Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums

Ben jij op zoek naar een paranormaal begaafd persoon in de provincie Limburg die jou kan helpen met verschillende zaken? Denk aan kennis over jouw vorige levens (magnetiseren), inzichten in jouw liefde situatie, zwarte magie of wil je contact met een van de consulenten voor een luisterend oor? Neem direct contact op met een medium.

Onze mediums zijn de hele dag door voor jou beschikbaar en helpen jou graag met de paranormale gaven waarover zij beschikken. Zij kunnen gevoelens beter begrijpen, zij kunnen antwoorden geven op levensvragen maar ook kunnen ze contact maken met overleden dierbaren.

Wacht niet langer en maak nu kennis met een van onze Limburgse paragnosten. Zij helpen je graag bij al jouw vragen en geven je inzichten waar je wellicht nog nooit aan had gedacht. Zij zijn er al jaren lang mee bezig en kunnen je dan ook alles vertellen over het paranormale.

Soorten paranormale begaafdheden

Er zijn verschillende soorten paranormale begaafdheden die onze paragnosten bezitten. Zo kan het zijn dat je op zoek bent naar een paragnost die over helderziendheid beschikt, hiermee kunnen ze in de toekomst kijken en eventuele problemen of moeilijkheden aanwijzen. Wellicht ben je juist op zoek naar een paragnost die over wichelarij beschikt, zij kunnen aan de hand van diverse ritualen problemen oplossen of jou helpen met het bereiken van bepaalde doelen in je leven.

Ook zijn er paragnosten die over contact met de andere kant beschikken, hierdoor kunnen ze in contact komen met overleden dierbaren en je eventuele vragen stellen. Het kan ook verlichting bieden wanneer je lang niet meer aan een overledene hebt gedacht.

Onze paragnosten beschikken dus over allerlei verschillende paranormale begaafdheden en kunnen je op verschillende manieren helpen. Twijfel niet langer en neem direct contact op met een van onze paragnosten. Zij helpen je graag!

Paragnost Limburg

Het verschil tussen een paragnost en een medium

Online kun je in contact komen met een wellicht bekend begrip, een medium of een paragnost. Zij beschikken beide over spirituele gaven. Maar er is wel een verschil tussen deze twee begrippen. Een medium is namelijk wel in staat om te communiceren met een overledene, een paragnost kan dit niet.

Dit is belangrijk om te onthouden als jij een consult met een paranormaal begaafd persoon wilt starten.

Ontvang een boodschap tijdens een telefonisch consult

Door de gaven waarover een medium beschikt ontvangen zij boodschappen vanuit de geestelijke wereld, deze boodschappen zien zij in beelden, voelen zij aan, of kunnen zij horen. Zij kunnen deze boodschappen omzetten in begrijpbare taal voor jou. Tijdens de consulten kunnen deze boodschappen aan jou worden doorgegeven zodat jij van onze helderzienden tot nieuwe inzichten kan komen.

Ook zijn er vele mensen met gaven die contact kunnen leggen met overledenen. Zo kunnen zij jou helpen het verleden rondom overledenen te accepteren, maar ook het verlies van overledenen te accepteren. Door het contact kun jij vragen beantwoord krijgen die jij nog hebt aan een overledenen.

Met een helderziende is het ook mogelijk om te praten over jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Ben jij benieuwd wat er daarbij nog gaat gebeuren in de toekomst, dan kan een helderziende jou wellicht de antwoorden geven waar jij naar op zoek bent.

Ook wanneer jij wilt dat iemand jouw levensvragen gaat beantwoorden ben jij van harte welkom voor een spiritueel consult met een medium. De vragen die jij hebt kun jij bespreken met een medium, dit kan gaan over relaties, zakelijk advies maar ook andere mensen uit jouw omgeving. Ook kan een medium jou hulp bieden bij zwarte magie.

Start nu nog een spiritueel consult

Een spiritueel consult geeft inzichten in heel veel verschillende situaties. Een reading kan jou helpen een beslissing te nemen, maar geeft je ook advies over hoe je verder moet. Je kan van een helderziende zakelijk advies ontvangen, maar ook praten over vorige levens (magnetiseren) en de liefde. Als jij tijdens de consulten antwoorden krijgt op de vragen die jij hebt dan kun je met positievere energie verder.

Er zijn verschillende manieren hoe jij een reading kan starten met een medium. Zo kun je een telefonisch consult starten, chatten, maar ook via de e-mail contact hebben met een helderziende paragnost of een medium.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612