?> Mediums en paragnosten bellen? | Nieuwe Tijd

Mediums en paragnosten

mediums en paragnosten

Mediums en paragnosten zijn er in verschillende soorten en maten. Ze hebben allemaal hun eigen specialiteit en kunnen je helpen bij het vinden van antwoorden op vragen die je misschien hebt over je leven, relaties, werk of andere dingen.

Mediums/paragnosten kunnen hiermee helpen omdat zij beschikken over paranormale gaven. Dit betekent dat zij bepaalde dingen kunnen zien, horen of voelen die anderen niet kunnen. Ze kunnen bijvoorbeeld contact leggen met overledenen en je vragen stellen die je aan hen wilt hebben.

Het is belangrijk om te weten dat niet iedere medium/paragnost hetzelfde is. Sommigen zijn beter in bepaalde dingen dan anderen. Dit is waarom het zo belangrijk is om een beetje onderzoek te doen en erachter te komen welke medium/paragnost het beste bij je past.

Wat is het verschil tussen een medium en paragnost?

Een top medium en paragnost beschikken allebei over paranormale gaven. Iemand kan helderwetend, heldervoelend, helderziend of helderhorend zijn. Deze gaven kunnen ze gebruiken om jou te helpen met antwoorden op vragen of voor nieuwe inzichten. Het is wel zo dat er een duidelijk verschil is tussen een top medium en een paragnost.

Een top medium kan namelijk contact met overledenen maken en hen vragen stellen. Dit kan erg waardevol zijn als je bijvoorbeeld afscheid wilt nemen van iemand of antwoorden wilt hebben op vragen die je aan hen hebt. Een paragnost daarentegen is iemand die inzichten kan geven over je leven, liefde, relatie of werk. Zij kunnen bijvoorbeeld aanvoelen wat er gaat gebeuren in de toekomst of welke beslissingen je moet nemen.

Aangezien er zoveel verschillende mediums en paragnosten zijn, is het belangrijk om een beetje onderzoek te doen alvorens er een keuze voor te maken. Kijk bijvoorbeeld welke specialiteit ze hebben en of ze goede reviews hebben. Op deze manier weet je zeker dat je iemand kiest die bij je past en jou kan helpen met wat je nodig hebt.

Een medium heldervoelend

Je kan bij de spirituele hulplijn in contact komen met iemand die heldervoelend is. Een heldervoelend medium is iemand die een boodschap door kan krijgen vanuit het andere wereld. Zij zullen aanvoelen waar je behoefte aan hebt en hierdoor een passende boodschap door kunnen geven.

Een heldervoelend medium kan jou inzichten geven in relaties, liefde, werk en andere zaken. Dit komt omdat zij energieën kunnen voelen en aanvoelen wat er speelt. Ook kunnen zij contact leggen met overledenen. Dit kan erg prettig zijn als je bijvoorbeeld afscheid wilt nemen van iemand of antwoorden wilt hebben op vragen die je aan hen hebt.

Als je behoefte hebt aan inzichten of advies, dan is een heldervoelend medium iemand waarmee je kan praten.

Een top medium helderziend

Helderziendheid is een gave die niet iedereen bezit. Een helderziend medium is iemand die dingen kan zien die anderen niet kunnen. Helderzienden zijn namelijk in staat om dingen te zien die je zonder deze gave niet kan zien. Zij kunnen beelden doorkrijgen uit de toekomst. Dit kan erg behulpzaam zijn als je beslissingen moet nemen of inzichten wilt hebben.

Door met een helderziende medium in contact te komen kun je een toekomst voorspelling vragen. Bij een toekomst voorspelling van een helderziende medium moet je wel weten dat dit niet altijd precies zo zal lopen, dat komt omdat er ook externe factoren zijn die een rol spelen bij het pad in jouw leven. Een helderziende medium zal bij een toekomst voorspelling een advies geven wat het beste is om te doen bij bepaalde situaties.

Een helderziend, heldervoelend medium paragnost

Een helderziend, heldervoelend paragnost beschikt dus over meerdere paranormale gaven. Wanneer iemand helderziend en heldervoelend is dan kunnen zij alle vragen die jij hebt beantwoorden door de gevoelens die zij hebben of de energie die zij voelen bij een ander, dit in combinatie met beelden die zij doorkrijgen.

Als je een vraag hebt over bijvoorbeeld liefde, relaties of werk dan kan een helderziend, heldervoelend paragnost of top medium hierdoor advies geven. Zij zullen de situatie goed in kunnen schatten en jou hierdoor een advies geven wat het beste is om te doen. Dit soort mediums kunnen soms door middel van kaarten leggen of andere manieren nog meer inzichten en advies geven.

Het is ook mogelijk dat een medium helderziend, helderwetend is. Ook de combinatie helderwetend en heldervoelend is mogelijk. Een medium of paragnost kan namelijk over diverse gaven beschikken waarmee zij jou kunnen helpen.

Een helderhorend medium

Een top medium/paragnost die helderhorend is, is iemand die informatie door kan krijgen vanuit de andere wereld in de vorm van geluiden. Dit kan erg prettig zijn als je bijvoorbeeld advies wilt hebben of inzichten over bepaalde situaties. Een helderhorend medium hoort geluiden, dit kunnen stemmen zijn of andere vormen van geluid.

Als je een helderhorend medium/paragnost bezoekt, is het belangrijk dat je open bent naar de informatie die jij krijgt. Dit soort mediums zijn namelijk erg gevoelig en kunnen snel afgeleid raken door geluiden of andere dingen. Zorg er dan ook voor dat je in een rustige omgeving bent en niet word afgeleid.

mediums en paragnosten bellen

Een automatisch schrijvend medium

Automatisch schrijven is een gave die niet iedereen heeft. Een automatisch schrijvend medium is iemand die een boodschap door kan krijgen vanuit het andere wereld in de vorm van geschreven woorden. Zij zullen aanvoelen waar je behoefte aan hebt en hierdoor een passende boodschap door kunnen geven.

Een top medium kan erg veel verschillende specialiteiten hebben. Door de spirituele, persoonlijke ontwikkeling die zij hebben doorstaan zijn zij gespecialiseerd. Zo kan een medium/paragnost gespecialiseerd zijn op het gebied van liefde, healing op afstand, kan een medium kaartlegster zijn of kunnen ze als de beste helpen bij relatieproblemen.

Het is belangrijk dat je je goed inleest in helderziend, helderhorend, helderwetend, heldervoelend voordat je een consult start met een top medium/paragnost. Je wil natuurlijk wel dat een top medium/paragnost die jij kiest voor een consult jou kan helpen met alle levensvragen die jij hebt.

Een paragnost kaartlegster

Je kan met een paragnost kaartlegster in contact komen. Een ervaren kaartlegster zal tijdens een consult gebruik maken van tarot/Lenormand kaarten om op deze manier tot antwoorden en inzichten te komen. Het is mogelijk dat een ervaren medium/paragnost kaartlegster gebruik maakt van Lenormand kaarten. Deze kaarten zijn erg krachtig en geven vaak direct antwoord op alle vragen die je hebt. Bij tarot kaarten moet er meer gekeken worden naar de betekenis van de kaarten en hoe deze in elkaar grijpen.

Een paragnost kaartlegster kan ook gebruik maken van engelenkaarten, deze kaarten helpen je in contact te komen met jouw beschermengel. Wanneer je vragen hebt over een bepaalde situatie in jouw leven is het mogelijk dat de kaarten antwoord gaan geven. Het is belangrijk om open te staan voor alle informatie die jij krijgt van een ervaren kaartlegster.

Een zuiver medium kaartlegster is echt iemand die heel erg gemotiveerd is om jou verder te helpen op het gebied waar jij behoefte aan hebt. Een medium kaartlegster wil je echt graag helpen en is dan ook bereikbaar voor al jouw vragen.

Een relatie coach met paranormale gaven

Een medium paragnost kan jou ook helpen in de liefde. Een medium/paragnost die heldervoelend is kan namelijk energieën van anderen aanvoelen. Bij relatieproblemen kunnen zij dus de gevoelens van een stel aanvoelen en daarop inspelen. Een relatie is namelijk niet alleen maar praten, het is ook voelen. Wanneer je echt wilt weten wat de ander voelt en denkt is het belangrijk dat je contact maakt met een top medium/paragnost.

