?> Online medium - Nieuwe Tijd

Online medium

Wil jij graag met een online medium in contact komen? Je kunt bij ze terecht voor allerhande levensvragen en spirituele onderwerpen zoals het voorspellen van een toekomst, je gedachten over oude en nieuwe relaties, het voorspellen van je eigen toekomst of die van mensen in jouw omgeving. Het zijn vaak moeilijke levensvragen waar online mediums mee om moeten gaan. Dit zodat ze er vervolgens goed over kunnen adviseren en je te helpen bij het beantwoorden van deze levensvragen. Zo worden dingen verhelderd, kom je meer te weten over liefde gerelateerde vragen of kon je in contact met een spiritueel healer.

Jouw online medium zal er ook voor zorgdragen dat je er 100% gerust op kan zijn met betrekking tot enige paranormale kwesties in jouw leven. Ze willen goed mogelijk duidelijkheid geven over gevoelens, emoties en spirituele onderwerpen waardoor je graag contact opneemt met een online medium. Je doet er namelijk verstandig aan om in die gevallen bij een betrouwbare online medium aan te sluiten zodat je er goed over kunt praten zodat jij weer in alle rust verder kan gaan op je pad.

Spiritueel en paranormaal is een fijn begrip maar het gaat hier om mensen die wel echt iets bijzonders mee hebben. Dit blijkt uit de resultaten die ze bereiken met hun voorspellingen, deze zijn in de regel erg accuraat en dat willen ze graag doorgeven aan andere consumenten. Voor veel mensen is het fijn als ze zelf iets mee hebben gemaakt dat ze hier met hun online medium over kunnen praten.

Ze staan graag voor jou klaar om je advies te geven over paranormale onderwerpen en levensvragen waardoor je weer op eigen benen kan gaan staan of weer in beweging komt als je door moeilijke tijden gaat. Ze bieden de mogelijkheid om het contact zo persoonlijk mogelijk te houden, ze willen namelijk altijd weten wat er speelt als jij hun belt.

Wat is eigenlijk een online medium?

Een medium is iemand die contact kan leggen met geesten van overledenen, engelen of andere entiteiten. Eigenlijk is een medium een soort van doorgeefluik tussen de wereld en de dingen buiten de fysieke werkelijkheid. Een medium laat weten wat er voorkomt in het vlak van paranormale verschijnselen.

Een online medium kan eigenlijk exact hetzelfde zijn als een medium die bijvoorbeeld in je directe omgeving woont, ze willen namelijk dat je ervan op aan kunt dat jouw online medium er voor jou is en dat hij of zij graag advies geeft over paranormale onderwerpen. Je wilt immers gebeurtenissen uit de toekomst én soms ook dieperliggende kwesties weten. En het kan gaan om een kwestie waar je zelf niet over na wilt denken, omdat het te pijnlijk is.

Dan wordt het tijd om er met iemand anders over te praten en dan is het goed dat je hierbij een online medium inschakelt die voor jou beschikbaar is als jij hem belt of haar bericht stuurt. Eigenlijk hoeft dit allemaal nog niet via social media, maar je kunt ook telefonisch contact opnemen.

Je kunt op deze manier wel eens spirituele onderwerpen met je online medium bespreken of het nu gaat om gedachten over oude en nieuwe relaties of paranormale vragen die jij graag zou willen laten weten. Je wilt immers zo goed mogelijk advisering bij bepaalde gebeurtenissen in je leven, daar wil je graag meer over weten.

Mediums zijn voor jou dag in dag uit beschikbaar via een zogenoemde paranormale hulplijn. Bij een ervaren medium met wie jij een consult wilt kun je terecht voor verschillende kwesties. Heb je complexe liefdesrelaties waarover je wilt praten? Wil je een intuïtief gesprekspartner? Wil je je toekomst voorspellen voor lenormand kaarten? Wi jij een onbevooroordeeld luisterend oor? Wil jij vragen beantwoorden met een spiritueel coach? Wil je contact met overledenen? Voor veel verschillende aspecten kun jij terecht bij een medium online.

