Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums
Online medium

Wil jij graag met een online medium in contact komen? Je kunt bij ze terecht voor allerhande levensvragen en spirituele onderwerpen zoals het voorspellen van een toekomst, je gedachten over oude en nieuwe relaties, het voorspellen van je eigen toekomst of die van mensen in jouw omgeving. Het zijn vaak moeilijke levensvragen waar online mediums mee om moeten gaan. Dit zodat ze er vervolgens goed over kunnen adviseren en je te helpen bij het beantwoorden van deze levensvragen. Zo worden dingen verhelderd, kom je meer te weten over liefde gerelateerde vragen of kon je in contact met een spiritueel healer.

Jouw online medium zal er ook voor zorgdragen dat je er 100% gerust op kan zijn met betrekking tot enige paranormale kwesties in jouw leven. Ze willen goed mogelijk duidelijkheid geven over gevoelens, emoties en spirituele onderwerpen waardoor je graag contact opneemt met een online medium. Je doet er namelijk verstandig aan om in die gevallen bij een betrouwbare online medium aan te sluiten zodat je er goed over kunt praten zodat jij weer in alle rust verder kan gaan op je pad.

Spiritueel en paranormaal is een fijn begrip maar het gaat hier om mensen die wel echt iets bijzonders mee hebben. Dit blijkt uit de resultaten die ze bereiken met hun voorspellingen, deze zijn in de regel erg accuraat en dat willen ze graag doorgeven aan andere consumenten. Voor veel mensen is het fijn als ze zelf iets mee hebben gemaakt dat ze hier met hun online medium over kunnen praten.

Ze staan graag voor jou klaar om je advies te geven over paranormale onderwerpen en levensvragen waardoor je weer op eigen benen kan gaan staan of weer in beweging komt als je door moeilijke tijden gaat. Ze bieden de mogelijkheid om het contact zo persoonlijk mogelijk te houden, ze willen namelijk altijd weten wat er speelt als jij hun belt.

Wat is eigenlijk een online medium?

Een medium is iemand die contact kan leggen met geesten van overledenen, engelen of andere entiteiten. Eigenlijk is een medium een soort van doorgeefluik tussen de wereld en de dingen buiten de fysieke werkelijkheid. Een medium laat weten wat er voorkomt in het vlak van paranormale verschijnselen.

Een online medium kan eigenlijk exact hetzelfde zijn als een medium die bijvoorbeeld in je directe omgeving woont, ze willen namelijk dat je ervan op aan kunt dat jouw online medium er voor jou is en dat hij of zij graag advies geeft over paranormale onderwerpen. Je wilt immers gebeurtenissen uit de toekomst én soms ook dieperliggende kwesties weten. En het kan gaan om een kwestie waar je zelf niet over na wilt denken, omdat het te pijnlijk is.

Dan wordt het tijd om er met iemand anders over te praten en dan is het goed dat je hierbij een online medium inschakelt die voor jou beschikbaar is als jij hem belt of haar bericht stuurt. Eigenlijk hoeft dit allemaal nog niet via social media, maar je kunt ook telefonisch contact opnemen.

Je kunt op deze manier wel eens spirituele onderwerpen met je online medium bespreken of het nu gaat om gedachten over oude en nieuwe relaties of paranormale vragen die jij graag zou willen laten weten. Je wilt immers zo goed mogelijk advisering bij bepaalde gebeurtenissen in je leven, daar wil je graag meer over weten.

Mediums zijn voor jou dag in dag uit beschikbaar via een zogenoemde paranormale hulplijn. Bij een ervaren medium met wie jij een consult wilt kun je terecht voor verschillende kwesties. Heb je complexe liefdesrelaties waarover je wilt praten? Wil je een intuïtief gesprekspartner? Wil je je toekomst voorspellen voor lenormand kaarten? Wi jij een onbevooroordeeld luisterend oor? Wil jij vragen beantwoorden met een spiritueel coach? Wil je contact met overledenen? Voor veel verschillende aspecten kun jij terecht bij een medium online.

