Hoe het werkt

Hoe het werkt Nieuwetijd

Hoe het werkt. Welkom op Nieuwetijd. Op deze pagina lees je hoe je in contact kunt komen met een Nieuwetijd spiritueel consulent. Welke contactmogelijkheden er zijn. Wat de kosten zijn van een consult. Op een zeer betaalbare wijze bellen? Schaf dan credits aan.


Mogelijkheden voor een spiritueel consult
  • Chatten
  • Bellen, op 2 verschillende manieren
  • E-consult E-consult Nieuwetijd

Credits aanschaffen

Op de meest betaalbare een medium of paragnost raadplegen en toch kwaliteit geleverd krijgen? Doorloop dan de volgende stappen.

  1. Registreer je bij dit icoon Klant account Nieuwetijd dan heb je een account aangemaakt dat veel voordelen biedt
  2. Nu hoef je voortaan alleen maar in te loggen in dit account als je weer credits wilt aanschaffen
  3. Zie het kopje “Credits kopen”, klik er op en kies een van de creditpakketen uit
  4. Nu ben je klaar voor een Belconsult of een E-conuslt

Als je de credits hebt aangeschaft, toets dan op je mobiel het nummer +31103009197 NL in en voor BE +3232203096 in. Hierna de pin (jouw unieke code) die je in je account ziet staan. Vervolgens kun je kiezen voor de eerst beschikbare consulent, of een consulent van jouw keuze. Kies je voor het laatste, toets dan het boxnummer van de door jou uitgekozen consulent, op je mobiel in.

De voordelen van bellen met credits

Op deze manier bellen, weet jij vooraf precies wat je voor het consult gaat uitgeven. Zijn er geen enkele meerkosten, dan wat je hebt betaald voor de credits. Als deze bijna op zijn, hoor je dat tijdens het gesprek. Je kunt nu credits opwaarderen en het gesprek voortzetten. Of je hebt nog de tijd het gesprek te beëindigen. Heb je je nummerweergave aanstaan en je wilt nog een keer een spiritueel belconsult? Hoef je je unieke code niet opnieuw in te toetsen.

Bellen zonder credits

Liever bellen zonder je te registreren, ook dat kan. Voor Nederland toets het nummer 0909-0144 in. (0,90cpm exclusief de kosten van de provider). Voor België het nummer  0907-37077 (1,50 pm, max 10 minuten, exclusief de kosten van de provider) in. Kies daarna de consulent uit door intoetsen van het boxnummer. Of kies voor de eerst beschikbare consulent.


Chatten

Ook biedt Nieuwe Tijd je chatten aan. Om te kunnen chatten. Klik hier. Je komt op de website Mediumchat.orgt uit. Vervolgens Schaf je dan op Mediumchat.org eerst credits aan. Kies dan een van de spiritueel chatconsulenten uit. De chat start.

Mocht de chat vastlopen

Het kan zijn dat tijdens de chat de internetverbinding wegvalt. Het verlies van je credits blijft tot een minimum beperkt. Na 30 seconden verbreekt de chat zichzelf automatisch. De getypte tekst blijft dan staan. Vind je het belangrijk om deze te willen bewaren? Dan kun je de tekst zelf opslaan of uitprinten. Druk daarna op F5, dan kun je daarna dezelfde consulent weer raadplegen. Het komt niet vaak voor, maar we willen je er bij deze op attenderen. Cliënt chat rechtstreeks met een consulent. Elke medewerker werkt voor zichzelf.

Tijdens het chatten kun je eventueel gratis een foto uploaden. Hiervoor dien je wel toestemming te vragen aan de consulent. Die gelezen kan worden door de consulent waarmee je chat.


E-consult E-consult Nieuwetijd

Geen mogelijkheid om te chatten, bellen, is er nog een mogelijkheid een consult aan te vragen. Het E-consult. Dit zijn vragen die jij aan een consulent stelt, via email. De uitgebreide antwoorden vind je uiterlijk 2 dagen in je emailbox. Hoe het E-consult in zijn werk gaat. Lees je hier.


Algemene informatie

Verwijderen van je account

Mocht je je account willen verwijderen, dat kan. Dat gaat als volgt. Log in, zie rechts een tandwieltje. Klik hierop. Scroll dan naar beneden. Daar kun je je account verwijderen. Weet dat je dan ook al je chats kwijt bent en niet meer kunt nalezen.

Privacy

Nieuwetijd.nl heeft uw privacy hoog in het vaandel staan. Dat betekent dat de gesprekken die je voert via de chat, strikt vertrouwelijk zijn. De getypte teksten verdwijnen bij de medewerker en worden door niemand anders gezien, gelezen, of bewaard. De enige die de tekst nog kan inzien, als de chat wordt gestopt, is de cliënt zelf. Mocht je als cliënt je account bij Nieuwetijd.nl verwijderen, dan zijn ook al je teksten uit je account gewist. Mocht je de chat op je gemak na willen lezen, print deze dan voor de zekerheid uit.

Klachtenprocedure

Bij een klacht, hetzij over een gesprek met een consulent of iets met de credits. Dan kun je via het Contactformulier contact opnemen. Wij vermelden hier wel bij, dat elke medewerker op Nieuwetijd.nl voor zichzelf werkt. Dat betekent dat jouw klacht wordt doorgezet naar de desbetreffende consulent. Noem dus altijd de naam van de consulent, anders kunnen we de klacht niet in behandeling nemen.

In geval van een vraag over credits. Alle info meesturen die noodzakelijk is, om te kunnen achterhalen wat er mis is gegaan.

De aangekochte credits zijn alleen bruikbaar op de website Nieuwetijd.nl voor de belconsulten en E-consulten. Hoe het werkt is nu helemaal duidelijk.

Hier vind je de Algemene Voorwaarden, waarmee je akkoord gaat als je een consult start. Laat een bedankje achter na een consult. De consulenten waarderen dat. Nu weet je precies hoe het werkt op de website Nieuwe Tijd. Tijd voor een spiritueel consult!