Medium tarot

Een medium tarot reading is een tarot reading die je helpt contact te maken met je dierbare overledenen. Dit kan door de kracht van de kaarten, maar ook door simpelweg het lezen ervan.

Een goede reading zal er voor zorgen dat je dierbare overledenen kunnen communiceren met je door middel van de tarotkaarten. Dit kan erg troostend zijn, en helpt je soms om rouwverwerking te doen. Een reading kan ook helpen bij het vinden van antwoorden op vragen die je hebt over je leven. De tarotkaarten kunnen inzicht geven in bepaalde situaties en helpen bij het nemen van beslissingen. Kortom, een reading kan erg waardevol zijn.

Tarot readings zijn niet voor iedereen geschikt. Het is belangrijk om te weten dat het contact maken met overledenen kan erg emotioneel zijn. Soms kunnen de antwoorden die je krijgt ook confronterend zijn. Daarom is het belangrijk om je te laten leiden door een ervaren en betrouwbare reader.

Er zijn veel verschillende soorten tarot readings, dus er is vast wel een reading die bij je past. Neem de tijd om verschillende readers te leren kennen en kies degene waarmee je je het meeste comfortabel voelt.

Een tarot legging door een spiritueel medium

Een spiritueel medium kan voor jou een tarot legging doen. Dit is een reading waarbij je contact maakt met je dierbare overledenen. Ook kun je middels een tarot legging antwoorden en duidelijkheid krijgen over een situatie of persoon. Je krijgt zo namelijk een beter beeld ergens van.

Bij een tarot kaarten is het zo dat deze antwoorden kunnen geven over het verleden, heden en toekomst. Tevens kunnen er door het lezen van de tarotkaarten ook eigenschappen van jezelf of anderen aan het licht komen. Dit is soms erg verhelderend.

Een reading geeft je alleen maar advies, het is niet de bedoeling dat je alles letterlijk gaat opvolgen. Ook kun je er altijd voor kiezen om de reading te stoppen als het te emotioneel wordt of als je er geen behoefte meer aan hebt. Een reading is een hulpmiddel, maar uiteindelijk ben je zelf verantwoordelijk voor je leven en keuzes.

Hoe ziet een legging met tarot kaarten er uit?

Wanneer je een legging met tarot kaarten laat doen dan worden de tarotkaarten op een bepaalde manier neergelegd. Je paragnost/medium legt vervolgens de tarotkaarten uit en geeft hierdoor advies. Dit advies is afkomstig van je dierbare overledenen of van het universum. Je kunt de legging met tarotkaarten dan ook als een soort boodschap zien.

Wanneer je een legging met tarot kaarten laat doen is het belangrijk dat je open staat voor het onbekende. Ook is het fijn als je vooraf weet waar je reading over gaat, zodat je beter kunt luisteren naar de antwoorden die je krijgt.

Als je een legging met tarot kaarten laat doen door een medium/paragnost, is het ook belangrijk dat je vragen stelt die concreet zijn. Dit maakt het gemakkelijker voor de paragnost/medium om de boodschap van je dierbare overledenen of het universum door te geven.

Waar bestaan de tarot kaarten uit?

De huidige tarot kaarten die een top paragnost legt bestaan uit 78 kaarten, deze zijn verdeeld in 22 grote arcana kaarten (groot geheim) en de kleine arcana (klein geheim), de andere 56 kaarten zijn bekers, munten, staven en zwaarden.

Tarot kaarten die een ervaren medium/paragnost legt zijn een kaartspel dat gebruikt wordt voor kaartleggen en waarzeggerij. Het is dus zo dat de tarot kaarten kunnen worden toegepast om het grote of het kleine geheim te onthullen. Door het leggen van de tarot kaarten is het zo dat je meer inzicht zal krijgen in een situatie. Deze situatie kan iets zijn in de liefde, werk, financiën of een ander onderwerp.

Door de tarot kaarten die een ervaren medium/paragnost kaartlegster legt zul je ook nieuwe mogelijkheden ontdekken, die je zonder het leggen van deze tarot kaarten niet had geweten. Iemand die voor jou de tarot kaarten kan leggen doet dit vanuit de eigen kennis en de spirituele ontwikkeling.

