Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums
paragnost

paragnost

Een paragnost is iemand die in staat is om inzicht te krijgen in een anders onbegrijpelijke situatie of toekomstige gebeurtenis. Een paragnost kan ook gezien worden als iemand met bovennatuurlijke gaven. In de loop der jaren zijn er vele top paragnosten online bekend geworden. Sommigen hebben hun gave op een fantastische manier weten te benutten, terwijl anderen juist in diskrediet gebracht zijn door bedrog of fraude. Het is dan ook niet makkelijk om een echte paragnost te vinden.

Een goede paragnost kan jou helpen om inzicht te krijgen in je leven of in een bepaalde situatie. Een paragnostische reading kan soms heel verhelderend werken. Als jij bijvoorbeeld vragen hebt over liefde, relaties, werk of gezondheid, kan een paragnost je helpen om antwoorden te vinden. Ook als je moeilijkheden ondervindt in je leven en je zoekt naar een oplossing, kan een paragnost je daarbij helpen.

Een paragnostische reading is echter niet bedoeld om je leven voor te schrijven. Het is een hulpmiddel waarmee je inzicht kunt krijgen in bepaalde situaties. Je blijft altijd zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt in je leven.

Bij een paragnostische reading maak je gebruik van alle zintuigen. Een goede paragnost is namelijk niet alleen maar bezig met het interpreteren van beelden die in zijn of haar hoofd voorbij komen. Een echte paragnost is ook gevoelig voor geluiden, geuren en aanrakingen. Daarnaast kan een paragnost ook energieën voelen en aanvoelen.

Een paragnostische reading is een unieke ervaring. Er kunnen allerlei dingen aan bod komen die jij niet had verwacht. Het is dan ook belangrijk om open te staan voor alles wat er gebeurt. Soms is het namelijk zo dat je pas later inziet waarom bepaalde dingen zijn gezegd of gedaan. Laat je dus niet verrassen en wees voorbereid op alles wat er kan gebeuren.

De paranormale gaven van een paragnost

Het is zo dat een goede paragnost via zintuigelijke waarnemingen kan doen. Dit komt omdat zij een zesde zintuig hebben. Het is zo dat een paragnost heldervoelend, helderwetend, helderziend, helderhorend of helderruikend kan zijn. Betrouwbare paragnosten/mediums kunnen deze gaven inzetten om heldere waarnemingen te doen en op die manier jou boodschappen over te brengen.

Een heldervoelend medium of paragnost is iemand die gevoelens en emoties van andere mensen kan voelen. Het is zo dat dit soort paragnosten/mediums vaak erg gevoelig zijn voor de energieën die om hen heen aanwezig zijn. Een heldervoelend medium of paragnost kan op die manier boodschappen doorgeven van overledenen die nog niet helemaal losgelaten hebben.

Een helderziend medium of paragnost is iemand die dingen kan zien die voor andere mensen onzichtbaar zijn. Dit kan bijvoorbeeld een toekomstige gebeurtenis zijn, maar ook dingen die zich in het verleden hebben afgespeeld of dingen die zich in een andere dimensie afspelen.

Een helderwetend medium of paragnost is iemand die wijsheid heeft over dingen die voor andere mensen onbekend zijn. Dit kan bijvoorbeeld kennis zijn over een toekomstige gebeurtenis, maar ook over dingen die zich in het verleden hebben afgespeeld of dingen die zich in een andere dimensie afspelen.

Een helderhorend medium of paragnost is iemand die stemmen kan horen die voor andere mensen onhoorbaar zijn. Dit kunnen stemmen zijn van overledenen, maar ook van geesten of engelen.

Een helderruikend medium of paragnost is iemand die geuren kan ruiken die voor andere mensen onmerkbaar zijn. Dit kunnen geuren zijn die verbonden zijn aan een bepaalde plek, maar ook geuren die verbonden zijn aan een bepaalde persoon of een bepaalde emotie.

Energiewerk van een paragnost

De beste paragnost is niet alleen maar bezig met het doorgeven van boodschappen. Een paragnost kan ook energiewerk verrichten. Dit houdt in dat een paragnost negatieve energie weg kan halen en positieve energie kan toevoegen. Dit is vaak erg nodig als je het gevoel hebt dat er iets niet klopt in je leven of als je het gevoel hebt vast te zitten in een bepaalde situatie.

Een paragnost kan ook bepaalde energieën versterken. Dit is bijvoorbeeld erg handig als je het gevoel hebt dat je geluk aan het verliezen bent of als je iets wilt manifesteren in je leven.

Een paragnost kan ook bepaalde energieën afschermen. Dit is bijvoorbeeld erg handig als je het gevoel hebt dat er negatieve energieën naar je toe komen of als je bang bent voor bepaalde energieën.