Verschillende online medium

Het ding is.. Er zijn heel veel mediums beschikbaar die voor jou als spiritueel adviseur kunnen dienen. Medium Mierke, medium Merel, medium Isha, medium Evs, medium Julie, medium Stientje, medium Chantal, medium Desteny, medium Biba, medium Luna Nebe, medium John en zo kunnen we nog heel lang doorgaan. Mediums kunnen allerlei verschillende paranormale gaven hebben. Een medium online kan een:

  • Heldervoelend medium zijn
  • Helderwetend medium zijn
  • Helderziend medium zijn
  • Heldervoelend, helderwetend medium zijn
  • Helderziend en helderwetend medium zijn

Het gene dat zij allemaal gemeen hebben is dat zij allemaal paranormaal begaafd zijn en jouw graag willen helpen. Het is belangrijk om een keuze te maken tussen de online mediums op basis van jouw gevoel. Je moet bij een medium online jouw verhaal kwijt kunnen.

Daarnaast kunnen de mediums online ook gebruik maken van verschillende hulpmiddelen tijdens een consult zodat zij beelden ontvangen of meer te weten komen. Een allround medium kan tijdens de spirituele coaching bijvoorbeeld gebruik maken van tarot kaarten, lenormand kaarten maar ook engelenkaarten. Elk medium heeft zijn eigen methode en je kunt dan ook op verschillende manieren contact met ze maken.

Chatten met mediums

Wil je graag praten via een online chat? Dan is dat mogelijk. Of wil je liever bellen met jouw persoonlijke helderziend medium? Ook dat kan. Je kunt natuurlijk ook altijd mailen als jij wilt, want ook daarop reageert een allround spiritueel adviseur direct binnen 24 uur terug. Eenvoudig te bedienen via je pc maar vaak óók op je smartphone of tablet. Het kan zowel iOS als Android apparaten zijn en de apps bestaan vaak al. En via een online telefonische lijn natuurlijk ook, want er is heel veel keus..!

Spirituele hulplijnen bieden jou graag hun diensten aan op allerlei spirituele gebied die je maar kunt bedenken. Dit gaat altijd inhouden dat je direct contact opneemt met een heldere stem die heeft meegewerkt aan de ontwikkeling van de website en voldoet aan alle wettelijke eisen.

Een erkend medium is iemand die zaken heel serieus aanpakt. Iemand die met de paranormale gaven jou graag helpt. Of dit nou gaat over liefde, werk, gene zijde, contact met overledenen, dieren telepathie of voor een luisterend oor. Niets is voor een medium online te gek. Kies doordacht voor de geschikte spirituele coach voor jou.

Om een goede keuze te maken over iemand die spiritueel begaafd is met wie jij graag een gesprek zou willen is het belangrijk om meer te weten te komen over de paranormale gaven. Wij zullen dit aan jou vertellen zodat jij uiteindelijk met een geschikte medium online een consult kan aanvragen.

Een heldervoelend medium

Wat is een heldervoelend medium? Een heldervoelend medium heeft het vermogen om gedachten te lezen. Zij kunnen beelden ontvangen en voortkomende spirituele energieën waarnemen. Dit kan spraakproductie zijn maar ook beelden of lichtflitsen, lichtheid die jouw huid raakt en vreemde geurtjes. Een heldervoelend medium kan dus dingen aanvoelen, iemand noem je dus ook wel een hoog gevoelig medium.

Een heldervoelend medium zal dus niets af weten van jouw leven en zal ook nooit vragen wat het doel is om contact te maken of een consult af te spreken. Zij zullen direct doorvragen, maar kunnen niet altijd op elke vraag een goede antwoord geven. Het gesprek kan dus erg persoonlijk worden.

De meeste paranormaal begaafde mediums voelen meteen aan wat de bedoeling is wanneer ze in contact staan met overleden familieleden die willens en wetens jouw weg proberen te vinden om met jou in contact te komen. Dit kan een heftige en emotionele ervaring zijn, maar ook voor de mediums die dit doen.

Een heldervoelend en helderhorend medium

Een heldervoelend medium kan ook helderhorend zijn. Dit is dan een heldervoelend, helderhorend medium. In dit soort gevallen hebben de online mediums meerdere paranormale gaves. Ook kan een medium heldervoelend, helderwetend zijn. In het geval dat een medium heldervoelend helderwetend is dan weten zij dingen en voelen ze dat dus aan. Een ervaren medium kan jou in dit soort gevallen door hun spirituele ontwikkeling nog verder helpen.