Verschillende online medium

Het ding is.. Er zijn heel veel mediums beschikbaar die voor jou als spiritueel adviseur kunnen dienen. Medium Mierke, medium Merel, medium Isha, medium Evs, medium Julie, medium Stientje, medium Chantal, medium Desteny, medium Biba, medium Luna Nebe, medium John en zo kunnen we nog heel lang doorgaan. Mediums kunnen allerlei verschillende paranormale gaven hebben. Een medium online kan een:

  • Heldervoelend medium zijn
  • Helderwetend medium zijn
  • Helderziend medium zijn
  • Heldervoelend, helderwetend medium zijn
  • Helderziend en helderwetend medium zijn

Het gene dat zij allemaal gemeen hebben is dat zij allemaal paranormaal begaafd zijn en jouw graag willen helpen. Het is belangrijk om een keuze te maken tussen de online mediums op basis van jouw gevoel. Je moet bij een medium online jouw verhaal kwijt kunnen.

Daarnaast kunnen de mediums online ook gebruik maken van verschillende hulpmiddelen tijdens een consult zodat zij beelden ontvangen of meer te weten komen. Een allround medium kan tijdens de spirituele coaching bijvoorbeeld gebruik maken van tarot kaarten, lenormand kaarten maar ook engelenkaarten. Elk medium heeft zijn eigen methode en je kunt dan ook op verschillende manieren contact met ze maken.

Chatten met mediums

Wil je graag praten via een online chat? Dan is dat mogelijk. Of wil je liever bellen met jouw persoonlijke helderziend medium? Ook dat kan. Je kunt natuurlijk ook altijd mailen als jij wilt, want ook daarop reageert een allround spiritueel adviseur direct binnen 24 uur terug. Eenvoudig te bedienen via je pc maar vaak óók op je smartphone of tablet. Het kan zowel iOS als Android apparaten zijn en de apps bestaan vaak al. En via een online telefonische lijn natuurlijk ook, want er is heel veel keus..!

Spirituele hulplijnen bieden jou graag hun diensten aan op allerlei spirituele gebied die je maar kunt bedenken. Dit gaat altijd inhouden dat je direct contact opneemt met een heldere stem die heeft meegewerkt aan de ontwikkeling van de website en voldoet aan alle wettelijke eisen.

Een erkend medium is iemand die zaken heel serieus aanpakt. Iemand die met de paranormale gaven jou graag helpt. Of dit nou gaat over liefde, werk, gene zijde, contact met overledenen, dieren telepathie of voor een luisterend oor. Niets is voor een medium online te gek. Kies doordacht voor de geschikte spirituele coach voor jou.

Om een goede keuze te maken over iemand die spiritueel begaafd is met wie jij graag een gesprek zou willen is het belangrijk om meer te weten te komen over de paranormale gaven. Wij zullen dit aan jou vertellen zodat jij uiteindelijk met een geschikte medium online een consult kan aanvragen.

Een heldervoelend medium

Wat is een heldervoelend medium? Een heldervoelend medium heeft het vermogen om gedachten te lezen. Zij kunnen beelden ontvangen en voortkomende spirituele energieën waarnemen. Dit kan spraakproductie zijn maar ook beelden of lichtflitsen, lichtheid die jouw huid raakt en vreemde geurtjes. Een heldervoelend medium kan dus dingen aanvoelen, iemand noem je dus ook wel een hoog gevoelig medium.

Een heldervoelend medium zal dus niets af weten van jouw leven en zal ook nooit vragen wat het doel is om contact te maken of een consult af te spreken. Zij zullen direct doorvragen, maar kunnen niet altijd op elke vraag een goede antwoord geven. Het gesprek kan dus erg persoonlijk worden.

De meeste paranormaal begaafde mediums voelen meteen aan wat de bedoeling is wanneer ze in contact staan met overleden familieleden die willens en wetens jouw weg proberen te vinden om met jou in contact te komen. Dit kan een heftige en emotionele ervaring zijn, maar ook voor de mediums die dit doen.

Een heldervoelend en helderhorend medium

Een heldervoelend medium kan ook helderhorend zijn. Dit is dan een heldervoelend, helderhorend medium. In dit soort gevallen hebben de online mediums meerdere paranormale gaves. Ook kan een medium heldervoelend, helderwetend zijn. In het geval dat een medium heldervoelend helderwetend is dan weten zij dingen en voelen ze dat dus aan. Een ervaren medium kan jou in dit soort gevallen door hun spirituele ontwikkeling nog verder helpen.

Ook kan een heldervoelend medium kaartlegster zijn, dan is diegene dus een heldervoelend kaartlegster. Een heldervoelend kaartlegster kan bijvoorbeeld door lenormand kaarten of engelenkaarten jouw vragen beantwoorden. Ook is er de mogelijkheid dat iemand een heldervoelend lichtwerker is, jou kan helpen als spiritueel coach, een hoogbewust medium zijn, als luisterend oor dient relatie coach of mental coach zijn.

Een heldervoelend medium kan op heel veel verschillende manieren jou spirituele coaching bieden op het gebied van liefde, werk of andere zaken. Het is dus belangrijk om voor jezelf goed uit te zoeken wat jouw wensen zijn, misschien wil je liefde vinden of werk. Deze informatie wordt door een heldervoelend medium heel graag gebruikt om jou ook daadwerkelijk op weg te helpen.

Een heldervoelend, helderwetend medium kan het beste contact met jou maken wanneer jij je veilig voelt.

Een helderwetend medium

Wat is een helderwetend medium? Een medium die helderwetend is die weet dingen, zonder dat daar enige rationele grond voor is. Dit is niet het bekende onderbuik gevoel, het gaat veel verder dan dat.

Een helderwetend paragnost die ook een ervaren paragnost is kan jou ook helpen met het beantwoorden van belangrijke levensvragen. Een medium die helderwetend is kan jou door hun paranormale gaven ook helpen met het vinden van antwoorden op belangrijke levensvragen. Een helderwetend medium is iemand die contact maakt via een telefoon consult of chat consult, ook wel chataanvragen genoemd.

Een helderwetend medium voelt dingen aan en waarneemt vooral energetische patronen en energieën uit het gehele universum. Dit zijn vaak spiritueel bevlogen mensen die werkzaam zijn op het gebied van paranormale wetenschap, maar ook andere taken kunnen uitvoeren die dus bijvoorbeeld spiritueel uitgeoefend worden.

Wat kan een helderwetend medium?

Een helderwetend medium kan jou helpen met vraagstukken en problemen waarbij eigenlijk gezegd wordt dat zij je slimmer maken, een helderwetend medium is er om jou te leren om beter na te denken en om antwoordden te zoeken op bepaalde situaties. Door de paranormale gaven van een helderziend en helderwetend medium kan er inzicht geboden worden.

Een helderwetend persoon heeft vaak meerdere paranormale gaven, waardoor zij jou van dienst kunnen zijn op veel verschillende manieren. Een helderwetend persoon kan daarom ook erg goed in staat zijn om te helpen met relatieproblemen of andere vraagstukken. Voor vragen over liefde, werk, of als spiritueel coach kun je terecht bij een professioneel medium.

Ook kan een medium heldervoelend, helderwetend zijn. In dat geval voelt een gevoelig medium iets, maar weten zij ook meer dan normaal. Een heldervoelend, helderwetend online medium kan jou dus in veel gevallen helpen.

Een helderziend medium

Wat is een helderziend medium? Een medium die helderziend is kan beelden uit het onbewustzijn zien. Een helderziende paragnost of online medium is een paranormaal begaafd persoon die beelden kan waarnemen aan de hand van bijvoorbeeld hun intuïtie en/of ingeving. De helderziendheid, ook wel visueel geheugen genoemd, is eigenlijk gewoon een paranormale gave zoals dat tegenwoordig vaak wordt genoemd. Ook wordt een helderziende wel eens telepathisch genoemd.

