Mediumonline

Met en mediumonline kun jij contact opnemen wanneer jij vragen hebt waarop je graag antwoorden zou willen hebben. In deze tijd krijgen we allemaal te maken met allerlei veranderingen. Zo ook in ons dagelijks leven, op het werk en in onze relaties. Soms is het prettig om even te kunnen praten over je ervaringen en vragen te kunnen stellen.

Een ervaren medium kan over diverse paranormale gaven beschikken waardoor ze zullen fungeren als doorgeefluik. Een medium kan namelijk contact maken met andere entiteiten, geesten, overledenen en engelen. Zij kunnen je door middel van een reading in contact brengen met deze wezens of entiteiten om zo te komen tot meer inzicht in bepaalde levensgebieden.

Tijdens een reading is het mogelijk om vragen te stellen over diverse levensgebieden, denk hierbij aan:

 • Relaties
 • Werk
 • Gezondheid
 • Financiën
 • Persoonlijke groei
 • Spiritualiteit
 • Enz.

Wanneer je vragen hebt over een bepaald onderwerp, zal het medium deze voorleggen aan de geest of engel die aanwezig is. Zij kunnen je dan uitleggen waarom bepaalde dingen zich in je leven afspelen en wat je hieraan kunt doen.

Mediumonline

De gaven van online medium

Een online medium kan helderziend, helderhorend, helderwetend of heldervoelend zijn. Deze gaven zijn niet iedereen gegeven en hangen af van de sterkte van het medium. Soms kan een medium beschikken over verschillende paranormale gaven, soms heeft iemand er maar één. Ook is het zo dat een online medium vaak gespecialiseerd is in bepaalde zaken, zo kan de ene het beste spirituele inzichten geven op het gebied van liefde en relatie, terwijl een ander juist heel goed de toekomst kan voorspellen.

Wanneer jij contact wil opnemen met een online medium is het belangrijk dat je weet wat de paranormale gaven van een online medium inhouden, zodat je ook weet op welke manieren zij jou kunnen helpen.

Wat is een helderziend medium?

Een helderziend medium kan helderziende waarnemingen doen. Helderziende waarnemingen zijn waarnemingen die niet via de normale zintuigen kunnen worden waargenomen. Het helderziend medium kan deze waarnemingen doen in beelden. Een helderziend medium is niet hetzelfde als een waarzegster. Een waarzegster maakt doorgaans gebruik van tarotkaarten, runen of andere voorspellende middelen om de toekomst te voorspellen. Een helderziende medium maakt geen gebruik van voorspellende middelen, maar krijgt de informatie door middel van een helderziende waarneming.

Helderziende medium of paragnosten kunnen ook contact maken met overleden personen. Zij kunnen jou dan door middel van een reading in contact brengen met deze wezens of entiteiten om zo te komen tot meer inzicht in bepaalde levensgebieden.

Wat is een helderhorend medium?

Een spiritueel coach kan ook helderhorend zijn. Een helderhorend medium is iemand die geluiden hoort. De geluiden die een helderhorend medium kan horen verschillen van vorm. Het helderhorend medium kan stemmen horen die niet fysiek aanwezig zijn. Deze stemmen kunnen van engelen, overledenen of andere entiteiten afkomstig zijn.

Wat is een helderwetend medium?

Een helderwetend medium wordt ook wel een hoogbewust medium genoemd. Een helderwetend medium is iemand die wijsheid en inzicht heeft in bepaalde situaties. Dit inzicht komt niet uit boeken of andere bronnen, maar wordt doorgegeven vanuit een hogere macht.

Om deze reden kan een helderwetend medium jou onder andere op het gebied van liefde spiritueel adviseren, dit wordt ook wel telepathisch genoemd. Een helderwetend medium weet namelijk dingen over anderen, over een situatie en de uitkomst van een situatie. Dit inzicht kan een helderwetend medium geven doordat ze contact hebben met engelen of overledenen. Deze wezens kunnen een hoogbewust medium dus adviseren en wijzen op bepaalde punten.

Wat is een heldervoelend medium?

