Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Oprechte medium

Oprechte medium

Een spiritueel coach kan jou helpen zodat jij dingen verhelderd krijgt. Dit kan gaan over liefde, relatie, de toekomst, familie, vrienden, financiën, welvaart, liefde of zaken die te maken hebben met werk. Oprechte medium kan jou een helder inzicht geven over deze zaken. Door dit te bespreken met iemand uit de spirituele wereld kun jij geholpen worden met heldere inzichten zodat jij jouw leven weer voort kunt zetten.

Oprechte medium kunnen verschillende spirituele gaves hebben:

  • Helderwetend
  • Helderhorend
  • Heldervoelend
  • Helderruikend
  • Helderziend

Door deze gaves fungeert een medium eigenlijk als een doorgeefluik. Want vanaf andere entiteiten, geesten en engelen kan een ervaren medium boodschappen doorgeven. Dit gebeurd op deze manier:

Een ervaren medium krijgt namelijk heldere beelden, stemmen en gedachten door van andere wezens die jij niet kunt waarnemen. In dit soort situaties is het dus zeer belangrijk dat jouw medium een heldere entiteit is. Het kan namelijk voorkomen dat de entiteit die bij de oprechte medium komt om te communiceren, een negatieve geest heeft . Dan kan dit voor veel onrust zorgen of wil deze geest jou laten geloven dat hij een goede is.

Het vinden van oprechte mediums..

De meeste gaves die mediums hebben kunnen hun inzicht voortkomen uit hun aangeboren gave. Er kan ook sprake zijn van spirituele trainingen. Bij spirituele trainingen kan jouw medium jou helpen met heldere inzichten en hulp.

Bij veel oprechte mediums komt er veel informatie door die vervolgens wordt geïnterpreteerd, zodat jij als mens dat kan begrijpen. Dit kan je dan het beste zien als een interpretatie van jouw situatie of als dingen die je kunt doen om er beter uit te gaan zien. Jij bent namelijk degene die de beslissingen neemt.

Een medium kan dus niet bepalen of jij iets daadwerkelijk gaat doen, maar geeft alleen een advies zodat je er meer inzicht in krijgt en misschien wel de juiste beslissingen kunt nemen. Een oprecht medium kan je altijd kritisch adviseren en niet voor je oordelen.

Wil jij graag een consult met oprechte mediums? Neem dan persoonlijk contact op met een van de oprechte mediums die jou door hun jarenlange ervaring kunnen helpen met eerlijke advies, positieve energie en inzichten. Oprechte mediums hebben het doel om met de hulp van gene zijde mensen te helpen.

Oprechte mediums, spiritueel coach, spiritueel therapeut

Een medium kan door middel van paranormale gaves boodschappen over dragen die afkomstig zijn van hogere entiteiten. Dit kan door engelen en geesten, waardoor het mogelijk is om met dierbare overledenen te communiceren.

Niet alle oprechte medium kunnen met overledenen communiceren, dit hangt namelijk af van de bovenaardse krachten en dus de gaven die zij hebben. Ook met behulp van hulpmiddelen kan een ervaren medium meer informatie door krijgen, dit kan bijvoorbeeld door foto’s, persoonlijke spullen, lenormand kaarten of tarot kaarten.

Ook kan een ervaren medium door bijvoorbeeld aanrakingen, sterren en dromen meer te weten komen over jou en daardoor levensvragen beantwoorden. Dit alles draagt bij aan het eerlijk advies, healing en het bieden van een luisterend oor.

Een helder horend ervaren medium

Als een medium helder horend is wil dat zeggen dat diegene boodschappen hoort in de vorm van stemmen of gedachten. Een erkend medium die helder horend is kan door engelen en geesten boodschappen door krijgen. Soms is er ook de kans dat er een gesprek plaats vindt. Zo kun je bijvoorbeeld een helder advies krijgen over dingen die gebeurt zijn met overledenen.

Online mediums die helder horend zijn kunnen dus voor jou dienen als spiritueel coach waardoor jij positievere energie weer jouw leven binnen laat halen.