Een paragnost kan je helpen om in contact te komen met je hoger zelf of je gidsen. Dit is erg fijn als je advies wilt hebben over bepaalde dingen in je leven of als je hulp nodig hebt bij het oplossen van bepaalde problemen.

Een reading bij een paragnost

Als je een reading wilt bij een paragnost, is het belangrijk om te weten wat je kunt verwachten. Een reading is namelijk niet zoals bij een tarotkaartlegging of een astrologie reading waarbij alles vastligt. Bij een reading is het zo dat de paragnost gaat voelen wat er speelt en op die manier informatie door gaat geven. Dit betekent dat de reading soms anders verloopt dan je had verwacht.

Het is belangrijk om tijdens een reading je vragen zo duidelijk mogelijk te stellen. Dit is omdat de paragnost niet altijd weet waar je vragen over gaat en hij of zij je vragen dan ook niet altijd kan beantwoorden.

Tijdens een reading is het ook belangrijk om open te staan voor de informatie die je krijgt. Dit is omdat de paragnost soms dingen door gaat geven waar je niet direct op zit te wachten. Het is dan aan jou om te beslissen wat je met die informatie wilt doen.

paragnost gezocht

Contact met overleden dierbaren door een spiritueel coach

Een medium of spiritueel coach kan tijdens consulten ook contact maken met overleden dierbaren. Dit kunnen zij omdat zij in contact staan met de andere kant. Zij hebben hierdoor de mogelijkheid om overleden dierbaren te channelen. Dit zijn dierbaren die nog niet helemaal losgelaten hebben en die jou graag een laatste boodschap willen geven.

Een paragnost kan tijdens een reading ook contact maken met je gidsen. Dit zijn geestelijke wezens die jou op weg helpen in het leven. Zij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het maken van bepaalde keuzes of bij het manifesteren van je wensen.

Een paragnost kan tijdens een reading ook contact maken met engelen. Engelen zijn pure energieën die jou willen helpen en beschermen. Zij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het maken van bepaalde keuzes of bij het manifesteren van je wensen.

Wat kan een paragnost voor jou doen?

Een paragnost is iemand die jou kan helpen met het oplossen van problemen. Dit kan zijn door het geven van inzicht, maar ook door het verrichten van energiewerk of door het maken van contact met de andere kant. Een paragnost is iemand die jou kan helpen met het manifesteren van je wensen en met het vergroten van je geluk.

Tijdens een consult met een helderwetend kaartlegster is het zo dat zij een kaartlegging voor jou kan doen. Dit kan met spirituele kaarten als lenormand kaarten of tarot kaarten. Deze kaarten zijn een soort van gids voor je leven. Zij geven jou inzicht in bepaalde situaties en helpen je bij het maken van bepaalde keuzes. Tarot kaarten zijn een soort van energieën die jou kunnen helpen met het manifesteren van je wensen.

Bij deze kaarten krijg je inzicht in he verleden, heden en toekomst door middel van de kaarten die voor je worden gelegd. Je krijgt inzicht in je relaties, je werk, je financiën en in andere situaties die spelen in je leven. De lenormand kaarten zijn erg gedetailleerd en geven jou veel inzicht.

Bij tarotkaarten krijg je inzicht in de energieën die spelen in je leven. Je krijgt inzicht in situaties en relaties, maar ook in je gevoelens en emoties. Tarotkaarten zijn erg abstract en kunnen je helpen met het manifesteren van je wensen.

Consulten met online paragnosten

Top paragnosten/mediums helpen jou om inzicht te krijgen in bepaalde situaties in je leven. Zij kunnen contact maken met de andere kant en ze kunnen energiewerk voor je verrichten. Je kunt een consult boeken met een online paragnost door gebruik te maken van een chatroom of telefonisch contact op te nemen.

In een chatroom kun je vragen stellen aan de paragnost en krijg je direct antwoord. Je hebt hierdoor direct inzicht in bepaalde situaties in je leven. Telefonisch contact is erg fijn omdat je dan rustig de tijd kunt nemen om alles te bespreken.

Een paragnost weet vragen te beantwoorden die jou kunnen helpen. Dit kan gaan om jouw persoonlijke ontwikkeling, liefdes problemen, narcistische relaties, een burn out, persoonlijke blokkades of eerlijk antwoord op vragen rondom een nieuwe baan, liefde, relatie of werk.

Waarvoor kun je een consult starten met een (trance) medium

Een paragnost is dus iemand die door de paranormale gave mensen helpt tijdens een consult, zij zullen jou duidelijk bijstaan in situaties zodat jij duidelijk antwoord krijgt op vragen. Een intuïtief gesprekspartner kan jou in verschillende situaties helpen door de volgende gaven: helderziend, helderwetend, helder voelend, helderhorend of helderwetend.

