Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums
master mediums

master mediums

Master mediums kunnen op verschillende manieren te werk gaan. Zo kan het voor komen dat master mediums werken door middel van een foto van overledene. Het beste medium kan zelfs meerdere gaven bezitten en op verschillende manieren te werk gaan. Een helder voelend master medium werkt bijvoorbeeld vaak met een van de volgende methodes:

·       Automatisch schrift

Bij deze methode is er sprake van afstemming. Het medium/paragnost wordt deels overgenomen of geleid door lichtwezens of gidsen tijdens het schrijven. Er komen dan boodschappen door die voor de consultant belangrijk zijn voor de levende wezens.

·       Trance medium

Dit is een zware discipline voor een ervaren medium. De ervaren medium geeft zijn lichaam als het ware in bruikleen. Dit is geestelijk en fysiek ontzettend zwaar. Het medium gaat dan in diepe meditatie waarna een entiteit het lichaam en het spraakvermogen van het helder voelend medium overneemt.

Op deze manier kan de entiteit vanuit de lichtsferen boodschappen doorgeven aan de fysieke wereld. Deze helder voelend mediums komen niet veel voor in Nederland. Deze komen vaak uit Engeland.

·       Channeling

Ook bij deze methode is er sprake van afstemming. Dit keer op een trilling frequentie (bijvoorbeeld een radio). Het helder voelend medium/paragnost geeft informatie die via die weg bij hem/haar komt.

·       Automatisch schilderen en/of tekenen

Hier wordt het medium/paragnost overgenomen door een gids of lichtwezen. Deze geeft via een tekening of schilderijen boodschappen door. Sommige helder voelend paragnosten zijn gespecialiseerd in het tekenen van de gidsen.

Welke vragen stel je aan een medium

De vragen die je kan stellen hangt weer af van de afstemming van het medium/paragnost. Je kan terecht bij een relatie medium of relatie coach, maar ook bij een medium/paragnost, reiki master of spiritueel coach. Elk medium/paragnost heet een sterke intuïtie en ze willen graag mensen helpen.

Overleden dierbaren

Je kan van overleden dierbare bevestiging krijgen dat zij na ziekte weer geheeld zijn. Zij kunnen antwoord geven op praktische vraagstukken over je familie en over jou. Soms wordt er om vergeving gevraagd voor hun daden, omdat ze de situatie van een andere kant kunnen zien. Ego speelt in dit geval geen rol meer.

Hogere lichtwezens, engelen en gidsen

Hogere lichtwezens, engelen en gidsen geven vaak aan welke weg we het beste kunnen bewandelen om een levenstaak te volbrengen. Zij zullen ons letterlijk gidsen door het leven wanneer wij de weg even kwijt zijn.

Onze ervaren mediums hebben jaren lange ervaring met het behandelen van alle vragen die het meest uiteenlopend zijn. Wij maken hieronder een overzicht van voorbeelden van vragen wat je een spiritueel life coach kan stellen.

In contact komen met overleden dierbare

 • Hoort (overledene) mij?
 • Kan (overledene) boodschappen doorgeven?
 • Kan je boodschappen doorgeven aan (overledene) ?
 • Ik wil graag contact met (overledene) Is hij of zij hier?
 • Heb ik een gids?
 • Wordt ik geholpen door engelen, gidsen of lichtwezens?
 • Ik denk dat er onzichtbare entiteiten in mijn huis zitten. Kan een ervaren medium contact maken hier mee? (zwarte magie)

Raadgeving en coaching

 • Er gebeuren vreemde dingen in mijn huis. Wat is dat?
 • Wat is mijn zielenpad?
 • Ben ik mediamiek?
 • Ik slaap ’s nachts slecht Kan jij vertellen hoe dit komt?

Levensvragen

 • Ik zou graag een reading willen over mijn relatie, liefde, werk
 • Mijn kind heeft onzichtbare vriendjes. Is dat wel veilig?
 • Heb ik de juiste carrière gekozen of is het tijd voor wat anders?
 • Ik heb even een luisterend oor nodig, Kan jij mij een luisterend oor bieden?

master mediums bellen

Het verschil tussen een medium en paragnost

Een medium is een schakel tussen hemel en aarde. Dit is dan ook de betekenis van een medium.

Een ervaren paragnost werkt met energieën bij mensen ook wel energetisch healer genoemd. Een medium/paragnost kan (soms) met een voorwerp aanvoelen in welke staat de vragensteller verkeerd. Een paragnost kan ook aan de hand van voorwerpen vermiste personen opsporen.

Het ervaren medium krijgt visioenen en beelden door en/of kan helder voelend of helderhorend zijn. De tijd doet in dit geval niet ter zake. Tijd bestaat niet, maar alles gebeurt op tijd volgens universele begrippen.

Ieder mens heeft een aura. Dit is de informatie wat iedereen in zich meedraagt in zijn energie veld. Zo kan een medium/paragnost zien of voelen of iemand ziek is. Dat is erg prettig want dan kan iemand tijdig doorgestuurd worden naar de huisarts.

Een medium/paragnost werkt vaak met een aantal hulpmiddelen zoals pendels en kaarten. Met diverse kaartleggingen kan het medium/paragnost inzichten geven wat je te wachten staat.

Wanneer is een medium een betrouwbaar medium?