Ook kan een heldervoelend medium kaartlegster zijn, dan is diegene dus een heldervoelend kaartlegster. Een heldervoelend kaartlegster kan bijvoorbeeld door lenormand kaarten of engelenkaarten jouw vragen beantwoorden. Ook is er de mogelijkheid dat iemand een heldervoelend lichtwerker is, jou kan helpen als spiritueel coach, een hoogbewust medium zijn, als luisterend oor dient relatie coach of mental coach zijn.

Een heldervoelend medium kan op heel veel verschillende manieren jou spirituele coaching bieden op het gebied van liefde, werk of andere zaken. Het is dus belangrijk om voor jezelf goed uit te zoeken wat jouw wensen zijn, misschien wil je liefde vinden of werk. Deze informatie wordt door een heldervoelend medium heel graag gebruikt om jou ook daadwerkelijk op weg te helpen.

Een heldervoelend, helderwetend medium kan het beste contact met jou maken wanneer jij je veilig voelt.

Een helderwetend medium

Wat is een helderwetend medium? Een medium die helderwetend is die weet dingen, zonder dat daar enige rationele grond voor is. Dit is niet het bekende onderbuik gevoel, het gaat veel verder dan dat.

Een helderwetend paragnost die ook een ervaren paragnost is kan jou ook helpen met het beantwoorden van belangrijke levensvragen. Een medium die helderwetend is kan jou door hun paranormale gaven ook helpen met het vinden van antwoorden op belangrijke levensvragen. Een helderwetend medium is iemand die contact maakt via een telefoon consult of chat consult, ook wel chataanvragen genoemd.

Een helderwetend medium voelt dingen aan en waarneemt vooral energetische patronen en energieën uit het gehele universum. Dit zijn vaak spiritueel bevlogen mensen die werkzaam zijn op het gebied van paranormale wetenschap, maar ook andere taken kunnen uitvoeren die dus bijvoorbeeld spiritueel uitgeoefend worden.

Wat kan een helderwetend medium?

Een helderwetend medium kan jou helpen met vraagstukken en problemen waarbij eigenlijk gezegd wordt dat zij je slimmer maken, een helderwetend medium is er om jou te leren om beter na te denken en om antwoordden te zoeken op bepaalde situaties. Door de paranormale gaven van een helderziend en helderwetend medium kan er inzicht geboden worden.

Een helderwetend persoon heeft vaak meerdere paranormale gaven, waardoor zij jou van dienst kunnen zijn op veel verschillende manieren. Een helderwetend persoon kan daarom ook erg goed in staat zijn om te helpen met relatieproblemen of andere vraagstukken. Voor vragen over liefde, werk, of als spiritueel coach kun je terecht bij een professioneel medium.

Ook kan een medium heldervoelend, helderwetend zijn. In dat geval voelt een gevoelig medium iets, maar weten zij ook meer dan normaal. Een heldervoelend, helderwetend online medium kan jou dus in veel gevallen helpen.

Een helderziend medium

Wat is een helderziend medium? Een medium die helderziend is kan beelden uit het onbewustzijn zien. Een helderziende paragnost of online medium is een paranormaal begaafd persoon die beelden kan waarnemen aan de hand van bijvoorbeeld hun intuïtie en/of ingeving. De helderziendheid, ook wel visueel geheugen genoemd, is eigenlijk gewoon een paranormale gave zoals dat tegenwoordig vaak wordt genoemd. Ook wordt een helderziende wel eens telepathisch genoemd.

Wanneer je jezelf wilt laten helpen door iemand met helderziendheid, dan kun je daarvoor bijvoorbeeld een medium bezoeken. Je kunt een medium online contacteren. Met de online mediums kun jij chatten, videobellen of als het jouw voorkeur heeft e mail contact hebben. Dit kan zijn voor een luisterend oor, de toekomst voorspellen, inzichten over liefde/werk of contact met dierbare overledenen.

Wat kan een helderziend medium?

Een helderziend online medium kan jou helpen met het vinden van antwoorden op belangrijke levensvragen. Of het nu gaat om liefde, werk of zingeving, een helderziende medium kan jou hiermee helpen door middel van online consult. Wanneer er sprake is van contact met de geestverwant door middel van mentale beelden en symbolen die gedurende het consulent zoekopdracht worden toegewezen. Ook kan een medium helderziend zijn en jou helpen bij het vinden van antwoorden op belangrijke levensvragen.

Een helderziend medium kan bijvoorbeeld beelden doorkrijgen van dierbare overledenen. Deze beelden kunnen dan worden omgezet in woorden. Ook kan een helderziend medium de toekomst voorspellen. Dit omdat zij beelden doorkrijgen die in de toekomst zich zullen gaan afspelen. Een erkend medium die helderziend is kan dus in veel situaties die komen gaan dingen verklaren.

Het kan zijn dat een helderziende tijdens een consult gebruik maakt van kaarten. Dit kunnen tarot kaarten of lenormand kaarten zijn. Ook kan het zijn dat een medium een vraag aan de hand van engelenkaarten beantwoord. Een medium die ook wel telepathisch genoemd wordt is dus een helderziende.

Een helderhorend medium

Wat is een helderhorend medium? Een helderhorend medium of paranormaal begaafde is een persoon die kennis heeft over de wereld van spirituele zaken. Met behulp van hun gaven, waaronder helderhoren, kan een helder horend medium je helpen met vragen omtrent liefde, werk, complexe liefdesrelaties, werk of je gezinssituatie. Je kunt een helderhorend medium ook wel ziel als een spirituele coach.

Kies voor jou een goed voelend medium/paragnost

Bij een medium online staat vaal ‘lieve mensen mijn naam is..’ of ‘ik geef liefdevol inzichten in..’ ‘ik lees verschillende soorten kaarten zoals lenormand kaarten en..’, ‘ik ben een heldervoelend helderhorend medium en ik help jou graag met..’,  ‘als heldervoelend medium sta ik in verbinding met..’ of ‘hallo lieve mensen’ of ‘ik ben een liefdevolle heldervoelende kaartlegster die jou graag helpt met..’ . Op basis hiervan kun jij kiezen met welke medium online jij graag een gesprek zou willen aangaan.

Kies voor jou de juiste online medium/spiritueel coach op basis van de adviezen

Mocht je twijfelen over welke medium online jij wilt kiezen nemen dan gerust contact met ons op. Wij helpen graag! Hier lees je meer over heldervoelend, helderwetend én helderziende mediums. Spirituele hulplijnen bieden iedere werkdag iemand beschikbaar aan om het gesprek met je aan te gaan. Deze persoon is echt spiritueel ingeënt en daardoor weten zij heel veel. Ze zullen je stap voor stap helpen en door middel van de geschikte hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld engelenkaarten of tarot kaarten kunnen ze jou iets meer vertellen over wat er op het spirituele vlak speelt.

Deze mediums kunnen ook tijdens een online coaching sessie tips geven. Eén online medium werkt vaak met tarot kaarten maar ook engelenkaarten, dat is natuurlijk wel even anders. Eén helderziende medium werkt bijvoorbeeld heel erg graag met lenormand kaarten. Kijk welke medium online jou het beste past en kies vervolgens voor de geschikte hulpmiddelen die je kan helpen om tot een goede spirituele keuze te komen.

Wat is er allemaal mogelijk via de online mediums?

Je bent op zoek naar advies of hulp, maak dan zeker gebruik van de diensten van onze allround helderzienden. Zij willen graag dat je hun hulp inroept op verschillende momenten. Of het nu gaat om advies op professioneel gebied of spiritueel, zij weten precies hoe ze jou kunnen helpen. Dit kan over liefde, werk of andere zaken. Een professioneel medium zal jou altijd eerlijke antwoorden geven op levensvragen die jij hebt.

Een betrouwbaar medium die dus spiritueel begaafd is kan jou inzichten geven over verschillende kwesties. Online mediums die ervaren medium zijn kunnen jou een luisterend oor bieden wanneer jij dat nodig hebt. Een Medium die zaken heel serieus aanpakt is namelijk ook de hele dag beschikbaar. Voor verschillende aspecten kun jij terecht bij de online mediums. Online mediums kunnen dus contact met overledenen maken, dieren telepathie doen, spirituele coaching bieden, een hoog gevoelig medium zijn, spiritueel adviseur zijn, een luisterend oor bieden, lenormand kaarten leggen, de toekomst voorspellen, contant maken door de gene zijde of spiritueel leraar zijn.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612