Een helder ruikend master medium

Een helder ruikend medium kan niet zoals een helder horend medium boodschappen ontvangen door middel van geluid, maar een helder ruikend medium krijgt signalen door aan de hand van geuren.

In sommige gevallen is het mogelijk dat een medium kan ruiken of er iets nieuws in de kamer is. Dit wil zeggen dat diegene een geur ontvangt omdat er bijvoorbeeld een overledene aanwezig is. Dit gebeurd vaak als een medium iemand ruikt die ooit in jouw omgeving heeft gewoond.

Een helder ruikend medium kan dus ook de geuren van boven krijgen en daardoor ook advies geven. Het kan zijn dat de ruikende geur van een bepaalde bloem of plant is, of het kan zoals hierboven ook voorkomen dat er overledenen rondom je staan die je helpen met levensvragen.

Een helder voelend mental coach

Een helder voelend medium krijgt boodschappen op nog weer een andere manier door. Een top medium die helder voelend is voelt dingen namelijk aan. Dit gaat verder dan een onderbuik gevoel dat we allemaal wel kennen. Dit zijn bijvoorbeeld emoties die aangevoeld worden op verschillende vlakken. Maar kan een helder voelend medium dingen aanvoelen die te maken hebben met overleden dierbaren. Als jij hier dus meer over wil weten kun jij een consult aanvragen met een helder voelend medium.

Een heldervoelend medium is dus hoog sensitief.

Een helder voelend medium kan beschikken over meerdere paranormale gaves, zoals helderwetendheid. Een medium is dan heldervoelend/helderwetend. In dat geval weet iemand dat iets zo is, en voelt diegene dat ook. Dit versterkt dan het effect dat iets echt zo is. Een heldervoelend/helderwetend medium kun jij contacteren als jij behoefte hebt aan informatie. Dit kan bijvoorbeeld ook gaan over dingen die in de toekomst plaats zullen nemen in de fysieke wereld.

Een helder wetend medium

Een helder wetend medium krijgt boodschappen door middel van helder wetend heid. Zoals hierboven beschreven is daar ook eventueel de mogelijkheid dat een medium kan voelen, ruiken en zien. Maar in het geval van heldervoelendheid worden de boodschappen door middel van licht gekregen. De helder wetend medium krijgt de informatie namelijk in het licht, oftewel zijn of haar hoofd.

Een helder wetend medium kan ook heldervoelend zijn. Een heldervoelend/helderwetend medium kan zoals hierboven beschreven jou helpen met inzichten over jouw relatie, werk of liefde.

Een helder ziend medium

Een helder ziend medium krijgt boodschappen door aan de hand van beelden. Dit kunnen beelden zijn uit het verleden, heden maar ook de toekomst. Zo kan bijvoorbeeld een toekomst voorspelling worden gedaan maar ook kunnen er dingen uit het verleden worden verklaard.

Oprechte mediums zien dan vanuit de spirituele wereld dingen die gebeurt zijn in de fysieke wereld. Dit kan te maken met een persoon of een situatie. Over de desbetreffende persoon of situatie kan dan een boodschap worden doorgegeven door een top medium. Daarnaast kunnen er ook andere zaken worden verklaard, maar kan het voorkomen dat een helder ziend medium echt goede informatie voor jou de deur uit stuurt.

Een helder ziend medium is dus hoog sensitief, maar kan ook helderwetend zijn. Dit zie je dan terug in de manier waarop een medium beelden krijgt of gevoelens binnen heeft.

Een helder ziend medium is natuurlijk iemand die veel wetenschap op de wereld heeft en daarom kan hij of zij jou helpen met advies. Dus kun jij een helder ziend medium contacteren als jij behoefte hebt aan wat meer inzichten over bv: je relatie, werk of de wereld in het algemeen.

Een medium kan dus verschillende paranormale gaves hebben: heldervoelend/helderwetend/helderhorend/helderziend. Online mediums die bij jou passen is afhankelijk van de gave die zij hebben, maar ook met datgene waar jij over in gesprek wilt gaan. Dan moet je dus een keuze maken tussen een spiritueel gids, spiritueel therapeut, een ervaren paragnost, een energetisch healer, een liefdes coach of een paragnost (helder voelend).

Een all round ervaren medium

Ook kan het zijn dat je een ervaren medium graag wilt spreken om te praten over iets dat jouw negatief bezighoudt. Dit kan bijvoorbeeld gaan over werk, familie, werk, liefde, persoonlijke ontwikkeling of vreemde dingen. Wanneer jij graag met een ervaren medium wilt praten over liefde dan is een liefdes coach geschikt voor jou.

Een relatie coach

Een liefdes coach of een relatie coach kan jou helpen met adviseren over jouw relatie. Oprechte mediums weten wat er in jouw hoofd om gaat en kunnen door hun sterke intuïtie en/of paranormale gaves jou verder helpen dan dat een gewone relatie coach kan. Een relatie coach of een liefdes coach die ook nog een zesde zintuig heeft zou jou waarschijnlijk net wat beter kunnen helpen als een doorsnee relatie coach of liefdes coach.

Een ervaren medium kan jou helpen met het oplossen van problemen, om de liefde weer terug te krijgen via een paragnost of een helder voelend/helderwetend medium. Daarnaast kan je als je bijvoorbeeld het gevoel hebt dat je een energetische healer nodig hebt ook een heldervoelend/helderwetend medium raadplegen. Een energetisch healer kan meditatie en healings begeleiden , maar ook kan hij / zij jou helpen met advies. Daarnaast kan je ook een helderziend medium raadplegen als je iets over jezelf of over anderen wil weten op paranormale wijze. Je kunt dan bijvoorbeeld vragen hebben over de liefde, werk en gezondheid.

Een spirituele coach

Ook kan het zijn dat jij een spirituele coach wilt inhuren om jou te helpen met heldere inzichten, advies en positieve energie. Een spiritueel coach of medium kan je graag adviseren bij helder voelen en helder denken. Het is wel zo dat de spirituele coach of medium die jij wilt inhuren om een oprechte luisterend oor kan bieden. Jij bent zelf degene die de beslissingen neemt.

Ook kan het voor jou van belang zijn dat je een oprecht medium wilt inhuren om helder te communiceren, advies en goede raad aan te bieden.

Een medium als Reiki master

Een Reiki master heeft tijdens een consult niet het doel om boodschappen over te brengen. Een Reiki master is ook wel een energetisch healer. Op afstand of fysiek kan een Reiki master jou helpen. Het gaat hierbij om het verzachten of herstellen van mentale of fysieke pijn. Wanneer een Reiki master bezig is tijdens een consult kan jij tintellingen voelen. Dit omdat de pijn in jouw lichaam wordt omzeilt.

Wil jij door een Reiki Master energetisch healer laten doen? Vraag dan een consult aan. Reiki Master s zullen geen vragen beantwoorden, maar puur het mensen helpen op het gebied van pijn. Een spiritueel healer oftewel een Reiki master kan jou door hun paranormale gaven helpen.

Ervaren paragnost

Een paragnost kan door de paranormale gaven dingen zien die niet iedereen kan zien. De waarnemingen van een paragnost kunnen uit het heden zijn, maar ook het verleden en de toekomst. Een paragnost kan er voor zorgen dat er stress en onrust wordt ontnomen waardoor er meer positieve energie over blijft.

Het verschil tussen een medium paragnost is dat een medium kan communiceren met andere entiteiten. Een paragnost is daar niet tot in staat.

Ook kan een paragnost helder voelend, helder horend, helder ruikend etc zijn. Daardoor kan een ervaren paragnost net zo goed een luisterend oor zijn, nauwkeurige kaartlegging doen, transpersoonlijke therapie uitvoeren, een spiritueel coach zijn maar ook een relatie coach zijn.

Een ervaren medium kan net als een ervaren paragnost voorspellingen doen over de toekomst of antwoorden geven op levensvragen.

