Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Medium bellen

Wil jij een betrouwbaar medium bellen omdat jij vragen hebt over jouw spirituele ontwikkeling? Wil jij een online medium bellen omdat je de behoefte hebt aan een luisterend oor? Wil jij een zuiver medium bellen omdat jij wilt praten over jou negatieve gedachten? Wil jij een krachtig medium bellen voor een eerlijke lezing over dierbare overledenen? Heb jij andere dingen waarover jij met een ervaren medium online wil bellen, kom dan in contact met een van de online mediums of paragnosten van de Nieuwe Tijd.

Bij een betrouwbaar medium kun jij terecht als jij vragen hebt, als je behoefte hebt aan een luisterend oor of als je graag een kaartlegging wil laten doen. Ieder medium online is gespecialiseerd in bepaalde onderwerpen en kan jou daarmee goed helpen.

De betrouwbare mediums online van de Nieuwe Tijd hebben allen paranormale gaven waarmee zij dingen waarnemen die jij zonder dit zesde zintuig niet kan waarnemen. Zo zijn er professionele mediums online met een hele sterke intuïtie of juiste een online medium die helder horend is en daarmee geluiden kan horen die voor andere niet waar te nemen zijn. Een spiritueel coach kan een:

 • Helderziend medium zijn
 • Helderwetend medium zijn
 • Helderhorend medium zijn
 • Heldervoelend medium zijn

Wat is een medium?

Een online medium/paragnost is eigenlijk iemand die fungeert als doorgeefluik tussen de aardse wereld en de spirituele wereld. Een online medium is eigenlijk iemand zonder dat hij of zij het weet, in staat is om contact te leggen met geesten van overleden dierbaren of engelen. Dit kan op verschillende manieren gebeuren. Er zijn betrouwbare mediums online die contact leggen met de overledene en er zijn online mediums die contact leggen met engelen. Engelen kunnen ons bijstaan in moeilijke tijden of ons helpen met beslissingen die we moeten nemen op aardse zaken.

Er is wel een duidelijk verschil tussen een online medium en paragnost. Het is namelijk zo dat een medium online wel in staat is om contact te leggen met overleden dierbaren en engelen, maar een paragnost niet. Een paragnost is iemand die in staat is om helderziend in de toekomst te kijken. Een goede helderziende weet precies wat er in de toekomst gaat gebeuren en kan je dit voorspellen. De paragnost zal je hierin adviseren, maar het is aan jou om de beslissing te nemen of je wel of niet wilt luisteren naar wat hij of zij te zeggen heeft.

Een medium online is iemand die niet alleen in contact kan komen met de overledene, maar ook met engelen. Een online medium is eigenlijk een tussenpersoon tussen de aardse wereld en de spirituele wereld. Een online medium is in staat om contact te leggen met de overledene en deze door te geven naar jou als er vragen zijn of iets niet duidelijk is. Ook kan een online medium contact leggen met engelen die je kunnen helpen met aardse zaken die je moeilijk vindt of waar je niet uitkomt.

Een betrouwbaar medium herkennen

Een medium online die niet te vertrouwen is, zal je vooral proberen op te lichten door jou dingen te vertellen waarvan hij of zij weet dat je ze graag wilt horen. Een echt goed en betrouwbaar medium online zal je niet voor de gek houden en is eerlijk over wat hij of zij waarneemt.

Een betrouwbaar medium online zal je nooit vertellen dat hij of zij alles weet, want een goed medium weet dat er altijd wel iets is wat hij of zij niet weet. Een betrouwbaar medium is ook bescheiden en zal je nooit beloven dat hij of zij je alle antwoorden kan geven op al jouw vragen.

Een echt goed medium online zal je ook nooit beloven dat hij of zij de toekomst kan voorspellen, want een betrouwbaar medium weet dat de toekomst niet vast staat en dat er altijd wel iets kan gebeuren waardoor alles anders kan verlopen dan hij of zij had voorspeld.

Een goed medium/paragnost is altijd eerlijk en open over wat hij of zij waarneemt. Zo kan het ook voorkomen dat de mediums online geen contact kunnen maken met een overleden dierbare. Dit zal een betrouwbaar medium online dan ook altijd eerlijk aan jou toegeven. Soms is het gewoon niet mogelijk dat een betrouwbaar medium/paragnost contact legt met een overleden dierbare. Dit kan komen doordat de overledene nog niet klaar is om te gaan of omdat hij of zij het contact met jou niet wenst.

Een echt goed medium weet dat er altijd wel iets is wat hij of zij niet weet en zal je nooit alles kunnen vertellen. Een echt goed medium zal ook altijd respect hebben voor jou als persoon en zal je nooit forceren om iets te doen wat jij niet wilt.

Aan de andere kant zijn er ook mediums online die niet te vertrouwen zijn en die je proberen op te lichten door jou dingen te vertellen waarvan hij of zij weet dat je ze graag wilt horen. Een echt goed en betrouwbaar medium online zal je niet voor de gek houden en is eerlijk over wat hij of zij waarneemt.

Een betrouwbaar medium herkennen:

 • Zal je nooit vertellen dat hij of zij alles weet
 • Is bescheiden
 • Zal je nooit beloven dat hij of zij je alle antwoorden kan geven op al jouw vragen
 • Zal je nooit beloven dat hij of zij de toekomst kan voorspellen
 • Is altijd eerlijk en open over wat hij of zij waarneemt
 • Zal respect hebben voor jou als persoon
 • Zal je nooit forceren om iets te doen wat jij niet wilt.

Verschillende paranormale gaven van erkende mediums

Wil jij online mediums bellen? Het is daarvoor belangrijk dat je goed weet dat zij jou spirituele inzichten kunnen geven omdat zij beschikken over bijzondere gaven. Het is zo dat deze gaven verschillen bij de betrouwbare mediums online, het kan ook zo zijn dat de online mediums beschikken over meerdere paranormale gaven.

Het is naast deze gaven ook zo dat de betrouwbare mediums online verschillende methodes kunnen toepassen tijdens een consult. Zo zal de ene spiritueel coach de voorkeur hebben om kaarten te leggen, terwijl een ander juist liever een foto reading zal doen om pure boodschappen over te kunnen brengen.

Voordat jij een consult start met een ervaren paragnost is het belangrijk dat jij goed weet om welke reden jij een consult zal willen. Hierbij moet je goed kijken of een medium/paragnost ook in staat is om jou met deze specifieke vragen te helpen. Daarnaast is het altijd handig als je een aantal vragen vooraf op een rijtje zet die jij graag beantwoord wilt hebben. Zo ben je in ieder geval zeker dat jij alles uit je consult haalt.

Als je er klaar voor bent om online een consult in te plannen, dan is het belangrijk dat jij eerst even goed kijkt naar de verschillende betrouwbare mediums die wij aanbieden. Welke methode spreekt jou het meeste aan? Welk soort vragen wil je stellen? Er is vast wel een perfecte match te vinden!

Wanneer je kiest voor een van onze betrouwbare mediums, dan weet je zeker dat je een eerlijke reading krijgt. Wij werken alleen met betrouwbare en gediplomeerde paragnosten waardoor je altijd zeker weet dat je bij ons aan het juiste adres bent!

Wat is een helderziend medium?

Helderziende mediums online kunnen jou een boodschap doorgeven. Dit kan een helderziende omdat zij middels hun paranormale gave in contact kunnen komen met een andere wereld. In deze wereld kunnen helderziende mediums online contact leggen met overleden dierbaren of engelen.

Iemand die helderziend is krijgt de boodschappen door door middel van beelden, deze beelden kunnen in de vorm van een filmpje bij iemand voorbij komen of door middel van een droom. Deze beelden die een betrouwbaar medium/paragnost dan doorkrijgt kunnen de toekomst voorspellen, omdat dit beelden kunnen zijn die nog waargemaakt worden.

Een andere optie is dat dit beelden zijn die met een bepaalde boodschap komen. Dit kan iemand erg helpen als hij of zij hierdoor een probleem opgelost krijgt of wanneer iemand er achterkomt wat hij of zij echt wil in het leven.

Een helderziend medium kent vele verschillende manieren waarop hij of zij beelden door kan krijgen. Zo kan iemand dit via een droom doorkrijgen, maar is het ook mogelijk dat een betrouwbaar medium/paragnost beelden door krijgt middels trillingen die hij of zij in zijn of haar lichaam voelt.

Wat is een helderwetend medium?

Er zijn ook verschillende mediums online die een helderwetend medium zijn. Een helderwetend medium die krijgt zijn of haar boodschap door middel van een heldere wetenschap. Dit betekend dat zij niet in contact hoeven te komen met een andere wereld, maar dat zij deze informatie op een andere manier krijgen. Een helderwetend medium heeft namelijk een hele sterke intuïtie.

Een helder wetend medium weet dat iets zo is, zonder dat hier ook maar enige twijfel over is. Een helderwetend medium zal jou hierdoor ook nooit vertellen dat er iets kan veranderen, want zij weten gewoonweg niet beter dan dat dit zo is.

