Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Paravisie

paravisie

paravisie

Paravisie staat voor een paranormale visie, dus paranormale invalshoeken die worden gebruikt voor antwoorden en inzichten. Mediums en paragnosten kunnen paranormale verschijnselen waarnemen, dit zijn waarnemingen die je niet kan waarnemen zonder deze gaven. Het is zo dat de vaste paragnosten en mediums bij de Nieuwe Tijd beschikken over verschillende gaven.

Het is mogelijk dat een medium of paragnost afwijkende geluiden kan horen, dan is iemand helderhorend. Wanneer een medium beelden kan zien, dan is iemand helderziend. Als iemand gevoelens van anderen voelt, dan is iemand heldervoelend. Wanneer iemand dingen weet, zonder dat hier enige aanleiding voor is dan is iemand helderwetend.

Je moet het zien als een alternatief denkkader waarbij zij jou kunnen helpen met het oplossen van bestaande problemen uit een andere invalshoek. Dit denkkader zorgt voor ruimte en komt tegemoet aan een andere invalshoek om het leven anders te benaderen dan in de overwegend materialistische maatschappij gebruikelijk is.

Binnen de paravisie zijn dit de spirituele gaven die iemand kan hebben en daarmee anderen kan helpen. Heb jij de behoefte om inzichten te krijgen in jouw leven? Dan kun je een medium of paragnost benaderen om jou te helpen!

Een consult met een medium of paragnost

Heb jij een groeiende behoefte aan antwoorden en inzichten? Dan kun je hiervoor iemand benaderen met een paravisie. Wanneer iemand namelijk een spirituele ontwikkeling heeft ondergaan, dan kunnen zij jou helpen.

Paravisie laat zien wat andere entiteiten jou graag willen doorgeven. Zo kunnen zij je helpen met het verwerken van rouw, boosheid of verdriet. Ook kunnen zij je inzichten geven over relaties, werk of geldzaken. Tijdens een consult zal jij eerlijk antwoord krijgen, zodat jij zelf weer met energie en vertrouwen door kan gaan.

paravisie wat is het

Hoe gaat het in z’n werk?

Een reading is een gesprek dat zich inhoudelijk kenmerkt door het gebruik van paranormale gaven om antwoorden en inzichten te verkrijgen. Eerst bespreek je met de medium of paragnost wat voor soort vragen je hebt en wat je wilt weten. Vervolgens gaat de paragnost of het medium in trance en doet een reading. Je kunt hierbij aanwezig zijn, maar dat is niet verplicht.

Tijdens een reading word er contact gemaakt met jouw energie of die van een overleden dierbare. Op deze manier kunnen zij communiceren en weten zij precies welke antwoorden jij nodig hebt. Tijdens een reading kun jij vragen stellen.

Jij zelf moet wel openstaan voor de informatie die een medium of paragnost met een paravisie jou gaat vertellen. Dan is het voor een medium gemakkelijker om contact te maken met andere entiteiten. Een medium biedt richting aan jou en jouw levenspad!

Hoe kom je in contact met een medium of paragnost?

Wil jij graag in contact komen met iemand met een paravisie? Een medium paragnost of een van de parapsychologen? Dat is online mogelijk bij de Nieuwe Tijd! Hier kun jij praten met onafhankelijke personen die niets te maken hebben met jouw situatie. Daardoor zullen zij jou niet veroordelen tijdens het consult.

De realisatie van een consult met een medium kan online gemakkelijk plaats vinden. Er zijn verschillende manieren waarop jij in contact kan komen met iemand met een paravisie. Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen met een medium of paragnost, ook kun je chatten of via de e-mail spreken met een van de consulenten.

Onze consulenten staan de gehele dag door voor jou klaar, zodat jij op ieder gewenst moment de vragen kan stellen die jij hebt!