Topparagnosten

topparagnosten

Onze topparagnosten zijn er om jou te helpen met antwoorden en inzichten. Ze zijn er niet alleen om je de toekomst te voorspellen, maar ook om je te helpen bij het maken van keuzes in het hier en nu. Top paragnosten kunnen jou helpen omdat zij beschikken over paranormale gaven. Deze gaven zorgen er voor dat zij buitenzintuigelijke waarnemingen kunnen doen. Op deze manier kom jij dingen te weten en krijg je boodschappen door.

Top paragnosten kunnen beschikken over verschillende gaven. Zo kan een erkende medium/paragnost helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderruikend of helderhorend zijn. Dit zijn eigenlijk een soort zesde zintuigen waarover een erkende medium/paragnost beschikt. Door deze gaven hebben zij contact met de andere wereld en kunnen ze jou helpen. Een erkende paragnost is een ware schatkist aan kennis en inzichten. Je kunt bij hen terecht voor alles waar je antwoorden op wilt.

Om erachter te komen of je een bezoek moet brengen aan een erkende paragnost, kun je jezelf de volgende vragen stellen:

 1. Heb ik behoefte aan hulp bij het maken van keuzes?
 2. Wil ik meer weten over mijn toekomst?
 3. Voel ik me verward of ergens onrustig over en weet ik niet waarom?
 4. Kan ik maar moeilijk loslaten wat er in het verleden is gebeurd?
 5. Wil ik contact maken met overledenen?
 6. Kost het me moeite om in het hier en nu te leven?
 7. Heb ik last van nachtmerries of droom ik vreemde dingen?

Als je een of meerdere van deze vragen met ja hebt beantwoord, dan is een bezoek aan een erkende paragnost zeker iets voor jou. Een erkende medium/paragnost kan je helpen met het vinden van antwoorden op al jouw vragen.

Hoe onze top paragnosten jou kunnen helpen

Door de spirituele gaven van een zuiver medium/paragnost is het zo dat zij jou kunnen helpen met antwoorden op levensvragen en inzicht in bepaalde situaties. Dit kan gaan over het verleden, heden, toekomst, werk, liefde of andere belangrijke zaken. Top paragnosten maken contact met gidsen, geesten of engelen die jou kunnen helpen met het verkrijgen van antwoorden. Zij zijn echte schatkist aan kennis en inzichten.

Naast het geven van advies, kunnen top paragnosten ook helpen bij het opschonen van energie. Dit kan komen door een zware periode in je leven of doordat er dingen zijn die je maar niet lijkt los te kunnen laten. Door middel van verschillende technieken kunnen zij negatieve energie uit je lichaam halen en je weer opnieuw laten stralen. Een bezoek aan een paragnost is dan ook zeker de moeite waard. Het kan je helpen met al je vragen en je weer opnieuw laten stralen. Door de paranormale gaven van een erkende paragnost, kunnen zij je helpen met het krijgen van antwoorden en inzichten. Zo weet je precies wat je moet doen en kan je weer verder met je leven.

Je kent een helderziend medium of paragnost vast wel van vroeger. Zij kunnen jou helpen met al je problemen en vragen. Een bezoek aan een erkende paragnost zal je helpen met het krijgen van antwoorden en inzicht in bepaalde situaties. Door de paranormale gaven van een erkende paragnost, kunnen zij jou helpen met het krijgen van deze antwoorden en inzichten. Zo weet je precies wat je moet doen en kan je weer verder met je leven.

Een bezoek aan een erkende paragnost is dan ook zeker de moeite waard. Vroeger moest je dan altijd langs bij een medium of paragnost in de buurt. Tegenwoordig kun je gelukkig ook online een afspraak maken met een erkende paragnost. Zo hoef je niet de deur uit en kan je op elk moment van de dag terecht.

Een heldervoelend medium

Een zuiver medium/paragnost kan dus heldervoelend zijn, wanneer iemand heldervoelend is dan is het zo dat zij gevoelens van andere mensen kunnen opvangen. Dit noemen wij dan ook wel empathie. Empathie is een begrip wat steeds vaker terugkomt in onze maatschappij, dit komt doordat steeds meer mensen op zoek zijn naar een diepere verbinding. Empathie houdt in dat je de gevoelens van een andere persoon kunt aanvoelen, wanneer iemand empathisch is dan is het dus mogelijk dat zij de gevoelens van een andere persoon kunnen voelen. Dit kan erg verwarrend zijn, wanneer je niet weet waar die gevoelens vandaan komen.

Een heldervoelend medium/paragnost is dan ook iemand die deze gevoelens kan opvangen en vanuit hier een reading kan doen. Een reading is een woord wat steeds vaker terugkomt, dit komt omdat er steeds meer mensen zijn die op zoek zijn naar inzichten. Een reading is een boodschap die je krijgt vanuit het universum, deze boodschap kan een advies zijn of inzicht geven in een bepaalde situatie. Een reading is dus altijd maatwerk, hierdoor is het dan ook zo dat je altijd weet wat de boodschap voor jou betekent.

Wanneer iemand een reading krijgt van een heldervoelend medium/paragnost, is het mogelijk dat zij gebruik maken van hun eigen gevoelens. Dit doen zij dan om de reading voor jou nog beter te kunnen maken, hierdoor is het mogelijk dat de reading nog beter aansluit op wat je nodig hebt. Een reading van een heldervoelend medium/paragnost is dan ook zeker de moeite waard, hierdoor is het mogelijk dat je inzichten krijgt die je nog niet had.

topparagnosten gezocht

Wat is een helderziende?

Ook kan een zuiver medium/paragnost een helderziende zijn. Een helderziende is iemand die in staat is beelden en symbolen waar te nemen, deze beelden kunnen verschijnen in hun geestesoog of op een andere manier. Een helderziende is dan ook iemand die dus kan zien wat er gaat gebeuren in de toekomst. Dit is erg fijn, wanneer je bijvoorbeeld vragen hebt over wat er gaat gebeuren in je carrière of liefde.

Een helderziende is dan ook zeker de moeite waard, hierdoor is het mogelijk dat je inzichten krijgt die je nog niet had. Een helderziende kan de toekomst voorspellen. Een helderziende kan hierdoor voorspellen over liefde, relaties, carrières of andere zaken.

Een helderhorend medium/paragnost

Een helderhorend medium/paragnost is iemand die juist geluiden hoort. Een helderhorend medium/paragnost is iemand die dus niet ziet wat er gaat gebeuren in de toekomst, maar geluiden hoort. Dit noemen wij dan ook wel helderhorendheid of auditieve waarneming.

Een helderhorend medium/paragnost hoort dus stemmen van overledenen of geluiden die jij niet kan horen. Dit komt omdat zij een helderhorende gave hebben, hierdoor is het mogelijk dat zij dingen horen die wij niet kunnen horen. Wanneer jij bijvoorbeeld vragen hebt aan een overledene, kun je terecht bij een helderhorend medium/paragnost. Zij kunnen contact leggen met de overledene en vragen stellen namens jou. Dit is erg fijn, wanneer je bijvoorbeeld vragen hebt over wat er is gebeurd in het leven van de overledene of waarom bepaalde dingen zijn gebeurd.

Een spiritueel coach met meerdere gaven

Een spiritueel coach kan ook beschikken over verschillende gaven. Zo kunnen top paragnosten bijvoorbeeld helderwetend en heldervoelend zijn. Wanneer iemand helderwetend is dan wil dat zeggen dat zij dingen weten die andere mensen niet kunnen weten. Dit kan gaan om boodschappen die spoken, engelen of overledenen doorgeven over jou. Een spiritueel coach met deze gave is dan ook iemand waar je altijd terecht kan voor inzichten. Een helderwetend/heldervoelend spiritueel coach weet en voelt dat iets zo is, zonder dat daar een directe verklaring voor is.

Een helderwetend medium/paragnost wordt ook wel een sensitief medium/paragnost genoemd. Dit komt omdat zij gevoelens van andere mensen kunnen opvangen. Wanneer iemand empathisch is dan is het mogelijk dat zij de gevoelens van een andere persoon kunnen voelen. Dit kan je helpen als je bijvoorbeeld niet weet waar je gevoelens vandaan komen.

Bij een paragnost/medium kun je terecht voor alle vragen

Bij onze top paragnosten kun je terecht voor al jouw vragen! Zij kunnen jou een luisterend oor bieden wanneer je dit nodig hebt. Zo kun je jouw verhaal doen over de liefde, relaties, werk of andere zaken. Een luisterend oor kan jou helpen om jouw eigen leven meer te begrijpen en met een ander hier over te spreken.

