Mediums en paragnosten

mediums en paragnosten

Mediums en paragnosten zijn er in verschillende soorten en maten. Ze hebben allemaal hun eigen specialiteit en kunnen je helpen bij het vinden van antwoorden op vragen die je misschien hebt over je leven, relaties, werk of andere dingen.

Mediums/paragnosten kunnen hiermee helpen omdat zij beschikken over paranormale gaven. Dit betekent dat zij bepaalde dingen kunnen zien, horen of voelen die anderen niet kunnen. Ze kunnen bijvoorbeeld contact leggen met overledenen en je vragen stellen die je aan hen wilt hebben.

Het is belangrijk om te weten dat niet iedere medium/paragnost hetzelfde is. Sommigen zijn beter in bepaalde dingen dan anderen. Dit is waarom het zo belangrijk is om een beetje onderzoek te doen en erachter te komen welke medium/paragnost het beste bij je past.

Wat is het verschil tussen een medium en paragnost?

Een top medium en paragnost beschikken allebei over paranormale gaven. Iemand kan helderwetend, heldervoelend, helderziend of helderhorend zijn. Deze gaven kunnen ze gebruiken om jou te helpen met antwoorden op vragen of voor nieuwe inzichten. Het is wel zo dat er een duidelijk verschil is tussen een top medium en een paragnost.

Een top medium kan namelijk contact met overledenen maken en hen vragen stellen. Dit kan erg waardevol zijn als je bijvoorbeeld afscheid wilt nemen van iemand of antwoorden wilt hebben op vragen die je aan hen hebt. Een paragnost daarentegen is iemand die inzichten kan geven over je leven, liefde, relatie of werk. Zij kunnen bijvoorbeeld aanvoelen wat er gaat gebeuren in de toekomst of welke beslissingen je moet nemen.

Aangezien er zoveel verschillende mediums en paragnosten zijn, is het belangrijk om een beetje onderzoek te doen alvorens er een keuze voor te maken. Kijk bijvoorbeeld welke specialiteit ze hebben en of ze goede reviews hebben. Op deze manier weet je zeker dat je iemand kiest die bij je past en jou kan helpen met wat je nodig hebt.

Een medium heldervoelend

Je kan bij de spirituele hulplijn in contact komen met iemand die heldervoelend is. Een heldervoelend medium is iemand die een boodschap door kan krijgen vanuit het andere wereld. Zij zullen aanvoelen waar je behoefte aan hebt en hierdoor een passende boodschap door kunnen geven.

Een heldervoelend medium kan jou inzichten geven in relaties, liefde, werk en andere zaken. Dit komt omdat zij energieën kunnen voelen en aanvoelen wat er speelt. Ook kunnen zij contact leggen met overledenen. Dit kan erg prettig zijn als je bijvoorbeeld afscheid wilt nemen van iemand of antwoorden wilt hebben op vragen die je aan hen hebt.

Als je behoefte hebt aan inzichten of advies, dan is een heldervoelend medium iemand waarmee je kan praten.

Een top medium helderziend

Helderziendheid is een gave die niet iedereen bezit. Een helderziend medium is iemand die dingen kan zien die anderen niet kunnen. Helderzienden zijn namelijk in staat om dingen te zien die je zonder deze gave niet kan zien. Zij kunnen beelden doorkrijgen uit de toekomst. Dit kan erg behulpzaam zijn als je beslissingen moet nemen of inzichten wilt hebben.

Door met een helderziende medium in contact te komen kun je een toekomst voorspelling vragen. Bij een toekomst voorspelling van een helderziende medium moet je wel weten dat dit niet altijd precies zo zal lopen, dat komt omdat er ook externe factoren zijn die een rol spelen bij het pad in jouw leven. Een helderziende medium zal bij een toekomst voorspelling een advies geven wat het beste is om te doen bij bepaalde situaties.

Een helderziend, heldervoelend medium paragnost

Een helderziend, heldervoelend paragnost beschikt dus over meerdere paranormale gaven. Wanneer iemand helderziend en heldervoelend is dan kunnen zij alle vragen die jij hebt beantwoorden door de gevoelens die zij hebben of de energie die zij voelen bij een ander, dit in combinatie met beelden die zij doorkrijgen.

Als je een vraag hebt over bijvoorbeeld liefde, relaties of werk dan kan een helderziend, heldervoelend paragnost of top medium hierdoor advies geven. Zij zullen de situatie goed in kunnen schatten en jou hierdoor een advies geven wat het beste is om te doen. Dit soort mediums kunnen soms door middel van kaarten leggen of andere manieren nog meer inzichten en advies geven.

Het is ook mogelijk dat een medium helderziend, helderwetend is. Ook de combinatie helderwetend en heldervoelend is mogelijk. Een medium of paragnost kan namelijk over diverse gaven beschikken waarmee zij jou kunnen helpen.

