Godinnenkaarten

Online medium

Naast tarotkaarten zijn er meer spirituele kaartendecks. Om antwoorden te krijgen uit het verleden, heden of de toekomst kun je gebruik maken van godinnenkaarten, godinnen orakelkaarten. Deze kaarten zijn verbonden aan sterke vrouwen. Uit verschillende culturen zijn er prachtige afbeeldingen te vinden van godinnen op de godinnenkaarten.

Op de kaarten vind je verschillende afbeeldingen van godinnen. Zo heb je een kaart met de Keltische godin, Romeinse godin, Braziliaanse godin of andere godinnen die zijn afgebeeld op de kaarten. Zij zullen jou helpen bij een juiste reading om nodige inzichten te krijgen.

De godinnen orakelkaarten richten zich voornamelijk op vrouwen, alle boodschappen en betekenissen zijn gericht voor vrouwen. Maar de godinnenkaarten zijn voor mannen ook bruikbaar. De bijbehorende handleiding helpt jou om de kaarten te begrijpen, zo ervaar je de goddelijke magie beter. Deze orakelkaarten zijn onder andere verkrijgbaar van Doreen Virtue.

Godinnen orakelkaarten; de uitleg

Als je de goede raad wilt ontvangen van de godinnen orakelkaarten dan is het goed om te weten wat de bijbehorende beschrijving is er kaart. In totaal bestaat deze kaartenset uit 44 kaarten met allen een eigen afbeelding en een beschrijving of boodschap. De afbeeldingen zijn godinnen uit de Keltische traditie, Egyptische mythologie, Oosterse mythologie of het Boeddhisme. Hieronder worden enkele godinnen orakelkaarten voor jou uitgelegd.

Abundantia

De Romeinse Godin van overvloed moedigt jou aan om jezelf open te stellen. Hierbij wordt je duidelijk gemaakt dat je je geen zorgen hoeft te maken want datgene dat jij nodig hebt is er voor jou.

Aeracura

Deze Keltische godin is van de vruchtbaarheid. Hiermee wordt bedoelt dat ieder begin moeilijk is, maar als je je doel wilt behalen dan hou je vol. Af en toe rust voor jezelf is hiervoor nodig, zodat je daarna weer met genoeg energie en moed verder kan.

Aine

De godin van vruchtbaarheid, liefde en genezing. Deze goddelijke magie laat jou nadenken om je hart te volgen, signalen op te vangen. Maar ook wanneer er eventuele risico’s in jouw leven komen, dat je moet vertrouwen op jezelf en dat dit goed komt.

Artemis

Deze godin is letterlijk de godin van jacht en de maan. Deze beschermen herinnert je er aan dat je niet hoeft te zorgen voor je familie, vrienden of je geliefde. Ook zij worden beschermt door engelen.

Conventina

Deze godin attendeert jou er op dat het tijd is voor ontgifting. Het is aan jou zelf hoe je deze boodschap opvangt op basis van jouw eigen intuïtie. Deze kaart wil jou vertellen dat je je hoofd moet gaan leegmaken. dit kan door een detoxkuur maar ook door meditatie.

Dana

Deze moeder godin waakt over mensen met een aanleg voor lesgeven. Zij wil dat jij niet langer gaat twijfelen over dat jij andere mensen belangrijke lessen kan leren.

Moeder Maria

Deze godin wijst je er op dat onze gebeden wel gehoord worden en dat er antwoorden zullen volgen. Moeder maria staat ook symbool voor het feit dat er een wonder zal gaan gebeuren.

Groene tara

Deze godin vertegenwoordig moed en inzicht in alles wat aards is. Daarbij is het noodzakelijk om te weten dat je niet alleen op de wereld bent en hulp vragen aan anderen kan.

Kuan Yin

Kuan Yin is de Chinese god van genade en troost. Zij maakt je duidelijk dat als jij oordelen over anderen hebt, deze ook over jezelf gaan. Het is daarom goed dat anderen bekeken worden in een positieve zin.

Ixchel

De godin van geneeskunde, aarde en regen. Deze kaart wijs op genezing van een naaste. Maar ook bestaat er het vermoeden dat jij in staat bent om anderen om jou heen te genezen.

Oonagh

Deze Ierse Feeëngodin waakt over de natuur, liefde en relaties. Zij maakt ons duidelijk dat het forceren in relaties of in de liefde ons niet verder zal helpen.

Sige

Deze godin wil iedereen positief benaderen en er voor zorgen dat ook jij op het spirituele pad terecht komt. Dit door te mediteren en grenzen te stellen bij dingen. Het is tijd voor rust en stilte.

Lakshmi

Deze godin is van het licht, geluk, rijkdom, schoonheid en liefde. Waarbij je wordt geattendeerd om je geen zorgen te maken. Je moet gewoon vertrouwen hebben op jezelf, dan komt er ook weer meer geluk in je leven.

Kali

Deze godin staat voor innerlijke kracht wanneer we begrip tonen voor eigen woede en haat. Deze godin wil graag dat je dingen uit het verleden los laat en dat het tijd is voor nieuwe dingen.

Yemanya

Deze Braziliaanse godin van de zee en de getijden wijst op de aanwezigheid van de gouden kans. Deze kans moet je dus met beide handen aangrijpen omdat deze grote gevolgen kan hebben.

Ook helpt de bijbehorende handleiding jou om de kaarten te leren begrijpen.

 

Helderziende bellen

Hoe gebruik je de godinnen kaarten?

Deze kaarten kun je als een orakel gebruiken door ze te leggen, maar ook door eenvoudigweg een kaart per dag eruit te pakken. De betekenis van de godinnenkaarten is dan vooral gericht op de energie die je op dat moment uitademt. Dit is een manier om meer in contact te komen met je innerlijke wijsheid en jezelf beter te leren kennen.

Als je er voor kiest om de godinnenkaarten als orakel te gebruiken, kun je de kaarten leggen en een bepaalde vraag stellen. Denk hierbij aan een open vraag, waar je het antwoord nog niet op weet. De godinnenkaarten helpen je om de boodschap van je onderbewustzijn te verstaan.

Een andere manier om de godinnenkaarten te leggen is door ze in drie stapels te delen. De eerste stapel leg je met de afbeelding naar boven, de tweede stapel leg je met de afbeelding naar beneden en de derde stapel leg je weer met de afbeelding naar boven. Vervolgens lees je elke kaart afzonderlijk. De betekenis van de drie stapels zal je helpen om een dieper inzicht te krijgen in de vraag die je hebt gesteld.

Als je er voor kiest om dagelijks een godinnenkaart te trekken (dagkaart) , is het belangrijk dat je deze kaart zorgvuldig bekijkt. Je kunt iedere dag een kaart trekken met prachtige afbeeldingen om tot nieuwe inzichten te komen. Let vooral op de kleuren, symbolen en elementen die erop staan. Deze symbolen kunnen je helpen om de boodschap van de godinnenkaart te begrijpen.

Neem de tijd om de kaart te bekijken en laat je inspireren door wat je ziet. Schrijf vervolgens de boodschap van de godinnenkaart op en lees deze dagelijks even door. Op deze manier kun je steeds meer in contact komen met je innerlijke wijsheid en jezelf beter leren kennen.

Tarot kaarten

Je kunt naast het gebruik van een deck van godinnen ook kiezen voor tarot kaarten. Ook deze kaarten worden vaak gebruikt tijdens een consult. Deze worden vaak geassocieerd met magie of zwarte kunt. Ieder symbool op de kaart zijn uitdrukkingen van archetypen.

Bij de tarot kaarten kun je kiezen voor de grote of kleine arcana. Deze duidelijk op je levensweg en levenslessen. Door het gebruik van deze kaarten kun je dus tot nieuwe inzichten komen wat erg mooi is. Dit kan gaan over schoonheid, je familie, je relatie of promoties op het gebied van carrière.

Een consult voor een legging van godinnen orakelkaarten

Online kun je in contact komen met een medium of paragnost die jou graag helpt met een tarot legging of een legging van godinnenkaarten. Je kunt een e-mail sturen naar ons e-mailadres en een consult aanvragen. Als jij benieuwd bent wat de kaarten voor jou kunnen betekenen dan kun je vandaag nog een consult aanvragen.

Tijdens het consult wordt er een legging met godinnenkaarten, orakelkaarten of tarot kaarten gedaan. De paragnost zal tijdens het consult de betekenis van de kaarten toelichten. Op deze manier krijg je inzicht in wat de godinnenkaarten of tarot kaarten voor jou kunnen betekenen.