Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums
Betrouwbare mediums

Op zoek naar betrouwbare mediums die een luisterend oor kunnen bieden? Wil jij een persoonlijk gesprek aan gaan met een betrouwbaar medium of paragnost? Kom dan in contact met een medium paragnost van de Nieuwe Tijd. Wil jij antwoorden hebben op bepaalde onderwerpen of complexe liefdesrelaties.

Mocht je nog vragen hebben over een heldervoelend medium of een helderwetend medium dan kan je contact met ons op nemen!

Wat is een medium paragnost?

Een medium paragnost kan door middel van een paranormale gave in staat zijn om boodschappen over te dragen en te ontvangen van hogere entiteiten. Denk hier bijvoorbeeld aan geesten en engelen. Vaak hebben deze mediums hun gaven al vanaf jongs af aan. Een medium paragnost kan verschillende gaven hebben. Zo kan een medium paragnost, heldervoelend, helderziend, helderhorend of helderwetend zijn. Een ervaren medium paragnost kan ook meerdere gaven hebben en kan deze door middel van hulpmiddelen versterken. Denk hier bijvoorbeeld aan foto reading of kaartlegging aan de hand van de tarot kaarten of de Lenormand kaarten.

Tegenwoordig zijn er veel mediums actief en iedereen hanteert een eigen werkwijze. Dit geldt ook voor paragnosten en helderzienden. Elk medium paragnost is gespecialiseerd in haar eigen gave. De een is gespecialiseerd in het zijn van een spiritueel coach of spiritueel adviseur en de ander is meer een allround medium. Ook heb je verschillende gaven die wat meer expertise nodig hebben. Zo heb je bijvoorbeeld een heldervoelend kaartlegster die door middel van een tarot legging duidelijke inzichten kan geven of een reiki master die voor healing of healing op afstand kan zorgen.

Maar het grootste verschil tussen een medium en een paragnost is dat een medium contact kan leggen met dierbare overledenen of een overleden persoon. Mediums zijn hoog gevoelig en kunnen hierdoor onbeantwoorde vragen beantwoorden die jij als persoon kan hebben.

De verschillende gaven van een zuiver medium

Een medium paragnost kan dus veel verschillende soorten paranormale gaven hebben en elk medium paragnost heeft zijn eigen specialiteiten. Maar om welke gaven gaat het en welke past het beste bij jou? Er zijn verschillende soorten mediums en paragnosten.

  • helderziend medium paragnost
  • helderhorend medium paragnost
  • helderwetend paragnost
  • heldervoelend lichtwerker

Een professioneel medium paragnost kan ook verschillende gaven combineren. Zo kan een medium paragnost heldervoelend helderwetend zijn of een helderwetend helderhorend medium. Er zijn veel combinaties mogelijk en er zijn dus veel verschillende mediums die jou kunnen helpen. Hieronder leggen we kort drie soorten mediums uit en de twee kaartleggingen.

Heldervoelend medium

Een heldervoelend medium voelt bepaalde dingen aan en ontvangt boodschappen door middel van gevoelens. Dit kan door middel van emoties, maar ook via het aanraken van voorwerpen. Vaak werken ze met voorwerpen van overledenen of de persoon in kwestie.

Helderwetend medium

Een helderwetend medium voelt ook dingen aan maar kan goed onderscheid maken tussen wat hij zelf aanvoelt en welke boodschappen hij doorkrijgt van entiteiten. Het gaat dus niet op basis van eigen intuïtie, maar kunnen hier dus onderscheid in maken.

Healing

Sommige mediums zijn in staat anderen te genezen door middel van handleggingen bijvoorbeeld. Hun gave verschilt dus een beetje van de andere mediums. Mediums die aan healing doen, komen je niet graag te woord staan om vragen te beantwoorden, maar maken wel gebruik van de zelfde energieën om tot healing te komen.

Lenormand kaarten en de Tarot kaarten

Lenormandkaarten worden gebruikt waarbij gebeurtenissen en feiten uit het verleden en een nabije toekomst voorspelling gemakkelijk kan worden afgelezen. Lenormand kaarten worden al eeuwen lang gebruikt en heeft 36 kaarten met elk een verschillende boodschap.

Met Tarot kaarten wordt vaak een toekomst voorspelling gedaan, maar vaak willen mediums ook een inzicht krijgen in de persoonlijkheid, de huidige situatie en het leven van het onderwerp. Op deze manier kunnen ze vaak een heel eerlijk antwoord geven en een goed advies geven.