Een helderhorend medium

Een top medium/paragnost die helderhorend is, is iemand die informatie door kan krijgen vanuit de andere wereld in de vorm van geluiden. Dit kan erg prettig zijn als je bijvoorbeeld advies wilt hebben of inzichten over bepaalde situaties. Een helderhorend medium hoort geluiden, dit kunnen stemmen zijn of andere vormen van geluid.

Als je een helderhorend medium/paragnost bezoekt, is het belangrijk dat je open bent naar de informatie die jij krijgt. Dit soort mediums zijn namelijk erg gevoelig en kunnen snel afgeleid raken door geluiden of andere dingen. Zorg er dan ook voor dat je in een rustige omgeving bent en niet word afgeleid.

mediums en paragnosten bellen

Een automatisch schrijvend medium

Automatisch schrijven is een gave die niet iedereen heeft. Een automatisch schrijvend medium is iemand die een boodschap door kan krijgen vanuit het andere wereld in de vorm van geschreven woorden. Zij zullen aanvoelen waar je behoefte aan hebt en hierdoor een passende boodschap door kunnen geven.

Een top medium kan erg veel verschillende specialiteiten hebben. Door de spirituele, persoonlijke ontwikkeling die zij hebben doorstaan zijn zij gespecialiseerd. Zo kan een medium/paragnost gespecialiseerd zijn op het gebied van liefde, healing op afstand, kan een medium kaartlegster zijn of kunnen ze als de beste helpen bij relatieproblemen.

Het is belangrijk dat je je goed inleest in helderziend, helderhorend, helderwetend, heldervoelend voordat je een consult start met een top medium/paragnost. Je wil natuurlijk wel dat een top medium/paragnost die jij kiest voor een consult jou kan helpen met alle levensvragen die jij hebt.

Een paragnost kaartlegster

Je kan met een paragnost kaartlegster in contact komen. Een ervaren kaartlegster zal tijdens een consult gebruik maken van tarot/Lenormand kaarten om op deze manier tot antwoorden en inzichten te komen. Het is mogelijk dat een ervaren medium/paragnost kaartlegster gebruik maakt van Lenormand kaarten. Deze kaarten zijn erg krachtig en geven vaak direct antwoord op alle vragen die je hebt. Bij tarot kaarten moet er meer gekeken worden naar de betekenis van de kaarten en hoe deze in elkaar grijpen.

Een paragnost kaartlegster kan ook gebruik maken van engelenkaarten, deze kaarten helpen je in contact te komen met jouw beschermengel. Wanneer je vragen hebt over een bepaalde situatie in jouw leven is het mogelijk dat de kaarten antwoord gaan geven. Het is belangrijk om open te staan voor alle informatie die jij krijgt van een ervaren kaartlegster.

Een zuiver medium kaartlegster is echt iemand die heel erg gemotiveerd is om jou verder te helpen op het gebied waar jij behoefte aan hebt. Een medium kaartlegster wil je echt graag helpen en is dan ook bereikbaar voor al jouw vragen.

Een relatie coach met paranormale gaven

Een medium paragnost kan jou ook helpen in de liefde. Een medium/paragnost die heldervoelend is kan namelijk energieën van anderen aanvoelen. Bij relatieproblemen kunnen zij dus de gevoelens van een stel aanvoelen en daarop inspelen. Een relatie is namelijk niet alleen maar praten, het is ook voelen. Wanneer je echt wilt weten wat de ander voelt en denkt is het belangrijk dat je contact maakt met een top medium/paragnost.

Een top medium/paragnost die je helpt bij relatieproblemen is eigenlijk een soort relatie coach. Zij kunnen namelijk door middel van paranormale gaven er achter komen wat het probleem in de relatie is. Een top medium/paragnost zal dan met jou en je partner in gesprek gaan om er samen achter te komen wat het probleem is.

Wanneer je behoefte hebt aan een consult met een top medium/paragnost voor jouw relatie/liefde dan is het belangrijk dat je een afspraak maakt met iemand die je vertrouwt. Wanneer je namelijk niet op je gemak bent tijdens een consult is de kans groot dat de boodschap die jij krijgt ook niet echt bij je aankomt.

Voor relatieproblemen/relatie/liefde kun je het beste terecht bij een heldervoelend/helderwetend medium. Een heldervoelend/helderwetend medium weet namelijk dingen, voelt dingen aan en kan op die manier het beste helpen en adviseren in een situatie die te maken heeft met relatie/liefde.

Contact met overledenen door een zuiver medium

Een zuiver medium kan voor jou contact met overledenen maken. Dit kan jou helpen wanneer je graag wilt weten hoe het met je overleden dierbare gaat. Een zuiver medium zal dan contact gaan maken met de overledene en jou vertellen wat deze persoon te melden heeft. Het is belangrijk dat je ervoor open staat dat je mogelijk niet alles hoeft te weten wat de overledene te melden heeft.