Een betrouwbaar medium/paragnost is een link tussen het ontastbare en de fysieke wereld die zonder enige informatie of voorkennis informatie kan doorgeven. Zij kunnen als erkend medium ook een luisterend oor bieden als je hier aan toe bent.

Wat is het voordeel van een betrouwbaar medium en wanneer is het een betrouwbaar medium? Een erkend medium is echt goed als de reading jou troost, kracht en rust geeft. Wij werken met alleen mediums die jaren lange ervaringen hebben in het doorgeven van boodschappen en het geven van een eerlijk inzicht.

Het is erg prettig als je een betrouwbaar medium hebt wat een luisterend oor biedt indien je dit nodig hebt. Als je een luisterend oor nodig hebt kan je altijd wel bij een ervaren paragnost terecht. Zij kan je helpen met het geven van heldere inzichten, kan je aansturen naar het juiste pad en geeft altijd een eerlijk antwoord.

Een Master medium

Een master medium heeft verschillende gaven en kan jou helpen als relatie coach, reiki master of een helder wetend medium. Zij kunnen helpen met jouw ingewikkelde vraagstukken met bijvoorbeeld een foto reading.

Erkende en betrouwbare heldervoelend medium

De betrouwbare mediums waar wij mee werken hebben allemaal de nodige ervaring opgedaan voor hun eigen persoonlijke ontwikkeling. Nu kunnen ze als zuiver medium fungeren en booschappen doorgeven. Naast mediumschap beheersen mediums vaak ook andere disciplines. Ze kunnen het contact op juiste wijze interperteren.

Veel top mediums werken als paragnost, trance medium, spiritueel life coach, reiki master, raadgever, numeroloog, tarotist, engelen kaartlegster enzovoort. De spirituele wereld is dus geen vreemde plek voor een top medium.

Toch is het niet voor iedereen weggelegd om contact te legen met een overleden dierbare. Als je dit wilt moet je wel bij een betrouwbaar medium/paragnost wezen. Een heldervoelend medium kan jou hier mee op weg helpen met bijvoorbeeld lenormand kaarten.

Omgang met boodschappen van een heldervoelend medium

Het woord medium zegt het eigenlijk al. Een medium staat in het midden tussen jou en een overledene. Medium betekend namelijk vanuit het Latijns “midden”. Jij als aanvrager maakt gebruik van het “midden”. Echter, de entiteiten leggen ook contact met het “midden”, omdat zij graag een boodschap willen doorgeven voor de nabestaanden.

Een heldervoelend medium filtert hetgeen wat hij/zij doorkrijgt zodat er gerichte boodschappen doorkomen. Deze boodschappen zijn fijn als nabestaanden om te ontvangen. De ervaren medium zal een luisterend oor bieden en helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Ze kunnen dus als een soort spiritueel life coach of energetisch healer dienen.

Engel reading mediums

Onze ervaren medium kan een engelen kaartlegster zijn en dus engelen contact hebben. Tijdens een reading kan jij engelen contact krijgen. Een medium engel geeft inzicht en antwoorden op hetgeen wat jou bezig houdt.

Contact krijgen met mediums

Zou jij een persoonlijke f0t0-reading willen hebben en wil je antwoorden op onverklaarbare vragen? Bij ons kan je mediums chatten of bellen. Er staat altijd een ervaren medium voor jou klaar om te helpen bij jouw innerlijke rust.

Medium chatten

Je kan ook mediums chatten bij ons als je liever niet wilt bellen of als je anoniem wilt blijven. Als je heel graag anoniem wilt blijven kan je ook een mediums chatten via Facebook of WhatsApp.

Mediums bellen

De meest gebruikelijke manier om in contact te komen met een heldervoelend medium is bellen. Dit is daarom dan ook altijd mogelijk om een heldervoelend medium te bellen als je chatten onpersoonlijk vindt. Je kan in contact komen met een heldervoelend medium/paragnost op de manier wat jij het prettigst vindt.

Mediums met verschillende paranormale gaven

Onze ervaren mediums beheersen vaak meerdere paranormale gaven en zijn vaak werkzaam in een ander spiritueel spectrum. Je ziet dan ook dat een erkend medium/paragnost vaak werkzaam is in meerdere functies in de spirituele wereld:

 • Medium/Paragnost
 • Spiritueel coach
 • Relatie coach
 • Astroloog
 • Tarotist/lenormand kaarten legster
 • Numeroloog
 • Engelen expert
 • Helderziende
 • Reiki master

master mediums gezocht

Wat zijn Lenormand kaarten?

Als je een reading met lenormand kaarten doet bieden de kaarten de mogelijkheid om jou aardig gedetailleerde informatie te geven. Tarotkaarten kunnen soms nog enige ruimte van speculaties open laten. Lenormand kaarten kunnen een beter inzicht geven in jouw huidige situatie.

Elke lenormandkaart heeft een andere betekenis en kan in combinatie met andere kaarten van belang zijn. Je kan informatie krijgen over liefdes problemen, relatie, liefde, relatie problemen, toekomst voorspellingen of vragen over vorige levens.

In contact komen met master mediums?

Wil je nu in contact komen met master mediums? Een medium master die je kan helpen met het beantwoorden van vragen en het geven van inzichten? Twijfel niet en neem dan contact met ze op! Je kan ze op verschillende manieren bereiken. Zo kan je altijd met onze consulenten chatten, bellen of ze een e-mail sturen. Kies vooral de manier wat voor jou fijn is!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612