?> Paragnost Eddie | Nieuwe Tijd

Paragnost Eddie

Paragnost Eddie is iemand met paranormale gaven. Net als vele andere online mediums en paragnosten. Mediums en paragnosten beschikken over een bijzondere gave. De gave die een (trance) medium kan hebben is: Helderziend, Heldervoelend, Helderwetend, Helderruikend. Met deze gaven kan een spiritueel coach jou helpen.

Wil jij in gesprek komen met Paragnost Eddie of een van de andere consulenten? Online bij de Nieuwe Tijd is dit mogelijk. Onze consulenten (en paragnost Eddie) helpen jou met hun jarenlange ervaring graag. Zij willen jou graag de antwoorden geven die jij nodig hebt.

Op verschillende manieren kun jij in contact komen met de paranormale spirituele hulplijn om zuivere antwoorden te krijgen, heldere inzichten of voor een toekomst voorspelling. Wij begrijpen dat dit voor vele mensen een belangrijke keuze is. Daarom hebben wij verschillende mediums en paragnosten met verschillende specialisaties beschikbaar. Op deze manier kun jij kiezen met wie jij in contact wil komen. Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat je de juiste keuze maakt en een optimale reading kan ontvangen.

Met welke Paranormaal begaafde consulent jij ook kiest, wij hebben er altijd één die perfect bij jouw situatie aansluit.

Wat is helderziend?

Een van de gaven die een medium of paragnost kan hebben is helder ziend. Helderziend is een gave waarbij je beelden ziet en vanuit de geest. Dit kan in de vorm van symbolen of woorden komen, maar ook in beelden. Wanneer je een duidelijk beeld hebt dan spreekt dit meestal voor zichzelf. Het is de boodschap die telt, niet het medium.

Een consult met iemand die helderziend is kan jou helpen om je situatie beter te begrijpen. De boodschap die zij doorgeven komt vaak duidelijk over, maar het is niet altijd zo dat je direct weet wat het betekent. Dit kan komen doordat er symbolen in voorkomen die je niet kent of doordat je de beelden nog moet verwerken. Een helderziend consult is daarom vaak een aanvulling op hetgeen jij al weet.

Bij helderzienden kun jij terecht als je vragen hebt over je liefdesleven, je werk of geldzaken. Maar ook als je een dierbare hebt verloren en contact met hen wilt maken. Het is belangrijk om te weten dat helderzienden niet alles weten, maar wel heel veel kunnen zien.

Helderzienden worden vaak geassocieerd met een derde oog.

Wat is een heldervoelend medium?

Helder voelend zijn is ook een gave dat een spiritueel coach kan hebben. Heldervoelend is een gave waarbij je voelt wat de ander voelt of heeft gevoeld. Dit kan in de vorm van emoties, pijn of fysieke klachten. Wanneer je een duidelijk beeld hebt dan spreekt dit meestal voor zichzelf. Het is de boodschap die telt, niet het medium.

Een consult met iemand die heldervoelend is kan jou helpen om je situatie beter te begrijpen. De boodschap die zij doorgeven komt vaak duidelijk over, maar het is niet altijd zo dat je direct weet wat het betekent. Een heldervoelend medium kan gevoelens van anderen aanvoelen. Dit is ook de reden dat een heldervoelend medium jou kan helpen bij relatie problemen. Een heldervoelend medium voelt namelijk de energie van de ander en kan jou helpen om inzicht te krijgen in wat er speelt.

Bij heldervoelenden kun jij terecht als je vragen hebt over je liefde, relatie, werk of overige situaties.

Wat is helderwetend?

Iemand die helderwetend is die weet dat dingen zo zijn, zonder dat hier bewijs voor is. Een helderwetend medium heeft een innerlijke wetenschap en voelt aan dat bepaalde dingen zo zijn. Dit is een gave die niet iedereen heeft. Wanneer je contact maakt met een helderwetend medium, is het belangrijk om je vragen zo duidelijk mogelijk te stellen. Een consult met een helderwetend medium kan jou helpen om je situatie beter te begrijpen. De boodschap die zij doorgeven komt vaak duidelijk over, maar het is niet altijd zo dat je direct weet wat het betekent.