Wanneer je jezelf wilt laten helpen door iemand met helderziendheid, dan kun je daarvoor bijvoorbeeld een medium bezoeken. Je kunt een medium online contacteren. Met de online mediums kun jij chatten, videobellen of als het jouw voorkeur heeft e mail contact hebben. Dit kan zijn voor een luisterend oor, de toekomst voorspellen, inzichten over liefde/werk of contact met dierbare overledenen.

Wat kan een helderziend medium?

Een helderziend online medium kan jou helpen met het vinden van antwoorden op belangrijke levensvragen. Of het nu gaat om liefde, werk of zingeving, een helderziende medium kan jou hiermee helpen door middel van online consult. Wanneer er sprake is van contact met de geestverwant door middel van mentale beelden en symbolen die gedurende het consulent zoekopdracht worden toegewezen. Ook kan een medium helderziend zijn en jou helpen bij het vinden van antwoorden op belangrijke levensvragen.

Een helderziend medium kan bijvoorbeeld beelden doorkrijgen van dierbare overledenen. Deze beelden kunnen dan worden omgezet in woorden. Ook kan een helderziend medium de toekomst voorspellen. Dit omdat zij beelden doorkrijgen die in de toekomst zich zullen gaan afspelen. Een erkend medium die helderziend is kan dus in veel situaties die komen gaan dingen verklaren.

Het kan zijn dat een helderziende tijdens een consult gebruik maakt van kaarten. Dit kunnen tarot kaarten of lenormand kaarten zijn. Ook kan het zijn dat een medium een vraag aan de hand van engelenkaarten beantwoord. Een medium die ook wel telepathisch genoemd wordt is dus een helderziende.

Een helderhorend medium

Wat is een helderhorend medium? Een helderhorend medium of paranormaal begaafde is een persoon die kennis heeft over de wereld van spirituele zaken. Met behulp van hun gaven, waaronder helderhoren, kan een helder horend medium je helpen met vragen omtrent liefde, werk, complexe liefdesrelaties, werk of je gezinssituatie. Je kunt een helderhorend medium ook wel ziel als een spirituele coach.

Kies voor jou een goed voelend medium/paragnost

Bij een medium online staat vaal ‘lieve mensen mijn naam is..’ of ‘ik geef liefdevol inzichten in..’ ‘ik lees verschillende soorten kaarten zoals lenormand kaarten en..’, ‘ik ben een heldervoelend helderhorend medium en ik help jou graag met..’,  ‘als heldervoelend medium sta ik in verbinding met..’ of ‘hallo lieve mensen’ of ‘ik ben een liefdevolle heldervoelende kaartlegster die jou graag helpt met..’ . Op basis hiervan kun jij kiezen met welke medium online jij graag een gesprek zou willen aangaan.

Kies voor jou de juiste online medium/spiritueel coach op basis van de adviezen

Mocht je twijfelen over welke medium online jij wilt kiezen nemen dan gerust contact met ons op. Wij helpen graag! Hier lees je meer over heldervoelend, helderwetend én helderziende mediums. Spirituele hulplijnen bieden iedere werkdag iemand beschikbaar aan om het gesprek met je aan te gaan. Deze persoon is echt spiritueel ingeënt en daardoor weten zij heel veel. Ze zullen je stap voor stap helpen en door middel van de geschikte hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld engelenkaarten of tarot kaarten kunnen ze jou iets meer vertellen over wat er op het spirituele vlak speelt.

Deze mediums kunnen ook tijdens een online coaching sessie tips geven. Eén online medium werkt vaak met tarot kaarten maar ook engelenkaarten, dat is natuurlijk wel even anders. Eén helderziende medium werkt bijvoorbeeld heel erg graag met lenormand kaarten. Kijk welke medium online jou het beste past en kies vervolgens voor de geschikte hulpmiddelen die je kan helpen om tot een goede spirituele keuze te komen.

Wat is er allemaal mogelijk via de online mediums?

