Betere mediums

Wil jij graag in contact komen met een van de betere mediums om te praten over jouw persoonlijke ontwikkelingen, dingen dat jou negatief bezighoudt of Lenormand kaarten laten legen om tot nieuwe inzichten te komen? Dan kun je bij de Nieuwe Tijd in contact komen met de beste mediums. Tijdens een telefonisch consult kun jij met de beste mediums praten over allerlei zaken. Een zuiver medium beschikt over paranormale gaves waardoor zij meer weten, voelen, horen of zien dan anderen kunnen die niet paranormaal begaafd zijn.

De betere mediums kunnen jou inzicht geven in een bepaalde situatie, antwoord geven over bepaalde dingen maar ook jou helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling. Een top medium kan jou bijvoorbeeld het een en ander over jouw toekomst vertellen, contact leggen met een dierbare overledenen en andere spirituele inzichten geven.

Bij de Nieuwe Tijd kom je de beste mediums tegen die jou een luisterend oor kunnen bieden. Je kunt met de goede mediums in contact komen via de e mail consult, te chatten of door telefonisch contact. Door de paranormale gaven waarover de beste mediums beschikken kunnen zij jou op verschillende vlakken helpen.

Mediums, paragnosten, een ervaren kaartlegster of een spiritueel coach. Je kunt bij verschillende mediums terecht voor spirituele inzichten.

Verschillende paranormale gaven

Een spiritueel coach kan verschillende gaves hebben. Dit kunnen mediamieke gaven zijn maar ook helderzienden, heldervoelend of helderwetend. Door deze gaves die een puur medium heeft kunnen zij contacten leggen met andere entiteiten en daardoor boodschappen doorgeven. Doordat een medium hoog sensitief is en boodschappen doorkrijgt kunnen zij ook antwoorden geven op levensvragen die betrekking hebben op liefde, relatie of andere alledaagse aspecten.

Bij de Nieuwe Tijd kun je in contact komen met verschillende consulenten die jou positieve energie kunnen geven, vragen beantwoorden, dingen verhelderd kunnen krijgen of de toekomst kunnen voorspellen.

Een helderziend medium

Een helderziend medium paragnost krijgt boodschappen te zien door middel van beelden. Een helderziende kan dus dingen zien die andere mensen niet kunnen zien. Een goede helderziende kan verlaat de aardse wereld om te kunnen communiceren met hogere entiteiten. Een medium vraagt op dat moment aan de gidsen help te bieden op situaties waar een klant mee kan komen. Dit kan gaan over relaties, het verleden of de spirituele ontwikkeling.

Een helderziend medium paragnost kan ook gebruik maken van verschillende hulpmiddelen om ervoor te zorgen dat het een fijn gesprek wordt die de juiste richting op gaat. Zo kan een helderziend medium gebruik maken van de Tarot kaarten, Lenormand kaarten of zodiac kaarten.

Een heldervoelend medium

Een heldervoelend medium paragnost heeft net zoals helder wetend medium een sterke intuïtie. Ze zijn een zeer empathisch persoon en kunnen dingen aanvoelen. Helder voelend betekent dat een ervaren medium of ervaren paragnost boodschappen aanvoelt en deze eerlijk over kan brengen zonder dat zij daar hun eigen draai aan geven.

Dankzij hun sterke intuïtie kan zelfs het beste medium ervoor zorgen dat levensvragen beantwoord worden en de klanten de juiste richting worden opgeduwd.

Zoals gezegd kan een medium paragnost ook gebruik maken van verschillende hulpmiddelen. Zo kan een helderwetend kaartlegster gebruik maken van de Lenormand kaarten of de Tarotkaarten tijdens een gesprek.

Reiki master

Een reiki master is een soort spiritueel coach. Zij kunnen met hun mediamieke gaven een helpende hand bieden om op spiritueel gebied antwoorden te vinden. Een reiki master kan bijvoorbeeld healing op afstand doen. Zo kan een reiki master positieve invloed hebben op de spirituele ontwikkeling van een persoon.

De beste mediums zijn een zuiver medium

Het beste medium is een zuiver medium dat een luisterend oor kan bieden aan hen die daarom vragen. Ze heten je van harte welkom, geven warme groeten en luisteren naar de vragen waar je antwoord op wil hebben. Zij beantwoorden levensvragen op verschillende vlakken en geven eerlijk consult.

Wil jij telefonisch consult met een zuiver medium? Wil jij een gesprek aan gaan over verschillende onderwerpen? Dan kan je bij onze mediums terecht. Ze geven een luisterend oor en een helpende hand. Neem dan contact op met onze consulenten.