?> Eddie paragnosten | Nieuwe Tijd

Eddie paragnosten

Wat zijn Eddie Paragnosten? Paragnost Eddie is een van de bekende paragnosten in Nederland. Een paragnost is iemand die  paranormale verschijnselen verklaart of voorspelt. Paragnost Eddie is een bekende naam in de paragnostische wereld en heeft al vele mensen geholpen met zijn bijzondere gave.

Een paragnost kan heldervoelend, helderziend, helderruikend of helderhorend zijn. Iemand die heldervoelend is die voelt aan wat er gaande is of wat er in het verleden is gebeurd. Iemand die helderziend is ziet beelden van gebeurtenissen die zich afspelen in het hier en nu of in de toekomst. Iemand die helderhorend is kan stemmen horen of andere geluiden die niet door iedereen gehoord kunnen worden. Iemand die helderwetend is weet dingen die anderen niet weten.

Het is zo dat in de spirituele wereld degene met spirituele gaven meer kunnen waarnemen. Dit wordt een zesde zintuig genoemd als iemand helder voelend is. Wanneer iemand helderziend is wordt er ook wel gezegd dat iemand een derde oog heeft. Door de boodschappen van paragnosten te ontvangen krijgt jij beter inzicht in situaties.

Waarmee kan een heldervoelend medium helpen?

Tijdens een consult met een erkend medium of paragnost is het zo dat je met verschillende problemen bij hen terecht kan. Zo kun je voor een luisterend oor terecht bij een gesprekspartner om zo verlichting te krijgen in je leven. Een medium of paragnost die heldervoelend is, is ook erg geschikt wanneer je vragen hebt over relaties, liefde, verliefdheid, werk, narcistische relaties of geldzaken.

Wanneer je vragen hebt over gebeurtenissen in het verleden of iets wat zich nu afspeelt, dan is een reading met een helderziende paragnost de juiste keuze. Een reading kan je helpen inzicht te krijgen in bepaalde situaties en wat je kunt doen om hiermee om te gaan.

Als jij persoonlijke blokkades hebt dan is een reading met een helderhorend medium erg geschikt. Een helderhorend medium wordt door sommige mensen ook wel een engelenmedium genoemd, dit is dan ook niet voor niks. Een engelenmedium kan contact leggen met je gidsen en engelen die jou beschermen. Dit kan erg rustgevend zijn en je kunnen helpen weer verder te kijken in het leven.

Een reading met een helderwetende is erg geschikt wanneer je vragen hebt over bepaalde situaties of iemand. Een helderwetende weet namelijk erg veel en kan je daardoor helpen inzicht te krijgen in een bepaalde situatie waar je mee zit.

Bij de paragnosten online hulplijn kun jij in contact komen met een spiritueel coach. Een spiritueel coach is iemand die je helpt bij het verwerken van verlies, rouw en andere problemen. Een spiritueel coach kan je helpen in contact te komen met je gidsen of overleden dierbaren.

Top paragnosten voor healing

Ook energetisch reinigen is iets dat een (trance) medium voor jou kan doen. Dit is een techniek waarbij het lichaam wordt gezuiverd van negatieve energie. Deze methode is erg geschikt wanneer je last hebt van stress, burn-out, depressie of andere klachten.

Ook healing kan worden uitgevoerd door een Reiki Master, Reiki is een Japanse helende energie die je kan helpen bij het loslaten van negatieve gevoelens en emoties. Reiki is erg geschikt wanneer je last hebt van (chronische) pijn, stress, angst of depressie.

Healing is erg geschikt wanneer je last hebt van emotionele klachten, fysieke klachten of psychische klachten. Healing kan je helpen bij het loslaten van negatieve emoties en het verwerken van trauma’s.

Als je op zoek bent naar een medium, paragnost of helderziende dan kun je terecht bij de paranormale spirituele hulplijn. Wij helpen je graag verder met al je vragen en problemen.

Methodes tijdens een consult met een intuïtief gesprekspartner

Tijdens een consult met een krachtig soul healer is het mogelijk dat de mediums een kaartlegging uitvoeren. Dit kan met lenormand kaarten of tarotkaarten door een kaartlegster. Deze kaarten helpen jou inzicht te krijgen in bepaalde situaties of problemen. Kaartleggers kunnen met de lenormandkaarten jou inzicht geven in bepaalde situaties. Dit kan zijn over bijvoorbeeld relatie problemen, voorspellingen of je persoonlijke ontwikkeling. Kaartleggingen zorgen er voor dat je sneller antwoord krijgt op bepaalde vragen. Daarnaast is het mogelijk dat er een reading door een kaartlegster met de tarotkaarten wordt gedaan.

Wat is chakra healing?

Een andere methode die tijdens een consult met een (para)normale gesprekspartner gebruikt kan worden, is chakra healing. Chakra healing is een methode waarbij de therapeut de chakra’s (energetische centra in het lichaam) reinigt en opnieuw in balans brengt. Chakra healing is erg geschikt wanneer je last hebt van fysieke klachten, emotionele klachten of psychische klachten. Chakra healing kan je helpen bij het loslaten van negatieve emoties en het verwerken van trauma’s.

Eddie paragnosten

Fotoreading door een medium of paragnost

Ook een fotoreading kan door een medium of paragnost worden uitgevoerd. Dit wil zeggen dat de paragnost of het medium de energie van een foto interpreteert en hieruit inzicht voor jou haalt. Een fotoreading is erg geschikt wanneer je vragen hebt over een bepaalde situatie of iemand in je leven. Het is zo dat dit ook gedaan kan worden voor overledenen, zo krijg je inzicht in het leven van je overleden dierbare.

Een andere methode die gebruikt wordt is healing door middel van engelentherapie. Engelentherapie is een healingsmethode waarbij de therapeut contact maakt met je beschermengel(en). Engelentherapie is erg geschikt wanneer je last hebt van emotionele klachten, fysieke klachten of psychische klachten.

Wat kan een medium of paragnost voor jou betekenen?

Een paragnost en medium zal jou duidelijk bijstaan. Dit kan op verschillende momenten in jouw leven. Je kan in gesprek met iemand uit het mediumschap als jij een relatie coach nodig hebt, dit omdat jij problemen ervaart in een relatie. Iemand die als specialisaties relaties heeft kan jou hier het beste mee helpen. Het is zo dat er vaak ergens vastzit iemand in een relatie, dit kan komen door veel ruzie of onbegrip maar ook seksuele problemen doen hier vaak aan bijdragen. Een gesprek met een paragnost kan hierbij erg helpend zijn, dit omdat de paragnost of het medium inzicht in de situatie krijgt en jou hierdoor advies kan geven. Naast relatieproblemen is het mogelijk dat je ergens anders in vastzit. Dit kan zijn in je werk of bijvoorbeeld een rouwproces.

Een gesprek met een (para)normale gids kan jou dan helpen inzicht te krijgen en tot rust te komen. Door een reading of een healing kom je sneller tot de kern van het probleem en kan je uitzoeken wat jij hieraan kan doen. Op deze manier kun jij antwoorden krijgen op alle levensvragen die jij hebt.

Een ander kan juist gespecialiseerd zijn in het contact maken met overledenen. Op deze manier krijg je inzicht in het leven van je overleden dierbare en kan je eventueel ook rouwen. Het is erg fijn om op deze manier toch nog even contact te kunnen maken met je geliefde.

Kies voor een van de consulenten die bij jou past

Online zijn dus vele consulenten die allen in iets anders gespecialiseerd zijn. Zo is de ene paragnost heldervoelend, is een ander medium juist een helderziende en andere consulenten zijn een kaartlegster. Het is belangrijk dat jij kiest voor een van de consulenten die bij jou past.

Het is afhankelijk van jouw vraag wie van de consulenten bij jou past. Zo moet jij goed kijken als jij wil dat iemand met jou over de liefde spreekt, dat diegene ook vaker over de liefde heeft geadviseerd. Het is goed dat jij eerst kijkt wat de consulenten kunnen, voordat jij een consult start.

Bij alle consulenten die online zijn kun jij kijken welke paranormale gaven zij hebben (helderziend, helderwetend, heldervoelend), ook kun je hier zien of zij bijvoorbeeld lenormand kaarten kunnen leggen. Op basis van deze informatie en jouw eigen gevoel is het belangrijk om een gesprek te starten met een medium of paragnost die bij jou past.

Kom in contact met een mediums en paragnosten

Onze consulenten hebben uiteenlopende specialisaties binnen het mediumschap. Er zijn helderzienden, de ander is een waarzegster en de ander een maatschappelijk coach. Ook kan het zo zijn dat mediums en paragnosten jou spiritual teaching kunnen geven zodat jij leert omgaan met jouw eigen gaven.

Een medium of paragnost is een ervaringsdeskundige op het gebied van paranormale gaven. Daardoor kunnen mediums en paragnosten jou helpen met het geven van antwoorden, helderheid of juist door voorspellingen. Een medium geeft inzicht in een situatie waar jij minder van begrijpt.

Met de mediums en paragnosten van de Nieuwe Tijd kun jij op verschillende manieren in contact komen. Onze consulenten kun jij namelijk bereiken via de e-mail, telefonisch of door te chatten. Het is afhankelijk van jouw eigen gevoel en voorkeur op welke manier jij contact legt met onze consulenten.

Medium Florance
 
Boxnummer 000228
Medium Florance
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer 000181
Spiritueel coach Sky
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Christel
  
Boxnummer 000150
Christel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Bob
   
Boxnummer 000238
Bob
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Quin
  
Boxnummer 000321
Quin
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Test Box
 
Boxnummer 000203
Test Box
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Jo An
 
Boxnummer 000176
Jo An
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Medium Angie
 
Boxnummer 000178
Medium Angie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Mandy
  
Boxnummer 000218
Mandy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Medium Yvonne
 
Boxnummer 000173
Medium Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Paragnost Marco
 
Boxnummer 000199
Paragnost Marco
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Cher
  
Boxnummer 000286
Cher
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Cassandra
   
Boxnummer 000172
Cassandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Casandra
 
Boxnummer 000192
Casandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Amrita
 
Boxnummer 000340
Amrita
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Linda
 
Boxnummer 000306
Linda
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Angelique
  
Boxnummer 000303
Angelique
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Super Psychic
 
Boxnummer 000243
Super Psychic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Henk Jan
   
Boxnummer 000302
Henk Jan
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer 000248
Paragnost en Healer Kim
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Delayha Nyari
  
Boxnummer 000241
Delayha Nyari
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Valentino
  
Boxnummer 000329
Valentino
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Willem
 
Boxnummer 000207
Willem
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ingrid
  
Boxnummer 000277
Ingrid
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Relationship Expert
 
Boxnummer 000242
Relationship Expert
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Clarisa
 
Boxnummer 000193
Clarisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Merel
  
Boxnummer 000291
Merel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Truthful Insights
 
Boxnummer 000244
Truthful Insights
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Natasja
 
Boxnummer 000251
Natasja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Manuela
  
Boxnummer 000530
Manuela
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Lou
  
Boxnummer 000247
Lou
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Angel Mary
 
Boxnummer 000220
Angel Mary
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Yvonne
  
Boxnummer 000292
Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Baya
  
Boxnummer 000322
Baya
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Medium Layla (2)
    
Boxnummer 000182
Medium Layla (2)
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Victoria
 
Boxnummer 000361
Victoria
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Angel
 
Boxnummer 000140
Angel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Ben Ben
 
Boxnummer 000227
Ben Ben
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
 Hope
 
Boxnummer 000471
Hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Medium Arlette
 
Boxnummer 000161
Medium Arlette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen.