?> Betrouwbaar medium | Nieuwe Tijd

Betrouwbaar medium

Betrouwbare mediums zijn paranormaal begaafd, zij hebben gaven waardoor zij dingen kunnen waarnemen die je zonder deze gave niet kan waarnemen. Het kan zo zijn dat iemand helderziend, helderhorend, helderwetend of heldervoelend is. Als iemand deze gaven heeft, dan wordt diegene een medium of een paragnost genoemd.

Wanneer je een beroep wilt doen op de diensten van een betrouwbaar medium, is het verstandig om je vooraf goed in te lezen. Doe hier dus onderzoek naar en maak een keuze uit verschillende mediums. Er zijn namelijk verschillende soorten mediumschap. Het is belangrijk om te weten welke methode van paranormaal waarnemen het betrouwbaarste is voor jou.

Het is belangrijk om vooraf te weten waarom jij een consult wilt met online mediums, maar je moet ook goed weten wat iemand kan met de gaven en of zij de diensten aanbieden die jij nodig hebt, dit alles om teleurstellingen tijdens het consult te voorkomen.

Wat zijn betrouwbare mediums?

Een persoon die contact kan maken met dierbare overledenen is een betrouwbaar medium. Eigenlijk is iemand een soort van boodschapper die werkt tussen de fysieke en spirituele wereld. Een betrouwbaar medium is ook een paragnost, maar een paragnost is niet per definitie ook een medium. Dit komt omdat een betrouwbaar medium contact kan leggen met een overledene, een paragnost niet.

Een betrouwbaar medium is dus eigenlijk iemand die gevoelig is voor energieën en trillingen. Hierdoor kunnen zij contact leggen met de spirituele wereld. Dit doen ze door middel van hun gave, maar ze moeten wel leren om hiermee om te gaan.

Een helderwetend medium en een helderhorend medium

De meest betrouwbare mediums beschikken over verschillende paranormale gaven. Zo kunnen zij een helderwetend medium en helderhorend medium tegelijk zijn. Dit houdt in dat zij informatie kunnen ontvangen van de overledene, maar ook dat zij contact kunnen leggen met de geest van de overledene.

Iemand die helderwetend is kan duidelijk inzichten geven in situaties omdat zij ergens een helder beeld van hebben. Een helderwetende heeft een hele sterke intuïtie zodat zij weten wat er gaat gebeuren en zo kunnen ze adviezen geven wat betreft beslissingen nemen. Dit kan gaan om een relatie, werk of een andere situatie in het leven.

Een helderwetende kan ook helderhorend zijn. Wanneer iemand helderhorend is dan kan een zuiver medium de boodschap horen of andere vormen van geluid. Het kan zijn dat een top medium stemmen hoort, maar het kan ook zijn dat er één stem te horen is.

Een heldervoelend medium

Naast een helderwetend en helderhorend medium, zijn er ook andere soorten die erg betrouwbaar zijn. Zo is er ook het heldervoelend medium. Dit is een persoon die ergens een sterke emotionele reactie op kan hebben, maar ook fysieke klachten.

Een heldervoelend medium is ook een betrouwbaar medium. Zij kunnen emoties en energieën van jou en van andere voelen . Dit doen zij door middel van aanraking. Zo voelt een heldervoelend medium de emoties van een ander en kan hij of zij hierdoor advies geven wat er gedaan moet worden.

Een heldervoelend medium heeft hierdoor een sterke band met de ander, maar ook met het lichaam. Dit komt omdat zij emoties en energieën voelen . Het is dan ook niet vreemd dat zij fysieke klachten hebben of krijgen.

Een heldervoelend medium kan ook een boodschapper zijn van de overledene. Zij voelen de emoties van de overledene en kunnen deze doorgeven aan degene die er contact mee wil maken. Dit doen zij door middel van aanraking of door het voelen van de emoties. Echte mediums die heldervoelend zijn worden ook hoog gevoelig genoemd.

Wat kan een ervaren medium voor jou betekenen?

Een medium online, ene krachtig medium en een betrouwbaar medium kan jou tijdens een consult helpen met antwoorden en inzichten. Je kan jou vragen stellen over je relatie, carrière of werk. Een betrouwbaar medium is een krachtig medium die de boodschap van de andere wereld door kan geven. Hierdoor kunnen zij jouw vragen beantwoorden.

Een online consult met een ervaren medium geeft jou de kans om je vragen te stellen. Zo kan een online consult erg fijn zijn omdat jij anoniem blijft. Een ervaren medium is hierdoor in staat om eerlijk en oprecht te antwoorden. Hierdoor krijg jij onbeantwoorde vragen beantwoord, maar zorgt een betrouwbaar medium ook voor duidelijk inzichten in verschillende situaties.

Ook kan een zuiver medium een toekomst voorspelling doen. Een toekomst voorspelling geeft inzicht in de toekomst, maar is niet 100% accurate. Dit komt omdat een betrouwbaar medium niet alles weet en ook niet alles kan weten. Hierdoor is een toekomst voorspelling niet 100% accurate, maar kan het wel inzicht geven wat er gaat gebeuren.

Betrouwbaar medium

Eerlijk antwoord van een ervaren kaartlegster

Een betrouwbaar medium die helderziende, helderruikend of heldervoelend is kan ook een kaartlegster zijn. Zo kan een betrouwbare medium tijdens een gesprek met jou een kaartlegging doen, hierdoor krijg je duidelijke inzichten. Een kaartlegging die een online medium voor jou kan doen kan met bijvoorbeeld tarot kaarten, engelen kaarten of lenormand kaarten.

Een reading met een Engelen kaartlegster zorgt voor een fijne reading, maar geeft ook inzicht in jouw Engel. Zo kan een Engelenkaartlegging helpen met het vinden van antwoorden op vragen die je hebt, maar zorgt het ook voor duidelijk inzicht in de toekomst of andere bepaalde onderwerpen.

Een tarot reading is een reading die erg fijn is, maar geeft ook inzicht in de toekomst. Zo kan een tarotlegging inzicht geven in liefde, werk of jouw carrière.

Een betrouwbaar online medium

Als je op zoek bent naar een online medium is het belangrijk dat je een betrouwbaar online medium vindt. Zo zijn er online veel verschillende websites waar je een betrouwbaar online medium kan vinden. Echter is het niet altijd makkelijk om te bepalen of een online medium ook daadwerkelijk een betrouwbaar online medium is.

Het is dan ook belangrijk dat je een aantal dingen in gedachten houdt als je op zoek bent naar een online medium. Zo is het belangrijk dat je kijkt naar de website waar het online medium zich bevind. Een echte en betrouwbare online medium heeft een website die er netjes en overzichtelijk uitziet.

Daarnaast is het belangrijk dat je kijkt naar de manier waarop het online medium jou antwoord geeft. Een echte en betrouwbare online medium zal open en eerlijk zijn in zijn of haar antwoorden. Dit betekend dat je nooit voor verassingen komt te staan als je een reading of consult met het online medium hebt.

Als je op zoek bent naar een fijne en betrouwbare online medium, dan kan ik je aanraden om contact op te nemen met een consulent van de Nieuwe tijd.

Hoe herken je een betrouwbaar medium?

Het is belangrijk dat wanneer jij op zoek bent naar een betrouwbare medium dat jij jouw eigen gevoel volgt, je moet zorgen dat jij je op je gemak voelt bij een medium zodat jij alle overige levensvragen durft te stellen. Hierbij kun je ook in je achterhoofd houden wat de woorden van andere mensen zijn over een specifiek medium zodat je dit kan gebruiken als aanbeveling.

