Master mediums

master mediums

Master mediums kunnen op verschillende manieren te werk gaan. Zo kan het voor komen dat master mediums werken door middel van een foto van overledene. Het beste medium kan zelfs meerdere gaven bezitten en op verschillende manieren te werk gaan. Een helder voelend master medium werkt bijvoorbeeld vaak met een van de volgende methodes:

·       Automatisch schrift

Bij deze methode is er sprake van afstemming. Het medium/paragnost wordt deels overgenomen of geleid door lichtwezens of gidsen tijdens het schrijven. Er komen dan boodschappen door die voor de consultant belangrijk zijn voor de levende wezens.

·       Trance medium

Dit is een zware discipline voor een ervaren medium. De ervaren medium geeft zijn lichaam als het ware in bruikleen. Dit is geestelijk en fysiek ontzettend zwaar. Het medium gaat dan in diepe meditatie waarna een entiteit het lichaam en het spraakvermogen van het helder voelend medium overneemt.

Op deze manier kan de entiteit vanuit de lichtsferen boodschappen doorgeven aan de fysieke wereld. Deze helder voelend mediums komen niet veel voor in Nederland. Deze komen vaak uit Engeland.

·       Channeling

Ook bij deze methode is er sprake van afstemming. Dit keer op een trilling frequentie (bijvoorbeeld een radio). Het helder voelend medium/paragnost geeft informatie die via die weg bij hem/haar komt.

·       Automatisch schilderen en/of tekenen

Hier wordt het medium/paragnost overgenomen door een gids of lichtwezen. Deze geeft via een tekening of schilderijen boodschappen door. Sommige helder voelend paragnosten zijn gespecialiseerd in het tekenen van de gidsen.

Welke vragen stel je aan een medium

De vragen die je kan stellen hangt weer af van de afstemming van het medium/paragnost. Je kan terecht bij een relatie medium of relatie coach, maar ook bij een medium/paragnost, reiki master of spiritueel coach. Elk medium/paragnost heet een sterke intuïtie en ze willen graag mensen helpen.

Overleden dierbaren

Je kan van overleden dierbare bevestiging krijgen dat zij na ziekte weer geheeld zijn. Zij kunnen antwoord geven op praktische vraagstukken over je familie en over jou. Soms wordt er om vergeving gevraagd voor hun daden, omdat ze de situatie van een andere kant kunnen zien. Ego speelt in dit geval geen rol meer.

Hogere lichtwezens, engelen en gidsen

Hogere lichtwezens, engelen en gidsen geven vaak aan welke weg we het beste kunnen bewandelen om een levenstaak te volbrengen. Zij zullen ons letterlijk gidsen door het leven wanneer wij de weg even kwijt zijn.

Onze ervaren mediums hebben jaren lange ervaring met het behandelen van alle vragen die het meest uiteenlopend zijn. Wij maken hieronder een overzicht van voorbeelden van vragen wat je een spiritueel life coach kan stellen.

In contact komen met overleden dierbare

 • Hoort (overledene) mij?
 • Kan (overledene) boodschappen doorgeven?
 • Kan je boodschappen doorgeven aan (overledene) ?
 • Ik wil graag contact met (overledene) Is hij of zij hier?
 • Heb ik een gids?
 • Wordt ik geholpen door engelen, gidsen of lichtwezens?
 • Ik denk dat er onzichtbare entiteiten in mijn huis zitten. Kan een ervaren medium contact maken hier mee? (zwarte magie)

Raadgeving en coaching

 • Er gebeuren vreemde dingen in mijn huis. Wat is dat?
 • Wat is mijn zielenpad?
 • Ben ik mediamiek?
 • Ik slaap ’s nachts slecht Kan jij vertellen hoe dit komt?

Levensvragen

 • Ik zou graag een reading willen over mijn relatie, liefde, werk
 • Mijn kind heeft onzichtbare vriendjes. Is dat wel veilig?
 • Heb ik de juiste carrière gekozen of is het tijd voor wat anders?
 • Ik heb even een luisterend oor nodig, Kan jij mij een luisterend oor bieden?

master mediums bellen

Het verschil tussen een medium en paragnost

Een medium is een schakel tussen hemel en aarde. Dit is dan ook de betekenis van een medium.

Een ervaren paragnost werkt met energieën bij mensen ook wel energetisch healer genoemd. Een medium/paragnost kan (soms) met een voorwerp aanvoelen in welke staat de vragensteller verkeerd. Een paragnost kan ook aan de hand van voorwerpen vermiste personen opsporen.

Het ervaren medium krijgt visioenen en beelden door en/of kan helder voelend of helderhorend zijn. De tijd doet in dit geval niet ter zake. Tijd bestaat niet, maar alles gebeurt op tijd volgens universele begrippen.

Ieder mens heeft een aura. Dit is de informatie wat iedereen in zich meedraagt in zijn energie veld. Zo kan een medium/paragnost zien of voelen of iemand ziek is. Dat is erg prettig want dan kan iemand tijdig doorgestuurd worden naar de huisarts.

Een medium/paragnost werkt vaak met een aantal hulpmiddelen zoals pendels en kaarten. Met diverse kaartleggingen kan het medium/paragnost inzichten geven wat je te wachten staat.

Wanneer is een medium een betrouwbaar medium?

