?> Medium tarot | Nieuwe Tijd

Medium tarot

Een medium tarot reading is een tarot reading die je helpt contact te maken met je dierbare overledenen. Dit kan door de kracht van de kaarten, maar ook door simpelweg het lezen ervan.

Een goede reading zal er voor zorgen dat je dierbare overledenen kunnen communiceren met je door middel van de tarotkaarten. Dit kan erg troostend zijn, en helpt je soms om rouwverwerking te doen. Een reading kan ook helpen bij het vinden van antwoorden op vragen die je hebt over je leven. De tarotkaarten kunnen inzicht geven in bepaalde situaties en helpen bij het nemen van beslissingen. Kortom, een reading kan erg waardevol zijn.

Tarot readings zijn niet voor iedereen geschikt. Het is belangrijk om te weten dat het contact maken met overledenen kan erg emotioneel zijn. Soms kunnen de antwoorden die je krijgt ook confronterend zijn. Daarom is het belangrijk om je te laten leiden door een ervaren en betrouwbare reader.

Er zijn veel verschillende soorten tarot readings, dus er is vast wel een reading die bij je past. Neem de tijd om verschillende readers te leren kennen en kies degene waarmee je je het meeste comfortabel voelt.

Een tarot legging door een spiritueel medium

Een spiritueel medium kan voor jou een tarot legging doen. Dit is een reading waarbij je contact maakt met je dierbare overledenen. Ook kun je middels een tarot legging antwoorden en duidelijkheid krijgen over een situatie of persoon. Je krijgt zo namelijk een beter beeld ergens van.

Bij een tarot kaarten is het zo dat deze antwoorden kunnen geven over het verleden, heden en toekomst. Tevens kunnen er door het lezen van de tarotkaarten ook eigenschappen van jezelf of anderen aan het licht komen. Dit is soms erg verhelderend.

Een reading geeft je alleen maar advies, het is niet de bedoeling dat je alles letterlijk gaat opvolgen. Ook kun je er altijd voor kiezen om de reading te stoppen als het te emotioneel wordt of als je er geen behoefte meer aan hebt. Een reading is een hulpmiddel, maar uiteindelijk ben je zelf verantwoordelijk voor je leven en keuzes.

Hoe ziet een legging met tarot kaarten er uit?

Wanneer je een legging met tarot kaarten laat doen dan worden de tarotkaarten op een bepaalde manier neergelegd. Je paragnost/medium legt vervolgens de tarotkaarten uit en geeft hierdoor advies. Dit advies is afkomstig van je dierbare overledenen of van het universum. Je kunt de legging met tarotkaarten dan ook als een soort boodschap zien.

Wanneer je een legging met tarot kaarten laat doen is het belangrijk dat je open staat voor het onbekende. Ook is het fijn als je vooraf weet waar je reading over gaat, zodat je beter kunt luisteren naar de antwoorden die je krijgt.

Als je een legging met tarot kaarten laat doen door een medium/paragnost, is het ook belangrijk dat je vragen stelt die concreet zijn. Dit maakt het gemakkelijker voor de paragnost/medium om de boodschap van je dierbare overledenen of het universum door te geven.

Waar bestaan de tarot kaarten uit?

De huidige tarot kaarten die een top paragnost legt bestaan uit 78 kaarten, deze zijn verdeeld in 22 grote arcana kaarten (groot geheim) en de kleine arcana (klein geheim), de andere 56 kaarten zijn bekers, munten, staven en zwaarden.

Tarot kaarten die een ervaren medium/paragnost legt zijn een kaartspel dat gebruikt wordt voor kaartleggen en waarzeggerij. Het is dus zo dat de tarot kaarten kunnen worden toegepast om het grote of het kleine geheim te onthullen. Door het leggen van de tarot kaarten is het zo dat je meer inzicht zal krijgen in een situatie. Deze situatie kan iets zijn in de liefde, werk, financiën of een ander onderwerp.

Door de tarot kaarten die een ervaren medium/paragnost kaartlegster legt zul je ook nieuwe mogelijkheden ontdekken, die je zonder het leggen van deze tarot kaarten niet had geweten. Iemand die voor jou de tarot kaarten kan leggen doet dit vanuit de eigen kennis en de spirituele ontwikkeling.

Uitleg van de symbool kaarten

De tarot kaarten kun je zien als een manier om inzicht te krijgen in het dagelijks leven aan de hand van symbool kaarten. Je kan de tarot kaarten gebruiken om antwoorden en nieuwe inzichten te krijgen. Dit kan zijn over liefde, relatie, werk, financiën of alle vragen die jou bezig houden. Dit kan ook gaan over het verleden, heden en toekomst.

Arcana komt vanuit het Latijn en betekend geheim. De grote arcana kaarten omvatten archetypische karakters van 4800 symbolen. Tarot bestaat uit afbeeldingen van deze archetypische karakters. De kleine arcana kaarten zijn niet meer dan een verhaal dat met behulp van de tarot personages wordt weergegeven.

De verschillende leggingen door ene paragnost/medium

Een ervaren paragnost/medium kan op verschillende manieren de tarot kaarten leggen. Het is zo dat er niet maar één kaart wordt gelegd, maar de verschillende kaarten vormen een verhaal. Een klassieke legmethode die antwoorden en inzichten geven is de legging als het keltisch kruis.

Ook cijfers, astrologie en sterrenbeelden spelen een rol bij de tarot kaarten. De afbeeldingen staan in combinatie met datgene wat een spiritueel medium/paragnost doorkrijgt.

De tarotkaarten laten je nieuwe mogelijkheden zien, geven antwoorden en inzichten. Ook kunnen er waarschuwingen naar voren komen, net als onderliggende angsten. Het is ook zo dat een spiritueel medium/paragnost door de kaarten de weg te zien krijgt waar iets naar toe kan gaan.

Een legging met lenormand kaarten

Ook lenormand kaarten kunnen gelegd worden door een ervaren paragnost/medium om nieuwe inzichten, antwoorden en mogelijkheden te krijgen. Lenormand kaarten staan symbool voor verschillende begrippen die we dagelijks gebruiken. Dit zijn dezelfde symbolen die op tarotkaarten voorkomen, maar dan in een andere vorm.

De lenormand kaarten worden gebruikt om advies te geven en situaties door te nemen. De afbeeldingen helpen je bij het nemen van beslissingen en het kiezen van de juiste weg. Lenormand kaarten bestaan uit 36 kaarten met verschillende symbolen. Deze symboliek kan gebruikt worden om inzicht te krijgen in een situatie of vraag.

Lenormand kaarten staan symbool van verschillende levensgebieden zoals liefde, werk en geld. Je kan de lenormand kaarten gebruiken om advies in te winnen, te kijken naar mogelijkheden of nieuwe inzichten te krijgen.

Je kan ook bij een spiritueel coach terecht om lenormand kaarten te laten leggen.

Andere kaartleggingen door een spiritueel medium

Naast tarot en lenormandkaarten zijn er ook andere kaartleggingen die een spiritueel medium kan doen. Dit zijn de volgende:

  • Orakelkaarten: Dit is een verzameling van verschillende soorten kaarten met daarop symboliek en beeldspraak. Orakelkaarten geven antwoorden op vragen en kunnen helpen bij het nemen van beslissingen.
  • Engelen kaarten: Engelen kaarten zijn een verzameling kaarten met daarop verschillende symbolen die staan voor de aanwezigheid van engelen in ons leven. Engelenkaarten geven advies en helpen bij het nemen van beslissingen.
  • Symboliek: Een spiritueel medium kan gebruik maken van verschillende symbolen die staan voor bepaalde dingen in het leven. Deze symboliek kan gebruikt worden om nieuwe inzichten te krijgen of te helpen bij het nemen van beslissingen.

Kaartleggingen zijn een manier om advies in te winnen en nieuwe inzichten te krijgen. Spirituele coaches helpen je bij het lezen van de kaarten en het interpreteren ervan. Zij geven ook advies over hoe je de kaarten kunt gebruiken in je dagelijks leven.

