?> Godinnenkaarten - Nieuwe Tijd

Godinnenkaarten

Online medium

Naast tarotkaarten zijn er meer spirituele kaartendecks. Om antwoorden te krijgen uit het verleden, heden of de toekomst kun je gebruik maken van godinnenkaarten, godinnen orakelkaarten. Deze kaarten zijn verbonden aan sterke vrouwen. Uit verschillende culturen zijn er prachtige afbeeldingen te vinden van godinnen op de godinnenkaarten.

Op de kaarten vind je verschillende afbeeldingen van godinnen. Zo heb je een kaart met de Keltische godin, Romeinse godin, Braziliaanse godin of andere godinnen die zijn afgebeeld op de kaarten. Zij zullen jou helpen bij een juiste reading om nodige inzichten te krijgen.

De godinnen orakelkaarten richten zich voornamelijk op vrouwen, alle boodschappen en betekenissen zijn gericht voor vrouwen. Maar de godinnenkaarten zijn voor mannen ook bruikbaar. De bijbehorende handleiding helpt jou om de kaarten te begrijpen, zo ervaar je de goddelijke magie beter. Deze orakelkaarten zijn onder andere verkrijgbaar van Doreen Virtue.

Godinnen orakelkaarten; de uitleg

Als je de goede raad wilt ontvangen van de godinnen orakelkaarten dan is het goed om te weten wat de bijbehorende beschrijving is er kaart. In totaal bestaat deze kaartenset uit 44 kaarten met allen een eigen afbeelding en een beschrijving of boodschap. De afbeeldingen zijn godinnen uit de Keltische traditie, Egyptische mythologie, Oosterse mythologie of het Boeddhisme. Hieronder worden enkele godinnen orakelkaarten voor jou uitgelegd.

Abundantia

De Romeinse Godin van overvloed moedigt jou aan om jezelf open te stellen. Hierbij wordt je duidelijk gemaakt dat je je geen zorgen hoeft te maken want datgene dat jij nodig hebt is er voor jou.

Aeracura

Deze Keltische godin is van de vruchtbaarheid. Hiermee wordt bedoelt dat ieder begin moeilijk is, maar als je je doel wilt behalen dan hou je vol. Af en toe rust voor jezelf is hiervoor nodig, zodat je daarna weer met genoeg energie en moed verder kan.

Aine

De godin van vruchtbaarheid, liefde en genezing. Deze goddelijke magie laat jou nadenken om je hart te volgen, signalen op te vangen. Maar ook wanneer er eventuele risico’s in jouw leven komen, dat je moet vertrouwen op jezelf en dat dit goed komt.

Artemis

Deze godin is letterlijk de godin van jacht en de maan. Deze beschermen herinnert je er aan dat je niet hoeft te zorgen voor je familie, vrienden of je geliefde. Ook zij worden beschermt door engelen.

Conventina

Deze godin attendeert jou er op dat het tijd is voor ontgifting. Het is aan jou zelf hoe je deze boodschap opvangt op basis van jouw eigen intuïtie. Deze kaart wil jou vertellen dat je je hoofd moet gaan leegmaken. dit kan door een detoxkuur maar ook door meditatie.

Dana

Deze moeder godin waakt over mensen met een aanleg voor lesgeven. Zij wil dat jij niet langer gaat twijfelen over dat jij andere mensen belangrijke lessen kan leren.

Moeder Maria

Deze godin wijst je er op dat onze gebeden wel gehoord worden en dat er antwoorden zullen volgen. Moeder maria staat ook symbool voor het feit dat er een wonder zal gaan gebeuren.

Groene tara

Deze godin vertegenwoordig moed en inzicht in alles wat aards is. Daarbij is het noodzakelijk om te weten dat je niet alleen op de wereld bent en hulp vragen aan anderen kan.

Kuan Yin

Kuan Yin is de Chinese god van genade en troost. Zij maakt je duidelijk dat als jij oordelen over anderen hebt, deze ook over jezelf gaan. Het is daarom goed dat anderen bekeken worden in een positieve zin.

Ixchel

De godin van geneeskunde, aarde en regen. Deze kaart wijs op genezing van een naaste. Maar ook bestaat er het vermoeden dat jij in staat bent om anderen om jou heen te genezen.

Oonagh

Deze Ierse Feeëngodin waakt over de natuur, liefde en relaties. Zij maakt ons duidelijk dat het forceren in relaties of in de liefde ons niet verder zal helpen.

Sige

Deze godin wil iedereen positief benaderen en er voor zorgen dat ook jij op het spirituele pad terecht komt. Dit door te mediteren en grenzen te stellen bij dingen. Het is tijd voor rust en stilte.

Lakshmi

Deze godin is van het licht, geluk, rijkdom, schoonheid en liefde. Waarbij je wordt geattendeerd om je geen zorgen te maken. Je moet gewoon vertrouwen hebben op jezelf, dan komt er ook weer meer geluk in je leven.

Kali

Deze godin staat voor innerlijke kracht wanneer we begrip tonen voor eigen woede en haat. Deze godin wil graag dat je dingen uit het verleden los laat en dat het tijd is voor nieuwe dingen.

Yemanya

Deze Braziliaanse godin van de zee en de getijden wijst op de aanwezigheid van de gouden kans. Deze kans moet je dus met beide handen aangrijpen omdat deze grote gevolgen kan hebben.

Ook helpt de bijbehorende handleiding jou om de kaarten te leren begrijpen.

 

Helderziende bellen

Hoe gebruik je de godinnen kaarten?

