Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Eddie paragnosten

Wat zijn Eddie Paragnosten? Paragnost Eddie is een van de bekende paragnosten in Nederland. Een paragnost is iemand die  paranormale verschijnselen verklaart of voorspelt. Paragnost Eddie is een bekende naam in de paragnostische wereld en heeft al vele mensen geholpen met zijn bijzondere gave.

Een paragnost kan heldervoelend, helderziend, helderruikend of helderhorend zijn. Iemand die heldervoelend is die voelt aan wat er gaande is of wat er in het verleden is gebeurd. Iemand die helderziend is ziet beelden van gebeurtenissen die zich afspelen in het hier en nu of in de toekomst. Iemand die helderhorend is kan stemmen horen of andere geluiden die niet door iedereen gehoord kunnen worden. Iemand die helderwetend is weet dingen die anderen niet weten.

Het is zo dat in de spirituele wereld degene met spirituele gaven meer kunnen waarnemen. Dit wordt een zesde zintuig genoemd als iemand helder voelend is. Wanneer iemand helderziend is wordt er ook wel gezegd dat iemand een derde oog heeft. Door de boodschappen van paragnosten te ontvangen krijgt jij beter inzicht in situaties.

Waarmee kan een heldervoelend medium helpen?

Tijdens een consult met een erkend medium of paragnost is het zo dat je met verschillende problemen bij hen terecht kan. Zo kun je voor een luisterend oor terecht bij een gesprekspartner om zo verlichting te krijgen in je leven. Een medium of paragnost die heldervoelend is, is ook erg geschikt wanneer je vragen hebt over relaties, liefde, verliefdheid, werk, narcistische relaties of geldzaken.

Wanneer je vragen hebt over gebeurtenissen in het verleden of iets wat zich nu afspeelt, dan is een reading met een helderziende paragnost de juiste keuze. Een reading kan je helpen inzicht te krijgen in bepaalde situaties en wat je kunt doen om hiermee om te gaan.

Als jij persoonlijke blokkades hebt dan is een reading met een helderhorend medium erg geschikt. Een helderhorend medium wordt door sommige mensen ook wel een engelenmedium genoemd, dit is dan ook niet voor niks. Een engelenmedium kan contact leggen met je gidsen en engelen die jou beschermen. Dit kan erg rustgevend zijn en je kunnen helpen weer verder te kijken in het leven.

Een reading met een helderwetende is erg geschikt wanneer je vragen hebt over bepaalde situaties of iemand. Een helderwetende weet namelijk erg veel en kan je daardoor helpen inzicht te krijgen in een bepaalde situatie waar je mee zit.

Bij de paragnosten online hulplijn kun jij in contact komen met een spiritueel coach. Een spiritueel coach is iemand die je helpt bij het verwerken van verlies, rouw en andere problemen. Een spiritueel coach kan je helpen in contact te komen met je gidsen of overleden dierbaren.

Top paragnosten voor healing

Ook energetisch reinigen is iets dat een (trance) medium voor jou kan doen. Dit is een techniek waarbij het lichaam wordt gezuiverd van negatieve energie. Deze methode is erg geschikt wanneer je last hebt van stress, burn-out, depressie of andere klachten.

Ook healing kan worden uitgevoerd door een Reiki Master, Reiki is een Japanse helende energie die je kan helpen bij het loslaten van negatieve gevoelens en emoties. Reiki is erg geschikt wanneer je last hebt van (chronische) pijn, stress, angst of depressie.

Healing is erg geschikt wanneer je last hebt van emotionele klachten, fysieke klachten of psychische klachten. Healing kan je helpen bij het loslaten van negatieve emoties en het verwerken van trauma’s.

Als je op zoek bent naar een medium, paragnost of helderziende dan kun je terecht bij de paranormale spirituele hulplijn. Wij helpen je graag verder met al je vragen en problemen.

Methodes tijdens een consult met een intuïtief gesprekspartner

Tijdens een consult met een krachtig soul healer is het mogelijk dat de mediums een kaartlegging uitvoeren. Dit kan met lenormand kaarten of tarotkaarten door een kaartlegster. Deze kaarten helpen jou inzicht te krijgen in bepaalde situaties of problemen. Kaartleggers kunnen met de lenormandkaarten jou inzicht geven in bepaalde situaties. Dit kan zijn over bijvoorbeeld relatie problemen, voorspellingen of je persoonlijke ontwikkeling. Kaartleggingen zorgen er voor dat je sneller antwoord krijgt op bepaalde vragen. Daarnaast is het mogelijk dat er een reading door een kaartlegster met de tarotkaarten wordt gedaan.

Wat is chakra healing?

Een andere methode die tijdens een consult met een (para)normale gesprekspartner gebruikt kan worden, is chakra healing. Chakra healing is een methode waarbij de therapeut de chakra’s (energetische centra in het lichaam) reinigt en opnieuw in balans brengt. Chakra healing is erg geschikt wanneer je last hebt van fysieke klachten, emotionele klachten of psychische klachten. Chakra healing kan je helpen bij het loslaten van negatieve emoties en het verwerken van trauma’s.

Eddie paragnosten

Fotoreading door een medium of paragnost

Ook een fotoreading kan door een medium of paragnost worden uitgevoerd. Dit wil zeggen dat de paragnost of het medium de energie van een foto interpreteert en hieruit inzicht voor jou haalt. Een fotoreading is erg geschikt wanneer je vragen hebt over een bepaalde situatie of iemand in je leven. Het is zo dat dit ook gedaan kan worden voor overledenen, zo krijg je inzicht in het leven van je overleden dierbare.

Een andere methode die gebruikt wordt is healing door middel van engelentherapie. Engelentherapie is een healingsmethode waarbij de therapeut contact maakt met je beschermengel(en). Engelentherapie is erg geschikt wanneer je last hebt van emotionele klachten, fysieke klachten of psychische klachten.

Wat kan een medium of paragnost voor jou betekenen?

Een paragnost en medium zal jou duidelijk bijstaan. Dit kan op verschillende momenten in jouw leven. Je kan in gesprek met iemand uit het mediumschap als jij een relatie coach nodig hebt, dit omdat jij problemen ervaart in een relatie. Iemand die als specialisaties relaties heeft kan jou hier het beste mee helpen. Het is zo dat er vaak ergens vastzit iemand in een relatie, dit kan komen door veel ruzie of onbegrip maar ook seksuele problemen doen hier vaak aan bijdragen. Een gesprek met een paragnost kan hierbij erg helpend zijn, dit omdat de paragnost of het medium inzicht in de situatie krijgt en jou hierdoor advies kan geven. Naast relatieproblemen is het mogelijk dat je ergens anders in vastzit. Dit kan zijn in je werk of bijvoorbeeld een rouwproces.

Een gesprek met een (para)normale gids kan jou dan helpen inzicht te krijgen en tot rust te komen. Door een reading of een healing kom je sneller tot de kern van het probleem en kan je uitzoeken wat jij hieraan kan doen. Op deze manier kun jij antwoorden krijgen op alle levensvragen die jij hebt.

Een ander kan juist gespecialiseerd zijn in het contact maken met overledenen. Op deze manier krijg je inzicht in het leven van je overleden dierbare en kan je eventueel ook rouwen. Het is erg fijn om op deze manier toch nog even contact te kunnen maken met je geliefde.

Kies voor een van de consulenten die bij jou past

Online zijn dus vele consulenten die allen in iets anders gespecialiseerd zijn. Zo is de ene paragnost heldervoelend, is een ander medium juist een helderziende en andere consulenten zijn een kaartlegster. Het is belangrijk dat jij kiest voor een van de consulenten die bij jou past.

Het is afhankelijk van jouw vraag wie van de consulenten bij jou past. Zo moet jij goed kijken als jij wil dat iemand met jou over de liefde spreekt, dat diegene ook vaker over de liefde heeft geadviseerd. Het is goed dat jij eerst kijkt wat de consulenten kunnen, voordat jij een consult start.

Bij alle consulenten die online zijn kun jij kijken welke paranormale gaven zij hebben (helderziend, helderwetend, heldervoelend), ook kun je hier zien of zij bijvoorbeeld lenormand kaarten kunnen leggen. Op basis van deze informatie en jouw eigen gevoel is het belangrijk om een gesprek te starten met een medium of paragnost die bij jou past.

Kom in contact met een mediums en paragnosten

Onze consulenten hebben uiteenlopende specialisaties binnen het mediumschap. Er zijn helderzienden, de ander is een waarzegster en de ander een maatschappelijk coach. Ook kan het zo zijn dat mediums en paragnosten jou spiritual teaching kunnen geven zodat jij leert omgaan met jouw eigen gaven.

Een medium of paragnost is een ervaringsdeskundige op het gebied van paranormale gaven. Daardoor kunnen mediums en paragnosten jou helpen met het geven van antwoorden, helderheid of juist door voorspellingen. Een medium geeft inzicht in een situatie waar jij minder van begrijpt.

Met de mediums en paragnosten van de Nieuwe Tijd kun jij op verschillende manieren in contact komen. Onze consulenten kun jij namelijk bereiken via de e-mail, telefonisch of door te chatten. Het is afhankelijk van jouw eigen gevoel en voorkeur op welke manier jij contact legt met onze consulenten.