De spirituele ontwikkeling van een ervaren medium/paragnost

Het is zo dat een ervaren paragnost/medium kan beschikken over verschillende paranormale gaven, hierdoor zijn zij in staat om de kaarten te interpreteren en deze aan jou duidelijk te maken. De gaven die een ervaren paragnost/medium kan hebben is helderziend, helderhorend, heldervoelend en helderwetend. Dit zijn de vier hoofdgaven.

Een spiritueel medium/paragnost is iemand die is doorontwikkeld en heeft veel levenservaring. Zij hebben een goed inzicht in hoe het leven werkt en kunnen je helpen bij het nemen van beslissingen. Een spiritueel medium/paragnost is ook iemand die kan aantonen dat hij of zij over bovennatuurlijke gaven beschikt. Ze kunnen dit doen door dingen te zien die voor andere mensen verborgen zijn. Ook kunnen ze voelen wat andere mensen niet voelen en weten ze dingen die voor anderen geheim zijn.

Een spiritueel medium/paragnost is iemand die is afgestemd op het spirituele rijk. Zij kunnen contact met overledenen en engelen maken. Ook kunnen ze jou helpen om in contact te komen met je gidsen en beschermengelen. Een spiritueel medium/paragnost is iemand die jou kan helpen bij het nemen van beslissingen. Zij kunnen je adviseren over wat voor jou het beste is. Ook kunnen ze helpen met het oplossen van problemen en het verwerken van emoties.

Een spiritueel medium/paragnost is iemand die is gekoppeld aan de kosmos en de aarde. Zij hebben een diep inzicht in de werking van het universum en kunnen je helpen bij het nemen van beslissingen. Een spiritueel medium/paragnost is iemand die over een hoge trillingsfrequentie beschikt. Dit betekent dat zij snel kunnen in- en uittreden van hun lichaam. Ook kunnen ze gemakkelijk contact maken met andere werelden en dimensies.

Een heldervoelend, helderwetend paragnost/medium

Een heldervoelend paragnost/medium is iemand die over het vermogen beschikt om via hun gevoel dingen te ervaren en te weten. Een heldervoelend medium is niet afhankelijk van de zintuigen om informatie te verkrijgen. Zij kunnen informatie ontvangen via hun gevoel en dit is voor hen net zo waar als wat zij met hun zintuigen waarnemen. Een heldervoelend medium is snel in staat om contact te maken met andere werelden en dimensies.

Een helderwetend medium is iemand die over het vermogen beschikt om dingen te weten. Zij kunnen informatie ontvangen via hun gevoel en dit is voor hen net zo waar als wat zij met hun zintuigen waarnemen. Een helderwetend medium is snel in staat om contact te maken met andere werelden en dimensies.

Een paragnost/medium kan ook heldervoelend helderwetend zijn, dan kan de paragnost/medium dingen voelen en weten. Zij kunnen informatie ontvangen via hun gevoel en dit is voor hen net zo waar als wat zij met hun zintuigen waarnemen. Een paragnost/medium is een unieke persoon die over bovennatuurlijke gaven beschikt. Zij kunnen dingen zien die voor anderen verborgen zijn, voelen wat anderen niet voelen en weten wat voor anderen geheim is.

Een heldervoelend, helderwetend medium kan jou helpen bij het nemen van beslissingen. Zij kunnen je adviseren over wat voor jou het beste is. Ook kan een spiritueel medium die heldervoelend, helderwetend is helpen met het oplossen van problemen en het verwerken van emoties.

Een helderziend, heldervoelend medium

Een helderziende is iemand die beelden ziet in hun geest. Zij kunnen de toekomst voorspellen door middel van de beelden die zij zien. Een helderziende is afhankelijk van hun zintuigen om informatie te verkrijgen. Zij kunnen informatie ontvangen via hun ogen en dit is voor hen net zo waar als wat zij met hun andere zintuigen waarnemen. Op deze manier kan een helderziende duidelijke antwoorden geven op vragen over het heden, verleden, toekomst.