Een helder wetend medium of paragnost krijgt boodschappen door via gevoelens, beelden of stemmen. Een boodschap die een helder wetend medium ontvangt is niet altijd even duidelijk. Dit kan komen doordat het een beeld is dat je nog moet verwerken of omdat het een ingewikkelde situatie is. In beide gevallen is het belangrijk om rustig naar de boodschap te luisteren en er niet meteen iets van te willen maken.

Wat is helderruikend?

Een helder ruikend medium ruikt geuren die jij niet ruikt. Dit kan een geur zijn van iemand die overleden is of een geur van een situatie. Een helder ruikend medium geeft deze geuren door aan jou. Wanneer je een duidelijk beeld hebt dan spreekt dit meestal voor zichzelf. Het is de boodschap die telt, niet het medium.

Wat is automatisch schrift?

Automatisch schrift is ook een gave dat top paragnosten kunnen hebben. Het automatisch schrift is een manier van schrijven waarbij je niet bewust bent van wat je aan het schrijven bent. Het is alsof je hand een eigen leven gaat leiden en je laat jezelf gaan in het moment. Automatisch schrift komt veel voor bij mensen die bezig zijn met hun spirituele ontwikkeling. Het is een manier om contact te maken met je hogere zelf of met geesten.

Paragnost Eddie is een echt fenomeen in de paragnostische wereld en binnen het mediumschap.

Healing door een intuïtief gesprekspartner

Het kan ook zo zijn dat jij in contact wilt komen met paragnost (Eddie) om te praten over negatieve energie. Het is namelijk zo dat mediums en paragnosten ook healing kunnen uitvoeren. Healing is het proces waarbij negatieve energie uit je lichaam wordt gehaald. Dit kan door middel van een gesprek, maar ook door middel van aanraking of een behandeling met kristallen.

Bij healing helpt het jou om je lichamelijke, mentale of emotionele klachten los te laten. Healing is een goede manier om je beter te voelen in je lijf. Wanneer jij last hebt van negatieve energie, kan dit namelijk tot allerlei klachten leiden. Healing kan jou helpen deze klachten te verminderen of zelfs helemaal weg te laten gaan.

Een Reiki Master

Een vorm van deze healing is door een Reiki Master. Een Reiki Master is iemand die de energie van het universum doorgeeft aan een ander. Dit doet hij door middel van aanraking of op afstand. Wanneer jij een healing ontvangt van een Reiki Master, kan dit ervoor zorgen dat je je beter voelt en meer in balans bent.

Healing met kristallen

Een andere vorm van healing is door middel van kristallen. Kristallen kunnen namelijk heel erg goed helpen bij het verwijderen van negatieve energie uit je lichaam. Kristallen werken dan als een soort filter en zorgen ervoor dat de negatieve energie niet meer in je lichaam aanwezig is. Wanneer jij een kristal gebruikt bij de healing, kan dit er dan ook voor zorgen dat je je beter voelt en meer in balans bent.

Chakra healing

Chakra healing is ook een vorm van healing die je kunt ontvangen van een paragnost of een medium. Chakra healing is een methode waarbij de chakra’s in je lichaam in balans worden gebracht. Wanneer jouw chakra’s in balans zijn, voel je je fysiek, mentaal en emotioneel beter. Chakra healing kan jou helpen om weer in balans te komen en meer in contact te komen met je lichaam en je gevoelens. Het is namelijk zo dat je een bepaald aantal chakra’s in jouw lichaam hebt die ervoor zorgen dat je lichamelijk, mentaal en emotioneel in balans bent. Wanneer er een chakra verstoord is, kan dit ervoor zorgen dat je lichamelijke, mentale of emotionele klachten krijgt.

Aura healing

Als laatste is er nog een vorm van healing die je kunt ontvangen van een paragnost of medium, en dat is aura healing. Aura healing is een methode waarbij de aura in balans wordt gebracht. De aura is het energieveld rondom je lichaam. Wanneer jouw aura in balans is, voel je je fysiek, mentaal en emotioneel beter. Aura healing kan jou helpen om weer in balans te komen en meer in contact te komen met je lichaam en je gevoelens.

Een medium of paragnost kan vaak ook energetisch reinigen, dit is een techniek die je leert tijdens de opleiding tot medium of paragnost. Energetisch reinigen is het proces waarbij negatieve energie uit je lichaam, huis of werkomgeving wordt gehaald. Dit kan door middel van een gesprek, maar ook door middel van aanraking of een behandeling met kristallen.

Een medium of paragnost bij de paranormale spirituele hulplijn die healing uitvoert wordt vaak een krachtig soul healer genoemd.

Hoe ziet een reading met een paragnost er uit?

Tijdens een reading met een medium of paragnoste is het zo dat je vragen kunt stellen over alles wat je maar wilt weten. Je kunt bijvoorbeeld vragen stellen over je toekomst, je relatie, je werk of over een dierbare die is overleden. Een reading met een paragnost is een fijne manier om meer inzicht te krijgen in je leven en alles wat er gebeurt.

Een reading met een paragnost kan plaatsvinden in persoon of online. Wanneer je een reading wilt boeken, kan je contact opnemen met de paragnost of het medium van je keuze. Zij zullen je dan helpen om een afspraak te maken.

Wanneer je een reading boekt, is het belangrijk om te weten dat een reading niet altijd even makkelijk zal zijn. Soms kunnen er namelijk dingen naar boven komen die lastig te verwerken zijn. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat je iemand hebt die je kan vertrouwen en die je kan helpen om alles wat naar boven komt te verwerken.

Een reading met een paragnost is een fijne manier om meer inzicht te krijgen in je leven en alles wat er gebeurt. Het kan je helpen om keuzes te maken en bewuster door het leven te gaan.

Iemand uit de spirituele wereld als jouw relatie coach

Er zijn ook vele andere vraagstukken waarbij het duidelijk bijstaan van een spiritueel coach jou kan helpen, bij relatie probleem kan een heldervoelend of helderwetend medium jou ook helpen. Het is namelijk zo dat een heldervoelend medium de gevoelens van anderen kunnen voelen en deze kan interpreteren. Dit kan jou helpen om te zien wat er werkelijk aan de hand is in je relatie en hoe je hier het beste mee om kan gaan. Een heldervoelend medium is dan ook iemand die jou kan helpen om meer inzicht te krijgen in je relatie en om hiermee verder te kunnen.

Bij narcistische relaties is het bijvoorbeeld zo dat het heldervoelend medium inzicht kan krijgen in de ander, en jou hiermee kan helpen. Narcistische relaties zijn vaak moeilijk te doorgronden, omdat de ander niet altijd even eerlijk is. Een heldervoelend medium zal echter in staat zijn om de ware aard van de ander te zien en jou met de narcistische relaties helpen.

Een spirituele coach bij de paranormale spirituele hulplijn is iemand die je kan helpen met alles wat er op je pad komt. Het is iemand die je helpt om verder te komen in je leven en om keuzes te maken. Een spirituele coach is daarom iemand die jou kan helpen met alles wat er gebeurt in je leven.

Een spiritueel coach bij verwerking

Bij de paranormale spirituele hulplijn kun jij ook terecht als jij met paragnosten wilt praten over rouw. Een andere vraagstuk waarbij het duidelijk bijstaan van een spiritueel coach jou kan helpen is bij rouw. Rouw is een proces waarbij je iemand of iets gaat verliezen. Dit kan het verlies van een geliefde zijn, maar ook het verlies van je baan of huis. Rouw is vaak een moeilijk proces waarbij je veel verdriet voelt. Een spiritueel coach kan jou helpen om dit verdriet te verwerken en om weer verder te kunnen met je leven.

Depressie is een aandoening die steeds vaker voorkomt. Mensen die depressief zijn, voelen zich vaak verdrietig, somber en machteloos. Ze hebben geen plezier meer in dingen die ze eerst wel leuk vonden en hebben moeite om dagelijkse dingen te doen. Soms is depressie een korte periode, maar soms kan het ook chronisch zijn. Wanneer je depressief bent, kan het moeilijk zijn om hiermee om te gaan. Een spiritueel coach kan jou helpen om meer inzicht te krijgen in je depressie en om hiermee verder te kunnen. Ook bij een burn out is het mogelijk dat een spiritueel coach jou kan helpen. Een burn out is een aandoening waarbij je uitgeput raakt, zowel fysiek als mentaal. Je voelt je machteloos en somber.

Contact met overleden dierbaren

Een medium bij de paranormale spirituele hulplijn is ook in staat om met overleden dierbaren in contact te komen. Op deze manier kan je weer even bijpraten met je overleden dierbare en kan je vragen stellen. Dit kan jou helpen om verder te kunnen met het verlies van je dierbare.

