Betrouwbare mediums

Op zoek naar betrouwbare mediums die een luisterend oor kunnen bieden? Wil jij een persoonlijk gesprek aan gaan met een betrouwbaar medium of paragnost? Kom dan in contact met een medium paragnost van de Nieuwe Tijd. Wil jij antwoorden hebben op bepaalde onderwerpen of complexe liefdesrelaties.

Mocht je nog vragen hebben over een heldervoelend medium of een helderwetend medium dan kan je contact met ons op nemen!

Wat is een medium paragnost?

Een medium paragnost kan door middel van een paranormale gave in staat zijn om boodschappen over te dragen en te ontvangen van hogere entiteiten. Denk hier bijvoorbeeld aan geesten en engelen. Vaak hebben deze mediums hun gaven al vanaf jongs af aan. Een medium paragnost kan verschillende gaven hebben. Zo kan een medium paragnost, heldervoelend, helderziend, helderhorend of helderwetend zijn. Een ervaren medium paragnost kan ook meerdere gaven hebben en kan deze door middel van hulpmiddelen versterken. Denk hier bijvoorbeeld aan foto reading of kaartlegging aan de hand van de tarot kaarten of de Lenormand kaarten.

Tegenwoordig zijn er veel mediums actief en iedereen hanteert een eigen werkwijze. Dit geldt ook voor paragnosten en helderzienden. Elk medium paragnost is gespecialiseerd in haar eigen gave. De een is gespecialiseerd in het zijn van een spiritueel coach of spiritueel adviseur en de ander is meer een allround medium. Ook heb je verschillende gaven die wat meer expertise nodig hebben. Zo heb je bijvoorbeeld een heldervoelend kaartlegster die door middel van een tarot legging duidelijke inzichten kan geven of een reiki master die voor healing of healing op afstand kan zorgen.

Maar het grootste verschil tussen een medium en een paragnost is dat een medium contact kan leggen met dierbare overledenen of een overleden persoon. Mediums zijn hoog gevoelig en kunnen hierdoor onbeantwoorde vragen beantwoorden die jij als persoon kan hebben.

De verschillende gaven van een zuiver medium

Een medium paragnost kan dus veel verschillende soorten paranormale gaven hebben en elk medium paragnost heeft zijn eigen specialiteiten. Maar om welke gaven gaat het en welke past het beste bij jou? Er zijn verschillende soorten mediums en paragnosten.

  • helderziend medium paragnost
  • helderhorend medium paragnost
  • helderwetend paragnost
  • heldervoelend lichtwerker

Een professioneel medium paragnost kan ook verschillende gaven combineren. Zo kan een medium paragnost heldervoelend helderwetend zijn of een helderwetend helderhorend medium. Er zijn veel combinaties mogelijk en er zijn dus veel verschillende mediums die jou kunnen helpen. Hieronder leggen we kort drie soorten mediums uit en de twee kaartleggingen.

Heldervoelend medium

Een heldervoelend medium voelt bepaalde dingen aan en ontvangt boodschappen door middel van gevoelens. Dit kan door middel van emoties, maar ook via het aanraken van voorwerpen. Vaak werken ze met voorwerpen van overledenen of de persoon in kwestie.

Helderwetend medium

Een helderwetend medium voelt ook dingen aan maar kan goed onderscheid maken tussen wat hij zelf aanvoelt en welke boodschappen hij doorkrijgt van entiteiten. Het gaat dus niet op basis van eigen intuïtie, maar kunnen hier dus onderscheid in maken.

Healing

Sommige mediums zijn in staat anderen te genezen door middel van handleggingen bijvoorbeeld. Hun gave verschilt dus een beetje van de andere mediums. Mediums die aan healing doen, komen je niet graag te woord staan om vragen te beantwoorden, maar maken wel gebruik van de zelfde energieën om tot healing te komen.

Lenormand kaarten en de Tarot kaarten

Lenormandkaarten worden gebruikt waarbij gebeurtenissen en feiten uit het verleden en een nabije toekomst voorspelling gemakkelijk kan worden afgelezen. Lenormand kaarten worden al eeuwen lang gebruikt en heeft 36 kaarten met elk een verschillende boodschap.

Met Tarot kaarten wordt vaak een toekomst voorspelling gedaan, maar vaak willen mediums ook een inzicht krijgen in de persoonlijkheid, de huidige situatie en het leven van het onderwerp. Op deze manier kunnen ze vaak een heel eerlijk antwoord geven en een goed advies geven.

Wanneer is een medium een betrouwbaar medium?

