Betrouwbaar medium

Betrouwbare mediums zijn paranormaal begaafd, zij hebben gaven waardoor zij dingen kunnen waarnemen die je zonder deze gave niet kan waarnemen. Het kan zo zijn dat iemand helderziend, helderhorend, helderwetend of heldervoelend is. Als iemand deze gaven heeft, dan wordt diegene een medium of een paragnost genoemd.

Wanneer je een beroep wilt doen op de diensten van een betrouwbaar medium, is het verstandig om je vooraf goed in te lezen. Doe hier dus onderzoek naar en maak een keuze uit verschillende mediums. Er zijn namelijk verschillende soorten mediumschap. Het is belangrijk om te weten welke methode van paranormaal waarnemen het betrouwbaarste is voor jou.

Het is belangrijk om vooraf te weten waarom jij een consult wilt met online mediums, maar je moet ook goed weten wat iemand kan met de gaven en of zij de diensten aanbieden die jij nodig hebt, dit alles om teleurstellingen tijdens het consult te voorkomen.

Wat zijn betrouwbare mediums?

Een persoon die contact kan maken met dierbare overledenen is een betrouwbaar medium. Eigenlijk is iemand een soort van boodschapper die werkt tussen de fysieke en spirituele wereld. Een betrouwbaar medium is ook een paragnost, maar een paragnost is niet per definitie ook een medium. Dit komt omdat een betrouwbaar medium contact kan leggen met een overledene, een paragnost niet.

Een betrouwbaar medium is dus eigenlijk iemand die gevoelig is voor energieën en trillingen. Hierdoor kunnen zij contact leggen met de spirituele wereld. Dit doen ze door middel van hun gave, maar ze moeten wel leren om hiermee om te gaan.

Een helderwetend medium en een helderhorend medium

De meest betrouwbare mediums beschikken over verschillende paranormale gaven. Zo kunnen zij een helderwetend medium en helderhorend medium tegelijk zijn. Dit houdt in dat zij informatie kunnen ontvangen van de overledene, maar ook dat zij contact kunnen leggen met de geest van de overledene.

Iemand die helderwetend is kan duidelijk inzichten geven in situaties omdat zij ergens een helder beeld van hebben. Een helderwetende heeft een hele sterke intuïtie zodat zij weten wat er gaat gebeuren en zo kunnen ze adviezen geven wat betreft beslissingen nemen. Dit kan gaan om een relatie, werk of een andere situatie in het leven.

Een helderwetende kan ook helderhorend zijn. Wanneer iemand helderhorend is dan kan een zuiver medium de boodschap horen of andere vormen van geluid. Het kan zijn dat een top medium stemmen hoort, maar het kan ook zijn dat er één stem te horen is.

Een heldervoelend medium

Naast een helderwetend en helderhorend medium, zijn er ook andere soorten die erg betrouwbaar zijn. Zo is er ook het heldervoelend medium. Dit is een persoon die ergens een sterke emotionele reactie op kan hebben, maar ook fysieke klachten.

Een heldervoelend medium is ook een betrouwbaar medium. Zij kunnen emoties en energieën van jou en van andere voelen . Dit doen zij door middel van aanraking. Zo voelt een heldervoelend medium de emoties van een ander en kan hij of zij hierdoor advies geven wat er gedaan moet worden.

Een heldervoelend medium heeft hierdoor een sterke band met de ander, maar ook met het lichaam. Dit komt omdat zij emoties en energieën voelen . Het is dan ook niet vreemd dat zij fysieke klachten hebben of krijgen.

Een heldervoelend medium kan ook een boodschapper zijn van de overledene. Zij voelen de emoties van de overledene en kunnen deze doorgeven aan degene die er contact mee wil maken. Dit doen zij door middel van aanraking of door het voelen van de emoties. Echte mediums die heldervoelend zijn worden ook hoog gevoelig genoemd.

Wat kan een ervaren medium voor jou betekenen?

Een medium online, ene krachtig medium en een betrouwbaar medium kan jou tijdens een consult helpen met antwoorden en inzichten. Je kan jou vragen stellen over je relatie, carrière of werk. Een betrouwbaar medium is een krachtig medium die de boodschap van de andere wereld door kan geven. Hierdoor kunnen zij jouw vragen beantwoorden.

Een online consult met een ervaren medium geeft jou de kans om je vragen te stellen. Zo kan een online consult erg fijn zijn omdat jij anoniem blijft. Een ervaren medium is hierdoor in staat om eerlijk en oprecht te antwoorden. Hierdoor krijg jij onbeantwoorde vragen beantwoord, maar zorgt een betrouwbaar medium ook voor duidelijk inzichten in verschillende situaties.

