Medium tarot

Een medium tarot reading is een tarot reading die je helpt contact te maken met je dierbare overledenen. Dit kan door de kracht van de kaarten, maar ook door simpelweg het lezen ervan.

Een goede reading zal er voor zorgen dat je dierbare overledenen kunnen communiceren met je door middel van de tarotkaarten. Dit kan erg troostend zijn, en helpt je soms om rouwverwerking te doen. Een reading kan ook helpen bij het vinden van antwoorden op vragen die je hebt over je leven. De tarotkaarten kunnen inzicht geven in bepaalde situaties en helpen bij het nemen van beslissingen. Kortom, een reading kan erg waardevol zijn.

Tarot readings zijn niet voor iedereen geschikt. Het is belangrijk om te weten dat het contact maken met overledenen kan erg emotioneel zijn. Soms kunnen de antwoorden die je krijgt ook confronterend zijn. Daarom is het belangrijk om je te laten leiden door een ervaren en betrouwbare reader.

Er zijn veel verschillende soorten tarot readings, dus er is vast wel een reading die bij je past. Neem de tijd om verschillende readers te leren kennen en kies degene waarmee je je het meeste comfortabel voelt.

Een tarot legging door een spiritueel medium

Een spiritueel medium kan voor jou een tarot legging doen. Dit is een reading waarbij je contact maakt met je dierbare overledenen. Ook kun je middels een tarot legging antwoorden en duidelijkheid krijgen over een situatie of persoon. Je krijgt zo namelijk een beter beeld ergens van.

Bij een tarot kaarten is het zo dat deze antwoorden kunnen geven over het verleden, heden en toekomst. Tevens kunnen er door het lezen van de tarotkaarten ook eigenschappen van jezelf of anderen aan het licht komen. Dit is soms erg verhelderend.

Een reading geeft je alleen maar advies, het is niet de bedoeling dat je alles letterlijk gaat opvolgen. Ook kun je er altijd voor kiezen om de reading te stoppen als het te emotioneel wordt of als je er geen behoefte meer aan hebt. Een reading is een hulpmiddel, maar uiteindelijk ben je zelf verantwoordelijk voor je leven en keuzes.

Hoe ziet een legging met tarot kaarten er uit?

Wanneer je een legging met tarot kaarten laat doen dan worden de tarotkaarten op een bepaalde manier neergelegd. Je paragnost/medium legt vervolgens de tarotkaarten uit en geeft hierdoor advies. Dit advies is afkomstig van je dierbare overledenen of van het universum. Je kunt de legging met tarotkaarten dan ook als een soort boodschap zien.

Wanneer je een legging met tarot kaarten laat doen is het belangrijk dat je open staat voor het onbekende. Ook is het fijn als je vooraf weet waar je reading over gaat, zodat je beter kunt luisteren naar de antwoorden die je krijgt.

Als je een legging met tarot kaarten laat doen door een medium/paragnost, is het ook belangrijk dat je vragen stelt die concreet zijn. Dit maakt het gemakkelijker voor de paragnost/medium om de boodschap van je dierbare overledenen of het universum door te geven.

Waar bestaan de tarot kaarten uit?

De huidige tarot kaarten die een top paragnost legt bestaan uit 78 kaarten, deze zijn verdeeld in 22 grote arcana kaarten (groot geheim) en de kleine arcana (klein geheim), de andere 56 kaarten zijn bekers, munten, staven en zwaarden.

Tarot kaarten die een ervaren medium/paragnost legt zijn een kaartspel dat gebruikt wordt voor kaartleggen en waarzeggerij. Het is dus zo dat de tarot kaarten kunnen worden toegepast om het grote of het kleine geheim te onthullen. Door het leggen van de tarot kaarten is het zo dat je meer inzicht zal krijgen in een situatie. Deze situatie kan iets zijn in de liefde, werk, financiën of een ander onderwerp.

Door de tarot kaarten die een ervaren medium/paragnost kaartlegster legt zul je ook nieuwe mogelijkheden ontdekken, die je zonder het leggen van deze tarot kaarten niet had geweten. Iemand die voor jou de tarot kaarten kan leggen doet dit vanuit de eigen kennis en de spirituele ontwikkeling.

Uitleg van de symbool kaarten

De tarot kaarten kun je zien als een manier om inzicht te krijgen in het dagelijks leven aan de hand van symbool kaarten. Je kan de tarot kaarten gebruiken om antwoorden en nieuwe inzichten te krijgen. Dit kan zijn over liefde, relatie, werk, financiën of alle vragen die jou bezig houden. Dit kan ook gaan over het verleden, heden en toekomst.

