?> Paragnost - Nieuwe Tijd

Paragnost

paragnost

Een paragnost is iemand die in staat is om inzicht te krijgen in een anders onbegrijpelijke situatie of toekomstige gebeurtenis. Een paragnost kan ook gezien worden als iemand met bovennatuurlijke gaven. In de loop der jaren zijn er vele top paragnosten online bekend geworden. Sommigen hebben hun gave op een fantastische manier weten te benutten, terwijl anderen juist in diskrediet gebracht zijn door bedrog of fraude. Het is dan ook niet makkelijk om een echte paragnost te vinden.

Een goede paragnost kan jou helpen om inzicht te krijgen in je leven of in een bepaalde situatie. Een paragnostische reading kan soms heel verhelderend werken. Als jij bijvoorbeeld vragen hebt over liefde, relaties, werk of gezondheid, kan een paragnost je helpen om antwoorden te vinden. Ook als je moeilijkheden ondervindt in je leven en je zoekt naar een oplossing, kan een paragnost je daarbij helpen.

Een paragnostische reading is echter niet bedoeld om je leven voor te schrijven. Het is een hulpmiddel waarmee je inzicht kunt krijgen in bepaalde situaties. Je blijft altijd zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt in je leven.

Bij een paragnostische reading maak je gebruik van alle zintuigen. Een goede paragnost is namelijk niet alleen maar bezig met het interpreteren van beelden die in zijn of haar hoofd voorbij komen. Een echte paragnost is ook gevoelig voor geluiden, geuren en aanrakingen. Daarnaast kan een paragnost ook energieën voelen en aanvoelen.

Een paragnostische reading is een unieke ervaring. Er kunnen allerlei dingen aan bod komen die jij niet had verwacht. Het is dan ook belangrijk om open te staan voor alles wat er gebeurt. Soms is het namelijk zo dat je pas later inziet waarom bepaalde dingen zijn gezegd of gedaan. Laat je dus niet verrassen en wees voorbereid op alles wat er kan gebeuren.

De paranormale gaven van een paragnost

Het is zo dat een goede paragnost via zintuigelijke waarnemingen kan doen. Dit komt omdat zij een zesde zintuig hebben. Het is zo dat een paragnost heldervoelend, helderwetend, helderziend, helderhorend of helderruikend kan zijn. Betrouwbare paragnosten/mediums kunnen deze gaven inzetten om heldere waarnemingen te doen en op die manier jou boodschappen over te brengen.

Een heldervoelend medium of paragnost is iemand die gevoelens en emoties van andere mensen kan voelen. Het is zo dat dit soort paragnosten/mediums vaak erg gevoelig zijn voor de energieën die om hen heen aanwezig zijn. Een heldervoelend medium of paragnost kan op die manier boodschappen doorgeven van overledenen die nog niet helemaal losgelaten hebben.

Een helderziend medium of paragnost is iemand die dingen kan zien die voor andere mensen onzichtbaar zijn. Dit kan bijvoorbeeld een toekomstige gebeurtenis zijn, maar ook dingen die zich in het verleden hebben afgespeeld of dingen die zich in een andere dimensie afspelen.

Een helderwetend medium of paragnost is iemand die wijsheid heeft over dingen die voor andere mensen onbekend zijn. Dit kan bijvoorbeeld kennis zijn over een toekomstige gebeurtenis, maar ook over dingen die zich in het verleden hebben afgespeeld of dingen die zich in een andere dimensie afspelen.

Een helderhorend medium of paragnost is iemand die stemmen kan horen die voor andere mensen onhoorbaar zijn. Dit kunnen stemmen zijn van overledenen, maar ook van geesten of engelen.

Een helderruikend medium of paragnost is iemand die geuren kan ruiken die voor andere mensen onmerkbaar zijn. Dit kunnen geuren zijn die verbonden zijn aan een bepaalde plek, maar ook geuren die verbonden zijn aan een bepaalde persoon of een bepaalde emotie.

Energiewerk van een paragnost

De beste paragnost is niet alleen maar bezig met het doorgeven van boodschappen. Een paragnost kan ook energiewerk verrichten. Dit houdt in dat een paragnost negatieve energie weg kan halen en positieve energie kan toevoegen. Dit is vaak erg nodig als je het gevoel hebt dat er iets niet klopt in je leven of als je het gevoel hebt vast te zitten in een bepaalde situatie.