Bij de erkende top paragnosten kun jij jouw vragen stellen die jij hebt. Zo kun je vragen stellen over jouw relatie in de toekomst. Vragen over jouw relatie die je kan stellen zijn bijvoorbeeld :

 • Hoe ziet mijn toekomstige partner eruit?
 • Wanneer vind ik de ware liefde?
 • Wat is het probleem in mijn relatie?
 • Waarom ben ik nog single?

Met een reading van een top paragnost kan je deze vragen stellen, zij kunnen dan een reading voor je doen. Een reading is een manier om inzicht te krijgen in jouw situatie of vraag. Er zijn heel veel levensvragen die je kan stellen aan een medium/paragnost. Levensvragen zijn vragen over het leven, bijvoorbeeld :

 • Wat is mijn levensdoel?
 • Hoe kan ik gelukkiger zijn?
 • Moet ik verhuizen of blijven waar ik woon?
 • Is dit de juiste baan voor mij?
 • Welke studies moet ik gaan doen?

Een reading over levensvragen kan je helpen met het maken van beslissingen in jouw leven. Een reading geeft dan ook meer inzicht in de situatie en kan je helpen met het beantwoorden van jouw levensvragen.

Een reading over carrière of werk

Wanneer je vragen hebt over jouw carrière of werk, dan kan een reading hier ook bij helpen. Zo kunnen de top paragnosten jou helpen met het beantwoorden van vragen over bijvoorbeeld:

 • Wat is mijn droombaan?
 • Moet ik veranderen van baan?
 • Hoe kan ik meer zelfvertrouwen krijgen op het werk?
 • Is dit het bedrijf waar ik wil werken?
 • Wat kan ik doen om beter te worden in mijn werk?

Praten met een medium over zielsverwanten

Het kan ook fijn zijn om met een zuiver medium/paragnost te praten over zielsverwanten. Dit zijn mensen met wie je een klik hebt, zij voelen alsof zij al heel lang kennen. Een reading over zielsverwanten is dan ook erg fijn, hierdoor kan je inzicht krijgen in deze mensen. Vragen die je kan stellen over zielsverwanten zijn :

 • Wat is het doel van de relatie met mijn zielsverwant?
 • Hoe kan ik mijn zielsverwant herkennen?
 • Is er iemand in mijn leven die wel een zielsverwant is, maar ik herken het niet?
 • Wanneer kom ik mijn zielsverwant tegen?

Een reading over zielsverwanten geeft je dan ook erg veel inzicht, hierdoor kan je er beter mee omgaan.

Praten over tweelingzielen

Met een zuiver medium/paragnost kun je ook praten over tweelingzielen. Tweelingzielen zijn twee zielen die samen één zijn, zij voelen elkaar aan. Een reading over tweelingzielen is erg fijn, hierdoor krijg je inzicht in deze mensen. Vragen die je kan stellen over tweelingzielen zijn :

 • Wat is het doel van de relatie met mijn tweelingziel?
 • Hoe kan ik mijn tweelingziel herkennen?
 • Is er iemand in mijn leven die wel een tweelingziel is, maar ik herken het niet?
 • Wanneer kom ik mijn tweelingziel tegen?

Een reading over tweelingzielen geeft je dan ook erg veel inzicht, hierdoor kan je er beter mee omgaan. Het kan heel heftig zijn om tweelingzielen te ontmoeten dit komt omdat zij erg veel met elkaar verbonden zijn. Een gesprek over tweelingzielen met mediums of paragnosten kan jou helpen om hier meer inzicht en begrip bij te krijgen.

topparagnosten bellen

Hulpmiddelen tijdens een gesprek met een medium

Onze consulenten kunnen tijdens een gesprek ook diverse hulpmiddelen gebruiken tijdens een gesprek om inzichten te krijgen. Een zuiver medium of paragnost kan bijvoorbeeld een kaartlegster zijn die jou met een kaartlegging helpt om antwoorden te krijgen.

Een zuiver medium/paragnost kan bijvoorbeeld Lenormand kaarten gebruiken tijdens een consult. Lenormand kaarten zijn een manier van kaartlegging, dit is een methode waarbij je verschillende soorten kaarten neemt en hier een bepaalde betekenis aan geeft. Lenormand kaarten zijn een manier om inzicht te krijgen in een situatie of vraag. Een paragnost kan ook gebruik maken van de tarot tijdens een consult, de tarot kaarten zijn ook een manier van kaartlegging. Bij de tarot kaarten worden er 22 grote arcana genoemd, dit zijn de meest belangrijke kaarten. De tarot kaarten zijn meer gericht op het verleden, heden en toekomst.