Bij een heldervoelend/helderziend medium kun je terecht voor vragen over liefde. Een medium heldervoelend kan namelijk dingen aanvoelen. Een medium heldervoelend bij problemen in de relatie/liefde kan jou helpen om de emoties van een ander beter te begrijpen. Een medium heldervoelend bij relatie/liefde problemen kan je helpen met het nemen van beslissingen. Een relatie coach die een paragnost/medium kan jou verdere inzichten geven.

Een paragnost/medium kan over meerdere gaven beschikken, zo kan een paragnost/medium ook heldervoelend, helderziend en helderwetend zijn.

Waarvoor kun je een spiritueel medium inschakelen?

Tijdens een gesprek met een paragnost/medium kun je alle levensvragen die jij hebt stellen. Een paragnost/medium heeft vaak veel jaar ervaring, waardoor zij jou op verschillende manieren kunnen helpen. Het is zo dat de ene life coach meer gespecialiseerd is in het ene dan een ander. Het is daarom fijn om vooraf even na te denken over waarvoor je precies een spiritueel medium wilt inschakelen. Zo kun je erachter komen of de paragnost/medium geschikt is voor jouw probleem of vraag.

Een luisterend oor

Voor een luisterend oor kun je bij een paragnost/medium terecht. Een luisterend oor is soms fijn als je iemand wilt spreken die niet oordeelt. Een paragnost/medium kan je helpen met het verwerken van emoties, bijvoorbeeld na een rouwproces. Een paragnost/medium is een fijn luisterend oor omdat zij niet oordelen.

Een paragnost/medium kan je helpen met alle vragen die je hebt over relaties, liefde, werk en geldzaken. Een paragnost/medium is een fijn luisterend oor omdat zij niet midden in de situatie staan.

Healing door een paragnost/medium

Iets dat een paragnost/medium ook kan is het uitvoeren van healing. Healing is het helen van lichamelijke of geestelijke klachten. Een paragnost/medium kan je helpen met het verminderen van stress, slapeloosheid, angsten en depressieve gevoelens. Healing door een paragnost/medium is niet bedoeld om een dokter te vervangen, maar is wel een fijne aanvulling op de reguliere geneeswijze.

Een Reiki Master bijvoorbeeld, is een paragnost/medium die over de gave van healing beschikt. Een Reiki Master kan je helpen met het uitvoeren van Reiki behandelingen. Dit zijn energiebehandelingen waarbij de Reiki Meester jou helpt om jouw levensenergie te balanceren. Jouw energie balans is in balans als jij je fysiek, mentaal en emotioneel goed voelt.

Rouwverwerking

Een paragnost/medium kan je helpen met het verwerken van emoties, bijvoorbeeld na een rouwproces. Bij het verwerken van verlies van een spiritueel medium helpen door het aanvaarden van het verlies. Een medium is gespecialiseerd in het contact leggen met overledenen.

Soms kan het verliezen van een dierbare erg pijnlijk zijn, maar is het niet mogelijk om contact te leggen met de overledene. Een medium kan dan helpen door een boodschap door te geven vanuit het rijk der Geest.

Jouw persoonlijke ontwikkeling

Een paragnost/medium kan helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling, dit door middel van readings, coaching en healing. Een reading is een boodschap die het paragnost/medium voor jou heeft.

Een coaching sessie voor jouw persoonlijke ontwikkeling met een paragnost/medium is een fijne manier om je doelen te bereiken. Een coaching sessie met een paragnost/medium zal anders verlopen dan een sessie met een reguliere coach. Dit komt omdat de ene coach meer gefocust is op het rationele en de ander coach meer gefocust is op het emotionele. Een paragnost/medium is een fijne coach voor jouw persoonlijke ontwikkeling omdat zij beide kanten van het spectrum kunnen begeleiden.

Medium tarot

Fotoreading door een paragnost/medium

Ook fotoreading kan worden toegepast in een gesprek met een paragnost/medium, hierbij kijk het paragnost/medium naar een foto van jou en zal zij hieruit boodschappen halen. Een fotoreading is een fijne manier van communiceren met je gidsen of overleden geliefden.

Ook kan een fotoreading door een paragnost/medium worden gedaan voor een bepaalde plek of situatie uit het heden, verleden, toekomst. Dit door het paragnost/medium naar de energie van de plek of situatie te laten kijken en hierbij boodschappen door te krijgen.