Lenormand kaarten en Tarot kaarten

Door een nauwkeurige kaartlegging kan een betrouwbaar medium meer antwoorden krijgen over een bepaalde situatie, maar ook over de toekomst. Voor een nauwkeurige kaartlegging kunnen oprechte mediums gebruik maken van lenormand kaarten, engelen kaarten of tarot kaarten.

Lenormand kaarten hebben speciale symbolen die ergens voor staan, dit kan een gevoel of een situatie zijn. Het gebruik van lenormand kaarten geeft dus inzicht in een situatie die gaat gebeuren. Zo kan een deel van de toekomst besproken worden en kunnen er antwoorden op levensvragen ontstaan.

Lenormand kaarten, engelen kaarten en tarot kaarten zullen de spiritueel coach helpen om bepaalde boodschappen die zij door krijgen gemakkelijker te vertalen naar woorden. Dit komt omdat deze lenormand kaarten simpele en heldere symbolen hebben.

Een ervaren kaartlegster kan aan de hand van Lenormand kaarten een nauwkeurige kaartlegging doen en daardoor inzichten geven in situaties die voor jou belangrijk zijn.

Een intuïtief gesprekspartner voor jou

Als jij de behoefte voelt om met een ervaren medium te gaan praten is het belangrijk dat jij goed onderzoek doet naar degene uit de spirituele wereld waarmee jij wilt praten. Oprechte mediums hebben verschillende kwaliteiten waardoor de een jou beter kan helpen dan een ander.

Bepaal dus vooraf eerst of jij meer baat hebt bij een heldervoelend, helderwetend, helderziend of helderhorend medium paragnost. Daarnaast is het belangrijk dat jij bij een oprechte medium een goed gevoel hebt. Wanneer jij bij een oprecht medium jouzelf niet goed voelt, kun jij je ook niet volledig openstellen en zal het gewenste resultaat er niet zijn.

Je kunt met oprechte mediums chatten, bellen of mailen. Dit kan gaan over hoe jij een bepaalde situatie hebt ervaren, relatie, liefde, familie issues of werk. Dit alles met als doel dat jij jouw problemen een plekje kan gaan geven met behulp van de oprechte mediums.

Oprechte medium bij de Nieuwe Tijd

Oprechte mediums kun je op een paranormale beurs vinden, maar ook online bij de Nieuwe Tijd. Bij de Nieuwe Tijd kun jij terecht voor een oprecht medium, een ervaren medium, een spiritueel therapeut, een spirituele coach een transformatie processen begeleidster maar ook voor een reiki master. Onze oprechte mediums zijn de hele dag voor jou beschikbaar om jou te helpen. Dit kan als gesprekspartner, maar ook voor een nauwkeurige kaartlegging of transpersoonlijke therapie.

Eerlijkheid staat bij ons op nummer 1. Onze oprechte mediums zullen jou nooit informatie geven dat niet klopt of alleen datgene wat jij wilt horen. Onze oprechte mediums geven alleen informatie door over situaties als zij er 100% van overtuigd zijn dat de informatie goed door is gekomen. Je moet het zo zien: beter geen boodschappen dan onwaarheden.

Onze oprechte mediums staan de hele dag voor jou klaar. Dit zodat op het moment dat jij een ervaren medium nodig hebt zij er voor jou zijn, als luisterend ook, Reiki master of om jouw levensvragen te beantwoorden.

Bellen met oprechte medium, chatten met mediums

Een bekend medium, een ervaren medium, oprechte mediums, spirituele coach, een luisterend oor, ervaren paragnost, spiritueel therapeut, spiritueel gids, een top medium of een ervaren kaartlegster. Bij de nieuwe tijd vind je het online allemaal. Online mediums staan de hele dag door voor jou klaar om te praten over jouw relatie, werk, liefde of andere zaken.

Online mediums kun jij bij ons vinden. Mediums met veel ervaring, oprechte mediums, voor transpersoonlijke therapie, als transformatie processen begeleidster, voor relatie problemen of voor het beantwoorden van levensvragen. Neem snel contact op met een van onze oprechte mediums.