Een betrouwbaar medium/paragnost is een link tussen het ontastbare en de fysieke wereld die zonder enige informatie of voorkennis informatie kan doorgeven. Zij kunnen als erkend medium ook een luisterend oor bieden als je hier aan toe bent.

Wat is het voordeel van een betrouwbaar medium en wanneer is het een betrouwbaar medium? Een erkend medium is echt goed als de reading jou troost, kracht en rust geeft. Wij werken met alleen mediums die jaren lange ervaringen hebben in het doorgeven van boodschappen en het geven van een eerlijk inzicht.

Het is erg prettig als je een betrouwbaar medium hebt wat een luisterend oor biedt indien je dit nodig hebt. Als je een luisterend oor nodig hebt kan je altijd wel bij een ervaren paragnost terecht. Zij kan je helpen met het geven van heldere inzichten, kan je aansturen naar het juiste pad en geeft altijd een eerlijk antwoord.

Een Master medium

Een master medium heeft verschillende gaven en kan jou helpen als relatie coach, reiki master of een helder wetend medium. Zij kunnen helpen met jouw ingewikkelde vraagstukken met bijvoorbeeld een foto reading.

Erkende en betrouwbare heldervoelend medium

De betrouwbare mediums waar wij mee werken hebben allemaal de nodige ervaring opgedaan voor hun eigen persoonlijke ontwikkeling. Nu kunnen ze als zuiver medium fungeren en booschappen doorgeven. Naast mediumschap beheersen mediums vaak ook andere disciplines. Ze kunnen het contact op juiste wijze interperteren.

Veel top mediums werken als paragnost, trance medium, spiritueel life coach, reiki master, raadgever, numeroloog, tarotist, engelen kaartlegster enzovoort. De spirituele wereld is dus geen vreemde plek voor een top medium.

Toch is het niet voor iedereen weggelegd om contact te legen met een overleden dierbare. Als je dit wilt moet je wel bij een betrouwbaar medium/paragnost wezen. Een heldervoelend medium kan jou hier mee op weg helpen met bijvoorbeeld lenormand kaarten.

Omgang met boodschappen van een heldervoelend medium

Het woord medium zegt het eigenlijk al. Een medium staat in het midden tussen jou en een overledene. Medium betekend namelijk vanuit het Latijns “midden”. Jij als aanvrager maakt gebruik van het “midden”. Echter, de entiteiten leggen ook contact met het “midden”, omdat zij graag een boodschap willen doorgeven voor de nabestaanden.

Een heldervoelend medium filtert hetgeen wat hij/zij doorkrijgt zodat er gerichte boodschappen doorkomen. Deze boodschappen zijn fijn als nabestaanden om te ontvangen. De ervaren medium zal een luisterend oor bieden en helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Ze kunnen dus als een soort spiritueel life coach of energetisch healer dienen.

Engel reading mediums

Onze ervaren medium kan een engelen kaartlegster zijn en dus engelen contact hebben. Tijdens een reading kan jij engelen contact krijgen. Een medium engel geeft inzicht en antwoorden op hetgeen wat jou bezig houdt.

Contact krijgen met mediums

Zou jij een persoonlijke f0t0-reading willen hebben en wil je antwoorden op onverklaarbare vragen? Bij ons kan je mediums chatten of bellen. Er staat altijd een ervaren medium voor jou klaar om te helpen bij jouw innerlijke rust.

Medium chatten

Je kan ook mediums chatten bij ons als je liever niet wilt bellen of als je anoniem wilt blijven. Als je heel graag anoniem wilt blijven kan je ook een mediums chatten via Facebook of WhatsApp.

Mediums bellen

De meest gebruikelijke manier om in contact te komen met een heldervoelend medium is bellen. Dit is daarom dan ook altijd mogelijk om een heldervoelend medium te bellen als je chatten onpersoonlijk vindt. Je kan in contact komen met een heldervoelend medium/paragnost op de manier wat jij het prettigst vindt.

Mediums met verschillende paranormale gaven

Onze ervaren mediums beheersen vaak meerdere paranormale gaven en zijn vaak werkzaam in een ander spiritueel spectrum. Je ziet dan ook dat een erkend medium/paragnost vaak werkzaam is in meerdere functies in de spirituele wereld:

 • Medium/Paragnost
 • Spiritueel coach
 • Relatie coach
 • Astroloog
 • Tarotist/lenormand kaarten legster
 • Numeroloog
 • Engelen expert
 • Helderziende
 • Reiki master

master mediums gezocht

Wat zijn Lenormand kaarten?

Als je een reading met lenormand kaarten doet bieden de kaarten de mogelijkheid om jou aardig gedetailleerde informatie te geven. Tarotkaarten kunnen soms nog enige ruimte van speculaties open laten. Lenormand kaarten kunnen een beter inzicht geven in jouw huidige situatie.

Elke lenormandkaart heeft een andere betekenis en kan in combinatie met andere kaarten van belang zijn. Je kan informatie krijgen over liefdes problemen, relatie, liefde, relatie problemen, toekomst voorspellingen of vragen over vorige levens.

In contact komen met master mediums?

Wil je nu in contact komen met master mediums? Een medium master die je kan helpen met het beantwoorden van vragen en het geven van inzichten? Twijfel niet en neem dan contact met ze op! Je kan ze op verschillende manieren bereiken. Zo kan je altijd met onze consulenten chatten, bellen of ze een e-mail sturen. Kies vooral de manier wat voor jou fijn is!