Deze kaarten kun je als een orakel gebruiken door ze te leggen, maar ook door eenvoudigweg een kaart per dag eruit te pakken. De betekenis van de godinnenkaarten is dan vooral gericht op de energie die je op dat moment uitademt. Dit is een manier om meer in contact te komen met je innerlijke wijsheid en jezelf beter te leren kennen.

Als je er voor kiest om de godinnenkaarten als orakel te gebruiken, kun je de kaarten leggen en een bepaalde vraag stellen. Denk hierbij aan een open vraag, waar je het antwoord nog niet op weet. De godinnenkaarten helpen je om de boodschap van je onderbewustzijn te verstaan.

Een andere manier om de godinnenkaarten te leggen is door ze in drie stapels te delen. De eerste stapel leg je met de afbeelding naar boven, de tweede stapel leg je met de afbeelding naar beneden en de derde stapel leg je weer met de afbeelding naar boven. Vervolgens lees je elke kaart afzonderlijk. De betekenis van de drie stapels zal je helpen om een dieper inzicht te krijgen in de vraag die je hebt gesteld.

Als je er voor kiest om dagelijks een godinnenkaart te trekken (dagkaart) , is het belangrijk dat je deze kaart zorgvuldig bekijkt. Je kunt iedere dag een kaart trekken met prachtige afbeeldingen om tot nieuwe inzichten te komen. Let vooral op de kleuren, symbolen en elementen die erop staan. Deze symbolen kunnen je helpen om de boodschap van de godinnenkaart te begrijpen.

Neem de tijd om de kaart te bekijken en laat je inspireren door wat je ziet. Schrijf vervolgens de boodschap van de godinnenkaart op en lees deze dagelijks even door. Op deze manier kun je steeds meer in contact komen met je innerlijke wijsheid en jezelf beter leren kennen.

Tarot kaarten

Je kunt naast het gebruik van een deck van godinnen ook kiezen voor tarot kaarten. Ook deze kaarten worden vaak gebruikt tijdens een consult. Deze worden vaak geassocieerd met magie of zwarte kunt. Ieder symbool op de kaart zijn uitdrukkingen van archetypen.

Bij de tarot kaarten kun je kiezen voor de grote of kleine arcana. Deze duidelijk op je levensweg en levenslessen. Door het gebruik van deze kaarten kun je dus tot nieuwe inzichten komen wat erg mooi is. Dit kan gaan over schoonheid, je familie, je relatie of promoties op het gebied van carrière.

Een consult voor een legging van godinnen orakelkaarten

Online kun je in contact komen met een medium of paragnost die jou graag helpt met een tarot legging of een legging van godinnenkaarten. Je kunt een e-mail sturen naar ons e-mailadres en een consult aanvragen. Als jij benieuwd bent wat de kaarten voor jou kunnen betekenen dan kun je vandaag nog een consult aanvragen.

Tijdens het consult wordt er een legging met godinnenkaarten, orakelkaarten of tarot kaarten gedaan. De paragnost zal tijdens het consult de betekenis van de kaarten toelichten. Op deze manier krijg je inzicht in wat de godinnenkaarten of tarot kaarten voor jou kunnen betekenen.

 

Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer 000181
Spiritueel coach Sky
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Medium Florance
 
Boxnummer 000228
Medium Florance
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
 Hope
 
Boxnummer 000471
Hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Ben Ben
 
Boxnummer 000227
Ben Ben
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Truthful Insights
 
Boxnummer 000244
Truthful Insights
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Paragnost Marco
 
Boxnummer 000199
Paragnost Marco
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Cassandra
   
Boxnummer 000172
Cassandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Yvonne
  
Boxnummer 000292
Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Manuela
  
Boxnummer 000530
Manuela
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Merel
  
Boxnummer 000291
Merel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Medium Angie
 
Boxnummer 000178
Medium Angie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Christel
  
Boxnummer 000150
Christel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Super Psychic
 
Boxnummer 000243
Super Psychic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Casandra
 
Boxnummer 000192
Casandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Lou
  
Boxnummer 000247
Lou
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Quin
  
Boxnummer 000321
Quin
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Medium Layla (2)
    
Boxnummer 000182
Medium Layla (2)
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Victoria
 
Boxnummer 000361
Victoria
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Angel Mary
 
Boxnummer 000220
Angel Mary
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angelique
  
Boxnummer 000303
Angelique
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Medium Yvonne
 
Boxnummer 000173
Medium Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Arlette
 
Boxnummer 000161
Medium Arlette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Amrita
 
Boxnummer 000340
Amrita
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angel
 
Boxnummer 000140
Angel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Test Box
 
Boxnummer 000203
Test Box
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Delayha Nyari
  
Boxnummer 000241
Delayha Nyari
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mandy
  
Boxnummer 000218
Mandy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Linda
 
Boxnummer 000306
Linda
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Cher
  
Boxnummer 000286
Cher
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer 000248
Paragnost en Healer Kim
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Bob
   
Boxnummer 000238
Bob
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Willem
 
Boxnummer 000207
Willem
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Valentino
  
Boxnummer 000329
Valentino
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Natasja
 
Boxnummer 000251
Natasja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Ingrid
  
Boxnummer 000277
Ingrid
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Henk Jan
   
Boxnummer 000302
Henk Jan
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Relationship Expert
 
Boxnummer 000242
Relationship Expert
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Jo An
 
Boxnummer 000176
Jo An
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Clarisa
 
Boxnummer 000193
Clarisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Baya
  
Boxnummer 000322
Baya
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail