Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums

Paragnost Eddie is iemand met paranormale gaven. Net als vele andere online mediums en paragnosten. Mediums en paragnosten beschikken over een bijzondere gave. De gave die een (trance) medium kan hebben is: Helderziend, Heldervoelend, Helderwetend, Helderruikend. Met deze gaven kan een spiritueel coach jou helpen.

Wil jij in gesprek komen met Paragnost Eddie of een van de andere consulenten? Online bij de Nieuwe Tijd is dit mogelijk. Onze consulenten (en paragnost Eddie) helpen jou met hun jarenlange ervaring graag. Zij willen jou graag de antwoorden geven die jij nodig hebt.

Op verschillende manieren kun jij in contact komen met de paranormale spirituele hulplijn om zuivere antwoorden te krijgen, heldere inzichten of voor een toekomst voorspelling. Wij begrijpen dat dit voor vele mensen een belangrijke keuze is. Daarom hebben wij verschillende mediums en paragnosten met verschillende specialisaties beschikbaar. Op deze manier kun jij kiezen met wie jij in contact wil komen. Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat je de juiste keuze maakt en een optimale reading kan ontvangen.

Met welke Paranormaal begaafde consulent jij ook kiest, wij hebben er altijd één die perfect bij jouw situatie aansluit.

Wat is helderziend?

Een van de gaven die een medium of paragnost kan hebben is helder ziend. Helderziend is een gave waarbij je beelden ziet en vanuit de geest. Dit kan in de vorm van symbolen of woorden komen, maar ook in beelden. Wanneer je een duidelijk beeld hebt dan spreekt dit meestal voor zichzelf. Het is de boodschap die telt, niet het medium.

Een consult met iemand die helderziend is kan jou helpen om je situatie beter te begrijpen. De boodschap die zij doorgeven komt vaak duidelijk over, maar het is niet altijd zo dat je direct weet wat het betekent. Dit kan komen doordat er symbolen in voorkomen die je niet kent of doordat je de beelden nog moet verwerken. Een helderziend consult is daarom vaak een aanvulling op hetgeen jij al weet.

Bij helderzienden kun jij terecht als je vragen hebt over je liefdesleven, je werk of geldzaken. Maar ook als je een dierbare hebt verloren en contact met hen wilt maken. Het is belangrijk om te weten dat helderzienden niet alles weten, maar wel heel veel kunnen zien.

Helderzienden worden vaak geassocieerd met een derde oog.

Wat is een heldervoelend medium?

Helder voelend zijn is ook een gave dat een spiritueel coach kan hebben. Heldervoelend is een gave waarbij je voelt wat de ander voelt of heeft gevoeld. Dit kan in de vorm van emoties, pijn of fysieke klachten. Wanneer je een duidelijk beeld hebt dan spreekt dit meestal voor zichzelf. Het is de boodschap die telt, niet het medium.

Een consult met iemand die heldervoelend is kan jou helpen om je situatie beter te begrijpen. De boodschap die zij doorgeven komt vaak duidelijk over, maar het is niet altijd zo dat je direct weet wat het betekent. Een heldervoelend medium kan gevoelens van anderen aanvoelen. Dit is ook de reden dat een heldervoelend medium jou kan helpen bij relatie problemen. Een heldervoelend medium voelt namelijk de energie van de ander en kan jou helpen om inzicht te krijgen in wat er speelt.

Bij heldervoelenden kun jij terecht als je vragen hebt over je liefde, relatie, werk of overige situaties.

Wat is helderwetend?

Iemand die helderwetend is die weet dat dingen zo zijn, zonder dat hier bewijs voor is. Een helderwetend medium heeft een innerlijke wetenschap en voelt aan dat bepaalde dingen zo zijn. Dit is een gave die niet iedereen heeft. Wanneer je contact maakt met een helderwetend medium, is het belangrijk om je vragen zo duidelijk mogelijk te stellen. Een consult met een helderwetend medium kan jou helpen om je situatie beter te begrijpen. De boodschap die zij doorgeven komt vaak duidelijk over, maar het is niet altijd zo dat je direct weet wat het betekent.

Een helder wetend medium of paragnost krijgt boodschappen door via gevoelens, beelden of stemmen. Een boodschap die een helder wetend medium ontvangt is niet altijd even duidelijk. Dit kan komen doordat het een beeld is dat je nog moet verwerken of omdat het een ingewikkelde situatie is. In beide gevallen is het belangrijk om rustig naar de boodschap te luisteren en er niet meteen iets van te willen maken.

Wat is helderruikend?

Een helder ruikend medium ruikt geuren die jij niet ruikt. Dit kan een geur zijn van iemand die overleden is of een geur van een situatie. Een helder ruikend medium geeft deze geuren door aan jou. Wanneer je een duidelijk beeld hebt dan spreekt dit meestal voor zichzelf. Het is de boodschap die telt, niet het medium.

Wat is automatisch schrift?

Automatisch schrift is ook een gave dat top paragnosten kunnen hebben. Het automatisch schrift is een manier van schrijven waarbij je niet bewust bent van wat je aan het schrijven bent. Het is alsof je hand een eigen leven gaat leiden en je laat jezelf gaan in het moment. Automatisch schrift komt veel voor bij mensen die bezig zijn met hun spirituele ontwikkeling. Het is een manier om contact te maken met je hogere zelf of met geesten.

Paragnost Eddie is een echt fenomeen in de paragnostische wereld en binnen het mediumschap.

Healing door een intuïtief gesprekspartner

Het kan ook zo zijn dat jij in contact wilt komen met paragnost (Eddie) om te praten over negatieve energie. Het is namelijk zo dat mediums en paragnosten ook healing kunnen uitvoeren. Healing is het proces waarbij negatieve energie uit je lichaam wordt gehaald. Dit kan door middel van een gesprek, maar ook door middel van aanraking of een behandeling met kristallen.

Bij healing helpt het jou om je lichamelijke, mentale of emotionele klachten los te laten. Healing is een goede manier om je beter te voelen in je lijf. Wanneer jij last hebt van negatieve energie, kan dit namelijk tot allerlei klachten leiden. Healing kan jou helpen deze klachten te verminderen of zelfs helemaal weg te laten gaan.

Een Reiki Master

Een vorm van deze healing is door een Reiki Master. Een Reiki Master is iemand die de energie van het universum doorgeeft aan een ander. Dit doet hij door middel van aanraking of op afstand. Wanneer jij een healing ontvangt van een Reiki Master, kan dit ervoor zorgen dat je je beter voelt en meer in balans bent.

Healing met kristallen

Een andere vorm van healing is door middel van kristallen. Kristallen kunnen namelijk heel erg goed helpen bij het verwijderen van negatieve energie uit je lichaam. Kristallen werken dan als een soort filter en zorgen ervoor dat de negatieve energie niet meer in je lichaam aanwezig is. Wanneer jij een kristal gebruikt bij de healing, kan dit er dan ook voor zorgen dat je je beter voelt en meer in balans bent.

Chakra healing

Chakra healing is ook een vorm van healing die je kunt ontvangen van een paragnost of een medium. Chakra healing is een methode waarbij de chakra’s in je lichaam in balans worden gebracht. Wanneer jouw chakra’s in balans zijn, voel je je fysiek, mentaal en emotioneel beter. Chakra healing kan jou helpen om weer in balans te komen en meer in contact te komen met je lichaam en je gevoelens. Het is namelijk zo dat je een bepaald aantal chakra’s in jouw lichaam hebt die ervoor zorgen dat je lichamelijk, mentaal en emotioneel in balans bent. Wanneer er een chakra verstoord is, kan dit ervoor zorgen dat je lichamelijke, mentale of emotionele klachten krijgt.

