?> Top medium online - Nieuwe Tijd

Top medium online

Top medium online. Online kun je met verschillende mediums in contact komen die jou op verschillende vlakken kan helpen. Zo kan het zijn dat jij een ervaren medium nodig hebt die jou kan helpen met het beantwoorden van levensvragen maar ook die jouw toekomst voorspellen kan. Een zuiver medium kan jouw vragen beantwoorden zodat jij dingen verhelderd krijgt.

Je kunt dus terecht bij ons als je graag wil dat er vragen worden beantwoord. Maar dat is zeker niet het enige. Ook als je op zoek bent naar een intuïtief gesprekspartner, een luisterend oor of iemand die via de paranormale hulplijn kaartleggingen kan doen.

Een gesprek met een van de online mediums kan jou heel veel positieve energie brengen. Dit omdat jij door een betrouwbaar medium tot nieuwe inzichten zal komen. Benieuwd hoe een online medium jou kan helpen? Lees dan snel verder.

Door medium readings die online bij ons beschikbaar zijn kun jij inzicht krijgen in een bepaalde situatie. Medium readings lezen als het ware jouw energie en merken waar jouw probleem en/of dilemma zit. Online mediums kunnen jou helpen met het verminderen van blokkades.

De paranormale gaves van een online medium

Een ervaren medium/paragnost kan beschikken over verschillende paranormale gaves. Zo kan een online medium beschikken over verschillende gaves. Online vind je:

  • Helderziende online mediums
  • Helderhorende online mediums
  • Heldervoelende online mediums
  • Helderwetende online mediums

Deze online mediums hebben een sterke intuïtie en kunnen daarmee jou helpen! Door de paranormale gaves waarover een online medium beschikt kunnen zij jou heldere inzichten geven in verschillende situaties. Dit kan gaan over liefde, werk, relaties of andere voor jou belangrijke zaken. Hierdoor kan een medium met spirituele gaves voor jou ook een spiritueel coach zijn, of een life coach, of een mental coach, of een relatie coach.

Tijdens medium readings kan een online medium gebruik maken van diverse hulpmiddelen om zo meer informatie te verkrijgen. Deze informatie is afkomstig van engelen, geesten of andere entiteiten. Zo kun je een medium zien als een tolk tussen de aardse wereld en gene zijde.

Kaartleggingen door een medium

De hulpmiddelen die een online medium kan gebruiken voor een duidelijke reading online verschillen per medium en per gave die zij hebben. Een medium is hoog sensitief en kan daardoor met behulp van tarot kaarten, lenormand kaarten of engelen kaarten inzichten geven in een bepaalde situatie.

Een online medium kan tijdens een reading online gebruik maken van deze kaarten. Bij tarot kaarten kun je inzicht krijgen in zaken uit het dagelijks leven. Dit kan zijn over liefde, werk of je persoonlijke ontwikkeling. Een ervaren kaartlegster krijgt op deze manier veel informatie door voor een fijn gesprek.

Een ervaren medium kan tijdens een reading ook gebruik maken van lenormand kaarten. Lenormand kaarten kunnen vrij gedetailleerd informatie vergeven. Iedere lenormand kaart behoort tot andere lenormand kaarten, deze staan namelijk allemaal in verbinding met elkaar. Het verschil tussen lenormand kaarten en tarot readings is het feit dat lenormand kaarten gedetailleerder zijn en bij tarot readings blijft er nog enige ruimte voor speculatie.

Naast het feit dat een online medium gebruik maakt van kaarten. Kan er tijdens een reading online ook informatie worden verkregen door foto’s, foto reading of door bepaalde voorwerpen. Een medium met spirituele gaves kan hierdoor informatie verkrijgen en deze vertalen in woorden voor jou.

Top mediums kunnen jou online ook helpen met andere dingen dan tarot readings, bijvoorbeeld healing. Een spiritueel healer kan op afstand pijnen voelen en deze door energieën aanpakken. Dit wordt ook wel energy healing genoemd. Dit kan bijvoorbeeld door een Reiki Master.

Naast tarot readings kan een ervaren medium ook aura reading uitvoeren. Dat is een intuïtieve waarneming van jouw energie en de interactie. Dit geeft jou de mogelijkheid om antwoorden te vinden op levensvragen waar jij je mee bezig houdt.

Een intuïtief gesprekspartner voor jou

Is er iets dat jou negatief bezighoudt en wil je daarover graag praten met een empathisch persoon? Dan kun jij online terecht bij een van de vele mediums van de Nieuwe Tijd. De medium readings kunnen jou snel inzicht bieden in bepaalde situaties in jouw leven dat jou negatief bezighoudt.

