Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums
Mediumonline

Met en mediumonline kun jij contact opnemen wanneer jij vragen hebt waarop je graag antwoorden zou willen hebben. In deze tijd krijgen we allemaal te maken met allerlei veranderingen. Zo ook in ons dagelijks leven, op het werk en in onze relaties. Soms is het prettig om even te kunnen praten over je ervaringen en vragen te kunnen stellen.

Een ervaren medium kan over diverse paranormale gaven beschikken waardoor ze zullen fungeren als doorgeefluik. Een medium kan namelijk contact maken met andere entiteiten, geesten, overledenen en engelen. Zij kunnen je door middel van een reading in contact brengen met deze wezens of entiteiten om zo te komen tot meer inzicht in bepaalde levensgebieden.

Tijdens een reading is het mogelijk om vragen te stellen over diverse levensgebieden, denk hierbij aan:

 • Relaties
 • Werk
 • Gezondheid
 • Financiën
 • Persoonlijke groei
 • Spiritualiteit
 • Enz.

Wanneer je vragen hebt over een bepaald onderwerp, zal het medium deze voorleggen aan de geest of engel die aanwezig is. Zij kunnen je dan uitleggen waarom bepaalde dingen zich in je leven afspelen en wat je hieraan kunt doen.

Mediumonline

De gaven van online medium

Een online medium kan helderziend, helderhorend, helderwetend of heldervoelend zijn. Deze gaven zijn niet iedereen gegeven en hangen af van de sterkte van het medium. Soms kan een medium beschikken over verschillende paranormale gaven, soms heeft iemand er maar één. Ook is het zo dat een online medium vaak gespecialiseerd is in bepaalde zaken, zo kan de ene het beste spirituele inzichten geven op het gebied van liefde en relatie, terwijl een ander juist heel goed de toekomst kan voorspellen.

Wanneer jij contact wil opnemen met een online medium is het belangrijk dat je weet wat de paranormale gaven van een online medium inhouden, zodat je ook weet op welke manieren zij jou kunnen helpen.

Wat is een helderziend medium?

Een helderziend medium kan helderziende waarnemingen doen. Helderziende waarnemingen zijn waarnemingen die niet via de normale zintuigen kunnen worden waargenomen. Het helderziend medium kan deze waarnemingen doen in beelden. Een helderziend medium is niet hetzelfde als een waarzegster. Een waarzegster maakt doorgaans gebruik van tarotkaarten, runen of andere voorspellende middelen om de toekomst te voorspellen. Een helderziende medium maakt geen gebruik van voorspellende middelen, maar krijgt de informatie door middel van een helderziende waarneming.

Helderziende medium of paragnosten kunnen ook contact maken met overleden personen. Zij kunnen jou dan door middel van een reading in contact brengen met deze wezens of entiteiten om zo te komen tot meer inzicht in bepaalde levensgebieden.

Wat is een helderhorend medium?

Een spiritueel coach kan ook helderhorend zijn. Een helderhorend medium is iemand die geluiden hoort. De geluiden die een helderhorend medium kan horen verschillen van vorm. Het helderhorend medium kan stemmen horen die niet fysiek aanwezig zijn. Deze stemmen kunnen van engelen, overledenen of andere entiteiten afkomstig zijn.

Wat is een helderwetend medium?

Een helderwetend medium wordt ook wel een hoogbewust medium genoemd. Een helderwetend medium is iemand die wijsheid en inzicht heeft in bepaalde situaties. Dit inzicht komt niet uit boeken of andere bronnen, maar wordt doorgegeven vanuit een hogere macht.

Om deze reden kan een helderwetend medium jou onder andere op het gebied van liefde spiritueel adviseren, dit wordt ook wel telepathisch genoemd. Een helderwetend medium weet namelijk dingen over anderen, over een situatie en de uitkomst van een situatie. Dit inzicht kan een helderwetend medium geven doordat ze contact hebben met engelen of overledenen. Deze wezens kunnen een hoogbewust medium dus adviseren en wijzen op bepaalde punten.

Wat is een heldervoelend medium?

Iemand met een heldervoelende gave wordt een heldervoelend medium genoemd. Door de heldervoelende gave is het zo dat het heldervoelend medium bepaalde dingen kan voelen. Dit kan gaan over een lichamelijke sensatie, maar ook over emoties of andere gevoelens. Een paragnost maakt gebruik van heldervoelende waarnemingen om de toekomst te voorspellen.

Een heldervoelend medium heeft een groot invoelend vermogen. Dit komt omdat zij de energie van anderen kunnen aanvoelen, maar ook de energie van een situatie. Een heldervoelend medium voelt dus aan of iemand wel of niet goed is voor jou en of een bepaalde situatie positief of negatief zal uitpakken. Het is zo dat de hulp van een heldervoelend medium jou kan helpen bij relatieproblemen. Een heldervoelend medium zal namelijk de emoties en energie van een ander kunnen voelen. Aan de hand hiervan kan het heldervoelend medium jou adviseren of iemand wel of niet goed is voor je.

Een intuitief hooggevoelig medium voor de liefde/relatie

Voor heldere gesprekken over de liefde of over jouw relatie kun je terecht bij een intuitief hooggevoelig medium, die zich richt op de liefde. Dit medium kan je helpen helderheid te krijgen in een moeilijke situatie of bij een lastige keuze die je moet maken in de liefde. In alle gevallen is het advies van dit medium voor jouw liefde of relatie geheel vrijblijvend.

mediumonline bellen

Wat is een empathisch medium?

Een empathisch medium is iemand die zich kan inleven in een ander en die dus kan begrijpen waar een ander mee bezig is. Het empathisch medium heeft hierbij een sterke verbinding met de ander, waardoor het mogelijk is om zich goed in te leven. Een empathisch medium is niet hetzelfde als een paragnost. Een paragnost maakt gebruik van empathische waarnemingen om de toekomst te voorspellen.

Een empathisch medium heeft dus een sterke verbinding met jou. Dit betekent dat het empathisch medium jou heel goed kan begrijpen. Hierdoor is het ook voor dit medium mogelijk om helder te krijgen wat er precies aan de hand is. Aan de hand hiervan zal het empathisch medium met jou een gesprek aangaan, waarin zij jou advies geven over een bepaalde situatie.

Een luisterend oor van een spiritueel coach

Een empathisch medium, een heldervoelend medium of een van de andere online mediums kunnen jou ook een luisterend oor bieden. Een luisterend oor wil eigenlijk zeggen dat je iemand hebt die naar je luistert en die begrijpt wat je meemaakt.

Het is zo dat een luisterend oor jou kan helpen met problemen. Dit komt omdat het fijn kan zijn om even iemand te hebben die naar je luistert en die begrijpt wat je doormaakt. Je hoeft hierbij niet bang te zijn dat er iets verkeerds gezegd wordt, want een luisterend oor geeft alleen maar advies als jij hierom vraagt. Een luisterend oor is dus iemand die naar je luistert en die begrijpt wat je doormaakt. Aan de hand hiervan zal het luisterend oor met jou een gesprek aangaan, waarin zij jou advies geven over een bepaalde situatie. Het kan heel fijn zijn als een online medium jou een luisterend oor bieden, zij voelen, zien of weten meer wat een situatie waardoor zij jou helpen met inzichten.

Een kaartlegging door een online medium

Vaak is het zo dat een spiritueel leraar bepaalde hulpmiddelen gebruikt tijdens een consult om tot verdere inzichten en antwoorden te komen. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat lenormandkaarten begeleiden tijdens het gesprek. Lenormand kaarten zijn een soort tarotkaarten, maar dan met een andere betekenis. Een lenormand kaartlegging is een methode die gebruikt wordt bij het geven van advies.

Lenormand kaarten kunnen heel erg fijn zijn bij het geven van advies. Aan de hand hiervan kan het online medium precies zien wat er aan de hand is en welk advies zij jou moeten geven. Lenormand kaarten bestaan uit 36 verschillende kaarten, die allemaal een bepaalde betekenis hebben.