Aura healing

Als laatste is er nog een vorm van healing die je kunt ontvangen van een paragnost of medium, en dat is aura healing. Aura healing is een methode waarbij de aura in balans wordt gebracht. De aura is het energieveld rondom je lichaam. Wanneer jouw aura in balans is, voel je je fysiek, mentaal en emotioneel beter. Aura healing kan jou helpen om weer in balans te komen en meer in contact te komen met je lichaam en je gevoelens.

Een medium of paragnost kan vaak ook energetisch reinigen, dit is een techniek die je leert tijdens de opleiding tot medium of paragnost. Energetisch reinigen is het proces waarbij negatieve energie uit je lichaam, huis of werkomgeving wordt gehaald. Dit kan door middel van een gesprek, maar ook door middel van aanraking of een behandeling met kristallen.

Een medium of paragnost bij de paranormale spirituele hulplijn die healing uitvoert wordt vaak een krachtig soul healer genoemd.

Hoe ziet een reading met een paragnost er uit?

Tijdens een reading met een medium of paragnoste is het zo dat je vragen kunt stellen over alles wat je maar wilt weten. Je kunt bijvoorbeeld vragen stellen over je toekomst, je relatie, je werk of over een dierbare die is overleden. Een reading met een paragnost is een fijne manier om meer inzicht te krijgen in je leven en alles wat er gebeurt.

Een reading met een paragnost kan plaatsvinden in persoon of online. Wanneer je een reading wilt boeken, kan je contact opnemen met de paragnost of het medium van je keuze. Zij zullen je dan helpen om een afspraak te maken.

Wanneer je een reading boekt, is het belangrijk om te weten dat een reading niet altijd even makkelijk zal zijn. Soms kunnen er namelijk dingen naar boven komen die lastig te verwerken zijn. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat je iemand hebt die je kan vertrouwen en die je kan helpen om alles wat naar boven komt te verwerken.

Een reading met een paragnost is een fijne manier om meer inzicht te krijgen in je leven en alles wat er gebeurt. Het kan je helpen om keuzes te maken en bewuster door het leven te gaan.

Iemand uit de spirituele wereld als jouw relatie coach

Er zijn ook vele andere vraagstukken waarbij het duidelijk bijstaan van een spiritueel coach jou kan helpen, bij relatie probleem kan een heldervoelend of helderwetend medium jou ook helpen. Het is namelijk zo dat een heldervoelend medium de gevoelens van anderen kunnen voelen en deze kan interpreteren. Dit kan jou helpen om te zien wat er werkelijk aan de hand is in je relatie en hoe je hier het beste mee om kan gaan. Een heldervoelend medium is dan ook iemand die jou kan helpen om meer inzicht te krijgen in je relatie en om hiermee verder te kunnen.

Bij narcistische relaties is het bijvoorbeeld zo dat het heldervoelend medium inzicht kan krijgen in de ander, en jou hiermee kan helpen. Narcistische relaties zijn vaak moeilijk te doorgronden, omdat de ander niet altijd even eerlijk is. Een heldervoelend medium zal echter in staat zijn om de ware aard van de ander te zien en jou met de narcistische relaties helpen.

Een spirituele coach bij de paranormale spirituele hulplijn is iemand die je kan helpen met alles wat er op je pad komt. Het is iemand die je helpt om verder te komen in je leven en om keuzes te maken. Een spirituele coach is daarom iemand die jou kan helpen met alles wat er gebeurt in je leven.

Een spiritueel coach bij verwerking

Bij de paranormale spirituele hulplijn kun jij ook terecht als jij met paragnosten wilt praten over rouw. Een andere vraagstuk waarbij het duidelijk bijstaan van een spiritueel coach jou kan helpen is bij rouw. Rouw is een proces waarbij je iemand of iets gaat verliezen. Dit kan het verlies van een geliefde zijn, maar ook het verlies van je baan of huis. Rouw is vaak een moeilijk proces waarbij je veel verdriet voelt. Een spiritueel coach kan jou helpen om dit verdriet te verwerken en om weer verder te kunnen met je leven.

