fijn om te doen, omdat je op deze manier in contact komt met overledenen. Dit zal jou helpen om dingen te begrijpen en uiteindelijk ook om het verdriet een plekje te geven. Als je wilt weten of een reading over overledenen wat voor jou is, dan kun je altijd contact opnemen met een life coach. Zij zullen dan samen met jou kijken naar wat er mogelijk is en of een reading over overledenen wat voor jou is.

Chatten over jouw spirituele ontwikkeling met een heldervoelend medium

Het kan ook zo zijn dat jij zelf ervaart dat je een sterke intuïtie hebt, hoog gevoelig bent of dat je dingen kan voorspellen. Ook hierover kun je een vraag stellen aan de spirituele coaches. Als jij zelf niet weet hoe je moet omgaan met jouw spirituele ontwikkeling dan is het fijn om hierover te kunnen chatten met een professional. Zij zullen je helpen om deze ontwikkeling beter te begrijpen en hoe je ermee om kan gaan.

Wanneer jij aan het chatten bent over jouw spirituele ontwikkeling, dan is het mogelijk dat er een reading wordt gedaan. Dit is een reading waarbij de spirituele coaches kijken naar wie je bent en welke energieën er bij je spelen. Jouw spirituele ontwikkeling kan eng zijn, maar het is wel belangrijk om hierover te kunnen chatten. Wanneer je namelijk niet weet hoe je met deze spirituele ontwikkeling moet omgaan, kan dit leiden tot problemen in jouw dagelijks leven.

Een consult bij de mediumchat over alledaagse zaken

Mediums en paragnosten zijn er voor jou op verschillende vlakken. Zoals eerder besproken kun je chatten over overleden dierbaren, over liefdes problemen, jouw persoonlijke ontwikkeling of spirituele ontwikkeling. Het is ook zo dat een medium of paragnost met wie jij gaat chatten gebruik kan maken van engelen kaarten, lenormand kaarten of tarot kaarten.

Maar er is meer.. Je kan bij de mediumchat ook terecht als jij wil chatten over liefde, werk of toekomst. Je kan het hebben over een nieuwe baan met een helderziend medium zodat je voorbereid de sollicitatie ingaat. Of je kan chatten over een relatie met een paragnost, zodat je weet waar je aan toe bent. Ook kun je chatten over een bepaald gebouw en de energie die hier hangt met een medium. Zo kun jij met een goed gevoel er zeker van zijn dat je een ander huis gaat kopen. Het is de moeite waard om te chatten met een medium of paragnost over de liefde, werk of toekomst zodat je weet waar je aan toe bent. Je zult erachter komen dat het fijn is om met een professional te kunnen praten over deze onderwerpen, zodat je weet wat jouw toekomstige stappen zullen zijn.

Wat zijn de voordelen van chatten met een medium?

De medium chat heeft vele voordelen. Het is zo dat je met de consulenten in gesprek kan gaan over allerlei verschillende zaken. Zij zullen altijd eerlijk tegen jou zijn en zorgen dat jij tot nieuwe inzichten kan komen. Het voordeel van de mediumchat is dat je in gesprek kan komen met een medium of paragnost vanuit jouw eigen veilige omgeving. Je kunt namelijk thuis de mediumchat starten en de vragen stellen die jij hebt. Je hoeft hiervoor dus jouw huis niet uit.

Een ander voordeel van de mediumchat is dat je hoge telefoonrekeningen voorkomt. Je kan online eenvoudig credits aanschaffen waarmee je de chat betaald. Daarbij is het zo dat je direct antwoord zal ontvangen die jij tot je in kan laten werken. Je hoeft zelf niet direct antwoord te geven, je kan rustig nadenken over de vragen die jij stelt tijdens het gesprek.

Ook is het zo dat je na het gesprek met de consulent de chat nog meerdere malen terug kan lezen. Zo kun je de antwoorden van onze consulenten nog opnieuw lezen, wanneer je dit nodig hebt. Bij onze mediumchat ben je van harte welkom om jouw vragen te delen met de consulenten, zodat jij nieuwe energie krijgt!

mediumchat starten

Hoe vind je een medium die bij jou past?

Het is belangrijk dat je vooraf goed onderzoek doet naar de consulenten. Je moet namelijk zelf wel een goed gevoel hebben bij een consulent. Wanneer jij je niet op je gemak voelt tijdens het gesprek dan is het beter om een andere consulent te zoeken. Het is dan lastig om je open te stellen voor de boodschappen die je zal ontvangen.

Het is belangrijk dat je goed kijkt naar de gaven die de consulenten hebben en welke specialisaties zij hebben. Je kan online namelijk in contact komen met een heldervoelend lichtwerker of juist iemand die helpt bij de spirituele ontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, relatieproblemen of die tijdens het gesprek focussen op de toekomst. Als jij een medium of paragnost hebt gevonden met wie jij graag in gesprek zal willen komen, start direct de chat en stel de vragen die jij hebt!

Kom in contact met een medium of paragnost van de Nieuwe Tijd

Een gesprek met een van onze consulenten kun je direct beginnen. Je kan chatten met een medium of paragnost naar keuze en eerlijk antwoord ontvangen op de vragen die jij hebt. Je kan onze consulenten ook bereiken via de e-mail. Wanneer jij liever een e-mail consult hebt, dan is dat online bij de Nieuwe Tijd ook mogelijk. Bij de email consulten ontvang je binnen enkele dagen een reactie van een van de mediums of paragnosten. Als een e-mail consult jouw voorkeur heeft, dan moet je dat doen! Het is jouw eigen gevoel dat bepaald of jij een e-mail consult start, wilt chatten of toch telefonisch contact opneemt met een medium of paragnost.

De mediums en paragnosten bij de Nieuwe Tijd staan de gehele dag door voor jou klaar om jou te helpen met al jouw levensvragen!

Medium Arlette
Beschikbaar
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Marion
Beschikbaar
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Spiritueel Coach Clarisa
Beschikbaar
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Martina
Beschikbaar
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Paragnost Marco
Beschikbaar
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Paragnost Martie
Beschikbaar
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Medium Amy
Ingesprek
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Angie
Ingesprek
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.