Als jij zuivere antwoorden wilt hebben op de vragen die jij nog hebt aan een overleden dierbare dan kan een medium daarbij helpen door contact te leggen met de overledene. Wanneer je vragen hebt aan een overledene, is het belangrijk dat je iemand hebt die je kan helpen om de antwoorden te krijgen die je zoekt. Een medium kan je helpen om contact te leggen met de overledene en om de vragen die je hebt te beantwoorden.

Door middel van een reading kan een medium in contact komen met jouw overleden dierbare. Een reading is een manier waarop een medium informatie door kan krijgen van de overledene. Tijdens een reading zal het medium vragen stellen aan de overledene en zal deze antwoorden doorgeven aan jou. Een reading is daarom een manier waarop je antwoorden kan krijgen op de vragen die je hebt.

Een intuïtief gesprekspartner voor een luisterend oor

Als jij eerlijk antwoord wilt op de vragen die jij hebt dan kun je met een spiritueel coach in contact komen. Het is ook zo dat vele mensen soms even hun ei kwijt moeten, maar hier in de omgeving niet een geschikt persoon voor hebben. Ook om deze reden kun jij terecht bij een medium/paragnost. Een medium/paragnost is namelijk een persoon die jou eerlijk antwoord zal geven op de vragen die jij hebt, maar ook een luisterend oor zal bieden.

Het bieden van een luisterend oor is voor een medium/paragnost geen probleem omdat zij/hij hier dagelijks mee te maken heeft. Zij/hij is er dan ook voor jou als je even met iemand wilt praten. Een medium/paragnost zal altijd eerlijk zijn en open staan voor een gesprek.

Paragnost Eddie

Het beantwoorden van levensvragen

Voor antwoorden op levensvragen kun jij bij en medium/paragnost terecht. Zij hebben namelijk een bijzondere gave waarmee zij antwoord kunnen geven op de vragen die jij hebt. Het is wel belangrijk dat je zelf ook een open houding hebt, want dan zullen de antwoorden beter bij je aansluiten.

Je kan vragen stellen aan een medium/paragnost die gaan over jouw eigen praktijk, jouw carrière, liefde of werk. Als jij antwoorden krijgt op de vragen die jij hebt dan kan dit een grote helpende factor zijn voor jou. Een medium/paragnost is er namelijk om jou te helpen met de antwoorden die je zoekt.

Een fotoreading door top paragnosten

Tijdens een gesprek met een oprecht medium is het zo dat zij niet alleen jouw vragen kunnen beantwoorden, maar ook fotoreading kunnen uitvoeren. Bij een fotoreading is het zo dat het medium in staat is om door middel van een foto meer informatie te krijgen over de persoon op de foto.

Een fotoreading is een reading die met behulp van een foto wordt uitgevoerd. Tijdens een fotoreading zal het medium de foto bekijken en hier informatie uit opdoen. Deze informatie zal worden doorgegeven aan jou, zodat je meer inzicht krijgt in de persoon op de foto.

Bij een fotoreading kan het ook zo zijn dat er een plek op de foto staat, ook hierbij voelt een helder voelend medium dan een bepaalde energie die stroomt vanuit de plek op de foto. Dit gevoel zal het medium dan weer doorgeven aan jou, zodat je meer inzicht krijgt in wat er op die plek is gebeurd.

Een fotoreading is daarom een manier waarop je meer inzicht krijgt in de persoon op de foto en ook in de plek waar de foto is genomen.

Een medium als maatschappelijk coach

Een medium kan jou ook begeleiden bij jouw persoonlijke ontwikkeling als maatschappelijk coach. Hierbij zal een medium met jou in contact komen en je helpen met advies op het gebied van maatschappelijke kwesties.

Een medium zal je altijd eerlijk adviseren over de verschillende keuzes die je hebt gemaakt en ook over de keuzes die je nog moet maken. Een medium is hierbij een goede gids, want zij weten precies wat er speelt in de maatschappij en kunnen jou dan ook adviseren over de verschillende keuzes die je hebt.

Als jij hulp nodig hebt met een bepaalde maatschappelijke kwestie, dan is een medium de perfecte persoon om mee te praten. Zij zullen je namelijk altijd eerlijk adviseren en je helpen met het maken van de juiste keuzes.

