Mediumonline

Met en mediumonline kun jij contact opnemen wanneer jij vragen hebt waarop je graag antwoorden zou willen hebben. In deze tijd krijgen we allemaal te maken met allerlei veranderingen. Zo ook in ons dagelijks leven, op het werk en in onze relaties. Soms is het prettig om even te kunnen praten over je ervaringen en vragen te kunnen stellen.

Een ervaren medium kan over diverse paranormale gaven beschikken waardoor ze zullen fungeren als doorgeefluik. Een medium kan namelijk contact maken met andere entiteiten, geesten, overledenen en engelen. Zij kunnen je door middel van een reading in contact brengen met deze wezens of entiteiten om zo te komen tot meer inzicht in bepaalde levensgebieden.

Tijdens een reading is het mogelijk om vragen te stellen over diverse levensgebieden, denk hierbij aan:

 • Relaties
 • Werk
 • Gezondheid
 • Financiën
 • Persoonlijke groei
 • Spiritualiteit
 • Enz.

Wanneer je vragen hebt over een bepaald onderwerp, zal het medium deze voorleggen aan de geest of engel die aanwezig is. Zij kunnen je dan uitleggen waarom bepaalde dingen zich in je leven afspelen en wat je hieraan kunt doen.

Mediumonline

De gaven van online medium

Een online medium kan helderziend, helderhorend, helderwetend of heldervoelend zijn. Deze gaven zijn niet iedereen gegeven en hangen af van de sterkte van het medium. Soms kan een medium beschikken over verschillende paranormale gaven, soms heeft iemand er maar één. Ook is het zo dat een online medium vaak gespecialiseerd is in bepaalde zaken, zo kan de ene het beste spirituele inzichten geven op het gebied van liefde en relatie, terwijl een ander juist heel goed de toekomst kan voorspellen.

Wanneer jij contact wil opnemen met een online medium is het belangrijk dat je weet wat de paranormale gaven van een online medium inhouden, zodat je ook weet op welke manieren zij jou kunnen helpen.

Wat is een helderziend medium?

Een helderziend medium kan helderziende waarnemingen doen. Helderziende waarnemingen zijn waarnemingen die niet via de normale zintuigen kunnen worden waargenomen. Het helderziend medium kan deze waarnemingen doen in beelden. Een helderziend medium is niet hetzelfde als een waarzegster. Een waarzegster maakt doorgaans gebruik van tarotkaarten, runen of andere voorspellende middelen om de toekomst te voorspellen. Een helderziende medium maakt geen gebruik van voorspellende middelen, maar krijgt de informatie door middel van een helderziende waarneming.

Helderziende medium of paragnosten kunnen ook contact maken met overleden personen. Zij kunnen jou dan door middel van een reading in contact brengen met deze wezens of entiteiten om zo te komen tot meer inzicht in bepaalde levensgebieden.

Wat is een helderhorend medium?

Een spiritueel coach kan ook helderhorend zijn. Een helderhorend medium is iemand die geluiden hoort. De geluiden die een helderhorend medium kan horen verschillen van vorm. Het helderhorend medium kan stemmen horen die niet fysiek aanwezig zijn. Deze stemmen kunnen van engelen, overledenen of andere entiteiten afkomstig zijn.

Wat is een helderwetend medium?

Een helderwetend medium wordt ook wel een hoogbewust medium genoemd. Een helderwetend medium is iemand die wijsheid en inzicht heeft in bepaalde situaties. Dit inzicht komt niet uit boeken of andere bronnen, maar wordt doorgegeven vanuit een hogere macht.

Om deze reden kan een helderwetend medium jou onder andere op het gebied van liefde spiritueel adviseren, dit wordt ook wel telepathisch genoemd. Een helderwetend medium weet namelijk dingen over anderen, over een situatie en de uitkomst van een situatie. Dit inzicht kan een helderwetend medium geven doordat ze contact hebben met engelen of overledenen. Deze wezens kunnen een hoogbewust medium dus adviseren en wijzen op bepaalde punten.