Tarot, lenormand of engelen kaarten zijn een manier die een zuiver medium/paragnost tijdens een consult kan gebruiken zodat ze inzicht krijgen in alle vragen die jij hebt. Het helpt ze met het versterken van hun gaven en kunnen daardoor alle vragen beantwoorden.

Een pendel door een medium

Ook pendelen kan tijdens een consult met een medium/paragnost worden ingezet. Een pendel is een voorwerp dat aan een draadje of ketting bungelt, het wordt gebruikt om contact te maken met je onderbewuste. Er wordt gezegd dat wanneer je een pendel laat bungelen boven verschillende letters van het alfabet dat het onderbewustzijn de pendel aanstuurt naar de juiste letter. Op deze manier kan er contact gemaakt worden met je onderbewuste en kunnen er vragen gesteld worden.

Foto’s door een medium/paragnost

Wanneer een foto van jou wordt bekeken door een krachtig paragnost of medium kan er inzicht verkregen worden in de energie die je uitstraalt. Zoals je weet straalt iedereen energie uit, wanneer een krachtig medium of paragnost een foto van jou bekijkt dan kunnen zij deze energie voelen en zien. Vaak zien zij hierdoor ook dingen die voor jou niet meteen duidelijk zijn. Bij een fotoreading van een krachtig medium/paragnost is het zo dat je, naast een foto van jezelf of de persoon in kwestie, ook een gebied in Nederland/België of een ander land kan laten zien. Bij een gebied kun je ook denken aan een huis of een ruimte dat je zou willen kopen of huren. Een paragnost/medium kan dan aan jou vertellen wat het gevoel hierbij is. Dit kan erg waardevol zijn want op deze manier kun je misschien wel voorkomen dat je in een huis gaat wonen met veel negatieve energie.

Een medium als healer

Een medium/paragnost kan voor mens en dier ook een healer zijn. Een spirituele healer is iemand die door middel van energie overdracht helend kan werken. Een spirituele healer kan klachten wegnemen of verminderen doordat er energie vrijkomt in het lichaam. Een medium/paragnost als healer werkt niet altijd, het is erg belangrijk dat je er voor open staat. Wanneer je er niet open voor staat dan kan het zijn dat de energie die vrij komt niet in jouw lichaam blijft en verloren gaat. Een spirituele healer werkt door middel van overdracht, er wordt dus energie van de healer naar jou toegezonden. Een medium/paragnost kan een Reiki Master zijn. Reiki is een voorbeeld van healing. Bij Reiki wordt er gebruik gemaakt van handoplegging en worden er bepaalde symbolen gebruikt. Deze Reiki behandeling zorgt ervoor dat de energie in het lichaam weer in balans komt. Reiki helpt om je lichamelijk, emotioneel en mentaal weer beter te voelen.

Ook acupunctuur kan door een medium/paragnost worden toegepast. Acupunctuur is een oude behandelwijze die al duizenden jaren gebruikt wordt in China. Bij deze behandeling worden er naalden in het lichaam gezet, op verschillende plekken. Wanneer deze naalden in het lichaam zijn gezet dan gaat de energie weer stromen en komt het lichaam weer in balans. Een medium kan dus op verschillende manieren werken, deze zijn niet allemaal even bekend. Wel is het zo dat een medium/paragnost altijd probeert om jou zo goed mogelijk te helpen.

Kaarten, een pendel of foto’s zijn dus slechts enkele tool die gebruikt kunnen worden door een medium/paragnost. Wanneer je vragen hebt of inzicht wilt krijgen in bepaalde dingen dan kan een medium/paragnost je hierbij helpen. Een consult met alle mediums en paragnosten is altijd erg waardevol, zeker wanneer je niet weet wat er aan de hand is of wat je kunt doen om bepaalde dingen op te lossen. Een medium of paragnost is er altijd voor jou.

topparagnosten online

Hoe vind je een medium die bij jou past?

