Online medium

Wil jij graag met een online medium in contact komen? Je kunt bij ze terecht voor allerhande levensvragen en spirituele onderwerpen zoals het voorspellen van een toekomst, je gedachten over oude en nieuwe relaties, het voorspellen van je eigen toekomst of die van mensen in jouw omgeving. Het zijn vaak moeilijke levensvragen waar online mediums mee om moeten gaan. Dit zodat ze er vervolgens goed over kunnen adviseren en je te helpen bij het beantwoorden van deze levensvragen. Zo worden dingen verhelderd, kom je meer te weten over liefde gerelateerde vragen of kon je in contact met een spiritueel healer.

Jouw online medium zal er ook voor zorgdragen dat je er 100% gerust op kan zijn met betrekking tot enige paranormale kwesties in jouw leven. Ze willen goed mogelijk duidelijkheid geven over gevoelens, emoties en spirituele onderwerpen waardoor je graag contact opneemt met een online medium. Je doet er namelijk verstandig aan om in die gevallen bij een betrouwbare online medium aan te sluiten zodat je er goed over kunt praten zodat jij weer in alle rust verder kan gaan op je pad.

Spiritueel en paranormaal is een fijn begrip maar het gaat hier om mensen die wel echt iets bijzonders mee hebben. Dit blijkt uit de resultaten die ze bereiken met hun voorspellingen, deze zijn in de regel erg accuraat en dat willen ze graag doorgeven aan andere consumenten. Voor veel mensen is het fijn als ze zelf iets mee hebben gemaakt dat ze hier met hun online medium over kunnen praten.

Ze staan graag voor jou klaar om je advies te geven over paranormale onderwerpen en levensvragen waardoor je weer op eigen benen kan gaan staan of weer in beweging komt als je door moeilijke tijden gaat. Ze bieden de mogelijkheid om het contact zo persoonlijk mogelijk te houden, ze willen namelijk altijd weten wat er speelt als jij hun belt.

Wat is eigenlijk een online medium?

Een medium is iemand die contact kan leggen met geesten van overledenen, engelen of andere entiteiten. Eigenlijk is een medium een soort van doorgeefluik tussen de wereld en de dingen buiten de fysieke werkelijkheid. Een medium laat weten wat er voorkomt in het vlak van paranormale verschijnselen.

Een online medium kan eigenlijk exact hetzelfde zijn als een medium die bijvoorbeeld in je directe omgeving woont, ze willen namelijk dat je ervan op aan kunt dat jouw online medium er voor jou is en dat hij of zij graag advies geeft over paranormale onderwerpen. Je wilt immers gebeurtenissen uit de toekomst én soms ook dieperliggende kwesties weten. En het kan gaan om een kwestie waar je zelf niet over na wilt denken, omdat het te pijnlijk is.

Dan wordt het tijd om er met iemand anders over te praten en dan is het goed dat je hierbij een online medium inschakelt die voor jou beschikbaar is als jij hem belt of haar bericht stuurt. Eigenlijk hoeft dit allemaal nog niet via social media, maar je kunt ook telefonisch contact opnemen.

Je kunt op deze manier wel eens spirituele onderwerpen met je online medium bespreken of het nu gaat om gedachten over oude en nieuwe relaties of paranormale vragen die jij graag zou willen laten weten. Je wilt immers zo goed mogelijk advisering bij bepaalde gebeurtenissen in je leven, daar wil je graag meer over weten.

Mediums zijn voor jou dag in dag uit beschikbaar via een zogenoemde paranormale hulplijn. Bij een ervaren medium met wie jij een consult wilt kun je terecht voor verschillende kwesties. Heb je complexe liefdesrelaties waarover je wilt praten? Wil je een intuïtief gesprekspartner? Wil je je toekomst voorspellen voor lenormand kaarten? Wi jij een onbevooroordeeld luisterend oor? Wil jij vragen beantwoorden met een spiritueel coach? Wil je contact met overledenen? Voor veel verschillende aspecten kun jij terecht bij een medium online.

