?> Betrouwbare mediums - Nieuwe Tijd

Betrouwbare mediums

Op zoek naar betrouwbare mediums die een luisterend oor kunnen bieden? Wil jij een persoonlijk gesprek aan gaan met een betrouwbaar medium of paragnost? Kom dan in contact met een medium paragnost van de Nieuwe Tijd. Wil jij antwoorden hebben op bepaalde onderwerpen of complexe liefdesrelaties.

Mocht je nog vragen hebben over een heldervoelend medium of een helderwetend medium dan kan je contact met ons op nemen!

Wat is een medium paragnost?

Een medium paragnost kan door middel van een paranormale gave in staat zijn om boodschappen over te dragen en te ontvangen van hogere entiteiten. Denk hier bijvoorbeeld aan geesten en engelen. Vaak hebben deze mediums hun gaven al vanaf jongs af aan. Een medium paragnost kan verschillende gaven hebben. Zo kan een medium paragnost, heldervoelend, helderziend, helderhorend of helderwetend zijn. Een ervaren medium paragnost kan ook meerdere gaven hebben en kan deze door middel van hulpmiddelen versterken. Denk hier bijvoorbeeld aan foto reading of kaartlegging aan de hand van de tarot kaarten of de Lenormand kaarten.

Tegenwoordig zijn er veel mediums actief en iedereen hanteert een eigen werkwijze. Dit geldt ook voor paragnosten en helderzienden. Elk medium paragnost is gespecialiseerd in haar eigen gave. De een is gespecialiseerd in het zijn van een spiritueel coach of spiritueel adviseur en de ander is meer een allround medium. Ook heb je verschillende gaven die wat meer expertise nodig hebben. Zo heb je bijvoorbeeld een heldervoelend kaartlegster die door middel van een tarot legging duidelijke inzichten kan geven of een reiki master die voor healing of healing op afstand kan zorgen.

Maar het grootste verschil tussen een medium en een paragnost is dat een medium contact kan leggen met dierbare overledenen of een overleden persoon. Mediums zijn hoog gevoelig en kunnen hierdoor onbeantwoorde vragen beantwoorden die jij als persoon kan hebben.

De verschillende gaven van een zuiver medium

Een medium paragnost kan dus veel verschillende soorten paranormale gaven hebben en elk medium paragnost heeft zijn eigen specialiteiten. Maar om welke gaven gaat het en welke past het beste bij jou? Er zijn verschillende soorten mediums en paragnosten.

  • helderziend medium paragnost
  • helderhorend medium paragnost
  • helderwetend paragnost
  • heldervoelend lichtwerker

Een professioneel medium paragnost kan ook verschillende gaven combineren. Zo kan een medium paragnost heldervoelend helderwetend zijn of een helderwetend helderhorend medium. Er zijn veel combinaties mogelijk en er zijn dus veel verschillende mediums die jou kunnen helpen. Hieronder leggen we kort drie soorten mediums uit en de twee kaartleggingen.

Heldervoelend medium

Een heldervoelend medium voelt bepaalde dingen aan en ontvangt boodschappen door middel van gevoelens. Dit kan door middel van emoties, maar ook via het aanraken van voorwerpen. Vaak werken ze met voorwerpen van overledenen of de persoon in kwestie.

Helderwetend medium

Een helderwetend medium voelt ook dingen aan maar kan goed onderscheid maken tussen wat hij zelf aanvoelt en welke boodschappen hij doorkrijgt van entiteiten. Het gaat dus niet op basis van eigen intuïtie, maar kunnen hier dus onderscheid in maken.

Healing

Sommige mediums zijn in staat anderen te genezen door middel van handleggingen bijvoorbeeld. Hun gave verschilt dus een beetje van de andere mediums. Mediums die aan healing doen, komen je niet graag te woord staan om vragen te beantwoorden, maar maken wel gebruik van de zelfde energieën om tot healing te komen.

Lenormand kaarten en de Tarot kaarten

Lenormandkaarten worden gebruikt waarbij gebeurtenissen en feiten uit het verleden en een nabije toekomst voorspelling gemakkelijk kan worden afgelezen. Lenormand kaarten worden al eeuwen lang gebruikt en heeft 36 kaarten met elk een verschillende boodschap.

Met Tarot kaarten wordt vaak een toekomst voorspelling gedaan, maar vaak willen mediums ook een inzicht krijgen in de persoonlijkheid, de huidige situatie en het leven van het onderwerp. Op deze manier kunnen ze vaak een heel eerlijk antwoord geven en een goed advies geven.

Wanneer is een medium een betrouwbaar medium?

Vaak kunnen veel mediums dezelfde dingen, zoals het doen van een toekomstvoorspelling. Maar hoe weet je wanneer een medium paragnost een betrouwbaar medium paragnost is?

De zoektocht naar een betrouwbaar medium die een eerlijk antwoord en een betrouwbaar antwoord op jouw vragen kan geven is lastig. Het aanbod van mediums en paragnosten wordt ook steeds groter. Hoe weet je nu welke online mediums jou kunnen helpen. Je wilt immers een krachtig medium spreken die jou duidelijke inzichten kan vertellen.

Om erachter te komen welk online medium een betrouwbaar medium is die jou kan helpen met jouw vragen, hebben wij een aantal tips opgesteld die jou kunnen helpen bij het vinden van betrouwbare mediums.

Een gesprek aan gaan met een online medium op gevoel

Bij het kiezen van een medium paragnost is het vaak belangrijk om te luisten naar je buikgevoel. Een gesprek aangaan met een medium paragnost waarbij jij je niet op je gemak voelt is geen betrouwbaar medium. Heb jij bijvoorbeeld het gevoel dat een medium paragnost geen luisterend oor biedt of je niet begrijpt, dan is dat geen betrouwbaar medium.

Daarnaast raden wij aan om research te doen voordat je besluit een gesprek aan te gaan met een medium of paragnost. Het is belangrijk om te weten op welke vragen je antwoord wilt hebben, welke overleden persoon je wilt spreken of op welke manier je je toekomst voorspelling wilt laten doen.

Door naar een betrouwbaar medium online te kijken kan je aan de hand van blogs en reviews vaak aflezen welke betrouwbare mediums er zijn. Doordat jij je inleest, kom je niet voor gekke dingen te staan en kan je een goed onderscheid maken tussen echte mediums.

Moeiteloos heldervoelend of helderwetend zijn

Het meteen of direct in contact komen met overleden mensen is lastig en gebeurt niet altijd. Mediums die beweren zeker te zijn contact te kunnen leggen, een toekomst voorspelling te kunnen doen zonder fouten te maken of die aangeven met één blik direct een persoon te kunnen lezen zijn geen betrouwbare mediums.

Wij raden daarom aan om op zoek te gaan naar betrouwbare mediums en consulenten die toegeven wanneer er beperkingen zijn. Een krachtig medium of paragnost en een zuiver medium heeft zijn gaven op een natuurlijke wijze verkregen, maar het kan soms voorkomen dat een paragnost of medium of zegt dat het contact met de hogere wereld wat moeilijker verloopt.

Het bieden van een luisterend oor is niet gratis

Een betrouwbare medium doet zijn werk niet gratis. Het zijn hele behulpzame en lieve mensen, maar het blijft ook hun werk. Nu zal een betrouwbare medium niet schrikwekkende prijzen vragen voor het geven van inzichten. Zij stellen het behalen van doelstellingen voorop en zijn zeer positief ingesteld op het behalen van deze doelen.

Het is dus belangrijk om een medium online te vinden die integriteit uitstraalt. De prioriteit van het medium en paragnost moet immer liggen bij het helpen en geven van consult.

Natuurlijk zullen online mediums graag om een bepaalde vergoeding vragen tijdens het doen van een toekomst voorspelling of het geven van advies, maar je zal gelijk merken als een medium paragnost uit is op geld. Het is hun hobby maar tevens werk, dus is het logisch dat ze eraan willen verdienen. Jij werkt toch ook niet gratis?

In contact komen met een medium paragnost

Als je voor het eerst een gesprek met een spiritueel coach, allround medium, engelen kaartlegster of een ervaren kaartlegster wilt beginnen ga je uiteraard kijken naar de mogelijkheden. Er zijn er tegenwoordig zoveel dat het lastig is om te bepalen welk medium te vertrouwen is.

Je kan het best eerst meerdere mediums bellen, zodat je een goed beeld krijgt welk medium of paragnost je kan helpen en welk medium of paragnost het beste bij jou past.

In contact komen met een ervaren medium

Wil jij dus in contact komen met een spirituele coach, een relatie specialist, helderzienden of een heldervoelend helderwetend medium of paragnost? Dan ben jij bij consulenten van de Nieuwe Tijd op het juiste adres. Twijfel niet en kom in contact met onze paragnosten en krijg antwoord op je vragen.

Medium Florance
 
Boxnummer 000228
Medium Florance
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Henk Jan
   
Boxnummer 000302
Henk Jan
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Yvonne
  
Boxnummer 000292
Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Medium Arlette
 
Boxnummer 000161
Medium Arlette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Lou
  
Boxnummer 000247
Lou
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
 Hope
 
Boxnummer 000471
Hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Delayha Nyari
  
Boxnummer 000241
Delayha Nyari
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Amrita
 
Boxnummer 000340
Amrita
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer 000181
Spiritueel coach Sky
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Quin
  
Boxnummer 000321
Quin
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Natasja
 
Boxnummer 000251
Natasja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Super Psychic
 
Boxnummer 000243
Super Psychic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Valentino
  
Boxnummer 000329
Valentino
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Cassandra
   
Boxnummer 000172
Cassandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Ben Ben
 
Boxnummer 000227
Ben Ben
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Ingrid
  
Boxnummer 000277
Ingrid
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Jo An
 
Boxnummer 000176
Jo An
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Manuela
  
Boxnummer 000530
Manuela
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Truthful Insights
 
Boxnummer 000244
Truthful Insights
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Angelique
  
Boxnummer 000303
Angelique
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Angel
 
Boxnummer 000140
Angel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Test Box
 
Boxnummer 000203
Test Box
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Clarisa
 
Boxnummer 000193
Clarisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Casandra
 
Boxnummer 000192
Casandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Medium Yvonne
 
Boxnummer 000173
Medium Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Christel
  
Boxnummer 000150
Christel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Mandy
  
Boxnummer 000218
Mandy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Bob
   
Boxnummer 000238
Bob
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Victoria
 
Boxnummer 000361
Victoria
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Relationship Expert
 
Boxnummer 000242
Relationship Expert
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer 000248
Paragnost en Healer Kim
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Angel Mary
 
Boxnummer 000220
Angel Mary
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Baya
  
Boxnummer 000322
Baya
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Medium Angie
 
Boxnummer 000178
Medium Angie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Paragnost Marco
 
Boxnummer 000199
Paragnost Marco
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Willem
 
Boxnummer 000207
Willem
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Merel
  
Boxnummer 000291
Merel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Medium Layla (2)
    
Boxnummer 000182
Medium Layla (2)
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Linda
 
Boxnummer 000306
Linda
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Cher
  
Boxnummer 000286
Cher
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.