Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums
Erkend paragnosten

In Nederland zijn er verschillende instanties waar je terecht kunt voor een erkende paragnost. Op deze manier weet je zeker dat je met iemand in contact komt die echt wat kan en die je ook verder kan helpen. Een erkende paragnost is namelijk iemand die over bepaalde gaven beschikt en die deze gebruikt om anderen te helpen. Dit kan bijvoorbeeld door hen in contact te brengen met hun overleden dierbaren, maar ook door hen bij te staan in periodes van rouw of andere moeilijke tijden.

Als je op zoek bent naar een erkende paragnost, dan kun je bij ons terecht. Online vind je bij ons verschillende erkende paragnosten die jou kunnen helpen tijdens een consult. Onze erkende paragnosten hebben verschillende paranormale gaven waardoor zou jou kunnen helpen met antwoorden en inzichten.

De gaven van erkende paragnosten

Een medium/paragnost kan verschillende gaven hebben waardoor zou jou een inzicht kunnen geven. Door deze gaven kunnen paragnosten en mediums boodschappen krijgen van andere entiteiten en deze voor jou vertalen in begrijpbare tekst. Erkend paragnosten kunnen heldervoelend, helderwetend, helderhorend of helderziend zijn. In een gesprek willen zij jou graag helpen.

Erkend paragnosten beschikken over deze gaven en kunnen jou zo helpen. Het verschil met een medium is dat een medium ook nog contact van leggen met overledenen. Als jij dus antwoorden wilt en contact wilt laten leggen met overledenen is het aan te raden om een consult te starten met een medium.

Een medium paragnost die heldervoelend is

Zo kun je een gesprek starten met een goede paragnost die heldervoelend is. Wanneer erkende paragnosten heldervoelend zijn dan beschikken zij over de gave van empathie. Dit houdt in dat erkende paragnosten veilig kunnen aanvoelen wat er bij iemand leeft en welke problematiek hier speelt. De goede paragnost die heldervoelend is kan dan door middel van een consult met jou meedenken over de verschillende mogelijkheden die je hebt. Inzichten krijgen in welke kant je op moet en waarom dingen bij jou gebeuren is dan mogelijk.

Erkende paragnosten die helderzienden zijn

Een erkende paragnost kan ook helderziend zijn. Wanneer een goede paragnost helderziend is dan krijgen zij boodschappen door van gidsen in de vorm van beelden. Een helderziende die kan fragmenten van situaties zien uit het verleden, heden of de toekomst.

Helderzienden zijn voor jou beschikbaar voor het doen van een toekomst voorspelling. Je kan aan de helderzienden bijvoorbeeld de vraag stellen wat er in de toekomst gaat gebeuren met betrekking tot jouw carrière, door beelden kunnen paragnosten en mediums hier antwoorden op geven.

Helderzienden zijn er ook voor het doen van een liefdesreading. Wanneer je in de war bent over je huidige relatie of wanneer je vragen hebt over wat de toekomst gaat brengen is het mogelijk om hier een reading over te doen. De reading geeft inzicht in de toekomst van de relatie en of deze gaat stand houden of niet. Tijdens een consult kan ook foto lezen worden ingezet om zo meer informatie te krijgen op de mensen die op de foto staan.

Erkend paragnosten

Een helderwetende erkende paragnost

Goede paragnosten kunnen ook helderwetend zijn. Wanner een paragnost helderwetend is dan beschikt hij of zij over het vermogen van weten. Dit betekent dat deze paragnosten boodschappen ontvangen door middel van innerlijk weten.

Wanneer je een consult doet met een helderwetende paragnost dan kan je vragen stellen over alle facetten van het leven. Denk hierbij aan relaties, werk, gezondheid en financiën. Voor al deze verschillende onderwerpen kan je terecht bij een paragnost die helderwetend is.

Helderhorende paragnosten/mediums

Als je op zoek bent naar een medium die helderhorend is dan kan je bij ons terecht. Een medium die helderhorend is beschikt over de spirituele gave van helderhoren. Dit houdt in dat een medium stemmen en geluiden kan horen die anderen niet kunnen horen. Deze stemmen komen vanuit een andere wereld en hebben vaak een boodschap over.

Wanneer je een consult doet met een helderhorend medium dan krijg je de kans om contact te leggen met overledenen. Op deze manier kan je vragen stellen aan je overleden vader, moeder, broertje of zusje. Je kan ze vragen stellen over het leven na de dood of wat er allemaal gebeurd is na hun overlijden. Het is mogelijk om door middel van een reading met je overleden dierbare contact te leggen en rust te krijgen.

Kaarten leggen door erkende paragnosten

Mediums, paragnosten, erkende paragnosten kunnen jou helpen met spirituele inzichten, het adviseren bij problemen maar ook jouw life coach zijn. Een medium/paragnost kan jou adviezen geven over verschillende situaties, soms ka nhet voorkomen dat tijdens een consult daarvoor lenormand kaarten of tarot kaarten worden gebruikt. Bij tarot/lenormand kaarten krijg je inzicht in de verschillende aspecten van je leven, het helpt je dus bij het maken van keuzes.

Wanneer je een consult doet met een erkende paragnost die tarot of lenormandkaarten legt krijg je advies op maat. De reading is afgestemd op wat er speelt in jouw leven, de paragnost die consult doet is hierbij heel helder en duidelijk in zijn of haar advies.

Healing door erkend paragnosten

Een helderziend paragnost, heldervoelend medium of een ervaren top medium kan ook healing uitvoeren tijdens een consult. Dit kan door middel van Reiki. Reiki is een Japanse healing methode die energie doorgeeft waardoor het lichaam kan gaan helen.

Als je een consult doet met een erkend paragnost/medium dan krijg je de kans om jezelf te laten healen. Je wordt op een fijne manier in contact gebracht met de energie van de paragnost of medium en zo kan je rust krijgen en weer verder.

Kom in gesprek met een medium/paragnost

Het is online heel eenvoudig om een gesprek te starten met een spirituele coach of een persoon met paranormale gaven. Je kan met erkende paragnosten, erkende mediums in gesprek komen en de vraag stellen die jij graag beantwoord zou willen helpen. Dit kan gaan over liefde, werk of andere zaken die jou in het dagelijks leven bezig houden.

Je kan met de paragnosten bellen, chatten of contact opnemen via de e-mail. Dit is geheel afhankelijk van jouw eigen voorkeur. Je kan zien wanneer een medium of paragnost beschikbaar, in gesprek of offline is. Er is de hele dag wel een paragnoste of een medium beschikbaar voor jou, dus op ieder gewenst moment kun jij een consult starten.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612