?> Oprechte medium - Nieuwe Tijd

Oprechte medium

Een spiritueel coach kan jou helpen zodat jij dingen verhelderd krijgt. Dit kan gaan over liefde, relatie, de toekomst, familie, vrienden, financiën, welvaart, liefde of zaken die te maken hebben met werk. Oprechte medium kan jou een helder inzicht geven over deze zaken. Door dit te bespreken met iemand uit de spirituele wereld kun jij geholpen worden met heldere inzichten zodat jij jouw leven weer voort kunt zetten.

Oprechte medium kunnen verschillende spirituele gaves hebben:

  • Helderwetend
  • Helderhorend
  • Heldervoelend
  • Helderruikend
  • Helderziend

Door deze gaves fungeert een medium eigenlijk als een doorgeefluik. Want vanaf andere entiteiten, geesten en engelen kan een ervaren medium boodschappen doorgeven. Dit gebeurd op deze manier:

Een ervaren medium krijgt namelijk heldere beelden, stemmen en gedachten door van andere wezens die jij niet kunt waarnemen. In dit soort situaties is het dus zeer belangrijk dat jouw medium een heldere entiteit is. Het kan namelijk voorkomen dat de entiteit die bij de oprechte medium komt om te communiceren, een negatieve geest heeft . Dan kan dit voor veel onrust zorgen of wil deze geest jou laten geloven dat hij een goede is.

Het vinden van oprechte mediums..

De meeste gaves die mediums hebben kunnen hun inzicht voortkomen uit hun aangeboren gave. Er kan ook sprake zijn van spirituele trainingen. Bij spirituele trainingen kan jouw medium jou helpen met heldere inzichten en hulp.

Bij veel oprechte mediums komt er veel informatie door die vervolgens wordt geïnterpreteerd, zodat jij als mens dat kan begrijpen. Dit kan je dan het beste zien als een interpretatie van jouw situatie of als dingen die je kunt doen om er beter uit te gaan zien. Jij bent namelijk degene die de beslissingen neemt.

Een medium kan dus niet bepalen of jij iets daadwerkelijk gaat doen, maar geeft alleen een advies zodat je er meer inzicht in krijgt en misschien wel de juiste beslissingen kunt nemen. Een oprecht medium kan je altijd kritisch adviseren en niet voor je oordelen.

Wil jij graag een consult met oprechte mediums? Neem dan persoonlijk contact op met een van de oprechte mediums die jou door hun jarenlange ervaring kunnen helpen met eerlijke advies, positieve energie en inzichten. Oprechte mediums hebben het doel om met de hulp van gene zijde mensen te helpen.

Oprechte mediums, spiritueel coach, spiritueel therapeut

Een medium kan door middel van paranormale gaves boodschappen over dragen die afkomstig zijn van hogere entiteiten. Dit kan door engelen en geesten, waardoor het mogelijk is om met dierbare overledenen te communiceren.

Niet alle oprechte medium kunnen met overledenen communiceren, dit hangt namelijk af van de bovenaardse krachten en dus de gaven die zij hebben. Ook met behulp van hulpmiddelen kan een ervaren medium meer informatie door krijgen, dit kan bijvoorbeeld door foto’s, persoonlijke spullen, lenormand kaarten of tarot kaarten.

Ook kan een ervaren medium door bijvoorbeeld aanrakingen, sterren en dromen meer te weten komen over jou en daardoor levensvragen beantwoorden. Dit alles draagt bij aan het eerlijk advies, healing en het bieden van een luisterend oor.

Een helder horend ervaren medium

Als een medium helder horend is wil dat zeggen dat diegene boodschappen hoort in de vorm van stemmen of gedachten. Een erkend medium die helder horend is kan door engelen en geesten boodschappen door krijgen. Soms is er ook de kans dat er een gesprek plaats vindt. Zo kun je bijvoorbeeld een helder advies krijgen over dingen die gebeurt zijn met overledenen.

Online mediums die helder horend zijn kunnen dus voor jou dienen als spiritueel coach waardoor jij positievere energie weer jouw leven binnen laat halen.

Een helder ruikend master medium

Een helder ruikend medium kan niet zoals een helder horend medium boodschappen ontvangen door middel van geluid, maar een helder ruikend medium krijgt signalen door aan de hand van geuren.

In sommige gevallen is het mogelijk dat een medium kan ruiken of er iets nieuws in de kamer is. Dit wil zeggen dat diegene een geur ontvangt omdat er bijvoorbeeld een overledene aanwezig is. Dit gebeurd vaak als een medium iemand ruikt die ooit in jouw omgeving heeft gewoond.