Naast de lenormand kaarten kunnen ook tarot kaarten worden gebruikt tijdens een consult. Tarot kaarten zijn meer gericht op de toekomst, terwijl lenormand kaarten meer in het hier en nu zijn. Aan de hand van tarot kaarten kan een online medium advies geven over bijvoorbeeld een bepaalde keuze die je moet maken of over een bepaalde situatie.

Ook engelenkaarten kunnen worden gebruikt tijdens een consult. Bij de engelenkaarten is het zo dat er boodschappen door engelen worden doorgegeven. Aan de hand hiervan kan een online medium advies geven over een bepaalde situatie of problemen die je hebt. Engelenkaarten zijn erg fijn voor mensen die op zoek zijn naar rust en balans in hun leven.

Een kaartlegging door een online medium is dus heel erg fijn, omdat deze methode heel veel inzicht kan geven in verschillende situaties.

Online mediums voorspellen jouw toekomst voorspellen

Wil jij dat een online medium een blik in de toekomst werpt voor jou, ook dat is mogelijk! Een betrouwbaar medium kan jou namelijk vertellen wat er in de toekomst gaat gebeuren. Het is zo dat online mediums vaak dingen voelen, zien of weten die wij mensen niet kunnen. Aan de hand hiervan kunnen zij jou vertellen wat er in de toekomst gaat gebeuren.

Een online medium kan jou dus helpen met het voorspellen van de toekomst. Dit is heel erg fijn, omdat je hierdoor weet wat er gaat gebeuren. Je kunt hierdoor ook beter voorbereid zijn op wat er gaat komen. Een online medium kan je helpen met het voorspellen van de toekomst, maar het is wel belangrijk dat je weet dat dit niet 100% correct hoeft te zijn.

Het spiritueel coachen van de online mediums op het gebied van de toekomst kan erg fijn zijn. Bij deze professionele begeleiding weet je wat de beste manier is om te reageren op bepaalde situaties die jou zullen overkomen in de toekomst.

Online mediums voor een fotoreading

Bij online mediums kun je naast spirituele inzichten ook terecht voor een fotoreading. Online mediums geven een fotoreading door naar een bepaalde foto te kijken en hier vervolgens een boodschap in te zien. Deze boodschap is voor jou bedoeld en kan erg waardevol zijn.

Een fotoreading van online mediums is dus heel erg fijn, omdat je hierdoor een boodschap krijgt die speciaal voor jou is bedoeld. Deze boodschap kan heel erg waardevol zijn en je kan er veel inzicht mee krijgen. Fotoreading kan worden uitgevoerd voor een persoon, maar kan ook gaan over een bepaalde plek. Online mediums kunnen hierdoor adviseren over een bepaalde plek die jij wilt bezoeken of over een huis dat je wilt kopen.

Contact met een overleden dierbare

Online mediums kunnen voor jou ook contact met een overleden dierbare maken. Dit kan jou helpen bij het verwerken van het verlies. Contact met een overleden dierbare is heel erg fijn, omdat jij hierdoor weet dat je niet alleen bent. Je kunt hierdoor ook rust vinden in het weten dat je dierbare bij je is.

Het kan zijn dat je nog vragen hebt aan een overleden dierbare of dat je wil weten of alles goed gaat met hen. Aan de hand van contact met een overleden dierbare kunnenn online mediums dit voor jou uitzoeken en je hierover adviseren. Online mediums kunnen contact leggen met een overleden partner, maar ook met je overleden ouders, kinderen of vrienden. Heel erg fijn, want zo ben je nooit alleen!

mediumonline chat

De voordelen van online mediums

Een ervaren medium online heeft vele voordelen. Het grootste voordeel is natuurlijk dat jij thuis niet weg hoeft om in gesprek te komen met iemand met een heldervoelende gave, een invoelend vermogen of de iemand die telepathisch genoemd wordt. Je kan heel eenvoudig vanuit huis in contact komen met iemand met paranormale gaven.