Uitleg van de symbool kaarten

De tarot kaarten kun je zien als een manier om inzicht te krijgen in het dagelijks leven aan de hand van symbool kaarten. Je kan de tarot kaarten gebruiken om antwoorden en nieuwe inzichten te krijgen. Dit kan zijn over liefde, relatie, werk, financiën of alle vragen die jou bezig houden. Dit kan ook gaan over het verleden, heden en toekomst.

Arcana komt vanuit het Latijn en betekend geheim. De grote arcana kaarten omvatten archetypische karakters van 4800 symbolen. Tarot bestaat uit afbeeldingen van deze archetypische karakters. De kleine arcana kaarten zijn niet meer dan een verhaal dat met behulp van de tarot personages wordt weergegeven.

De verschillende leggingen door ene paragnost/medium

Een ervaren paragnost/medium kan op verschillende manieren de tarot kaarten leggen. Het is zo dat er niet maar één kaart wordt gelegd, maar de verschillende kaarten vormen een verhaal. Een klassieke legmethode die antwoorden en inzichten geven is de legging als het keltisch kruis.

Ook cijfers, astrologie en sterrenbeelden spelen een rol bij de tarot kaarten. De afbeeldingen staan in combinatie met datgene wat een spiritueel medium/paragnost doorkrijgt.

De tarotkaarten laten je nieuwe mogelijkheden zien, geven antwoorden en inzichten. Ook kunnen er waarschuwingen naar voren komen, net als onderliggende angsten. Het is ook zo dat een spiritueel medium/paragnost door de kaarten de weg te zien krijgt waar iets naar toe kan gaan.

Een legging met lenormand kaarten

Ook lenormand kaarten kunnen gelegd worden door een ervaren paragnost/medium om nieuwe inzichten, antwoorden en mogelijkheden te krijgen. Lenormand kaarten staan symbool voor verschillende begrippen die we dagelijks gebruiken. Dit zijn dezelfde symbolen die op tarotkaarten voorkomen, maar dan in een andere vorm.

De lenormand kaarten worden gebruikt om advies te geven en situaties door te nemen. De afbeeldingen helpen je bij het nemen van beslissingen en het kiezen van de juiste weg. Lenormand kaarten bestaan uit 36 kaarten met verschillende symbolen. Deze symboliek kan gebruikt worden om inzicht te krijgen in een situatie of vraag.

Lenormand kaarten staan symbool van verschillende levensgebieden zoals liefde, werk en geld. Je kan de lenormand kaarten gebruiken om advies in te winnen, te kijken naar mogelijkheden of nieuwe inzichten te krijgen.

Je kan ook bij een spiritueel coach terecht om lenormand kaarten te laten leggen.

Andere kaartleggingen door een spiritueel medium

Naast tarot en lenormandkaarten zijn er ook andere kaartleggingen die een spiritueel medium kan doen. Dit zijn de volgende:

  • Orakelkaarten: Dit is een verzameling van verschillende soorten kaarten met daarop symboliek en beeldspraak. Orakelkaarten geven antwoorden op vragen en kunnen helpen bij het nemen van beslissingen.
  • Engelen kaarten: Engelen kaarten zijn een verzameling kaarten met daarop verschillende symbolen die staan voor de aanwezigheid van engelen in ons leven. Engelenkaarten geven advies en helpen bij het nemen van beslissingen.
  • Symboliek: Een spiritueel medium kan gebruik maken van verschillende symbolen die staan voor bepaalde dingen in het leven. Deze symboliek kan gebruikt worden om nieuwe inzichten te krijgen of te helpen bij het nemen van beslissingen.

Kaartleggingen zijn een manier om advies in te winnen en nieuwe inzichten te krijgen. Spirituele coaches helpen je bij het lezen van de kaarten en het interpreteren ervan. Zij geven ook advies over hoe je de kaarten kunt gebruiken in je dagelijks leven.

De spirituele ontwikkeling van een ervaren medium/paragnost

Het is zo dat een ervaren paragnost/medium kan beschikken over verschillende paranormale gaven, hierdoor zijn zij in staat om de kaarten te interpreteren en deze aan jou duidelijk te maken. De gaven die een ervaren paragnost/medium kan hebben is helderziend, helderhorend, heldervoelend en helderwetend. Dit zijn de vier hoofdgaven.