Je bent op zoek naar advies of hulp, maak dan zeker gebruik van de diensten van onze allround helderzienden. Zij willen graag dat je hun hulp inroept op verschillende momenten. Of het nu gaat om advies op professioneel gebied of spiritueel, zij weten precies hoe ze jou kunnen helpen. Dit kan over liefde, werk of andere zaken. Een professioneel medium zal jou altijd eerlijke antwoorden geven op levensvragen die jij hebt.

Een betrouwbaar medium die dus spiritueel begaafd is kan jou inzichten geven over verschillende kwesties. Online mediums die ervaren medium zijn kunnen jou een luisterend oor bieden wanneer jij dat nodig hebt. Een Medium die zaken heel serieus aanpakt is namelijk ook de hele dag beschikbaar. Voor verschillende aspecten kun jij terecht bij de online mediums. Online mediums kunnen dus contact met overledenen maken, dieren telepathie doen, spirituele coaching bieden, een hoog gevoelig medium zijn, spiritueel adviseur zijn, een luisterend oor bieden, lenormand kaarten leggen, de toekomst voorspellen, contant maken door de gene zijde of spiritueel leraar zijn.

Sacha
 
Boxnummer 000343
Sacha
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben hooggevoelig, helderwetend, helderziende en geef spiritueel advies mijn specialisme is raad en inzicht op relationeel en spiritueel vlak
Linda
 
Boxnummer 000306
Linda
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Lou
  
Boxnummer 000247
Lou
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Destiny Goddess
  
Boxnummer 000231
Destiny Goddess
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I have been practicing spirituality for 7 years, I am a tarot reader, an astrologer, a numerologist, a woman empowerment coach, and a spiritual teacher.
paragnoste hope
 
Boxnummer 000476
Paragnoste hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Katja Charlotte
 
Boxnummer 000177
Katja Charlotte
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart
Paragnost Thea
 
Boxnummer 000141
Paragnost Thea
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Celisa
 
Boxnummer 000216
Celisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Intuitief Coach-Droomanalyse-Egyptische tarot-transformatieprocessen-ontwikkelingen
Anne Marie
 
Boxnummer 000186
Anne Marie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching
Ben Ben
 
Boxnummer 000227
Ben Ben
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Medium Benny
 
Boxnummer 000139
Medium Benny
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Hera
 
Boxnummer 000339
Hera
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Are you heart broken? Has your true love left you for another woman? Is there someone you can't stop thinking of? Are you going through an unwanted divorce?
Paragnost Lize
 
Boxnummer 000190
Paragnost Lize
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.
Elisabeth
  
Boxnummer 000239
Elisabeth
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag met al je vragen. ik krijg informatie door mijn kaarten en eigen helder inzicht. Al meer dan 20 jaar help ik mensen verder met hun levensvragen. Ik ben er voor je !
Henk Jan
   
Boxnummer 000302
Henk Jan
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Valentino
  
Boxnummer 000329
Valentino
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Quin
  
Boxnummer 000321
Quin
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Victoria
 
Boxnummer 000361
Victoria
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Cher
  
Boxnummer 000286
Cher
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Clarisa
 
Boxnummer 000193
Clarisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Laura
  
Boxnummer 000214
Laura
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, healer, therapeut Dag mooi mens. Wanneer je worstelt met vragen wil ik er graag voor jou zijn met mijn aangeboren gaven, kennis en verkregen wijsheid. Helderziende waarnemingen zijn slechts opties. Want jij hebt een vrije wil gekregen en blijft verantwoordelijk voor jezelf. Ik wil jou in je eigen stralende bron van liefde, licht en innerlijke wijsheid helpen. Helderheid en inzichten geven. Daar waar jouw eigen antwoorden versluierd en toegedekt zijn. Een stukje meelopen op jouw pad, vaak vol met uitdagingen. Middels jou stem, voornaam, leeftijd en eventueel een foto kan ik jouw unieke kracht maar ook jouw blokkades zien. ( ook tussen jou en anderen) Hierin kan en mag ik jou begeleiden zodat je steeds meer vanuit jouw authenticiteit datgene gaat aantrekken wat bij jou past. Ook leren omgaan en aanvaarden van een situatie zoals deze nu is. Vanuit een aanvaarding komt er ruimte voor verandering. Ik doe geen uitspraken over overlijdenstijdstippen, medische zaken, zwangerschappen en juridische uitkomsten. Wanneer het mag kan er via jouw stem contact worden gelegd met overleden dierbaren. Ik ont-moet jou graag. Een hartegroet van mij Laura 🌈
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer 000181
Spiritueel coach Sky
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Truthful Insights
 
