Paragnost

paragnost

Een paragnost is iemand die in staat is om inzicht te krijgen in een anders onbegrijpelijke situatie of toekomstige gebeurtenis. Een paragnost kan ook gezien worden als iemand met bovennatuurlijke gaven. In de loop der jaren zijn er vele top paragnosten online bekend geworden. Sommigen hebben hun gave op een fantastische manier weten te benutten, terwijl anderen juist in diskrediet gebracht zijn door bedrog of fraude. Het is dan ook niet makkelijk om een echte paragnost te vinden.

Een goede paragnost kan jou helpen om inzicht te krijgen in je leven of in een bepaalde situatie. Een paragnostische reading kan soms heel verhelderend werken. Als jij bijvoorbeeld vragen hebt over liefde, relaties, werk of gezondheid, kan een paragnost je helpen om antwoorden te vinden. Ook als je moeilijkheden ondervindt in je leven en je zoekt naar een oplossing, kan een paragnost je daarbij helpen.

Een paragnostische reading is echter niet bedoeld om je leven voor te schrijven. Het is een hulpmiddel waarmee je inzicht kunt krijgen in bepaalde situaties. Je blijft altijd zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt in je leven.

Bij een paragnostische reading maak je gebruik van alle zintuigen. Een goede paragnost is namelijk niet alleen maar bezig met het interpreteren van beelden die in zijn of haar hoofd voorbij komen. Een echte paragnost is ook gevoelig voor geluiden, geuren en aanrakingen. Daarnaast kan een paragnost ook energieën voelen en aanvoelen.

Een paragnostische reading is een unieke ervaring. Er kunnen allerlei dingen aan bod komen die jij niet had verwacht. Het is dan ook belangrijk om open te staan voor alles wat er gebeurt. Soms is het namelijk zo dat je pas later inziet waarom bepaalde dingen zijn gezegd of gedaan. Laat je dus niet verrassen en wees voorbereid op alles wat er kan gebeuren.

De paranormale gaven van een paragnost

Het is zo dat een goede paragnost via zintuigelijke waarnemingen kan doen. Dit komt omdat zij een zesde zintuig hebben. Het is zo dat een paragnost heldervoelend, helderwetend, helderziend, helderhorend of helderruikend kan zijn. Betrouwbare paragnosten/mediums kunnen deze gaven inzetten om heldere waarnemingen te doen en op die manier jou boodschappen over te brengen.

Een heldervoelend medium of paragnost is iemand die gevoelens en emoties van andere mensen kan voelen. Het is zo dat dit soort paragnosten/mediums vaak erg gevoelig zijn voor de energieën die om hen heen aanwezig zijn. Een heldervoelend medium of paragnost kan op die manier boodschappen doorgeven van overledenen die nog niet helemaal losgelaten hebben.

Een helderziend medium of paragnost is iemand die dingen kan zien die voor andere mensen onzichtbaar zijn. Dit kan bijvoorbeeld een toekomstige gebeurtenis zijn, maar ook dingen die zich in het verleden hebben afgespeeld of dingen die zich in een andere dimensie afspelen.

Een helderwetend medium of paragnost is iemand die wijsheid heeft over dingen die voor andere mensen onbekend zijn. Dit kan bijvoorbeeld kennis zijn over een toekomstige gebeurtenis, maar ook over dingen die zich in het verleden hebben afgespeeld of dingen die zich in een andere dimensie afspelen.

Een helderhorend medium of paragnost is iemand die stemmen kan horen die voor andere mensen onhoorbaar zijn. Dit kunnen stemmen zijn van overledenen, maar ook van geesten of engelen.

Een helderruikend medium of paragnost is iemand die geuren kan ruiken die voor andere mensen onmerkbaar zijn. Dit kunnen geuren zijn die verbonden zijn aan een bepaalde plek, maar ook geuren die verbonden zijn aan een bepaalde persoon of een bepaalde emotie.

Energiewerk van een paragnost

De beste paragnost is niet alleen maar bezig met het doorgeven van boodschappen. Een paragnost kan ook energiewerk verrichten. Dit houdt in dat een paragnost negatieve energie weg kan halen en positieve energie kan toevoegen. Dit is vaak erg nodig als je het gevoel hebt dat er iets niet klopt in je leven of als je het gevoel hebt vast te zitten in een bepaalde situatie.

Een paragnost kan ook bepaalde energieën versterken. Dit is bijvoorbeeld erg handig als je het gevoel hebt dat je geluk aan het verliezen bent of als je iets wilt manifesteren in je leven.

Een paragnost kan ook bepaalde energieën afschermen. Dit is bijvoorbeeld erg handig als je het gevoel hebt dat er negatieve energieën naar je toe komen of als je bang bent voor bepaalde energieën.

Een paragnost kan je helpen om in contact te komen met je hoger zelf of je gidsen. Dit is erg fijn als je advies wilt hebben over bepaalde dingen in je leven of als je hulp nodig hebt bij het oplossen van bepaalde problemen.

Een reading bij een paragnost

Als je een reading wilt bij een paragnost, is het belangrijk om te weten wat je kunt verwachten. Een reading is namelijk niet zoals bij een tarotkaartlegging of een astrologie reading waarbij alles vastligt. Bij een reading is het zo dat de paragnost gaat voelen wat er speelt en op die manier informatie door gaat geven. Dit betekent dat de reading soms anders verloopt dan je had verwacht.

Het is belangrijk om tijdens een reading je vragen zo duidelijk mogelijk te stellen. Dit is omdat de paragnost niet altijd weet waar je vragen over gaat en hij of zij je vragen dan ook niet altijd kan beantwoorden.

Tijdens een reading is het ook belangrijk om open te staan voor de informatie die je krijgt. Dit is omdat de paragnost soms dingen door gaat geven waar je niet direct op zit te wachten. Het is dan aan jou om te beslissen wat je met die informatie wilt doen.

paragnost gezocht

Contact met overleden dierbaren door een spiritueel coach

Een medium of spiritueel coach kan tijdens consulten ook contact maken met overleden dierbaren. Dit kunnen zij omdat zij in contact staan met de andere kant. Zij hebben hierdoor de mogelijkheid om overleden dierbaren te channelen. Dit zijn dierbaren die nog niet helemaal losgelaten hebben en die jou graag een laatste boodschap willen geven.

Een paragnost kan tijdens een reading ook contact maken met je gidsen. Dit zijn geestelijke wezens die jou op weg helpen in het leven. Zij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het maken van bepaalde keuzes of bij het manifesteren van je wensen.

Een paragnost kan tijdens een reading ook contact maken met engelen. Engelen zijn pure energieën die jou willen helpen en beschermen. Zij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het maken van bepaalde keuzes of bij het manifesteren van je wensen.

Wat kan een paragnost voor jou doen?

Een paragnost is iemand die jou kan helpen met het oplossen van problemen. Dit kan zijn door het geven van inzicht, maar ook door het verrichten van energiewerk of door het maken van contact met de andere kant. Een paragnost is iemand die jou kan helpen met het manifesteren van je wensen en met het vergroten van je geluk.

Tijdens een consult met een helderwetend kaartlegster is het zo dat zij een kaartlegging voor jou kan doen. Dit kan met spirituele kaarten als lenormand kaarten of tarot kaarten. Deze kaarten zijn een soort van gids voor je leven. Zij geven jou inzicht in bepaalde situaties en helpen je bij het maken van bepaalde keuzes. Tarot kaarten zijn een soort van energieën die jou kunnen helpen met het manifesteren van je wensen.

Bij deze kaarten krijg je inzicht in he verleden, heden en toekomst door middel van de kaarten die voor je worden gelegd. Je krijgt inzicht in je relaties, je werk, je financiën en in andere situaties die spelen in je leven. De lenormand kaarten zijn erg gedetailleerd en geven jou veel inzicht.

Bij tarotkaarten krijg je inzicht in de energieën die spelen in je leven. Je krijgt inzicht in situaties en relaties, maar ook in je gevoelens en emoties. Tarotkaarten zijn erg abstract en kunnen je helpen met het manifesteren van je wensen.

Consulten met online paragnosten

Top paragnosten/mediums helpen jou om inzicht te krijgen in bepaalde situaties in je leven. Zij kunnen contact maken met de andere kant en ze kunnen energiewerk voor je verrichten. Je kunt een consult boeken met een online paragnost door gebruik te maken van een chatroom of telefonisch contact op te nemen.

In een chatroom kun je vragen stellen aan de paragnost en krijg je direct antwoord. Je hebt hierdoor direct inzicht in bepaalde situaties in je leven. Telefonisch contact is erg fijn omdat je dan rustig de tijd kunt nemen om alles te bespreken.

Een paragnost weet vragen te beantwoorden die jou kunnen helpen. Dit kan gaan om jouw persoonlijke ontwikkeling, liefdes problemen, narcistische relaties, een burn out, persoonlijke blokkades of eerlijk antwoord op vragen rondom een nieuwe baan, liefde, relatie of werk.

Waarvoor kun je een consult starten met een (trance) medium

Een paragnost is dus iemand die door de paranormale gave mensen helpt tijdens een consult, zij zullen jou duidelijk bijstaan in situaties zodat jij duidelijk antwoord krijgt op vragen. Een intuïtief gesprekspartner kan jou in verschillende situaties helpen door de volgende gaven: helderziend, helderwetend, helder voelend, helderhorend of helderwetend.

Een spiritueel life coach helpt jou to the point met verschillende zaken. Zo zijn er consulenten die ook Reiki Master zijn en jou daarmee kunnen helpen. Een Reiki master is iemand die kan helpen met het doorgeven van de energie. Dit houd in dat je meer rust, ontspanning ervaart en dat je beter kunt slapen. Ervaar je dagelijks stress? Een paragnost helpt jou dan ook graag met het doorgeven van de energie.

Een reading helpt je in contact te komen met de andere kant. Dit is erg belangrijk als je rouwverwerking aan het doen bent na het verlies van een dierbare. Een reading kan ervoor zorgen dat je rust en ontspanning ervaart. Een reading kan helpend zijn bij het verwerken van een scheiding, verlies van werk of andere grote veranderingen in je leven. Een medium kan namelijk contact leggen met een overleden dierbare, zodat jij antwoorden krijgt op de vragen die jij hebt.

Een erkend paragnoste kan ook relatie coach zijn. Dit komt omdat zij de bijzondere gave hebben waardoor zij gevoelens van andere kunnen voelen. Zo kun jij bij een relatie coach terecht voor advies als je problemen ervaart in jouw relatie of als je single bent en op zoek bent naar de ware.

Naast het feit dat een erkend paragnost een reading kan doen, zijn zij ook in staat om een healing te geven. Energetisch reinigen helpen je weer in balans te komen en vindt plaats op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritually.

Iemand die helderziende genoemd wordt, kan daardoor ook de toekomst voorspellen. Een helderziende is namelijk in staat beelden, woorden of gevoelens door te krijgen vanuit het universum. Dit gaat over een bepaalde situatie die jij wilt weten of over algemene voorspellingen.

Een erkend paragnost kan jou tijdens een gesprek ook een luisterend oor bieden. Zij kunnen door middel van een reading of een healing helpen met het verwerken van emoties en gevoelens. Een erkend paragnost is erg betrouwbaar en weet precies wat nodig is om jou te helpen in een situatie. De paranormale gaven van een medium of paragnost zorgen er voor dat zij kunnen aanvoelen (heldervoelend) wat jij voelt, of kunnen zien (helderziend) wat er in de toekomst gaat gebeuren.

Aura lezen is ook iets wat tijdens een gesprek kan worden gedaan door een paragnost. Dit is een techniek waarbij de energie van een persoon wordt gelezen. Dit kan door middel van het zien, voelen of op afstand. Zo krijg je inzicht in je eigen energie en wat deze betekent voor jou.

Een erkend paragnost is dus iemand die je kan helpen in verschillende situaties. Zij beschikken over bijzondere gaven die ervoor zorgt dat zij contact kunnen leggen met de andere wereld. Door middel van een reading of een healing kunnen zij jou helpen met het verwerken van emoties en gevoelens. Ook kunnen zij de toekomst voorspellen of advies geven in relatieproblemen. Kortom, een erkend paragnost is iemand die je kan helpen in verschillende situaties!

paragnost bellen

Kom in contact met een spiritueel coach

Een helderziend paragnost, een krachtig soul healer, paragnost Eddie, een paragnoste die levensvragen kan beantwoorden, een spiritueel coach die antwoorden krijgt van gene zijde, een helderwetend medium of paragnosten die antwoorden wat betreft overledenen kunnen geven. Dit zijn slechts een aantal van de paranormale gaven die paragnosten bezitten.

Met een paragnost of medium kun jij op verschillende manieren in contact komen. Als jij met een van de consulenten een gesprek wilt starten dan kun je dat op verschillende manieren doen, zoals jij dat wenst. Een manier om in gesprek te komen met een paragnost is telefonisch. Sommige paragnosten kun je bellen (met een specifiek boxnummer) zodat je in gesprek kan gaan met hen. Bel bijvoorbeeld met een paranormale hulplijn.

Ook is het mogelijk om te chatten met een paragnost. Op deze manier kun jij zelf kiezen of je met helderzienden, een helderwetend of heldervoelende paragnosten in gesprek komt. Tijdens het chatten kun jij het consult met de paragnost opnieuw lezen als jij dat wenst.

Het is ook mogelijk om via de e-mail contact te leggen met een paragnost. Ook op deze manier kun jij de vragen stellen die jij hebt. Je hebt de tijd om de vragen rustig op te stellen en de paragnosten kunnen hier dan uitgebreid op antwoorden.

Wil jij graag een consult met een medium of paragnost starten? Bekijk online welke paragnosten bij jou passen en start een eerlijk consult, dit zodat jij antwoorden krijgt op levensvragen of inzichten in het verleden, heden of de toekomst.

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Faroek
Offline
Faroek
Box: 28
Healer | Transformatie | Starseed Zielsliefde | Multi-Dimensionaal | LGBTQ+

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.