Een maatschappelijk coach zal jou helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling en de keuzes die jij maakt.

Heb jij zelf het idee dat jij bijzondere gaven hebt?

Het kan ook zo zijn dat jij zelf het idee hebt dat jij bijzondere gaven hebt. Vele consulenten geven ook spiritual teaching. Hierbij leer je hoe je deze kunt ontwikkelen. Als jij twijfelt over jouw gaven dan kan spiritual teaching fijn zijn van een medium of paragnoste, omdat hij of zij jouw situatie herkent.

Als jij er niet zeker van bent of jij ook paranormaal begaafd bent dat is het fijn om dit even met een professional te bespreken. Zij kunnen je namelijk helpen bij het uitzoeken van jouw talenten en gaven. Ook als jij jouw gaven op het moment nog spannend vind, dan kan spiritual teaching helpen!

Bij de paranormale spirituele hulplijn is het zo dat er een spiritueel coach voor jou klaar staat om spiritual teaching met jou te doen! Dit zal jou positieve energie geven en helpen om jouw gaven verder te ontwikkelen.

De toekomst voorspellen door een medium

Bij de paranormale spirituele hulplijn is het ook mogelijk om door een helderziende jouw toekomst te laten voorspellen. De toekomst voorspellen kan jou helpen om bepaalde keuzes te maken in het leven. Als jij bijvoorbeeld gaat verhuizen naar een andere stad, dan is het fijn om te weten wat de toekomst voor jou in petto heeft.

Een toekomst voorspelling kan jou helpen bij het maken van bepaalde keuzes in je leven. Door een toekomst voorspelling weet je namelijk wat er gaat gebeuren en kun je hier op inspelen. Een toekomst voorspelling is ook handig als je een belangrijke beslissing moet nemen.

Een toekomst voorspelling door paragnosten kan helpen om persoonlijke blokkades weg te krijgen of geeft inzicht in jouw liefdes leven, maar ook jouw relatie.

Een gesprek met paragnosten over het verleden, heden en de toekomst kan jou heel erg helpen om situaties beter te begrijpen. Ook kan het helpen dat als jij inzicht krijgt in het verleden dat jij hierdoor andere situaties uit het heden of de toekomst beter kan begrijpen. Een paragnost kan jou helpen met het verwerken van emoties en kan je door middel van regressie sessies helpen herinneringen ophalen uit eerdere levens.

Een helderwetend kaartlegster van de Nieuwe Tijd

Een kaartlegging door een kaartlegster kan jou ook helpen. Bij een kaartlegging is het zo dat er verschillende kaarten voor je worden gelegd. Dit geeft een bepaalde boodschap en deze kan jou helpen met het maken van keuzes.

Een kaartlegging is ook een fijne manier om in contact te komen met jouw gidsen. Dit zijn wezens die jou kunnen helpen met advies en boodschappen. Jouw gidsen weten alles van jou en kunnen je helpen met het maken van de juiste keuzes in je leven. Een kaartlegging kan ook helpen bij het verwerken van emoties. Als jij bijvoorbeeld verdrietig bent, dan kan een kaartlegging ervoor zorgen dat je dit verdriet kunt loslaten.

Een kaartlegster met lenormand kaarten

Kaartleggers kunnen tijdens een gesprek gebruik maken van verschillende soorten kaarten. Bij de paranormale spirituele hulplijn wordt door een medium/paragnost voornamelijk gebruik gemaakt van Lenormand kaarten. Lenormand kaarten zijn een kaartspel dat bestaat uit 36 kaarten. Deze kaarten hebben ieder een betekenis en kunnen jou helpen met advies en inzicht. Een Lenormand kaartlegging kan helpen bij het maken van keuzes en het krijgen van advies. De Lenormand kaarten geven een bepaalde boodschap en deze kan jou helpen met het maken van de juiste keuzes in je leven.

Daarbij gebruikt een kaartlegster ook vaak tarotkaarten. Wanneer een kaartlegster tarotkaarten legt voor jou is het zo dat de tarotkaarten een bepaalde boodschap voor je hebben. Deze boodschap kan jou helpen met het maken van keuzes in je leven. Je kan hierbij bijvoorbeeld een verleden, heden, toekomst legging laten doen dor de kaartlegster. Bij deze kaartlegging met tarotkaarten zal de kaartlegster 3 tarotkaarten voor je leggen. Deze 3 tarotkaarten samen geven een bepaalde boodschap waar jij wat aan kan hebben in je leven.