Arcana komt vanuit het Latijn en betekend geheim. De grote arcana kaarten omvatten archetypische karakters van 4800 symbolen. Tarot bestaat uit afbeeldingen van deze archetypische karakters. De kleine arcana kaarten zijn niet meer dan een verhaal dat met behulp van de tarot personages wordt weergegeven.

De verschillende leggingen door ene paragnost/medium

Een ervaren paragnost/medium kan op verschillende manieren de tarot kaarten leggen. Het is zo dat er niet maar één kaart wordt gelegd, maar de verschillende kaarten vormen een verhaal. Een klassieke legmethode die antwoorden en inzichten geven is de legging als het keltisch kruis.

Ook cijfers, astrologie en sterrenbeelden spelen een rol bij de tarot kaarten. De afbeeldingen staan in combinatie met datgene wat een spiritueel medium/paragnost doorkrijgt.

De tarotkaarten laten je nieuwe mogelijkheden zien, geven antwoorden en inzichten. Ook kunnen er waarschuwingen naar voren komen, net als onderliggende angsten. Het is ook zo dat een spiritueel medium/paragnost door de kaarten de weg te zien krijgt waar iets naar toe kan gaan.

Een legging met lenormand kaarten

Ook lenormand kaarten kunnen gelegd worden door een ervaren paragnost/medium om nieuwe inzichten, antwoorden en mogelijkheden te krijgen. Lenormand kaarten staan symbool voor verschillende begrippen die we dagelijks gebruiken. Dit zijn dezelfde symbolen die op tarotkaarten voorkomen, maar dan in een andere vorm.

De lenormand kaarten worden gebruikt om advies te geven en situaties door te nemen. De afbeeldingen helpen je bij het nemen van beslissingen en het kiezen van de juiste weg. Lenormand kaarten bestaan uit 36 kaarten met verschillende symbolen. Deze symboliek kan gebruikt worden om inzicht te krijgen in een situatie of vraag.

Lenormand kaarten staan symbool van verschillende levensgebieden zoals liefde, werk en geld. Je kan de lenormand kaarten gebruiken om advies in te winnen, te kijken naar mogelijkheden of nieuwe inzichten te krijgen.

Je kan ook bij een spiritueel coach terecht om lenormand kaarten te laten leggen.

Andere kaartleggingen door een spiritueel medium

Naast tarot en lenormandkaarten zijn er ook andere kaartleggingen die een spiritueel medium kan doen. Dit zijn de volgende:

  • Orakelkaarten: Dit is een verzameling van verschillende soorten kaarten met daarop symboliek en beeldspraak. Orakelkaarten geven antwoorden op vragen en kunnen helpen bij het nemen van beslissingen.
  • Engelen kaarten: Engelen kaarten zijn een verzameling kaarten met daarop verschillende symbolen die staan voor de aanwezigheid van engelen in ons leven. Engelenkaarten geven advies en helpen bij het nemen van beslissingen.
  • Symboliek: Een spiritueel medium kan gebruik maken van verschillende symbolen die staan voor bepaalde dingen in het leven. Deze symboliek kan gebruikt worden om nieuwe inzichten te krijgen of te helpen bij het nemen van beslissingen.

Kaartleggingen zijn een manier om advies in te winnen en nieuwe inzichten te krijgen. Spirituele coaches helpen je bij het lezen van de kaarten en het interpreteren ervan. Zij geven ook advies over hoe je de kaarten kunt gebruiken in je dagelijks leven.

De spirituele ontwikkeling van een ervaren medium/paragnost

Het is zo dat een ervaren paragnost/medium kan beschikken over verschillende paranormale gaven, hierdoor zijn zij in staat om de kaarten te interpreteren en deze aan jou duidelijk te maken. De gaven die een ervaren paragnost/medium kan hebben is helderziend, helderhorend, heldervoelend en helderwetend. Dit zijn de vier hoofdgaven.

Een spiritueel medium/paragnost is iemand die is doorontwikkeld en heeft veel levenservaring. Zij hebben een goed inzicht in hoe het leven werkt en kunnen je helpen bij het nemen van beslissingen. Een spiritueel medium/paragnost is ook iemand die kan aantonen dat hij of zij over bovennatuurlijke gaven beschikt. Ze kunnen dit doen door dingen te zien die voor andere mensen verborgen zijn. Ook kunnen ze voelen wat andere mensen niet voelen en weten ze dingen die voor anderen geheim zijn.