Een spiritueel medium/paragnost is iemand die is doorontwikkeld en heeft veel levenservaring. Zij hebben een goed inzicht in hoe het leven werkt en kunnen je helpen bij het nemen van beslissingen. Een spiritueel medium/paragnost is ook iemand die kan aantonen dat hij of zij over bovennatuurlijke gaven beschikt. Ze kunnen dit doen door dingen te zien die voor andere mensen verborgen zijn. Ook kunnen ze voelen wat andere mensen niet voelen en weten ze dingen die voor anderen geheim zijn.

Een spiritueel medium/paragnost is iemand die is afgestemd op het spirituele rijk. Zij kunnen contact met overledenen en engelen maken. Ook kunnen ze jou helpen om in contact te komen met je gidsen en beschermengelen. Een spiritueel medium/paragnost is iemand die jou kan helpen bij het nemen van beslissingen. Zij kunnen je adviseren over wat voor jou het beste is. Ook kunnen ze helpen met het oplossen van problemen en het verwerken van emoties.

Een spiritueel medium/paragnost is iemand die is gekoppeld aan de kosmos en de aarde. Zij hebben een diep inzicht in de werking van het universum en kunnen je helpen bij het nemen van beslissingen. Een spiritueel medium/paragnost is iemand die over een hoge trillingsfrequentie beschikt. Dit betekent dat zij snel kunnen in- en uittreden van hun lichaam. Ook kunnen ze gemakkelijk contact maken met andere werelden en dimensies.

Een heldervoelend, helderwetend paragnost/medium

Een heldervoelend paragnost/medium is iemand die over het vermogen beschikt om via hun gevoel dingen te ervaren en te weten. Een heldervoelend medium is niet afhankelijk van de zintuigen om informatie te verkrijgen. Zij kunnen informatie ontvangen via hun gevoel en dit is voor hen net zo waar als wat zij met hun zintuigen waarnemen. Een heldervoelend medium is snel in staat om contact te maken met andere werelden en dimensies.

Een helderwetend medium is iemand die over het vermogen beschikt om dingen te weten. Zij kunnen informatie ontvangen via hun gevoel en dit is voor hen net zo waar als wat zij met hun zintuigen waarnemen. Een helderwetend medium is snel in staat om contact te maken met andere werelden en dimensies.

Een paragnost/medium kan ook heldervoelend helderwetend zijn, dan kan de paragnost/medium dingen voelen en weten. Zij kunnen informatie ontvangen via hun gevoel en dit is voor hen net zo waar als wat zij met hun zintuigen waarnemen. Een paragnost/medium is een unieke persoon die over bovennatuurlijke gaven beschikt. Zij kunnen dingen zien die voor anderen verborgen zijn, voelen wat anderen niet voelen en weten wat voor anderen geheim is.

Een heldervoelend, helderwetend medium kan jou helpen bij het nemen van beslissingen. Zij kunnen je adviseren over wat voor jou het beste is. Ook kan een spiritueel medium die heldervoelend, helderwetend is helpen met het oplossen van problemen en het verwerken van emoties.

Een helderziend, heldervoelend medium

Een helderziende is iemand die beelden ziet in hun geest. Zij kunnen de toekomst voorspellen door middel van de beelden die zij zien. Een helderziende is afhankelijk van hun zintuigen om informatie te verkrijgen. Zij kunnen informatie ontvangen via hun ogen en dit is voor hen net zo waar als wat zij met hun andere zintuigen waarnemen. Op deze manier kan een helderziende duidelijke antwoorden geven op vragen over het heden, verleden, toekomst.

Bij een heldervoelend/helderziend medium kun je terecht voor vragen over liefde. Een medium heldervoelend kan namelijk dingen aanvoelen. Een medium heldervoelend bij problemen in de relatie/liefde kan jou helpen om de emoties van een ander beter te begrijpen. Een medium heldervoelend bij relatie/liefde problemen kan je helpen met het nemen van beslissingen. Een relatie coach die een paragnost/medium kan jou verdere inzichten geven.

Een paragnost/medium kan over meerdere gaven beschikken, zo kan een paragnost/medium ook heldervoelend, helderziend en helderwetend zijn.

Waarvoor kun je een spiritueel medium inschakelen?

Tijdens een gesprek met een paragnost/medium kun je alle levensvragen die jij hebt stellen. Een paragnost/medium heeft vaak veel jaar ervaring, waardoor zij jou op verschillende manieren kunnen helpen. Het is zo dat de ene life coach meer gespecialiseerd is in het ene dan een ander. Het is daarom fijn om vooraf even na te denken over waarvoor je precies een spiritueel medium wilt inschakelen. Zo kun je erachter komen of de paragnost/medium geschikt is voor jouw probleem of vraag.