Vind de geschikte medium of paragnost bij de paranormale spirituele hulplijn

Mediums met als specialisaties relaties, contact met overledenen of juist het zijn van een ervaren kaartlegster. Je kan kiezen voor een relatie coach, een helder wetend medium, een Reiki Master, een maatschappelijk coach met paranormale gaven of een van de top paragnosten met jarenlange ervaring. De ene is helderziend, de ander helderwetend en ook helderhorend of helderruikend is een optie..

Online zijn er vele paragnosten en mediums met wie jij een oprecht consult kan starten. Voordat jij een consult start is het belangrijk dat jij een van de top paragnosten kiest die bij jou past. Hiervoor is het belangrijk dat jij goed weet om welke reden jij met een medium online of paragnost een gesprek wil.

Op basis van jouw wensen kun jij gesprek starten met iemand die paranormale gaven heeft. Kies hierbij ook iemand uit waarbij jij je fijn voelt. Dit is belangrijk omdat je dan de boodschap beter zal ontvangen waar jij wat aan kan hebben.

Start vandaag nog een consult bij de Nieuwe Tijd

Wil jij met mensen bellen die paranormale gaven hebben? Je kan nu nog een oprecht gesprek starten met een van de paragnosten van de Nieuwe Tijd. Er zijn helderzienden, maar ook helderwetenden en een helderhorende of helderruikende is mogelijk.

Wil jij boodschappen ontvangen van overledenen? Wil jij meer weten over jouw toekomst of ben je benieuwd hoe een relatie coach jou kan helpen? Start dan nu direct nog een consult!

Paragnost Marco
 
Boxnummer 000199
Paragnost Marco
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Super Psychic
 
Boxnummer 000243
Super Psychic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Amrita
 
Boxnummer 000340
Amrita
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relationship Expert
 
Boxnummer 000242
Relationship Expert
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Medium Aïsha
 
Boxnummer 000202
Medium Aïsha
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Aïsha, ervaren intuïtief kaartlegster in de liefde, werk en familiaire problemen. Je kunt bij mij terecht voor a jouw (spirituele) vragen. Specialist in tweelingzielen en zielsconnecties. 
Medium Yvonne
 
Boxnummer 000173
Medium Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Quin
  
Boxnummer 000321
Quin
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Marry Marry
 
Boxnummer 000223
Marry Marry
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I will tune into the truth of your situation for your healing. I will use intuitive abilities, spiritual guidance and healing to help direct you on your path and help .....
Cher
  
Boxnummer 000286
Cher
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Medium Florance
 
Boxnummer 000228
Medium Florance
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Elise
 
Boxnummer 000143
Elise
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Elisabeth
  
Boxnummer 000239
Elisabeth
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag met al je vragen. ik krijg informatie door mijn kaarten en eigen helder inzicht. Al meer dan 20 jaar help ik mensen verder met hun levensvragen. Ik ben er voor je !
Yvonne
  
Boxnummer 000292
Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Mystic
   
Boxnummer 000357
Mystic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Medium Samira
 
Boxnummer 000171
Medium Samira
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Merel
  
Boxnummer 000291
Merel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Astra
 
Boxnummer 000225
Astra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een zeer ervaren tarotlezer, helderziende en life en business coach, coach relatie en breakup problemen .Meer dan 10jaar ervaring in liefdes kwesties. Ik bied ook een luisterend oor en werk professioneel en discreet. U bent altijd welkom, ik help graag.
Baya
  
Boxnummer 000322
Baya
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Medium JolandaRoos
 
Boxnummer 000160
Medium JolandaRoos
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Katja Charlotte
 
Boxnummer 000177
Katja Charlotte
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart
Ri' eL
  
Boxnummer 000156
Ri' eL
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Clarisa
 
Boxnummer 000193
Clarisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer 000181
Spiritueel coach Sky
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Oriana
    
Boxnummer 000254
Oriana
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voel je vrij en veilig. Ik help je vanuit mijn hart met heel veel liefde.
Hera
 
