?> Paragnostenchat - Nieuwe Tijd

Paragnostenchat

Steeds vaker merken wij dat er behoefte is aan een paragnostenchat. Dit om te praten met een heldervoelend medium. Dit voor de hulp van een relatie coach, als luisterend oor. Maar ook de gesprekken met een allround medium over eigen persoonlijke ontwikkeling. Een telefonisch consult met een spiritueel coach is tegenwoordig steeds normaler.

Je kunt bij de paragnosten chat niet alleen in contact komen met een helderwetend paragnost, maar ook met een lenormand kaartlegster, een mental coach, een helderwetend medium, een heldervoelend lichtwerker, een heldervoelend kaartlegster, een reiki master en een life coach met jarenlange ervaring.

Door de paragnostenchat kun jij op ieder gewenst moment en de hele dag door een persoonlijk gesprek aangaan met een spiritueel coach. Je kunt hier terecht voor een luisterend oor, vragen over de liefde, een toekomst voorspelling of andere eerlijke antwoorden.

In een anonieme chat kun je vrijuit spreken over alles waar je mee zit. Een professionele en integer werkende paragnost, lenormand kaartlegster of lichtwerker is gebonden aan beroepsgeheim. Hierdoor is er sprake van een veilige en vertrouwde sfeer. Onze chat is 24/7 beschikbaar voor een anoniem en gratis gesprek met een ervaren paragnost, life coach, helderwetend medium, relatie coach, allround medium, lichtwerker of lenormandkaartlegster.

Bij de paragnosten chat kun jij terecht voor alle vragen omtrent jouw persoonlijke ontwikkeling, vragen over de liefde, contact met een overleden dierbare of andere belangrijke zaken. Maak kennis met al onze paragnosten en start de paragnosten chat.

Wat is een online paragnosten chat?

Een persoonlijk gesprek met een ervaren medium kan bij een online medium. Het kan je helpen om duidelijkheid te krijgen over een bepaalde situatie of juist over jouw levensvragen. Bij de online paragnosten chat kun je terecht voor een fijn gesprek en al jouw vragen. De consulenten hebben verschillende gaven waardoor ze jou ook op verschillende manieren kunnen helpen. De ene spirituele coach kan jou adviseren bij een narcistische relatie of relatieproblemen. Terwijl de ander jou een luisterend ook kan bieden en jouw toekomst voorspellen kan aan de hand van engelen kaarten.

Een andere paragnost krijgt weer beelden door en is dus een helderziende. Daarmee kan je geholpen worden bij relatie problemen. Ook zijn er allround mediums en paragnosten met nog weer andere spirituele kwaliteiten met wie jij een email consult kan starten. Het maakt niet uit waar je vraag over gaat, er is altijd wel een online medium die jou verder kan helpen.

Online zijn er erkende mediums met verschillende paranormale gaven. Zo kan je in contact komen met een ervaren paragnost die helder wetend is of juist hoog sensitief. Ook kan je met een helderwetend kaartlegster telefonisch contact leggen. Ditzelfde geldt voor een paragnost waarmee jij kan praten over je relatie problemen. Online kun je met mediums en paragnosten in contact komen die helder voelend, helderwetend, helderhorend, helderziend of helderruikend zijn.

Een heldervoelend medium

Als je wilt chatten met een heldervoelend medium dan kan dat bij ons online. Een heldervoelend medium kan jou helpen met een fijn gesprek. Dit om je beter te voelen en weer verder te helpen in het leven. Een heldervoelend medium is extra gevoelig voor alle energieën die er zijn. Omdat ze hierdoor meer aandacht aan je situatie kunnen besteden, kan het zijn dat ze jou beter kunnen helpen.

Een chat met een heldervoelend medium is fijn als je snel duidelijkheid wilt hebben over een bepaalde situatie. Het is mogelijk dat er sneller een oplossing voor je probleem gevonden kan worden. Een chat met een heldervoelend medium geeft je de kans om ongestoord te praten over alles waar je mee zit.