Een top medium/paragnost die je helpt bij relatieproblemen is eigenlijk een soort relatie coach. Zij kunnen namelijk door middel van paranormale gaven er achter komen wat het probleem in de relatie is. Een top medium/paragnost zal dan met jou en je partner in gesprek gaan om er samen achter te komen wat het probleem is.

Wanneer je behoefte hebt aan een consult met een top medium/paragnost voor jouw relatie/liefde dan is het belangrijk dat je een afspraak maakt met iemand die je vertrouwt. Wanneer je namelijk niet op je gemak bent tijdens een consult is de kans groot dat de boodschap die jij krijgt ook niet echt bij je aankomt.

Voor relatieproblemen/relatie/liefde kun je het beste terecht bij een heldervoelend/helderwetend medium. Een heldervoelend/helderwetend medium weet namelijk dingen, voelt dingen aan en kan op die manier het beste helpen en adviseren in een situatie die te maken heeft met relatie/liefde.

Contact met overledenen door een zuiver medium

Een zuiver medium kan voor jou contact met overledenen maken. Dit kan jou helpen wanneer je graag wilt weten hoe het met je overleden dierbare gaat. Een zuiver medium zal dan contact gaan maken met de overledene en jou vertellen wat deze persoon te melden heeft. Het is belangrijk dat je ervoor open staat dat je mogelijk niet alles hoeft te weten wat de overledene te melden heeft.

Een medium maakt door middel van zijn paranormale gaven contact met de overledene. Dit kan jou ook helpen om het verlies van een dierbare te accepteren.

Healing door een medium/paragnoste

Een allround medium/paragnoste kan ook healing uitvoeren. Healing wil zeggen dat het lichaam, de geest en de ziel in balans komen. Wanneer je last hebt van een bepaalde aandoening is het mogelijk dat een allround medium/paragnoste jou hiermee kan helpen. Healing werkt namelijk als een soort energie die door het lichaam stroomt en alle aandoeningen weg kan werken.

Een paragnost medium kan ook een Reiki Master zijn. Dit is iemand die de kracht van de Reiki heeft doorgeleerd gekregen van een andere Reiki Master. Een Reiki Master kan jou helpen met het uitvoeren van de Reiki behandeling. Reiki is een Japanse healing methode die werkt met energie. De Reiki Master zal hiervoor zijn handen op bepaalde plekken op het lichaam leggen. Wanneer de energie van de Reiki Master door jouw lichaam stroomt is het mogelijk dat je een diepe rust ervaart.

mediums en paragnosten online

Een luisterend oor van een spiritueel coach

Een spiritueel coach kan jou ook in vele verschillende situaties een luisterend oor bieden. Een spiritueel coach is namelijk gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die vastzitten in een situatie. Een spiritueel coach kan jou helpen door middel van verschillende technieken om weer verder te kunnen in je leven.

Je kan hiervoor in contact komen met een heldervoelend, helderwetend, helderhorend of helderziend paragnost/medium. Zij staan de gehele dag door voor jou klaar om jou te helpen met de zaken waarbij jij nodig hebt!

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er vele verschillende soorten paragnosten en mediums die jou kunnen helpen in verschillende situaties. Het is belangrijk dat je bij een probleem of vraag die je hebt een beroep doet op de juiste paragnost of medium. Zo weet je namelijk zeker dat je de beste hulp krijgt en er iemand is die jou kan helpen met het probleem waarmee je zit!

Hoe ziet een reading met een medium er uit?

Wanneer je een reading start dan is het belangrijk dat je hier eerst over nadenkt. Je moet namelijk weten wat je wilt vragen aan het medium en of dit haalbaar is. Een reading duurt meestal een halfuur tot anderhalf uur. In sommige gevallen is het mogelijk dat een reading langer duurt, maar dit zal dan van te voren besproken worden met het medium.