Kan ik alles vragen aan een paragnost/medium?

Ja, je kunt alles vragen aan een paragnost/medium. Een paragnost/medium is er om jou te helpen, of het nu gaat over relaties, liefde, werk of geldzaken. Er zijn echter wel enkele dingen waar je rekening mee moet houden.

Een paragnost/medium kan niet alles weten, zij hebben slechts een bepaalde kennis en ervaring. Daarnaast is het belangrijk om te beseffen dat een paragnost/medium geen toekomst voorspelt, zij kunnen je alleen helpen om inzicht te krijgen in de mogelijke toekomst. Tot slot is het belangrijk dat je vragen stelt die concreet zijn, dit maakt het voor een spiritueel medium makkelijker om je een duidelijk antwoord te geven.

Kortom, een spiritueel medium kan je helpen met alle vragen die je hebt, zij zijn er om jou te helpen en zullen nooit oordelen. Zij zijn echter wel gebonden aan bepaalde wetten en kunnen daardoor niet alles weten of voorspellen. Wel kunnen zij je helpen met inzicht in de mogelijke toekomst en het stellen van concreet vragen.

Hoe kom je in contact met een spiritueel medium?

Er zijn verschillende manieren waarop je in contact kan komen met een spiritueel medium. Bij de Nieuwe Tijd is het zo dat je met een helderziend, helderwetend en heldervoelend spiritueel medium in contact kan komen door met een van hen te bellen. Telefonisch contact met een spiritueel medium werkt door middel van credits. Online kun je credits aanschaffen waarmee je het consult met de spiritueel medium betaald.

Ook is het mogelijk om met een spiritueel medium te chatten. Door te chatten met een spiritueel medium kunnen zij antwoord geven op de specifieke vraag die jij hebt. Dit kan gaan over relatie, liefde, werk of bijvoorbeeld de toekomst. Wanneer jij gaat chatten met een spiritueel medium heb jij de mogelijkheid om de gegeven antwoorden altijd weer terug te lezen wanneer jij dit wenst.

Ook kun je met een spiritueel medium contact opnemen via de e-mail. Op deze manier kun je bijvoorbeeld een fotoreading laten uitvoeren. Contact opnemen via e-mail werkt door het sturen van een foto naar het spiritueel medium. Het spiritueel medium kijkt dan naar de energie van de foto en zal hierbij een antwoord op jouw specifieke vraag geven.

De manier waarop jij contact opneemt met een spiritueel medium is afhankelijk van jouw voorkeur. Wanneer jij liever belt met een spiritueel medium dan kun je dat doen. Als jouw voorkeur gaat naar chatten dan is dat ook de mogelijkheid.

Wanneer je in contact komt met een spiritueel medium is het belangrijk dat jij je op een rustige plaats bevind, dit om optimaal contact te maken met het spiritueel medium.

Vind een geschikt spiritueel medium voor jou!

Als jij graag een consult wilt starten met een spiritueel medium dan kun jij dit online heel eenvoudig doen. Je moet daarvoor duidelijk hebben om welke reden jij contact met een spiritueel medium op wilt nemen. Is dit omdat jij vragen hebt over relaties, liefde of werk? Of is er een andere specifieke reden waarom jij contact met een spiritueel medium op wilt nemen? Wanneer jij duidelijk hebt wat de reden is waarom jij contact met een spiritueel medium op wilt nemen, kun je gaan kijken naar welk medium het beste bij je past.

Om te weten welk spiritueel medium het beste bij jou past is het belangrijk om te kijken over welke gaven een spiritueel medium beschikt. Is dit heldervoelend/helderwetend? Of helderziend/heldervoelend? Op basis hiervan kun je al een selectie maken. Daarna moet je kijken welke technieken een spiritueel medium gebruikt. Is iemand gespecialiseerd in het verleden, heden en toekomst? Kan iemand juist tarot/lenormand kaarten leggen omdat iemand een ervaren kaartlegster is? Kan een spiritueel coach bij jou healing uitvoeren? Op basis hiervan kun je een spiritueel medium kiezen. Je kan ook kijken naar de omschrijving van een spiritueel medium. Bij deze omschrijving van een spiritueel medium vind je dingen als:

  • Hallo lieve mensen, mijn naam is .. ik help je graag met ..
  • Je kunt bij mij terecht als je …
  • Ik zal jou tijdens ons gesprek over …
  • Ik ben een medium helderziend, heldervoelend waardoor ..
  • Tijdens een consult maak ik gebruik van …

Daarbij is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij een spiritueel medium. Want jij moet open staan voor contact met het spiritueel medium. Het is niet mogelijk een reading uit te laten voeren wanneer jij je niet op je gemak voelt bij de persoon waarmee jij contact maakt.

Wanneer jij gekozen hebt met welk spiritueel medium jij in contact wil komen, dan kun je hiervoor online credits aanschaffen. Voor het bellen naar een spiritueel medium is het zo dat je het nummer van deze ‘box’ moet weten, om een consult te starten. Een spiritueel medium kun je namelijk bereiken door te kiezen voor het nummer van de bijbehorende box.

Een spiritueel medium bij de Nieuwe Tijd staat de hele dag door voor jou klaar. Op ieder moment dat jij contact met een spiritueel medium wenst, is dit mogelijk. Wil jij nu graag een gesprek met een spiritueel medium? Start deze dan snel.

Mystic
   
Boxnummer 000357
Mystic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Merel
  
Boxnummer 000291
Merel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Destiny Goddess
  
Boxnummer 000231
Destiny Goddess
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I have been practicing spirituality for 7 years, I am a tarot reader, an astrologer, a numerologist, a woman empowerment coach, and a spiritual teacher.
Medium Aïsha
 
Boxnummer 000202
Medium Aïsha
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Aïsha, ervaren intuïtief kaartlegster in de liefde, werk en familiaire problemen. Je kunt bij mij terecht voor a jouw (spirituele) vragen. Specialist in tweelingzielen en zielsconnecties. 
Cher
  
Boxnummer 000286
Cher
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Medium Samira
 
Boxnummer 000171
Medium Samira
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Elise
 
Boxnummer 000143
Elise
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Medium Benny
 
Boxnummer 000139
Medium Benny
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Alex
  
Boxnummer 000337
Alex
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lieve mensen mijn naam is medium Alex. Ik werk voor en met het Licht. Of het nu gaat om relaties, werk, eenzaamheid, verslavingen, angsten. Niks is mij vreemd. Ik kan steun en inzicht geven in uw bewustwordingsproces, op een eerlijke en soms confronterende wijze. Door in te tunen op uw persoon kan ik inzichten aanreiken zodat u duidelijkheid krijgt op uw vragen. Ik geef veelzijdig spiritueel advies, inzicht en ondersteuning. En bezit de volgende eigenschappen: Hoogsensitief, helderziend, volledig intuïtief en sterk empathisch. Verder heb ik altijd een luisterend oor. Tot snel op de chatlijn. Namaste Alex!
Medium Amy
 
Boxnummer 000187
Medium Amy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.
Natasja
 
Boxnummer 000251
Natasja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Ilona
  
Boxnummer 000351
Ilona
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Ilona en ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn heldervoelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Paragnost Lize
 
Boxnummer 000190
Paragnost Lize
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.
Medium Yvonne
 
Boxnummer 000173
Medium Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Rob Nijland
 
Boxnummer 000234
Medium Rob Nijland
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium ik geef u advies wat u nodig heeft. Mensen bellen mijn vaak voor de liefde en ik kan contact leggen over een overleden dierbare.
Life Coach Gladys
 
Boxnummer 000201
Life Coach Gladys
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spritueel Coach • Medium • Reiki Master • Tarotisten ...Als Spiritueel Coach en Medium geef ik jou tijdens ons consult snel inzicht op jouw vragen...
Ada
 
Boxnummer 000350
Ada
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Ada ben hier voor toekomstvoorspelling,heldervoelend,relatie problemen,helderziende,kaarlegster,levensvragen en algemeen.
Baya
  
Boxnummer 000322
Baya
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Astra
 
Boxnummer 000225
Astra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een zeer ervaren tarotlezer, helderziende en life en business coach, coach relatie en breakup problemen .Meer dan 10jaar ervaring in liefdes kwesties. Ik bied ook een luisterend oor en werk professioneel en discreet. U bent altijd welkom, ik help graag.
Truthful Insights
 
Boxnummer 000244
Truthful Insights
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Sacha
 
Boxnummer 000343
Sacha
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben hooggevoelig, helderwetend, helderziende en geef spiritueel advies mijn specialisme is raad en inzicht op relationeel en spiritueel vlak
Catriona
 
Boxnummer 000312
Catriona
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Possibilities and probabilities with Coaching. 
Matleena
  
Boxnummer 000221
Matleena
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Valentino
  
Boxnummer 000329
Valentino
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Carmen
  
Boxnummer 000213
Carmen
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is medium Carmen ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn helder voelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Celisa
 
Boxnummer 000216
Celisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Intuitief Coach-Droomanalyse-Egyptische tarot-transformatieprocessen-ontwikkelingen
Mandy
  
Boxnummer 000218
Mandy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Ri' eL
  
Boxnummer 000156
Ri' eL
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Annette
 
Boxnummer 000475
Annette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
tarot kaarten specialist, pendelaar, Bach bloesem therapeut, paragnost
Paragnoste Ana
  
Boxnummer 000344
Paragnoste Ana
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach en medium.
Hope
 
Boxnummer 000471
Hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Willem
 
Boxnummer 000207
Willem
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Regina
 
Boxnummer 000477
Regina
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Iedereen is onderweg op zijn eigen reis. Ik help je met jouw koers op dit moment. Heldervoelend en helderwetend. Uw vragen kan ik vaak in combinatie met het leggen van tarotkaarten beantwoorden.
paragnoste hope
 
Boxnummer 000476
Paragnoste hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Chantal s
  
Boxnummer 000362
Medium Chantal s
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium,kaartleggingen. Gediplomeerd NLP-coach & innerlijk kind therapeut. Zwangerschap&geboortepsycholoog
Medium Florance
 
Boxnummer 000228
Medium Florance
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Katja Charlotte
 
Boxnummer 000177
Katja Charlotte
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart
Claris
 
Boxnummer 000282
Claris
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Quin
  
Boxnummer 000321
Quin
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Christel
  
Boxnummer 000150
Christel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Test Box
 
Boxnummer 000203
Test Box
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Amrita
 
Boxnummer 000340
Amrita
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Angie
 
Boxnummer 000178
Medium Angie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Angel
 
Boxnummer 000140
Angel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Hera
 
Boxnummer 000339
Hera
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Are you heart broken? Has your true love left you for another woman? Is there someone you can't stop thinking of? Are you going through an unwanted divorce?
Super Psychic
 
Boxnummer 000243
Super Psychic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Henk Jan
   
Boxnummer 000302
Henk Jan
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Delayha Nyari
  
Boxnummer 000241
Delayha Nyari
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angelique
  
Boxnummer 000303
Angelique
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Ricardo
  
Boxnummer 000379
Ricardo
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben geboren met mijn gaves, ik ben een heler/ energie werker, intuïtief voeler/Medium, schaduw werker, en sta ik contact met de Akasha Kronieken
Cassandra
   
Boxnummer 000172
Cassandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Daniël
 
Boxnummer 000166
Medium Daniël
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Elisabeth
  
Boxnummer 000239
Elisabeth
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag met al je vragen. ik krijg informatie door mijn kaarten en eigen helder inzicht. Al meer dan 20 jaar help ik mensen verder met hun levensvragen. Ik ben er voor je !
Lou
  
Boxnummer 000247
Lou
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Angel Mary
 
Boxnummer 000220
Angel Mary
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost Shanti
 
Boxnummer 000170
Paragnost Shanti
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Layla (2)
    
Boxnummer 000182
Medium Layla (2)
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Ingrid
  
Boxnummer 000277
Ingrid
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Paragnost Thea
 
Boxnummer 000141
Paragnost Thea
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Medium JolandaRoos
 