Een heldervoelend medium kan jou helpen met bepaalde zaken omdat zij een hele sterke intuïtie hebben. Door hun spirituele ontwikkeling kunnen zij jou op een andere manier helpen dan andere mediums. In een anonieme chat is het mogelijk dat je meer open bent en hierdoor een helder voelend medium beter kan helpen.

Ook kan het zijn dat een heldervoelend kaartlegster jou verder kan helpen met behulp van lenormand kaarten, tarot kaarten of engelen kaarten. Onze paragnosten die heldervoelend zijn kunnen in een persoonlijk gesprek ook contacten leggen met een overleden persoon. Als jij graag uitleg wilt van een overleden dierbare kan het zijn dat een ervaren coach die heldervoelend is jou hierbij kan helpen.

Helderziende bellen

Een heldervoelend lichtwerker

Wat is een lichtwerker? Lichtwerkers zijn mensen met een hoge vibratie. Lichtwerkers hebben een bijzonder doel in het leven en helpen andere mensen met hun gaven. Lichtwerkers kunnen helpen met verschillende soorten energieën. Lichtwerkers werken met helende energie en kunnen je helpen met een bepaalde situatie. Lichtwerkers zijn vaak hooggevoelig en kunnen hun gevoelens moeilijk accepteren. Lichtwerkers kunnen helpen met een bepaalde situatie en je leren hoe je hiermee om kan gaan.

Een helderwetend paragnost bij de paragnosten chat

Als je in contact komt met een helderwetend paragnost bij de paragnostenchat kunnen zij jou ook helpen. Een paragnost die helder wetend is , heeft een hoge vibratie. Deze paragnost is makkelijk in contact te krijgen met hogere sferen en kan dus snel duidelijkheid geven over een bepaalde situatie. Een helderwetend paragnost is vaak hooggevoelig en kunnen hun gevoelens moeilijk accepteren. Een helderwetend paragnost kan helpen met een bepaalde situatie en je leren hoe je hiermee om kan gaan.

Met de online paragnosten die helder wetend zijn kun je een e-mail consult aanvragen. Bij de email consulten kun jij tot nieuwe inzichten komen en eerlijk antwoord krijgen op de vragen die jij hebt. In een persoonlijk gesprek kan een helderwetende paragnost jou verder helpen.

Een helderhorend paragnost bij de paragnostenchat

Bij de paragnostenchat is het ook mogelijk om in contact te komen met een spiritueel coach die helderhorend is. Een ervaren medium die helder horend is kan door hun spirituele groei dingen horen van andere entiteiten. Zij krijgen vanzelf boodschappen door in de vorm van geluiden. Deze consulenten kunnen geluiden horen van een overledene maar ook een geluid vanuit de toekomst.

Op deze manier kan een spiritueel coach die helderhorend is ook een toekomst voorspelling doen voor jou. Dit kan bijvoorbeeld gaan over liefde, relatie of andere belangrijke zaken die spelen in jouw leven. Een helderhorend paragnost is een bijzonder allround medium en kan jou verder helpen op verschillende gebieden.

Een chat met een heldervoelend medium is fijn als je snel duidelijkheid wilt hebben over een bepaalde situatie. Het is mogelijk dat er sneller een oplossing voor je probleem gevonden kan worden. Een chat met een heldervoelend medium geeft je de kans om ongestoord te praten over alles waar je mee zit.

Mediums consulenten

Een helderziend spiritueel coach

Bij de paragnostenchat kun je ook in contact komen met een helderziend medium. Wanneer een spirituele coach een helder ziend medium is dan wil dat zeggen dat zij tijdens een persoonlijke gesprek dingen kunnen zien die je zonder spirituele ontwikkeling niet kan.

Bij de paragnostenchat kan een helderziend medium jou helpen met een toekomst voorspelling, een luisterend oor of door boodschappen door te geven. Als je wilt chatten met een spiritueel coach die kan helderzien, dan kun je daardoor boodschappen krijgen door beelden uit het verleden, heden of de toekomst.