Een medium maakt door middel van zijn paranormale gaven contact met de overledene. Dit kan jou ook helpen om het verlies van een dierbare te accepteren.

Healing door een medium/paragnoste

Een allround medium/paragnoste kan ook healing uitvoeren. Healing wil zeggen dat het lichaam, de geest en de ziel in balans komen. Wanneer je last hebt van een bepaalde aandoening is het mogelijk dat een allround medium/paragnoste jou hiermee kan helpen. Healing werkt namelijk als een soort energie die door het lichaam stroomt en alle aandoeningen weg kan werken.

Een paragnost medium kan ook een Reiki Master zijn. Dit is iemand die de kracht van de Reiki heeft doorgeleerd gekregen van een andere Reiki Master. Een Reiki Master kan jou helpen met het uitvoeren van de Reiki behandeling. Reiki is een Japanse healing methode die werkt met energie. De Reiki Master zal hiervoor zijn handen op bepaalde plekken op het lichaam leggen. Wanneer de energie van de Reiki Master door jouw lichaam stroomt is het mogelijk dat je een diepe rust ervaart.

mediums en paragnosten online

Een luisterend oor van een spiritueel coach

Een spiritueel coach kan jou ook in vele verschillende situaties een luisterend oor bieden. Een spiritueel coach is namelijk gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die vastzitten in een situatie. Een spiritueel coach kan jou helpen door middel van verschillende technieken om weer verder te kunnen in je leven.

Je kan hiervoor in contact komen met een heldervoelend, helderwetend, helderhorend of helderziend paragnost/medium. Zij staan de gehele dag door voor jou klaar om jou te helpen met de zaken waarbij jij nodig hebt!

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er vele verschillende soorten paragnosten en mediums die jou kunnen helpen in verschillende situaties. Het is belangrijk dat je bij een probleem of vraag die je hebt een beroep doet op de juiste paragnost of medium. Zo weet je namelijk zeker dat je de beste hulp krijgt en er iemand is die jou kan helpen met het probleem waarmee je zit!

Hoe ziet een reading met een medium er uit?

Wanneer je een reading start dan is het belangrijk dat je hier eerst over nadenkt. Je moet namelijk weten wat je wilt vragen aan het medium en of dit haalbaar is. Een reading duurt meestal een halfuur tot anderhalf uur. In sommige gevallen is het mogelijk dat een reading langer duurt, maar dit zal dan van te voren besproken worden met het medium.

Een reading met een medium begint meestal met het stellen van je vraag. Het is belangrijk dat je hierbij een open mind hebt. Wanneer je een vraag stelt aan het medium is het mogelijk dat je niet altijd het antwoord krijgt wat je verwacht of wilt horen. Een medium zal namelijk altijd het antwoord geven wat voor jou van toepassing is op dat moment. Het is dus mogelijk dat je soms een ander antwoord krijgt dan waar je in eerste instantie naar op zoek was.

Kies een medium die bij jou past!

Wanneer je graag in contact wil komen met onze mediums met jarenlange ervaring, dan is het belangrijk dat je een medium kies die bij jou past! Je moet kijken welke gaven de mediums/paragnosten hebben en op welke manier zij jou kunnen helpen. Iedere persoon heeft een eigen ‘box’ nummer, op basis hiervan kun je een keuze maken. Je ziet bijvoorbeeld staan box 10, box 23, box 31 of box 13; daarbij staat ook een omschrijving van een medium of paragnost. Daar zie je of iemand heldervoelend, helderwetend of helderziend is. Daar zie je ook welke methodes iemand gebruikt en of iemand online of afwezig is.

Wanneer je hebt besloten met wie jij gesprekken wilt voeren, kun je de keuze maken op welke manier jij in contact wil komen. Je hebt de mogelijkheid om te chatten, mailen of te bellen met een paragnost/medium. Bel het algemene nummer met het bijbehorende box nummer. Je kan online ook eenvoudig een chat starten met een medium.

Je kan bij een medium terecht voor alle levensvragen over liefde, werk, relatie of andere zaken die jou bezighouden. Onze consulenten staan de gehele dag door voor jou klaar om jou te helpen met nieuwe inzichten!

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Arlette
Ingesprek
Medium Arlette
Box: 10
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Evees
Offline
Evees
Box: 03
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
 
Helderziend, Helderhorend, Helderwetend, Healer, Engelencontact, Dierencontact, Kindercontact, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Koffiediklezen, Tarotlegging, Lenormandlegging, Pendelen. Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid, de weg naar binnen, bronherinneringen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Mo
Offline
Medium Mo
Box: 55
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.