Een spiritueel life coach helpt jou to the point met verschillende zaken. Zo zijn er consulenten die ook Reiki Master zijn en jou daarmee kunnen helpen. Een Reiki master is iemand die kan helpen met het doorgeven van de energie. Dit houd in dat je meer rust, ontspanning ervaart en dat je beter kunt slapen. Ervaar je dagelijks stress? Een paragnost helpt jou dan ook graag met het doorgeven van de energie.

Een reading helpt je in contact te komen met de andere kant. Dit is erg belangrijk als je rouwverwerking aan het doen bent na het verlies van een dierbare. Een reading kan ervoor zorgen dat je rust en ontspanning ervaart. Een reading kan helpend zijn bij het verwerken van een scheiding, verlies van werk of andere grote veranderingen in je leven. Een medium kan namelijk contact leggen met een overleden dierbare, zodat jij antwoorden krijgt op de vragen die jij hebt.

Een erkend paragnoste kan ook relatie coach zijn. Dit komt omdat zij de bijzondere gave hebben waardoor zij gevoelens van andere kunnen voelen. Zo kun jij bij een relatie coach terecht voor advies als je problemen ervaart in jouw relatie of als je single bent en op zoek bent naar de ware.

Naast het feit dat een erkend paragnost een reading kan doen, zijn zij ook in staat om een healing te geven. Energetisch reinigen helpen je weer in balans te komen en vindt plaats op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritually.

Iemand die helderziende genoemd wordt, kan daardoor ook de toekomst voorspellen. Een helderziende is namelijk in staat beelden, woorden of gevoelens door te krijgen vanuit het universum. Dit gaat over een bepaalde situatie die jij wilt weten of over algemene voorspellingen.

Een erkend paragnost kan jou tijdens een gesprek ook een luisterend oor bieden. Zij kunnen door middel van een reading of een healing helpen met het verwerken van emoties en gevoelens. Een erkend paragnost is erg betrouwbaar en weet precies wat nodig is om jou te helpen in een situatie. De paranormale gaven van een medium of paragnost zorgen er voor dat zij kunnen aanvoelen (heldervoelend) wat jij voelt, of kunnen zien (helderziend) wat er in de toekomst gaat gebeuren.

Aura lezen is ook iets wat tijdens een gesprek kan worden gedaan door een paragnost. Dit is een techniek waarbij de energie van een persoon wordt gelezen. Dit kan door middel van het zien, voelen of op afstand. Zo krijg je inzicht in je eigen energie en wat deze betekent voor jou.

Een erkend paragnost is dus iemand die je kan helpen in verschillende situaties. Zij beschikken over bijzondere gaven die ervoor zorgt dat zij contact kunnen leggen met de andere wereld. Door middel van een reading of een healing kunnen zij jou helpen met het verwerken van emoties en gevoelens. Ook kunnen zij de toekomst voorspellen of advies geven in relatieproblemen. Kortom, een erkend paragnost is iemand die je kan helpen in verschillende situaties!

paragnost bellen

Kom in contact met een spiritueel coach

Een helderziend paragnost, een krachtig soul healer, paragnost Eddie, een paragnoste die levensvragen kan beantwoorden, een spiritueel coach die antwoorden krijgt van gene zijde, een helderwetend medium of paragnosten die antwoorden wat betreft overledenen kunnen geven. Dit zijn slechts een aantal van de paranormale gaven die paragnosten bezitten.

Met een paragnost of medium kun jij op verschillende manieren in contact komen. Als jij met een van de consulenten een gesprek wilt starten dan kun je dat op verschillende manieren doen, zoals jij dat wenst. Een manier om in gesprek te komen met een paragnost is telefonisch. Sommige paragnosten kun je bellen (met een specifiek boxnummer) zodat je in gesprek kan gaan met hen. Bel bijvoorbeeld met een paranormale hulplijn.

Ook is het mogelijk om te chatten met een paragnost. Op deze manier kun jij zelf kiezen of je met helderzienden, een helderwetend of heldervoelende paragnosten in gesprek komt. Tijdens het chatten kun jij het consult met de paragnost opnieuw lezen als jij dat wenst.

Het is ook mogelijk om via de e-mail contact te leggen met een paragnost. Ook op deze manier kun jij de vragen stellen die jij hebt. Je hebt de tijd om de vragen rustig op te stellen en de paragnosten kunnen hier dan uitgebreid op antwoorden.

Wil jij graag een consult met een medium of paragnost starten? Bekijk online welke paragnosten bij jou passen en start een eerlijk consult, dit zodat jij antwoorden krijgt op levensvragen of inzichten in het verleden, heden of de toekomst.

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612