Een spiritueel medium/paragnost is iemand die is afgestemd op het spirituele rijk. Zij kunnen contact met overledenen en engelen maken. Ook kunnen ze jou helpen om in contact te komen met je gidsen en beschermengelen. Een spiritueel medium/paragnost is iemand die jou kan helpen bij het nemen van beslissingen. Zij kunnen je adviseren over wat voor jou het beste is. Ook kunnen ze helpen met het oplossen van problemen en het verwerken van emoties.

Een spiritueel medium/paragnost is iemand die is gekoppeld aan de kosmos en de aarde. Zij hebben een diep inzicht in de werking van het universum en kunnen je helpen bij het nemen van beslissingen. Een spiritueel medium/paragnost is iemand die over een hoge trillingsfrequentie beschikt. Dit betekent dat zij snel kunnen in- en uittreden van hun lichaam. Ook kunnen ze gemakkelijk contact maken met andere werelden en dimensies.

Een heldervoelend, helderwetend paragnost/medium

Een heldervoelend paragnost/medium is iemand die over het vermogen beschikt om via hun gevoel dingen te ervaren en te weten. Een heldervoelend medium is niet afhankelijk van de zintuigen om informatie te verkrijgen. Zij kunnen informatie ontvangen via hun gevoel en dit is voor hen net zo waar als wat zij met hun zintuigen waarnemen. Een heldervoelend medium is snel in staat om contact te maken met andere werelden en dimensies.

Een helderwetend medium is iemand die over het vermogen beschikt om dingen te weten. Zij kunnen informatie ontvangen via hun gevoel en dit is voor hen net zo waar als wat zij met hun zintuigen waarnemen. Een helderwetend medium is snel in staat om contact te maken met andere werelden en dimensies.

Een paragnost/medium kan ook heldervoelend helderwetend zijn, dan kan de paragnost/medium dingen voelen en weten. Zij kunnen informatie ontvangen via hun gevoel en dit is voor hen net zo waar als wat zij met hun zintuigen waarnemen. Een paragnost/medium is een unieke persoon die over bovennatuurlijke gaven beschikt. Zij kunnen dingen zien die voor anderen verborgen zijn, voelen wat anderen niet voelen en weten wat voor anderen geheim is.

Een heldervoelend, helderwetend medium kan jou helpen bij het nemen van beslissingen. Zij kunnen je adviseren over wat voor jou het beste is. Ook kan een spiritueel medium die heldervoelend, helderwetend is helpen met het oplossen van problemen en het verwerken van emoties.

Een helderziend, heldervoelend medium

Een helderziende is iemand die beelden ziet in hun geest. Zij kunnen de toekomst voorspellen door middel van de beelden die zij zien. Een helderziende is afhankelijk van hun zintuigen om informatie te verkrijgen. Zij kunnen informatie ontvangen via hun ogen en dit is voor hen net zo waar als wat zij met hun andere zintuigen waarnemen. Op deze manier kan een helderziende duidelijke antwoorden geven op vragen over het heden, verleden, toekomst.

Bij een heldervoelend/helderziend medium kun je terecht voor vragen over liefde. Een medium heldervoelend kan namelijk dingen aanvoelen. Een medium heldervoelend bij problemen in de relatie/liefde kan jou helpen om de emoties van een ander beter te begrijpen. Een medium heldervoelend bij relatie/liefde problemen kan je helpen met het nemen van beslissingen. Een relatie coach die een paragnost/medium kan jou verdere inzichten geven.

Een paragnost/medium kan over meerdere gaven beschikken, zo kan een paragnost/medium ook heldervoelend, helderziend en helderwetend zijn.

Waarvoor kun je een spiritueel medium inschakelen?

Tijdens een gesprek met een paragnost/medium kun je alle levensvragen die jij hebt stellen. Een paragnost/medium heeft vaak veel jaar ervaring, waardoor zij jou op verschillende manieren kunnen helpen. Het is zo dat de ene life coach meer gespecialiseerd is in het ene dan een ander. Het is daarom fijn om vooraf even na te denken over waarvoor je precies een spiritueel medium wilt inschakelen. Zo kun je erachter komen of de paragnost/medium geschikt is voor jouw probleem of vraag.

Een luisterend oor

Voor een luisterend oor kun je bij een paragnost/medium terecht. Een luisterend oor is soms fijn als je iemand wilt spreken die niet oordeelt. Een paragnost/medium kan je helpen met het verwerken van emoties, bijvoorbeeld na een rouwproces. Een paragnost/medium is een fijn luisterend oor omdat zij niet oordelen.

