Godinnenkaarten

Online medium

Naast tarotkaarten zijn er meer spirituele kaartendecks. Om antwoorden te krijgen uit het verleden, heden of de toekomst kun je gebruik maken van godinnenkaarten, godinnen orakelkaarten. Deze kaarten zijn verbonden aan sterke vrouwen. Uit verschillende culturen zijn er prachtige afbeeldingen te vinden van godinnen op de godinnenkaarten.

Op de kaarten vind je verschillende afbeeldingen van godinnen. Zo heb je een kaart met de Keltische godin, Romeinse godin, Braziliaanse godin of andere godinnen die zijn afgebeeld op de kaarten. Zij zullen jou helpen bij een juiste reading om nodige inzichten te krijgen.

De godinnen orakelkaarten richten zich voornamelijk op vrouwen, alle boodschappen en betekenissen zijn gericht voor vrouwen. Maar de godinnenkaarten zijn voor mannen ook bruikbaar. De bijbehorende handleiding helpt jou om de kaarten te begrijpen, zo ervaar je de goddelijke magie beter. Deze orakelkaarten zijn onder andere verkrijgbaar van Doreen Virtue.

Godinnen orakelkaarten; de uitleg

Als je de goede raad wilt ontvangen van de godinnen orakelkaarten dan is het goed om te weten wat de bijbehorende beschrijving is er kaart. In totaal bestaat deze kaartenset uit 44 kaarten met allen een eigen afbeelding en een beschrijving of boodschap. De afbeeldingen zijn godinnen uit de Keltische traditie, Egyptische mythologie, Oosterse mythologie of het Boeddhisme. Hieronder worden enkele godinnen orakelkaarten voor jou uitgelegd.

Abundantia

De Romeinse Godin van overvloed moedigt jou aan om jezelf open te stellen. Hierbij wordt je duidelijk gemaakt dat je je geen zorgen hoeft te maken want datgene dat jij nodig hebt is er voor jou.

Aeracura

Deze Keltische godin is van de vruchtbaarheid. Hiermee wordt bedoelt dat ieder begin moeilijk is, maar als je je doel wilt behalen dan hou je vol. Af en toe rust voor jezelf is hiervoor nodig, zodat je daarna weer met genoeg energie en moed verder kan.

Aine

De godin van vruchtbaarheid, liefde en genezing. Deze goddelijke magie laat jou nadenken om je hart te volgen, signalen op te vangen. Maar ook wanneer er eventuele risico’s in jouw leven komen, dat je moet vertrouwen op jezelf en dat dit goed komt.

Artemis

Deze godin is letterlijk de godin van jacht en de maan. Deze beschermen herinnert je er aan dat je niet hoeft te zorgen voor je familie, vrienden of je geliefde. Ook zij worden beschermt door engelen.

Conventina

Deze godin attendeert jou er op dat het tijd is voor ontgifting. Het is aan jou zelf hoe je deze boodschap opvangt op basis van jouw eigen intuïtie. Deze kaart wil jou vertellen dat je je hoofd moet gaan leegmaken. dit kan door een detoxkuur maar ook door meditatie.

Dana

Deze moeder godin waakt over mensen met een aanleg voor lesgeven. Zij wil dat jij niet langer gaat twijfelen over dat jij andere mensen belangrijke lessen kan leren.

Moeder Maria

Deze godin wijst je er op dat onze gebeden wel gehoord worden en dat er antwoorden zullen volgen. Moeder maria staat ook symbool voor het feit dat er een wonder zal gaan gebeuren.

Groene tara

Deze godin vertegenwoordig moed en inzicht in alles wat aards is. Daarbij is het noodzakelijk om te weten dat je niet alleen op de wereld bent en hulp vragen aan anderen kan.

Kuan Yin

Kuan Yin is de Chinese god van genade en troost. Zij maakt je duidelijk dat als jij oordelen over anderen hebt, deze ook over jezelf gaan. Het is daarom goed dat anderen bekeken worden in een positieve zin.

Ixchel

De godin van geneeskunde, aarde en regen. Deze kaart wijs op genezing van een naaste. Maar ook bestaat er het vermoeden dat jij in staat bent om anderen om jou heen te genezen.

Oonagh

Deze Ierse Feeëngodin waakt over de natuur, liefde en relaties. Zij maakt ons duidelijk dat het forceren in relaties of in de liefde ons niet verder zal helpen.