Een reading met een medium begint meestal met het stellen van je vraag. Het is belangrijk dat je hierbij een open mind hebt. Wanneer je een vraag stelt aan het medium is het mogelijk dat je niet altijd het antwoord krijgt wat je verwacht of wilt horen. Een medium zal namelijk altijd het antwoord geven wat voor jou van toepassing is op dat moment. Het is dus mogelijk dat je soms een ander antwoord krijgt dan waar je in eerste instantie naar op zoek was.

Kies een medium die bij jou past!

Wanneer je graag in contact wil komen met onze mediums met jarenlange ervaring, dan is het belangrijk dat je een medium kies die bij jou past! Je moet kijken welke gaven de mediums/paragnosten hebben en op welke manier zij jou kunnen helpen. Iedere persoon heeft een eigen ‘box’ nummer, op basis hiervan kun je een keuze maken. Je ziet bijvoorbeeld staan box 10, box 23, box 31 of box 13; daarbij staat ook een omschrijving van een medium of paragnost. Daar zie je of iemand heldervoelend, helderwetend of helderziend is. Daar zie je ook welke methodes iemand gebruikt en of iemand online of afwezig is.

Wanneer je hebt besloten met wie jij gesprekken wilt voeren, kun je de keuze maken op welke manier jij in contact wil komen. Je hebt de mogelijkheid om te chatten, mailen of te bellen met een paragnost/medium. Bel het algemene nummer met het bijbehorende box nummer. Je kan online ook eenvoudig een chat starten met een medium.

Je kan bij een medium terecht voor alle levensvragen over liefde, werk, relatie of andere zaken die jou bezighouden. Onze consulenten staan de gehele dag door voor jou klaar om jou te helpen met nieuwe inzichten!

Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer 000248
Paragnost en Healer Kim
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Henk Jan
   
Boxnummer 000302
Henk Jan
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Willem
 
Boxnummer 000207
Willem
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ingrid
  
Boxnummer 000277
Ingrid
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Cassandra
   
Boxnummer 000172
Cassandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Mandy
  
Boxnummer 000218
Mandy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Lou
  
Boxnummer 000247
Lou
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Relationship Expert
 
Boxnummer 000242
Relationship Expert
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Clarisa
 
Boxnummer 000193
Clarisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Christel
  
Boxnummer 000150
Christel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Cher
  
Boxnummer 000286
Cher
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Angel
 
Boxnummer 000140
Angel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Baya
  
Boxnummer 000322
Baya
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Delayha Nyari
  
Boxnummer 000241
Delayha Nyari
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Truthful Insights
 
Boxnummer 000244
Truthful Insights
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Valentino
  
Boxnummer 000329
Valentino
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Natasja
 
Boxnummer 000251
Natasja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Jo An
 
Boxnummer 000176
Jo An
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Ben Ben
 
Boxnummer 000227
Ben Ben
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Paragnost Marco
 
Boxnummer 000199
Paragnost Marco
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Medium Layla (2)
    
Boxnummer 000182
Medium Layla (2)
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
 Hope
 
Boxnummer 000471
Hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Linda
 
Boxnummer 000306
Linda
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Yvonne
  
Boxnummer 000292
Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Casandra
 
Boxnummer 000192
Casandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Test Box
 
Boxnummer 000203
Test Box
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Quin
  
Boxnummer 000321
Quin
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Medium Florance
 
Boxnummer 000228
Medium Florance
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Bob
   
Boxnummer 000238
Bob
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Medium Yvonne
 
Boxnummer 000173
Medium Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Amrita
 
Boxnummer 000340
Amrita
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Angie
 
Boxnummer 000178
Medium Angie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Angel Mary
 
Boxnummer 000220
Angel Mary
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Super Psychic
 
Boxnummer 000243
Super Psychic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Merel
  
Boxnummer 000291
Merel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer 000181
Spiritueel coach Sky
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Manuela
  
Boxnummer 000530
Manuela
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Medium Arlette
 
Boxnummer 000161
Medium Arlette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Angelique
  
Boxnummer 000303
Angelique
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Victoria
 
Boxnummer 000361
Victoria
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.