Een paragnost/medium kan je helpen met alle vragen die je hebt over relaties, liefde, werk en geldzaken. Een paragnost/medium is een fijn luisterend oor omdat zij niet midden in de situatie staan.

Healing door een paragnost/medium

Iets dat een paragnost/medium ook kan is het uitvoeren van healing. Healing is het helen van lichamelijke of geestelijke klachten. Een paragnost/medium kan je helpen met het verminderen van stress, slapeloosheid, angsten en depressieve gevoelens. Healing door een paragnost/medium is niet bedoeld om een dokter te vervangen, maar is wel een fijne aanvulling op de reguliere geneeswijze.

Een Reiki Master bijvoorbeeld, is een paragnost/medium die over de gave van healing beschikt. Een Reiki Master kan je helpen met het uitvoeren van Reiki behandelingen. Dit zijn energiebehandelingen waarbij de Reiki Meester jou helpt om jouw levensenergie te balanceren. Jouw energie balans is in balans als jij je fysiek, mentaal en emotioneel goed voelt.

Rouwverwerking

Een paragnost/medium kan je helpen met het verwerken van emoties, bijvoorbeeld na een rouwproces. Bij het verwerken van verlies van een spiritueel medium helpen door het aanvaarden van het verlies. Een medium is gespecialiseerd in het contact leggen met overledenen.

Soms kan het verliezen van een dierbare erg pijnlijk zijn, maar is het niet mogelijk om contact te leggen met de overledene. Een medium kan dan helpen door een boodschap door te geven vanuit het rijk der Geest.

Jouw persoonlijke ontwikkeling

Een paragnost/medium kan helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling, dit door middel van readings, coaching en healing. Een reading is een boodschap die het paragnost/medium voor jou heeft.

Een coaching sessie voor jouw persoonlijke ontwikkeling met een paragnost/medium is een fijne manier om je doelen te bereiken. Een coaching sessie met een paragnost/medium zal anders verlopen dan een sessie met een reguliere coach. Dit komt omdat de ene coach meer gefocust is op het rationele en de ander coach meer gefocust is op het emotionele. Een paragnost/medium is een fijne coach voor jouw persoonlijke ontwikkeling omdat zij beide kanten van het spectrum kunnen begeleiden.

Medium tarot

Fotoreading door een paragnost/medium

Ook fotoreading kan worden toegepast in een gesprek met een paragnost/medium, hierbij kijk het paragnost/medium naar een foto van jou en zal zij hieruit boodschappen halen. Een fotoreading is een fijne manier van communiceren met je gidsen of overleden geliefden.

Ook kan een fotoreading door een paragnost/medium worden gedaan voor een bepaalde plek of situatie uit het heden, verleden, toekomst. Dit door het paragnost/medium naar de energie van de plek of situatie te laten kijken en hierbij boodschappen door te krijgen.

Kan ik alles vragen aan een paragnost/medium?

Ja, je kunt alles vragen aan een paragnost/medium. Een paragnost/medium is er om jou te helpen, of het nu gaat over relaties, liefde, werk of geldzaken. Er zijn echter wel enkele dingen waar je rekening mee moet houden.

Een paragnost/medium kan niet alles weten, zij hebben slechts een bepaalde kennis en ervaring. Daarnaast is het belangrijk om te beseffen dat een paragnost/medium geen toekomst voorspelt, zij kunnen je alleen helpen om inzicht te krijgen in de mogelijke toekomst. Tot slot is het belangrijk dat je vragen stelt die concreet zijn, dit maakt het voor een spiritueel medium makkelijker om je een duidelijk antwoord te geven.

Kortom, een spiritueel medium kan je helpen met alle vragen die je hebt, zij zijn er om jou te helpen en zullen nooit oordelen. Zij zijn echter wel gebonden aan bepaalde wetten en kunnen daardoor niet alles weten of voorspellen. Wel kunnen zij je helpen met inzicht in de mogelijke toekomst en het stellen van concreet vragen.

Hoe kom je in contact met een spiritueel medium?

Er zijn verschillende manieren waarop je in contact kan komen met een spiritueel medium. Bij de Nieuwe Tijd is het zo dat je met een helderziend, helderwetend en heldervoelend spiritueel medium in contact kan komen door met een van hen te bellen. Telefonisch contact met een spiritueel medium werkt door middel van credits. Online kun je credits aanschaffen waarmee je het consult met de spiritueel medium betaald.

