Eddie paragnosten

Wat zijn Eddie Paragnosten? Paragnost Eddie is een van de bekende paragnosten in Nederland. Een paragnost is iemand die  paranormale verschijnselen verklaart of voorspelt. Paragnost Eddie is een bekende naam in de paragnostische wereld en heeft al vele mensen geholpen met zijn bijzondere gave.

Een paragnost kan heldervoelend, helderziend, helderruikend of helderhorend zijn. Iemand die heldervoelend is die voelt aan wat er gaande is of wat er in het verleden is gebeurd. Iemand die helderziend is ziet beelden van gebeurtenissen die zich afspelen in het hier en nu of in de toekomst. Iemand die helderhorend is kan stemmen horen of andere geluiden die niet door iedereen gehoord kunnen worden. Iemand die helderwetend is weet dingen die anderen niet weten.

Het is zo dat in de spirituele wereld degene met spirituele gaven meer kunnen waarnemen. Dit wordt een zesde zintuig genoemd als iemand helder voelend is. Wanneer iemand helderziend is wordt er ook wel gezegd dat iemand een derde oog heeft. Door de boodschappen van paragnosten te ontvangen krijgt jij beter inzicht in situaties.

Waarmee kan een heldervoelend medium helpen?

Tijdens een consult met een erkend medium of paragnost is het zo dat je met verschillende problemen bij hen terecht kan. Zo kun je voor een luisterend oor terecht bij een gesprekspartner om zo verlichting te krijgen in je leven. Een medium of paragnost die heldervoelend is, is ook erg geschikt wanneer je vragen hebt over relaties, liefde, verliefdheid, werk, narcistische relaties of geldzaken.

Wanneer je vragen hebt over gebeurtenissen in het verleden of iets wat zich nu afspeelt, dan is een reading met een helderziende paragnost de juiste keuze. Een reading kan je helpen inzicht te krijgen in bepaalde situaties en wat je kunt doen om hiermee om te gaan.

Als jij persoonlijke blokkades hebt dan is een reading met een helderhorend medium erg geschikt. Een helderhorend medium wordt door sommige mensen ook wel een engelenmedium genoemd, dit is dan ook niet voor niks. Een engelenmedium kan contact leggen met je gidsen en engelen die jou beschermen. Dit kan erg rustgevend zijn en je kunnen helpen weer verder te kijken in het leven.

Een reading met een helderwetende is erg geschikt wanneer je vragen hebt over bepaalde situaties of iemand. Een helderwetende weet namelijk erg veel en kan je daardoor helpen inzicht te krijgen in een bepaalde situatie waar je mee zit.

Bij de paragnosten online hulplijn kun jij in contact komen met een spiritueel coach. Een spiritueel coach is iemand die je helpt bij het verwerken van verlies, rouw en andere problemen. Een spiritueel coach kan je helpen in contact te komen met je gidsen of overleden dierbaren.

Top paragnosten voor healing

Ook energetisch reinigen is iets dat een (trance) medium voor jou kan doen. Dit is een techniek waarbij het lichaam wordt gezuiverd van negatieve energie. Deze methode is erg geschikt wanneer je last hebt van stress, burn-out, depressie of andere klachten.

Ook healing kan worden uitgevoerd door een Reiki Master, Reiki is een Japanse helende energie die je kan helpen bij het loslaten van negatieve gevoelens en emoties. Reiki is erg geschikt wanneer je last hebt van (chronische) pijn, stress, angst of depressie.

Healing is erg geschikt wanneer je last hebt van emotionele klachten, fysieke klachten of psychische klachten. Healing kan je helpen bij het loslaten van negatieve emoties en het verwerken van trauma’s.

Als je op zoek bent naar een medium, paragnost of helderziende dan kun je terecht bij de paranormale spirituele hulplijn. Wij helpen je graag verder met al je vragen en problemen.

Methodes tijdens een consult met een intuïtief gesprekspartner

Tijdens een consult met een krachtig soul healer is het mogelijk dat de mediums een kaartlegging uitvoeren. Dit kan met lenormand kaarten of tarotkaarten door een kaartlegster. Deze kaarten helpen jou inzicht te krijgen in bepaalde situaties of problemen. Kaartleggers kunnen met de lenormandkaarten jou inzicht geven in bepaalde situaties. Dit kan zijn over bijvoorbeeld relatie problemen, voorspellingen of je persoonlijke ontwikkeling. Kaartleggingen zorgen er voor dat je sneller antwoord krijgt op bepaalde vragen. Daarnaast is het mogelijk dat er een reading door een kaartlegster met de tarotkaarten wordt gedaan.

Wat is chakra healing?

