Top medium online

Top medium online. Online kun je met verschillende mediums in contact komen die jou op verschillende vlakken kan helpen. Zo kan het zijn dat jij een ervaren medium nodig hebt die jou kan helpen met het beantwoorden van levensvragen maar ook die jouw toekomst voorspellen kan. Een zuiver medium kan jouw vragen beantwoorden zodat jij dingen verhelderd krijgt.

Je kunt dus terecht bij ons als je graag wil dat er vragen worden beantwoord. Maar dat is zeker niet het enige. Ook als je op zoek bent naar een intuïtief gesprekspartner, een luisterend oor of iemand die via de paranormale hulplijn kaartleggingen kan doen.

Een gesprek met een van de online mediums kan jou heel veel positieve energie brengen. Dit omdat jij door een betrouwbaar medium tot nieuwe inzichten zal komen. Benieuwd hoe een online medium jou kan helpen? Lees dan snel verder.

Door medium readings die online bij ons beschikbaar zijn kun jij inzicht krijgen in een bepaalde situatie. Medium readings lezen als het ware jouw energie en merken waar jouw probleem en/of dilemma zit. Online mediums kunnen jou helpen met het verminderen van blokkades.

De paranormale gaves van een online medium

Een ervaren medium/paragnost kan beschikken over verschillende paranormale gaves. Zo kan een online medium beschikken over verschillende gaves. Online vind je:

  • Helderziende online mediums
  • Helderhorende online mediums
  • Heldervoelende online mediums
  • Helderwetende online mediums

Deze online mediums hebben een sterke intuïtie en kunnen daarmee jou helpen! Door de paranormale gaves waarover een online medium beschikt kunnen zij jou heldere inzichten geven in verschillende situaties. Dit kan gaan over liefde, werk, relaties of andere voor jou belangrijke zaken. Hierdoor kan een medium met spirituele gaves voor jou ook een spiritueel coach zijn, of een life coach, of een mental coach, of een relatie coach.

Tijdens medium readings kan een online medium gebruik maken van diverse hulpmiddelen om zo meer informatie te verkrijgen. Deze informatie is afkomstig van engelen, geesten of andere entiteiten. Zo kun je een medium zien als een tolk tussen de aardse wereld en gene zijde.

Kaartleggingen door een medium

De hulpmiddelen die een online medium kan gebruiken voor een duidelijke reading online verschillen per medium en per gave die zij hebben. Een medium is hoog sensitief en kan daardoor met behulp van tarot kaarten, lenormand kaarten of engelen kaarten inzichten geven in een bepaalde situatie.

Een online medium kan tijdens een reading online gebruik maken van deze kaarten. Bij tarot kaarten kun je inzicht krijgen in zaken uit het dagelijks leven. Dit kan zijn over liefde, werk of je persoonlijke ontwikkeling. Een ervaren kaartlegster krijgt op deze manier veel informatie door voor een fijn gesprek.

Een ervaren medium kan tijdens een reading ook gebruik maken van lenormand kaarten. Lenormand kaarten kunnen vrij gedetailleerd informatie vergeven. Iedere lenormand kaart behoort tot andere lenormand kaarten, deze staan namelijk allemaal in verbinding met elkaar. Het verschil tussen lenormand kaarten en tarot readings is het feit dat lenormand kaarten gedetailleerder zijn en bij tarot readings blijft er nog enige ruimte voor speculatie.

Naast het feit dat een online medium gebruik maakt van kaarten. Kan er tijdens een reading online ook informatie worden verkregen door foto’s, foto reading of door bepaalde voorwerpen. Een medium met spirituele gaves kan hierdoor informatie verkrijgen en deze vertalen in woorden voor jou.

Top mediums kunnen jou online ook helpen met andere dingen dan tarot readings, bijvoorbeeld healing. Een spiritueel healer kan op afstand pijnen voelen en deze door energieën aanpakken. Dit wordt ook wel energy healing genoemd. Dit kan bijvoorbeeld door een Reiki Master.

Naast tarot readings kan een ervaren medium ook aura reading uitvoeren. Dat is een intuïtieve waarneming van jouw energie en de interactie. Dit geeft jou de mogelijkheid om antwoorden te vinden op levensvragen waar jij je mee bezig houdt.

Een intuïtief gesprekspartner voor jou

Is er iets dat jou negatief bezighoudt en wil je daarover graag praten met een empathisch persoon? Dan kun jij online terecht bij een van de vele mediums van de Nieuwe Tijd. De medium readings kunnen jou snel inzicht bieden in bepaalde situaties in jouw leven dat jou negatief bezighoudt.

Online mediums kun jij niet alleen bereiken voor een luisterend oor. Online mediums zijn er voor jou als spiritueel coach, life coach, energy healing of kaartleggingen. Een medium/paragnost is er de hele dag voor jou en ieder moment klaar voor een reading online.

Online kun je in contact komen met verschillende mediums, mediums met verschillende gaves, mediums met verschillende specialisaties. Dit zo dat de online mediums jou kunnen helpen met een reading online.

Ook wanneer jij liever een gesprek wilt met een ervaren paragnost is dat online mogelijk. Een medium/paragnost staat de hele dag klaar om jou een luisterend oor te bieden.

Hoe kies je voor jou een geschikt top medium?

Het kan best lastig zijn om een luisterend oor te vinden waarbij jij je op je gemak voelt. Dit is wel belangrijk tijdens een reading, want op deze manier kan de online medium beter contact maken met de gene zijde en jou dus meer informatie bieden.

Wees je er van bewust wat voor jou het verschil is tussen medium A, medium B en medium C. Zodat jij voor jouw reading online een fijn gesprek kan hebben. Een medium/paragnost moet immers wel goed met jou kunnen communiceren. Kies dus voor reader A, reader B of reader C op basis van jouw eigen gevoel.

Bij de beschrijving van ieder medium online staat wat zijn of haar gaves zijn en waar hij of zij jou mee kan helpen. Dit kan met het zijn van een spiritueel coach, kaartleggingen, life coach of het bieden van een luisterend oor. Er staat bijvoorbeeld een introductie stukje met ‘hallo lieve mensen, mijn naam is..’. Hieruit kun jij luisteren naar jou gevoel en bepalen of die online medium jou aanspreekt.

Kom in contact met een online medium

Je kunt ons gerust bellen, chatten of mailen wanneer jou dit uit komt. Een online medium staat de hele dag klaar voor een reading. Of dit alleen is zodat jij jouw verhaal kwijt kan, een kaartlegging met tarot kaarten of het voorspellen van de toekomst. Het is allemaal mogelijk op het moment dat jij dat wenst.

Voor een psychic reading, een kaart reading online, een fortune telling of het beantwoorden van levensvragen is een online medium daar voor jou.

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Faroek
Offline
Faroek
Box: 28
Healer | Transformatie | Starseed Zielsliefde | Multi-Dimensionaal | LGBTQ+

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.