Wat is een heldervoelend medium?

Iemand met een heldervoelende gave wordt een heldervoelend medium genoemd. Door de heldervoelende gave is het zo dat het heldervoelend medium bepaalde dingen kan voelen. Dit kan gaan over een lichamelijke sensatie, maar ook over emoties of andere gevoelens. Een paragnost maakt gebruik van heldervoelende waarnemingen om de toekomst te voorspellen.

Een heldervoelend medium heeft een groot invoelend vermogen. Dit komt omdat zij de energie van anderen kunnen aanvoelen, maar ook de energie van een situatie. Een heldervoelend medium voelt dus aan of iemand wel of niet goed is voor jou en of een bepaalde situatie positief of negatief zal uitpakken. Het is zo dat de hulp van een heldervoelend medium jou kan helpen bij relatieproblemen. Een heldervoelend medium zal namelijk de emoties en energie van een ander kunnen voelen. Aan de hand hiervan kan het heldervoelend medium jou adviseren of iemand wel of niet goed is voor je.

Een intuitief hooggevoelig medium voor de liefde/relatie

Voor heldere gesprekken over de liefde of over jouw relatie kun je terecht bij een intuitief hooggevoelig medium, die zich richt op de liefde. Dit medium kan je helpen helderheid te krijgen in een moeilijke situatie of bij een lastige keuze die je moet maken in de liefde. In alle gevallen is het advies van dit medium voor jouw liefde of relatie geheel vrijblijvend.

mediumonline bellen

Wat is een empathisch medium?

Een empathisch medium is iemand die zich kan inleven in een ander en die dus kan begrijpen waar een ander mee bezig is. Het empathisch medium heeft hierbij een sterke verbinding met de ander, waardoor het mogelijk is om zich goed in te leven. Een empathisch medium is niet hetzelfde als een paragnost. Een paragnost maakt gebruik van empathische waarnemingen om de toekomst te voorspellen.

Een empathisch medium heeft dus een sterke verbinding met jou. Dit betekent dat het empathisch medium jou heel goed kan begrijpen. Hierdoor is het ook voor dit medium mogelijk om helder te krijgen wat er precies aan de hand is. Aan de hand hiervan zal het empathisch medium met jou een gesprek aangaan, waarin zij jou advies geven over een bepaalde situatie.

Een luisterend oor van een spiritueel coach

Een empathisch medium, een heldervoelend medium of een van de andere online mediums kunnen jou ook een luisterend oor bieden. Een luisterend oor wil eigenlijk zeggen dat je iemand hebt die naar je luistert en die begrijpt wat je meemaakt.

Het is zo dat een luisterend oor jou kan helpen met problemen. Dit komt omdat het fijn kan zijn om even iemand te hebben die naar je luistert en die begrijpt wat je doormaakt. Je hoeft hierbij niet bang te zijn dat er iets verkeerds gezegd wordt, want een luisterend oor geeft alleen maar advies als jij hierom vraagt. Een luisterend oor is dus iemand die naar je luistert en die begrijpt wat je doormaakt. Aan de hand hiervan zal het luisterend oor met jou een gesprek aangaan, waarin zij jou advies geven over een bepaalde situatie. Het kan heel fijn zijn als een online medium jou een luisterend oor bieden, zij voelen, zien of weten meer wat een situatie waardoor zij jou helpen met inzichten.

Een kaartlegging door een online medium

Vaak is het zo dat een spiritueel leraar bepaalde hulpmiddelen gebruikt tijdens een consult om tot verdere inzichten en antwoorden te komen. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat lenormandkaarten begeleiden tijdens het gesprek. Lenormand kaarten zijn een soort tarotkaarten, maar dan met een andere betekenis. Een lenormand kaartlegging is een methode die gebruikt wordt bij het geven van advies.

Lenormand kaarten kunnen heel erg fijn zijn bij het geven van advies. Aan de hand hiervan kan het online medium precies zien wat er aan de hand is en welk advies zij jou moeten geven. Lenormand kaarten bestaan uit 36 verschillende kaarten, die allemaal een bepaalde betekenis hebben.

Naast de lenormand kaarten kunnen ook tarot kaarten worden gebruikt tijdens een consult. Tarot kaarten zijn meer gericht op de toekomst, terwijl lenormand kaarten meer in het hier en nu zijn. Aan de hand van tarot kaarten kan een online medium advies geven over bijvoorbeeld een bepaalde keuze die je moet maken of over een bepaalde situatie.

Ook engelenkaarten kunnen worden gebruikt tijdens een consult. Bij de engelenkaarten is het zo dat er boodschappen door engelen worden doorgegeven. Aan de hand hiervan kan een online medium advies geven over een bepaalde situatie of problemen die je hebt. Engelenkaarten zijn erg fijn voor mensen die op zoek zijn naar rust en balans in hun leven.

Een kaartlegging door een online medium is dus heel erg fijn, omdat deze methode heel veel inzicht kan geven in verschillende situaties.

Online mediums voorspellen jouw toekomst voorspellen

Wil jij dat een online medium een blik in de toekomst werpt voor jou, ook dat is mogelijk! Een betrouwbaar medium kan jou namelijk vertellen wat er in de toekomst gaat gebeuren. Het is zo dat online mediums vaak dingen voelen, zien of weten die wij mensen niet kunnen. Aan de hand hiervan kunnen zij jou vertellen wat er in de toekomst gaat gebeuren.

Een online medium kan jou dus helpen met het voorspellen van de toekomst. Dit is heel erg fijn, omdat je hierdoor weet wat er gaat gebeuren. Je kunt hierdoor ook beter voorbereid zijn op wat er gaat komen. Een online medium kan je helpen met het voorspellen van de toekomst, maar het is wel belangrijk dat je weet dat dit niet 100% correct hoeft te zijn.

Het spiritueel coachen van de online mediums op het gebied van de toekomst kan erg fijn zijn. Bij deze professionele begeleiding weet je wat de beste manier is om te reageren op bepaalde situaties die jou zullen overkomen in de toekomst.

Online mediums voor een fotoreading

Bij online mediums kun je naast spirituele inzichten ook terecht voor een fotoreading. Online mediums geven een fotoreading door naar een bepaalde foto te kijken en hier vervolgens een boodschap in te zien. Deze boodschap is voor jou bedoeld en kan erg waardevol zijn.

Een fotoreading van online mediums is dus heel erg fijn, omdat je hierdoor een boodschap krijgt die speciaal voor jou is bedoeld. Deze boodschap kan heel erg waardevol zijn en je kan er veel inzicht mee krijgen. Fotoreading kan worden uitgevoerd voor een persoon, maar kan ook gaan over een bepaalde plek. Online mediums kunnen hierdoor adviseren over een bepaalde plek die jij wilt bezoeken of over een huis dat je wilt kopen.

Contact met een overleden dierbare

Online mediums kunnen voor jou ook contact met een overleden dierbare maken. Dit kan jou helpen bij het verwerken van het verlies. Contact met een overleden dierbare is heel erg fijn, omdat jij hierdoor weet dat je niet alleen bent. Je kunt hierdoor ook rust vinden in het weten dat je dierbare bij je is.

Het kan zijn dat je nog vragen hebt aan een overleden dierbare of dat je wil weten of alles goed gaat met hen. Aan de hand van contact met een overleden dierbare kunnenn online mediums dit voor jou uitzoeken en je hierover adviseren. Online mediums kunnen contact leggen met een overleden partner, maar ook met je overleden ouders, kinderen of vrienden. Heel erg fijn, want zo ben je nooit alleen!

mediumonline chat

De voordelen van online mediums

Een ervaren medium online heeft vele voordelen. Het grootste voordeel is natuurlijk dat jij thuis niet weg hoeft om in gesprek te komen met iemand met een heldervoelende gave, een invoelend vermogen of de iemand die telepathisch genoemd wordt. Je kan heel eenvoudig vanuit huis in contact komen met iemand met paranormale gaven.