Een helderwetend, heldervoelend medium, helderzienden paragnosten, top mediums zijn mediums en paragnosten met wie je kan praten over liefde, relaties, verleden, heden, toekomst, tweelingzielen of zielsverwanten. Er zijn enorm veel verschillende mediums en paragnosten die allen eigen specialisaties hebben. Het is om deze reden belangrijk dat jij de beste paragnost/medium voor jou uitkiest.

Voordat je een consult start met een medium of paragnost is het belangrijk dat je je goed inleeft in de spirituele gave die iemand heeft. Want wil jij jouw toekomst voorspellen, dan moet je een chat of consult starten met iemand die dat ook daadwerkelijk kan. Als jij met mediums of paragnosten een Lenormand kaartlegging wil doen, moet je iemand kiezen die dit ook echt kan. Lees daarom goed de beschrijving door die behoort tot ieder medium, op deze manier krijg je een beeld van de werkwijze van een medium of paragnost.

Ook moet je ervoor zorgen dat jij jezelf vertrouwd voelt bij een medium of paragnost. Je moet namelijk kunnen uitspreken wat er op jouw hart ligt. Wanneer je niet open bent en je niet durft te vertellen wat er speelt dan gaat een reading niet zo goed als dat het zou kunnen gaan. Een reading is namelijk maatwerk, het is erg belangrijk dat een medium weet wat er speelt. Spreek je problemen daarom ook uit naar een medium of paragnost en kijk of deze persoon bij jou past. Ga niet voor de eerste de beste, want er zijn heel veel verschillende mediums en paragnosten die je kunt vinden. Er is altijd wel iemand die bij jou past, het is alleen belangrijk dat je deze persoon ook echt gaat vinden. Er zijn verschillende manieren waarop je een top medium kan vinden. Je kan bijvoorbeeld vrienden of familie vragen naar ervaringen die zij hebben met een bepaalde paragnost of medium of je kijkt online naar reviews. Op deze manier krijg je een eerste indruk van een medium of paragnost.

Je ziet bij alle mediums en paragnosten vaak iets als, ‘hallo, mijn naam is.., ik kan jou helpen door..’ op basis van deze informatie kun jij bepalen of een medium of paragnost bij jou past en of iemand jou kan helpen met de vragen die je hebt. Als je vragen hebt aan een bepaalde medium of paragnost, kan je deze altijd stellen. Wanneer een medium of paragnost echt bij jou past dan zal je ook merken dat dit aanvoelt alsof je iemand al heel lang kent. Het is belangrijk dat je jezelf goed laat informeren en leest over de verschillende mogelijkheden die er zijn. Een medium of paragnost heeft namelijk niet voor iedereen dezelfde werkwijze, het is erg belangrijk dat je weet hoe een medium of paragnost te werk gaat. Op deze manier voorkom je teleurstellingen en weet je precies wat je kan verwachten van een reading. Informeer jezelf dus goed, voordat je een reading gaat doen met een medium of paragnost.

Hoe kom je in contact met een medium of paragnost?

Er zijn vele verschillende manieren waarop je in contact kan komen met een medium, paragnost of kaartlegster. Het is zo dat alle mediums en paragnosten een eigen ‘box’ hebben. Door middel van deze box kun jij precies zien welke spirituele gaven iemand heeft en op welke manier zij jou kunnen helpen. Op basis van deze informatie kun jij een gesprek starten.

Het is zo dat je op drie manieren in contact kan komen met een medium of paragnost. Je hebt de mogelijkheid om een chat te starten met een van de consulenten zodat je via het internet contact maakt. Hier kun jij vragen stellen aan onze consulenten die te maken hebben met jouw leven en jouw levensvragen. Een andere manier om in contact te komen met een medium of paragnost is door een e-mail te sturen. Op deze manier kun je bijvoorbeeld een fotoreading laten uitvoeren door een medium of paragnost. Het is ook mogelijk om te bellen met een helder wetend, helderziend, heldervoelend medium of paragnost. Voor het bellen met een medium of paragnost is het zo dat je credits moet aanschaffen om het gesprek te kunnen starten. Bel dan naar het juiste box nummer die behoort tot een medium of paragnost. Bellen kan vanuit Nederland voor 0,90 cpm, in België kost dit 1,50 cpm.

Onze mediums en paragnosten staan de gehele dag door voor jou klaar! Op deze manier kun jij op ieder gewenst moment een consult starten met een van onze consulenten.