Kaarten leggen door een ervaren kaartlegster

Bij de paragnosten chat kun je naast een luisterend oor, een relatie coach, een mental coach, een helderwetend medium of een reiki master ook in contact komen met een heldervoelend kaartlegster met jarenlange ervaring.

Een kaartlegging is een bijzondere en krachtige manier om inzicht te krijgen in je leven. Wanneer je wilt chatten met een erkende paragnost die via de tarotkaarten kan heldervoelen dan is dat mogelijk. Deze kaartlegster zal de tarotkaarten leggen en met behulp van haar helderziendheid, heldervoelendheid en wijsheid kan zij jou helpen.

Een chat met een ervaren paragnost geeft je de kans om te praten over alles waar je mee zit. Je kunt hierdoor sneller tot nieuwe inzichten komen en eerlijk antwoord krijgen op de vragen die jij hebt. In een persoonlijk gesprek kan de paragnost je verder helpen. Wil je dat tarot kaarten je vragen beantwoord? Dan kun je telefonisch contact maken met een ervaren kaartlegster.

Start vandaag nog jouw eerste paragnosten chat

Voor een luisterend oor, een spiritueel coach, een helderwetend medium, een life coach, een reiki master of een van onze andere consulenten kun je terecht bij de paragnosten chat! Onze consulenten staan voor jou klaar als jij direct behoefte voelt om telefonisch contact te krijgen met een van onze paragnosten.

Tijdens de paragnosten chat of een e-mail consult kun jij alle vragen stellen aan een van de paragnosten die jij maar hebt. Je kunt kiezen voor een persoonlijk gesprek met een van de consulenten die jou aanspreekt. Je kunt credits kopen en de paragnosten chat, telefonisch contact of een email consult starten. Onze paragnosten staan de hele dag voor jou klaar om jou te helpen.

Angelique
  
Boxnummer 000303
Angelique
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Victoria
 
Boxnummer 000361
Victoria
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Medium Arlette
 
Boxnummer 000161
Medium Arlette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Merel
  
Boxnummer 000291
Merel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Medium Layla (2)
    
Boxnummer 000182
Medium Layla (2)
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Linda
 
Boxnummer 000306
Linda
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Baya
  
Boxnummer 000322
Baya
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Angel Mary
 
Boxnummer 000220
Angel Mary
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Bob
   
Boxnummer 000238
Bob
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Test Box
 
Boxnummer 000203
Test Box
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Super Psychic
 
Boxnummer 000243
Super Psychic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Cher
  
Boxnummer 000286
Cher
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Valentino
  
Boxnummer 000329
Valentino
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Medium Angie
 
Boxnummer 000178
Medium Angie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer 000181
Spiritueel coach Sky
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Quin
  
Boxnummer 000321
Quin
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Natasja
 
Boxnummer 000251
Natasja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Paragnost Marco
 
Boxnummer 000199
Paragnost Marco
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Yvonne
  
Boxnummer 000292
Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Ben Ben
 
Boxnummer 000227
Ben Ben
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Clarisa
 
Boxnummer 000193
Clarisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Casandra
 
Boxnummer 000192
Casandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Truthful Insights
 
Boxnummer 000244
Truthful Insights
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Angel
 
Boxnummer 000140
Angel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Jo An
 
Boxnummer 000176
Jo An
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Cassandra
   
Boxnummer 000172
Cassandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Ingrid
  
Boxnummer 000277
Ingrid
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
 Hope
 
Boxnummer 000471
Hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Medium Yvonne
 
Boxnummer 000173
Medium Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Christel
  
Boxnummer 000150
Christel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Henk Jan
   
Boxnummer 000302
Henk Jan
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Relationship Expert
 
Boxnummer 000242
Relationship Expert
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Delayha Nyari
  
Boxnummer 000241
Delayha Nyari
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Florance
 
Boxnummer 000228
Medium Florance
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Manuela
  
Boxnummer 000530
Manuela
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Mandy
  
Boxnummer 000218
Mandy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Willem
 
Boxnummer 000207
Willem
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lou
  
Boxnummer 000247
Lou
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Amrita
 
Boxnummer 000340
Amrita
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer 000248
Paragnost en Healer Kim
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.