Boxnummer 000160
Medium JolandaRoos
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Paragnost Marco
 
Boxnummer 000199
Paragnost Marco
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Cynthia
 
Boxnummer 000219
Cynthia
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben jaren paragnost, medium en coach en sta altijd klaar om je te helpen en begeleiden. Voel je vrij om bij mij aan te kloppen.
Clarisa
 
Boxnummer 000193
Clarisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Shawila
 
Boxnummer 000341
Shawila
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag door je donkere dagen heen
Bob
   
Boxnummer 000238
Bob
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Oriana
    
Boxnummer 000254
Oriana
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voel je vrij en veilig. Ik help je vanuit mijn hart met heel veel liefde.
Ben Ben
 
Boxnummer 000227
Ben Ben
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Casandra
 
Boxnummer 000192
Casandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Tanja
  
Boxnummer 000354
Tanja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~ Contact overleden dierbaren ~ Relatie- en familie problematiek ~ Samen brengen we uw leven weer op de rails Al jaren werk ik als medium en paragnost. Ik ben helderziend, helder voelend en een helder wetende paragnost en medium. Mijn gidsen begeleiden mij bij uw vragen en lieve mensen, er zijn geen rare vragen, ik sta voor alles open. Ik werk ook met de kaarten, pendel en maak indien mogelijk contact met overleden dierbaren. Wees welkom mij te benaderen, liefs Tanja
Jo An
 
Boxnummer 000176
Jo An
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Yvonne
  
Boxnummer 000292
Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Medium Olivia
 
Boxnummer 000164
Medium Olivia
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Marry Marry
 
Boxnummer 000223
Marry Marry
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I will tune into the truth of your situation for your healing. I will use intuitive abilities, spiritual guidance and healing to help direct you on your path and help .....
Relationship Expert
 
Boxnummer 000242
Relationship Expert
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Medium Arlette
 
Boxnummer 000161
Medium Arlette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Anne Marie
 
Boxnummer 000186
Anne Marie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching
Aella
  
Boxnummer 000330
Aella
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer 000181
Spiritueel coach Sky
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Medium Leni
 
Boxnummer 000189
Medium Leni
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Als licht- en kristalwerker help ik je aan de hand van de kaarten meer inzicht te krijgen in specifieke situaties en relaties. Ook kan je bij me terecht voor meer info over zielsverbindingen.
Laura
  
Boxnummer 000214
Laura
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, healer, therapeut Dag mooi mens. Wanneer je worstelt met vragen wil ik er graag voor jou zijn met mijn aangeboren gaven, kennis en verkregen wijsheid. Helderziende waarnemingen zijn slechts opties. Want jij hebt een vrije wil gekregen en blijft verantwoordelijk voor jezelf. Ik wil jou in je eigen stralende bron van liefde, licht en innerlijke wijsheid helpen. Helderheid en inzichten geven. Daar waar jouw eigen antwoorden versluierd en toegedekt zijn. Een stukje meelopen op jouw pad, vaak vol met uitdagingen. Middels jou stem, voornaam, leeftijd en eventueel een foto kan ik jouw unieke kracht maar ook jouw blokkades zien. ( ook tussen jou en anderen) Hierin kan en mag ik jou begeleiden zodat je steeds meer vanuit jouw authenticiteit datgene gaat aantrekken wat bij jou past. Ook leren omgaan en aanvaarden van een situatie zoals deze nu is. Vanuit een aanvaarding komt er ruimte voor verandering. Ik doe geen uitspraken over overlijdenstijdstippen, medische zaken, zwangerschappen en juridische uitkomsten. Wanneer het mag kan er via jouw stem contact worden gelegd met overleden dierbaren. Ik ont-moet jou graag. Een hartegroet van mij Laura 🌈
Linda
 
Boxnummer 000306
Linda
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Medium Jasmijn
 
Boxnummer 000196
Medium Jasmijn
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn specialiteit is relatie en vriendschappen. U kunt me alles vragen. Niks is te gek. Ik hoop u gauw te kunnen helpen.
Victoria
 
Boxnummer 000361
Victoria
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer 000248
Paragnost en Healer Kim
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.