Depressie is een aandoening die steeds vaker voorkomt. Mensen die depressief zijn, voelen zich vaak verdrietig, somber en machteloos. Ze hebben geen plezier meer in dingen die ze eerst wel leuk vonden en hebben moeite om dagelijkse dingen te doen. Soms is depressie een korte periode, maar soms kan het ook chronisch zijn. Wanneer je depressief bent, kan het moeilijk zijn om hiermee om te gaan. Een spiritueel coach kan jou helpen om meer inzicht te krijgen in je depressie en om hiermee verder te kunnen. Ook bij een burn out is het mogelijk dat een spiritueel coach jou kan helpen. Een burn out is een aandoening waarbij je uitgeput raakt, zowel fysiek als mentaal. Je voelt je machteloos en somber.

Contact met overleden dierbaren

Een medium bij de paranormale spirituele hulplijn is ook in staat om met overleden dierbaren in contact te komen. Op deze manier kan je weer even bijpraten met je overleden dierbare en kan je vragen stellen. Dit kan jou helpen om verder te kunnen met het verlies van je dierbare.

Als jij zuivere antwoorden wilt hebben op de vragen die jij nog hebt aan een overleden dierbare dan kan een medium daarbij helpen door contact te leggen met de overledene. Wanneer je vragen hebt aan een overledene, is het belangrijk dat je iemand hebt die je kan helpen om de antwoorden te krijgen die je zoekt. Een medium kan je helpen om contact te leggen met de overledene en om de vragen die je hebt te beantwoorden.

Door middel van een reading kan een medium in contact komen met jouw overleden dierbare. Een reading is een manier waarop een medium informatie door kan krijgen van de overledene. Tijdens een reading zal het medium vragen stellen aan de overledene en zal deze antwoorden doorgeven aan jou. Een reading is daarom een manier waarop je antwoorden kan krijgen op de vragen die je hebt.

Een intuïtief gesprekspartner voor een luisterend oor

Als jij eerlijk antwoord wilt op de vragen die jij hebt dan kun je met een spiritueel coach in contact komen. Het is ook zo dat vele mensen soms even hun ei kwijt moeten, maar hier in de omgeving niet een geschikt persoon voor hebben. Ook om deze reden kun jij terecht bij een medium/paragnost. Een medium/paragnost is namelijk een persoon die jou eerlijk antwoord zal geven op de vragen die jij hebt, maar ook een luisterend oor zal bieden.

Het bieden van een luisterend oor is voor een medium/paragnost geen probleem omdat zij/hij hier dagelijks mee te maken heeft. Zij/hij is er dan ook voor jou als je even met iemand wilt praten. Een medium/paragnost zal altijd eerlijk zijn en open staan voor een gesprek.

Paragnost Eddie

Het beantwoorden van levensvragen

Voor antwoorden op levensvragen kun jij bij en medium/paragnost terecht. Zij hebben namelijk een bijzondere gave waarmee zij antwoord kunnen geven op de vragen die jij hebt. Het is wel belangrijk dat je zelf ook een open houding hebt, want dan zullen de antwoorden beter bij je aansluiten.

Je kan vragen stellen aan een medium/paragnost die gaan over jouw eigen praktijk, jouw carrière, liefde of werk. Als jij antwoorden krijgt op de vragen die jij hebt dan kan dit een grote helpende factor zijn voor jou. Een medium/paragnost is er namelijk om jou te helpen met de antwoorden die je zoekt.

Een fotoreading door top paragnosten

Tijdens een gesprek met een oprecht medium is het zo dat zij niet alleen jouw vragen kunnen beantwoorden, maar ook fotoreading kunnen uitvoeren. Bij een fotoreading is het zo dat het medium in staat is om door middel van een foto meer informatie te krijgen over de persoon op de foto.