Ook kan een zuiver medium een toekomst voorspelling doen. Een toekomst voorspelling geeft inzicht in de toekomst, maar is niet 100% accurate. Dit komt omdat een betrouwbaar medium niet alles weet en ook niet alles kan weten. Hierdoor is een toekomst voorspelling niet 100% accurate, maar kan het wel inzicht geven wat er gaat gebeuren.

Betrouwbaar medium

Eerlijk antwoord van een ervaren kaartlegster

Een betrouwbaar medium die helderziende, helderruikend of heldervoelend is kan ook een kaartlegster zijn. Zo kan een betrouwbare medium tijdens een gesprek met jou een kaartlegging doen, hierdoor krijg je duidelijke inzichten. Een kaartlegging die een online medium voor jou kan doen kan met bijvoorbeeld tarot kaarten, engelen kaarten of lenormand kaarten.

Een reading met een Engelen kaartlegster zorgt voor een fijne reading, maar geeft ook inzicht in jouw Engel. Zo kan een Engelenkaartlegging helpen met het vinden van antwoorden op vragen die je hebt, maar zorgt het ook voor duidelijk inzicht in de toekomst of andere bepaalde onderwerpen.

Een tarot reading is een reading die erg fijn is, maar geeft ook inzicht in de toekomst. Zo kan een tarotlegging inzicht geven in liefde, werk of jouw carrière.

Een betrouwbaar online medium

Als je op zoek bent naar een online medium is het belangrijk dat je een betrouwbaar online medium vindt. Zo zijn er online veel verschillende websites waar je een betrouwbaar online medium kan vinden. Echter is het niet altijd makkelijk om te bepalen of een online medium ook daadwerkelijk een betrouwbaar online medium is.

Het is dan ook belangrijk dat je een aantal dingen in gedachten houdt als je op zoek bent naar een online medium. Zo is het belangrijk dat je kijkt naar de website waar het online medium zich bevind. Een echte en betrouwbare online medium heeft een website die er netjes en overzichtelijk uitziet.

Daarnaast is het belangrijk dat je kijkt naar de manier waarop het online medium jou antwoord geeft. Een echte en betrouwbare online medium zal open en eerlijk zijn in zijn of haar antwoorden. Dit betekend dat je nooit voor verassingen komt te staan als je een reading of consult met het online medium hebt.

Als je op zoek bent naar een fijne en betrouwbare online medium, dan kan ik je aanraden om contact op te nemen met een consulent van de Nieuwe tijd.

Hoe herken je een betrouwbaar medium?

Het is belangrijk dat wanneer jij op zoek bent naar een betrouwbare medium dat jij jouw eigen gevoel volgt, je moet zorgen dat jij je op je gemak voelt bij een medium zodat jij alle overige levensvragen durft te stellen. Hierbij kun je ook in je achterhoofd houden wat de woorden van andere mensen zijn over een specifiek medium zodat je dit kan gebruiken als aanbeveling.

Als een medium zegt dat die alles weet en alles kan, dan moet je al vraagtekens hebben. Ook bij mediums kan het wel eens voorkomen dat zij niet op eigen kracht contact kunnen maken met een overledene. Dus wanneer een medium zegt dat diegene alles kan, dan is de kans dat diegene een betrouwbaar medium is klein.

Bij de zoektocht naar een betrouwbaar medium is het belangrijk dat je weet wat cold reading is, want dit is een signaal dat een medium niet betrouwbaar is. Dit is dat een medium jou een vraag stelt, jij dat bevestigd en een medium hier mee in stemt, want dat kreeg die dan net door. Maar dit is gewoon jouw bevestiging weer bevestigen.

Voordat je een consult start met een top medium kun je ook eerst meerdere mediums bellen om ze een beetje te leren kennen en dan uiteindelijk de keuze te maken voor de voor jou meest betrouwbare mediums.

Start een consult met een medium online

Betrouwbare mediums voor antwoorden over een overleden persoon, een Reiki master voor healing, paragnosten voor toekomstvoorspellingen, betrouwbaar antwoord op levensvragen of een relatie specialist voor een fijn gesprek. Onze betrouwbare mediums kunnen jou voor diverse zaken ter woord staan. Als jij ergens mee zit dan kan het fijn zijn om hier met betrouwbare mediums over te praten.

Je kunt onze online mediums de hele dag door bereiken. Je kan online mediums bellen, je kan een medium online chatten maar ook is er de mogelijkheid om met echte mediums van de Nieuwe Tijd op een andere manier, namelijk via de e-mail contact te hebben.

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Faroek
Offline
Faroek
Box: 28
Healer | Transformatie | Starseed Zielsliefde | Multi-Dimensionaal | LGBTQ+

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.