Verschillende online medium

Het ding is.. Er zijn heel veel mediums beschikbaar die voor jou als spiritueel adviseur kunnen dienen. Medium Mierke, medium Merel, medium Isha, medium Evs, medium Julie, medium Stientje, medium Chantal, medium Desteny, medium Biba, medium Luna Nebe, medium John en zo kunnen we nog heel lang doorgaan. Mediums kunnen allerlei verschillende paranormale gaven hebben. Een medium online kan een:

  • Heldervoelend medium zijn
  • Helderwetend medium zijn
  • Helderziend medium zijn
  • Heldervoelend, helderwetend medium zijn
  • Helderziend en helderwetend medium zijn

Het gene dat zij allemaal gemeen hebben is dat zij allemaal paranormaal begaafd zijn en jouw graag willen helpen. Het is belangrijk om een keuze te maken tussen de online mediums op basis van jouw gevoel. Je moet bij een medium online jouw verhaal kwijt kunnen.

Daarnaast kunnen de mediums online ook gebruik maken van verschillende hulpmiddelen tijdens een consult zodat zij beelden ontvangen of meer te weten komen. Een allround medium kan tijdens de spirituele coaching bijvoorbeeld gebruik maken van tarot kaarten, lenormand kaarten maar ook engelenkaarten. Elk medium heeft zijn eigen methode en je kunt dan ook op verschillende manieren contact met ze maken.

Chatten met mediums

Wil je graag praten via een online chat? Dan is dat mogelijk. Of wil je liever bellen met jouw persoonlijke helderziend medium? Ook dat kan. Je kunt natuurlijk ook altijd mailen als jij wilt, want ook daarop reageert een allround spiritueel adviseur direct binnen 24 uur terug. Eenvoudig te bedienen via je pc maar vaak óók op je smartphone of tablet. Het kan zowel iOS als Android apparaten zijn en de apps bestaan vaak al. En via een online telefonische lijn natuurlijk ook, want er is heel veel keus..!

Spirituele hulplijnen bieden jou graag hun diensten aan op allerlei spirituele gebied die je maar kunt bedenken. Dit gaat altijd inhouden dat je direct contact opneemt met een heldere stem die heeft meegewerkt aan de ontwikkeling van de website en voldoet aan alle wettelijke eisen.

Een erkend medium is iemand die zaken heel serieus aanpakt. Iemand die met de paranormale gaven jou graag helpt. Of dit nou gaat over liefde, werk, gene zijde, contact met overledenen, dieren telepathie of voor een luisterend oor. Niets is voor een medium online te gek. Kies doordacht voor de geschikte spirituele coach voor jou.

Om een goede keuze te maken over iemand die spiritueel begaafd is met wie jij graag een gesprek zou willen is het belangrijk om meer te weten te komen over de paranormale gaven. Wij zullen dit aan jou vertellen zodat jij uiteindelijk met een geschikte medium online een consult kan aanvragen.

Een heldervoelend medium

Wat is een heldervoelend medium? Een heldervoelend medium heeft het vermogen om gedachten te lezen. Zij kunnen beelden ontvangen en voortkomende spirituele energieën waarnemen. Dit kan spraakproductie zijn maar ook beelden of lichtflitsen, lichtheid die jouw huid raakt en vreemde geurtjes. Een heldervoelend medium kan dus dingen aanvoelen, iemand noem je dus ook wel een hoog gevoelig medium.

Een heldervoelend medium zal dus niets af weten van jouw leven en zal ook nooit vragen wat het doel is om contact te maken of een consult af te spreken. Zij zullen direct doorvragen, maar kunnen niet altijd op elke vraag een goede antwoord geven. Het gesprek kan dus erg persoonlijk worden.

De meeste paranormaal begaafde mediums voelen meteen aan wat de bedoeling is wanneer ze in contact staan met overleden familieleden die willens en wetens jouw weg proberen te vinden om met jou in contact te komen. Dit kan een heftige en emotionele ervaring zijn, maar ook voor de mediums die dit doen.

Een heldervoelend en helderhorend medium

Een heldervoelend medium kan ook helderhorend zijn. Dit is dan een heldervoelend, helderhorend medium. In dit soort gevallen hebben de online mediums meerdere paranormale gaves. Ook kan een medium heldervoelend, helderwetend zijn. In het geval dat een medium heldervoelend helderwetend is dan weten zij dingen en voelen ze dat dus aan. Een ervaren medium kan jou in dit soort gevallen door hun spirituele ontwikkeling nog verder helpen.

Ook kan een heldervoelend medium kaartlegster zijn, dan is diegene dus een heldervoelend kaartlegster. Een heldervoelend kaartlegster kan bijvoorbeeld door lenormand kaarten of engelenkaarten jouw vragen beantwoorden. Ook is er de mogelijkheid dat iemand een heldervoelend lichtwerker is, jou kan helpen als spiritueel coach, een hoogbewust medium zijn, als luisterend oor dient relatie coach of mental coach zijn.