Het is ook zo dat je met een medium online in gesprek komt, terwijl jij zelf in jouw vertrouwde omgeving bent. Dit kan jou helpen om je beter te voelen en makkelijker open te staan voor wat het medium online met je gaat delen. Je kan op ieder gewenst moment van de dag in contact komen met een online medium. Zij staan namelijk de gehele dag voor voor jou klaar om jou antwoorden te geven op de vragen die jij hebt.

Een ander groot voordeel van een medium online is dat dit heel erg discreet is. Er komt namelijk geen bezoek aan je deur, waardoor niet iedereen weet dat je een medium raadpleegt. Dit is heel erg fijn voor mensen die niet willen dat anderen weten dat zij dit soort hulp inschakelen. Het kan zijn dat zij hiertegen een bepaalde kijk hebben of dat zij bang zijn voor wat anderen ervan kunnen vinden. Discretie is dan ook echt een groot voordeel van online mediums. Je hoeft je niet te verantwoorden voor je keuzes en kan op een fijne en veilige manier gebruik maken van de hulp die online mediums bieden.

Online mediums zijn er in allerlei soorten en maten. Je hebt dan ook heel erg veel keuzes. Het is belangrijk om een medium te kiezen die bij je past, waar jij je prettig bij voelt.

Kies voor een van de online mediums die bij jou past

Medium Annelies, medium Valentine, medium Chantal, medium John, medium Nina, medium Anna, medium Stientje, medium Xinia, medium Yuorah, medium Desteny, medium Isha, medium Ellize, medium Louisa, medium Gazali, medium Shar, medium Evs, medium Peter Hernani, medium Petrus, medium Mina, medium Olga en zo kunnen we nog veel lang door gaan met dit rijtje.. Je vindt heel erg veel online mediums bij de Nieuwe Tijd!

Door de keuze van een ervaren medium is het belangrijk dat jij kiest voor een medium die ook echt bij jou past! Je moet je namelijk goed op je gemak voelen bij een medium wanneer je een consult start. Dit is belangrijk zodat je ook echt alles durft te vertellen aan het medium. Wanneer je je niet op je gemak voelt, is de kans groot dat je minder makkelijk over bepaalde dingen praat of vragen stelt.

Het is zo dat er bij alle online mediums een korte omschrijving staat, op basis hiervan kun je een keuze maken met wie jij heldere gesprekken wil voeren. Voorbeelden zijn:

 • Hallo lieve mensen, ik geef liefdevol inzichten om ..
 • Hallo lieve mensen, ik ben medium die jou zuivere antwoorden geeft op..
 • Hallo lieve mensen, ik ben spiritueel adviseur, heldervoelend en helderziend. Met mijn heldervoelendheid kijk ik…
 • Hallo lieve mensen, ik doe lenormand kaartlegging om inzicht te krijgen in.. samen met het menselijk bewustzijn help ik..
 • Hallo lieve mensen, ik geef spiritueel advies op het gebied van..
 • Hallo, ik ben medium.. Ik geef graag klaarheid over.. Ik heb enorme levenservaring dus..
 • Hallo, ik ben medium.. Ik ben een krachtig, hoogbewust, medium lichtwerker en help jou met..

Op basis van deze informatie, kun jij een keuze maken met wie jij een consult wil starten. Er zijn verschillende aspecten waar je rekening mee moet houden bij de keuze, dit is afhankelijk van de vragen die jij graag zou willen stellen.

Contact met een medium online

Je kan met een mediumonline op verschillende manieren in contact komen, het is mogelijk om te bellen, te chatten of via de e-mail in contact te komen met een medium online. Voor contact met een medium online is het belangrijk dat je credits aanschaft, met deze credits kun je het consult met medium naar keuze betalen.

Vanuit Nederland kost telefonisch contact met een medium online 90 cpm, in België is dit 150 cpm. Onze mediums en paragnosten staan de gehele dag door voor jou klaar, zodat jij op ieder gewenst moment de vragen kan stellen die jij hebt.