Een luisterend oor

Voor een luisterend oor kun je bij een paragnost/medium terecht. Een luisterend oor is soms fijn als je iemand wilt spreken die niet oordeelt. Een paragnost/medium kan je helpen met het verwerken van emoties, bijvoorbeeld na een rouwproces. Een paragnost/medium is een fijn luisterend oor omdat zij niet oordelen.

Een paragnost/medium kan je helpen met alle vragen die je hebt over relaties, liefde, werk en geldzaken. Een paragnost/medium is een fijn luisterend oor omdat zij niet midden in de situatie staan.

Healing door een paragnost/medium

Iets dat een paragnost/medium ook kan is het uitvoeren van healing. Healing is het helen van lichamelijke of geestelijke klachten. Een paragnost/medium kan je helpen met het verminderen van stress, slapeloosheid, angsten en depressieve gevoelens. Healing door een paragnost/medium is niet bedoeld om een dokter te vervangen, maar is wel een fijne aanvulling op de reguliere geneeswijze.

Een Reiki Master bijvoorbeeld, is een paragnost/medium die over de gave van healing beschikt. Een Reiki Master kan je helpen met het uitvoeren van Reiki behandelingen. Dit zijn energiebehandelingen waarbij de Reiki Meester jou helpt om jouw levensenergie te balanceren. Jouw energie balans is in balans als jij je fysiek, mentaal en emotioneel goed voelt.

Rouwverwerking

Een paragnost/medium kan je helpen met het verwerken van emoties, bijvoorbeeld na een rouwproces. Bij het verwerken van verlies van een spiritueel medium helpen door het aanvaarden van het verlies. Een medium is gespecialiseerd in het contact leggen met overledenen.

Soms kan het verliezen van een dierbare erg pijnlijk zijn, maar is het niet mogelijk om contact te leggen met de overledene. Een medium kan dan helpen door een boodschap door te geven vanuit het rijk der Geest.

Jouw persoonlijke ontwikkeling

Een paragnost/medium kan helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling, dit door middel van readings, coaching en healing. Een reading is een boodschap die het paragnost/medium voor jou heeft.

Een coaching sessie voor jouw persoonlijke ontwikkeling met een paragnost/medium is een fijne manier om je doelen te bereiken. Een coaching sessie met een paragnost/medium zal anders verlopen dan een sessie met een reguliere coach. Dit komt omdat de ene coach meer gefocust is op het rationele en de ander coach meer gefocust is op het emotionele. Een paragnost/medium is een fijne coach voor jouw persoonlijke ontwikkeling omdat zij beide kanten van het spectrum kunnen begeleiden.

Medium tarot

Fotoreading door een paragnost/medium

Ook fotoreading kan worden toegepast in een gesprek met een paragnost/medium, hierbij kijk het paragnost/medium naar een foto van jou en zal zij hieruit boodschappen halen. Een fotoreading is een fijne manier van communiceren met je gidsen of overleden geliefden.

Ook kan een fotoreading door een paragnost/medium worden gedaan voor een bepaalde plek of situatie uit het heden, verleden, toekomst. Dit door het paragnost/medium naar de energie van de plek of situatie te laten kijken en hierbij boodschappen door te krijgen.

Kan ik alles vragen aan een paragnost/medium?

Ja, je kunt alles vragen aan een paragnost/medium. Een paragnost/medium is er om jou te helpen, of het nu gaat over relaties, liefde, werk of geldzaken. Er zijn echter wel enkele dingen waar je rekening mee moet houden.

Een paragnost/medium kan niet alles weten, zij hebben slechts een bepaalde kennis en ervaring. Daarnaast is het belangrijk om te beseffen dat een paragnost/medium geen toekomst voorspelt, zij kunnen je alleen helpen om inzicht te krijgen in de mogelijke toekomst. Tot slot is het belangrijk dat je vragen stelt die concreet zijn, dit maakt het voor een spiritueel medium makkelijker om je een duidelijk antwoord te geven.

Kortom, een spiritueel medium kan je helpen met alle vragen die je hebt, zij zijn er om jou te helpen en zullen nooit oordelen. Zij zijn echter wel gebonden aan bepaalde wetten en kunnen daardoor niet alles weten of voorspellen. Wel kunnen zij je helpen met inzicht in de mogelijke toekomst en het stellen van concreet vragen.