Iemand met een heldervoelende gave wordt een heldervoelend medium genoemd. Door de heldervoelende gave is het zo dat het heldervoelend medium bepaalde dingen kan voelen. Dit kan gaan over een lichamelijke sensatie, maar ook over emoties of andere gevoelens. Een paragnost maakt gebruik van heldervoelende waarnemingen om de toekomst te voorspellen.

Een heldervoelend medium heeft een groot invoelend vermogen. Dit komt omdat zij de energie van anderen kunnen aanvoelen, maar ook de energie van een situatie. Een heldervoelend medium voelt dus aan of iemand wel of niet goed is voor jou en of een bepaalde situatie positief of negatief zal uitpakken. Het is zo dat de hulp van een heldervoelend medium jou kan helpen bij relatieproblemen. Een heldervoelend medium zal namelijk de emoties en energie van een ander kunnen voelen. Aan de hand hiervan kan het heldervoelend medium jou adviseren of iemand wel of niet goed is voor je.

Een intuitief hooggevoelig medium voor de liefde/relatie

Voor heldere gesprekken over de liefde of over jouw relatie kun je terecht bij een intuitief hooggevoelig medium, die zich richt op de liefde. Dit medium kan je helpen helderheid te krijgen in een moeilijke situatie of bij een lastige keuze die je moet maken in de liefde. In alle gevallen is het advies van dit medium voor jouw liefde of relatie geheel vrijblijvend.

mediumonline bellen

Wat is een empathisch medium?

Een empathisch medium is iemand die zich kan inleven in een ander en die dus kan begrijpen waar een ander mee bezig is. Het empathisch medium heeft hierbij een sterke verbinding met de ander, waardoor het mogelijk is om zich goed in te leven. Een empathisch medium is niet hetzelfde als een paragnost. Een paragnost maakt gebruik van empathische waarnemingen om de toekomst te voorspellen.

Een empathisch medium heeft dus een sterke verbinding met jou. Dit betekent dat het empathisch medium jou heel goed kan begrijpen. Hierdoor is het ook voor dit medium mogelijk om helder te krijgen wat er precies aan de hand is. Aan de hand hiervan zal het empathisch medium met jou een gesprek aangaan, waarin zij jou advies geven over een bepaalde situatie.

Een luisterend oor van een spiritueel coach

Een empathisch medium, een heldervoelend medium of een van de andere online mediums kunnen jou ook een luisterend oor bieden. Een luisterend oor wil eigenlijk zeggen dat je iemand hebt die naar je luistert en die begrijpt wat je meemaakt.

Het is zo dat een luisterend oor jou kan helpen met problemen. Dit komt omdat het fijn kan zijn om even iemand te hebben die naar je luistert en die begrijpt wat je doormaakt. Je hoeft hierbij niet bang te zijn dat er iets verkeerds gezegd wordt, want een luisterend oor geeft alleen maar advies als jij hierom vraagt. Een luisterend oor is dus iemand die naar je luistert en die begrijpt wat je doormaakt. Aan de hand hiervan zal het luisterend oor met jou een gesprek aangaan, waarin zij jou advies geven over een bepaalde situatie. Het kan heel fijn zijn als een online medium jou een luisterend oor bieden, zij voelen, zien of weten meer wat een situatie waardoor zij jou helpen met inzichten.

Een kaartlegging door een online medium

Vaak is het zo dat een spiritueel leraar bepaalde hulpmiddelen gebruikt tijdens een consult om tot verdere inzichten en antwoorden te komen. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat lenormandkaarten begeleiden tijdens het gesprek. Lenormand kaarten zijn een soort tarotkaarten, maar dan met een andere betekenis. Een lenormand kaartlegging is een methode die gebruikt wordt bij het geven van advies.

Lenormand kaarten kunnen heel erg fijn zijn bij het geven van advies. Aan de hand hiervan kan het online medium precies zien wat er aan de hand is en welk advies zij jou moeten geven. Lenormand kaarten bestaan uit 36 verschillende kaarten, die allemaal een bepaalde betekenis hebben.

Naast de lenormand kaarten kunnen ook tarot kaarten worden gebruikt tijdens een consult. Tarot kaarten zijn meer gericht op de toekomst, terwijl lenormand kaarten meer in het hier en nu zijn. Aan de hand van tarot kaarten kan een online medium advies geven over bijvoorbeeld een bepaalde keuze die je moet maken of over een bepaalde situatie.

Ook engelenkaarten kunnen worden gebruikt tijdens een consult. Bij de engelenkaarten is het zo dat er boodschappen door engelen worden doorgegeven. Aan de hand hiervan kan een online medium advies geven over een bepaalde situatie of problemen die je hebt. Engelenkaarten zijn erg fijn voor mensen die op zoek zijn naar rust en balans in hun leven.

Een kaartlegging door een online medium is dus heel erg fijn, omdat deze methode heel veel inzicht kan geven in verschillende situaties.

Online mediums voorspellen jouw toekomst voorspellen

Wil jij dat een online medium een blik in de toekomst werpt voor jou, ook dat is mogelijk! Een betrouwbaar medium kan jou namelijk vertellen wat er in de toekomst gaat gebeuren. Het is zo dat online mediums vaak dingen voelen, zien of weten die wij mensen niet kunnen. Aan de hand hiervan kunnen zij jou vertellen wat er in de toekomst gaat gebeuren.

Een online medium kan jou dus helpen met het voorspellen van de toekomst. Dit is heel erg fijn, omdat je hierdoor weet wat er gaat gebeuren. Je kunt hierdoor ook beter voorbereid zijn op wat er gaat komen. Een online medium kan je helpen met het voorspellen van de toekomst, maar het is wel belangrijk dat je weet dat dit niet 100% correct hoeft te zijn.

Het spiritueel coachen van de online mediums op het gebied van de toekomst kan erg fijn zijn. Bij deze professionele begeleiding weet je wat de beste manier is om te reageren op bepaalde situaties die jou zullen overkomen in de toekomst.

Online mediums voor een fotoreading

Bij online mediums kun je naast spirituele inzichten ook terecht voor een fotoreading. Online mediums geven een fotoreading door naar een bepaalde foto te kijken en hier vervolgens een boodschap in te zien. Deze boodschap is voor jou bedoeld en kan erg waardevol zijn.

Een fotoreading van online mediums is dus heel erg fijn, omdat je hierdoor een boodschap krijgt die speciaal voor jou is bedoeld. Deze boodschap kan heel erg waardevol zijn en je kan er veel inzicht mee krijgen. Fotoreading kan worden uitgevoerd voor een persoon, maar kan ook gaan over een bepaalde plek. Online mediums kunnen hierdoor adviseren over een bepaalde plek die jij wilt bezoeken of over een huis dat je wilt kopen.

Contact met een overleden dierbare

Online mediums kunnen voor jou ook contact met een overleden dierbare maken. Dit kan jou helpen bij het verwerken van het verlies. Contact met een overleden dierbare is heel erg fijn, omdat jij hierdoor weet dat je niet alleen bent. Je kunt hierdoor ook rust vinden in het weten dat je dierbare bij je is.

Het kan zijn dat je nog vragen hebt aan een overleden dierbare of dat je wil weten of alles goed gaat met hen. Aan de hand van contact met een overleden dierbare kunnenn online mediums dit voor jou uitzoeken en je hierover adviseren. Online mediums kunnen contact leggen met een overleden partner, maar ook met je overleden ouders, kinderen of vrienden. Heel erg fijn, want zo ben je nooit alleen!

mediumonline chat

De voordelen van online mediums

Een ervaren medium online heeft vele voordelen. Het grootste voordeel is natuurlijk dat jij thuis niet weg hoeft om in gesprek te komen met iemand met een heldervoelende gave, een invoelend vermogen of de iemand die telepathisch genoemd wordt. Je kan heel eenvoudig vanuit huis in contact komen met iemand met paranormale gaven.

Het is ook zo dat je met een medium online in gesprek komt, terwijl jij zelf in jouw vertrouwde omgeving bent. Dit kan jou helpen om je beter te voelen en makkelijker open te staan voor wat het medium online met je gaat delen. Je kan op ieder gewenst moment van de dag in contact komen met een online medium. Zij staan namelijk de gehele dag voor voor jou klaar om jou antwoorden te geven op de vragen die jij hebt.