Als een medium zegt dat die alles weet en alles kan, dan moet je al vraagtekens hebben. Ook bij mediums kan het wel eens voorkomen dat zij niet op eigen kracht contact kunnen maken met een overledene. Dus wanneer een medium zegt dat diegene alles kan, dan is de kans dat diegene een betrouwbaar medium is klein.

Bij de zoektocht naar een betrouwbaar medium is het belangrijk dat je weet wat cold reading is, want dit is een signaal dat een medium niet betrouwbaar is. Dit is dat een medium jou een vraag stelt, jij dat bevestigd en een medium hier mee in stemt, want dat kreeg die dan net door. Maar dit is gewoon jouw bevestiging weer bevestigen.

Voordat je een consult start met een top medium kun je ook eerst meerdere mediums bellen om ze een beetje te leren kennen en dan uiteindelijk de keuze te maken voor de voor jou meest betrouwbare mediums.

Start een consult met een medium online

Betrouwbare mediums voor antwoorden over een overleden persoon, een Reiki master voor healing, paragnosten voor toekomstvoorspellingen, betrouwbaar antwoord op levensvragen of een relatie specialist voor een fijn gesprek. Onze betrouwbare mediums kunnen jou voor diverse zaken ter woord staan. Als jij ergens mee zit dan kan het fijn zijn om hier met betrouwbare mediums over te praten.

Je kunt onze online mediums de hele dag door bereiken. Je kan online mediums bellen, je kan een medium online chatten maar ook is er de mogelijkheid om met echte mediums van de Nieuwe Tijd op een andere manier, namelijk via de e-mail contact te hebben.

Yvonne
  
Boxnummer 000292
Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Super Psychic
 
Boxnummer 000243
Super Psychic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Medium Angie
 
Boxnummer 000178
Medium Angie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
 Hope
 
Boxnummer 000471
Hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Medium Arlette
 
Boxnummer 000161
Medium Arlette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Victoria
 
Boxnummer 000361
Victoria
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Jo An
 
Boxnummer 000176
Jo An
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Angelique
  
Boxnummer 000303
Angelique
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Ingrid
  
Boxnummer 000277
Ingrid
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Clarisa
 
Boxnummer 000193
Clarisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Truthful Insights
 
Boxnummer 000244
Truthful Insights
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Linda
 
Boxnummer 000306
Linda
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Cher
  
Boxnummer 000286
Cher
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Angel Mary
 
Boxnummer 000220
Angel Mary
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Willem
 
Boxnummer 000207
Willem
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Christel
  
Boxnummer 000150
Christel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Lou
  
Boxnummer 000247
Lou
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Quin
  
Boxnummer 000321
Quin
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Amrita
 
Boxnummer 000340
Amrita
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Delayha Nyari
  
Boxnummer 000241
Delayha Nyari
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relationship Expert
 
Boxnummer 000242
Relationship Expert
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Mandy
  
Boxnummer 000218
Mandy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Angel
 
Boxnummer 000140
Angel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer 000248
Paragnost en Healer Kim
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Paragnost Marco
 
Boxnummer 000199
Paragnost Marco
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Merel
  
Boxnummer 000291
Merel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Bob
   
Boxnummer 000238
Bob
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Manuela
  
Boxnummer 000530
Manuela
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Baya
  
Boxnummer 000322
Baya
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Medium Florance
 
Boxnummer 000228
Medium Florance
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Medium Yvonne
 
Boxnummer 000173
Medium Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer 000181
Spiritueel coach Sky
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Medium Layla (2)
    
Boxnummer 000182
Medium Layla (2)
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Valentino
  
Boxnummer 000329
Valentino
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Natasja
 
Boxnummer 000251
Natasja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Test Box
 
Boxnummer 000203
Test Box
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Cassandra
   
Boxnummer 000172
Cassandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Henk Jan
   
Boxnummer 000302
Henk Jan
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Ben Ben
 
Boxnummer 000227
Ben Ben
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Casandra
 
Boxnummer 000192
Casandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.