Een andere methode die tijdens een consult met een (para)normale gesprekspartner gebruikt kan worden, is chakra healing. Chakra healing is een methode waarbij de therapeut de chakra’s (energetische centra in het lichaam) reinigt en opnieuw in balans brengt. Chakra healing is erg geschikt wanneer je last hebt van fysieke klachten, emotionele klachten of psychische klachten. Chakra healing kan je helpen bij het loslaten van negatieve emoties en het verwerken van trauma’s.

Eddie paragnosten

Fotoreading door een medium of paragnost

Ook een fotoreading kan door een medium of paragnost worden uitgevoerd. Dit wil zeggen dat de paragnost of het medium de energie van een foto interpreteert en hieruit inzicht voor jou haalt. Een fotoreading is erg geschikt wanneer je vragen hebt over een bepaalde situatie of iemand in je leven. Het is zo dat dit ook gedaan kan worden voor overledenen, zo krijg je inzicht in het leven van je overleden dierbare.

Een andere methode die gebruikt wordt is healing door middel van engelentherapie. Engelentherapie is een healingsmethode waarbij de therapeut contact maakt met je beschermengel(en). Engelentherapie is erg geschikt wanneer je last hebt van emotionele klachten, fysieke klachten of psychische klachten.

Wat kan een medium of paragnost voor jou betekenen?

Een paragnost en medium zal jou duidelijk bijstaan. Dit kan op verschillende momenten in jouw leven. Je kan in gesprek met iemand uit het mediumschap als jij een relatie coach nodig hebt, dit omdat jij problemen ervaart in een relatie. Iemand die als specialisaties relaties heeft kan jou hier het beste mee helpen. Het is zo dat er vaak ergens vastzit iemand in een relatie, dit kan komen door veel ruzie of onbegrip maar ook seksuele problemen doen hier vaak aan bijdragen. Een gesprek met een paragnost kan hierbij erg helpend zijn, dit omdat de paragnost of het medium inzicht in de situatie krijgt en jou hierdoor advies kan geven. Naast relatieproblemen is het mogelijk dat je ergens anders in vastzit. Dit kan zijn in je werk of bijvoorbeeld een rouwproces.

Een gesprek met een (para)normale gids kan jou dan helpen inzicht te krijgen en tot rust te komen. Door een reading of een healing kom je sneller tot de kern van het probleem en kan je uitzoeken wat jij hieraan kan doen. Op deze manier kun jij antwoorden krijgen op alle levensvragen die jij hebt.

Een ander kan juist gespecialiseerd zijn in het contact maken met overledenen. Op deze manier krijg je inzicht in het leven van je overleden dierbare en kan je eventueel ook rouwen. Het is erg fijn om op deze manier toch nog even contact te kunnen maken met je geliefde.

Kies voor een van de consulenten die bij jou past

Online zijn dus vele consulenten die allen in iets anders gespecialiseerd zijn. Zo is de ene paragnost heldervoelend, is een ander medium juist een helderziende en andere consulenten zijn een kaartlegster. Het is belangrijk dat jij kiest voor een van de consulenten die bij jou past.

Het is afhankelijk van jouw vraag wie van de consulenten bij jou past. Zo moet jij goed kijken als jij wil dat iemand met jou over de liefde spreekt, dat diegene ook vaker over de liefde heeft geadviseerd. Het is goed dat jij eerst kijkt wat de consulenten kunnen, voordat jij een consult start.

Bij alle consulenten die online zijn kun jij kijken welke paranormale gaven zij hebben (helderziend, helderwetend, heldervoelend), ook kun je hier zien of zij bijvoorbeeld lenormand kaarten kunnen leggen. Op basis van deze informatie en jouw eigen gevoel is het belangrijk om een gesprek te starten met een medium of paragnost die bij jou past.

Kom in contact met een mediums en paragnosten

Onze consulenten hebben uiteenlopende specialisaties binnen het mediumschap. Er zijn helderzienden, de ander is een waarzegster en de ander een maatschappelijk coach. Ook kan het zo zijn dat mediums en paragnosten jou spiritual teaching kunnen geven zodat jij leert omgaan met jouw eigen gaven.

Een medium of paragnost is een ervaringsdeskundige op het gebied van paranormale gaven. Daardoor kunnen mediums en paragnosten jou helpen met het geven van antwoorden, helderheid of juist door voorspellingen. Een medium geeft inzicht in een situatie waar jij minder van begrijpt.

Met de mediums en paragnosten van de Nieuwe Tijd kun jij op verschillende manieren in contact komen. Onze consulenten kun jij namelijk bereiken via de e-mail, telefonisch of door te chatten. Het is afhankelijk van jouw eigen gevoel en voorkeur op welke manier jij contact legt met onze consulenten.

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Faroek
Offline
Faroek
Box: 28
Healer | Transformatie | Starseed Zielsliefde | Multi-Dimensionaal | LGBTQ+

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.