Boxnummer 000244
Truthful Insights
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Angel
 
Boxnummer 000140
Angel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Cynthia
 
Boxnummer 000219
Cynthia
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben jaren paragnost, medium en coach en sta altijd klaar om je te helpen en begeleiden. Voel je vrij om bij mij aan te kloppen.
Marry Marry
 
Boxnummer 000223
Marry Marry
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I will tune into the truth of your situation for your healing. I will use intuitive abilities, spiritual guidance and healing to help direct you on your path and help .....
Angelique
  
Boxnummer 000303
Angelique
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Relationship Expert
 
Boxnummer 000242
Relationship Expert
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Elise
 
Boxnummer 000143
Elise
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Aella
  
Boxnummer 000330
Aella
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Layla (2)
    
Boxnummer 000182
Medium Layla (2)
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Astra
 
Boxnummer 000225
Astra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een zeer ervaren tarotlezer, helderziende en life en business coach, coach relatie en breakup problemen .Meer dan 10jaar ervaring in liefdes kwesties. Ik bied ook een luisterend oor en werk professioneel en discreet. U bent altijd welkom, ik help graag.
Ilona
  
Boxnummer 000351
Ilona
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Ilona en ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn heldervoelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Casandra
 
Boxnummer 000192
Casandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Medium Chantal s
  
Boxnummer 000362
Medium Chantal s
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium,kaartleggingen. Gediplomeerd NLP-coach & innerlijk kind therapeut. Zwangerschap&geboortepsycholoog
Regina
 
Boxnummer 000477
Regina
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Iedereen is onderweg op zijn eigen reis. Ik help je met jouw koers op dit moment. Heldervoelend en helderwetend. Uw vragen kan ik vaak in combinatie met het leggen van tarotkaarten beantwoorden.
Medium Angie
 
Boxnummer 000178
Medium Angie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Delayha Nyari
  
Boxnummer 000241
Delayha Nyari
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ada
 
Boxnummer 000350
Ada
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Ada ben hier voor toekomstvoorspelling,heldervoelend,relatie problemen,helderziende,kaarlegster,levensvragen en algemeen.
Ricardo
  
Boxnummer 000379
Ricardo
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben geboren met mijn gaves, ik ben een heler/ energie werker, intuïtief voeler/Medium, schaduw werker, en sta ik contact met de Akasha Kronieken
Catriona
 
Boxnummer 000312
Catriona
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Possibilities and probabilities with Coaching. 
Medium JolandaRoos
 
Boxnummer 000160
Medium JolandaRoos
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Amy
 
Boxnummer 000187
Medium Amy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.
Super Psychic
 
Boxnummer 000243
Super Psychic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Medium Aïsha
 
Boxnummer 000202
Medium Aïsha
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Aïsha, ervaren intuïtief kaartlegster in de liefde, werk en familiaire problemen. Je kunt bij mij terecht voor a jouw (spirituele) vragen. Specialist in tweelingzielen en zielsconnecties. 
Paragnost Shanti
 
Boxnummer 000170
Paragnost Shanti
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Ingrid
  
Boxnummer 000277
Ingrid
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Medium Samira
 
Boxnummer 000171
Medium Samira
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Bob
   
Boxnummer 000238
Bob
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Christel
  
Boxnummer 000150
Christel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Amrita
 
Boxnummer 000340
Amrita
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Baya
  
Boxnummer 000322
Baya
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Medium Olivia
 
Boxnummer 000164
Medium Olivia
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
 
Boxnummer 000166
Medium Daniël
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Alex
  
