Erkend paragnosten

In Nederland zijn er verschillende instanties waar je terecht kunt voor een erkende paragnost. Op deze manier weet je zeker dat je met iemand in contact komt die echt wat kan en die je ook verder kan helpen. Een erkende paragnost is namelijk iemand die over bepaalde gaven beschikt en die deze gebruikt om anderen te helpen. Dit kan bijvoorbeeld door hen in contact te brengen met hun overleden dierbaren, maar ook door hen bij te staan in periodes van rouw of andere moeilijke tijden.

Als je op zoek bent naar een erkende paragnost, dan kun je bij ons terecht. Online vind je bij ons verschillende erkende paragnosten die jou kunnen helpen tijdens een consult. Onze erkende paragnosten hebben verschillende paranormale gaven waardoor zou jou kunnen helpen met antwoorden en inzichten.

De gaven van erkende paragnosten

Een medium/paragnost kan verschillende gaven hebben waardoor zou jou een inzicht kunnen geven. Door deze gaven kunnen paragnosten en mediums boodschappen krijgen van andere entiteiten en deze voor jou vertalen in begrijpbare tekst. Erkend paragnosten kunnen heldervoelend, helderwetend, helderhorend of helderziend zijn. In een gesprek willen zij jou graag helpen.

Erkend paragnosten beschikken over deze gaven en kunnen jou zo helpen. Het verschil met een medium is dat een medium ook nog contact van leggen met overledenen. Als jij dus antwoorden wilt en contact wilt laten leggen met overledenen is het aan te raden om een consult te starten met een medium.

Een medium paragnost die heldervoelend is

Zo kun je een gesprek starten met een goede paragnost die heldervoelend is. Wanneer erkende paragnosten heldervoelend zijn dan beschikken zij over de gave van empathie. Dit houdt in dat erkende paragnosten veilig kunnen aanvoelen wat er bij iemand leeft en welke problematiek hier speelt. De goede paragnost die heldervoelend is kan dan door middel van een consult met jou meedenken over de verschillende mogelijkheden die je hebt. Inzichten krijgen in welke kant je op moet en waarom dingen bij jou gebeuren is dan mogelijk.

Erkende paragnosten die helderzienden zijn

Een erkende paragnost kan ook helderziend zijn. Wanneer een goede paragnost helderziend is dan krijgen zij boodschappen door van gidsen in de vorm van beelden. Een helderziende die kan fragmenten van situaties zien uit het verleden, heden of de toekomst.

Helderzienden zijn voor jou beschikbaar voor het doen van een toekomst voorspelling. Je kan aan de helderzienden bijvoorbeeld de vraag stellen wat er in de toekomst gaat gebeuren met betrekking tot jouw carrière, door beelden kunnen paragnosten en mediums hier antwoorden op geven.

Helderzienden zijn er ook voor het doen van een liefdesreading. Wanneer je in de war bent over je huidige relatie of wanneer je vragen hebt over wat de toekomst gaat brengen is het mogelijk om hier een reading over te doen. De reading geeft inzicht in de toekomst van de relatie en of deze gaat stand houden of niet. Tijdens een consult kan ook foto lezen worden ingezet om zo meer informatie te krijgen op de mensen die op de foto staan.

Erkend paragnosten

Een helderwetende erkende paragnost

Goede paragnosten kunnen ook helderwetend zijn. Wanner een paragnost helderwetend is dan beschikt hij of zij over het vermogen van weten. Dit betekent dat deze paragnosten boodschappen ontvangen door middel van innerlijk weten.

Wanneer je een consult doet met een helderwetende paragnost dan kan je vragen stellen over alle facetten van het leven. Denk hierbij aan relaties, werk, gezondheid en financiën. Voor al deze verschillende onderwerpen kan je terecht bij een paragnost die helderwetend is.

Helderhorende paragnosten/mediums

Als je op zoek bent naar een medium die helderhorend is dan kan je bij ons terecht. Een medium die helderhorend is beschikt over de spirituele gave van helderhoren. Dit houdt in dat een medium stemmen en geluiden kan horen die anderen niet kunnen horen. Deze stemmen komen vanuit een andere wereld en hebben vaak een boodschap over.

Wanneer je een consult doet met een helderhorend medium dan krijg je de kans om contact te leggen met overledenen. Op deze manier kan je vragen stellen aan je overleden vader, moeder, broertje of zusje. Je kan ze vragen stellen over het leven na de dood of wat er allemaal gebeurd is na hun overlijden. Het is mogelijk om door middel van een reading met je overleden dierbare contact te leggen en rust te krijgen.

Kaarten leggen door erkende paragnosten

Mediums, paragnosten, erkende paragnosten kunnen jou helpen met spirituele inzichten, het adviseren bij problemen maar ook jouw life coach zijn. Een medium/paragnost kan jou adviezen geven over verschillende situaties, soms ka nhet voorkomen dat tijdens een consult daarvoor lenormand kaarten of tarot kaarten worden gebruikt. Bij tarot/lenormand kaarten krijg je inzicht in de verschillende aspecten van je leven, het helpt je dus bij het maken van keuzes.

Wanneer je een consult doet met een erkende paragnost die tarot of lenormandkaarten legt krijg je advies op maat. De reading is afgestemd op wat er speelt in jouw leven, de paragnost die consult doet is hierbij heel helder en duidelijk in zijn of haar advies.

Healing door erkend paragnosten

Een helderziend paragnost, heldervoelend medium of een ervaren top medium kan ook healing uitvoeren tijdens een consult. Dit kan door middel van Reiki. Reiki is een Japanse healing methode die energie doorgeeft waardoor het lichaam kan gaan helen.

Als je een consult doet met een erkend paragnost/medium dan krijg je de kans om jezelf te laten healen. Je wordt op een fijne manier in contact gebracht met de energie van de paragnost of medium en zo kan je rust krijgen en weer verder.

Kom in gesprek met een medium/paragnost

Het is online heel eenvoudig om een gesprek te starten met een spirituele coach of een persoon met paranormale gaven. Je kan met erkende paragnosten, erkende mediums in gesprek komen en de vraag stellen die jij graag beantwoord zou willen helpen. Dit kan gaan over liefde, werk of andere zaken die jou in het dagelijks leven bezig houden.

Je kan met de paragnosten bellen, chatten of contact opnemen via de e-mail. Dit is geheel afhankelijk van jouw eigen voorkeur. Je kan zien wanneer een medium of paragnost beschikbaar, in gesprek of offline is. Er is de hele dag wel een paragnoste of een medium beschikbaar voor jou, dus op ieder gewenst moment kun jij een consult starten.

Evees
Beschikbaar
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Valantino
Beschikbaar
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Martina
Ingesprek
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Paragnost Eva
Offline
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.