Een fotoreading is een reading die met behulp van een foto wordt uitgevoerd. Tijdens een fotoreading zal het medium de foto bekijken en hier informatie uit opdoen. Deze informatie zal worden doorgegeven aan jou, zodat je meer inzicht krijgt in de persoon op de foto.

Bij een fotoreading kan het ook zo zijn dat er een plek op de foto staat, ook hierbij voelt een helder voelend medium dan een bepaalde energie die stroomt vanuit de plek op de foto. Dit gevoel zal het medium dan weer doorgeven aan jou, zodat je meer inzicht krijgt in wat er op die plek is gebeurd.

Een fotoreading is daarom een manier waarop je meer inzicht krijgt in de persoon op de foto en ook in de plek waar de foto is genomen.

Een medium als maatschappelijk coach

Een medium kan jou ook begeleiden bij jouw persoonlijke ontwikkeling als maatschappelijk coach. Hierbij zal een medium met jou in contact komen en je helpen met advies op het gebied van maatschappelijke kwesties.

Een medium zal je altijd eerlijk adviseren over de verschillende keuzes die je hebt gemaakt en ook over de keuzes die je nog moet maken. Een medium is hierbij een goede gids, want zij weten precies wat er speelt in de maatschappij en kunnen jou dan ook adviseren over de verschillende keuzes die je hebt.

Als jij hulp nodig hebt met een bepaalde maatschappelijke kwestie, dan is een medium de perfecte persoon om mee te praten. Zij zullen je namelijk altijd eerlijk adviseren en je helpen met het maken van de juiste keuzes.

Een maatschappelijk coach zal jou helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling en de keuzes die jij maakt.

Heb jij zelf het idee dat jij bijzondere gaven hebt?

Het kan ook zo zijn dat jij zelf het idee hebt dat jij bijzondere gaven hebt. Vele consulenten geven ook spiritual teaching. Hierbij leer je hoe je deze kunt ontwikkelen. Als jij twijfelt over jouw gaven dan kan spiritual teaching fijn zijn van een medium of paragnoste, omdat hij of zij jouw situatie herkent.

Als jij er niet zeker van bent of jij ook paranormaal begaafd bent dat is het fijn om dit even met een professional te bespreken. Zij kunnen je namelijk helpen bij het uitzoeken van jouw talenten en gaven. Ook als jij jouw gaven op het moment nog spannend vind, dan kan spiritual teaching helpen!

Bij de paranormale spirituele hulplijn is het zo dat er een spiritueel coach voor jou klaar staat om spiritual teaching met jou te doen! Dit zal jou positieve energie geven en helpen om jouw gaven verder te ontwikkelen.

De toekomst voorspellen door een medium

Bij de paranormale spirituele hulplijn is het ook mogelijk om door een helderziende jouw toekomst te laten voorspellen. De toekomst voorspellen kan jou helpen om bepaalde keuzes te maken in het leven. Als jij bijvoorbeeld gaat verhuizen naar een andere stad, dan is het fijn om te weten wat de toekomst voor jou in petto heeft.

Een toekomst voorspelling kan jou helpen bij het maken van bepaalde keuzes in je leven. Door een toekomst voorspelling weet je namelijk wat er gaat gebeuren en kun je hier op inspelen. Een toekomst voorspelling is ook handig als je een belangrijke beslissing moet nemen.

Een toekomst voorspelling door paragnosten kan helpen om persoonlijke blokkades weg te krijgen of geeft inzicht in jouw liefdes leven, maar ook jouw relatie.

Een gesprek met paragnosten over het verleden, heden en de toekomst kan jou heel erg helpen om situaties beter te begrijpen. Ook kan het helpen dat als jij inzicht krijgt in het verleden dat jij hierdoor andere situaties uit het heden of de toekomst beter kan begrijpen. Een paragnost kan jou helpen met het verwerken van emoties en kan je door middel van regressie sessies helpen herinneringen ophalen uit eerdere levens.