Boxnummer 000337
Alex
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lieve mensen mijn naam is medium Alex. Ik werk voor en met het Licht. Of het nu gaat om relaties, werk, eenzaamheid, verslavingen, angsten. Niks is mij vreemd. Ik kan steun en inzicht geven in uw bewustwordingsproces, op een eerlijke en soms confronterende wijze. Door in te tunen op uw persoon kan ik inzichten aanreiken zodat u duidelijkheid krijgt op uw vragen. Ik geef veelzijdig spiritueel advies, inzicht en ondersteuning. En bezit de volgende eigenschappen: Hoogsensitief, helderziend, volledig intuïtief en sterk empathisch. Verder heb ik altijd een luisterend oor. Tot snel op de chatlijn. Namaste Alex!
Life Coach Gladys
 
Boxnummer 000201
Life Coach Gladys
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spritueel Coach • Medium • Reiki Master • Tarotisten ...Als Spiritueel Coach en Medium geef ik jou tijdens ons consult snel inzicht op jouw vragen...
Medium Leni
 
Boxnummer 000189
Medium Leni
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Als licht- en kristalwerker help ik je aan de hand van de kaarten meer inzicht te krijgen in specifieke situaties en relaties. Ook kan je bij me terecht voor meer info over zielsverbindingen.
Medium Rob Nijland
 
Boxnummer 000234
Medium Rob Nijland
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium ik geef u advies wat u nodig heeft. Mensen bellen mijn vaak voor de liefde en ik kan contact leggen over een overleden dierbare.
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer 000248
Paragnost en Healer Kim
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Medium Florance
 
Boxnummer 000228
Medium Florance
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Test Box
 
Boxnummer 000203
Test Box
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Yvonne
  
Boxnummer 000292
Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Shawila
 
Boxnummer 000341
Shawila
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag door je donkere dagen heen
Cassandra
   
Boxnummer 000172
Cassandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Tanja
  
Boxnummer 000354
Tanja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~ Contact overleden dierbaren ~ Relatie- en familie problematiek ~ Samen brengen we uw leven weer op de rails Al jaren werk ik als medium en paragnost. Ik ben helderziend, helder voelend en een helder wetende paragnost en medium. Mijn gidsen begeleiden mij bij uw vragen en lieve mensen, er zijn geen rare vragen, ik sta voor alles open. Ik werk ook met de kaarten, pendel en maak indien mogelijk contact met overleden dierbaren. Wees welkom mij te benaderen, liefs Tanja
Annette
 
Boxnummer 000475
Annette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
tarot kaarten specialist, pendelaar, Bach bloesem therapeut, paragnost
Hope
 
Boxnummer 000471
Hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Medium Jasmijn
 
Boxnummer 000196
Medium Jasmijn
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn specialiteit is relatie en vriendschappen. U kunt me alles vragen. Niks is te gek. Ik hoop u gauw te kunnen helpen.
Claris
 
Boxnummer 000282
Claris
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Oriana
    
Boxnummer 000254
Oriana
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voel je vrij en veilig. Ik help je vanuit mijn hart met heel veel liefde.
Ri' eL
  
Boxnummer 000156
Ri' eL
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Willem
 
Boxnummer 000207
Willem
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Yvonne
 
Boxnummer 000173
Medium Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Paragnost Marco
 
Boxnummer 000199
Paragnost Marco
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Medium Arlette
 
Boxnummer 000161
Medium Arlette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Mystic
   
Boxnummer 000357
Mystic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Jo An
 
Boxnummer 000176
Jo An
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Mandy
  
Boxnummer 000218
Mandy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Carmen
  
Boxnummer 000213
Carmen
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is medium Carmen ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn helder voelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Matleena
  
Boxnummer 000221
Matleena
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Natasja
 
Boxnummer 000251
Natasja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Paragnoste Ana
  
Boxnummer 000344
Paragnoste Ana
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach en medium.
Angel Mary
 
Boxnummer 000220
Angel Mary
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Merel
  
Boxnummer 000291
Merel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.