Een belangrijk verschil tussen een helderziend en een helderwetend medium is dus dat een helderziend medium contact moet leggen met een andere wereld, terwijl een helderwetend medium hier niet voor hoeft te zorgen.

Medium bellen

Wat is een helderhorend medium?

Ook kun je een medium online bellen die helder horend is. Een helderhorend medium krijgt een boodschap door middel van stemmen die zij horen. Deze stemmen kunnen verschillende dingen tegen het helderhorende medium zeggen. Deze stemmen komen uit een andere wereld, maar het is ook mogelijk dat deze stemmen van engelen komen.

Wanneer een helderhorend medium contact legt met een overleden dierbare zal de stem die zij horen kunnen vertellen wat er zoal is gebeurt sinds hun overlijden. Ook is het mogelijk dat de stem van een overledene jou een specifieke boodschap door zal willen geven.

Een helderhorend medium krijgt deze stemmen vaak door wanneer zij in een diepe meditatieve toestand verkeren. Wanneer een helderhorend medium in een diepe meditatieve toestand is zal zij namelijk alle andere geluiden om haar heen uitschakelen, hierdoor kan zij zich beter focussen op de stemmen die zij hoort.

Wat is een heldervoelend medium?

Een betrouwbaar medium kan ook een heldervoelend medium zijn. Een heldervoelend medium die kan aanvoelen wat er speelt. Zij voelen dit letterlijk aan, hierdoor kunnen zij ook de emoties van een ander voelen.

Wanneer een heldervoelend medium contact legt met een overledene zullen deze emoties sterk aanwezig zijn. Dit is omdat een overledene vaak nog erg veel emoties heeft die nog niet verwerkt zijn. Deze emoties kunnen dan via een heldervoelend medium bij jou terecht komen. Een heldervoelend medium kan deze emoties dan ook vertalen naar een boodschap. Dit is erg fijn voor mensen die hierdoor weten dat hun overledene nog steeds om hen geeft en hen nog steeds mist.

Wat is een automatisch schrift?

Automatisch schrift is een andere gave die een medium online kan bezitten. Een medium met automatisch schrift is in staat om met haar of zijn hand te schrijven, maar zij hebben hier geen controle over. Dit schrift komt dan van een andere wereld of van engelen.

Het automatisch schrift is een manier voor een medium om contact te leggen met een andere wereld. Wanneer een medium in contact komt met een overledene zal deze via het automatisch schrift een boodschap aan jou kunnen doorgeven.

Een medium met automatisch schrift is niet altijd even makkelijk te vinden, want het is een gave die niet iedereen heeft. Wel zijn er een aantal mensen die beweren dat zij deze gave hebben, maar dit is vaak niet het geval.

Kortom, er zijn verschillende soorten betrouwbare mediums online. Welk soort medium je ook kiest, zorg er altijd voor dat het een betrouwbaar medium is. Dit is namelijk erg belangrijk, want je wilt natuurlijk niet met iemand in contact komen die niet echt is. Kies zelf voor een top medium die heldervoelend, helderwetend, helderziend of een helderhorend medium is.

Welke vragen kun je stellen aan een spiritueel coach?

Een spiritueel coach kan vragen van jou beantwoorden met welke jij al een langere tijd rond loopt. Dit kan gaan over een verbroken liefdesrelatie, emotionele blokkades, werk, liefde of overige levensvragen. Vragen die je kan stellen aan een ervaren medium zijn bijvoorbeeld:

 • Ik zou graag met .. (overleden dierbare) willen spreken, is diegene aanwezig?
 • Zou je voor mij een boodschap willen doorgeven aan .. (overleden dierbare)?
 • Kan jij mij vertellen wat er op de korte termijn gaat gebeuren met werk/liefde?

Wil jij dat de betrouwbare mediums online andere vragen beantwoorden dan is dat ook mogelijk. Een ervaren paragnost kan jou namelijk helpen met alle vragen die jij hebt. Dit komt dus omdat zij beschikken over de eerder genoemde paranormale gaven.

Door de gaven die een ervaren medium heeft is het zo dat jij spirituele begeleiding kan krijgen. Een top medium bellen kan wanneer jij geestelijke klachten of lichamelijke klachten hebt, als jij een dierbare verloren hebt en niet weet om te gaan met het verlies of als jij duidelijk antwoorden wil van een empathisch persoon op jouw levensvragen. Een online medium staat voor jou klaar om jouw vragen te beantwoorden!