Boxnummer 000339
Hera
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Are you heart broken? Has your true love left you for another woman? Is there someone you can't stop thinking of? Are you going through an unwanted divorce?
Sacha
 
Boxnummer 000343
Sacha
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben hooggevoelig, helderwetend, helderziende en geef spiritueel advies mijn specialisme is raad en inzicht op relationeel en spiritueel vlak
Medium Layla (2)
    
Boxnummer 000182
Medium Layla (2)
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Alex
  
Boxnummer 000337
Alex
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lieve mensen mijn naam is medium Alex. Ik werk voor en met het Licht. Of het nu gaat om relaties, werk, eenzaamheid, verslavingen, angsten. Niks is mij vreemd. Ik kan steun en inzicht geven in uw bewustwordingsproces, op een eerlijke en soms confronterende wijze. Door in te tunen op uw persoon kan ik inzichten aanreiken zodat u duidelijkheid krijgt op uw vragen. Ik geef veelzijdig spiritueel advies, inzicht en ondersteuning. En bezit de volgende eigenschappen: Hoogsensitief, helderziend, volledig intuïtief en sterk empathisch. Verder heb ik altijd een luisterend oor. Tot snel op de chatlijn. Namaste Alex!
Willem
 
Boxnummer 000207
Willem
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Angie
 
Boxnummer 000178
Medium Angie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Natasja
 
Boxnummer 000251
Natasja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Paragnoste Ana
  
Boxnummer 000344
Paragnoste Ana
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach en medium.
Medium Olivia
 
Boxnummer 000164
Medium Olivia
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Carmen
  
Boxnummer 000213
Carmen
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is medium Carmen ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn helder voelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Angelique
  
Boxnummer 000303
Angelique
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Paragnost Shanti
 
Boxnummer 000170
Paragnost Shanti
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Test Box
 
Boxnummer 000203
Test Box
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
paragnoste hope
 
Boxnummer 000476
Paragnoste hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ingrid
  
Boxnummer 000277
Ingrid
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Life Coach Gladys
 
Boxnummer 000201
Life Coach Gladys
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spritueel Coach • Medium • Reiki Master • Tarotisten ...Als Spiritueel Coach en Medium geef ik jou tijdens ons consult snel inzicht op jouw vragen...
Aella
  
Boxnummer 000330
Aella
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lou
  
Boxnummer 000247
Lou
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Medium Benny
 
Boxnummer 000139
Medium Benny
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Cynthia
 
Boxnummer 000219
Cynthia
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben jaren paragnost, medium en coach en sta altijd klaar om je te helpen en begeleiden. Voel je vrij om bij mij aan te kloppen.
Medium Leni
 
Boxnummer 000189
Medium Leni
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Als licht- en kristalwerker help ik je aan de hand van de kaarten meer inzicht te krijgen in specifieke situaties en relaties. Ook kan je bij me terecht voor meer info over zielsverbindingen.
Laura
  
Boxnummer 000214
Laura
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, healer, therapeut Dag mooi mens. Wanneer je worstelt met vragen wil ik er graag voor jou zijn met mijn aangeboren gaven, kennis en verkregen wijsheid. Helderziende waarnemingen zijn slechts opties. Want jij hebt een vrije wil gekregen en blijft verantwoordelijk voor jezelf. Ik wil jou in je eigen stralende bron van liefde, licht en innerlijke wijsheid helpen. Helderheid en inzichten geven. Daar waar jouw eigen antwoorden versluierd en toegedekt zijn. Een stukje meelopen op jouw pad, vaak vol met uitdagingen. Middels jou stem, voornaam, leeftijd en eventueel een foto kan ik jouw unieke kracht maar ook jouw blokkades zien. ( ook tussen jou en anderen) Hierin kan en mag ik jou begeleiden zodat je steeds meer vanuit jouw authenticiteit datgene gaat aantrekken wat bij jou past. Ook leren omgaan en aanvaarden van een situatie zoals deze nu is. Vanuit een aanvaarding komt er ruimte voor verandering. Ik doe geen uitspraken over overlijdenstijdstippen, medische zaken, zwangerschappen en juridische uitkomsten. Wanneer het mag kan er via jouw stem contact worden gelegd met overleden dierbaren. Ik ont-moet jou graag. Een hartegroet van mij Laura 🌈
Regina
 