Het is ook zo dat je met een medium online in gesprek komt, terwijl jij zelf in jouw vertrouwde omgeving bent. Dit kan jou helpen om je beter te voelen en makkelijker open te staan voor wat het medium online met je gaat delen. Je kan op ieder gewenst moment van de dag in contact komen met een online medium. Zij staan namelijk de gehele dag voor voor jou klaar om jou antwoorden te geven op de vragen die jij hebt.

Een ander groot voordeel van een medium online is dat dit heel erg discreet is. Er komt namelijk geen bezoek aan je deur, waardoor niet iedereen weet dat je een medium raadpleegt. Dit is heel erg fijn voor mensen die niet willen dat anderen weten dat zij dit soort hulp inschakelen. Het kan zijn dat zij hiertegen een bepaalde kijk hebben of dat zij bang zijn voor wat anderen ervan kunnen vinden. Discretie is dan ook echt een groot voordeel van online mediums. Je hoeft je niet te verantwoorden voor je keuzes en kan op een fijne en veilige manier gebruik maken van de hulp die online mediums bieden.

Online mediums zijn er in allerlei soorten en maten. Je hebt dan ook heel erg veel keuzes. Het is belangrijk om een medium te kiezen die bij je past, waar jij je prettig bij voelt.

Kies voor een van de online mediums die bij jou past

Medium Annelies, medium Valentine, medium Chantal, medium John, medium Nina, medium Anna, medium Stientje, medium Xinia, medium Yuorah, medium Desteny, medium Isha, medium Ellize, medium Louisa, medium Gazali, medium Shar, medium Evs, medium Peter Hernani, medium Petrus, medium Mina, medium Olga en zo kunnen we nog veel lang door gaan met dit rijtje.. Je vindt heel erg veel online mediums bij de Nieuwe Tijd!

Door de keuze van een ervaren medium is het belangrijk dat jij kiest voor een medium die ook echt bij jou past! Je moet je namelijk goed op je gemak voelen bij een medium wanneer je een consult start. Dit is belangrijk zodat je ook echt alles durft te vertellen aan het medium. Wanneer je je niet op je gemak voelt, is de kans groot dat je minder makkelijk over bepaalde dingen praat of vragen stelt.

Het is zo dat er bij alle online mediums een korte omschrijving staat, op basis hiervan kun je een keuze maken met wie jij heldere gesprekken wil voeren. Voorbeelden zijn:

 • Hallo lieve mensen, ik geef liefdevol inzichten om ..
 • Hallo lieve mensen, ik ben medium die jou zuivere antwoorden geeft op..
 • Hallo lieve mensen, ik ben spiritueel adviseur, heldervoelend en helderziend. Met mijn heldervoelendheid kijk ik…
 • Hallo lieve mensen, ik doe lenormand kaartlegging om inzicht te krijgen in.. samen met het menselijk bewustzijn help ik..
 • Hallo lieve mensen, ik geef spiritueel advies op het gebied van..
 • Hallo, ik ben medium.. Ik geef graag klaarheid over.. Ik heb enorme levenservaring dus..
 • Hallo, ik ben medium.. Ik ben een krachtig, hoogbewust, medium lichtwerker en help jou met..

Op basis van deze informatie, kun jij een keuze maken met wie jij een consult wil starten. Er zijn verschillende aspecten waar je rekening mee moet houden bij de keuze, dit is afhankelijk van de vragen die jij graag zou willen stellen.

Contact met een medium online

Je kan met een mediumonline op verschillende manieren in contact komen, het is mogelijk om te bellen, te chatten of via de e-mail in contact te komen met een medium online. Voor contact met een medium online is het belangrijk dat je credits aanschaft, met deze credits kun je het consult met medium naar keuze betalen.

Vanuit Nederland kost telefonisch contact met een medium online 90 cpm, in België is dit 150 cpm. Onze mediums en paragnosten staan de gehele dag door voor jou klaar, zodat jij op ieder gewenst moment de vragen kan stellen die jij hebt.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612