Wanneer is een medium een betrouwbaar medium?

Vaak kunnen veel mediums dezelfde dingen, zoals het doen van een toekomstvoorspelling. Maar hoe weet je wanneer een medium paragnost een betrouwbaar medium paragnost is?

De zoektocht naar een betrouwbaar medium die een eerlijk antwoord en een betrouwbaar antwoord op jouw vragen kan geven is lastig. Het aanbod van mediums en paragnosten wordt ook steeds groter. Hoe weet je nu welke online mediums jou kunnen helpen. Je wilt immers een krachtig medium spreken die jou duidelijke inzichten kan vertellen.

Om erachter te komen welk online medium een betrouwbaar medium is die jou kan helpen met jouw vragen, hebben wij een aantal tips opgesteld die jou kunnen helpen bij het vinden van betrouwbare mediums.

Een gesprek aan gaan met een online medium op gevoel

Bij het kiezen van een medium paragnost is het vaak belangrijk om te luisten naar je buikgevoel. Een gesprek aangaan met een medium paragnost waarbij jij je niet op je gemak voelt is geen betrouwbaar medium. Heb jij bijvoorbeeld het gevoel dat een medium paragnost geen luisterend oor biedt of je niet begrijpt, dan is dat geen betrouwbaar medium.

Daarnaast raden wij aan om research te doen voordat je besluit een gesprek aan te gaan met een medium of paragnost. Het is belangrijk om te weten op welke vragen je antwoord wilt hebben, welke overleden persoon je wilt spreken of op welke manier je je toekomst voorspelling wilt laten doen.

Door naar een betrouwbaar medium online te kijken kan je aan de hand van blogs en reviews vaak aflezen welke betrouwbare mediums er zijn. Doordat jij je inleest, kom je niet voor gekke dingen te staan en kan je een goed onderscheid maken tussen echte mediums.

Moeiteloos heldervoelend of helderwetend zijn

Het meteen of direct in contact komen met overleden mensen is lastig en gebeurt niet altijd. Mediums die beweren zeker te zijn contact te kunnen leggen, een toekomst voorspelling te kunnen doen zonder fouten te maken of die aangeven met één blik direct een persoon te kunnen lezen zijn geen betrouwbare mediums.

Wij raden daarom aan om op zoek te gaan naar betrouwbare mediums en consulenten die toegeven wanneer er beperkingen zijn. Een krachtig medium of paragnost en een zuiver medium heeft zijn gaven op een natuurlijke wijze verkregen, maar het kan soms voorkomen dat een paragnost of medium of zegt dat het contact met de hogere wereld wat moeilijker verloopt.

Het bieden van een luisterend oor is niet gratis

Een betrouwbare medium doet zijn werk niet gratis. Het zijn hele behulpzame en lieve mensen, maar het blijft ook hun werk. Nu zal een betrouwbare medium niet schrikwekkende prijzen vragen voor het geven van inzichten. Zij stellen het behalen van doelstellingen voorop en zijn zeer positief ingesteld op het behalen van deze doelen.

Het is dus belangrijk om een medium online te vinden die integriteit uitstraalt. De prioriteit van het medium en paragnost moet immer liggen bij het helpen en geven van consult.

Natuurlijk zullen online mediums graag om een bepaalde vergoeding vragen tijdens het doen van een toekomst voorspelling of het geven van advies, maar je zal gelijk merken als een medium paragnost uit is op geld. Het is hun hobby maar tevens werk, dus is het logisch dat ze eraan willen verdienen. Jij werkt toch ook niet gratis?

In contact komen met een medium paragnost

Als je voor het eerst een gesprek met een spiritueel coach, allround medium, engelen kaartlegster of een ervaren kaartlegster wilt beginnen ga je uiteraard kijken naar de mogelijkheden. Er zijn er tegenwoordig zoveel dat het lastig is om te bepalen welk medium te vertrouwen is.

Je kan het best eerst meerdere mediums bellen, zodat je een goed beeld krijgt welk medium of paragnost je kan helpen en welk medium of paragnost het beste bij jou past.

In contact komen met een ervaren medium

Wil jij dus in contact komen met een spirituele coach, een relatie specialist, helderzienden of een heldervoelend helderwetend medium of paragnost? Dan ben jij bij consulenten van de Nieuwe Tijd op het juiste adres. Twijfel niet en kom in contact met onze paragnosten en krijg antwoord op je vragen.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612