Een ander groot voordeel van een medium online is dat dit heel erg discreet is. Er komt namelijk geen bezoek aan je deur, waardoor niet iedereen weet dat je een medium raadpleegt. Dit is heel erg fijn voor mensen die niet willen dat anderen weten dat zij dit soort hulp inschakelen. Het kan zijn dat zij hiertegen een bepaalde kijk hebben of dat zij bang zijn voor wat anderen ervan kunnen vinden. Discretie is dan ook echt een groot voordeel van online mediums. Je hoeft je niet te verantwoorden voor je keuzes en kan op een fijne en veilige manier gebruik maken van de hulp die online mediums bieden.

Online mediums zijn er in allerlei soorten en maten. Je hebt dan ook heel erg veel keuzes. Het is belangrijk om een medium te kiezen die bij je past, waar jij je prettig bij voelt.

Kies voor een van de online mediums die bij jou past

Medium Annelies, medium Valentine, medium Chantal, medium John, medium Nina, medium Anna, medium Stientje, medium Xinia, medium Yuorah, medium Desteny, medium Isha, medium Ellize, medium Louisa, medium Gazali, medium Shar, medium Evs, medium Peter Hernani, medium Petrus, medium Mina, medium Olga en zo kunnen we nog veel lang door gaan met dit rijtje.. Je vindt heel erg veel online mediums bij de Nieuwe Tijd!

Door de keuze van een ervaren medium is het belangrijk dat jij kiest voor een medium die ook echt bij jou past! Je moet je namelijk goed op je gemak voelen bij een medium wanneer je een consult start. Dit is belangrijk zodat je ook echt alles durft te vertellen aan het medium. Wanneer je je niet op je gemak voelt, is de kans groot dat je minder makkelijk over bepaalde dingen praat of vragen stelt.

Het is zo dat er bij alle online mediums een korte omschrijving staat, op basis hiervan kun je een keuze maken met wie jij heldere gesprekken wil voeren. Voorbeelden zijn:

 • Hallo lieve mensen, ik geef liefdevol inzichten om ..
 • Hallo lieve mensen, ik ben medium die jou zuivere antwoorden geeft op..
 • Hallo lieve mensen, ik ben spiritueel adviseur, heldervoelend en helderziend. Met mijn heldervoelendheid kijk ik…
 • Hallo lieve mensen, ik doe lenormand kaartlegging om inzicht te krijgen in.. samen met het menselijk bewustzijn help ik..
 • Hallo lieve mensen, ik geef spiritueel advies op het gebied van..
 • Hallo, ik ben medium.. Ik geef graag klaarheid over.. Ik heb enorme levenservaring dus..
 • Hallo, ik ben medium.. Ik ben een krachtig, hoogbewust, medium lichtwerker en help jou met..

Op basis van deze informatie, kun jij een keuze maken met wie jij een consult wil starten. Er zijn verschillende aspecten waar je rekening mee moet houden bij de keuze, dit is afhankelijk van de vragen die jij graag zou willen stellen.

Contact met een medium online

Je kan met een mediumonline op verschillende manieren in contact komen, het is mogelijk om te bellen, te chatten of via de e-mail in contact te komen met een medium online. Voor contact met een medium online is het belangrijk dat je credits aanschaft, met deze credits kun je het consult met medium naar keuze betalen.

Vanuit Nederland kost telefonisch contact met een medium online 90 cpm, in België is dit 150 cpm. Onze mediums en paragnosten staan de gehele dag door voor jou klaar, zodat jij op ieder gewenst moment de vragen kan stellen die jij hebt.

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Anita
Beschikbaar
Anita
Box: 20
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Arlette
Ingesprek
Medium Arlette
Box: 10
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Evees
Offline
Evees
Box: 03
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
 
Helderziend, Helderhorend, Helderwetend, Healer, Engelencontact, Dierencontact, Kindercontact, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Koffiediklezen, Tarotlegging, Lenormandlegging, Pendelen. Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid, de weg naar binnen, bronherinneringen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Mo
Offline
Medium Mo
Box: 55
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.