Een helder ruikend medium kan dus ook de geuren van boven krijgen en daardoor ook advies geven. Het kan zijn dat de ruikende geur van een bepaalde bloem of plant is, of het kan zoals hierboven ook voorkomen dat er overledenen rondom je staan die je helpen met levensvragen.

Een helder voelend mental coach

Een helder voelend medium krijgt boodschappen op nog weer een andere manier door. Een top medium die helder voelend is voelt dingen namelijk aan. Dit gaat verder dan een onderbuik gevoel dat we allemaal wel kennen. Dit zijn bijvoorbeeld emoties die aangevoeld worden op verschillende vlakken. Maar kan een helder voelend medium dingen aanvoelen die te maken hebben met overleden dierbaren. Als jij hier dus meer over wil weten kun jij een consult aanvragen met een helder voelend medium.

Een heldervoelend medium is dus hoog sensitief.

Een helder voelend medium kan beschikken over meerdere paranormale gaves, zoals helderwetendheid. Een medium is dan heldervoelend/helderwetend. In dat geval weet iemand dat iets zo is, en voelt diegene dat ook. Dit versterkt dan het effect dat iets echt zo is. Een heldervoelend/helderwetend medium kun jij contacteren als jij behoefte hebt aan informatie. Dit kan bijvoorbeeld ook gaan over dingen die in de toekomst plaats zullen nemen in de fysieke wereld.

Een helder wetend medium

Een helder wetend medium krijgt boodschappen door middel van helder wetend heid. Zoals hierboven beschreven is daar ook eventueel de mogelijkheid dat een medium kan voelen, ruiken en zien. Maar in het geval van heldervoelendheid worden de boodschappen door middel van licht gekregen. De helder wetend medium krijgt de informatie namelijk in het licht, oftewel zijn of haar hoofd.

Een helder wetend medium kan ook heldervoelend zijn. Een heldervoelend/helderwetend medium kan zoals hierboven beschreven jou helpen met inzichten over jouw relatie, werk of liefde.

Een helder ziend medium

Een helder ziend medium krijgt boodschappen door aan de hand van beelden. Dit kunnen beelden zijn uit het verleden, heden maar ook de toekomst. Zo kan bijvoorbeeld een toekomst voorspelling worden gedaan maar ook kunnen er dingen uit het verleden worden verklaard.

Oprechte mediums zien dan vanuit de spirituele wereld dingen die gebeurt zijn in de fysieke wereld. Dit kan te maken met een persoon of een situatie. Over de desbetreffende persoon of situatie kan dan een boodschap worden doorgegeven door een top medium. Daarnaast kunnen er ook andere zaken worden verklaard, maar kan het voorkomen dat een helder ziend medium echt goede informatie voor jou de deur uit stuurt.

Een helder ziend medium is dus hoog sensitief, maar kan ook helderwetend zijn. Dit zie je dan terug in de manier waarop een medium beelden krijgt of gevoelens binnen heeft.

Een helder ziend medium is natuurlijk iemand die veel wetenschap op de wereld heeft en daarom kan hij of zij jou helpen met advies. Dus kun jij een helder ziend medium contacteren als jij behoefte hebt aan wat meer inzichten over bv: je relatie, werk of de wereld in het algemeen.

Een medium kan dus verschillende paranormale gaves hebben: heldervoelend/helderwetend/helderhorend/helderziend. Online mediums die bij jou passen is afhankelijk van de gave die zij hebben, maar ook met datgene waar jij over in gesprek wilt gaan. Dan moet je dus een keuze maken tussen een spiritueel gids, spiritueel therapeut, een ervaren paragnost, een energetisch healer, een liefdes coach of een paragnost (helder voelend).

Een all round ervaren medium

Ook kan het zijn dat je een ervaren medium graag wilt spreken om te praten over iets dat jouw negatief bezighoudt. Dit kan bijvoorbeeld gaan over werk, familie, werk, liefde, persoonlijke ontwikkeling of vreemde dingen. Wanneer jij graag met een ervaren medium wilt praten over liefde dan is een liefdes coach geschikt voor jou.

Een relatie coach

Een liefdes coach of een relatie coach kan jou helpen met adviseren over jouw relatie. Oprechte mediums weten wat er in jouw hoofd om gaat en kunnen door hun sterke intuïtie en/of paranormale gaves jou verder helpen dan dat een gewone relatie coach kan. Een relatie coach of een liefdes coach die ook nog een zesde zintuig heeft zou jou waarschijnlijk net wat beter kunnen helpen als een doorsnee relatie coach of liefdes coach.

Een ervaren medium kan jou helpen met het oplossen van problemen, om de liefde weer terug te krijgen via een paragnost of een helder voelend/helderwetend medium. Daarnaast kan je als je bijvoorbeeld het gevoel hebt dat je een energetische healer nodig hebt ook een heldervoelend/helderwetend medium raadplegen. Een energetisch healer kan meditatie en healings begeleiden , maar ook kan hij / zij jou helpen met advies. Daarnaast kan je ook een helderziend medium raadplegen als je iets over jezelf of over anderen wil weten op paranormale wijze. Je kunt dan bijvoorbeeld vragen hebben over de liefde, werk en gezondheid.

Een spirituele coach

Ook kan het zijn dat jij een spirituele coach wilt inhuren om jou te helpen met heldere inzichten, advies en positieve energie. Een spiritueel coach of medium kan je graag adviseren bij helder voelen en helder denken. Het is wel zo dat de spirituele coach of medium die jij wilt inhuren om een oprechte luisterend oor kan bieden. Jij bent zelf degene die de beslissingen neemt.

Ook kan het voor jou van belang zijn dat je een oprecht medium wilt inhuren om helder te communiceren, advies en goede raad aan te bieden.

Een medium als Reiki master

Een Reiki master heeft tijdens een consult niet het doel om boodschappen over te brengen. Een Reiki master is ook wel een energetisch healer. Op afstand of fysiek kan een Reiki master jou helpen. Het gaat hierbij om het verzachten of herstellen van mentale of fysieke pijn. Wanneer een Reiki master bezig is tijdens een consult kan jij tintellingen voelen. Dit omdat de pijn in jouw lichaam wordt omzeilt.

Wil jij door een Reiki Master energetisch healer laten doen? Vraag dan een consult aan. Reiki Master s zullen geen vragen beantwoorden, maar puur het mensen helpen op het gebied van pijn. Een spiritueel healer oftewel een Reiki master kan jou door hun paranormale gaven helpen.

Ervaren paragnost

Een paragnost kan door de paranormale gaven dingen zien die niet iedereen kan zien. De waarnemingen van een paragnost kunnen uit het heden zijn, maar ook het verleden en de toekomst. Een paragnost kan er voor zorgen dat er stress en onrust wordt ontnomen waardoor er meer positieve energie over blijft.

Het verschil tussen een medium paragnost is dat een medium kan communiceren met andere entiteiten. Een paragnost is daar niet tot in staat.

Ook kan een paragnost helder voelend, helder horend, helder ruikend etc zijn. Daardoor kan een ervaren paragnost net zo goed een luisterend oor zijn, nauwkeurige kaartlegging doen, transpersoonlijke therapie uitvoeren, een spiritueel coach zijn maar ook een relatie coach zijn.

Een ervaren medium kan net als een ervaren paragnost voorspellingen doen over de toekomst of antwoorden geven op levensvragen.

Lenormand kaarten en Tarot kaarten

Door een nauwkeurige kaartlegging kan een betrouwbaar medium meer antwoorden krijgen over een bepaalde situatie, maar ook over de toekomst. Voor een nauwkeurige kaartlegging kunnen oprechte mediums gebruik maken van lenormand kaarten, engelen kaarten of tarot kaarten.

Lenormand kaarten hebben speciale symbolen die ergens voor staan, dit kan een gevoel of een situatie zijn. Het gebruik van lenormand kaarten geeft dus inzicht in een situatie die gaat gebeuren. Zo kan een deel van de toekomst besproken worden en kunnen er antwoorden op levensvragen ontstaan.

Lenormand kaarten, engelen kaarten en tarot kaarten zullen de spiritueel coach helpen om bepaalde boodschappen die zij door krijgen gemakkelijker te vertalen naar woorden. Dit komt omdat deze lenormand kaarten simpele en heldere symbolen hebben.

Een ervaren kaartlegster kan aan de hand van Lenormand kaarten een nauwkeurige kaartlegging doen en daardoor inzichten geven in situaties die voor jou belangrijk zijn.

Een intuïtief gesprekspartner voor jou

Als jij de behoefte voelt om met een ervaren medium te gaan praten is het belangrijk dat jij goed onderzoek doet naar degene uit de spirituele wereld waarmee jij wilt praten. Oprechte mediums hebben verschillende kwaliteiten waardoor de een jou beter kan helpen dan een ander.

Bepaal dus vooraf eerst of jij meer baat hebt bij een heldervoelend, helderwetend, helderziend of helderhorend medium paragnost. Daarnaast is het belangrijk dat jij bij een oprechte medium een goed gevoel hebt. Wanneer jij bij een oprecht medium jouzelf niet goed voelt, kun jij je ook niet volledig openstellen en zal het gewenste resultaat er niet zijn.