Een heldervoelend medium kan op heel veel verschillende manieren jou spirituele coaching bieden op het gebied van liefde, werk of andere zaken. Het is dus belangrijk om voor jezelf goed uit te zoeken wat jouw wensen zijn, misschien wil je liefde vinden of werk. Deze informatie wordt door een heldervoelend medium heel graag gebruikt om jou ook daadwerkelijk op weg te helpen.

Een heldervoelend, helderwetend medium kan het beste contact met jou maken wanneer jij je veilig voelt.

Een helderwetend medium

Wat is een helderwetend medium? Een medium die helderwetend is die weet dingen, zonder dat daar enige rationele grond voor is. Dit is niet het bekende onderbuik gevoel, het gaat veel verder dan dat.

Een helderwetend paragnost die ook een ervaren paragnost is kan jou ook helpen met het beantwoorden van belangrijke levensvragen. Een medium die helderwetend is kan jou door hun paranormale gaven ook helpen met het vinden van antwoorden op belangrijke levensvragen. Een helderwetend medium is iemand die contact maakt via een telefoon consult of chat consult, ook wel chataanvragen genoemd.

Een helderwetend medium voelt dingen aan en waarneemt vooral energetische patronen en energieën uit het gehele universum. Dit zijn vaak spiritueel bevlogen mensen die werkzaam zijn op het gebied van paranormale wetenschap, maar ook andere taken kunnen uitvoeren die dus bijvoorbeeld spiritueel uitgeoefend worden.

Wat kan een helderwetend medium?

Een helderwetend medium kan jou helpen met vraagstukken en problemen waarbij eigenlijk gezegd wordt dat zij je slimmer maken, een helderwetend medium is er om jou te leren om beter na te denken en om antwoordden te zoeken op bepaalde situaties. Door de paranormale gaven van een helderziend en helderwetend medium kan er inzicht geboden worden.

Een helderwetend persoon heeft vaak meerdere paranormale gaven, waardoor zij jou van dienst kunnen zijn op veel verschillende manieren. Een helderwetend persoon kan daarom ook erg goed in staat zijn om te helpen met relatieproblemen of andere vraagstukken. Voor vragen over liefde, werk, of als spiritueel coach kun je terecht bij een professioneel medium.

Ook kan een medium heldervoelend, helderwetend zijn. In dat geval voelt een gevoelig medium iets, maar weten zij ook meer dan normaal. Een heldervoelend, helderwetend online medium kan jou dus in veel gevallen helpen.

Een helderziend medium

Wat is een helderziend medium? Een medium die helderziend is kan beelden uit het onbewustzijn zien. Een helderziende paragnost of online medium is een paranormaal begaafd persoon die beelden kan waarnemen aan de hand van bijvoorbeeld hun intuïtie en/of ingeving. De helderziendheid, ook wel visueel geheugen genoemd, is eigenlijk gewoon een paranormale gave zoals dat tegenwoordig vaak wordt genoemd. Ook wordt een helderziende wel eens telepathisch genoemd.

Wanneer je jezelf wilt laten helpen door iemand met helderziendheid, dan kun je daarvoor bijvoorbeeld een medium bezoeken. Je kunt een medium online contacteren. Met de online mediums kun jij chatten, videobellen of als het jouw voorkeur heeft e mail contact hebben. Dit kan zijn voor een luisterend oor, de toekomst voorspellen, inzichten over liefde/werk of contact met dierbare overledenen.

Wat kan een helderziend medium?

Een helderziend online medium kan jou helpen met het vinden van antwoorden op belangrijke levensvragen. Of het nu gaat om liefde, werk of zingeving, een helderziende medium kan jou hiermee helpen door middel van online consult. Wanneer er sprake is van contact met de geestverwant door middel van mentale beelden en symbolen die gedurende het consulent zoekopdracht worden toegewezen. Ook kan een medium helderziend zijn en jou helpen bij het vinden van antwoorden op belangrijke levensvragen.

Een helderziend medium kan bijvoorbeeld beelden doorkrijgen van dierbare overledenen. Deze beelden kunnen dan worden omgezet in woorden. Ook kan een helderziend medium de toekomst voorspellen. Dit omdat zij beelden doorkrijgen die in de toekomst zich zullen gaan afspelen. Een erkend medium die helderziend is kan dus in veel situaties die komen gaan dingen verklaren.

Het kan zijn dat een helderziende tijdens een consult gebruik maakt van kaarten. Dit kunnen tarot kaarten of lenormand kaarten zijn. Ook kan het zijn dat een medium een vraag aan de hand van engelenkaarten beantwoord. Een medium die ook wel telepathisch genoemd wordt is dus een helderziende.

Een helderhorend medium

Wat is een helderhorend medium? Een helderhorend medium of paranormaal begaafde is een persoon die kennis heeft over de wereld van spirituele zaken. Met behulp van hun gaven, waaronder helderhoren, kan een helder horend medium je helpen met vragen omtrent liefde, werk, complexe liefdesrelaties, werk of je gezinssituatie. Je kunt een helderhorend medium ook wel ziel als een spirituele coach.

Kies voor jou een goed voelend medium/paragnost

Bij een medium online staat vaal ‘lieve mensen mijn naam is..’ of ‘ik geef liefdevol inzichten in..’ ‘ik lees verschillende soorten kaarten zoals lenormand kaarten en..’, ‘ik ben een heldervoelend helderhorend medium en ik help jou graag met..’,  ‘als heldervoelend medium sta ik in verbinding met..’ of ‘hallo lieve mensen’ of ‘ik ben een liefdevolle heldervoelende kaartlegster die jou graag helpt met..’ . Op basis hiervan kun jij kiezen met welke medium online jij graag een gesprek zou willen aangaan.

Kies voor jou de juiste online medium/spiritueel coach op basis van de adviezen

Mocht je twijfelen over welke medium online jij wilt kiezen nemen dan gerust contact met ons op. Wij helpen graag! Hier lees je meer over heldervoelend, helderwetend én helderziende mediums. Spirituele hulplijnen bieden iedere werkdag iemand beschikbaar aan om het gesprek met je aan te gaan. Deze persoon is echt spiritueel ingeënt en daardoor weten zij heel veel. Ze zullen je stap voor stap helpen en door middel van de geschikte hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld engelenkaarten of tarot kaarten kunnen ze jou iets meer vertellen over wat er op het spirituele vlak speelt.

Deze mediums kunnen ook tijdens een online coaching sessie tips geven. Eén online medium werkt vaak met tarot kaarten maar ook engelenkaarten, dat is natuurlijk wel even anders. Eén helderziende medium werkt bijvoorbeeld heel erg graag met lenormand kaarten. Kijk welke medium online jou het beste past en kies vervolgens voor de geschikte hulpmiddelen die je kan helpen om tot een goede spirituele keuze te komen.

Wat is er allemaal mogelijk via de online mediums?

Je bent op zoek naar advies of hulp, maak dan zeker gebruik van de diensten van onze allround helderzienden. Zij willen graag dat je hun hulp inroept op verschillende momenten. Of het nu gaat om advies op professioneel gebied of spiritueel, zij weten precies hoe ze jou kunnen helpen. Dit kan over liefde, werk of andere zaken. Een professioneel medium zal jou altijd eerlijke antwoorden geven op levensvragen die jij hebt.

Een betrouwbaar medium die dus spiritueel begaafd is kan jou inzichten geven over verschillende kwesties. Online mediums die ervaren medium zijn kunnen jou een luisterend oor bieden wanneer jij dat nodig hebt. Een Medium die zaken heel serieus aanpakt is namelijk ook de hele dag beschikbaar. Voor verschillende aspecten kun jij terecht bij de online mediums. Online mediums kunnen dus contact met overledenen maken, dieren telepathie doen, spirituele coaching bieden, een hoog gevoelig medium zijn, spiritueel adviseur zijn, een luisterend oor bieden, lenormand kaarten leggen, de toekomst voorspellen, contant maken door de gene zijde of spiritueel leraar zijn.

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Anita
Beschikbaar
Anita
Box: 20
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Marion
Ingesprek
Medium Marion
Box: 29
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Medium Arlette
Ingesprek
Medium Arlette
Box: 10
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Angie
Ingesprek
Medium Angie
Box: 32
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Evees
Offline
Evees
Box: 03
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
 
Helderziend, Helderhorend, Helderwetend, Healer, Engelencontact, Dierencontact, Kindercontact, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Koffiediklezen, Tarotlegging, Lenormandlegging, Pendelen. Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Linda
Offline
Linda
Box: 33
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid, de weg naar binnen, bronherinneringen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Mo
Offline
Medium Mo
Box: 55
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.