Hoe kom je in contact met een spiritueel medium?

Er zijn verschillende manieren waarop je in contact kan komen met een spiritueel medium. Bij de Nieuwe Tijd is het zo dat je met een helderziend, helderwetend en heldervoelend spiritueel medium in contact kan komen door met een van hen te bellen. Telefonisch contact met een spiritueel medium werkt door middel van credits. Online kun je credits aanschaffen waarmee je het consult met de spiritueel medium betaald.

Ook is het mogelijk om met een spiritueel medium te chatten. Door te chatten met een spiritueel medium kunnen zij antwoord geven op de specifieke vraag die jij hebt. Dit kan gaan over relatie, liefde, werk of bijvoorbeeld de toekomst. Wanneer jij gaat chatten met een spiritueel medium heb jij de mogelijkheid om de gegeven antwoorden altijd weer terug te lezen wanneer jij dit wenst.

Ook kun je met een spiritueel medium contact opnemen via de e-mail. Op deze manier kun je bijvoorbeeld een fotoreading laten uitvoeren. Contact opnemen via e-mail werkt door het sturen van een foto naar het spiritueel medium. Het spiritueel medium kijkt dan naar de energie van de foto en zal hierbij een antwoord op jouw specifieke vraag geven.

De manier waarop jij contact opneemt met een spiritueel medium is afhankelijk van jouw voorkeur. Wanneer jij liever belt met een spiritueel medium dan kun je dat doen. Als jouw voorkeur gaat naar chatten dan is dat ook de mogelijkheid.

Wanneer je in contact komt met een spiritueel medium is het belangrijk dat jij je op een rustige plaats bevind, dit om optimaal contact te maken met het spiritueel medium.

Vind een geschikt spiritueel medium voor jou!

Als jij graag een consult wilt starten met een spiritueel medium dan kun jij dit online heel eenvoudig doen. Je moet daarvoor duidelijk hebben om welke reden jij contact met een spiritueel medium op wilt nemen. Is dit omdat jij vragen hebt over relaties, liefde of werk? Of is er een andere specifieke reden waarom jij contact met een spiritueel medium op wilt nemen? Wanneer jij duidelijk hebt wat de reden is waarom jij contact met een spiritueel medium op wilt nemen, kun je gaan kijken naar welk medium het beste bij je past.

Om te weten welk spiritueel medium het beste bij jou past is het belangrijk om te kijken over welke gaven een spiritueel medium beschikt. Is dit heldervoelend/helderwetend? Of helderziend/heldervoelend? Op basis hiervan kun je al een selectie maken. Daarna moet je kijken welke technieken een spiritueel medium gebruikt. Is iemand gespecialiseerd in het verleden, heden en toekomst? Kan iemand juist tarot/lenormand kaarten leggen omdat iemand een ervaren kaartlegster is? Kan een spiritueel coach bij jou healing uitvoeren? Op basis hiervan kun je een spiritueel medium kiezen. Je kan ook kijken naar de omschrijving van een spiritueel medium. Bij deze omschrijving van een spiritueel medium vind je dingen als:

  • Hallo lieve mensen, mijn naam is .. ik help je graag met ..
  • Je kunt bij mij terecht als je …
  • Ik zal jou tijdens ons gesprek over …
  • Ik ben een medium helderziend, heldervoelend waardoor ..
  • Tijdens een consult maak ik gebruik van …

Daarbij is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij een spiritueel medium. Want jij moet open staan voor contact met het spiritueel medium. Het is niet mogelijk een reading uit te laten voeren wanneer jij je niet op je gemak voelt bij de persoon waarmee jij contact maakt.

Wanneer jij gekozen hebt met welk spiritueel medium jij in contact wil komen, dan kun je hiervoor online credits aanschaffen. Voor het bellen naar een spiritueel medium is het zo dat je het nummer van deze ‘box’ moet weten, om een consult te starten. Een spiritueel medium kun je namelijk bereiken door te kiezen voor het nummer van de bijbehorende box.

Een spiritueel medium bij de Nieuwe Tijd staat de hele dag door voor jou klaar. Op ieder moment dat jij contact met een spiritueel medium wenst, is dit mogelijk. Wil jij nu graag een gesprek met een spiritueel medium? Start deze dan snel.