Betrouwbare mediums

Op zoek naar betrouwbare mediums die een luisterend oor kunnen bieden? Wil jij een persoonlijk gesprek aan gaan met een betrouwbaar medium of paragnost? Kom dan in contact met een medium paragnost van de Nieuwe Tijd. Wil jij antwoorden hebben op bepaalde onderwerpen of complexe liefdesrelaties.

Mocht je nog vragen hebben over een heldervoelend medium of een helderwetend medium dan kan je contact met ons op nemen!

Wat is een medium paragnost?

Een medium paragnost kan door middel van een paranormale gave in staat zijn om boodschappen over te dragen en te ontvangen van hogere entiteiten. Denk hier bijvoorbeeld aan geesten en engelen. Vaak hebben deze mediums hun gaven al vanaf jongs af aan. Een medium paragnost kan verschillende gaven hebben. Zo kan een medium paragnost, heldervoelend, helderziend, helderhorend of helderwetend zijn. Een ervaren medium paragnost kan ook meerdere gaven hebben en kan deze door middel van hulpmiddelen versterken. Denk hier bijvoorbeeld aan foto reading of kaartlegging aan de hand van de tarot kaarten of de Lenormand kaarten.

Tegenwoordig zijn er veel mediums actief en iedereen hanteert een eigen werkwijze. Dit geldt ook voor paragnosten en helderzienden. Elk medium paragnost is gespecialiseerd in haar eigen gave. De een is gespecialiseerd in het zijn van een spiritueel coach of spiritueel adviseur en de ander is meer een allround medium. Ook heb je verschillende gaven die wat meer expertise nodig hebben. Zo heb je bijvoorbeeld een heldervoelend kaartlegster die door middel van een tarot legging duidelijke inzichten kan geven of een reiki master die voor healing of healing op afstand kan zorgen.

Maar het grootste verschil tussen een medium en een paragnost is dat een medium contact kan leggen met dierbare overledenen of een overleden persoon. Mediums zijn hoog gevoelig en kunnen hierdoor onbeantwoorde vragen beantwoorden die jij als persoon kan hebben.

De verschillende gaven van een zuiver medium

Een medium paragnost kan dus veel verschillende soorten paranormale gaven hebben en elk medium paragnost heeft zijn eigen specialiteiten. Maar om welke gaven gaat het en welke past het beste bij jou? Er zijn verschillende soorten mediums en paragnosten.

  • helderziend medium paragnost
  • helderhorend medium paragnost
  • helderwetend paragnost
  • heldervoelend lichtwerker

Een professioneel medium paragnost kan ook verschillende gaven combineren. Zo kan een medium paragnost heldervoelend helderwetend zijn of een helderwetend helderhorend medium. Er zijn veel combinaties mogelijk en er zijn dus veel verschillende mediums die jou kunnen helpen. Hieronder leggen we kort drie soorten mediums uit en de twee kaartleggingen.

Heldervoelend medium

Een heldervoelend medium voelt bepaalde dingen aan en ontvangt boodschappen door middel van gevoelens. Dit kan door middel van emoties, maar ook via het aanraken van voorwerpen. Vaak werken ze met voorwerpen van overledenen of de persoon in kwestie.

Helderwetend medium

Een helderwetend medium voelt ook dingen aan maar kan goed onderscheid maken tussen wat hij zelf aanvoelt en welke boodschappen hij doorkrijgt van entiteiten. Het gaat dus niet op basis van eigen intuïtie, maar kunnen hier dus onderscheid in maken.

Healing

Sommige mediums zijn in staat anderen te genezen door middel van handleggingen bijvoorbeeld. Hun gave verschilt dus een beetje van de andere mediums. Mediums die aan healing doen, komen je niet graag te woord staan om vragen te beantwoorden, maar maken wel gebruik van de zelfde energieën om tot healing te komen.

Lenormand kaarten en de Tarot kaarten

Lenormandkaarten worden gebruikt waarbij gebeurtenissen en feiten uit het verleden en een nabije toekomst voorspelling gemakkelijk kan worden afgelezen. Lenormand kaarten worden al eeuwen lang gebruikt en heeft 36 kaarten met elk een verschillende boodschap.

Met Tarot kaarten wordt vaak een toekomst voorspelling gedaan, maar vaak willen mediums ook een inzicht krijgen in de persoonlijkheid, de huidige situatie en het leven van het onderwerp. Op deze manier kunnen ze vaak een heel eerlijk antwoord geven en een goed advies geven.