Een online medium voor een luisterend oor

Een online medium bellen kan ook als jij behoefte hebt aan een luisterend oor. Soms kan het zo zijn dat jij met bepaalde dingen zit, maar je hier niet goed met iemand aan jouw omgeving over kan praten. Online mediums of paragnosten bellen kan dan voor jou de uitkomst zijn.

Het is zo dat een ervaren medium jou een luisterend oor kan bieden omdat zij dit door ervaringen ontwikkeld hebben. Door de spirituele, duistere krachten van een medium/paragnost kunnen zij mensen helpen. Zij doen dit door het verhaal dat jij hebt aan te horen en daarna een bepaalde situatie goed in kaart te brengen. De betrouwbare mediums online hebben spirituele gaven waardoor zij de situatie goed kunnen aanvoelen of hierover boodschappen ontvangen.

Een luisterend oor van erkende mediums online kan jou helpen met het verwerken van verlies, rouwverwerking en andere emotionele problemen. Een online medium kan er voor zorgen dat jij weer meer grip krijgt op je leven!

Een kaartlegging door een ervaren medium

Een medium bellen kan dus voor een luisterend oor, om vragen te beantwoorden of voor een advies over de juiste beslissingen. Het kan zo zijn dat de online mediums hiervoor een kaartlegging gebruiken. Dit kan jou helpen om duidelijke antwoorden te krijgen en inzicht in een situatie. Een ervaren paragnost kan dit doen met tarot kaarten, lenormand kaarten, zodiac kaarten of engelen kaarten. Een engelen kaartlegster kan door de tarot kaarten en lenormand kaarten inzicht geven aan verschillende situaties.

Bij tarot kaarten wordt er meestal een drie kaartenlegging gebruikt. Er worden dan 3 tarotkaarten getrokken waarna deze kaarten gelegd worden naast elkaar. Een ervaren medium kan hieruit verschillende conclusies trekken en jou adviseren over een situatie.

Tarot kaarten gelegd door online mediums geven inzicht in de situatie. Een drie kaartenlegging met tarotkaarten op een rij gelegd door een medium geeft jou inzicht in de actuele situatie, de uitkomst van die situatie en wat er eventueel nog gemist wordt.

Lenormand kaarten laten leggen door online mediums

Met lenormand kaarten wordt vaak de zogenaamde grand tableau gelegd. Dit is een legging met 36 lenormandkaarten die aan elkaar gelegd worden in 9 rijen van 4 kaarten. De online mediums kunnen aan de hand van deze legging duidelijke antwoorden geven op jouw vragen.

Lenormand kaarten zijn al eeuwen oud. Deze zijn afkomstig uit Duitsland en werden al gebruikt in de 19e eeuw. Lenormand is een afkorting van Jeanne Lenormand. Dit was een bekende Franse waarzegster die deze kaarten legde voor beroemdheden als Marie Antoinette en Napoleon Bonaparte.

Omdat de lenormandkaarten heel erg duidelijk zijn, kunnen er makkelijker conclusies uit getrokken worden dan bij tarotkaarten. Dit is ook wel eens lastig, want door dat lenormand kaarten zo duidelijk zijn kunnen mensen er anders naar gaan kijken. Het is dan ook verstandig om eerst wat onderzoek te doen en dan een keuze te maken voor welke soort kaartenlegging je wilt.

Mediums bellen met jarenlange ervaring voor healing

Je kan ook mediums bellen met jarenlange ervaring voor life coaching. Dit kan bijvoorbeeld voor healing, sommige situaties kunnen voor een mens ingrijpend zijn. Soms kan dit zo erg zijn dat je zelf niet meer weet hoe je moet omgaan met een bepaalde situatie. Je kan dan een medium bellen voor healing.

Healing door betrouwbare medium is dat zij met hun krachtige energie de boosheid, verdriet of pijn die jij voelt kan neutraliseren. Dit gebeurt door middel van aanraking en het uitzenden van trillingen. Deze trillingen komen dan in jouw lichaam terecht en verdrijven de negatieve energie. Je kan dan weer naar je situatie kijken met een open blik en er mogelijk anders naar gaan kijken.

Een Reiki Master voor healing

Een life coach kan bijvoorbeeld een Reiki Master zijn. Een Reiki Master kan door middel van aanraking en het uitzenden van energie helpen bij het loslaten van ballast. Het is een vorm van healing die door veel mensen gebruikt wordt om weer rust in het lichaam te krijgen. Reiki is een Japanse techniek die al meer dan honderd jaar oud is.

Reiki is een compleet pakket waarbij healing, levensenergie en aarding centraal staan. Het woord Reiki is afgeleid van twee Japanse woorden. Rei betekent universum en Ki betekent levensenergie. Dit betekent dat Reiki de kosmische energie is die door iedereen gebruikt kan worden.