Ook is het mogelijk om met een spiritueel medium te chatten. Door te chatten met een spiritueel medium kunnen zij antwoord geven op de specifieke vraag die jij hebt. Dit kan gaan over relatie, liefde, werk of bijvoorbeeld de toekomst. Wanneer jij gaat chatten met een spiritueel medium heb jij de mogelijkheid om de gegeven antwoorden altijd weer terug te lezen wanneer jij dit wenst.

Ook kun je met een spiritueel medium contact opnemen via de e-mail. Op deze manier kun je bijvoorbeeld een fotoreading laten uitvoeren. Contact opnemen via e-mail werkt door het sturen van een foto naar het spiritueel medium. Het spiritueel medium kijkt dan naar de energie van de foto en zal hierbij een antwoord op jouw specifieke vraag geven.

De manier waarop jij contact opneemt met een spiritueel medium is afhankelijk van jouw voorkeur. Wanneer jij liever belt met een spiritueel medium dan kun je dat doen. Als jouw voorkeur gaat naar chatten dan is dat ook de mogelijkheid.

Wanneer je in contact komt met een spiritueel medium is het belangrijk dat jij je op een rustige plaats bevind, dit om optimaal contact te maken met het spiritueel medium.

Vind een geschikt spiritueel medium voor jou!

Als jij graag een consult wilt starten met een spiritueel medium dan kun jij dit online heel eenvoudig doen. Je moet daarvoor duidelijk hebben om welke reden jij contact met een spiritueel medium op wilt nemen. Is dit omdat jij vragen hebt over relaties, liefde of werk? Of is er een andere specifieke reden waarom jij contact met een spiritueel medium op wilt nemen? Wanneer jij duidelijk hebt wat de reden is waarom jij contact met een spiritueel medium op wilt nemen, kun je gaan kijken naar welk medium het beste bij je past.

Om te weten welk spiritueel medium het beste bij jou past is het belangrijk om te kijken over welke gaven een spiritueel medium beschikt. Is dit heldervoelend/helderwetend? Of helderziend/heldervoelend? Op basis hiervan kun je al een selectie maken. Daarna moet je kijken welke technieken een spiritueel medium gebruikt. Is iemand gespecialiseerd in het verleden, heden en toekomst? Kan iemand juist tarot/lenormand kaarten leggen omdat iemand een ervaren kaartlegster is? Kan een spiritueel coach bij jou healing uitvoeren? Op basis hiervan kun je een spiritueel medium kiezen. Je kan ook kijken naar de omschrijving van een spiritueel medium. Bij deze omschrijving van een spiritueel medium vind je dingen als:

  • Hallo lieve mensen, mijn naam is .. ik help je graag met ..
  • Je kunt bij mij terecht als je …
  • Ik zal jou tijdens ons gesprek over …
  • Ik ben een medium helderziend, heldervoelend waardoor ..
  • Tijdens een consult maak ik gebruik van …

Daarbij is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij een spiritueel medium. Want jij moet open staan voor contact met het spiritueel medium. Het is niet mogelijk een reading uit te laten voeren wanneer jij je niet op je gemak voelt bij de persoon waarmee jij contact maakt.

Wanneer jij gekozen hebt met welk spiritueel medium jij in contact wil komen, dan kun je hiervoor online credits aanschaffen. Voor het bellen naar een spiritueel medium is het zo dat je het nummer van deze ‘box’ moet weten, om een consult te starten. Een spiritueel medium kun je namelijk bereiken door te kiezen voor het nummer van de bijbehorende box.

Een spiritueel medium bij de Nieuwe Tijd staat de hele dag door voor jou klaar. Op ieder moment dat jij contact met een spiritueel medium wenst, is dit mogelijk. Wil jij nu graag een gesprek met een spiritueel medium? Start deze dan snel.

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Marion
Beschikbaar
Medium Marion
Box: 29
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Medium Mo
Beschikbaar
Medium Mo
Box: 55
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Medium Amy
Ingesprek
Medium Amy
Box: 42
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Arlette
Ingesprek
Medium Arlette
Box: 10
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Angie
Ingesprek
Medium Angie
Box: 32
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Evees
Offline
Evees
Box: 03
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
 
Helderziend, Helderhorend, Helderwetend, Healer, Engelencontact, Dierencontact, Kindercontact, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Koffiediklezen, Tarotlegging, Lenormandlegging, Pendelen. Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Linda
Offline
Linda
Box: 33
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid, de weg naar binnen, bronherinneringen.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.