Wanneer is een medium een betrouwbaar medium?

Vaak kunnen veel mediums dezelfde dingen, zoals het doen van een toekomstvoorspelling. Maar hoe weet je wanneer een medium paragnost een betrouwbaar medium paragnost is?

De zoektocht naar een betrouwbaar medium die een eerlijk antwoord en een betrouwbaar antwoord op jouw vragen kan geven is lastig. Het aanbod van mediums en paragnosten wordt ook steeds groter. Hoe weet je nu welke online mediums jou kunnen helpen. Je wilt immers een krachtig medium spreken die jou duidelijke inzichten kan vertellen.

Om erachter te komen welk online medium een betrouwbaar medium is die jou kan helpen met jouw vragen, hebben wij een aantal tips opgesteld die jou kunnen helpen bij het vinden van betrouwbare mediums.

Een gesprek aan gaan met een online medium op gevoel

Bij het kiezen van een medium paragnost is het vaak belangrijk om te luisten naar je buikgevoel. Een gesprek aangaan met een medium paragnost waarbij jij je niet op je gemak voelt is geen betrouwbaar medium. Heb jij bijvoorbeeld het gevoel dat een medium paragnost geen luisterend oor biedt of je niet begrijpt, dan is dat geen betrouwbaar medium.

Daarnaast raden wij aan om research te doen voordat je besluit een gesprek aan te gaan met een medium of paragnost. Het is belangrijk om te weten op welke vragen je antwoord wilt hebben, welke overleden persoon je wilt spreken of op welke manier je je toekomst voorspelling wilt laten doen.

Door naar een betrouwbaar medium online te kijken kan je aan de hand van blogs en reviews vaak aflezen welke betrouwbare mediums er zijn. Doordat jij je inleest, kom je niet voor gekke dingen te staan en kan je een goed onderscheid maken tussen echte mediums.

Moeiteloos heldervoelend of helderwetend zijn

Het meteen of direct in contact komen met overleden mensen is lastig en gebeurt niet altijd. Mediums die beweren zeker te zijn contact te kunnen leggen, een toekomst voorspelling te kunnen doen zonder fouten te maken of die aangeven met één blik direct een persoon te kunnen lezen zijn geen betrouwbare mediums.

Wij raden daarom aan om op zoek te gaan naar betrouwbare mediums en consulenten die toegeven wanneer er beperkingen zijn. Een krachtig medium of paragnost en een zuiver medium heeft zijn gaven op een natuurlijke wijze verkregen, maar het kan soms voorkomen dat een paragnost of medium of zegt dat het contact met de hogere wereld wat moeilijker verloopt.

Het bieden van een luisterend oor is niet gratis

Een betrouwbare medium doet zijn werk niet gratis. Het zijn hele behulpzame en lieve mensen, maar het blijft ook hun werk. Nu zal een betrouwbare medium niet schrikwekkende prijzen vragen voor het geven van inzichten. Zij stellen het behalen van doelstellingen voorop en zijn zeer positief ingesteld op het behalen van deze doelen.

Het is dus belangrijk om een medium online te vinden die integriteit uitstraalt. De prioriteit van het medium en paragnost moet immer liggen bij het helpen en geven van consult.

Natuurlijk zullen online mediums graag om een bepaalde vergoeding vragen tijdens het doen van een toekomst voorspelling of het geven van advies, maar je zal gelijk merken als een medium paragnost uit is op geld. Het is hun hobby maar tevens werk, dus is het logisch dat ze eraan willen verdienen. Jij werkt toch ook niet gratis?

In contact komen met een medium paragnost

Als je voor het eerst een gesprek met een spiritueel coach, allround medium, engelen kaartlegster of een ervaren kaartlegster wilt beginnen ga je uiteraard kijken naar de mogelijkheden. Er zijn er tegenwoordig zoveel dat het lastig is om te bepalen welk medium te vertrouwen is.

Je kan het best eerst meerdere mediums bellen, zodat je een goed beeld krijgt welk medium of paragnost je kan helpen en welk medium of paragnost het beste bij jou past.

In contact komen met een ervaren medium

Wil jij dus in contact komen met een spirituele coach, een relatie specialist, helderzienden of een heldervoelend helderwetend medium of paragnost? Dan ben jij bij consulenten van de Nieuwe Tijd op het juiste adres. Twijfel niet en kom in contact met onze paragnosten en krijg antwoord op je vragen.