Boxnummer 000477
Regina
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Iedereen is onderweg op zijn eigen reis. Ik help je met jouw koers op dit moment. Heldervoelend en helderwetend. Uw vragen kan ik vaak in combinatie met het leggen van tarotkaarten beantwoorden.
Christel
  
Boxnummer 000150
Christel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Medium Rob Nijland
 
Boxnummer 000234
Medium Rob Nijland
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium ik geef u advies wat u nodig heeft. Mensen bellen mijn vaak voor de liefde en ik kan contact leggen over een overleden dierbare.
Jo An
 
Boxnummer 000176
Jo An
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Shawila
 
Boxnummer 000341
Shawila
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag door je donkere dagen heen
Tanja
  
Boxnummer 000354
Tanja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~ Contact overleden dierbaren ~ Relatie- en familie problematiek ~ Samen brengen we uw leven weer op de rails Al jaren werk ik als medium en paragnost. Ik ben helderziend, helder voelend en een helder wetende paragnost en medium. Mijn gidsen begeleiden mij bij uw vragen en lieve mensen, er zijn geen rare vragen, ik sta voor alles open. Ik werk ook met de kaarten, pendel en maak indien mogelijk contact met overleden dierbaren. Wees welkom mij te benaderen, liefs Tanja
Medium Daniël
 
Boxnummer 000166
Medium Daniël
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer 000248
Paragnost en Healer Kim
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Ben Ben
 
Boxnummer 000227
Ben Ben
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Medium Chantal s
  
Boxnummer 000362
Medium Chantal s
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium,kaartleggingen. Gediplomeerd NLP-coach & innerlijk kind therapeut. Zwangerschap&geboortepsycholoog
Medium Amy
 
Boxnummer 000187
Medium Amy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.
Valentino
  
Boxnummer 000329
Valentino
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Henk Jan
   
Boxnummer 000302
Henk Jan
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Ada
 
Boxnummer 000350
Ada
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Ada ben hier voor toekomstvoorspelling,heldervoelend,relatie problemen,helderziende,kaarlegster,levensvragen en algemeen.
Catriona
 
Boxnummer 000312
Catriona
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Possibilities and probabilities with Coaching. 
Celisa
 
Boxnummer 000216
Celisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Intuitief Coach-Droomanalyse-Egyptische tarot-transformatieprocessen-ontwikkelingen
Delayha Nyari
  
Boxnummer 000241
Delayha Nyari
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Cassandra
   
Boxnummer 000172
Cassandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Ricardo
  
Boxnummer 000379
Ricardo
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben geboren met mijn gaves, ik ben een heler/ energie werker, intuïtief voeler/Medium, schaduw werker, en sta ik contact met de Akasha Kronieken
Angel Mary
 
Boxnummer 000220
Angel Mary
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost Thea
 
Boxnummer 000141
Paragnost Thea
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Truthful Insights
 
Boxnummer 000244
Truthful Insights
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Victoria
 
Boxnummer 000361
Victoria
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Bob
   
Boxnummer 000238
Bob
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Medium Jasmijn
 
Boxnummer 000196
Medium Jasmijn
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn specialiteit is relatie en vriendschappen. U kunt me alles vragen. Niks is te gek. Ik hoop u gauw te kunnen helpen.
Hope
 
Boxnummer 000471
Hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Ilona
  
Boxnummer 000351
Ilona
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Ilona en ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn heldervoelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Medium Arlette
 
Boxnummer 000161
Medium Arlette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Claris
 
Boxnummer 000282
Claris
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Matleena
  
Boxnummer 000221
Matleena
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Annette
 
Boxnummer 000475
Annette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
tarot kaarten specialist, pendelaar, Bach bloesem therapeut, paragnost
Anne Marie
 
Boxnummer 000186
Anne Marie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching
Linda
 
Boxnummer 000306
Linda
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Paragnost Lize
 
Boxnummer 000190
Paragnost Lize
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.
Destiny Goddess
  
Boxnummer 000231
Destiny Goddess
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I have been practicing spirituality for 7 years, I am a tarot reader, an astrologer, a numerologist, a woman empowerment coach, and a spiritual teacher.
Casandra
 
Boxnummer 000192
Casandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Angel
 
Boxnummer 000140
Angel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Mandy
  
Boxnummer 000218
Mandy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy