?> Topparagnosten gezocht? | Nieuwe Tijd

Topparagnosten

topparagnosten

Onze topparagnosten zijn er om jou te helpen met antwoorden en inzichten. Ze zijn er niet alleen om je de toekomst te voorspellen, maar ook om je te helpen bij het maken van keuzes in het hier en nu. Top paragnosten kunnen jou helpen omdat zij beschikken over paranormale gaven. Deze gaven zorgen er voor dat zij buitenzintuigelijke waarnemingen kunnen doen. Op deze manier kom jij dingen te weten en krijg je boodschappen door.

Top paragnosten kunnen beschikken over verschillende gaven. Zo kan een erkende medium/paragnost helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderruikend of helderhorend zijn. Dit zijn eigenlijk een soort zesde zintuigen waarover een erkende medium/paragnost beschikt. Door deze gaven hebben zij contact met de andere wereld en kunnen ze jou helpen. Een erkende paragnost is een ware schatkist aan kennis en inzichten. Je kunt bij hen terecht voor alles waar je antwoorden op wilt.

Om erachter te komen of je een bezoek moet brengen aan een erkende paragnost, kun je jezelf de volgende vragen stellen:

 1. Heb ik behoefte aan hulp bij het maken van keuzes?
 2. Wil ik meer weten over mijn toekomst?
 3. Voel ik me verward of ergens onrustig over en weet ik niet waarom?
 4. Kan ik maar moeilijk loslaten wat er in het verleden is gebeurd?
 5. Wil ik contact maken met overledenen?
 6. Kost het me moeite om in het hier en nu te leven?
 7. Heb ik last van nachtmerries of droom ik vreemde dingen?

Als je een of meerdere van deze vragen met ja hebt beantwoord, dan is een bezoek aan een erkende paragnost zeker iets voor jou. Een erkende medium/paragnost kan je helpen met het vinden van antwoorden op al jouw vragen.

Hoe onze top paragnosten jou kunnen helpen

Door de spirituele gaven van een zuiver medium/paragnost is het zo dat zij jou kunnen helpen met antwoorden op levensvragen en inzicht in bepaalde situaties. Dit kan gaan over het verleden, heden, toekomst, werk, liefde of andere belangrijke zaken. Top paragnosten maken contact met gidsen, geesten of engelen die jou kunnen helpen met het verkrijgen van antwoorden. Zij zijn echte schatkist aan kennis en inzichten.

Naast het geven van advies, kunnen top paragnosten ook helpen bij het opschonen van energie. Dit kan komen door een zware periode in je leven of doordat er dingen zijn die je maar niet lijkt los te kunnen laten. Door middel van verschillende technieken kunnen zij negatieve energie uit je lichaam halen en je weer opnieuw laten stralen. Een bezoek aan een paragnost is dan ook zeker de moeite waard. Het kan je helpen met al je vragen en je weer opnieuw laten stralen. Door de paranormale gaven van een erkende paragnost, kunnen zij je helpen met het krijgen van antwoorden en inzichten. Zo weet je precies wat je moet doen en kan je weer verder met je leven.

Je kent een helderziend medium of paragnost vast wel van vroeger. Zij kunnen jou helpen met al je problemen en vragen. Een bezoek aan een erkende paragnost zal je helpen met het krijgen van antwoorden en inzicht in bepaalde situaties. Door de paranormale gaven van een erkende paragnost, kunnen zij jou helpen met het krijgen van deze antwoorden en inzichten. Zo weet je precies wat je moet doen en kan je weer verder met je leven.

Een bezoek aan een erkende paragnost is dan ook zeker de moeite waard. Vroeger moest je dan altijd langs bij een medium of paragnost in de buurt. Tegenwoordig kun je gelukkig ook online een afspraak maken met een erkende paragnost. Zo hoef je niet de deur uit en kan je op elk moment van de dag terecht.

Een heldervoelend medium

Een zuiver medium/paragnost kan dus heldervoelend zijn, wanneer iemand heldervoelend is dan is het zo dat zij gevoelens van andere mensen kunnen opvangen. Dit noemen wij dan ook wel empathie. Empathie is een begrip wat steeds vaker terugkomt in onze maatschappij, dit komt doordat steeds meer mensen op zoek zijn naar een diepere verbinding. Empathie houdt in dat je de gevoelens van een andere persoon kunt aanvoelen, wanneer iemand empathisch is dan is het dus mogelijk dat zij de gevoelens van een andere persoon kunnen voelen. Dit kan erg verwarrend zijn, wanneer je niet weet waar die gevoelens vandaan komen.

Een heldervoelend medium/paragnost is dan ook iemand die deze gevoelens kan opvangen en vanuit hier een reading kan doen. Een reading is een woord wat steeds vaker terugkomt, dit komt omdat er steeds meer mensen zijn die op zoek zijn naar inzichten. Een reading is een boodschap die je krijgt vanuit het universum, deze boodschap kan een advies zijn of inzicht geven in een bepaalde situatie. Een reading is dus altijd maatwerk, hierdoor is het dan ook zo dat je altijd weet wat de boodschap voor jou betekent.

Wanneer iemand een reading krijgt van een heldervoelend medium/paragnost, is het mogelijk dat zij gebruik maken van hun eigen gevoelens. Dit doen zij dan om de reading voor jou nog beter te kunnen maken, hierdoor is het mogelijk dat de reading nog beter aansluit op wat je nodig hebt. Een reading van een heldervoelend medium/paragnost is dan ook zeker de moeite waard, hierdoor is het mogelijk dat je inzichten krijgt die je nog niet had.

topparagnosten gezocht

Wat is een helderziende?

Ook kan een zuiver medium/paragnost een helderziende zijn. Een helderziende is iemand die in staat is beelden en symbolen waar te nemen, deze beelden kunnen verschijnen in hun geestesoog of op een andere manier. Een helderziende is dan ook iemand die dus kan zien wat er gaat gebeuren in de toekomst. Dit is erg fijn, wanneer je bijvoorbeeld vragen hebt over wat er gaat gebeuren in je carrière of liefde.

Een helderziende is dan ook zeker de moeite waard, hierdoor is het mogelijk dat je inzichten krijgt die je nog niet had. Een helderziende kan de toekomst voorspellen. Een helderziende kan hierdoor voorspellen over liefde, relaties, carrières of andere zaken.

Een helderhorend medium/paragnost

Een helderhorend medium/paragnost is iemand die juist geluiden hoort. Een helderhorend medium/paragnost is iemand die dus niet ziet wat er gaat gebeuren in de toekomst, maar geluiden hoort. Dit noemen wij dan ook wel helderhorendheid of auditieve waarneming.

Een helderhorend medium/paragnost hoort dus stemmen van overledenen of geluiden die jij niet kan horen. Dit komt omdat zij een helderhorende gave hebben, hierdoor is het mogelijk dat zij dingen horen die wij niet kunnen horen. Wanneer jij bijvoorbeeld vragen hebt aan een overledene, kun je terecht bij een helderhorend medium/paragnost. Zij kunnen contact leggen met de overledene en vragen stellen namens jou. Dit is erg fijn, wanneer je bijvoorbeeld vragen hebt over wat er is gebeurd in het leven van de overledene of waarom bepaalde dingen zijn gebeurd.

Een spiritueel coach met meerdere gaven

Een spiritueel coach kan ook beschikken over verschillende gaven. Zo kunnen top paragnosten bijvoorbeeld helderwetend en heldervoelend zijn. Wanneer iemand helderwetend is dan wil dat zeggen dat zij dingen weten die andere mensen niet kunnen weten. Dit kan gaan om boodschappen die spoken, engelen of overledenen doorgeven over jou. Een spiritueel coach met deze gave is dan ook iemand waar je altijd terecht kan voor inzichten. Een helderwetend/heldervoelend spiritueel coach weet en voelt dat iets zo is, zonder dat daar een directe verklaring voor is.

Een helderwetend medium/paragnost wordt ook wel een sensitief medium/paragnost genoemd. Dit komt omdat zij gevoelens van andere mensen kunnen opvangen. Wanneer iemand empathisch is dan is het mogelijk dat zij de gevoelens van een andere persoon kunnen voelen. Dit kan je helpen als je bijvoorbeeld niet weet waar je gevoelens vandaan komen.

Bij een paragnost/medium kun je terecht voor alle vragen

Bij onze top paragnosten kun je terecht voor al jouw vragen! Zij kunnen jou een luisterend oor bieden wanneer je dit nodig hebt. Zo kun je jouw verhaal doen over de liefde, relaties, werk of andere zaken. Een luisterend oor kan jou helpen om jouw eigen leven meer te begrijpen en met een ander hier over te spreken.

Bij de erkende top paragnosten kun jij jouw vragen stellen die jij hebt. Zo kun je vragen stellen over jouw relatie in de toekomst. Vragen over jouw relatie die je kan stellen zijn bijvoorbeeld :

 • Hoe ziet mijn toekomstige partner eruit?
 • Wanneer vind ik de ware liefde?
 • Wat is het probleem in mijn relatie?
 • Waarom ben ik nog single?

Met een reading van een top paragnost kan je deze vragen stellen, zij kunnen dan een reading voor je doen. Een reading is een manier om inzicht te krijgen in jouw situatie of vraag. Er zijn heel veel levensvragen die je kan stellen aan een medium/paragnost. Levensvragen zijn vragen over het leven, bijvoorbeeld :

 • Wat is mijn levensdoel?
 • Hoe kan ik gelukkiger zijn?
 • Moet ik verhuizen of blijven waar ik woon?
 • Is dit de juiste baan voor mij?
 • Welke studies moet ik gaan doen?

Een reading over levensvragen kan je helpen met het maken van beslissingen in jouw leven. Een reading geeft dan ook meer inzicht in de situatie en kan je helpen met het beantwoorden van jouw levensvragen.

Een reading over carrière of werk

Wanneer je vragen hebt over jouw carrière of werk, dan kan een reading hier ook bij helpen. Zo kunnen de top paragnosten jou helpen met het beantwoorden van vragen over bijvoorbeeld:

 • Wat is mijn droombaan?
 • Moet ik veranderen van baan?
 • Hoe kan ik meer zelfvertrouwen krijgen op het werk?
 • Is dit het bedrijf waar ik wil werken?
 • Wat kan ik doen om beter te worden in mijn werk?

Praten met een medium over zielsverwanten

Het kan ook fijn zijn om met een zuiver medium/paragnost te praten over zielsverwanten. Dit zijn mensen met wie je een klik hebt, zij voelen alsof zij al heel lang kennen. Een reading over zielsverwanten is dan ook erg fijn, hierdoor kan je inzicht krijgen in deze mensen. Vragen die je kan stellen over zielsverwanten zijn :

 • Wat is het doel van de relatie met mijn zielsverwant?
 • Hoe kan ik mijn zielsverwant herkennen?
 • Is er iemand in mijn leven die wel een zielsverwant is, maar ik herken het niet?
 • Wanneer kom ik mijn zielsverwant tegen?

Een reading over zielsverwanten geeft je dan ook erg veel inzicht, hierdoor kan je er beter mee omgaan.

Praten over tweelingzielen

Met een zuiver medium/paragnost kun je ook praten over tweelingzielen. Tweelingzielen zijn twee zielen die samen één zijn, zij voelen elkaar aan. Een reading over tweelingzielen is erg fijn, hierdoor krijg je inzicht in deze mensen. Vragen die je kan stellen over tweelingzielen zijn :

 • Wat is het doel van de relatie met mijn tweelingziel?
 • Hoe kan ik mijn tweelingziel herkennen?
 • Is er iemand in mijn leven die wel een tweelingziel is, maar ik herken het niet?
 • Wanneer kom ik mijn tweelingziel tegen?

Een reading over tweelingzielen geeft je dan ook erg veel inzicht, hierdoor kan je er beter mee omgaan. Het kan heel heftig zijn om tweelingzielen te ontmoeten dit komt omdat zij erg veel met elkaar verbonden zijn. Een gesprek over tweelingzielen met mediums of paragnosten kan jou helpen om hier meer inzicht en begrip bij te krijgen.

topparagnosten bellen

Hulpmiddelen tijdens een gesprek met een medium

Onze consulenten kunnen tijdens een gesprek ook diverse hulpmiddelen gebruiken tijdens een gesprek om inzichten te krijgen. Een zuiver medium of paragnost kan bijvoorbeeld een kaartlegster zijn die jou met een kaartlegging helpt om antwoorden te krijgen.

Een zuiver medium/paragnost kan bijvoorbeeld Lenormand kaarten gebruiken tijdens een consult. Lenormand kaarten zijn een manier van kaartlegging, dit is een methode waarbij je verschillende soorten kaarten neemt en hier een bepaalde betekenis aan geeft. Lenormand kaarten zijn een manier om inzicht te krijgen in een situatie of vraag. Een paragnost kan ook gebruik maken van de tarot tijdens een consult, de tarot kaarten zijn ook een manier van kaartlegging. Bij de tarot kaarten worden er 22 grote arcana genoemd, dit zijn de meest belangrijke kaarten. De tarot kaarten zijn meer gericht op het verleden, heden en toekomst.

Tarot, lenormand of engelen kaarten zijn een manier die een zuiver medium/paragnost tijdens een consult kan gebruiken zodat ze inzicht krijgen in alle vragen die jij hebt. Het helpt ze met het versterken van hun gaven en kunnen daardoor alle vragen beantwoorden.

Een pendel door een medium

Ook pendelen kan tijdens een consult met een medium/paragnost worden ingezet. Een pendel is een voorwerp dat aan een draadje of ketting bungelt, het wordt gebruikt om contact te maken met je onderbewuste. Er wordt gezegd dat wanneer je een pendel laat bungelen boven verschillende letters van het alfabet dat het onderbewustzijn de pendel aanstuurt naar de juiste letter. Op deze manier kan er contact gemaakt worden met je onderbewuste en kunnen er vragen gesteld worden.

Foto’s door een medium/paragnost

Wanneer een foto van jou wordt bekeken door een krachtig paragnost of medium kan er inzicht verkregen worden in de energie die je uitstraalt. Zoals je weet straalt iedereen energie uit, wanneer een krachtig medium of paragnost een foto van jou bekijkt dan kunnen zij deze energie voelen en zien. Vaak zien zij hierdoor ook dingen die voor jou niet meteen duidelijk zijn. Bij een fotoreading van een krachtig medium/paragnost is het zo dat je, naast een foto van jezelf of de persoon in kwestie, ook een gebied in Nederland/België of een ander land kan laten zien. Bij een gebied kun je ook denken aan een huis of een ruimte dat je zou willen kopen of huren. Een paragnost/medium kan dan aan jou vertellen wat het gevoel hierbij is. Dit kan erg waardevol zijn want op deze manier kun je misschien wel voorkomen dat je in een huis gaat wonen met veel negatieve energie.

Een medium als healer

Een medium/paragnost kan voor mens en dier ook een healer zijn. Een spirituele healer is iemand die door middel van energie overdracht helend kan werken. Een spirituele healer kan klachten wegnemen of verminderen doordat er energie vrijkomt in het lichaam. Een medium/paragnost als healer werkt niet altijd, het is erg belangrijk dat je er voor open staat. Wanneer je er niet open voor staat dan kan het zijn dat de energie die vrij komt niet in jouw lichaam blijft en verloren gaat. Een spirituele healer werkt door middel van overdracht, er wordt dus energie van de healer naar jou toegezonden. Een medium/paragnost kan een Reiki Master zijn. Reiki is een voorbeeld van healing. Bij Reiki wordt er gebruik gemaakt van handoplegging en worden er bepaalde symbolen gebruikt. Deze Reiki behandeling zorgt ervoor dat de energie in het lichaam weer in balans komt. Reiki helpt om je lichamelijk, emotioneel en mentaal weer beter te voelen.

Ook acupunctuur kan door een medium/paragnost worden toegepast. Acupunctuur is een oude behandelwijze die al duizenden jaren gebruikt wordt in China. Bij deze behandeling worden er naalden in het lichaam gezet, op verschillende plekken. Wanneer deze naalden in het lichaam zijn gezet dan gaat de energie weer stromen en komt het lichaam weer in balans. Een medium kan dus op verschillende manieren werken, deze zijn niet allemaal even bekend. Wel is het zo dat een medium/paragnost altijd probeert om jou zo goed mogelijk te helpen.

Kaarten, een pendel of foto’s zijn dus slechts enkele tool die gebruikt kunnen worden door een medium/paragnost. Wanneer je vragen hebt of inzicht wilt krijgen in bepaalde dingen dan kan een medium/paragnost je hierbij helpen. Een consult met alle mediums en paragnosten is altijd erg waardevol, zeker wanneer je niet weet wat er aan de hand is of wat je kunt doen om bepaalde dingen op te lossen. Een medium of paragnost is er altijd voor jou.

topparagnosten online

Hoe vind je een medium die bij jou past?

Een helderwetend, heldervoelend medium, helderzienden paragnosten, top mediums zijn mediums en paragnosten met wie je kan praten over liefde, relaties, verleden, heden, toekomst, tweelingzielen of zielsverwanten. Er zijn enorm veel verschillende mediums en paragnosten die allen eigen specialisaties hebben. Het is om deze reden belangrijk dat jij de beste paragnost/medium voor jou uitkiest.

Voordat je een consult start met een medium of paragnost is het belangrijk dat je je goed inleeft in de spirituele gave die iemand heeft. Want wil jij jouw toekomst voorspellen, dan moet je een chat of consult starten met iemand die dat ook daadwerkelijk kan. Als jij met mediums of paragnosten een Lenormand kaartlegging wil doen, moet je iemand kiezen die dit ook echt kan. Lees daarom goed de beschrijving door die behoort tot ieder medium, op deze manier krijg je een beeld van de werkwijze van een medium of paragnost.

Ook moet je ervoor zorgen dat jij jezelf vertrouwd voelt bij een medium of paragnost. Je moet namelijk kunnen uitspreken wat er op jouw hart ligt. Wanneer je niet open bent en je niet durft te vertellen wat er speelt dan gaat een reading niet zo goed als dat het zou kunnen gaan. Een reading is namelijk maatwerk, het is erg belangrijk dat een medium weet wat er speelt. Spreek je problemen daarom ook uit naar een medium of paragnost en kijk of deze persoon bij jou past. Ga niet voor de eerste de beste, want er zijn heel veel verschillende mediums en paragnosten die je kunt vinden. Er is altijd wel iemand die bij jou past, het is alleen belangrijk dat je deze persoon ook echt gaat vinden. Er zijn verschillende manieren waarop je een top medium kan vinden. Je kan bijvoorbeeld vrienden of familie vragen naar ervaringen die zij hebben met een bepaalde paragnost of medium of je kijkt online naar reviews. Op deze manier krijg je een eerste indruk van een medium of paragnost.

Je ziet bij alle mediums en paragnosten vaak iets als, ‘hallo, mijn naam is.., ik kan jou helpen door..’ op basis van deze informatie kun jij bepalen of een medium of paragnost bij jou past en of iemand jou kan helpen met de vragen die je hebt. Als je vragen hebt aan een bepaalde medium of paragnost, kan je deze altijd stellen. Wanneer een medium of paragnost echt bij jou past dan zal je ook merken dat dit aanvoelt alsof je iemand al heel lang kent. Het is belangrijk dat je jezelf goed laat informeren en leest over de verschillende mogelijkheden die er zijn. Een medium of paragnost heeft namelijk niet voor iedereen dezelfde werkwijze, het is erg belangrijk dat je weet hoe een medium of paragnost te werk gaat. Op deze manier voorkom je teleurstellingen en weet je precies wat je kan verwachten van een reading. Informeer jezelf dus goed, voordat je een reading gaat doen met een medium of paragnost.

Hoe kom je in contact met een medium of paragnost?

Er zijn vele verschillende manieren waarop je in contact kan komen met een medium, paragnost of kaartlegster. Het is zo dat alle mediums en paragnosten een eigen ‘box’ hebben. Door middel van deze box kun jij precies zien welke spirituele gaven iemand heeft en op welke manier zij jou kunnen helpen. Op basis van deze informatie kun jij een gesprek starten.

Het is zo dat je op drie manieren in contact kan komen met een medium of paragnost. Je hebt de mogelijkheid om een chat te starten met een van de consulenten zodat je via het internet contact maakt. Hier kun jij vragen stellen aan onze consulenten die te maken hebben met jouw leven en jouw levensvragen. Een andere manier om in contact te komen met een medium of paragnost is door een e-mail te sturen. Op deze manier kun je bijvoorbeeld een fotoreading laten uitvoeren door een medium of paragnost. Het is ook mogelijk om te bellen met een helder wetend, helderziend, heldervoelend medium of paragnost. Voor het bellen met een medium of paragnost is het zo dat je credits moet aanschaffen om het gesprek te kunnen starten. Bel dan naar het juiste box nummer die behoort tot een medium of paragnost. Bellen kan vanuit Nederland voor 0,90 cpm, in België kost dit 1,50 cpm.

Onze mediums en paragnosten staan de gehele dag door voor jou klaar! Op deze manier kun jij op ieder gewenst moment een consult starten met een van onze consulenten.

Ingrid
  
Boxnummer 000277
Ingrid
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Medium Amy
 
Boxnummer 000187
Medium Amy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.
Medium Layla (2)
    
Boxnummer 000182
Medium Layla (2)
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Amrita
 
Boxnummer 000340
Amrita
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost Marco
 
Boxnummer 000199
Paragnost Marco
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Sacha
 
Boxnummer 000343
Sacha
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben hooggevoelig, helderwetend, helderziende en geef spiritueel advies mijn specialisme is raad en inzicht op relationeel en spiritueel vlak
Clarisa
 
Boxnummer 000193
Clarisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Relationship Expert
 
Boxnummer 000242
Relationship Expert
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Jo An
 
Boxnummer 000176
Jo An
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Hera
 
Boxnummer 000339
Hera
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Are you heart broken? Has your true love left you for another woman? Is there someone you can't stop thinking of? Are you going through an unwanted divorce?
Medium Florance
 
Boxnummer 000228
Medium Florance
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Katja Charlotte
 
Boxnummer 000177
Katja Charlotte
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart
Medium Yvonne
 
Boxnummer 000173
Medium Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Daniël
 
Boxnummer 000166
Medium Daniël
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Henk Jan
   
Boxnummer 000302
Henk Jan
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Merel
  
Boxnummer 000291
Merel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Paragnost Thea
 
Boxnummer 000141
Paragnost Thea
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Cassandra
   
Boxnummer 000172
Cassandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Cynthia
 
Boxnummer 000219
Cynthia
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben jaren paragnost, medium en coach en sta altijd klaar om je te helpen en begeleiden. Voel je vrij om bij mij aan te kloppen.
Delayha Nyari
  
Boxnummer 000241
Delayha Nyari
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mystic
   
Boxnummer 000357
Mystic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Paragnoste Ana
  
Boxnummer 000344
Paragnoste Ana
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach en medium.
Marry Marry
 
Boxnummer 000223
Marry Marry
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I will tune into the truth of your situation for your healing. I will use intuitive abilities, spiritual guidance and healing to help direct you on your path and help .....
Angel
 
Boxnummer 000140
Angel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Test Box
 
Boxnummer 000203
Test Box
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Destiny Goddess
  
Boxnummer 000231
Destiny Goddess
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I have been practicing spirituality for 7 years, I am a tarot reader, an astrologer, a numerologist, a woman empowerment coach, and a spiritual teacher.
Casandra
 
Boxnummer 000192
Casandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Cher
  
Boxnummer 000286
Cher
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Claris
 
Boxnummer 000282
Claris
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ri' eL
  
Boxnummer 000156
Ri' eL
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Super Psychic
 
Boxnummer 000243
Super Psychic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Lou
  
Boxnummer 000247
Lou
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Bob
   
Boxnummer 000238
Bob
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Medium Rob Nijland
 
Boxnummer 000234
Medium Rob Nijland
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium ik geef u advies wat u nodig heeft. Mensen bellen mijn vaak voor de liefde en ik kan contact leggen over een overleden dierbare.
Medium Jasmijn
 
Boxnummer 000196
Medium Jasmijn
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn specialiteit is relatie en vriendschappen. U kunt me alles vragen. Niks is te gek. Ik hoop u gauw te kunnen helpen.
Annette
 
Boxnummer 000475
Annette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
tarot kaarten specialist, pendelaar, Bach bloesem therapeut, paragnost
paragnoste hope
 
Boxnummer 000476
Paragnoste hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Samira
 
Boxnummer 000171
Medium Samira
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Paragnost Lize
 
Boxnummer 000190
Paragnost Lize
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.
Medium Benny
 
Boxnummer 000139
Medium Benny
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Christel
  
Boxnummer 000150
Christel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Elise
 
Boxnummer 000143
Elise
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Medium Olivia
 
Boxnummer 000164
Medium Olivia
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Life Coach Gladys
 
Boxnummer 000201
Life Coach Gladys
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spritueel Coach • Medium • Reiki Master • Tarotisten ...Als Spiritueel Coach en Medium geef ik jou tijdens ons consult snel inzicht op jouw vragen...
Matleena
  
Boxnummer 000221
Matleena
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Ilona
  
Boxnummer 000351
Ilona
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Ilona en ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn heldervoelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Paragnost Shanti
 
Boxnummer 000170
Paragnost Shanti
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Arlette
 
Boxnummer 000161
Medium Arlette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Ricardo
  
Boxnummer 000379
Ricardo
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben geboren met mijn gaves, ik ben een heler/ energie werker, intuïtief voeler/Medium, schaduw werker, en sta ik contact met de Akasha Kronieken
Valentino
  
Boxnummer 000329
Valentino
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Yvonne
  
Boxnummer 000292
Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Alex
  
Boxnummer 000337
Alex
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lieve mensen mijn naam is medium Alex. Ik werk voor en met het Licht. Of het nu gaat om relaties, werk, eenzaamheid, verslavingen, angsten. Niks is mij vreemd. Ik kan steun en inzicht geven in uw bewustwordingsproces, op een eerlijke en soms confronterende wijze. Door in te tunen op uw persoon kan ik inzichten aanreiken zodat u duidelijkheid krijgt op uw vragen. Ik geef veelzijdig spiritueel advies, inzicht en ondersteuning. En bezit de volgende eigenschappen: Hoogsensitief, helderziend, volledig intuïtief en sterk empathisch. Verder heb ik altijd een luisterend oor. Tot snel op de chatlijn. Namaste Alex!
Natasja
 
Boxnummer 000251
Natasja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Hope
 
Boxnummer 000471
Hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Medium JolandaRoos
 
Boxnummer 000160
Medium JolandaRoos
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Laura
  
Boxnummer 000214
Laura
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, healer, therapeut Dag mooi mens. Wanneer je worstelt met vragen wil ik er graag voor jou zijn met mijn aangeboren gaven, kennis en verkregen wijsheid. Helderziende waarnemingen zijn slechts opties. Want jij hebt een vrije wil gekregen en blijft verantwoordelijk voor jezelf. Ik wil jou in je eigen stralende bron van liefde, licht en innerlijke wijsheid helpen. Helderheid en inzichten geven. Daar waar jouw eigen antwoorden versluierd en toegedekt zijn. Een stukje meelopen op jouw pad, vaak vol met uitdagingen. Middels jou stem, voornaam, leeftijd en eventueel een foto kan ik jouw unieke kracht maar ook jouw blokkades zien. ( ook tussen jou en anderen) Hierin kan en mag ik jou begeleiden zodat je steeds meer vanuit jouw authenticiteit datgene gaat aantrekken wat bij jou past. Ook leren omgaan en aanvaarden van een situatie zoals deze nu is. Vanuit een aanvaarding komt er ruimte voor verandering. Ik doe geen uitspraken over overlijdenstijdstippen, medische zaken, zwangerschappen en juridische uitkomsten. Wanneer het mag kan er via jouw stem contact worden gelegd met overleden dierbaren. Ik ont-moet jou graag. Een hartegroet van mij Laura 🌈
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer 000181
Spiritueel coach Sky
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Medium Aïsha
 
Boxnummer 000202
Medium Aïsha
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Aïsha, ervaren intuïtief kaartlegster in de liefde, werk en familiaire problemen. Je kunt bij mij terecht voor a jouw (spirituele) vragen. Specialist in tweelingzielen en zielsconnecties. 
Ada
 
Boxnummer 000350
Ada
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Ada ben hier voor toekomstvoorspelling,heldervoelend,relatie problemen,helderziende,kaarlegster,levensvragen en algemeen.
Angel Mary
 
Boxnummer 000220
Angel Mary
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben Ben
 
Boxnummer 000227
Ben Ben
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Tanja
  
Boxnummer 000354
Tanja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~ Contact overleden dierbaren ~ Relatie- en familie problematiek ~ Samen brengen we uw leven weer op de rails Al jaren werk ik als medium en paragnost. Ik ben helderziend, helder voelend en een helder wetende paragnost en medium. Mijn gidsen begeleiden mij bij uw vragen en lieve mensen, er zijn geen rare vragen, ik sta voor alles open. Ik werk ook met de kaarten, pendel en maak indien mogelijk contact met overleden dierbaren. Wees welkom mij te benaderen, liefs Tanja
Aella
  
Boxnummer 000330
Aella
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Astra
 
Boxnummer 000225
Astra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een zeer ervaren tarotlezer, helderziende en life en business coach, coach relatie en breakup problemen .Meer dan 10jaar ervaring in liefdes kwesties. Ik bied ook een luisterend oor en werk professioneel en discreet. U bent altijd welkom, ik help graag.
Anne Marie
 
Boxnummer 000186
Anne Marie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching
Regina
 
Boxnummer 000477
Regina
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Iedereen is onderweg op zijn eigen reis. Ik help je met jouw koers op dit moment. Heldervoelend en helderwetend. Uw vragen kan ik vaak in combinatie met het leggen van tarotkaarten beantwoorden.
Baya
  
Boxnummer 000322
Baya
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Carmen
  
Boxnummer 000213
Carmen
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is medium Carmen ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn helder voelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Medium Chantal s
  
Boxnummer 000362
Medium Chantal s
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium,kaartleggingen. Gediplomeerd NLP-coach & innerlijk kind therapeut. Zwangerschap&geboortepsycholoog
Catriona
 
Boxnummer 000312
Catriona
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Possibilities and probabilities with Coaching. 
Angelique
  
Boxnummer 000303
Angelique
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Medium Angie
 
Boxnummer 000178
Medium Angie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Oriana
    
Boxnummer 000254
Oriana
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voel je vrij en veilig. Ik help je vanuit mijn hart met heel veel liefde.
Linda
 
Boxnummer 000306
Linda
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Quin
  
Boxnummer 000321
Quin
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Truthful Insights
 
Boxnummer 000244
Truthful Insights
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer 000248
Paragnost en Healer Kim
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Elisabeth
  
Boxnummer 000239
Elisabeth
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag met al je vragen. ik krijg informatie door mijn kaarten en eigen helder inzicht. Al meer dan 20 jaar help ik mensen verder met hun levensvragen. Ik ben er voor je !
Celisa
 
Boxnummer 000216
Celisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Intuitief Coach-Droomanalyse-Egyptische tarot-transformatieprocessen-ontwikkelingen
Victoria
 
Boxnummer 000361
Victoria
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Willem
 
Boxnummer 000207
Willem
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Shawila
 
Boxnummer 000341
Shawila
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag door je donkere dagen heen
Mandy
  
Boxnummer 000218
Mandy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Medium Leni
 
Boxnummer 000189
Medium Leni
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Als licht- en kristalwerker help ik je aan de hand van de kaarten meer inzicht te krijgen in specifieke situaties en relaties. Ook kan je bij me terecht voor meer info over zielsverbindingen.