Een paragnost kan ook bepaalde energieën versterken. Dit is bijvoorbeeld erg handig als je het gevoel hebt dat je geluk aan het verliezen bent of als je iets wilt manifesteren in je leven.

Een paragnost kan ook bepaalde energieën afschermen. Dit is bijvoorbeeld erg handig als je het gevoel hebt dat er negatieve energieën naar je toe komen of als je bang bent voor bepaalde energieën.

Een paragnost kan je helpen om in contact te komen met je hoger zelf of je gidsen. Dit is erg fijn als je advies wilt hebben over bepaalde dingen in je leven of als je hulp nodig hebt bij het oplossen van bepaalde problemen.

Een reading bij een paragnost

Als je een reading wilt bij een paragnost, is het belangrijk om te weten wat je kunt verwachten. Een reading is namelijk niet zoals bij een tarotkaartlegging of een astrologie reading waarbij alles vastligt. Bij een reading is het zo dat de paragnost gaat voelen wat er speelt en op die manier informatie door gaat geven. Dit betekent dat de reading soms anders verloopt dan je had verwacht.

Het is belangrijk om tijdens een reading je vragen zo duidelijk mogelijk te stellen. Dit is omdat de paragnost niet altijd weet waar je vragen over gaat en hij of zij je vragen dan ook niet altijd kan beantwoorden.

Tijdens een reading is het ook belangrijk om open te staan voor de informatie die je krijgt. Dit is omdat de paragnost soms dingen door gaat geven waar je niet direct op zit te wachten. Het is dan aan jou om te beslissen wat je met die informatie wilt doen.

paragnost gezocht

Contact met overleden dierbaren door een spiritueel coach

Een medium of spiritueel coach kan tijdens consulten ook contact maken met overleden dierbaren. Dit kunnen zij omdat zij in contact staan met de andere kant. Zij hebben hierdoor de mogelijkheid om overleden dierbaren te channelen. Dit zijn dierbaren die nog niet helemaal losgelaten hebben en die jou graag een laatste boodschap willen geven.

Een paragnost kan tijdens een reading ook contact maken met je gidsen. Dit zijn geestelijke wezens die jou op weg helpen in het leven. Zij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het maken van bepaalde keuzes of bij het manifesteren van je wensen.

Een paragnost kan tijdens een reading ook contact maken met engelen. Engelen zijn pure energieën die jou willen helpen en beschermen. Zij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het maken van bepaalde keuzes of bij het manifesteren van je wensen.

Wat kan een paragnost voor jou doen?

Een paragnost is iemand die jou kan helpen met het oplossen van problemen. Dit kan zijn door het geven van inzicht, maar ook door het verrichten van energiewerk of door het maken van contact met de andere kant. Een paragnost is iemand die jou kan helpen met het manifesteren van je wensen en met het vergroten van je geluk.

Tijdens een consult met een helderwetend kaartlegster is het zo dat zij een kaartlegging voor jou kan doen. Dit kan met spirituele kaarten als lenormand kaarten of tarot kaarten. Deze kaarten zijn een soort van gids voor je leven. Zij geven jou inzicht in bepaalde situaties en helpen je bij het maken van bepaalde keuzes. Tarot kaarten zijn een soort van energieën die jou kunnen helpen met het manifesteren van je wensen.

Bij deze kaarten krijg je inzicht in he verleden, heden en toekomst door middel van de kaarten die voor je worden gelegd. Je krijgt inzicht in je relaties, je werk, je financiën en in andere situaties die spelen in je leven. De lenormand kaarten zijn erg gedetailleerd en geven jou veel inzicht.

Bij tarotkaarten krijg je inzicht in de energieën die spelen in je leven. Je krijgt inzicht in situaties en relaties, maar ook in je gevoelens en emoties. Tarotkaarten zijn erg abstract en kunnen je helpen met het manifesteren van je wensen.

Consulten met online paragnosten

Top paragnosten/mediums helpen jou om inzicht te krijgen in bepaalde situaties in je leven. Zij kunnen contact maken met de andere kant en ze kunnen energiewerk voor je verrichten. Je kunt een consult boeken met een online paragnost door gebruik te maken van een chatroom of telefonisch contact op te nemen.