Online mediums kun jij niet alleen bereiken voor een luisterend oor. Online mediums zijn er voor jou als spiritueel coach, life coach, energy healing of kaartleggingen. Een medium/paragnost is er de hele dag voor jou en ieder moment klaar voor een reading online.

Online kun je in contact komen met verschillende mediums, mediums met verschillende gaves, mediums met verschillende specialisaties. Dit zo dat de online mediums jou kunnen helpen met een reading online.

Ook wanneer jij liever een gesprek wilt met een ervaren paragnost is dat online mogelijk. Een medium/paragnost staat de hele dag klaar om jou een luisterend oor te bieden.

Hoe kies je voor jou een geschikt top medium?

Het kan best lastig zijn om een luisterend oor te vinden waarbij jij je op je gemak voelt. Dit is wel belangrijk tijdens een reading, want op deze manier kan de online medium beter contact maken met de gene zijde en jou dus meer informatie bieden.

Wees je er van bewust wat voor jou het verschil is tussen medium A, medium B en medium C. Zodat jij voor jouw reading online een fijn gesprek kan hebben. Een medium/paragnost moet immers wel goed met jou kunnen communiceren. Kies dus voor reader A, reader B of reader C op basis van jouw eigen gevoel.

Bij de beschrijving van ieder medium online staat wat zijn of haar gaves zijn en waar hij of zij jou mee kan helpen. Dit kan met het zijn van een spiritueel coach, kaartleggingen, life coach of het bieden van een luisterend oor. Er staat bijvoorbeeld een introductie stukje met ‘hallo lieve mensen, mijn naam is..’. Hieruit kun jij luisteren naar jou gevoel en bepalen of die online medium jou aanspreekt.

Kom in contact met een online medium

Je kunt ons gerust bellen, chatten of mailen wanneer jou dit uit komt. Een online medium staat de hele dag klaar voor een reading. Of dit alleen is zodat jij jouw verhaal kwijt kan, een kaartlegging met tarot kaarten of het voorspellen van de toekomst. Het is allemaal mogelijk op het moment dat jij dat wenst.

Voor een psychic reading, een kaart reading online, een fortune telling of het beantwoorden van levensvragen is een online medium daar voor jou.

Baya
  
Boxnummer 000322
Baya
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Medium Layla (2)
    
Boxnummer 000182
Medium Layla (2)
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Clarisa
 
Boxnummer 000193
Clarisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Cher
  
Boxnummer 000286
Cher
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Willem
 
Boxnummer 000207
Willem
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Yvonne
  
Boxnummer 000292
Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer 000248
Paragnost en Healer Kim
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Ingrid
  
Boxnummer 000277
Ingrid
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Manuela
  
Boxnummer 000530
Manuela
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Casandra
 
Boxnummer 000192
Casandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Test Box
 
Boxnummer 000203
Test Box
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Amrita
 
Boxnummer 000340
Amrita
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Quin
  
Boxnummer 000321
Quin
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Delayha Nyari
  
Boxnummer 000241
Delayha Nyari
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angel Mary
 
Boxnummer 000220
Angel Mary
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Hope
 
Boxnummer 000471
Hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Henk Jan
   
Boxnummer 000302
Henk Jan
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Valentino
  
Boxnummer 000329
Valentino
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Medium Angie
 
Boxnummer 000178
Medium Angie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Medium Yvonne
 
Boxnummer 000173
Medium Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer 000181
Spiritueel coach Sky
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Linda
 
Boxnummer 000306
Linda
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Super Psychic
 
Boxnummer 000243
Super Psychic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Angelique
  
Boxnummer 000303
Angelique
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Mandy
  
Boxnummer 000218
Mandy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Natasja
 
Boxnummer 000251
Natasja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Merel
  
Boxnummer 000291
Merel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Angel
 
Boxnummer 000140
Angel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Christel
  
Boxnummer 000150
Christel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Paragnost Marco
 
Boxnummer 000199
Paragnost Marco
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Victoria
 
Boxnummer 000361
Victoria
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Bob
   
Boxnummer 000238
Bob
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Medium Florance
 
Boxnummer 000228
Medium Florance
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Cassandra
   
Boxnummer 000172
Cassandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Truthful Insights
 
Boxnummer 000244
Truthful Insights
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Jo An
 
Boxnummer 000176
Jo An
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Lou
  
Boxnummer 000247
Lou
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Medium Arlette
 
Boxnummer 000161
Medium Arlette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Ben Ben
 
Boxnummer 000227
Ben Ben
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Relationship Expert
 
Boxnummer 000242
Relationship Expert
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.