Vaak kunnen veel mediums dezelfde dingen, zoals het doen van een toekomstvoorspelling. Maar hoe weet je wanneer een medium paragnost een betrouwbaar medium paragnost is?

De zoektocht naar een betrouwbaar medium die een eerlijk antwoord en een betrouwbaar antwoord op jouw vragen kan geven is lastig. Het aanbod van mediums en paragnosten wordt ook steeds groter. Hoe weet je nu welke online mediums jou kunnen helpen. Je wilt immers een krachtig medium spreken die jou duidelijke inzichten kan vertellen.

Om erachter te komen welk online medium een betrouwbaar medium is die jou kan helpen met jouw vragen, hebben wij een aantal tips opgesteld die jou kunnen helpen bij het vinden van betrouwbare mediums.

Een gesprek aan gaan met een online medium op gevoel

Bij het kiezen van een medium paragnost is het vaak belangrijk om te luisten naar je buikgevoel. Een gesprek aangaan met een medium paragnost waarbij jij je niet op je gemak voelt is geen betrouwbaar medium. Heb jij bijvoorbeeld het gevoel dat een medium paragnost geen luisterend oor biedt of je niet begrijpt, dan is dat geen betrouwbaar medium.

Daarnaast raden wij aan om research te doen voordat je besluit een gesprek aan te gaan met een medium of paragnost. Het is belangrijk om te weten op welke vragen je antwoord wilt hebben, welke overleden persoon je wilt spreken of op welke manier je je toekomst voorspelling wilt laten doen.

Door naar een betrouwbaar medium online te kijken kan je aan de hand van blogs en reviews vaak aflezen welke betrouwbare mediums er zijn. Doordat jij je inleest, kom je niet voor gekke dingen te staan en kan je een goed onderscheid maken tussen echte mediums.

Moeiteloos heldervoelend of helderwetend zijn

Het meteen of direct in contact komen met overleden mensen is lastig en gebeurt niet altijd. Mediums die beweren zeker te zijn contact te kunnen leggen, een toekomst voorspelling te kunnen doen zonder fouten te maken of die aangeven met één blik direct een persoon te kunnen lezen zijn geen betrouwbare mediums.

Wij raden daarom aan om op zoek te gaan naar betrouwbare mediums en consulenten die toegeven wanneer er beperkingen zijn. Een krachtig medium of paragnost en een zuiver medium heeft zijn gaven op een natuurlijke wijze verkregen, maar het kan soms voorkomen dat een paragnost of medium of zegt dat het contact met de hogere wereld wat moeilijker verloopt.

Het bieden van een luisterend oor is niet gratis

Een betrouwbare medium doet zijn werk niet gratis. Het zijn hele behulpzame en lieve mensen, maar het blijft ook hun werk. Nu zal een betrouwbare medium niet schrikwekkende prijzen vragen voor het geven van inzichten. Zij stellen het behalen van doelstellingen voorop en zijn zeer positief ingesteld op het behalen van deze doelen.

Het is dus belangrijk om een medium online te vinden die integriteit uitstraalt. De prioriteit van het medium en paragnost moet immer liggen bij het helpen en geven van consult.

Natuurlijk zullen online mediums graag om een bepaalde vergoeding vragen tijdens het doen van een toekomst voorspelling of het geven van advies, maar je zal gelijk merken als een medium paragnost uit is op geld. Het is hun hobby maar tevens werk, dus is het logisch dat ze eraan willen verdienen. Jij werkt toch ook niet gratis?

In contact komen met een medium paragnost

Als je voor het eerst een gesprek met een spiritueel coach, allround medium, engelen kaartlegster of een ervaren kaartlegster wilt beginnen ga je uiteraard kijken naar de mogelijkheden. Er zijn er tegenwoordig zoveel dat het lastig is om te bepalen welk medium te vertrouwen is.

Je kan het best eerst meerdere mediums bellen, zodat je een goed beeld krijgt welk medium of paragnost je kan helpen en welk medium of paragnost het beste bij jou past.

In contact komen met een ervaren medium

Wil jij dus in contact komen met een spirituele coach, een relatie specialist, helderzienden of een heldervoelend helderwetend medium of paragnost? Dan ben jij bij consulenten van de Nieuwe Tijd op het juiste adres. Twijfel niet en kom in contact met onze paragnosten en krijg antwoord op je vragen.

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Faroek
Offline
Faroek
Box: 28
Healer | Transformatie | Starseed Zielsliefde | Multi-Dimensionaal | LGBTQ+

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.