In een chatroom kun je vragen stellen aan de paragnost en krijg je direct antwoord. Je hebt hierdoor direct inzicht in bepaalde situaties in je leven. Telefonisch contact is erg fijn omdat je dan rustig de tijd kunt nemen om alles te bespreken.

Een paragnost weet vragen te beantwoorden die jou kunnen helpen. Dit kan gaan om jouw persoonlijke ontwikkeling, liefdes problemen, narcistische relaties, een burn out, persoonlijke blokkades of eerlijk antwoord op vragen rondom een nieuwe baan, liefde, relatie of werk.

Waarvoor kun je een consult starten met een (trance) medium

Een paragnost is dus iemand die door de paranormale gave mensen helpt tijdens een consult, zij zullen jou duidelijk bijstaan in situaties zodat jij duidelijk antwoord krijgt op vragen. Een intuïtief gesprekspartner kan jou in verschillende situaties helpen door de volgende gaven: helderziend, helderwetend, helder voelend, helderhorend of helderwetend.

Een spiritueel life coach helpt jou to the point met verschillende zaken. Zo zijn er consulenten die ook Reiki Master zijn en jou daarmee kunnen helpen. Een Reiki master is iemand die kan helpen met het doorgeven van de energie. Dit houd in dat je meer rust, ontspanning ervaart en dat je beter kunt slapen. Ervaar je dagelijks stress? Een paragnost helpt jou dan ook graag met het doorgeven van de energie.

Een reading helpt je in contact te komen met de andere kant. Dit is erg belangrijk als je rouwverwerking aan het doen bent na het verlies van een dierbare. Een reading kan ervoor zorgen dat je rust en ontspanning ervaart. Een reading kan helpend zijn bij het verwerken van een scheiding, verlies van werk of andere grote veranderingen in je leven. Een medium kan namelijk contact leggen met een overleden dierbare, zodat jij antwoorden krijgt op de vragen die jij hebt.

Een erkend paragnoste kan ook relatie coach zijn. Dit komt omdat zij de bijzondere gave hebben waardoor zij gevoelens van andere kunnen voelen. Zo kun jij bij een relatie coach terecht voor advies als je problemen ervaart in jouw relatie of als je single bent en op zoek bent naar de ware.

Naast het feit dat een erkend paragnost een reading kan doen, zijn zij ook in staat om een healing te geven. Energetisch reinigen helpen je weer in balans te komen en vindt plaats op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritually.

Iemand die helderziende genoemd wordt, kan daardoor ook de toekomst voorspellen. Een helderziende is namelijk in staat beelden, woorden of gevoelens door te krijgen vanuit het universum. Dit gaat over een bepaalde situatie die jij wilt weten of over algemene voorspellingen.

Een erkend paragnost kan jou tijdens een gesprek ook een luisterend oor bieden. Zij kunnen door middel van een reading of een healing helpen met het verwerken van emoties en gevoelens. Een erkend paragnost is erg betrouwbaar en weet precies wat nodig is om jou te helpen in een situatie. De paranormale gaven van een medium of paragnost zorgen er voor dat zij kunnen aanvoelen (heldervoelend) wat jij voelt, of kunnen zien (helderziend) wat er in de toekomst gaat gebeuren.

Aura lezen is ook iets wat tijdens een gesprek kan worden gedaan door een paragnost. Dit is een techniek waarbij de energie van een persoon wordt gelezen. Dit kan door middel van het zien, voelen of op afstand. Zo krijg je inzicht in je eigen energie en wat deze betekent voor jou.

Een erkend paragnost is dus iemand die je kan helpen in verschillende situaties. Zij beschikken over bijzondere gaven die ervoor zorgt dat zij contact kunnen leggen met de andere wereld. Door middel van een reading of een healing kunnen zij jou helpen met het verwerken van emoties en gevoelens. Ook kunnen zij de toekomst voorspellen of advies geven in relatieproblemen. Kortom, een erkend paragnost is iemand die je kan helpen in verschillende situaties!

paragnost bellen

Kom in contact met een spiritueel coach

Een helderziend paragnost, een krachtig soul healer, paragnost Eddie, een paragnoste die levensvragen kan beantwoorden, een spiritueel coach die antwoorden krijgt van gene zijde, een helderwetend medium of paragnosten die antwoorden wat betreft overledenen kunnen geven. Dit zijn slechts een aantal van de paranormale gaven die paragnosten bezitten.

Met een paragnost of medium kun jij op verschillende manieren in contact komen. Als jij met een van de consulenten een gesprek wilt starten dan kun je dat op verschillende manieren doen, zoals jij dat wenst. Een manier om in gesprek te komen met een paragnost is telefonisch. Sommige paragnosten kun je bellen (met een specifiek boxnummer) zodat je in gesprek kan gaan met hen. Bel bijvoorbeeld met een paranormale hulplijn.

Ook is het mogelijk om te chatten met een paragnost. Op deze manier kun jij zelf kiezen of je met helderzienden, een helderwetend of heldervoelende paragnosten in gesprek komt. Tijdens het chatten kun jij het consult met de paragnost opnieuw lezen als jij dat wenst.

Het is ook mogelijk om via de e-mail contact te leggen met een paragnost. Ook op deze manier kun jij de vragen stellen die jij hebt. Je hebt de tijd om de vragen rustig op te stellen en de paragnosten kunnen hier dan uitgebreid op antwoorden.

Wil jij graag een consult met een medium of paragnost starten? Bekijk online welke paragnosten bij jou passen en start een eerlijk consult, dit zodat jij antwoorden krijgt op levensvragen of inzichten in het verleden, heden of de toekomst.

Regina
 
Boxnummer 000477
Regina
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Iedereen is onderweg op zijn eigen reis. Ik help je met jouw koers op dit moment. Heldervoelend en helderwetend. Uw vragen kan ik vaak in combinatie met het leggen van tarotkaarten beantwoorden.
Medium Jasmijn
 
Boxnummer 000196
Medium Jasmijn
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn specialiteit is relatie en vriendschappen. U kunt me alles vragen. Niks is te gek. Ik hoop u gauw te kunnen helpen.
Truthful Insights
 
Boxnummer 000244
Truthful Insights
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Hope
 
Boxnummer 000471
Hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Katja Charlotte
 
Boxnummer 000177
Katja Charlotte
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart
Angel Mary
 
Boxnummer 000220
Angel Mary
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer 000248
Paragnost en Healer Kim
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Elise
 
Boxnummer 000143
Elise
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Celisa
 
Boxnummer 000216
Celisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Intuitief Coach-Droomanalyse-Egyptische tarot-transformatieprocessen-ontwikkelingen
Ri' eL
  
Boxnummer 000156
Ri' eL
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Paragnost Shanti
 
Boxnummer 000170
Paragnost Shanti
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Aïsha
 
Boxnummer 000202
Medium Aïsha
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Aïsha, ervaren intuïtief kaartlegster in de liefde, werk en familiaire problemen. Je kunt bij mij terecht voor a jouw (spirituele) vragen. Specialist in tweelingzielen en zielsconnecties. 
Medium Daniël
 
Boxnummer 000166
Medium Daniël
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Ingrid
  
Boxnummer 000277
Ingrid
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Alex
  
Boxnummer 000337
Alex
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lieve mensen mijn naam is medium Alex. Ik werk voor en met het Licht. Of het nu gaat om relaties, werk, eenzaamheid, verslavingen, angsten. Niks is mij vreemd. Ik kan steun en inzicht geven in uw bewustwordingsproces, op een eerlijke en soms confronterende wijze. Door in te tunen op uw persoon kan ik inzichten aanreiken zodat u duidelijkheid krijgt op uw vragen. Ik geef veelzijdig spiritueel advies, inzicht en ondersteuning. En bezit de volgende eigenschappen: Hoogsensitief, helderziend, volledig intuïtief en sterk empathisch. Verder heb ik altijd een luisterend oor. Tot snel op de chatlijn. Namaste Alex!
Medium Chantal s
  
Boxnummer 000362
Medium Chantal s
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium,kaartleggingen. Gediplomeerd NLP-coach & innerlijk kind therapeut. Zwangerschap&geboortepsycholoog
Hera
 
Boxnummer 000339
Hera
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Are you heart broken? Has your true love left you for another woman? Is there someone you can't stop thinking of? Are you going through an unwanted divorce?
Amrita
 
Boxnummer 000340
Amrita
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Merel
  
Boxnummer 000291
Merel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Casandra
 
Boxnummer 000192
Casandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Angel
 
Boxnummer 000140
Angel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Test Box
 
Boxnummer 000203
Test Box
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Victoria
 
Boxnummer 000361
Victoria
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Medium Samira
 
Boxnummer 000171
Medium Samira
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Linda
 
Boxnummer 000306
Linda
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Paragnoste Ana
  
Boxnummer 000344
Paragnoste Ana
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach en medium.
Delayha Nyari
  
Boxnummer 000241
Delayha Nyari
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mandy
  
Boxnummer 000218
Mandy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Catriona
 
Boxnummer 000312
Catriona
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Possibilities and probabilities with Coaching. 
Angelique
  
Boxnummer 000303
Angelique
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Medium Arlette
 
Boxnummer 000161
Medium Arlette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Ben Ben
 
Boxnummer 000227
Ben Ben
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Astra
 
Boxnummer 000225
Astra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een zeer ervaren tarotlezer, helderziende en life en business coach, coach relatie en breakup problemen .Meer dan 10jaar ervaring in liefdes kwesties. Ik bied ook een luisterend oor en werk professioneel en discreet. U bent altijd welkom, ik help graag.
Medium Angie
 
Boxnummer 000178
Medium Angie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Bob
   
Boxnummer 000238
Bob
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Destiny Goddess
  
Boxnummer 000231
Destiny Goddess
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I have been practicing spirituality for 7 years, I am a tarot reader, an astrologer, a numerologist, a woman empowerment coach, and a spiritual teacher.
Ricardo
  
Boxnummer 000379
Ricardo
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben geboren met mijn gaves, ik ben een heler/ energie werker, intuïtief voeler/Medium, schaduw werker, en sta ik contact met de Akasha Kronieken
Paragnost Thea
 
Boxnummer 000141
Paragnost Thea
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Cynthia
 
Boxnummer 000219
Cynthia
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben jaren paragnost, medium en coach en sta altijd klaar om je te helpen en begeleiden. Voel je vrij om bij mij aan te kloppen.
Matleena
  
Boxnummer 000221
Matleena
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Henk Jan
   
Boxnummer 000302
Henk Jan
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Anne Marie
 
Boxnummer 000186
Anne Marie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching
Jo An
 
Boxnummer 000176
Jo An
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Medium Rob Nijland
 
Boxnummer 000234
Medium Rob Nijland
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium ik geef u advies wat u nodig heeft. Mensen bellen mijn vaak voor de liefde en ik kan contact leggen over een overleden dierbare.
Medium Florance
 
Boxnummer 000228
Medium Florance
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Yvonne
  
Boxnummer 000292
Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Aella
  
Boxnummer 000330
Aella
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sacha
 
Boxnummer 000343
Sacha
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben hooggevoelig, helderwetend, helderziende en geef spiritueel advies mijn specialisme is raad en inzicht op relationeel en spiritueel vlak
Cher
  
Boxnummer 000286
Cher
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Medium Layla (2)
    
Boxnummer 000182
Medium Layla (2)
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Medium Leni
 
Boxnummer 000189
Medium Leni
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Als licht- en kristalwerker help ik je aan de hand van de kaarten meer inzicht te krijgen in specifieke situaties en relaties. Ook kan je bij me terecht voor meer info over zielsverbindingen.
Willem
 
Boxnummer 000207
Willem
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Valentino
  
Boxnummer 000329
Valentino
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Carmen
  
Boxnummer 000213
Carmen
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is medium Carmen ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn helder voelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Baya
  
Boxnummer 000322
Baya
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Christel
  
Boxnummer 000150
Christel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Laura
  
Boxnummer 000214
Laura
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, healer, therapeut Dag mooi mens. Wanneer je worstelt met vragen wil ik er graag voor jou zijn met mijn aangeboren gaven, kennis en verkregen wijsheid. Helderziende waarnemingen zijn slechts opties. Want jij hebt een vrije wil gekregen en blijft verantwoordelijk voor jezelf. Ik wil jou in je eigen stralende bron van liefde, licht en innerlijke wijsheid helpen. Helderheid en inzichten geven. Daar waar jouw eigen antwoorden versluierd en toegedekt zijn. Een stukje meelopen op jouw pad, vaak vol met uitdagingen. Middels jou stem, voornaam, leeftijd en eventueel een foto kan ik jouw unieke kracht maar ook jouw blokkades zien. ( ook tussen jou en anderen) Hierin kan en mag ik jou begeleiden zodat je steeds meer vanuit jouw authenticiteit datgene gaat aantrekken wat bij jou past. Ook leren omgaan en aanvaarden van een situatie zoals deze nu is. Vanuit een aanvaarding komt er ruimte voor verandering. Ik doe geen uitspraken over overlijdenstijdstippen, medische zaken, zwangerschappen en juridische uitkomsten. Wanneer het mag kan er via jouw stem contact worden gelegd met overleden dierbaren. Ik ont-moet jou graag. Een hartegroet van mij Laura 🌈
Medium Yvonne
 
Boxnummer 000173
Medium Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Quin
  
Boxnummer 000321
Quin
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Annette
 
Boxnummer 000475
Annette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
tarot kaarten specialist, pendelaar, Bach bloesem therapeut, paragnost
Medium JolandaRoos
 
Boxnummer 000160
Medium JolandaRoos
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Super Psychic
 
Boxnummer 000243
Super Psychic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
paragnoste hope
 
Boxnummer 000476
Paragnoste hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relationship Expert
 
Boxnummer 000242
Relationship Expert
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Natasja
 
Boxnummer 000251
Natasja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Tanja
  
Boxnummer 000354
Tanja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~ Contact overleden dierbaren ~ Relatie- en familie problematiek ~ Samen brengen we uw leven weer op de rails Al jaren werk ik als medium en paragnost. Ik ben helderziend, helder voelend en een helder wetende paragnost en medium. Mijn gidsen begeleiden mij bij uw vragen en lieve mensen, er zijn geen rare vragen, ik sta voor alles open. Ik werk ook met de kaarten, pendel en maak indien mogelijk contact met overleden dierbaren. Wees welkom mij te benaderen, liefs Tanja
Paragnost Lize
 
Boxnummer 000190
Paragnost Lize
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.
Marry Marry
 
Boxnummer 000223
Marry Marry
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I will tune into the truth of your situation for your healing. I will use intuitive abilities, spiritual guidance and healing to help direct you on your path and help .....
Life Coach Gladys
 
Boxnummer 000201
Life Coach Gladys
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spritueel Coach • Medium • Reiki Master • Tarotisten ...Als Spiritueel Coach en Medium geef ik jou tijdens ons consult snel inzicht op jouw vragen...
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer 000181
Spiritueel coach Sky
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Elisabeth
  
Boxnummer 000239
Elisabeth
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag met al je vragen. ik krijg informatie door mijn kaarten en eigen helder inzicht. Al meer dan 20 jaar help ik mensen verder met hun levensvragen. Ik ben er voor je !
Oriana
    
Boxnummer 000254
Oriana
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voel je vrij en veilig. Ik help je vanuit mijn hart met heel veel liefde.
Medium Amy
 
Boxnummer 000187
Medium Amy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.
Ada
 
Boxnummer 000350
Ada
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Ada ben hier voor toekomstvoorspelling,heldervoelend,relatie problemen,helderziende,kaarlegster,levensvragen en algemeen.
Lou
  
Boxnummer 000247
Lou
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Ilona
  
Boxnummer 000351
Ilona
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Ilona en ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn heldervoelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Clarisa
 
Boxnummer 000193
Clarisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Claris
 
Boxnummer 000282
Claris
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mystic
   
Boxnummer 000357
Mystic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Medium Olivia
 
Boxnummer 000164
Medium Olivia
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Shawila
 
Boxnummer 000341
Shawila
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag door je donkere dagen heen
Medium Benny
 
Boxnummer 000139
Medium Benny
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Cassandra
   
Boxnummer 000172
Cassandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Paragnost Marco
 
Boxnummer 000199
Paragnost Marco
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.