Een helderwetend kaartlegster van de Nieuwe Tijd

Een kaartlegging door een kaartlegster kan jou ook helpen. Bij een kaartlegging is het zo dat er verschillende kaarten voor je worden gelegd. Dit geeft een bepaalde boodschap en deze kan jou helpen met het maken van keuzes.

Een kaartlegging is ook een fijne manier om in contact te komen met jouw gidsen. Dit zijn wezens die jou kunnen helpen met advies en boodschappen. Jouw gidsen weten alles van jou en kunnen je helpen met het maken van de juiste keuzes in je leven. Een kaartlegging kan ook helpen bij het verwerken van emoties. Als jij bijvoorbeeld verdrietig bent, dan kan een kaartlegging ervoor zorgen dat je dit verdriet kunt loslaten.

Een kaartlegster met lenormand kaarten

Kaartleggers kunnen tijdens een gesprek gebruik maken van verschillende soorten kaarten. Bij de paranormale spirituele hulplijn wordt door een medium/paragnost voornamelijk gebruik gemaakt van Lenormand kaarten. Lenormand kaarten zijn een kaartspel dat bestaat uit 36 kaarten. Deze kaarten hebben ieder een betekenis en kunnen jou helpen met advies en inzicht. Een Lenormand kaartlegging kan helpen bij het maken van keuzes en het krijgen van advies. De Lenormand kaarten geven een bepaalde boodschap en deze kan jou helpen met het maken van de juiste keuzes in je leven.

Daarbij gebruikt een kaartlegster ook vaak tarotkaarten. Wanneer een kaartlegster tarotkaarten legt voor jou is het zo dat de tarotkaarten een bepaalde boodschap voor je hebben. Deze boodschap kan jou helpen met het maken van keuzes in je leven. Je kan hierbij bijvoorbeeld een verleden, heden, toekomst legging laten doen dor de kaartlegster. Bij deze kaartlegging met tarotkaarten zal de kaartlegster 3 tarotkaarten voor je leggen. Deze 3 tarotkaarten samen geven een bepaalde boodschap waar jij wat aan kan hebben in je leven.

Vind de geschikte medium of paragnost bij de paranormale spirituele hulplijn

Mediums met als specialisaties relaties, contact met overledenen of juist het zijn van een ervaren kaartlegster. Je kan kiezen voor een relatie coach, een helder wetend medium, een Reiki Master, een maatschappelijk coach met paranormale gaven of een van de top paragnosten met jarenlange ervaring. De ene is helderziend, de ander helderwetend en ook helderhorend of helderruikend is een optie..

Online zijn er vele paragnosten en mediums met wie jij een oprecht consult kan starten. Voordat jij een consult start is het belangrijk dat jij een van de top paragnosten kiest die bij jou past. Hiervoor is het belangrijk dat jij goed weet om welke reden jij met een medium online of paragnost een gesprek wil.

Op basis van jouw wensen kun jij gesprek starten met iemand die paranormale gaven heeft. Kies hierbij ook iemand uit waarbij jij je fijn voelt. Dit is belangrijk omdat je dan de boodschap beter zal ontvangen waar jij wat aan kan hebben.

Start vandaag nog een consult bij de Nieuwe Tijd

Wil jij met mensen bellen die paranormale gaven hebben? Je kan nu nog een oprecht gesprek starten met een van de paragnosten van de Nieuwe Tijd. Er zijn helderzienden, maar ook helderwetenden en een helderhorende of helderruikende is mogelijk.

Wil jij boodschappen ontvangen van overledenen? Wil jij meer weten over jouw toekomst of ben je benieuwd hoe een relatie coach jou kan helpen? Start dan nu direct nog een consult!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612