Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums
nieuwe tijd

nieuwe tijdHier vind je de Algemene Voorwaarden

Privacy

Nieuwetijd.nl heeft uw privacy hoog in het vaandel staan. Dat betekent dat de gesprekken die je voert via de chat, strikt vertrouwelijk zijn. De getypte teksten verdwijnen bij de medewerker en worden door niemand anders gezien, gelezen, of bewaard. De enige die de tekst nog kan inzien, als de chat wordt gestopt, is de cliënt zelf. Mocht je als cliënt je account bij Nieuwetijd.nl verwijderen, dan zijn ook al je teksten uit je account gewist. Mocht je de chat op je gemak na willen lezen, print deze dan voor de zekerheid uit.

De medewerkers zijn allen gescreend

De medewerkers van Nieuwetijd.nl staan voor kwaliteit. Om die reden vind je gescreende medewerkers van zeer uiteenlopende disciplines. Van paranormale begaafden, spirituele hulpverleners, kaartleggers, pendelaars, tot psychologen, coaches en therapeuten. Afhankelijk van je vraag, de issues waar je mee zit, kun je aan de hand van de profielen, de voor jou beste match uitkiezen.

Meertalig

Omdat deze website wereldwijd bereik heeft, vind je medewerkers in verschillende talen. De taal die je bij het profiel ziet staan, is vaak niet de enige taal die de consulent spreekt. Als je op het profiel klikt, kun je kijken of de desbetreffende consulent misschien meer talen spreekt. Kies dus altijd voor een consulent die je taal spreekt. Zo voorkom je onnodige kosten en onnodige teleurstelling.

Disciplines

Goed ook om te weten dat consulenten beschikken over meerdere disciplines. Zo kan een medium ook een counselor zijn op een specifiek vlak. Kan een paragnost een coach zijn op een bepaald vlak. Zo weet je, ik word spiritueel geholpen en krijg niet alleen spirituele antwoorden. Je krijgt ook inzichten mee tijdens het chatgesprek. De antwoordden kun je later op je gemak nog eens nalezen.

Verstandig is dus om niet lukraak een chat te starten. Neem eerst even de tijd om goed te kijken welke spiritueel medewerker als beste aansluit op je vragen.

Je kunt dus op Nieuwetijd.nl chatten in veel talen, waarbij Nederlands, Engels de meeste voorkomende talen zullen zijn. Maar ook Turks en Marokkaans is mogelijk.

Als de medewerker het linkje van webcam aan heeft staan kunt u kiezen voor een chat of webcam consult!

Hoe gaat het chatten in zijn werk?

Registreer je eerst als cliënt. Dat kan op de HOME pagina. (Dit is gratis).

Nu kun je credits aanschaffen. Hieronder zie je welke pakketten er worden aangeboden en waarmee je het voordeligst uit bent.

Kies voor een van de pakketten.

Reken deze af.

Nu ben je klaar om een chat met een spiritueel consulent te starten.

De aangekochte credits zijn alleen bruikbaar op de website Nieuwetijd.nl!

Verwijderen van je account

Mocht je je account willen verwijderen, dat kan. Dat gaat als volgt. Log in, zie rechts een tandwieltje. Klik hierop. Scroll dan naar beneden. Daar kun je je account verwijderen.

Weet dat je dan ook al je chats kwijt bent en niet meer kunt nalezen.

Bij de aanschaf van de credits, ga je akkoord met de Algemene voorwaarden!

De minuten/credits gaan pas lopen op het moment dat de consulent de chat aangaat. Zo heb je je volledig profijt van je credits.

Tijdens het chatten kun je bestanden uploaden. Hiervoor dien je wel toestemming te vragen aan de consulent. Zo kun je gratis een foto uploaden, die gelezen kan worden door de consulent waarmee je chat.

Mocht de chat vastlopen

Het kan zijn dat tijdens de chat de internetverbinding wegvalt. Het verlies van je credits blijft tot een minimum beperkt. Na 30 seconden verbreekt de chat zichzelf automatisch.

De getypte tekst blijft dan staan. Vind je het belangrijk om deze te willen bewaren? Dan kun je de tekst zelf opslaan of uitprinten. Druk daarna op F5, dan kun je daarna dezelfde consulent weer raadplegen. Het komt niet vaak voor, maar we willen je er bij deze op attenderen.

Cliënt chat rechtstreeks met een medewerker

Jij als cliënt chat rechtstreeks met de desbetreffende medewerker. Er zit niet iets tussen. Elke medewerker werkt voor zichzelf.

KLACHTENPROCEDURE

Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn. Dan kun je via het Contactformulier (zie onderaan de pagina) contact opnemen. Wij vermelden hier wel bij, dat elke medewerker op Nieuwetijd.nl voor zichzelf werkt. Dat betekent dat jouw klacht wordt doorgezet naar de desbetreffende medewerker. Noem dus altijd de naam van de consulent, anders kunnen we de klacht niet in behandeling nemen.

Klacht over credits

Het kan zijn dat er iets is misgegaan bij de aankoop van de credits, of het gebruik er van. Stuur dan een email via het Contactformulier met duidelijke tekst en uitleg. Met datum en tijd wanneer de chat plaatsvond. Of wat er mis is gegaan met de credits. En ook de naam van de desbetreffende medewerker. Indien dat van toepassing is. Dan kunnen wij uitzoeken wat er is misgegaan.

In alle gevallen bij contact, graag de naam van de medewerker vermelden. Gebeurt dit niet, kunnen we niet ingaan op de vraag.

Het stellen van vragen, waarvan de antwoorden op de website staan, worden niet in behandeling genomen.

CREDIT PAKKETTEN

[creditFormulier]

Succes met de chat!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612