Je kunt met oprechte mediums chatten, bellen of mailen. Dit kan gaan over hoe jij een bepaalde situatie hebt ervaren, relatie, liefde, familie issues of werk. Dit alles met als doel dat jij jouw problemen een plekje kan gaan geven met behulp van de oprechte mediums.

Oprechte medium bij de Nieuwe Tijd

Oprechte mediums kun je op een paranormale beurs vinden, maar ook online bij de Nieuwe Tijd. Bij de Nieuwe Tijd kun jij terecht voor een oprecht medium, een ervaren medium, een spiritueel therapeut, een spirituele coach een transformatie processen begeleidster maar ook voor een reiki master. Onze oprechte mediums zijn de hele dag voor jou beschikbaar om jou te helpen. Dit kan als gesprekspartner, maar ook voor een nauwkeurige kaartlegging of transpersoonlijke therapie.

Eerlijkheid staat bij ons op nummer 1. Onze oprechte mediums zullen jou nooit informatie geven dat niet klopt of alleen datgene wat jij wilt horen. Onze oprechte mediums geven alleen informatie door over situaties als zij er 100% van overtuigd zijn dat de informatie goed door is gekomen. Je moet het zo zien: beter geen boodschappen dan onwaarheden.

Onze oprechte mediums staan de hele dag voor jou klaar. Dit zodat op het moment dat jij een ervaren medium nodig hebt zij er voor jou zijn, als luisterend ook, Reiki master of om jouw levensvragen te beantwoorden.

Bellen met oprechte medium, chatten met mediums

Een bekend medium, een ervaren medium, oprechte mediums, spirituele coach, een luisterend oor, ervaren paragnost, spiritueel therapeut, spiritueel gids, een top medium of een ervaren kaartlegster. Bij de nieuwe tijd vind je het online allemaal. Online mediums staan de hele dag door voor jou klaar om te praten over jouw relatie, werk, liefde of andere zaken.

Online mediums kun jij bij ons vinden. Mediums met veel ervaring, oprechte mediums, voor transpersoonlijke therapie, als transformatie processen begeleidster, voor relatie problemen of voor het beantwoorden van levensvragen. Neem snel contact op met een van onze oprechte mediums.

Angel Mary
 
Boxnummer 000220
Angel Mary
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Florance
 
Boxnummer 000228
Medium Florance
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Medium Layla (2)
    
Boxnummer 000182
Medium Layla (2)
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Valentino
  
Boxnummer 000329
Valentino
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Clarisa
 
Boxnummer 000193
Clarisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Jo An
 
Boxnummer 000176
Jo An
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Christel
  
Boxnummer 000150
Christel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Medium Arlette
 
Boxnummer 000161
Medium Arlette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Lou
  
Boxnummer 000247
Lou
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Medium Angie
 
Boxnummer 000178
Medium Angie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Delayha Nyari
  
Boxnummer 000241
Delayha Nyari
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Truthful Insights
 
Boxnummer 000244
Truthful Insights
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Mandy
  
Boxnummer 000218
Mandy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Casandra
 
Boxnummer 000192
Casandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Merel
  
Boxnummer 000291
Merel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Relationship Expert
 
Boxnummer 000242
Relationship Expert
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Angel
 
Boxnummer 000140
Angel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer 000181
Spiritueel coach Sky
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Amrita
 
Boxnummer 000340
Amrita
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Henk Jan
   
Boxnummer 000302
Henk Jan
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Victoria
 
Boxnummer 000361
Victoria
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Test Box
 
Boxnummer 000203
Test Box
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Bob
   
Boxnummer 000238
Bob
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Ingrid
  
Boxnummer 000277
Ingrid
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Cher
  
Boxnummer 000286
Cher
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Medium Yvonne
 
Boxnummer 000173
Medium Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Cassandra
   
Boxnummer 000172
Cassandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
 Hope
 
Boxnummer 000471
Hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Baya
  
Boxnummer 000322
Baya
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Angelique
  
Boxnummer 000303
Angelique
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Quin
  
Boxnummer 000321
Quin
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Ben Ben
 
Boxnummer 000227
Ben Ben
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Yvonne
  
Boxnummer 000292
Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Natasja
 
Boxnummer 000251
Natasja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer 000248
Paragnost en Healer Kim
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Manuela
  
Boxnummer 000530
Manuela
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Willem
 
Boxnummer 000207
Willem
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Super Psychic
 
Boxnummer 000243
Super Psychic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Paragnost Marco
 
Boxnummer 000199
Paragnost Marco
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Linda
 
Boxnummer 000306
Linda
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.