Sige

Deze godin wil iedereen positief benaderen en er voor zorgen dat ook jij op het spirituele pad terecht komt. Dit door te mediteren en grenzen te stellen bij dingen. Het is tijd voor rust en stilte.

Lakshmi

Deze godin is van het licht, geluk, rijkdom, schoonheid en liefde. Waarbij je wordt geattendeerd om je geen zorgen te maken. Je moet gewoon vertrouwen hebben op jezelf, dan komt er ook weer meer geluk in je leven.

Kali

Deze godin staat voor innerlijke kracht wanneer we begrip tonen voor eigen woede en haat. Deze godin wil graag dat je dingen uit het verleden los laat en dat het tijd is voor nieuwe dingen.

Yemanya

Deze Braziliaanse godin van de zee en de getijden wijst op de aanwezigheid van de gouden kans. Deze kans moet je dus met beide handen aangrijpen omdat deze grote gevolgen kan hebben.

Ook helpt de bijbehorende handleiding jou om de kaarten te leren begrijpen.

 

Helderziende bellen

Hoe gebruik je de godinnen kaarten?

Deze kaarten kun je als een orakel gebruiken door ze te leggen, maar ook door eenvoudigweg een kaart per dag eruit te pakken. De betekenis van de godinnenkaarten is dan vooral gericht op de energie die je op dat moment uitademt. Dit is een manier om meer in contact te komen met je innerlijke wijsheid en jezelf beter te leren kennen.

Als je er voor kiest om de godinnenkaarten als orakel te gebruiken, kun je de kaarten leggen en een bepaalde vraag stellen. Denk hierbij aan een open vraag, waar je het antwoord nog niet op weet. De godinnenkaarten helpen je om de boodschap van je onderbewustzijn te verstaan.

Een andere manier om de godinnenkaarten te leggen is door ze in drie stapels te delen. De eerste stapel leg je met de afbeelding naar boven, de tweede stapel leg je met de afbeelding naar beneden en de derde stapel leg je weer met de afbeelding naar boven. Vervolgens lees je elke kaart afzonderlijk. De betekenis van de drie stapels zal je helpen om een dieper inzicht te krijgen in de vraag die je hebt gesteld.

Als je er voor kiest om dagelijks een godinnenkaart te trekken (dagkaart) , is het belangrijk dat je deze kaart zorgvuldig bekijkt. Je kunt iedere dag een kaart trekken met prachtige afbeeldingen om tot nieuwe inzichten te komen. Let vooral op de kleuren, symbolen en elementen die erop staan. Deze symbolen kunnen je helpen om de boodschap van de godinnenkaart te begrijpen.

Neem de tijd om de kaart te bekijken en laat je inspireren door wat je ziet. Schrijf vervolgens de boodschap van de godinnenkaart op en lees deze dagelijks even door. Op deze manier kun je steeds meer in contact komen met je innerlijke wijsheid en jezelf beter leren kennen.

Tarot kaarten

Je kunt naast het gebruik van een deck van godinnen ook kiezen voor tarot kaarten. Ook deze kaarten worden vaak gebruikt tijdens een consult. Deze worden vaak geassocieerd met magie of zwarte kunt. Ieder symbool op de kaart zijn uitdrukkingen van archetypen.

Bij de tarot kaarten kun je kiezen voor de grote of kleine arcana. Deze duidelijk op je levensweg en levenslessen. Door het gebruik van deze kaarten kun je dus tot nieuwe inzichten komen wat erg mooi is. Dit kan gaan over schoonheid, je familie, je relatie of promoties op het gebied van carrière.

Een consult voor een legging van godinnen orakelkaarten

Online kun je in contact komen met een medium of paragnost die jou graag helpt met een tarot legging of een legging van godinnenkaarten. Je kunt een e-mail sturen naar ons e-mailadres en een consult aanvragen. Als jij benieuwd bent wat de kaarten voor jou kunnen betekenen dan kun je vandaag nog een consult aanvragen.

Tijdens het consult wordt er een legging met godinnenkaarten, orakelkaarten of tarot kaarten gedaan. De paragnost zal tijdens het consult de betekenis van de kaarten toelichten. Op deze manier krijg je inzicht in wat de godinnenkaarten of tarot kaarten voor jou kunnen betekenen.

 

Evees
Beschikbaar
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Valantino
Beschikbaar
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Martina
Beschikbaar
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Paragnost Eva
Offline
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.