Reiki werkt met de levensenergie die in ons lichaam aanwezig is. Wanneer deze energie in balans is, voelen we ons goed. Helaas kunnen er allerlei dingen gebeuren waardoor deze energie uit balans raakt. Denk bijvoorbeeld aan een ingrijpende gebeurtenis, een verlies of een burn-out. Wanneer deze energie dan uit balans is, kunnen allerlei klachten ontstaan. Zoals bijvoorbeeld slapeloosheid, hoofdpijn en depressieve gevoelens.

Reiki is een zachte en onschuldige techniek die je kan helpen de levensenergie in balans te krijgen. Tijdens een Reiki behandeling lig je helemaal relaxed op een massagetafel. De Reiki Master zal dan met zijn of haar handen over je lichaam gaan. Je zult hierdoor een hele fijne, warme energie door je lichaam voelen stromen. Deze energie is heel rustgevend en helpt je om weer in balans te komen. Een Reiki Master kan deze vorm van healing ook op afstand uitvoeren.

Regressietherapie door betrouwbare mediums

Een andere vorm van life coaching is regressietherapie. Dit kan door een ervaren medium met jarenlange ervaring gedaan worden. Een regressietherapeut gaat met je mee in je verleden en helpt je bij het oplossen van problemen uit het verleden. Je kan tijdens een regressie teruggaan naar je vorige levens of je kindertijd. Dit is een heel fijne manier om inzicht te krijgen in bepaalde situaties en problemen.

Wanneer je eenmaal inzicht hebt in de situatie, kan je er anders naar gaan kijken en er mogelijk anders mee omgaan. Regressietherapie is een zachte vorm van therapie waarbij je je helemaal kan ontspannen. Er wordt gebruik gemaakt van rustgevende muziek en een warme deken. Je zult je tijdens de sessie helemaal veilig en geborgen voelen.

Een luisterend oor voor jouw eigen spirituele groei

Je kan een medium bellen die vragen over kinderen beantwoord, je kan praten over liefdes problemen of over jouw carrière. Maar er zit ook een andere kant aan de paranormale gaven. Je kan natuurlijk ook zelf het idee hebben dat je spiritueel begaafd bent.

Als jij op jonge leeftijd al hebt gedacht dat jij ook mediamieke gaven hebt, of dat jij beelden ziet vanuit de toekomst. Dan kan het helpen om hier met een (heldervoelend) medium over te praten. Je kan hiervoor een medium bellen omdat zij als geen ander weten hoe deze pure boodschappen over worden gebracht en kunnen jou hier de hulp bij bieden die je nodig hebt. De ervaringsdeskundige bied hierbij dan de hulp die jij nodig hebt.

Ga een medium bellen die bij jou past

Mediums zijn er in allerlei soorten en maten. Wanneer je een medium belt, zal je merken dat ze allemaal op een andere manier met jou praten en jou helpen. Het is dan ook belangrijk om te kiezen voor een medium die bij jou past. Wanneer je een medium belt, vertel dan even kort waar je problemen liggen en welke soort hulp je zoekt. Op basis daarvan kan de medium bepalen of hij of zij iets voor jou kan betekenen.

Wil jij mediums bellen? Dan is het aller eerst heel belangrijk dat jij zelf goed op onderzoek gaat welke verschillende mediums er zijn en welk medium er bij jou past. Je kan namelijk een medium bellen die gespecialiseerd is in werk/liefde, terwijl een ander juist gebruik maakt van Lenormand kaarten. Ook is het ene medium heldervoelend/helderwetend en kan een ander juist een boodschap doorgeven van een overleden dierbare.

Wil jij een medium bellen? Kijk dan online eerst goed wat de gaven zijn die een medium heeft, voordat je start met bellen. Je wil natuurlijk wel dat als jij een medium gaat bellen dat hij of zij jou kan helpen met de vragen en problemen die jij hebt.

Mediums bellen? Dat kan nu!

Je kan mediums bellen op het moment dat dat jou uit komt! Het is namelijk zo dat de mediums en paragnosten de gehele dag door voor jou klaar staan om jou te helpen! Start daarom nu de stap naar een medium bellen. Het kan ook zo zijn dat jij bepaalde onderwerpen liever niet telefonisch bespreekt. Om deze reden kun je naast telefonisch contact ook met de mediums chatten of mailen.

Wil jij een medium bellen, chatten of mailen? Het is jouw eigen keuze op welke manier jij contact opneemt met een medium of paragnost!