Master mediums

master mediums

Master mediums kunnen op verschillende manieren te werk gaan. Zo kan het voor komen dat master mediums werken door middel van een foto van overledene. Het beste medium kan zelfs meerdere gaven bezitten en op verschillende manieren te werk gaan. Een helder voelend master medium werkt bijvoorbeeld vaak met een van de volgende methodes:

·       Automatisch schrift

Bij deze methode is er sprake van afstemming. Het medium/paragnost wordt deels overgenomen of geleid door lichtwezens of gidsen tijdens het schrijven. Er komen dan boodschappen door die voor de consultant belangrijk zijn voor de levende wezens.

·       Trance medium

Dit is een zware discipline voor een ervaren medium. De ervaren medium geeft zijn lichaam als het ware in bruikleen. Dit is geestelijk en fysiek ontzettend zwaar. Het medium gaat dan in diepe meditatie waarna een entiteit het lichaam en het spraakvermogen van het helder voelend medium overneemt.

Op deze manier kan de entiteit vanuit de lichtsferen boodschappen doorgeven aan de fysieke wereld. Deze helder voelend mediums komen niet veel voor in Nederland. Deze komen vaak uit Engeland.

·       Channeling

Ook bij deze methode is er sprake van afstemming. Dit keer op een trilling frequentie (bijvoorbeeld een radio). Het helder voelend medium/paragnost geeft informatie die via die weg bij hem/haar komt.

·       Automatisch schilderen en/of tekenen

Hier wordt het medium/paragnost overgenomen door een gids of lichtwezen. Deze geeft via een tekening of schilderijen boodschappen door. Sommige helder voelend paragnosten zijn gespecialiseerd in het tekenen van de gidsen.

Welke vragen stel je aan een medium

De vragen die je kan stellen hangt weer af van de afstemming van het medium/paragnost. Je kan terecht bij een relatie medium of relatie coach, maar ook bij een medium/paragnost, reiki master of spiritueel coach. Elk medium/paragnost heet een sterke intuïtie en ze willen graag mensen helpen.

Overleden dierbaren

Je kan van overleden dierbare bevestiging krijgen dat zij na ziekte weer geheeld zijn. Zij kunnen antwoord geven op praktische vraagstukken over je familie en over jou. Soms wordt er om vergeving gevraagd voor hun daden, omdat ze de situatie van een andere kant kunnen zien. Ego speelt in dit geval geen rol meer.

Hogere lichtwezens, engelen en gidsen

Hogere lichtwezens, engelen en gidsen geven vaak aan welke weg we het beste kunnen bewandelen om een levenstaak te volbrengen. Zij zullen ons letterlijk gidsen door het leven wanneer wij de weg even kwijt zijn.

Onze ervaren mediums hebben jaren lange ervaring met het behandelen van alle vragen die het meest uiteenlopend zijn. Wij maken hieronder een overzicht van voorbeelden van vragen wat je een spiritueel life coach kan stellen.

In contact komen met overleden dierbare

 • Hoort (overledene) mij?
 • Kan (overledene) boodschappen doorgeven?
 • Kan je boodschappen doorgeven aan (overledene) ?
 • Ik wil graag contact met (overledene) Is hij of zij hier?
 • Heb ik een gids?
 • Wordt ik geholpen door engelen, gidsen of lichtwezens?
 • Ik denk dat er onzichtbare entiteiten in mijn huis zitten. Kan een ervaren medium contact maken hier mee? (zwarte magie)

Raadgeving en coaching

 • Er gebeuren vreemde dingen in mijn huis. Wat is dat?
 • Wat is mijn zielenpad?
 • Ben ik mediamiek?
 • Ik slaap ’s nachts slecht Kan jij vertellen hoe dit komt?

Levensvragen

 • Ik zou graag een reading willen over mijn relatie, liefde, werk
 • Mijn kind heeft onzichtbare vriendjes. Is dat wel veilig?
 • Heb ik de juiste carrière gekozen of is het tijd voor wat anders?
 • Ik heb even een luisterend oor nodig, Kan jij mij een luisterend oor bieden?

master mediums bellen

Het verschil tussen een medium en paragnost

Een medium is een schakel tussen hemel en aarde. Dit is dan ook de betekenis van een medium.

Een ervaren paragnost werkt met energieën bij mensen ook wel energetisch healer genoemd. Een medium/paragnost kan (soms) met een voorwerp aanvoelen in welke staat de vragensteller verkeerd. Een paragnost kan ook aan de hand van voorwerpen vermiste personen opsporen.

Het ervaren medium krijgt visioenen en beelden door en/of kan helder voelend of helderhorend zijn. De tijd doet in dit geval niet ter zake. Tijd bestaat niet, maar alles gebeurt op tijd volgens universele begrippen.

Ieder mens heeft een aura. Dit is de informatie wat iedereen in zich meedraagt in zijn energie veld. Zo kan een medium/paragnost zien of voelen of iemand ziek is. Dat is erg prettig want dan kan iemand tijdig doorgestuurd worden naar de huisarts.

Een medium/paragnost werkt vaak met een aantal hulpmiddelen zoals pendels en kaarten. Met diverse kaartleggingen kan het medium/paragnost inzichten geven wat je te wachten staat.

Wanneer is een medium een betrouwbaar medium?

Een betrouwbaar medium/paragnost is een link tussen het ontastbare en de fysieke wereld die zonder enige informatie of voorkennis informatie kan doorgeven. Zij kunnen als erkend medium ook een luisterend oor bieden als je hier aan toe bent.

Wat is het voordeel van een betrouwbaar medium en wanneer is het een betrouwbaar medium? Een erkend medium is echt goed als de reading jou troost, kracht en rust geeft. Wij werken met alleen mediums die jaren lange ervaringen hebben in het doorgeven van boodschappen en het geven van een eerlijk inzicht.

Het is erg prettig als je een betrouwbaar medium hebt wat een luisterend oor biedt indien je dit nodig hebt. Als je een luisterend oor nodig hebt kan je altijd wel bij een ervaren paragnost terecht. Zij kan je helpen met het geven van heldere inzichten, kan je aansturen naar het juiste pad en geeft altijd een eerlijk antwoord.

Een Master medium

Een master medium heeft verschillende gaven en kan jou helpen als relatie coach, reiki master of een helder wetend medium. Zij kunnen helpen met jouw ingewikkelde vraagstukken met bijvoorbeeld een foto reading.

Erkende en betrouwbare heldervoelend medium

De betrouwbare mediums waar wij mee werken hebben allemaal de nodige ervaring opgedaan voor hun eigen persoonlijke ontwikkeling. Nu kunnen ze als zuiver medium fungeren en booschappen doorgeven. Naast mediumschap beheersen mediums vaak ook andere disciplines. Ze kunnen het contact op juiste wijze interperteren.

Veel top mediums werken als paragnost, trance medium, spiritueel life coach, reiki master, raadgever, numeroloog, tarotist, engelen kaartlegster enzovoort. De spirituele wereld is dus geen vreemde plek voor een top medium.

Toch is het niet voor iedereen weggelegd om contact te legen met een overleden dierbare. Als je dit wilt moet je wel bij een betrouwbaar medium/paragnost wezen. Een heldervoelend medium kan jou hier mee op weg helpen met bijvoorbeeld lenormand kaarten.

Omgang met boodschappen van een heldervoelend medium

Het woord medium zegt het eigenlijk al. Een medium staat in het midden tussen jou en een overledene. Medium betekend namelijk vanuit het Latijns “midden”. Jij als aanvrager maakt gebruik van het “midden”. Echter, de entiteiten leggen ook contact met het “midden”, omdat zij graag een boodschap willen doorgeven voor de nabestaanden.

Een heldervoelend medium filtert hetgeen wat hij/zij doorkrijgt zodat er gerichte boodschappen doorkomen. Deze boodschappen zijn fijn als nabestaanden om te ontvangen. De ervaren medium zal een luisterend oor bieden en helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Ze kunnen dus als een soort spiritueel life coach of energetisch healer dienen.

Engel reading mediums

Onze ervaren medium kan een engelen kaartlegster zijn en dus engelen contact hebben. Tijdens een reading kan jij engelen contact krijgen. Een medium engel geeft inzicht en antwoorden op hetgeen wat jou bezig houdt.

Contact krijgen met mediums

Zou jij een persoonlijke f0t0-reading willen hebben en wil je antwoorden op onverklaarbare vragen? Bij ons kan je mediums chatten of bellen. Er staat altijd een ervaren medium voor jou klaar om te helpen bij jouw innerlijke rust.

Medium chatten

Je kan ook mediums chatten bij ons als je liever niet wilt bellen of als je anoniem wilt blijven. Als je heel graag anoniem wilt blijven kan je ook een mediums chatten via Facebook of WhatsApp.

Mediums bellen

De meest gebruikelijke manier om in contact te komen met een heldervoelend medium is bellen. Dit is daarom dan ook altijd mogelijk om een heldervoelend medium te bellen als je chatten onpersoonlijk vindt. Je kan in contact komen met een heldervoelend medium/paragnost op de manier wat jij het prettigst vindt.

Mediums met verschillende paranormale gaven

Onze ervaren mediums beheersen vaak meerdere paranormale gaven en zijn vaak werkzaam in een ander spiritueel spectrum. Je ziet dan ook dat een erkend medium/paragnost vaak werkzaam is in meerdere functies in de spirituele wereld:

 • Medium/Paragnost
 • Spiritueel coach
 • Relatie coach
 • Astroloog
 • Tarotist/lenormand kaarten legster
 • Numeroloog
 • Engelen expert
 • Helderziende
 • Reiki master

master mediums gezocht

Wat zijn Lenormand kaarten?

Als je een reading met lenormand kaarten doet bieden de kaarten de mogelijkheid om jou aardig gedetailleerde informatie te geven. Tarotkaarten kunnen soms nog enige ruimte van speculaties open laten. Lenormand kaarten kunnen een beter inzicht geven in jouw huidige situatie.

Elke lenormandkaart heeft een andere betekenis en kan in combinatie met andere kaarten van belang zijn. Je kan informatie krijgen over liefdes problemen, relatie, liefde, relatie problemen, toekomst voorspellingen of vragen over vorige levens.

In contact komen met master mediums?

Wil je nu in contact komen met master mediums? Een medium master die je kan helpen met het beantwoorden van vragen en het geven van inzichten? Twijfel niet en neem dan contact met ze op! Je kan ze op verschillende manieren bereiken. Zo kan je altijd met onze consulenten chatten, bellen of ze een e-mail sturen. Kies vooral de manier wat voor jou fijn is!

Anita
Beschikbaar
Anita
Box: 20
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Marion
Beschikbaar
Medium Marion
Box: 29
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Medium Arlette
Ingesprek
Medium Arlette
Box: 10
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Olivia
Ingesprek
Medium Olivia
Box: 13
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Angie
Ingesprek
Medium Angie
Box: 32
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Evees
Offline
Evees
Box: 03
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
 
Helderziend, Helderhorend, Helderwetend, Healer, Engelencontact, Dierencontact, Kindercontact, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Koffiediklezen, Tarotlegging, Lenormandlegging, Pendelen. Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Linda
Offline
Linda
Box: 33
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid, de weg naar binnen, bronherinneringen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Mo
Offline
Medium Mo
Box: 55
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.